XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Öka melanocyter på naturligt sätt

Hur man kan bli av solskadad hud naturligt

Driven solexponering leder till en ojämn hy, linjer, rynkor och rodnad och är det snabbaste sättet att åldras huden. Solskador på huden ackumuleras med tiden och kan orsakas av till och med några minuter utomhus åt gången. Mest tidig skada på huden är kosmetisk och orsakas av den ökade produktionen av melanocyter, hudceller som producerar den mörka huden pigmentet melanin. Den extra melanin kan göra din hud ser solbränd eller mörkare efter solexponering. Dessa ytliga mörka områden och fina linjer kan minskas med naturliga hudvårdsbehandlingar.

Steg 1

Applicera naturligt mörk honung i ansiktet och andra utsatta delar av kroppen som en vitaliserande mask och rengöringsmedel. Sprida ett tunt lager på huden och låt det sitta i 20 till 30 minuter. Tvätta honung med varmt vatten och klappa huden torr. Honung, särskilt de mörka sorter, innehåller höga halter av naturliga, helande antioxidanter som bidrar till att minska fria radikaler på huden på grund av exponering för solljus, föroreningar och stress. De arbetar genom att förbättra konsistens, tonen och fukt i huden.

Steg 2

Gör en hemmagjord toner genom att blanda en msk. färskpressad citronsaft i en halv kopp destillerat vatten. Appliceras på huden med en bomullstuss och låt torka. Låt toner på huden eller tvätta bort med varmt vatten efter 30 minuter till en timme, om så önskas. Citronsaft innehåller naturliga glykolsyra och alfa-hydroxy syror som bidrar till att försiktigt exfoliera ytliga lagret av hudceller för att förbättra grov hudens struktur och ojämn hy på grund av solskador.

steg 3

Ät mer livsmedel som är rika på vitamin A. Dessa inkluderar fisk, ägg och färgglada grönsaker. Vitamin A är en naturlig antioxidant näringsämne som främjar hudens läkning och saktar åldrande och ackumulerade skador på grund av miljögifter och solljus. Du kan också ta ett vitamin Ett tillägg med ledning av din husläkare.

steg 4

Bär solskydd varje dag oavsett vilken hudfärg och om det regnar eller soligt. Sätt tillräckligt solkräm på att täcka eventuella exponerad hud. Se till att solskyddsfaktor innehåller både brett spektrum UVA och UVB-skydd för att förhindra solskador. Bära solkräm regelbundet kommer att bidra till att förhindra återkommande hudskador och hjälpa blekna någon tidigare solskador.

varningar

 • Gravida kvinnor bör inte ta vitamin A-tillskott utan överinseende av sin läkare.
 • Citronsaft, även vid utspädning, kan vara irriterande för huden. Om du känner en brännande eller smärtsam känsla efter den här hemgjord botemedel eller några andra, omedelbart tvätta huden med varmt vatten. Uppsök läkare om du upplever några allergiska symptom såsom hudutslag eller nässelfeber, svullnad, klåda eller andningssvårigheter.

tips

 • Hudcancer är en mycket allvarlig risk som kan minskas genom att täcka upp och bära en hög solskyddsfaktor solskyddsfaktor, solglasögon och en hatt när du är i solen. Sunblock ska bäras varje dag, oavsett om den är grumlig eller soligt.

Saker du behöver

 • Naturliga mörk honung
 • Varmvatten
 • mjuk handduk
 • Citron juice
 • Destillerat vatten
 • bomullsrondeller
 • solkräm
Hur man kan bli av dålig andedräkt naturligt

Dålig andedräkt är inte bara pinsamt - det kan också förstöra datum, anställningsintervjuer, möten och andra viktiga sociala evenemang. Om din andedräkt luktar, inte nödvändigtvis betyda att du har dålig hygien. Din mun är den perfekta platsen för illaluktande bakterier att frodas, så du måste arbeta för att avvärja dålig lukt. Om du inte vill använda munvatten eller kemiska lösningar, prova en naturlig andetag för frisk alternativ istället.

