XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

pingisbord utomhus

Hur man gör en utomhus pingisbord


Att bygga en ping-pong bord kan vara ett billigt alternativ till att betala hundratals för en tillverkad, men det är inte så enkelt som strängarna ett nät över en bordsskiva. Bordtennisbord, tillverkat eller handgjorda, måste följa de mått och material som anges av Internationella Bordtennis Foundation (ITTF). En utomhus pingisbord kräver extra hänsyn ovanpå dessa förordningar: material och konstruktion skall vara vattentät och väderbeständigt. Men så länge du tar tid att planera, kommer du att kunna njuta av en omgång ping-pong för mindre pengar.

Instruktioner

1 Markera utrymme utomhus där du vill ställa in pingisbord. Du måste rensa ett utrymme 9 fot av 5 fot efter måtten på bordsskivan, plus ytterligare utrymme för spelare att flytta och manövrera i. Se till att tabellen platsen är långt borta från fönster eller ömtåliga föremål.

2 Sand styrelsen, och skärs till dina dimensioner. En standard pingisbord mäter 9 fot av 5 fot, enligt ITFF regler.

3 Skär benen och stöd i tabellen av aluminiumstänger. Använda en kvarn för att skära igenom aluminiumet. Förutom ett bordsben för varje hörn, måste du göra stöd för ytterligare stabilitet. Markera mitten av bordet där nätet kommer att gå. Mät och kapa fyra ben för tabellen på båda halvorna av nätet. ITTF konstaterar att bordet ska vara på en höjd av 29,92 inches från marken. Sedan skär fyra stödben att spänna benen för varje halva av tabellen.

4 Svetsa ihop benen. Fästa benen på undersidan av bordet med epoxi. Avsluta toppen av tabellen och anbringa färg. Standardbordtennisbord är tavlan grön med vita ränder. Se en bild eller diagram över en standard pingisbord att måla markeringarna. Använd ett måttband och målartejp för att hjälpa dig att göra raka linjer. När du är klar målning, avsluta och försegla trä för att skydda den från väder och vind.

5 Sträck regleringen längd pingpongnätet över mitten av bordet. Se till nätet är 6 inches hög när positionerad över mitten av bordet. Här hittar du ping-pong nät på en sportaffär. Säkra sidoposterna av nätet på plats i vardera änden av bordet med epoxi.

Pingisbord Installationsinstruktioner


Ping-pong, eller bordtennis, är en motionsidrott som är snabba och roligt, och kan också ge bra övning. Men innan du kan spela kräver pingisbord montering, eftersom de flesta av dem säljs omonterade. Företrädesvis bör detta ske i det utrymme där du planerar att spela så att du inte behöver flytta den. När du har köpt pingisbord, samla verktyg och hitta en plats där du kan ställa in den ordentligt.

Instruktioner

1 Välj en plats där du vill att pingisbord att vara, och börja monteringen där. Det bör helst vara ett stort rum som inte har en hel del vinklar och vrår, och platser för kringvandrande ping-pong-bollar att gå vilse lätt. Du kommer också vill tillräckligt utrymme runt bordet för att köra, anka och gunga på bollar. Ett garage, ett spelrum eller en vindsvåning med en massa extra, tomrum är idealiska platser för att ställa in din ping-pong table..Bring tabellen till den här platsen så att du kan montera den rätt där och kommer inte att behöva flytta Det.

2 Bygg mitt stag av delarna som medföljde pingisbord genom att fästa de fyra pelare tillsammans med ett tvärstag. Detta kommer att fungera som mellan stöd för de två sidorna av pingisbord. Anslut dessa med skruv och bult hårdvara som kom med pingisbord själv, med hjälp av skruvmejslar och en skiftnyckel för att dra åt allt. Fäst hjul till botten av pelarna av Mal dem lätt med en hammare, så pingisbord kommer att kunna vikas upp och rullade ur vägen när den är konstruerad.

