XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

passform graf skridskor

Graf hockey skridskor (grafcanada.com) är kända för sin exakt passform och olika funktioner. Graf skridsko design tar hänsyn fot mätningar och behov skridskor så att kunder att uppnå maximal komfort och funktioner för deras typ av fot. Det är viktigt att förstå passform och funktioner av Graf skridskor för att säkerställa att du köper rätt serien och modell för din fot.

Fakta

På grund av den särskilda arten av Graf skridsko passform, rekommenderar företaget att besöka en licensierad Graf skridsko återförsäljare och mäts specifikt för Graf skridskor så att åkarna är rätt storlek och passform för rätt skridsko. Skridskor sorteras först efter serie och sedan av modeller inom varje serie. Vid varje serienivå, det finns flera modeller att välja mellan baserat på mätningar från Graf skridskor passar komponenter. Det finns också en mängd skate modeller på flera prisklasser.

Passa

Det finns tre viktiga komponenter att tänka på när utrustad för Graf skridskor: häl bredd, häl / akterstag form och häl vristen djup. Mätningen av var och en av dessa komponenter avgör Graf skridsko som bäst passar din fot. Häl bredd avser bredden på baksidan av hälen. Häl vristen djupet är det diagonala avståndet mellan den undre kanten på hälen och där ankeln möter foten. Häl / akterstag form avser området runt hälsenan. Graf har tre kategorier för var och en av dessa passar komponenter. Heel bredd kan vara smal, medium eller bred. Heel / akterstag form definieras som uttalas, måttligt uttalad eller raka klackar och häl vristen djup klassificeras som ytlig, medium eller djup. Graf har en skridsko design för de flesta kombinationer av dessa mätningar. En auktoriserad Graf återförsäljare kommer att kunna mäta foten för att bestämma egenskaperna hos varje tillpassnings komponent.

Funktioner

Varje Graf skridsko serie (2, 3, 5, 6, 7 och G) har tekniska egenskaper som är specifika för serien. Alla Graf skridskor har stövlar som är värmeformbara; skridskor kan värmas och formas till åkarens fötter för en exakt passning.

Serie 2 och 3 skridskor har mikro förstärkningar för hälstöd och stabilitet, skum fotled stoppning och syntetfoder för fuktreglering.

Series 5 skridskor har en syntetisk foder också, men till skillnad från Serie 2 och 3, Serie 5 skridskor har anatomiska fotled stoppning och en hård plast tåhätta som är bredare och starkare än tå på serie 2 och 3 skridskor.

Serie 6 skridskor har samma fotled stoppning och tåhättor som Serie 5. Till skillnad från de lägre serie skridskor, har de en integrerad ram och start konstruktion resulterar i en lättare känga med mer lyhörd böjning och har även en fukttransporterande foder.

Series 7 skridskor är den lägsta seriemodell för att presentera Graf systemet fot säng som kan skräddarsys formas till åkarens fötter. Också till Series 7 skridskor är en lätt och styv plast out-sula. Den andra funktioner är de samma som Series 5 och 6.

Graf: s top-of-the-line skridskor är i G-serien. De är de enda Graf skridskor ha uppgraderat chassi och göras från kolfiber resulterar i en lättare känga. Bortsett från innersulan och chassit, de har liknande funktioner som serien 6 och 7.

Målvaktsskridskor har liknande funktioner till andra serien. Ultra G50 har samma funktioner som G-serien. Supra 750 har samma funktioner som Series 7 skridskor. Supra 550 presenterar hårdplast tåhätta och en fullständig ut-sula för stabilitet.

Kosta

Graf hockeyskridskor har priser som är jämförbara med de populäraste hockey skridsko varumärken. Beroende på var du väljer att köpa dina skridskor priserna kan variera, men Graf skridskor i allmänhet varierar i pris från $ 200 till $ 700. Serie 2 skridskor är de lägsta i pris och G-serien är de högsta i pris. De flesta åkare bör kunna hitta skridskor som passar deras fot baserat på Graf mätningar i en rad priser.

De bäst värderade Ishockey skridskor

Hockeyskridskor är din viktigaste investering när det gäller att spela denna snabba åtgärder, högoktanig sport. Gjorda av läder och syntetmaterial, är de bästa skridskor tillverkade av Reebok, Easton, Graf, CCM och Bauer. Förutom kvaliteten på skridsko, är lämplig mycket viktig och skridskor bör vara ordentligt och ändå bekväm.

Reebok Pump

Reebok erbjuder 20K Pumper skridsko, med en pump som eliminerar överskottsluft i bagageutrymmet och anpassar sig efter foten. Skridskon har en flexibel rygg senor för ökad rörlighet.