Steg 1

Borsta tänder, tandkött och tungan minst två gånger per dag. För att bli av med de flesta lukter, borste efter att vakna upp på morgonen, innan du går till sängs på kvällen eller efter att ha ätit en måltid. Tandtråd varje dag hjälper också. Om du har problem med att använda traditionell tandtråd, prova tandtråd plockar istället.

Steg 2

Undvik att äta illaluktande livsmedel, såsom lök, vitlök eller ost, när du vill förhindra dålig andedräkt. Kaffe, alkohol och mjölk kan orsaka dålig andedräkt också.

steg 3

Begränsa mängden socker du äter. När du förbrukar socker, illaluktande bakterier föröka snabbare i munnen.

steg 4

Dricka åtta eller fler glas vatten per dag. Vatten spolar ut bakterier och håller munnen hydrerad, så det kommer inte att utveckla en dålig lukt.

steg 5

Tugga en bit av kanel tuggummi, eller strö kanel på maten innan du äter den. Kanel har antibakteriella egenskaper som eliminerar lukt naturligt.

steg 6

Tillsätt några droppar citronsaft till vatten innan du dricker det. Alternativt suga på en citronskiva. Detta fungerar bra för att neutralisera vitlök och lök lukt.

steg 7

Ät mat med hög C-vitamin, som bär, citrusfrukter och meloner. Skarp, fiberrika produkter, inklusive äpplen och selleri, arbete också. De hjälper genom skrubbning bort bakterier och producera saliv som munnen behöver bli av med dålig andedräkt.

steg 8

Använd en naturlig andetag mynta, såsom en som innehåller pepparmynta eller magnoliabarkextrakt. Magnolia bark, till exempel, har antibakteriella egenskaper.

steg 9

Dricka en kopp grönt eller svart te. Båda innehåller antioxidanter som förhindrar lukt som orsakar plack från klamrar sig fast tänder.

varningar

 • Dålig andedräkt kan orsakas av allvarliga hälsoproblem, särskilt i matsmältningssystemet. Om dålig andedräkt kvarstår trots försök att åtgärda problemet, kontakta din läkare.

tips

 • Om din dålig andedräkt inte försvinner, kan det bero på en hålighet eller ett hälsotillstånd. Möjliga problem inkluderar refluxsjukdom, tonsill stenar, kronisk sinus eller luftvägsinfektion, diabetes eller leversjukdom. Se din läkare om du misstänker att ett hälsoproblem är källan till din andedräkt.

Saker du behöver

 • Tandkräm
 • Flock
 • Kanel tuggummi eller mald kanel
 • Citron
 • minttabletter
 • Grönt eller svart te

Hur man kan bli av gallblåsan stenar naturligt i 6 dagar


Gallblåsan stenar kan vara mycket smärtsamt och ingen tycker om kirurgi! Här är ett naturligt sätt du kan bli av med din gallblåsan stenar naturligt i sex dagar.

Instruktioner

1 * Dag 1-5 *
De första fem dagarna återuppta dina normala matvanor och inkludera i din kost 4 koppar äppeljuice, eller 5 äpplen. Äpplen mjuka upp gallsten.

2 * Dag 6 *
På sjätte dagen inte äta efter 02:00

3 * Dag 6 *
Vid 18:00 dricka en blandning av en tesked Epsom salt med varmt vatten. Epsom salt är annars känd som magnesiumsulfat.

4 * Dag 6 *
Vid 08:00 Ta en drink i Epsom saltblandningen. Epsom salt öppnar gallblåsan kanalerna.

5 * Dag 6 *
Vid 10:00 Drick en blandning av halv kopp citronsaft med 1/2 dl olivolja. Det är bäst att pressa citronsaft färsk. (Du kan ersätta olivolja med sesamolja också). Denna blandning smörjer stenar för enkel passage.

Tips

 • Glöm inte att ranka det här artikeln. Tack så mycket!

