XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

quercetin finns i

Hur mycket quercetin tar ni för en anti-inflammatorisk respons?

Quercetin är en flavonoid antioxidant som finns i många frukter och grönsaker. Här serveras en mängd viktiga hälsoeffekter och har använts med framgång för sin kolesterolsänkande, anti-cancer och anti-inflammatoriska fördelar. Bortsett från kostkällor, kan du få quercetin i tillägg form och det kan ofta hittas i formler tillsammans med andra antiinflammatoriska föreningar, såsom bromelain, druvkärnor och grönt te. Rådgör med din läkare innan du tar något tillägg.

KOL

Quercetin förhindrade utvecklingen av kroniska sjukdomar, KOL, i en studie som genomförts vid avdelningen för pediatrik och smittsamma sjukdomar, University of Michigan. I studien forskare gav försöksdjur 0,5 milligram per dag under 10 dagar och noterade förbättrad lungelasticitet, minskad oxidation och minskad inflammation. Quercitin minskade nivåer av vävnadsskadande enzymer som kallas matrismetalloproteinaser. Studien publicerades i september 2010 numret av tidskriften "Respiratory Research."

Kväveoxid

Forskare vid College of Veterinary Medicine, Chungbuk universitet, Korea, rapporterade att quercetin doser av 10 milligram per kilo kroppsvikt - som är ett högre än normalt för humant bruk - producerade antiinflammatoriska effekter på försöksdjur. Vetenskapsmän administreras den höga dosen av quercetin med användning av en sondmatning metod som kallas sondmatning en gång per dag under tre dagar, som ett sätt för att mätta vävnaderna. Quercetin utövade sina effekter, delvis genom att hämma produktionen av kväveoxid i vita blodkroppar som kallas makrofager, minska kväveoxidnivåer med hälften. Antioxidanten minskade också det inflammatoriska svaret involverar neutrofiler, en annan typ av vita blodkroppar. Forskarna drog slutsatsen betydande antiinflammatoriska potential för quercetin i denna preliminära djur studie, publicerad i september 2008 frågan om "Journal of Veterinary Science."

prostata Inflammation

Quercetin har använts för att minska inflammation i prostata condi för sina anti-inflammatoriska och anti-testosteron effekter, enligt Jeannette Potts, MD, i sin bok "Urogenitala smärta och inflammation. Diagnos och hantering" Antioxidanten minskar nivåer av inflammatoriska prostaglandiner och ökar nivåerna av prostata endorfiner - naturliga smärtstillande molekyler. Potts rekommenderar doser av 500 mg två gånger per dag. Kombinera quercetin med anti-inflammatorisk enzym bromelain och papain att förbättra quercetin absorption.

bakteriella infektioner

Quercetin hämmar bakterieinfektioner, skriver David Rakel, MD, i sin bok "integrativ medicin." Infektioner orsakar inflammation genom att aktivera immunsystemet och inflammation är en del av en immunreaktion. På grund av dess antibakteriella effekter, hjälper quercetin minska både infektion och inflammation. Ta 200 till 400 milligram doser 20 minuter före måltider, tre gånger per dag.

dietary Val

Du kan lätt få hälsosamma doser av quercetin ur kosten. God mat källor av quercetin inkluderar lök, persilja, salvia tomater och citrusfrukter. Quercetin finns också i te och äpplen och är närvarande i höga koncentrationer i vissa bär, såsom lingon, som innehåller 74 till 146 milligram per kilo. Svarta vinbär innehåller 52 till 122 milligramss per kilo, och blåbär ger 30 milligram per kilo quercetin.

överväganden

Biverkningar av quercetin är sällsynta men kan vara huvudvärk eller orolig mage, enligt The University of Maryland Medical Center. Undvik quercetin om du är gravid eller ammar eller om du har njursjukdom. Doser på mer än ett gram per dag har satts i samband med njurskada. Quercetin kan störa vissa receptbelagda läkemedel. Rådgör med din läkare om hur du använder quercetin om du tar blodförtunnande medel, cancer cytostatika, kortikosteroider eller immunundertrycka droger.