3 Fäst U-stöd till botten av varje avsnitt av pingisbord med hängslen och skruvar. Fästa den kortare U-stag till mitten av det avsnitt av ping-pong bord och den längre U-stöd till den främre kanten av pingisbord sektion. Bifoga en länkstången mellan den kortare U-stöd och den längre U-bäraren med användning av en metallsäkerhetsband och bultar som löper genom benet av den längre U-stöd. Detta sätt pingisbord kommer att kunna fälla ihop skall stuvas undan när den väl är monterad.

4 Lyfta en sektion av ping-pong bord med bifogade U-bärare vikta mot botten av tabellen upp på mittstödrören. Se till att du fästa kortare U-stödstänger i de övre delarna av de U-stödrören och fästa dem på plats. Vik ena halvan av tabellen ned, så att de längre U-stöd fungerar som ben på ena sidan. Upprepa dessa steg på den andra sidan. När du har lagt båda sidor ner, kommer den tabell monteras.

5 Fäst hängslen för att utrymmet mellan de två sektionerna av tabellen, åtdragning varje stag från botten, så att varje sektion dragés nära varandra. Fästa nätet till toppen av ett stag och köra det bredden på bordet så att den andra änden av nätet är fäst vid den andra sidan. Rulla nätet en gång eller två gånger innan du ansluter den att dra spänd, om det behövs.

Tips

 • Se till att marken är plan så att du har en rättvis, platt spelyta när pingisbord är färdigmonterad.
 • Håll allt vatten från pingisbord, även om det är en utomhus bord, eftersom detta kan förvränga eller rostar ytan, vilket gör det spela ojämnt.
 • Har åtminstone en annan person hjälpa dig med denna sammansättning som varje avsnitt av pingisbord är ganska tung. Du kan skada dig själv att lyfta den eller tappa balansen och släppa pjäsen, skada pingisbord.

DIY: Utanför pingisbord


Bordtennis är ett spel som spelas och älskad över hela världen. Det uppskattas av spelare i alla åldrar och kunskapsnivåer. Bordtennisbord finns i idrottshallar, rec rum, källare, garage och parker. Tyvärr kan den stora storleken på bordtennisbord gör spela svårt i små rum. En utomhus bord är ett bra sätt att spela spelet utan att behöva offra ett helt rum.

Instruktioner

Bordsskiva

1 Skär varje MDF så de är 5 fot med 4,5 fot, med hjälp av ett måttband och cirkelsåg.

2 Såg fyra av de två tum med 4 tum standardlängd kort i halv använder ett måttband och cirkelsåg.

3 Lägga MDF-skivor på början till slut, vilket gör en yta som är 9 fot lång med 5 fot bred.

4 Fäst åtta 2 tum med 4 tum ombord halvor runt omkretsen av MDF-skivor med hjälp av träskruv och borrmaskin. Dessa nämnder kommer att länka MDF-skivor tillsammans samt ge en stabil, plan yta som motstår skevhet.

5 Måla upp i bordsskivan med vit grundfärg och låt torka helt.

6 Måla toppen av bordsskivan med blå eller grön matt färg och låt torka helt, tillsätta ett andra skikt vid behov. Tavlan färg är populärt eftersom det ger ett mer professionellt utseende och känsla än standard matt lack.

7 Måla en 2 cm vit linje runt omkretsen av tabellen och en 3 cm vit linje i mitten av bordsskivan, på längden. Använd ett måttband och målartejp för att säkerställa en rak, ren linje.

8 Måla alla sidor av bordsskivan med en stark trä vatten tätningsmedel och låt torka helt. En andra päls rekommenderas att lägga till skydd.

Base & Montering

9 Fäst de två återstående, full längd 2 tum med 4 tum styrelser att de två bockar med träskruv och en borrmaskin. Skivorna ska fästas så brett isär på bockar för att ge den mest stabila bas för tabellen.