Kväveoxid är en gas som kroppen producerar naturligt. Det stöd i funktioner som penila erektioner, neurotransmission, blodkärlsutvidgning, och minskar också blodtrycket. En brist av salpetersyra kan leda till fysisk svaghet och trötthet. Salpetersyra har fått en hel del uppmärksamhet på senare tid på grund av att ett konstaterande som anger salpetersyra kan hjälpa till hjärtproblem på grund av dess förmåga att vidga blodkärlen, vilket gör att blod och syre att passera lättare. Du kan öka dina nivåer av kväveoxid genom några enkla steg.

Instruktioner

En motion dagligen. När du tränar, oavsett om det är igång eller lyfta vikter, behöver kroppen mer syre, vilket gör att hjärtat att pumpa hårdare och på grund av ökningen av trycket dina artärer "foder börjar producera mer kväveoxid. Ökningen av kväveoxid vidgar blodkärlen och därmed möjliggör mer syre och blod att cirkulera.

2 Ät en kost rik på aminosyrorna L-arginin och L-citrullin. Dessa aminosyror kan hittas i kött, mejeriprodukter, nötter och frukt. När konsumeras, dessa livsmedel direkt skapa kväveoxid och citrullin. Citrullin återvinns genom din cell till L-arginin, som i sin tur producerar ännu mer kväveoxid. Att äta mat med högt innehåll av antioxidanter som vitlök och blåbär skyddar även kväveoxid kroppen producerar genom att slåss mot fria radikaler som skadar kväveoxid.

3 Ta L-arginin och L-citrullin tillskott om du vill ta lättare väg. Men genom att ta kosttillskott i stället för att ha en hälsosam kost kommer att förneka din kropp av antioxidanter som skyddar kväveoxid från fria radikaler.

Hur gör jag vända tecken på benskörhet naturligt?


Osteoporos är en sjukdom som orsakar svaga, benskörhet. Det påverkar typiskt postmenopausala kvinnor --- särskilt vita eller asiatiska kvinnor med små ramar --- men ungefär en av åtta män över 50 kommer också att utveckla sjukdomen. Förlusten av benmassa i osteoporos är direkt relaterad till sjunkande kalciumreserver. Enligt Mayo Clinic, kan personer som har benskörhet tycker att enkla handlingar, som hosta eller böjd över, orsakar ben att bryta, i allmänhet i höften, ryggraden eller handled.

Instruktioner

1 Konsumera tillräckligt med kalcium i kosten för att förebygga och vända tecken på benskörhet - åtminstone 1000 mg per dag om du är under 50 år, och 1200 mg om du är äldre. Kalcium-rika livsmedel innehålla mejeriprodukter såsom låg fetthalt yoghurt, ost och mjölk, samt bönor och mörka bladgrönsaker. Också leta efter spannmål, bröd och saft som har berikats med mineral. Vitamin D hjälper kroppen att absorbera kalcium, men det är ofta svårt för vuxna att få nog av det, enligt Colorado State University Extension, som rekommenderar att äldre människor tar tillskott av upp till 1000 IE per dag av vitamin D3.

2 Motion kan öka benstyrkan och vända tecken på benskörhet naturligt. Viktbärande övningar - de som kräver kroppen att röra sig mot gravitationen - såsom promenader, dans eller skidåkning, förbättra den allmänna hälsan och stärka skelettet. Dessutom, styrketräning med vikter ökar benmassan. Medan någon övning är bra, bör du ställa in ett mål mål för fyra dagar i veckan på 30 minuter om dagen.

3 Sluta röka och undvika att dricka alkohol i överskott. De minskar blodtillförseln till ben och förbjuda benbildande celler från att utvecklas. Mayo Clinic föreslår att begränsa alkohol till två drinkar per dag.