Vad gör quercetin göra?


Enligt American Cancer Society, är quercetin ett naturligt förekommande ämne som tillhör en familj av näringsämnen som kallas flavonoider. Flavonoider är kända för sina antioxiderande egenskaper och har hyllats för alla typer av positiva hälsoresultat, från allergi lättnad att förebygga cancer. Medan som världens friskaste Foods hemsida (WHFoods) anger var flavonoider ursprungligen kallat "Vitamin P," de är faktiskt växt pigment.

Fungera

WH Foods visar att funktionen av flavonoider är i första hand som en antioxidant. Antioxidanter neutraliserar fria radikaler - celler, cellfragment, och ämnen som har oxiderade i en sådan utsträckning att de kan bli skadligt för andra celler i kroppen - såväl som skyddar cellerna från ytterligare skador som samma fria radikaler. Flavonoider, inklusive quercetin, kan förbättra kroppens upptag och användning av vitamin C. På samma sätt, C-vitamin faktiskt förbättrar effekten av flavonoider, liksom.

fördelar

American Cancer Society citerar Läkare Desktop Reference på sin webbplats, notering quercetin som ett ämne som är användbar vid behandling av allergi och astma på grund av antihistamin och anti-inflammatoriska egenskaper. Rx List, en webbplats inriktad på att ge recept och läkemedelsinformation, citerar en studie som publicerades i Urology (1999) visar att quercetin också kan vara till hjälp för att förebygga eller eliminera prostatainflammation.

Teorier / Spekulationer

American Cancer Society visar att - på grund av sin förmåga att orsaka genetiska mutationer i bakterier - det var ursprungligen tänkt att quercetin kan ha varit en cancerframkallande (cancerframkallande ämne). Men i sin artikel på quercetin som publicerades i 2008, ACS konstaterar också att djur- och cellstruktur studier som citeras av dem ange den potentiella användningen av quercetin för förebyggande eller behandling av cancer. Många av dessa djurstudier har faktiskt varit mycket lovande, men det behövs ytterligare studier för att bestämma effektiviteten av quercetin i behandling av cancer hos människor.

missuppfattningar

Det verkar inte vara tillräckliga bevis för positiva effekter av quercetin på ateroskleros, virusinfektioner, kronisk trötthet eller magsår. Medan Rx Lista tyder på att det inte kan vara avgörande bevis för dess användning som ett antihistamin, nyare studier som refereras av American Cancer Society visar att så inte är fallet (enligt ovan).

källor

Som fallet är med andra flavonoider, kan quercetin finns i många vegetabiliska källor. Bland dessa är äpplen, lök, rött vin och vissa typer av te. Medan quercetin är definitivt bra för människokroppen, inte American Cancer Society säger att en kost rik på alla typer av flavonoider (dvs, som innehåller en stor mängd frukt och grönsaker) kommer att vara mer fördelaktigt för kroppen än någon singular antioxidant eller flavonoid. Quercetin kan också hittas i kapslar som kosttillskott om inga standardmått doserings finns för det.

Livsmedel som innehåller mycket quercetin


Flavonoider quercetin kan hjälpa till att hålla människors hjärtan frisk samtidigt bekämpa inflammation och cancer. Flavonoider är antioxidanter som finns i frukt och grönsaker, och de kemikalier försvara kroppen och dess processer. Quercetin kan också bidra till att förebygga sår, grå starr och allergier. De flesta människor redan konsumera allt från 5 till 70 mg dagligen av quercetin, enligt vitamin återförsäljare, ett kosttillskott branschtidningen. Tidningen rekommenderar folk äter 400 mg tre gånger per dag.

äpplen

Äpplen innehåller höga halter av antioxidanter, inklusive quercetin. Hälsa expert Dr Andrew Weil rekommenderar att äta ekologiska äpplen eftersom Environmental Working Group ingår frukten i sin så kallade "smutsiga dussin" - frukterna mest förorenade av bekämpningsmedel.