Easton Mako

Easton Mako ishockeyskridsko är en hög kvalitet skridsko som har fukttransporterande att hålla spelarens fötterna torra och bekväma. Dessa skridskor är tillräckligt flexibla för att kunna erbjuda en komplett tå snap process.

Graf Skates

Graf Supra och Ultra serien bärs av ett antal professionella hockeyspelare, inklusive David Booth, Dennis Wideman. Graf är topphockeyskridsko av NHL tjänstemän, bärs i Stanley cupfinaler

CCM skridskor

CCM U 12 och CCM RBZ är två högkvalitativa, lätta skridskor som kan värme gjuten för en överlägsen passform.

Bauer skridskor

Den översta Bauer hockey skridskor är ångan Nexus och Supreme linjer. Dessa skridskor är ultralätt och erbjuder hastighet, kraft, flexibilitet och överlägsen fotledsstöd.

Värme Molding Anvisningar för Graf 301 Skates


Hockeyskridskor brukade vara grovt tillverkad av sydda läder och fastskruvade blad i spelet barndom; tack vare moderna material, skridskor är nu lättare, mer hållbara och kan formas till bärarens fot med hjälp av värme. Hockey tillverkaren Grafs 301 serie av skridskor är populära bland spelare på fritids och klubbnivå i spelet, och som skridskor som erbjuds av konkurrerande växelföretag, kan de 301 s gjutas för en anpassad passform.

Instruktioner

1 Värm ugnen till 180 grader och övervaka ugnen; när ugnen värms till 180, stänga av den. Under tiden, rengöra skridskor med en ren och torr trasa om du gjutning skridskor för första gången för att ta bort eventuellt skräp från skalet.

2 Dra ut och ta bort varje skridsko spets i varje GRAF skridsko och ställ åt sidan. Ta bort insatserna i sulorna av skridskor och ställ dem åt sidan. Dra tungan utåt från bagageluckan på en av de skridskor för att tillåta värmen bättre åtkomst till det inre boot.

3 Låg skridskon på sidan och placera denna skridsko på en bakplåt. Öppna ugnsluckan och placera skridsko inuti. Stäng dörren och sätta en äggklocka under 8 minuter; efter tiden går ut försiktigt bort skridskon (Rör inte skridskoskenan eller metall spets öljetter, eftersom de kommer att vara mycket varmt och kan bränna dig).

4 Känn insidan av skridskon: du letar efter interiören sula och sidor i bagageutrymmet för att vara mjuk, varm och smidig. Om inte, placera skridskon tillbaka in i ugnen i ytterligare 2 minuter och testa igen. När klar, placera en handduk på golvet framför en stol, åter spets skridskon, byt insatsen, dra åt snören och sitta ner med din skate vilar på handduken för att undvika skador på bladets kant och golvet.

5 Ta skridskon efter ca 20 minuter sitter. Prep återstående skridsko på samma sätt som du gjorde den första (du måste förmodligen att värma ugnen för att upprätthålla 180 graders märke) och upprepa hela processen formen 301-talet till foten formulär.

Tips

  • Var noga med att stänga av ugnen före införandet av skridskon. "Bakning" är bara en term; lämna din skridsko i en fullt uppvärmd ugn kan orsaka irreparabla skador på skridskon.

Typer av skridskor som behövs för början Ishockey


Om du är intresserad av att börja spela ishockey, oavsett ålder, behöver du en betydande mängd utrustning. Skridskor är viktiga eftersom innan du lär dig att hålla handtaget, skjuta och passera, måste du veta hur man åka skridskor bra. Den typ av skridskor du köper beror på din budget och ställning.

Placera

Ishockey skridskor varierar något beroende på läget spelas. Målvakts skridskor är den mest unika. De är byggda lägre till isen för att tillåta målvakten att göra snabba, sido drag. Målvaktsskridskor har också stora, plasthätta och inte stiga så högt på ankeln som andra skridskor. Skridskor för backar och forwards är liknande men kan ha några små skillnader. En back s skridskor har ofta en hårdare tåhätta och mer stoppning runt tungan för att hjälpa spelaren blocket och avleda skott. En framåt s skridskor, å andra sidan, kan sakna en del av detta extra stoppning för att göra dem lättare, och därmed snabbare. Vid grundläggande nivåer ungdoms hockey, skridskor bärs av framåt och backar är oftast densamma.

