XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

persilja mot urinvägsinfektion

Läkemedel mot urinvägsinfektion


Urinvägsinfektioner (även kallade urinvägsinfektioner eller urinvägsinfektioner) är ett vanligt tillstånd, som påverkar de flesta av befolkningen någon gång i sitt liv. De äldre, spädbarn och gravida kvinnor är de troligaste kandidaterna för urinvägsinfektioner, men nästan vem som helst kan få en under de rätta omständigheterna. Lyckligtvis är det relativt enkelt att behandla urinvägsinfektioner och det finns en mängd olika läkemedel tillgängliga.

symptom

Några stora förändringar i din urin eller hur du kissar kan vara ett tecken på en urinvägsinfektion. En av de första symptomen på en urinvägsinfektion är smärtsam urinering, eller dysuri. Du kan hitta dig själv kissar oftare och upplever smärtsamma kramper eller en brännande känsla när du kissar. Å andra sidan, kan en urinvägsinfektion också yttra sig med oförmåga att urinera alls. Urinen kan förändras. Det kan plötsligt verkar särskilt illaluktande. Det kan också komma ut grumligt eller färgat av blod. Om du upplever dessa symtom, ska du kontakta din vårdgivare. Han kan diagnostisera en urinvägsinfektion genom ett enkelt urinprov.

trimetoprim

Trimetoprim är den mest förskrivna antibiotika för okomplicerade urinvägsinfektioner. Det är ofta marknadsförs som Proloprim eller Trimpex. Det kan endast tas oralt. Om du tar beslag läkemedel, såsom metotrexat eller pyrimetamin, bör du låta din vårdgivare veta innan trimetoprim. De med anemi, njursjukdom eller leversjukdom rekommenderas att inte ta detta läkemedel. Som med många antibiotika, kan trimetoprim minska effekten av p-piller, och kan resultera i oplanerade graviditeter.

amoxicillin

Amoxicillin är ett antibiotikum inom penicillin grupp av läkemedel som ibland är föreskriven för urinvägsinfektioner, liksom ett antal andra bakteriella infektioner. Det är ett oralt läkemedel som har marknadsförts som Omnipen eller Principen. De med leversjukdom, njursjukdom eller som är allergiska mot penicillin bör inte ta amoxicillin eftersom det kan finnas farliga biverkningar för dem. Dessutom, liksom andra antibiotika, kan amoxicillin sänka effektiviteten av p-piller och kan resultera i oplanerade graviditeter.

AZO Standard

Azo Standard är en over-the-counter medicin för urinvägsinfektioner med den aktiva substansen Phenazopyridine. Det är viktigt att komma ihåg att endast antibiotika kan bota en urinvägsinfektion. Over-the-counter läkemedel kan bara lugna symptom i samband med infektion, som brännande, smärta och täta urinträngningar. Doseringen är normalt två orala tabletter tre gånger per dag. Om du behöver AZO standard för mer än två dagar, bör du kontakta din hälso-och sjukvårdspersonal. En av biverkningarna av att ta AZO kan missfärgad urin, så bli inte förvånad om din urin kommer ut orange eller blå medan du tar denna medicin.

Uristat

Uristat är en annan over-the-counter medicin för urinvägsinfektion som innehåller den aktiva substansen Phenazopyridine. Som med alla receptfria läkemedel, endast det påverkar smärta och brännande i samband med urinvägsinfektioner. Den innehåller Pyridium, som kan förvandla din urin ljust orange medan du tar det. Uristat användning rekommenderas inte längre än två dagar. Om du fortfarande har urinvägsinfektion symtom efter det, bör du kontakta din vårdgivare. Det kan också permanent fläckar på kontaktlinser, så inte bära dem medan du tar det.

Är Persilja Tea Bra för en urinvägsinfektion?

Kvinnor upplever sin första blåskatarr kommentera ofta på plötsliga och svårighetsgraden av de symtom som förebådar ankomsten av denna gemensamma, smärtsam form av urinvägsinfektion. I vissa fall kan persilja te fungera som en understödjande behandling för att minimera symptomen och hjälpa din återhämtning från en urinvägsinfektion, men aldrig försöka använda det som en första linjens behandling för detta potentiellt allvarliga hälsoproblem. Bevisen som persilja te kan behandla urinvägsinfektion är anekdotiska i bästa fall, och det finns inga fackgranskade studier som stöder dess effektivitet. Tala alltid med din läkare innan du använder en ny ört eller tillägg.