10 Måla hela basen med en stark trä vatten tätningsmedel och låt torka helt. Lägg ett andra skikt för att lägga till skydd.

11 Fäst bordsskivan till basen genom att fästa ihop dem med träskruvar. Styrelserna i basen ska passa inne i ytterkanten av tabellen och fästa direkt till bordsskivan. Kombinationen av fundament för styrelser och bords stöd styrelser kommer att ge tabellen en stark, varp resistenta karaktär.

12 Fäst ett nät i tabellen genom att fästa två netto C-klämmor på vardera sidan av bordet där MDF-skivor möts sträcker nätet mellan kläm inlägg.

Tips

 • Sprid en presenning över bordet när den inte används för att lägga till extra skydd mot regn, barr, smuts och vind. Om du redan har en pingisbord, överväga att konvertera det till utomhusbruk. Måla det med trä vatten tätningsmedel och täck den med en presenning när den inte används.
 • Alltid vara försiktig när du använder elverktyg, särskilt cirkelsågar. Håll löst hår och kläder borta från rörliga delar och alltid bära lämplig säkerhetsutrustning. Var försiktig när du sätter bordsskivan till basen. Den övre kommer att bli mycket tung och bör lyftas av minst två personer för att undvika skador.

Inomhus och utomhus föroreningar


När människan lärde sig först konsten att eld, de lärde sig också dess effekter, nämligen föroreningar. Vi vet detta eftersom sot som kommer från felaktigt ventilerad eld, har hittats i förhistoriska grottor. Men föroreningar fick verkligen fart under den industriella revolutionen och när bilindustrin började. Föroreningar inomhus också har stigit med cigarettrökning är den främsta boven. Andra inomhus föroreningar bränslen som används för matlagning, hushålls kemiska och rengöringsmedel, buller, värme och ljus kan lägga till föroreningsnivåer.

De vanligaste inomhus föroreningar

Cigarettrök är den vanligaste inomhusluft förorening och det inverkar negativt alla som kommer i kontakt med det, enligt Dr. Farouk Jooma av det nationella astma utbildningsprogram. Han säger att exponering för cigarettrök är den viktigaste miljö riskfaktor för astma (och andra klagomål bröstet) hos barn.

Andra inomhus föroreningar

Andra inomhus föroreningar är ämnen som vi använder hela tiden för sådana oskadliga verksamhet som städning, målning och även ta bort nagellack från naglarna. Dessa kemikalier kan nå toxiska nivåer om det är dålig ventilation. Kvävedioxid, kolmonoxid och svaveldioxid är alla inomhus föroreningar som kan orsaka astmaattacker och även döden om inte god ventilation. Ögon, näsor och halsar kan bli irriterad, och andningsproblem kan uppstå från kontakt med inomhus föroreningar.

industriföroreningar

De flesta utomhus föroreningar av industrier med kraftverk som är de största bidragsgivarna, enligt Dr Jooma, särskilt de som bränner kol eftersom de spyr ut stora mängder svaveldioxid (SO2). Avfall från industrin finner också sin väg in i vattendrag, som sedan får förorenad, och i sin tur förorenar fisk och marina djur. Vissa vattenföroreningar är asbest, kvicksilver och olja från oljespill.

Automobile Föroreningar

Bilar är kul och användbar, men tyvärr de lägger en betydande mängd föroreningar till vår värld. Enligt elfordon Roll, en webbplats för bil föroreningar fakta, amerikaner använder nästan 400 miljoner liter bensin varje dag och dessa avger cirka 1 miljon ton koldioxid varje dag. Bly från bilbatterier är en annan förorening bidragit med bilar.