Stämpla

Populära märken av skridskor inkluderar Nike Bauer, Reebok, CCM, Easton och Graf. Var och en av dessa skridsko tillverkare producerar skridskor för alla nivåer av hockey. När man väljer en skridsko, är det viktigt att inte vara alltför envis på ett visst märke. På grund av olika företagens reklam, kan ett varumärke vara att föredra framför en annan. Den viktigaste faktorn vid val av en ny skridsko, dock är dess passform. Om en skridsko är ett populärt märke men passar dåligt, har du en svår tid fungerar bra.

Bekvämlighet

Komfort är viktigt vid val av hockeyskridskor. Om du inte har slitna skridskor i det förflutna, inte förvänta sig att känna sig som ett par löparskor. Även skridsko komfort har förbättrats dramatiskt under de senaste åren, skridskor säkert känna sig unik. Det är viktigt att bära skor du kommer att bära under ett spel när man försöker på skridskor. Vissa spelare går barfota, andra bär atletiska strumpor och andra bär tjocka, yllesockor. Hockeyskridskor är dimensionerade något annorlunda än löparskor, så om du bär en storlek 10 sko, inte bara anta en storlek 10 skridsko passar. Skridsko dimensionering ligger nära sko dimensionering, dock så om du bär en storlek 10 sko, kommer du förmodligen ha en storlek åtta eller nio skridsko. När man försöker på skridskor, snöra på dem helt för att se hur de passar. När de är tight, vicka på tårna för att se till att dina skridskor är inte för hårt. Dina fötter kommer att bli kallt och ont om tårna inte kan röra sig alls. Skridskon ska vara tätt nog runt vristen att foten inte kan glida framåt eller bakåt.

Pris

Köpa nya skridskor kan vara en betydande investering. De ledande hockeyskridsko tillverkare säljer vanliga skridskor och pro-serien skridskor. De senare är dyrare, men gjorde för hög nivå spelare. Regelbundna hockeyskridskor börjar vanligtvis runt $ 70 för ungdomar och $ 120 för vuxna, beroende på märke och där du köper skridskor.

Den sannaste sättet att bryta i alla par skridskor är att helt enkelt åka skridskor i dem. Ju mer användning skridskor blir, desto mer flexibla blir de. Du kan påskynda processen genom värme gjutning skridskorna i ugnen. Tillverkarna rekommenderar nu denna process, vilket i hög grad bidrar till formpassande skridskorna på fötterna. Graf gör sina 301 skridskor med värmebeständigt Thermolan, en isolerande fleece, som medger skridsko bakning. Resultatet är en mer bekväm perfekt passform tidigare än du skulle uppnå med de mer konventionella metoder för kroppsvärme, slitage och tid.

Instruktioner

1 Ta bort snören och enda skär före bakning.

2 Värm ugnen till 180 grader. När ugnen når denna temperatur, stänga av den; du värma stövlar, inte laga dem.

3 Placera Graf 301 skridskor på sina sidor på en plåt. För att tillåta värme tillgång till insidan av bagageutrymmet, drag och vika tungan av skridskon utåt. Skridskorna bör förbli i ugnen i åtta minuter.

4 Ta skridskorna ur ugnen. Undvik att röra bladen och metall spets öljetter, som båda kommer att vara mycket varmt. Känna insidan av bagageutrymmet. Sulorna och sidor ska kännas varm och flexibel. Om inte, placera stövlar tillbaka i ugnen ett par minuter. Du vill att dessa ytor för att vara smidig och mjuk som en förberedelse för formpassande dem till dina fötter.

5 Byt skosnören och enskilda insatser i stövlar. Sätt dina skridskor på och snörning ordentligt. Sitt med benen framför dig och bladen på golvet för ca 15 eller 20 minuter. Inte gå runt. Skridskorna bör då vara tillräckligt svalt för dig att ta bort dem.

Hur storlek Hockey skridskor med en hög vrist


Hockey är ett utmanande spel. Bra, välsittande utrustning är nödvändig, inte bara för framgång, men för säkerhet, också. Även om det finns många bitar av utrustning som behövs, kommer skridskor sannolikt en av de första bitarna du köper. Det finns många skridskotillverkare som gör skridskor för alla typer av fötter. Om du har en hög vrist du kommer fortfarande att kunna hitta en bra passform skridsko utan stora svårigheter. Anpassningsprocessen är mycket likartade oavsett din typ av fot.

Instruktioner

1 Bestäm din skridsko storlek. Detta uppnås bäst genom att försöka skridskor på. Typiskt skridskor kommer att vara en storlek eller två mindre än dina skor. När du först sätta skridsko på det bör vara tätt. Tårna kommer att beröra änden av kängan. Om det känns som din favorit par gamla sneakers, det är för stor och kommer att ge dig problem när du åker.

