XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

poi snurra bollar

Träningsredskap för Hands


Hand övningarna ingår greppstyrka och fingerstyrka. En mängd olika övningar kan utföras för att styrka modet. Hand träningsredskap är populärt med strongmen och kampsportare som kräver starka händer för sin sport. Handen har en mängd funktioner, några av de viktigaste är handen böjning och sträckning, grepp, finger förlängning och nypa grepp.

gripdon

Gripdon träna en handens greppstyrka. Företaget Ironmind och några andra tillverkar tunga gripdon för greppstyrka utbildning. Griparna sträcker sig från att kräva mindre än 100 pund. kraft för att stänga till över 360 pund. Endast en handfull människor i världen har stängt # 4 Ironmind gripare, som har en effekt på över 360 pund.

En annan greppstyrka verktyg är en platta laddad greppanordning. Man tränar grepp som handgrip göra, men tillåter mindre ökningar i svårigheter.

extensor Bands

Finger extensorer är den motsatta muskelgrupp av greppstyrka. Gummiband av olika spänningar görs av företag som EliteFTS och Ironmind att utbilda extensor styrka. Bandet är lämplig över fingrarna och praktikanten öppnar handen, utbildning fingersträck.

En annan metod att träna fingersträck är sand. Att sätta en sluten hand i sand och öppna fingrarna också tränar sträck.

slägga

Den slägga är ett mångsidigt verktyg för att bygga handstyrka. Släden kan användas för att svänga mot ett gummidäck för att träna greppstyrka och stödjande grepp. Den används också för att utföra hävstångs övningar som tränar hand, handled och mindre muskler i underarmen. Utföra sidospaken övningen genom att greppa släden med toppen av släden vänd mot tummen och bracing armbågen mot kroppen för att skapa en 90-graders vinkel mellan biceps och underarmen. Vrid handleden till höger tills släden är parallella med golvet och slå på den igen.

Kinesiska Therapy Kulor

De kinesiska terapibollar fungerar på sidan fingerfärdighet och styrka. Terapi bollar varierar i storlek och vikt. De större och tyngre kulor används för att öka svårigheten att övningarna. En mängd olika övningar kan utföras med terapibollar. Rotations övning kräver praktikanten att snurra bollar i en hand. Som person fortskrider, är nästa steg att snurra bollar utan att röra. Utöver detta, är av kulorna storlek och viktökning. En annan övning för hand och fingrar är att rotera en av bollarna i mellan varje finger och tillbaka. Detta kräver en hel del fingerfärdighet och uthållighet.

Några övningar möjliggöra mental terapi eftersom användningen av vissa övningar för kroppen utövar också hjärnan. Poi bollar är den viktigaste delen av ett tidsfördriv kallas "poi spinning." Det förmodas att koncentrationen poi spinning ger till spinnaren medger mental tillväxt och hjärnans hälsa. Andra hälsofördelar härrör från poi spinning, alltför.

poi Spinning

Poi spinning ursprung med stammar i Nya Zeeland, och eld poi spinning är också populärt i vissa kulturer. Spinning POI bollar hjälper spinnaren samordna rörelser och tränar honom i dessa rörelser för att lägga till samordning i vardagen.

Poi har använts som en performance och en övning. Användare snurra en boll fäst vid ett flexibelt stycke stringlike material. POI bollar snurras i olika cirklar och mönster på slutet av strängen.

Poi spinning har använts som "hjärngympa" för att underlätta en sund utveckling av barn med sjukdomar såsom dyslexi (försämrad förmåga att läsa), dyspraxi (påverkar initiering, prestanda och organisation av åtgärder), Attention Deficit Disorder (ADD) och Attention Deficit hyper~~POS=TRUNC Disorder (ADHD). Poi terapi har använts i hela USA för att hjälpa barn och vuxna med alla typer av inlärningssvårigheter, inklusive de som tidigare noterats. Dessutom kan poi terapi för bättre samordning, förbättrar minne färdigheter och hjälper till att hantera personlig stress.

Fokus som poi spinning ger spinnaren kallas centrering och healing, skapa fokus i en ofokuserad världen. Som en spinner talang ökar, färgstarka svansar läggas till kulorna. (De bör undvikas vid första försöket om förvirring är alltför stor.) Dessa gör det möjligt för en annan aspekt för en person att fokusera på spinning och skapa uppdrag mönster som hjälper fokus att bli ännu bättre.