Skinn av äpplen hålla de flesta av fruktens antioxidanter, och vissa typer av äpplen innehåller mer hälsosamma föreningar än andra. Red Delicious, Ida Röd och Northern Spy äpplen rankas som det mest hälsosamma. Dr Weil säger också att quercetin finns i äpplen kan bidra till att förbättra minnet och kan hjälpa avvärja Alzheimers sjukdom. För optimal absorption, äta ett äpple om dagen.

Te

Både grönt och svart te innehåller relativt höga halter av quercetin. Ett rött te kallas Rooibos innehåller också quercetin, om än på lägre nivåer än vad som finns i andra typer av te. Svart koffeinfritt te håller mest quercetin, följt av grönt te och sedan caffeinated svart te, enligt United States Department of Agriculture. Bryggda te innehåller mer antioxidanter än flaska te. Grönt te är särskilt rika på antioxidanten catechin, en annan anti-cancerframkallande. Torr grönt te innehåller ungefär tre och en halv gånger mer katekinerna än torr svart te, enligt USDA.

lök

Kroppen absorberar tre gånger mer quercetin från lök än från äpplen, enligt en studie från Wageningen Lantbruksuniversitet i Nederländerna. Studien fann också att kroppen absorberar två gånger mer quercetin från lök än från te. Forskare från Nederländerna och Irland uppskattar att en innehåller 100 g lök någonstans från 22 mg till 52 mg quercetin. Lök innehåller också kalcium, och en studie från den schweiziska universitetet i Bern tyder på att äta torkad lök kan öka bentätheten, hjälpa människor parera osteoporos. Lök innehåller också C-vitamin, kalium, fibrer, järn och protein.

Quercetin & amp; Viktminskning

Quercetin är en förening som finns naturligt i många färska frukter och grönsaker och även i kosttillskott. Quercetin har använts i kinesisk folkmedicin i århundraden för att behandla typ 2-diabetes, ett faktum som leder samtida forskare att studera dess effekter att förebygga metabola syndromet och fetma.

Identifiering

Quercetin ingår i en grupp av växtpigment som kallas flavonoider som är kraftfulla antioxidanter, ämnen som riktar skadliga partiklar i kroppen som kallas fria radikaler, enligt University of Maryland Health Center. Quercetin finns i höga koncentrationer i äpplen, lök, citrusfrukter, persilja, te och rödvin, och måttligt höga halter i olivolja, vindruvor, mörka körsbär, mörka bär som blåbär, björnbär och blåbär, och i andra frukter och grönsaker.

effekter

Enligt Life Extension Foundation, studier av I. Belinha et al, publicerad 2007 i "Journal of Agricultural Food Chemistry", och av JL Barger et al, publicerad 2008 i "Experimental Gerontology," visade att quercetin kan främja livslängd genom att imitera effekterna av kalorirestriktion, men det kan också visa sig vara effektiva vid behandling av andra tillstånd såsom hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och metabola syndromet. Quercetin potential ledde näringsexpert Professor Stephan C. Bischoff på Hohenheim University i Tyskland att rapportera under 2008, i tidskriften "Clinical Nutrition & Metabolic Care," att quercetin är en lovande förening för förebyggande och behandling sjukdomar, särskilt för att förhindra fetmarelaterade sjukdomar .

överväganden

Quercetin tillskott finns som piller eller kapslar och är ofta paketeras tillsammans med en annan anti-inflammatorisk, bromelain. Det finns också vattenlösliga former av quercetin tillgängliga, inklusive hesperidn-metyl-chalkon eller quercetin-chalkon. University of Maryland Health Center, UMMC, varnar att det inte finns tillräckligt bevis ännu rekommendera quercetin kosttillskott för barn. För vuxna rekommenderar UMMC du tar 100 mg till 250 mg tre gånger per dag, för att inte överstiga 1 g per dag utan att rådfråga först med din hälsa läkare.