Tips

 • Alternativa din träning för att förhindra tidig utbrändhet. Undvik att använda skonsamma maskiner som Ellipstränare; de inte förbättrar benhälsa så effektivt som viktbärande övningar.
 • Kontakta din läkare eller vårdgivare innan du ändrar din kost, ta kosttillskott eller starta ett träningsprogram.
Om Naturligt Progesteron för att krympa Fibroids

Myom kan orsaka smärta, svullnad och ytterligare tryck på nedre extremiteterna. Detta leder till frustration och längtan efter en effektiv behandling och bot. Diskutera din diagnos med din barnmorska är det första steget till framgångsrik behandling, och kan mycket väl inkludera att ta naturligt progesteron kosttillskott eller krämer. Förstå myom och den roll som naturligt progesteron att bibehålla livmoder hälsa kommer att ge dig lugn och ro att gå vidare med behandling.

Definition

Myom är godartade utväxter som förekommer oftast under premenopause. Denna mening är de inte cancer och i de flesta fall, hotar inte livet. Enligt Virginia Hopkins Health Watch publikation, är progesteron ett hormon som finns i kvinnans kropp som hjälper till att förhindra ett tillstånd som kallas östrogen dominans. Genom att hålla östrogennivåer konstant, förhindrar progesteron livmodern från att förstoras och dessa utväxter från formning. När progesteron minskar och östrogen ökar, kan myom bilda från storleken på en krona till storleken på en grapefrukt, avger olika nivåer av obehag och smärta i hela buken.

effekter

Under en fibroid kur, är alternativ såsom full hysterektomi eller frysning av dessa utväxter diskuteras; emellertid dessa behandlingar är inte alltid svaret. Enligt National myom Foundation, progesteron i form av preventivmedel eller hormon läkemedel är effektiva vid behandling av ökad vaginal blödning under menstruationen. Som en sidoeffekt, denna minskning i blödning och nedre extremiteten tryck hjälper kvinnor att uppleva färre effekter av fibrösa bildningar, inklusive minskad smärta och fibroid tillväxt.

typer

Progesteron krämer är de mest grundläggande av progesteron behandlingar som är tillgängliga genom recept. Enligt boken "Vad kan din läkare inte berätta om klimakteriet," Dr John R. Lee, säger VD att progesteron krämer är lätt absorberas genom huden på grund av att de är en fettlöslig förening. Cirkulerar genom blodet med lätthet, progesteron agerar precis som din naturligtvis gjort progesteron. En annan typ av progesteron behandling inkluderar oralt läkemedel som kan kombineras med östrogen. Östrogeninnehållande behandlingar är mindre perfekt, eftersom det är det hormon som faktiskt växer myom, därför läkemedel som kallas progesteron agonist är ett annat naturligt progesteron alternativ, eftersom de inte innehåller östrogen som helst.

försiktighetsåtgärder

Liksom för varje behandling, biverkningar förekommer i vissa kvinnor som genomgår progesteron terapi. Även progesteron är naturligt, kan biverkningar såsom humörsvängningar, vätskeretention, förlust av sexuell lust, muntorrhet eller illamående inträffa, enligt Drugs.com. Medicinsk behandling bör eftersträvas omedelbart om du märker svullnad eller smärta i benen, yrsel, svimning, andfåddhet eller nässelutslag. Läs alltid läkare och lämnade uppgifter om progesteron behandling noggrant och inte vara rädd för att ställa några frågor.

fördelar

Naturligt progesteron kommer med många fördelar när det används för att behandla myom. Enligt National myom Foundation, stoppa överskott förlust och förebyggande av anemi blod är två viktiga funktioner av terapi. En annan fördel för progesteron terapi inkluderar möjligheten att hålla livmodern intakt utan kirurgiskt avlägsnande. Virginia Hopkins Health Watch konstaterar att de flesta läkare utföra en hysterektomi på grund av svårigheten att avlägsna muskelknutor. Effektiv behandling genom progesteron kommer att ge tillräckligt komfort för dig att undvika det här alternativet.

Kan vissa örter främja avslappning naturligt?