Poi är maori form av jonglering. Det tar skicklighet och praxis, men denna konstform är vackert att titta på. Den består vanligtvis av två kulor på ett snöre. När utföra blir avancerad, kan kulorna vara tänd på brand, eller utövande kan använda andra saker för att markera rörelsen.

Instruktioner

1 Mät POI bollarna så att sladden är rätt längd för din kropp. Sladden bör sträcka sig från axlarna till handleden.

2 Face handflatorna ner och svänga bollarna framåt. Detta är den grundläggande framåt svingen. Försök att göra en arm och sedan den andra. Försök sedan spinning med båda händerna samtidigt.

3 Swing bollar bakåt med handflatorna uppåt. Försök att svänga en boll och sedan den andra. När du har bemästrat det, försöka svänga armarna tillsammans. Du kan också prova att göra detta med handflatorna vända framåt. Detta är en bakåt sving.

4 Prova fjärilen flytta genom att svänga bollarna i mot varandra, och att föra ihop händerna. Håll handflatorna nedåt eller bort från kroppen. Prova en gigantisk fjäril genom att flytta händerna bort från varandra vid bottnen av svingen. Sedan föra händerna över huvudet, och flytta ner till normal spinning höjd.

5 Snurra poi framåt. Rotera kroppen vid 90-graders vinkel, vilket gör att armarna att passera. Poi bör förbli parallellt när de roterar åt sidan och sedan den andra. Dina händer kommer att flytta med din kropp. Dessa är höft rullar.

Baoding bollar, även känd som kinesiska motion eller stressa bollar, tros ha sitt ursprung under Mingdynastin i staden Baoding, Kina. Ursprungligen gjort av järn, de flesta moderna Baoding bollar är ihåliga rostfritt stålkulor belagda med krom. Många kommer med färgglada, handmålade kinesiska mönster. Den grundläggande idén med Baodings bollen är att placera två eller flera bollar i handflatan på ena handen och, som endast använder musklerna i den handen, snurra bollarna medurs och sedan moturs. En sann Baoding boll artist snurrar bollarna snabbt utan att låta dem röra varandra. Många tror att Baoding bollar har medicinska egenskaper, hjälper till att utöva hand, handled, underarm och axlar, samt hjälpa till att lindra symtom på artrit och andra sjukdomar.

Instruktioner

1 Placera två Baoding bollar i handflatan på ena handen.

2 manipulera muskler och fingrar din hand för att bringa kulorna att snurra runt i antingen en medurs eller moturs riktning.

3 Omvänd spin av kulorna som endast använder musklerna i handen där kulorna roterar.

4 Snurra bollarna utan att låta dem röra varandra. Omvänd deras riktning spinn, fortfarande inte tillåta dem att röra varandra.

5 Lägg till ytterligare Baoding bollar till din hand tills du behärskar konsten att snurra tre, fyra, fem eller ännu fler Baoding bollar åt gången.

Tips

  • Övning ger färdighet: Försök snurra bollarna i ena handen, sedan den andra och slutligen, i båda händerna samtidigt.
Do Trycklösa tennisbollar träffa samma som vanliga bollar?

De gul, grön - eller ibland orange - kände bollar mer komplicerat än de visas när du pop burken. Mer än 200 märken av tennisbollar tillverkas med de krav som anges i arbets tennis och godkänd för spel av Internationella tennisförbundet. Även om många typer av tennisbollar finns, kanske den mest markerade skillnaden är mellan tryck och trycklösa bollar.

fördröjd Bounce

Eftersom trycktennisbollar har en ihålig kärna fylld med trycksatt gas, kommer de att ha mer studs än trycklösa bollar. Denna effekt är tillfällig, men som trycktennisbollar har en kort pjäs liv. Gasen inuti försvinner snabbt den ihåliga kärnan, vilket gör bollen ospelbar. I själva verket, när de tas bort från burken, kommer en trycksatt boll blir oanvändbara i två veckor eller mindre, även utan användning. Trycklösa bollar får studsar när den används som filten bär bort och gummi mjuknar.

spin Response

Trycktennisbollar har också mer spinn svar än trycklösa bollar. Emellertid spinnsvaret, liksom studsar hos den trycksatta bollen, kommer att minska med tiden och användning, eftersom den trycksatta gasen i kärnan av bollen diffunderar successivt genom dess gummiskal. Trycklösa bollar blir mer mottaglig för snurra med användning som deras yttre kände täck bär bort .. Deras motståndskraft kommer från deras tätare gummikärna och som det inre trycket av kulorna är densamma som atmosfärstryck, att de inte blir platt och svarar .

flyghastighet

Tryck bollar har mindre massa än trycklösa bollar, så att de färdas snabbare. Men med åldern, kommer tryck bollar sakta ner, medan trycklösa bollar kommer bara att bli snabbare, eftersom den lilla dra från deras filtbeläggning minskar med slitage. ITF har godkänt tryck bollar med minskat tryck för att användas av nybörjare, eftersom de kommer att resa långsammare och studsa mindre.