expert Insight

En studie i Japan och Boston, Massachusetts, av Soichiro Enomoto et al och publicerad i "Cirkulation" under 2008 undersökte huruvida quercetin glykosid kan förhindra diet-inducerad fetma hos möss. Man fann att quercetin hämmade ökningen av kroppsvikten som orsakas av en hög sackaros diet, samt minskade nivåer av leptin, en förening i kroppen som är kopplad till fetma. Forskning av Pablo Strobel och kollegor i Chile och publicerades i "Biochemistry Journal" mars 2005 upptäckte att quercetin blockerar upptaget av glukos från blodet, beröva fettceller av det material som behövs för att tillverka och ackumulera fettmolekyler. År 2008, forskare vid University of Georgia i Athens, Georgia, fann att en kombination av quercetin och resveratrol, en annan flavonoider som finns i druvor, minskad fettinlagring i odlade fettceller med närmare 70 procent och ökad fett celldöd genom mer än 300 procent.

Varning

University of Maryland Health Center varnar att om du är en kvinna som är gravid eller ammar, bör du undvika quercetin. Höga doser av quercetin större än 1 g per dag har rapporterats orsaka skador på njurarna, och i allmänhet quercertin rekommenderas inte om du redan har en njursjukdom. Quercetin kan också förstärka effekten av blodförtunnande medel som Waran, Plavix eller aspirin, och vissa typer av kemoterapi läkemedel. Kontrollera med din läkare innan du tar quercetin om du tar några mediciner eller tar emot cytostatikabehandling.

Quercetin, Bromelain och C-vitamin

Människor tar kosttillskott med målet att förbättra eller bibehålla sin hälsa, i synnerhet, är quercetin, bromelain, och vitamin C. Quercetin finns i frukt och grönsaker, och när det förtärs fungerar som en histamin-hämmare. Bromelain är ett enzym som kommer från ananas och kan minska inflammation. C-vitamin är ett vattenlösligt vitamin som krävs för tillväxt och reparation av kroppens vävnader innefattande brosk, ben och tänder. Dessa tre tillägg används för att behandla sjukdomar såsom astma, allergier och fall av angioödem. Innan du börjar ett tillägg regim, rådgöra med din sjukvårdspersonal; särskilt om du är gravid eller har en redan existerande hälsotillstånd.

Astma

Astma, en sjukdom som påverkar lungorna, manifesteras som "plötsliga anfall av väsande andning, hosta eller andnöd," enligt information från University of Michigan Health System. Lägga quercetin, bromelain och C-vitamin kan lindra astmasymtom för vissa patienter. Quercetin har en hämmande verkan på enzymet lipoxygenas, som kan ha en roll i inflammation. Bromelain minskar viskositeten av slem och C-vitamin kan minska risken för bronkospasm.

allergier

Ta kosttillskott quercetin, bromelain och C-vitamin kan hjälpa till att lindra allergiska symptom, enligt Dr Kathi Kemper från Centrum för integrativ medicin vid Wake Forest University Baptist Medical Center. Kemper förklarar vitamin C fungerar som mild antihistamin och rekommenderar att du tar quercetin och bromelain samtidigt. Uppmanar dock hon allergiker att kontakta sin läkare innan regimer av dessa tillägg.

angioödem

Den kompletterar quercetin, bromelain och C-vitamin föreslås av University of Maryland Medical Center för att lindra symtom på angioödem. Detta hälsotillstånd, ofta orsakas av en allergisk reaktion, hänvisar till svullnad ligger i vävnaderna precis under huden, vanligen runt ögon och läppar. Även om det inte bevisats slutgiltigt kan C-vitamin sänker histaminnivåer, är quercetin kan minska din allergisk känslighet och bromelain används för att minska inflammation.

prostatit

Prostatit är inflammation i prostatan som orsakas av akut bakteriell prostatit, kronisk bakteriell prostatit, kronisk icke-bakteriell prostatit och prostadyni. Föreslagna tillägg att behandla symptomen av prostatit, enligt University of Michigan Health System inkluderar quercetin, bromelain och vitamin C. UMHS säger quercetin och bromelain kan förbättra symtomen vid kronisk icke-bakteriell prostatit. Tar vitamin C spekuleras att ändra urinkompositionen på ett sådant sätt som hämmar tillväxten av E. coli-virus, den vanligaste orsaken till kronisk bakteriell prostatit.

försiktighetsåtgärder

Som med alla kosttillskott, följ anvisningarna på etiketten för att minska risken för biverkningar. University of Maryland Medical Center rekommenderar att man undviker bromelain om du har en citrus allergi eller om du tar antikoagulantia, eftersom det kan öka risken för blödning. Även C-vitamin i höga doser orsakar diarré.