Hur man bygger en inomhus och utomhus Putting Green


Ibland är det inte alltid lätt att göra det till golfbanan eller putting greens varje gång du vill arbeta på ditt golfspel. Genom att göra din egen inomhus och utomhus putting green, kan du öva dina puttar när du vill i bekvämligheten av ditt eget hem, även med ditt fullspäckade schema. Att bygga din egen personliga putting green hjälper dig att ta ditt golfspel till nästa nivå och hjälpa dig att få all sätta praxis du behöver. Till att börja med måste du mäta måtten på en plats i ditt hus, garage eller källare där du kommer att placera din green när det är inomhus. Plocka upp några inomhus / utomhus mattan på en matta eller hem förbättring butik som liknar gräs i dimensionerna du mätt. Du behöver också två plywoodskivor som mäter ungefär samma storlek som den del av inomhus / utomhus mattor, förutom flera 2 "x 4" träbitar mäter längden och bredden på den gröna att använda som en ram.

Instruktioner

1 Fäst mattan till styrelsen med en häftpistol. Styrelsen kommer att fungera som en stabil bas för green.

2 Mät ett hål i mattan exakt samma diameter som koppen du ska använda.

3 Skär ut ett hål i inomhus / utomhus mattor med hjälp av en mattkniv. Kapa plywood med en liten såg och sedan stansa ut hålet.

4 Sätt koppen du kommer att använda i hålet som du just har klippt ut, och fäst den på insidan kanten av hålet med superlim på kanten av koppen. Hålla koppen på plats under flera minuter för att säkerställa att limmet kommer att hålla på rätt sätt.

5 Nail 2 'x 4' träbitar med plywood botten green för att skapa en grund och en ram för det gröna.

6 Fästa den andra bit plywood till botten av den 2 "x 4" ram för att tillsluta basen och skapa en platt botten för green.

7 Stå på nya puttinggreen och slå en praxis boll för att se till att koppen och ramen är både säker och robust. Slå bollen i koppen för att se till att den håller ordentligt.

Tips

 • Den bästa formen av mattor använda för green är inomhus / utomhus mattor med små plast "blad" av falska gräs som många människor använder för att matta sina däck eller uteplatser.
 • Ta alltid försiktighetsåtgärder när du använder någon häftpistoler eller sågar, och använda rätt skyddsglasögon och handskar för att se till att du inte skär dig eller fingrar.

Tält parter täcker ett brett spektrum av händelser från bröllop och studentfester till enkla våren och sommaren sammankomster med vänner. Parterna kan omfatta en DJ område och dansgolvet eller en grill och ett fat. Tält kan sättas upp i närheten av huset för att göra tillgång till badrum enklare och snabbare demontering bör vädret gör en stormig tur. Att hålla tält bort från grannar och deras husdjur är både artig och praktiskt.

Instruktioner

1 Placera tält i ett område där marken är platt. Placera inte tältet längst ner på några kullar eller sluttande områden i händelse av regn. Gräset ska klippas och se till att marken är smidig nog för att trycka tält stakes i marken. Dagens väder bör också vara en ersättning som är sol placering vid tiden för partiet.

2 Ta bort partytält ur påsen och placera tältet i mitten av det område du vill använda. Sätt i tältpinnar i de motsvarande hålen i tältduken, med början i toppen av tältet och arbeta dig ner till marken. Sätt i tältpinnar i motsvarande hål i tältduken och hammare i marken.

3 Dekorera området tält och din trädgård; dekorationer kan vara enkla eller utsmyckat, beroende på önskemål. Temafester är ett alternativ; dekorera med objekt som du vill använda för inomhus part. Tejp eller fäst dekorationer om det är en blåsig dag.

4 Hyra eller köpa utomhus armaturer om partiet är på natten. Förbered så mycket mat som möjligt innan festen börjar att minimera arbete under själva festen. Placera bord och stolar under tältet efter behov. Täck med dukar och ställa in kuvert och center om så önskas.