Fakta

Kallas cystit i medicinska kretsar, är en urinvägsinfektion som kännetecknas av inflammation och svullnad som händer i blåsan, i allmänhet på grund av närvaron av bakterier. Dessa infektioner kan vara mycket smärtsamt och kan orsaka flera symtom, däribland ett akut önskan att annullera, intensiv irritation och brännande medan urinera, som kan vara illaluktande eller tonat med blod. Bakterie orsakade urinvägsinfektioner kräver vanligtvis antibiotika för att bli av med infektionen, men vissa huskurer såsom persilja te kan bidra till att minska de smärtsamma symptomen.

effekter

Historiskt sett fungerar persilja som vanligen används, antiinflammatoriska hem botemedel mot urinvägsinfektioner, enligt John Lust att naturläkemedel läkare och medförfattare till "The Natural Remedy Bibeln." Doppats i vatten bildar en te, persilja fungerar som ett diuretikum , vilket hjälper till att få bli av med urinvägsinfektion framkallande mikroorganismer genom att främja ökad urinflödet. Förmågan persilja te för att bekämpa inflammation och spola bakterier från urinblåsan verkar uppstå ur ört hög koncentration av vissa flavonoider och naturliga kemiska föreningar, inklusive apiole och myristicin.

överväganden

Kontrollera med din primärvårdsläkare innan du dricker persilja te för en urinvägsinfektion, speciellt om du är gravid, eftersom vissa kemikalier som finns i anläggningen kan framkalla uteruskontraktioner. Även om det kan bidra till att minska inflammation i urinblåsan från en urinvägsinfektion, det finns inga kliniska bevis som tyder på att persilja te behandlar dessa potentiella allvarliga infektioner effektivt, så aldrig försöka använda te som din huvudsakliga behandlingsalternativ. Alltid söka omedelbar medicinsk diagnos så fort du upplever några tecken på en urinvägsinfektion, eftersom en obehandlad infektion kan spridas snabbt till andra delar av urinvägarna, inklusive njurarna.

Metod

När du har fått din läkares godkännande, brygga en kopp persilja te genom att kombinera två knippen av hackad färsk persilja med tre till fyra koppar vatten. Koka strimlad persilja-vatten blandning i upp till 15 minuter, ta sedan bort persilja bitar från te. Dricka en kopp persilja te upp till två eller tre gånger dagligen. Öka ditt vattenintag när man dricker te, rekommenderar Dr. RW Watkins, bidragande författare för "integrativ medicin." Som regel, försök att dricka åtta till 12 8-oz. glas vatten varje dag medan du upplever symtom på en urinvägsinfektion.

Urinvägsinfektioner är obekväma åtminstone och oftast outhärdlig. Men det är en MRSA urinvägsinfektion mycket allvarligare och farligare eftersom det är bakterier som visar sig vara resistenta mot vanliga antibiotika. Behandlingar finns, men snabb läkarvård är nödvändig gör erkänna tecken och symtom på en sådan infektion avgörande för återhämtning.

Vad är MRSA?

MRSA är en förkortning av MRSA, som är en typ av bakterier som vanligtvis orsakar hudinfektioner, men kan orsaka problem i andra delar av kroppen också. Människor som bor i samhället levande situationer är särskilt känsliga för MRSA. Denna bakterie är farligt eftersom det har blivit resistenta mot penicillin, amoxicillin och oxacillin, vilket gör det mycket svårare att behandla. Ofta kallas "superbugs", MRSA-bakterien kan infektera någon och kan göra dig mycket sjuk om rätt antibiotika kombinationen inte hittas.

flanksmärta

Upplever smärta i dina flanker, eller sidorna av kroppen strax under bröstkorgen, är ett tecken på att det är något fel med njurarna. Eftersom MRSA är mycket stark, kan det utvecklas till njurarna snabbare än en vanlig urinvägsinfektion skulle. Så, om du märker de vanliga symtom på en UVI som brinnande på urinering och flanksmärta, kontakta läkare omedelbart.