Quercetin och Bromelain för gikt

Bromelain och quercetin är två antioxidantinnehållande bioflavonoider finns naturligt i vissa livsmedel och tillgängliga i kompletterande form för terapeutiska syften. Enligt webbplatsen Bästa Gikt rättsmedel, har quercetin studerats ingående, och det används ofta för behandling av ett stort antal inflammatoriska sjukdomar, inklusive gikt. Phyllis Balch säger i sin bok "Recept för Nutritional Healing" att quercetin är lättare absorberas och har en större terapeutisk effekt på kroppen när den kombineras med bromelain, därför ett tillägg som innehåller både dessa substanser kan vara särskilt gynnsam för gikt drabbade. Tala med din läkare innan du tar tillskott för att behandla gikt.

Quercetin och gikt

Ter Gikt rättsmedel rapporterar att försök har visat att quercetin inte bara fungerar som en anti-inflammatoriskt medel i kroppen, men det också både hämmar produktionen av och ökar utsöndringen av urinsyra i kroppen. Detta är viktigt eftersom gikt orsakas av en överbelastning av urinsyra. I själva verket, säger Dr Stephen Coles i en artikel på hemsidan naturmedicin Online, att studier har visat att quercetin kan vara lika effektiv som receptbelagda läkemedel allopurinol både motverka uppkomsten av urinsyra och hämma frisättningen av inflammatoriska föreningar som orsaka gikt.

Histamin och gikt

Det kan finnas ett samband mellan gikt flare-ups och ökade histaminnivåer, så quercetin kan också vara till nytta för gikt på grund av dess antihistaminegenskaper. Penny Kendall-Reed, ND, säger i sin bok "Healing Arthritis" att quercetin kan vara till nytta för arthritissufferers eftersom den fungerar som en antihistamin genom att binda till de celler som producerar histamin och minska den totala produktionen av histamin i kroppen.

Källor av Quercetin

Quercetin finns naturligt i många livsmedel, bland annat vitlök, lök, gröna bladgrönsaker, äpplen, bär, grönt och svart te, rödvin, blomkål, vitkål, broccoli, brysselkål, och andra Brassica grönsaker. För terapeutiska ändamål kan emellertid ett tillägg visa sig vara mer fördelaktigt och den rekommenderade kompletterande dosen av quercetin är 250 mg en till fyra gånger per dag, konstaterar Bästa Gikt rättsmedel.

Bromelain och gikt

Kendall-Reed säger att bromelain innehåller proteolytiska enzymer som hjälper till att bryta ner proteiner i mindre enheter. Proteolytiska enzymer fungerar som anti-inflammatoriska medel i kroppen och är därför fördelaktigt för att minska den inflammation som är associerad med gikt. Bromelain kan också öka blodflödet till det inflammerade området, och detta kan påskynda och förbättra läkningen under skov, säger Kendall-Reed. Slutligen kan bromelain blockera produktionen av kininer, vilka ämnen som är tänkt att bidra till svullnad, inflammation och smärta av gikt.

Källor Bromelain

Till skillnad från quercetin, är bromelain inte finns i en mängd olika livsmedel; Det är endast i ananas. För terapeutiska ändamål kan ett tillägg vara mest fördelaktiga och bästa Gikt rättsmedel föreslår att ta 400mg till 500mg per dag under en gikt attack. Kendall-Reed föreslår också att ta en daglig dos av 150 mg till 300 mg under perioder utan symtom. För bästa resultat, råder Bästa Gikt rättsmedel tar bromelain på fastande mage eftersom om du är full, då bromelain kommer att fungera som en matsmältningsenzym och gå till jobbet smälta maten, istället för att arbeta som en anti-inflammatorisk. Slutligen är bromelain giftfritt, men Kendal-Reed varnar det kan orsaka lös avföring och blodförtunnande om de tas i höga doser.