2 Bestäm bästa märke för din typ av fot. Olika tillverkare är kända för olika passar. Till exempel går vristen höjd för Bauers skridskor typiskt låg genomsnittet. Missionens skridskor är smalare än Bauers men kommer att rymma en högre vristen. Grafs kommer att rymma många fot former. Försöker på olika skridskor kommer att ge dig en bra känsla av vad varumärket passar dig bäst.

3 Bestäm din nivå av start styvhet. De tre faktorer att tänka på när man tittar på start styvhet är din vikt, din nivå och hur mycket tid du kommer att spela. Bagageutrymmet bör vara tillräckligt styv för att hålla upp till ditt spel nivå, men inte så stel att bryta dem och utveckla böjer i upprätt är omöjliga.

4 Hänsyn till effektsträckning. Denna tjänst erbjuds av de flesta skridsko återförsäljare och innebär att man använder en speciell maskin för att sträcka delar av skridskon. Det är relativt billigt och tar endast ca 12 timmar. Det låter dig skapa en verkligt anpassad passform. Detta är perfekt om dina fötter är olika storlekar eller om du behöver för att rymma särskilda behov.

Tips

  • Försök alltid skridskor på med strumpor du kommer att åka skridskor i. I motsats till vad många tror, ​​flera skikt av strumpor är inte bra. Använd endast ett par bra. Om du försöker att välja mellan en i butik köp och ett online-köp, alltid kontrollera med butiken för att se vilka andra tjänster som ingår i köpet. Skärpning, stretching, stansning och återpassning kan göra det värt att hantera personligen.

En hockeyskridsko är utformad för stabilitet och vrida förmåga och för att ge visst skydd mot pucken. Precis som alla andra sportskor, kommer olika skridskor har olika funktioner.

Instruktioner

1 Förstå att det finns två grundläggande typer av skridskor tillgängliga - de för konståkning och de för hockey. En hockeyskridsko kommer att ha en jämn kant från framsidan av bladet till den bakre. En siffra skridsko stift för att bistå i hopp om att idrotten.

2 Tänk på din budget. Du kan räkna med att betala runt $ 75 för en ordentlig vuxen nybörjare skridsko, ungefär $ 180 till $ 250 för en bra och konkurrenskraftig skridsko och mer än $ 350 för en top-of-the-line konkurrens skridsko.

3 Observera att det viktigaste inslaget i en skridsko är fotled stabilitet. Om du är instabil, kanske du inte kunna stå, mycket mindre skridsko. Välj en skridsko som har extra funktioner för att stödja anklarna.

4 Leta efter en bra passform nästa. De högsta end skridskor kommer att forma dina fötter efter ett par dagar och härda i formen av fotleden. Detta ökar komforten och stabilitet. Det är brukligt att få en skridsko en storlek mindre än din vanliga skostorlek att ge ytterligare stöd.

5 Dra åt skosnörena efter att du lagt på skridskon, tills det känns nästan för hårt. Skridskon kan lossna och justera medan du går, så en obekväm skridsko först bör vara lagom med den tid du har värmts upp.

Tips

  • Använd atletisk tejp runt din övre vrister för att öka stabiliteten.
  • Längre snören kan loopas runt anklarna för att förbättra stödet.
  • Om du har någon annan störning som skulle försämra eller begränsa din förmåga att engagera sig i fysisk aktivitet, kontakta en läkare innan denna verksamhet.

Det säkraste sättet att Lace Skridskor


Du behöver bra balans och stabilitet att hålla sig upprätt på skridskor. Ostadiga åkare kommer sannolikt att hamna snubbla eller falla. Att hålla dig säker på isen börjar med korrekt knyta dina skosnören. Det säkraste sättet att spets skridskor börjar med tålamod och gå igenom lämpliga åtgärder för att säkerställa en tät passning. Håll bara tillräckligt med utrymme i fotleden del av din skridsko att bibehålla sin flexibilitet för snabba stopp och starter.

Instruktioner

1 Lossa alla de snören på skridsko, från den övre öglan till botten.

2 Sätt din fot hela vägen in. Justera foten så hälen och tårna är bekväm innan snörning. Ta tag i skridskon tungan och dra det för att säkerställa en god passform.

3 Dra snören tätt, börjar med bottensatta av öljetter och flytta din väg uppåt. Fortsätt denna process, en uppsättning av öljetter i taget. Dra snören spända, men inte för hårt för att orsaka smärta eller avskurna cirkulationen.