Oavsett om du har spända muskler eller en svår tid lugnande sinnet innan sängen, örter är en hävdvunnen naturligt sätt att slappna av. Naturmedel som tinkturer och standardiserade extrakt - tillsammans med teer gjorda med en enda torkade örter eller kombinationer - är lätt tillgängliga på marknaden för att stödja avslappning och sömn. Var noga med att rådfråga din läkare eller annan kvalificerad sjukvårdspersonal innan du tar örter, särskilt om du är gravid, ammar eller tar farmaceutiska läkemedel.

Koppla spänning med Skullcap

Kan vissa örter främja avslappning naturligt?

Även känd som amerikansk kalott eller Scutellaria lateriflora är kalott premiären avkoppling ört när det gäller trånga, spända muskler. Enligt naturläkemedel läkare Sharol Tilgner, om spänning, ångest eller oro hindrar hälsosam sömn, är kalott ett utmärkt botemedel för att främja djup vila. University of Maryland Medical Center visar att kalott har använts i minst 200 år för att behandla ångest, oro och kramper, även om mer forskning behövs för att avgöra dess effektivitet för dessa förhållanden.

Lugna sinnet med Kamomill

Kan vissa örter främja avslappning naturligt?

Tyska kamomill - eller recutita matricaria - har använts i tusentals år som ett naturläkemedel i västvärlden, rapporterar University of Maryland Medical Center. De få studier som utförts på tysk kamomill har visat att det är bra som ett milt lugnande medel för att främja sömn. Dessutom har det kramplösande egenskaper. Tilgner föreslår att kamomill hjälper till att slappna av sinnet i situationer av irritabilitet och nervsystemets känslighet, vilket gör det särskilt fördelaktigt för barn som lider av ångest och mardrömmar. Forskningsresultat tyder på att låga doser av kamomill kan hjälpa till att lindra ångest, medan högre doser främja sömn, enligt det medicinska centret.

Slappna av och vila med Valerian

Kan vissa örter främja avslappning naturligt?

Valeriana är en av de mest effektiva örter för att hjälpa kropp och själ slappna av i sömnen. Enligt den medicinska centrum är valeriana godkänts enligt Tysklands kommissionen E som en effektiv milt lugnande medel, och den amerikanska Food and Drug Administration anser valeriana som "allmänt erkänd som säker." Valeriana stödjer avkoppling och sömn, även om den exakta mekanismen är oklar. Det kan öka GABA i hjärnan och därmed minska oro och ångest, men det behövs mer forskning för att avgöra hur valeriana fungerar. Tilgner rekommenderar valeriana för stress, ångest, rastlöshet, sömnlöshet och hjärtklappning.

vidta försiktighetsåtgärder

Kan vissa örter främja avslappning naturligt?

Örter ska användas med försiktighet om du upplever stora hälsoproblem eller tar mediciner. Tala med din läkare om börjar några nya växtbaserade protokoll och omedelbart avbryta örter om du har några biverkningar. Enligt University of Maryland Medical Center, har kalott tidigare kommit i kontakt med en potentiellt giftiga ört som kallas germander, så se till att få kalott från en känd källa. Höga doser av kalott kan orsaka allvarliga biverkningar som mental förvirring och oregelbundna hjärtslag, och kalott bör undvikas under graviditet. Undvik kamomill om du är allergisk mot Asteraceae familj av växter, vilket inkluderar ambrosia och prästkragar. Valeriana är allmänt anses säkra, men kan interagera med barbiturater, enligt Tilgner.

Övningar för att banta för naturligt muskulösa kvinnor

Banta ner inte nödvändigtvis lika enkelt gå ner i vikt för dig naturligt muskulösa kvinnor. Om du funderar på att effektivisera dina muskler, det finns vissa typer av övningar som hjälper dig att stärka utan att bygga bulk och kommer att fokusera på skulptera lång, magert, tätt sammanpressade muskler.