Feber och frossa

När du har feber och frossa, innebär detta vanligtvis din kropp slåss någon form av infektion. Om dessa symptom åtföljs av smärtsam urinering, blod i urinen eller lägre buksmärtor, du troligen har en urinvägsinfektioner av något slag som kan visa sig vara orsakade av MRSA. Ju snabbare du får en diagnos, desto bättre din prognos vara så snabb behandling är nödvändig.

urin Förändringar

Eventuella ändringar i urinen bör noteras och du bör rådgöra med din läkare om dem. Viktiga saker att titta efter är en stark eller dålig lukt av urin, grumlighet, en djupare gul färg eller blod i urinen. Smärta vid urinering är också ett tecken på att något är fel, vilket innebär snabb diagnos och behandling är nödvändig för att motverka infektionen från att sprida sig.

Illamående och kräkningar

Om du har smärtsamma urinering och illamående och kräkningar utvecklar, har din UTI sannolikt spridit sig till njurarna. MRSA är en mycket farliga bakterier. Om du upplever dessa symtom, söka behandling omedelbart för att undvika permanenta skador på njurarna och resten av urinvägarna.

Riskfaktorer

Förutom att känna till tecken och symtom på en MRSA urinvägsinfektion, är det också viktigt att veta vilka faktorer sätta dig direkt i riskzonen för att utveckla denna typ av infektion. En av de främsta orsakerna till UTI från en MRSA-bakteriestam förlängs kateterisering. Att behöva använda en kateter regelbundet placerar dig på en ökad risk för att utveckla infektioner, särskilt MRSA relaterade sådana. Dessutom, som bor i ett samhälle levande situation eller ett hospice, eller vara sängliggande, sätter dig på en ökad risk för att utveckla en MRSA UTI.

Att ha en urinvägsinfektion eller UTI kan vara smärtsamt och mycket obehagligt. Lyckligtvis finns det ett antal läkemedel som kan vidtas för att eliminera infektionen. Förutom den moderna medicinen, det finns en annan åtgärd för att bota en urinvägsinfektion, och det är vissa örter. Växtbaserade botemedel har funnits i århundraden, så det borde vara någon överraskning att du kan behandla en infektion och hindra den från att uppstå med enkla örter.

Örter Du kanske inte har hört talas om

Goldenseal och Oregon druva är två örter inte allmänt kända som har naturliga helande agenter i dem. De båda innehåller alkaloider, av vilka en är berberin, som dödar bakterier för att eliminera infektionen. De har också förmågan att stimulera immunförsvaret så att kroppen kan reagera på en bakteriell invasion med större lätthet och styrka. En sista egenskap de har är han förmåga att förhindra skadliga bakterier från att fästa till din blåsväggen, så att de inte kan fortsätta att föröka sig. När du kissar, bakterierna bör helt enkelt spola direkt ur systemet.

Uva ursi är en annan ört som används för att behandla urinvägsinfektioner, oftast vanliga i Europa som en växtbaserade behandling. Arbutin är en förening som finns i uva ursi som omvandlar sig själv till en bakteriedödande elementet alla på egen hand. För arbutin för att vara effektiva, alkalisk urin, eller som har en pH-nivå högre än 7, behövs. Tranbärsjuice, vilket är vad läkarna berätta för dig att dricka för att hålla dina njurar friska och förhindra bakterier uppbyggd, ibland påverkar din pH-nivå om du dricker för mycket av det. Om du dricker mer än de rekommenderade 16 oz. tranbärsjuice per dag, kommer din pH-värdet blir alltför sura och därför upphäver förmågan hos arbutin att döda skadliga bakterier.

En kokt kombination av Lotus kronblad och rosa rosenknoppar botar inte UVI, men det tillåter din urin att flöda lättare och med mindre smärta om du har en infektion. Dricka ett uns av blandningen tre gånger om dagen medan infektionen fortfarande är närvarande kommer åtminstone lindra vissa av smärta och obehag i samband med infektionen.

diuretika

Örter som har vätskedrivande egenskaper bidra till att öka mängden urin kroppen producerar. Det kommer att leda till att du kissa oftare och i större mängder, så att du kan spola ut bakterier som orsakar din UTI. Hydrangea och maskrosblad är bara några diuretikum örter. Persilja är en ört som hjälper till att bota urinvägsinfektioner; Det har också antiinflammatoriska medel som bidrar till att förhindra blåsan och njurarna formen blir inflammerad.