Vad är quercetin?

Även om det inte ett viktigt näringsämne, är quercetin ett ämne som finns i vissa frukter och grönsaker som kan ge viktig antioxidant effekt. Du kan ta quercetin tillskott för att hjälpa vid behandling av en mängd olika hygienkrav, såsom allergier, hjärtsjukdomar, prostatit och vissa ögonsjukdomar. Prata med din läkare innan du tar quercetin tabletter eller kapslar för att diskutera lämplig dosering och eventuella hälsorisker eller interaktioner.

Beskrivning

Quercetin är ett vattenlösligt ämne som ger vissa frukter och grönsaker deras färg, förklarar University of Pittsburgh Medical Center. Dessa växtbaserade pigment kallas bioflavonoider. Quercetin finns i små doser i bönor och gröna bladgrönsaker, men i större mängder i lök, äpplen, grapefrukt, rött vin, bovete, grönt te och svart te.

fördelar

Quercetin kosttillskott kan hjälpa till att behandla allergier, inflammation och hjärt-kärlsjukdomar, samt eventuellt förebygga och behandla cancer, säger Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Quercetin kan också hjälpa till att behandla eksem, astma, nässelfeber, prostatit och interstitiell cystit. Några medicinska bevis tyder på att ta quercetin kosttillskott kan hjälpa behandla grå starr, vissa barnsjukdomar, gikt, ödem, magsår, diabetes och retinopati, konstaterar University of Michigan Health System. Du kan ta den typiska dosen av 200 till 500 mg quercetin två eller tre gånger dagligen. För terapeutisk användning, måste du ta ett kosttillskott, eftersom grönsaker och frukter innehåller endast små mängder av quercetin.

Fungera

Quercetin innehåller bioflavonoider, som ger de antioxidativa egenskaper som hjälper till att bekämpa fria radikaler i kroppen. Quercetin är bioflavonoider trycka också kroppens histamin och leukotrien produktion, som ger de antiinflammatoriska åtgärder och allergisk reaktion-fighting effekter. Huvudbeståndsdelarna i quercetin kan också hämma kolesterolabsorption, samt ge antivirala och anticancer åtgärder.

medicinska bevis

Quercetin visas effektiva mot många förhållanden. Enligt University of Michigan Health System, studier visar quercetin förmåga att bekämpa och att behandla prostatit, allergier, astma, hjärtsjukdomar, grå starr, virusinfektioner, hösnuva, gikt och typ 1 och typ 2-diabetes. Det visas också att öka prestationsförmågan och behandla luftvägsinfektioner som kan följa intensiv träning.

varningar

Om du är gravid, ska du inte ta quercetin tillskott på grund av den potentiella risken för spädbarnet leukemi och eventuella kromosomala mutationer. Dessutom, om din läkare genomför ett test för att diagnostisera sällsynta men dödligt tillstånd som kallas neuroblastom, kom ihåg att ta quercetin tillskott kan orsaka falskt positivt testresultat på grund av deras effekter på homovanillinsyranivåer i blodet och urinen.

Översikt

Quercetin är en del av en familj av naturliga föreningar som kallas "flavonoider" finns i frukt och grönsaker samt några blommor. Flavonoider har antioxiderande egenskaper, vilket innebär att de går genom kroppen och bekämpa fria radikaler som skadar friska celler. Forskare från Linus Pauling Institute vid University of Oregon State att möjligheten för en flavonoid att vara ett effektivt antioxidant beror på dess molekylära struktur, och att quercetin är ett av de mest kraftfulla antioxidanter eftersom den har alla de nödvändiga strukturella egenskaper. Quercetin finns i livsmedel såsom äpplen, citrusfrukter, vindruvor, mörka bär, lök, rött vin och te. Det finns även som ett kosttillskott, men att förlita sig på matkällor av quercetin rekommenderas av American Cancer Society, eftersom mat innehåller även andra nödvändiga vitaminer och mineraler som arbetar med quercetin för att göra det ännu mer effektivt.