5 Ställ upp grillen eller rengöra din utomhus eldstad om du har en. Placera livsmedel som chips, pretzels, grönsaker och doppa ut på ett buffébord så nära fest som möjligt för att undvika att insekter och djur. Fyll en stor bassäng eller badkar med is om du använder en kagge.

Tips

 • Tiki ficklampor, bugg zappers och citronella ljus kan placeras runt gården för att hålla insekter borta och borta från maten.
 • Margarita maskiner kan hyras för frusna drinkar. Backyard Bar installationer är ett annat alternativ; se Resurser för mer information.
 • Var alltid försiktig när du grillar för att undvika brännskador och andra skador. Se till att tältet är fast förankrad i marken innan du fortsätter med ert parti inrättas. Stora stenar kan knytas till insatserna vid behov för säkerhetsändamål. Om du använder en grill, hålla den borta från tältet för att undvika brandrisk. Eventuella förlängningssladdar används bör täckas med utomhus mattor och mattor.

Hur man använder matlagning utomhus Utrustning


Utomhus köksutrustning finns i alla former i storlekar, från en fullständig grill till en däckring och en grill för matlagning över öppen eld. Jobbet utrustningen gör är densamma, dock, och det finns några riktlinjer som kan appliceras på nästan alla typer av matlagning utomhus utrustning. Genom att hålla några saker i åtanke kan du bo säkert och njuta av din mat som tillagas i naturen.

Instruktioner

1 Ställ in köksutrustning från där du planerar att sova om du camping. Om du missar något medan städa upp, kan dofter locka vilt dit maten tillagas.

2 Vet farorna med värmekälla innan du börjar laga mat utomhus. En öppen eld kan utlösa och antända torr pensel eller närliggande tält. Propan om de lämnas att bygga upp alltför länge i ett lock sluten grill kan ta bort ögonbryn och mer när det är tänd

3 Ställ in spishällen korrekt. Med en öppen eld du vill bifoga elden med något som liknar en däckringen och ställa in grillen på något robust som stenar som inte är benägna att flytta. Med en lätt campingkök du vill ställa spisen i en nivå plats som är i lä så vandrande vindbyar kan inte tippa över.

4 Avsätt några säkerhetsåtgärder. Det är alltid en bra idé att ha en hink med vatten till hands när du lagar mat över öppen eld. Likaså när camping långt från civilisationen, är det bra att ha några första hjälpen för att hantera brännskador och, ännu bättre, en första certifiering stöd så att du vet hur man hanterar nödsituationer när en ambulans är inte ett alternativ.

5 Samla alla dina mat och matlagning leveranser så att du inte behöver lämna när köksutrustning används. Om du behöver lämna, se till att någon tar över. Också hålla köksutrustning långt borta från andra köksutrustning. Bränder och campingkök, till exempel, inte blanda väl.

6 Placera kött och andra livsmedel som måste kokas till ett minimum inre temperatur nära mitten av köksutrustning där värmen sannolikt kommer att bli jämnare. Placera grönsaker och andra livsmedel längre bort, eftersom de kommer att brinna lättare och inte behöver så mycket värme att laga igenom.

7 Övervaka tillagningsprocessen för att se till mat matlagning i god takt. Variabler som temperaturen och mängden vind kommer att påverka hur mycket värme som absorberas av maten, men genom att reglera flödet av bränsle du kan kompensera för dessa förändringar.

8 Släck värme eller eld källa när du är klar med det. Med varm mat i hand är det lätt att glömma köksutrustning och fokusera på maten, men alltid komma ihåg att stänga av den direkt.

9 Städa bort från där du planerar att sova om du camping. Också bort eventuella matrester eller matrester bort från lägret för att undvika att locka vilda djur. Även matrester kvar bredvid en uteplats grill kan locka vilda djur, så alltid komma ihåg att städa upp.