Hur man kan bli av en urinvägsinfektion eller UTI


Att bli av med en urinvägsinfektion eller UTI innebär att man använder läkemedel i kombination med hem behandlingar för att lindra smärtan. Typiska tecken på en urinvägsinfektion inkluderar en brännande känsla medan urinera, grumlig urin, bäckensmärta och ryggsmärta. Eftersom UVI kan eskalera och orsaka en njurinfektion, är behandling som krävs för att snabbt ta bort bakterier från urinvägarna.

Instruktioner

1 utvisa bakterier från urinvägarna med extra vätska. Dricka främjar urinering och detta svar hjälper spola bakterier från kroppen och bli av med en urinvägsinfektion. Konsumera drycker som vatten och tranbärsjuice. Håll dig borta från läsk, kaffe och alkohol. Dessa kan irritera urinvägarna.

2 bekämpa en infektion med antibiotika. En tre- till 14-dagars kurs av antibiotika ges vanligtvis för att bli av med en urinvägsinfektion eller UTI. Följ läkarens anvisningar och ta mediciner enligt anvisningarna.

3 Minska magont med en värmedyna. Värme bidrar till att minska muskelsammandragningar och inflammation, som är gemensamma med urinvägsinfektioner. Applicera en värmedyna på nedre delen av buken för att lindra smärta. Värme är också ett effektivt botemedel mot ryggont.

4 Hastighet din återhämtning genom att undvika bad geler och doftande hygienprodukter. Bubbelbad duschgel och menstruationsskydd sprayer kan irritera urinvägarna och förlänga en infektion. Använd allergivänliga eller milda produkter för att bli av urinvägsinfektioner förr.

5 Combat smärta med over-the-counter medicinering. Antiinflammatoriska medel såsom aspirin och ibuprofen hjälper till att bekämpa smärta och inflammation i samband med urinvägsinfektioner.

Kokosolja för en urinvägsinfektion

Urinvägsinfektioner kan uppstå i alla åldrar. De råkar mer kvinnor än män dock. En modern medicinsk metod för behandling av en UTI är med antibiotika, men kan du hitta en viss lättnad från dina symptom vid intag av kokosolja. Detta hem botemedel ska aldrig användas för att ersätta modern medicinsk behandling och alltid rådfråga din läkare innan du använder kokosmjölk för att behandla en UTI.

Identifiering

En urinvägsinfektion är en infektion i urinvägarna. Urinsystemet består av njurarna, urinledarna, urinblåsan och urinröret. Någon del av urinvägarna kan bli infekterade, men de flesta urinvägsinfektioner tenderar att vara i den nedre delen består av urinblåsan och urinröret. Normalt är antibiotika ordineras för att behandla en sådan infektion.

symptom

Enligt MayoClinic.com, symptom på en urinvägsinfektion inkluderar ihållande behov av att urinera, sveda när man kissar, en grumlig utseende till din urin och buksmärtor. Om du upplever något av dessa symptom, meddela din läkare. Han kanske vill köra tester för att utesluta andra möjligheter och att diskutera behandlingen av urinvägsinfektioner.

Behandling

Enligt kokosolja Central, är kokosnötolja rik på fettsyror med medellång kedja, som bekämpar bakterier. När konsumeras, kan det vara i stånd att skydda njurar och urinblåsa från infektion på grund av dess antimikrobiella fördelar. Den föreslår också att konsumera 3,5 msk. kokosolja och dricka sex till åtta glas vatten per dag för maximal nytta. Denna metod för att behandla en UTI kan eller kan inte vara till hjälp för att minska symptomen. Prata med din vårdgivare om att införliva kokosolja i din kost före konsumtion.

fördelar

Kokosolja naturligt förekommande och rik på antimikrobiell som tros hjälpa till vid förhindrande av infektion. Du kan märka en förändring i symptom i samband med en UTI samtidigt som den förbrukar kokosolja på en regelbunden basis. Mycket få studier har förformade i USA på denna olja fördelar. Alternativ som detta får aldrig betraktas som en bot för någon sjukdom.

varningar

Om du upplever svår buksmärta eller märker att din urin har en rosa eller brun färg, kontakta din läkare. Smärtan kan vara associerad med ett mer allvarligt tillstånd och förändringen i urinen färg kan tyda på blod i urinen. Om du är allergisk mot kokos eller någon av dess biprodukter, inte använda den för att behandla urinvägsinfektioner.