4 Håll spänningen i skosnören när du når den tredje eller fjärde ögla uppifrån. Dra skosnören stram, upprätthålla spänningen genom hela processen. Snöra knutarna upp till toppen ögla för skridskor och näst sista ögla för hockeyskridskor.

5 Dubbelknut snören upptill. Tuck snören i sidorna av dina skridskor för att säkerställa ingenting hänger över utsidan av skridskon. Upprepa steg ett genom fem för det motsatta skridskon.

Tips

  • Undvik snörning översta öglan på hockey skridskor för att möjliggöra fotled flexibilitet i sportens plötsliga starter och stopp.

Instruktioner för vakthund Blade Skydd för Skridskor


När på isen, de vassa kanterna på skridskoskenor tillåter åkaren att glida och röra sig smidigt över ytan. När utanför isen, hårda ytor matt dessa blad och göra rörelsen svårt för bäraren. Rätt passform för klingskydd sparar slitaget på skridskor. Guard Dog Klingskydden är utformade för att ge en skräddarsydd för skridskor för att skydda dem medan utanför isen och skydda andra från skarpa kanter när den inte används.

Instruktioner

1 Mäta längden på bladet från spets till spets. Hitta mitten och markera platsen med ett tvättbart markör.

2 Placera en av de bitar av vakthund klingskydd på framsidan av bladet. Markera platsen på bladet som matchar med mittpunkten av bladet. Skär vakten vid denna punkt med hjälp av en mattkniv eller kniv.

3 Placera den andra halvan av Vakthund klingskyddet på baksidan av bladet. Mark där bladet möter centrum. Åtgärd 1/8 av en tum mot baksidan av vakten och skär vakt vid denna punkt.

4 Upprepa denna process för andra skridskon.

5 Fäst anslutnings fjädrarna. Skruva fjädrarna på plats med hjälp av färdigskurna hål i vakterna. Den ena änden av fjädrarna fäster vid ett stycke av skyddet och den andra änden förbinder de två delarna tillsammans.

Tips

  • Det kommer att finnas ett gap mellan vakterna. Det här är normalt.
  • Felaktig mätning kommer att leda till vakterna inte passar bladen säkert. Mät noga från spets till spets av bladen.

Montering skridskor är helt annorlunda än montering vardagsskor. På grund av deras användning måste skridskor vara hållbar och stabil men ändå flexibel. Du kan beställa skridskor på nätet eller via katalog om du vill skridskor som passar dina fötter exakt. Annars kommer alla sportaffär eller skridskoåkning utrustning återförsäljare har ett bra urval av storlekar, bredder och märken att välja mellan.

Instruktioner

Montera Custom Skridskor

1 Spåra konturerna av båda fötterna från sittande ställning. Håll pennan nära dina fötter när du spåra.

2 Mät längden på foten genom att starta på toppen av din längsta tå och slutet på hälen.

3 Fortsätt till bollen på foten genom att placera måttband runt foten precis ovanför basen på tårna.

4 Ta ett mått på din vrist genom att linda måttbandet runt undersidan av foten där din båge befinner sig.

5 Montera måttband runt hälen. Du måste stänga måttband av vid den övre delen av foten där basen av fotleden finns.

6 Mäta omkretsen av din sanna fotled storlek. Detta innebär att du måste mäta din fotled på det bredaste stället, vanligtvis precis ovanför basen.

7 Lämna ytterligare information som kan vara nödvändiga för att anpassa din passform. Detta inkluderar ålder, längd, vikt och nuvarande varumärke skridsko slitage.

Fit köpta Skridskor

8 Prova flera olika modeller och tillverkare. Ofta hittar du att ett varumärke är en bättre passform för dig.

9 Ta dina strumpor. Det är viktigt att försöka på skridskor med strumpor du tänker åka så att dimensionering är korrekt.

10 Linje upp fötterna ordentligt för att kontrollera riktigheten av storleken. Tryck hälarna på baksidan av skridskon innan snörning och sedan omväxlande stående och sittande att mäta passform.

11 Kontrollera position tårna. De bör vara nära slutet av bagageutrymmet, men inte röra vid den.

12 Var noga med hälen har utrymme att röra sig. Sidled och framifrån och bakåt rörelser är idealiska, men inte upp och ner rörelse, som indikerar en dålig passform.

13 Tillbringa minst 15 minuter i skridskor innan du köper dem. Detta bidrar till att avslöja slitageproblem som kanske inte är omedelbart uppenbar.

Tips

  • Det är nödvändigt att beskriva båda fötterna vid montering anpassade skridskor som de flesta människor har asymmetriska fötter.
  • Skridskor som inte passar ordentligt kommer att vara obekväm och kan orsaka blåsor.