Jarring Impact

Trycklösa tennisbollar är tyngre och hårdare än tryck bollar, så de påverkar racketen med mer kraft. Detta är svårt på racketen arm personen slår bollen.

De flesta människor har vaga minnen av taktpinne som twirling från tittar parader, skönhetstävlingar och halvtid på high school fotbollsmatcher, men den allvarliga twirler är stafettpinnen-snurrande en sport med sina egna mästerskap. Och höjdpunkten i en stafettpinne twirler rutin är den flammande stafettpinnen. Det ser dum och skrämmande på samma gång, och här är hur de gör det.

Instruktioner

1 Köpa en speciell brandstafettpinnen. De är tillgängliga från Baton snurrande webbplatser och inkluderar ett metallhölje, bränsle och säkerhetshäfte. De finns i flera olika längder.

2 Praktiken twirling. Snurrande stafettpinnen (med eller utan lågor) är baserad på samma princip som jonglera bollar eller andra föremål. Du behöver inte flytta händerna eller kroppen mycket alls att kasta över stafettpinnen i luften. Använd din perifera seendet och hålla din syn fokuserade på stafettpinnen. Med lite övning kommer du inte ens verkar vara att titta på stafettpinnen alls när du snurra.

3 Följ instruktionerna som följer med din eld stafettpinnen. Praxis och snurra i en säker, rymlig miljö innan du utför framför en publik.

4 Håll stafettpinnen i mitten. Lågorna är på vardera änden, så håller stafettpinnen ordentligt när du snurra det är nyckeln. Och inte vara nervös. Styra lågan. Låt inte det kontrollera dig.

5 Håll blicken stadigt. Ta flammande stafettpinnen i mitten när den faller tillbaka mot dig och fortsätta twirling rutin.

Tips

  • Vissa märken av tändvätska bränna svalare och längre än andra, så kanske du vill snurra några olika märken.
  • Även om du är en expert batong twirler kan värmen från lågorna singe ljuset, duniga hår på armarna.

Hur att hålla din vikt på bollar av dina fötter Under Swing


Professionella golfare och lärare verkar ha olika filosofier om var vikt ska placeras under svingen. Ben Hogan trodde vikt bör flyttas från höger häl till vänster tå, medan Jack Nicklaus sade vikt bör hållas på insidan av varje fot. Dock kommer att fokusera på att hålla vikten på bollar av fötterna främja en atletisk hållning och balans, bra för alla metoder för viktöverföring. Ett par balans skivor --- såsom den typ som du hittar i en sjukgymnastik kontor --- kan förstärka rätt känsla.

Instruktioner

1 Blåsa balansskivorna ungefär halvvägs med en liten luftpump. Du vill att dina fötter för att kunna sjunka ner ett sätt in skivorna, så inte över blåsa.

2 Placera balansskivorna på marken bara bredare än axelbrett isär, eller varhelst du känner dig bekväm med din vanliga hållning.

3 Steg på skivorna, med majoriteten av din vikt hölls i bollar av dina fötter. Hälarna ska vara på skivorna också, men du bör kunna lyfta dem fritt.

4 Ta flera imaginära svängningar samtidigt balansera på skivorna. Var uppmärksam på naturlig överföring av vikt till höger och vänster under svingen.

5 Ta flera gungor med en klubb. Försök att främja samma känsla du hade när du tar imaginära svängningar.

Tips

  • Om du inte har verklig balans skivor till hands, försöka föreställa sig att du balanserar på dem ändå. Denna mentala bilden kan vara till hjälp vid faktiska omgångar. Öva på verkliga balans skivor eller inbillade i ca 10 minuter varje dag för att stärka balansen och korrekt viktöverföring. Praxis framför en spegel för att få omedelbar feedback om positionering och teknik.