En urinvägsinfektion är en vanlig typ av infektion finns främst hos kvinnor. Urinvägarna som är den struktur som Urinen passerar igenom innan urinering. Ju längre upp infektionen går upp i urinvägarna, desto allvarligare är det övervägas. En enkel UVI kommer att ske i en hälsosam urinvägarna och kommer inte att spridas till andra delar. En enkel UVI får inte kräva behandling. En komplicerad UVI uppstår när kroppen är resistenta mot antibiotika eller när anatomiska abnormiteter spridas till andra delar av kroppen. Detta är vanligtvis ses hos personer med andra sjukdomstillstånd.

Fakta

En urinvägsinfektion kan inträffa var som helst på urinvägarna. Blåsan, njurar, urinledare, vilket är röret som tar urinen till urinblåsan från njuren och urinröret vilket är röret som tömmer urin från blåsan, är alla en del av urinvägarna. En UVI uppstår när bakterier kommer in i urinvägarna och orsakar en infektion. Kvinnor är mer benägna att bli smittade med en UVI än män och barn.

typer

De olika typerna av urinvägsinfektion att bero på platsen för infektionen. Cystit är den vanligaste typen av UTI. Det är infektion i urinblåsan som inträffar när bakterierna invaderade urinröret än kommer in i blåsan. Detta är en infektion till de nedre urinvägarna, vilket leder till inflammation. Pyelonefrit är infektion av en eller båda njurarna eller de omgivande områdena. På grund av vissa urinblåsa och prostata villkor hos äldre, de löper större risk att få en UTI.

Identifiering

En UVI är oftast identifieras med smärta eller brännande med urinering, smärtsamma samlag och lusten att ofta urinera. Foul eller stark urin lukt, grumlig urin, låg feber och tryck i de lägre bäckenet är alla tecken på en urinvägsinfektion. Symtom på en infektion som har spridit sig till njurarna kan omfatta frossa och skakningar, trötthet, sida smärta och höga temperaturer (över 102 Fahrenheit) under längre tid än två dagar. Svåra magsmärtor, illamående och kräkningar kan också förekomma, och äldre patienter kan drabbas av förvirring.

Förebyggande / lösning

Vissa livsstilsförändringar kan bidra till att minska risken för att få en UTI. Kvinnor bör använda bindor istället tamponger och ändra deras pad med varje besök på toaletten. De bör inte använda några produkter som innehåller parfym i underlivet. De bör ta duschar och när du tar ett bad, undvika badoljor. En kvinna som blir ofta UVI kan bidra till att förhindra dem genom att urinera och rengöring hennes könsorgan (torka framifrån och bakåt) före och efter samlag. Hon bör bära bomull underkläder och undvika åtsittande kläder. Dricka tranbärsjuice och vatten ofta kommer också att hjälpa till att spola ut systemet. Antibiotika brukar rekommenderas att undvika spridning av infektionen, även om urinvägsinfektioner kan försvinna utan behandling.

Betydelse

Urinvägsinfektioner är mycket vanliga. De svarar för 8,3 miljoner läkarbesök varje år och är den näst vanligaste kropp infektion. En av fem kvinnor smittas med en UTI under sin livstid. Även urinvägsinfektioner är vanligare hos kvinnor, de är allvarligare hos män när de inträffar. I genomsnitt 20 procent av kvinnorna som har haft en UVI kommer att ha en annan. Chanserna att ha en annan UTI efter en sekund höjs med 30 procent och 80 procent av kvinnorna som har haft mer än tre urinvägsinfektioner kommer ständigt ha upprepningar, enligt National Kidney och urologiska sjukdomar information clearingorganisationer.