Hur man gör en utomhus basketplan Floor


Konstruera din egen utomhus basketplan kräver en hel del tid, ansträngning och energi, men det är möjligt utan en hel del tidigare erfarenhet. Möjligheten att spela basket när som helst skapar möjlighet för många timmars träning och familjen roligt. Det vanligaste materialet för att göra en utomhus spelyta är konkret, så om en basketplan är tekniskt samma som att hälla en betongplatta.

Instruktioner

Hur man gör en utomhus basketplan Floor

1 Mät och markera en 30-fot med 30-fots området med hjälp av ett måttband efter att avgöra var du vill placera din domstol. Placera gräns insatser på varje hörn för att enkelt hålla sig inom gränserna.

2 Gräva ut hela sträckan till ett djup av 8 inches, avlägsnande av eventuella stora bitar av skräp eller sten som kan vara i området för att se till att din spelytan kommer att bli ännu.

3 Sprid 5 inches av grus hela ytan. Använd en rullande anordning för att komprimera grus för att se till att det förblir platt före upphällningen din betong.

4 Blanda betong i en skottkärra med hjälp av lättanvända instruktioner på baksidan av påsen. Låt betongen botemedel för 12 till 24 timmar före sprida det på toppen av grus.

5 Häll betong 3 inches djup längs hela spelytan. Använda en murslev för att jämna ut betongen och för att sprida det jämnt längs hela spelytan.

6 Låt 24 till 48 timmar för betongen att torka innan de stenciler eller tejp markera spelar linjer på din domstol.

7 Mät lämpliga domstol dimensioner med hjälp av ett måttband. Kom ihåg att övertrampslinjen är 15 fot från ryggstöd och tre lodräta linjen är 19 fot, 9 nio tum från framsidan av fälgen. Körfält området är 19 fot lång sträcker sig från baslinjen till frikast linjen med 6 fot bred.

8 Applicera stenciling kit eller basket linje band till domstolen.

Tips

 • Även enkla spadar kommer att fungera, erbjuder många maskinuthyrningsföretag gräva verktyg som kommer att göra jobbet mycket enklare.
 • Inte låta betongen härda och torka när det är på spelytan kommer att få den att vara ojämn vilket kan leda till skada under spelets gång.

Hur man använder en utomhus Cykel att utbilda sig för Running


Om du regelbundet kör utomhus på asfaltvägar, kan du uppskatta styrkan benmusklerna och ben utvecklas som svar på stötkrafter. Ändå beviljar benen tillfällig respit från de stötkrafter bidrar till att minska risken för skador, och många löpare tvär tåg genom att träna på löpband, i simbassänger eller i spinning. Men om du inte har ett löpband eller inte njuta av bad eller inomhus spinning, kan du ta en vanlig cykel utomhus och "gå igång" på det.

Instruktioner

1 Memorera muskler. Vadmusklerna, hamstrings, quadriceps, hip muskler och sätesmusklerna är alla involverade i att driva-steg biomekanik. Dessa muskler driva kroppen framåt, arbeta mot gravitationskrafterna och automatiskt flytta din kroppsvikt under olika plan. Studera dessa muskler "anatomies; mentalt föreställande sina positioner och funktioner kan hjälpa dig utföra rörelsen mer effektivt.

2 Ta cykeln utomhus och värma upp. Sätt på dig hjälmen och rida lätt i fem minuter. Denna uppvärmning bör vara lekfull, inte ansträngande. Ta kullar långsamt. Din uppvärmning är inte dags att bränna gummi; istället hålla din andning - och muskler - avslappnad.

3 Aktivera ditt bakre benmusklerna. Betona för de kommande fem minuter trampa med dina hamstrings och kalvar, inte med dina quadriceps. Detta kan kännas konstigt, eftersom normal cykling har gott om quadriceps action men hamstring aktivering är viktigare för löpträning. Om du bär skor med dubbar som klämma in dina pedaler, fokusera på att använda dina hamstrings och kalvar hela pedal stroke. Om du bär gymnastikskor, behålla samma fokus på dina hamstrings och kalvar, men kom ihåg att förhindra fötterna från att glida bakåt från pedalerna genom att peka tårna hårt på botten av varje slag. Investera i pedal remmar och justera varje band tätt för att hålla bollen på foten - inte din foten eller häl - på pedalen.