Kan du skada dina golfklubbor bara genom att slå golfbollar på driving rangen? På dess yta är en fråga som kan besvaras med ett enkelt "nej". Men slå bollen efter boll på området måste ha en viss inverkan på dina klubbor. Om du planerar att hålla dina klubbor i 10 år eller mer, kommer inte att slå golfbollar på området få dem att slitas ut tidigare? Förmodligen.

Golf tee på driving rangen

De flesta körbanor har gummi tees som inte kommer att skada dina klubbor. Men vissa intervall har en plastpegen på en liten transportband som kommer att ta en rad boll och ställa upp för dig varje gång du träffar ett skott. Detta sparar golfaren besväret att böja över och plocka upp en boll varje gång han tar ett skott, men det kan ha en negativ inverkan på klubben om du inte träffa bollen rent. Om du träffar mer av tee än du borde, kan det klia din klubbhuvudet. När du gör detta på tre av fyra skott kan du förkorta livslängden på din klubb.

stenig intervall

Inte alla golf körbanor har slät tee och slå områden. Några av dem är fulla med grus och annat skräp. Du vet så snart du dit att du kan sätta dina klubbar i fara genom att slå det, men det finns inte en annan driving range för miles runt. Så du väljer att slå på den steniga intervall. Medan du är försiktig, är du också människa. Du kan skada dina klubbar genom att skrapa klubbarna på den steniga yta.

golfmattor

De flesta körbanor inte har spelare som slår ut gräs. Istället är de slår bort en plastmatta med gröna mattan som liknar Astroturf. Detta material är inte gräs och har inte samma inverkan gräs på din klubb. Det kan skrapa på ytan och bära det ned något.

Felträffar på området

Medan en professionell golfspelare och en mycket åstad amatör gör stor nytta av sin praktik tid på området genom att gå från klubb till klubb som de arbetar på vissa bilder med olika klubbar, de flesta high-handikapp golfare försöker helt enkelt att driva bollen så långt som möjlig i intervallet. Efter en stund, några av gungor bli ganska vårdslös och golfaren kan skada klubben genom att slå bollen dåligt. När du inte träffar sweet spot, tenderar du att bära din klubb ut snabbare.

Range bollar

Golfbollar som normalt finns på driving rangen återrade golfbollar som kan ha återhämtat sig från djupet av ett vattenhinder. Dessa bollar är inte tätt lindade inte heller har en hög komprimering som skulle göra det möjligt för golfare att slå hans längsta skott. Men slår en begagnad, låg komprimering golfboll inte kommer att skada dina klubbor alls.

Självlysande lacrosse bollar skapa en tilltalande visuell bild. Dessa bollar har mycket hög synlighet och förbättra spelarnas och fansens förmåga att se bollen. Du kan köpa dessa bollar på någon större sportaffär. Om de inte lyser i mörkret efter att följa några enkla steg, ta dem tillbaka till butiken, tillsammans med ditt kvitto, och be att få en återbetalning.

Instruktioner

1 Ta lyser i mörkret lacrosse bollar till övningsområde val. Låt solen att ladda bollar. Du kan också ladda dem under elektriskt ljus. Generellt tar det 10 minuter eller mer av ljus för att ladda bollar.

2 Vänta tills solen gå ned.

3 Tillåta kulorna att glöda i mörkret. Du behöver inte trycka på en knapp eller göra något för att detta skall ske. För att en lyser i mörkret lacrosse bollen lyser i mörkret, måste det först vara mörkt. Du kan testa dessa bollar i en mörk källare att se till att de kommer att fungera. Allmänhet, kulorna bibehåller sin lyster under 20 minuter till en timme, beroende på ålder och varumärke av kulorna.

Lacrosse har spelat i Nordamerika i hundratals år, sporten vi vet idag anpassades från ett spel som spelas av indiankrigare för att förbättra sin styrka och uthållighet. Lacrosse bollar är hårda och små, och de kan bli smutsig och slitna ned över tiden. Du kan grov upp bollarna för att ge dem tillbaka en del grepp så att de blir lättare att plocka upp med din lacrosse käpp.

Instruktioner

1 Gnugga lacrosse bollar ned med 220-slippapper. Rotera bollar i handen när du scuff dem. Repning dem med sandpapper bidrar till att ge dem mer grepp och textur.

2 Applicera bil gnugga föreningen till en trasa och arbeta in den i ytan av lacrosse bollar. Bil gnugga föreningar är något slipande och kommer att förbättra grip förmåga bollen.

3 Gnid bollarna mot en slipyta, såsom en trottoar. Detta kommer att hjälpa att bli av med repor och missfärgningar på bollens yta.