Anti-inflammatoriska egenskaper

Quercetin har visat sig vara en kraftfull anti-inflammatorisk. Inflammation i kroppen leder till många hälso krämpor och sjukdomar. Artrit förorsakas av inflammation mellan lederna. En rapport i 2008 års emission av "Journal of preklinisk och klinisk forskning" (JPCCR) att quercetin fungerar snabbt i kroppen och kan lindra artrit smärta inom två till tre dagar. (Mängden quercetin i denna studie var 750 mg dagligen, tillhandahålls via kosttillskott.) En studie i juli 2008 medicinska tidskriften "Metabolism" verifierar JPCCR rapport som quercetin är en anti-inflammatorisk, som anger att det är visat sig vara effektiva i minska tecken på inflammation i blodet.

antihistamin Egenskaper

American Academy of Family Physicians beskriver histaminer som ämnen som irriterar cellerna i kroppen. Det är därför de orsakar nysningar, klåda, och andra allergiliknande reaktioner. Ett antihistamin förhindrar dessa symtom genom att inte tillåta histaminer att fästa och irritera cellerna.

University of Maryland Medical Center rapporterar att i röret studier tester, är quercetin visat sig förhindra utsläpp av histaminer.

Egenskaper anti-cancer

Quercetin har visat sig både behandla och förebygga cancer. Den 11 juni 2009 numret av "Journal of Experimental and Clinical Cancer Research" visar att quercetin befinns vara skyddar mot bildandet av levercancerceller, främst på grund av sin roll som en antioxidant. Quercetin finns också för att behandla cancer genom att orsaka apoptos, eller "celldöd", som redovisas i maj 18, 2009 års upplaga av den medicinska tidskriften "Phytotherapy Research." Även om dessa studier är lovande, de flesta har utförts på möss och råttor men inte på människor. American Cancer Society (ACS) redovisar en mänsklig studie där kombinationen av quercetin och curcumin tillskott minska storleken och mängden av rektala tumörer. Monter ACS är att de skulle vilja se fler kliniska prövningar av effekterna av quercetin på cancer hos människor innan man rekommenderar kosttillskott. Men de främjar lägga quercetin till kosten genom att öka ditt dagliga intag av färsk frukt och grönsaker.

Anti-Hjärtsjukdom Egenskaper

Quercetin är känt för att ha skyddande fördelar när det gäller hjärtsjukdomar. Den April 4, 2008 års upplaga av "Journal of Biological Chemistry" rapporterar en studie som visar den kraftfulla verkan av quercetin mot hjärt-kärlsjukdomar. I denna studie är att quercetin går direkt till områden i artärerna som är skadade eller inflammerade, samtidigt som passerar över friska områden. University of Maryland Medical Center rapporterar också att quercetin kan skydda mot ansamling av plack i artärerna och LDL (dåliga) kolesterolet skador.

Vilka är fördelarna med quercetin dihydrat?


Quercetin dihydrat är en potent antioxidant och bioflavonoid finns i frukt och grönsaker som druvor. Detta är ett av de näringsämnen som ger vinet dess hälso öka befogenheter. Antioxidanter är näringsämnen som bekämpar inflammation och fria radikaler i kroppen. Som människor ålder, fria radikaler (un-parade molekyler) förstöra celler och vävnader. Ta antioxidant rika näringsämnen och äta en hälsosam kost hjälper kampen mot denna skada och bevara din hälsa.

Hjärthälsa

Enligt "Life Extension" tidskrift, erbjuder quercetin skydd mot åldersrelaterade sjukdomar. Denna förening har anti-hypertensiva effekter; det skyddar blodkärlen och förbättrar blodflödet i hela kroppen. En spansk studie slutsatsen att quercetin sänkt blodtryck hos råttor med högt blodtryck med 18 procent inom 5 veckor. Alla dessa fördelar bidrar till att hålla hjärtat friskt, som förhindrar hjärtsjukdomar och stroke.