Antocyanin är en flavonoid som är ett vattenlösligt växtpigment som har visat sig ha en positiv inverkan mot olika sjukdomstillstånd. Antocyaniner ger växtvävnader en röd, lila eller blått pigment. Tranbär, med sin rika röd färg, är fulla av antocyaniner. Tranbärsjuice har använts som en helt naturlig hem botemedel mot urinvägsinfektioner och nya studier finner att antocyanin i tranbärsjuice kan faktiskt bekämpa infektionen.

Urinvägsinfektion

Urinvägsinfektioner är bakteriella infektioner i någon del av urinvägarna, inklusive urinröret, urinblåsa, urinledare och njurarna. De flesta infektioner startar inom de nedre urinvägarna, urinröret eller urinblåsan, och orsakas av gramnegativa stavbakterier som normalt bebor mag-tarmkanalen. Den vanligaste bakteriestam för att orsaka urinvägsinfektioner är E. coli.

Verkningsmekanism

På grund av fysiologi manliga och kvinnliga urinvägarna, kvinnor är mer benägna att urinvägsinfektioner. Bakterierna introduceras till urinröret genom korskontaminering från anus. Bakterierna växer sedan och föröka sig i och runt öppningen av urinröret och kan sedan spridas upp till urinblåsan. Bakterierna använder sina tunna hårliknande projektioner (fimbriae) att ansluta sig till de uroepithelial celler, hudceller som kantar urinröret och urinblåsan. Om den lämnas obehandlad kan infektionen röra sig längs urinvägarna till njurarna, vilket kan skapa ytterligare komplikationer.

Tranbärsjuice

Tranbärsjuice har visat sig uppvisa olika biologiska egenskaper från att inhibera adhesion av Helicobacter pylori till slem i det gastriska systemet till anti-canceraktivitet. Användningen av tranbärsjuice för att skydda mot urinvägsinfektioner har varit ett hem botemedel vidare genom tiden. Men studier publicerade i British Medical Journal och Journal of American Medical Association visade att dricka tranbärsjuice minskade urinvägsinfektioner.

antocyanin

Tranbär innehåller en mängd olika biologiskt nyttiga ingredienser, inklusive antocyaniner, flavonoider, organiska syror och mer som kan bidra till att skydda mot urinvägsinfektioner. För att avgöra vilken ingrediens av tranbär bekämpar urinvägsinfektioner en studie publicerad i biovetenskap, bioteknik och biokemi tittade på absorption och utsöndring av antocyaniner efter konsumtion av tranbärsjuice. Studien fann att tranbärsjuice innehåller 12 olika antocyaniner och att sex av de 12 utsöndras i urinen intakt. Detta ledde till slutsatsen att de viktigaste antocyaniner absorberas av cirkulationssystemet och transporteras till urinen som hela molekyler, vilket kan förklara varför tranbär och tranbärsjuice hjälpa till att förebygga urinvägsinfektioner.

Hur Antocyaner Arbete

Forskning om effektiviteten av tranbärsjuice för att skydda mot urinvägsinfektioner fortsätter att studeras. Forskare teoretisera att antocyaniner kan blockera bakteriers vidhäftning till uroepithelial celler. Om bakterierna inte kan fästa till cellerna, kommer de inte att kunna ta tag i urinvägarna och orsakar en infektion.

Tecken och symtom på allvarlig urinvägsinfektion


Det är mycket viktigt att behandling söks vid första tecken på en urinvägsinfektion, eftersom om de lämnas obehandlade, allvarliga skador kan uppstå i njurarna. Vuxna som utvecklar en urinvägsinfektion har i allmänhet inga problem att identifiera vad som är fel med dem. Smärtan som åtföljer en allvarlig infektion är intensiv. Identifiera en infektion hos barn är lite svårare.

Regelbunden urination

En urinvägsinfektion kommer få folk att känna att deras blåsor är fulla, bara för att ha liten eller ingen urinering pass. Driften att urinera är det, även om blåsan har just tömts. Många människor med allvarliga infektioner tillbringar mycket av sin tid på att springa på toaletten som det känns att de kommer våt sig när som helst.

Brinnande

Personer med svår urinvägsinfektion kommer att uppleva en brännande känsla i urinröret när de passerar urin. Förbränningen intensifierar ofta mot slutet av urinering strömmen och dröjer en stund efter avslutad urinering. Den brännande känslan är mycket intensiv.