4 Öka din egen takt under två minuter. Håll hamstrings och kalv vikt, men öka din insats nivå. Låtsas dessa två minuter är en ras, men fortfarande takten själv. Var 20 till 30 sekunder tar en 10-andra mini-break genom utrullning eller minska din hastighet så att dina muskler inte värker alltför mycket och du inte andas alltför laboredly. Du kommer att känna ömmande och breath nog i nästa steg.

5 Stå på pedalerna och springa. Övergången från sittande till stående kan vara svårt eftersom det kräver att du flytta din kroppsvikt framåt samtidigt du är styrning. Var försiktig om du är ny på denna övergång; om det är nödvändigt, utföra några kvarts eller halv står att vänja benen till den stigande manöver. När du står, koncentrera sig på formen, inte på hastighet. Du kommer att känna dina quadriceps, höfter och glutes arbetar hårt. Håll visualisera dina hamstrings och kalvar som de viktigaste power-generatorer för att dra största möjliga nytta för att köra. Låtsas att du kör i luften. Dessa stående körningar kan vara ansträngande, så hålla dem under två minuter i början. Öka varaktighet som dina färdigheter förbättras. Nå 10 minuter är ett tecken på utmärkt kondition.

Utomhus överlevnad skyddsrum kan vara skillnaden mellan liv och död om du hamnar i en oväntad situation i vildmarken. Du kan gå vilse på en dag vandring utan varma skikt eller tält, och behöver tillbringa natten i öknen. En överraskning storm kan komma in i området, och du kan behöva en snabb skydd för att komma ur det. I vilket fall som helst, kommer du sannolikt behöva agera snabbt utan verktyg, och det finns några viktiga ingredienser som hjälper dig att göra en utomhus skydd som kommer att hjälpa dig att överleva.

Instruktioner

Plats

1 Hur man gör utomhus överlevnad skyddshem

Skyddad från vinden

Anteckna varhelst du står när du väljer att sluta för dagen, så att du vet var du ska börja igen på morgonen. Hitta en plats nära någon form av stabil objekt, t.ex. ett träd (stående eller fallit) eller stora stenblock. Detta kommer att göra den bakre väggen i ditt skydd. Om möjligt, hitta en plats som är skyddad från vind och nederbörd. Till exempel, om vinden kommer ut från öster, försök att sätta ditt skydd på den västra sidan av objektet.

2 Det skulle ta lång tid att försöka bygga en fristående struktur, och skulle förmodligen inte vara mycket stark. Försök hitta stora pinnar eller bitar av bark för att luta sig mot din huvudvägg (träd eller stenblock) för att skapa en skärm typ struktur. Du bör lämna precis tillräckligt med utrymme inuti för dig att passa vid fastställandet. Du kommer att vilja ha utrymme att vara liten så att det tar mindre tid att värma luften med din kroppsvärme.

3 Isolera din lutande väggen om möjligt med allt från smuts barr. Detta kommer att göra det starkare mot elementen och mer isolerande från vind och kyla. Om du har extra isoleringsmaterial, linje marken med dem för dig att sova på.

Tips

 • Se till att hålla extra lager på kroppen i stället för ditt skydd. De kommer att vara mer effektivt där.
 • Om det finns flera personer i ert parti, bör varje göra sina egna skydd om möjligt.
 • Du bör alltid bära akuta poster såsom extra skikt eller en förbandslåda, även på en dag vandring, för säkerhets skull.
 • Utomhus överlevnad skyddsrum improviserade baserat på din plats, och kan inte fungera om det finns en brist på förnödenheter i området. De bör åberopas endast när det är absolut nödvändigt.