Antioxidant Ström

Antioxidanter bekämpa fria radikaler, förbättra övergripande hälsa och bromsa åldrandeprocessen. Fria radikaler förekommer naturligt som människor ålder, men dessa un-parade molekyler kan öka ännu mer på grund av livsstilsvanor såsom rökning, alkohol och äta en dålig kost. Quercetin dihydrat tillsätts ofta till sportdrycker och andra vitaminpiller på grund av dess potenta antioxiderande egenskaper.

Anti-inflammatorisk

Quercetin dihydrat har också anti-inflammatoriska effekter som är nödvändiga för att förbättra den allmänna hälsan. Enligt "Life Extension" tidskrift, quercetin reducerade aktiviteten av nukleär faktor-kappaB, tillsammans med de inflammatoriska cytokiner som det stimulerar. NF-kB nivåer är starkt associerade med koronara händelser såsom hjärtsjukdomar och stroke. Att hålla dessa nivåer under kontroll är viktigt, och quercetin hjälper till att minska inflammation som orsakas av dessa aktiviteter i kroppen. Dessutom hjälper detta näringsämne för att minska svullnad och andra inflammationsrelaterade frågor i kroppen.

gemensamma hälso

Quercetin förbättrar också gemensamma hälsa genom att öka flexibiliteten och minska inflammation i lederna. Sammantaget quercetin kompletterar gynna kroppen på många sätt. Quercetin finns också i livsmedel såsom vindruvor, äpplen och mörka gröna bladgrönsaker.

Quercetin & amp; prostatit

Prostatit kännetecknas av inflammation i prostatakörteln, som finns vid basen av urinblåsan hos män. Det finns fyra olika former av prostatit, två av vilka orsakas av en bakteriell infektion. Symptomen kan variera beroende på typ och svårighetsgrad av prostatit, men vanligt med svåra, frekvent eller smärtsam urinering och smärta i nedre delen av ryggen eller bäckenet. Behandlingen kan omfatta läkemedel för att lindra urinering, smärtstillande medel eller antibiotika. Quercetin kan också spela en roll vid behandling av prostatit, men inte använda den i stället för läkemedel din läkare föreskriver. Få medicinskt godkännande innan du använder den.

Egenskaper och möjlig nytta

Quercetin är en bioflavonoid som har antioxiderande effekter, hjälper till att skydda kroppens celler mot fria radikaler. Det kan också spela en roll vid behandling av cancer, kardiovaskulär sjukdom och allergi. University of Maryland Medical Center konstaterar att quercetin kan bidra till att minska smärta och symptom på kronisk icke-bakteriell prostatit. Det kan hjälpa att minska inflammation genom att minska produktionen av inflammatoriska kemikalier.

Administrering

Quercetin finns i te, äpplen och bovete och finns även som ett kosttillskott. University of Maryland Medical Center säger att 500 mg två gånger dagligen används ibland för att hjälpa till att bekämpa smärta och inflammation. Det är ibland kombineras med bromelain och papain, vegetabiliska enzymer som har anti-inflammatoriska effekter och även bidra till att förbättra absorptionen av quercetin. Innan en quercetin tillägg, får bekräftelse från din läkare att denna dos är lämplig för dig.

effektivitet

Quercetin har inte studerats utförligt som en prostatit behandling. Men resultaten av en tidig klinisk studie som publicerades i December 1999 frågan om "Urology" visar att quercetin hjälper till att lindra kronisk bäckensmärta hos män med kronisk prostatit. En artikel som publiceras i julinumret 2007 av "Current Urology Reports" konstaterar att nyare prostatit behandlingar med vissa tecken på effektivitet innefattar phyotherapeutic föreningar såsom quercetin.

säkerhetsöverväganden

University of Maryland Medical Center säger att ta en quercetin tillägg är i allmänhet säkra, men tillägger att det kan orsaka biverkningar, inklusive huvudvärk och magbesvär. Tar mer än 1 g dagligen kan orsaka njurskador. Undvik att ta en quercetin tillägg om du är gravid eller ammar. Tänk på att det kan interagera med andra läkemedel, även antikoagulantia, kortikosteroider och kemoterapeutiska läkemedel.