Lukt och utseende

Urinvägsinfektioner kommer att producera urin som har en mycket stark lukt. Det kan också ha ett grumligt utseende och i allvarliga fall kan det innehålla blod. Blodet kan eller inte kan ses med blotta ögat, men det kan upptäckas genom tester på en läkarmottagning. Blod i urinen indikerar höga vita blodkroppar och är en indikator på en allvarlig urinvägsinfektion.

Kroppssmärtor

Urinvägsinfektioner kan producera värk och smärta i nedre delen av buken, ryggen eller bäckenområdet. Magen kan också känna sig uppsvälld. Svår ryggsmärta / värk är ofta en indikation på att urinvägsinfektion har skrivit njurarna. Urinvägsinfektioner som reser till njuren ger ofta feber.

Symptom hos barn

Barn som har urinvägsinfektioner kan ha olika symtom än vuxna. Barn kan lida av inkontinens, irritabilitet, feber, voming, en förändring i ätvanor, och även gulsot. Föräldrar vet ofta deras barn är sjuka, men de antar att det är ett virus eller influensa i stället för urinvägsinfektion. Barn som är dåligt bör ses av en barnläkare för att säkerställa att en urinvägsinfektion inte går oupptäckt.

Tranbärsjuice för urinvägsinfektion


Urinvägsinfektioner är vanliga inflammationer i urinsystemet, som inkluderar njurar, urinblåsan och urinröret. Det finns många märken av antibiotika för att bota urinvägsinfektioner, men det finns också många huskurer. En av de mest populära huskurer innebär tranbärsjuice.

antibiotika

Det finns bara två sätt att bota en urinvägsinfektion. Det första är genom din egen kropp immunförsvar. Den andra är genom receptbelagda antibiotika. Ändå medan antibiotika kan bota din infektion, bör du tänka två gånger innan du går till dem först. Beroende på din hälsa vårdplan, kan antibiotika bli dyrt. Du måste också se din vårdgivare för att få ett recept. Också när vi överanvändning antibiotika vi främja tillväxten av bakterier som är resistenta mot antibiotika, vilket gör dem svårare att bota när vi faktiskt behöver dem. Därför, för okomplicerade urinvägsinfektioner, kanske du vill prova tranbärsjuice terapi.

epikatekin

Tranbärsjuice har många fördelar som lämpar sig för att hjälpa till med urinvägsinfektioner. De innehåller en antioxidant som kallas epikatekin. Epikatekin hindrar bakterier som orsakar urinvägsinfektioner från att fästa slemhinnan i urinröret och urinblåsan. När bakterierna inte kan fästa till urin foder, kan den spolas från systemet lättare. Detta gör också tranbärsjuice väl lämpad att främja urin hälsa och förebygga infektioner upprepas.

C-vitamin

Tranbärsjuice är också en stor källa till vitamin C. I själva verket, på grund av nyanserna i vår rötningsprocessen, kan tranbärsjuice ofta vara en bättre källa till C-vitamin än apelsiner eller apelsinjuice. C-vitamin är användbart för behandling av urinvägsinfektioner, därför att den är sur och ökar surheten hos kroppen. Bakterier måste kämpa för att leva i sura miljöer så om du kan öka surheten i urinsystemet, är du mindre risk att få en infektion.

Dricka tranbärsjuice

Om du vill använda tranbärsjuice för att behandla din urinvägsinfektion bör du dricka tre till fem glas per dag osötad tranbärsjuice. Tranbär drinkar innehåller ofta mycket socker och andra tillsatser. Överskott socker kan förvärra njurarna, vilket ökar risken för att utveckla en urinvägsinfektion. Ren tranbärsjuice är rätt väg att gå. Men om ren tranbärsjuice är alltför bitter för dig, kan du späda ut det med vatten. Bara öka glasen du dricker för att kompensera för utspädning.

Varning

Det bör återigen noteras att infektioner endast kan botas genom ditt immunförsvar eller receptbelagda antibiotika. Tranbärsjuice botar inte infektion. Det främjar bara bra urin hälsa och hjälper som ditt immunförsvar dödar bakterier i urinvägarna. Om symtomen inte förbättras efter några dagar, se din vårdgivare. Du kanske inte har en urinvägsinfektion alls, eller din infektion kan vara allvarligare än man först trodde.