Aerobic Motion och Du, perfekt tillsammans

Övningar för att banta för naturligt muskulösa kvinnor

Konditionsträning är viktigt eftersom det blir hjärtmuskeln pumpa och hjälper till med viktminskning. Tricket är att hålla fast vid aeroba övningar som inte kommer att bygga mer lägre kroppen muskler. Välj att köra på plana ytor över kullar. Walking är också ett bra val. Ström promenad på plana ytor för att bränna extra kalorier och öka din puls. Cykling använder lägre motstånd ger dig en aerob träning utan att bygga quadriceps. Om du använder maskiner såsom elliptiska eller trappsteg, använda mindre motstånd för att gå snabbare. Din vertikalt läge ökar viktbärande belastningen på nedre kroppens muskler och kan bidra till större utseende lår. Sikta på minst tre till fyra 30-minuters sessioner per vecka.

Pilates för styrka och Grace

En dansare långa, smidiga kropp är eftertraktade av många. Professionella dansare var några av de första att använda Pilates att hålla sina muskler starka och förebygga skador. Gör pilates tre till fyra gånger i veckan kan hjälpa dig att skulptera muskler som verkar längre och smalare och samtidigt stärka din kropp och korrigera muskel obalans. Ligg på rygg med benen sträckta rakt på 45 grader. Att hålla hakan i ett neutralt läge, rulla huvudet och skulderbladen från golvet och sträcker armarna rakt ut från sidorna. Känn längd i kroppen som musklerna isometriskt kontrakt. Initiera rörelse från skuldergördeln och börja knacka lätt med armar, handflatorna nedåt. Andas in och andas ut i kontinuerliga fem-count intervall upp till 100 gånger.

Förlänga med Yoga

Övningar för att banta för naturligt muskulösa kvinnor

Yoga tros hjälpa till att sänka kortisolnivåer, som är förknippade med ökad magen fett om praktiseras regelbundet. Eftersom du arbetar mot din egen kroppsvikt och stretching kan yoga hjälpa till att hålla dig i form, flexibel och stark utan att vara skrymmande. Nedåt Facing Dog är en effektiv pose att sträcka ut de långa muskler i kroppen såsom ben och armar. Börja i en inverterad "V" med handflatorna platt på golvet, fingrar sas. Hålla din svanskotan lyftas högt, utöka dina armar och ben rakt som om du driver golvet bort med hälarna trycka mot golvet. Låt ditt huvud och hals hänger löst och titta mot naveln. Håll en gång i fem andetag, andas in och andas ut.

Magen upp till baren

Övningar för att banta för naturligt muskulösa kvinnor

Barre träning som kombinerar små, precisa, isometriska muskelsammandragningar med rörelse för att få djupt in dina muskler kan omforma dig från topp till tå. Denna träning är intensiv och det är inte ovanligt att dina muskler att skaka och darra i hela klassen. Du kan använda baksidan av en stol hemma. Stående bredvid en stol, placera din högra hand på det och vänster hand på midjan. Hålla fötterna höfter-avstånd med tårna pekande framåt, stiga upp på bollar av fötterna så högt du bekvämt kan. Vistas lyft, stoppa svanskotan, luta något framåt vid midjan och hålla dina axlar ner och tryckte tillbaka. Böj knäna och släppa ner en tredjedel av vägen och håll. Från denna punkt flytta ner en tum och upp en tum, försöker att inte komma upp hela vägen. Upprepa 10 gånger håller sedan i ytterligare 10 sekunder.

Hur får man lycklig naturligt


Denna artikel kommer att berätta några sätt att få nöjda. Ett sätt du kan få lycklig är att frigöra endorfiner. Denna artikel kommer att ge dig några idéer om hur man frigöra endorfiner naturligt och blir glad naturligt!

Instruktioner

1 Gå övning. Försök att gå till en kör. Man talar ofta om en "löpare hög", som tros vara direkt relaterad till frisättning av endorfiner. Åtminstone du har tid att koppla av, kommer du att må bättre rätt efteråt och du ska känna stor för att komma ut och åstadkomma något!

2 Ät choklad! Det behöver inte vara en hel del, men även en liten bit utlöser hjärnan att frigöra endorfiner!

3 Ät något kryddig. Din kropp försöker att ta itu med kryddig mat och frigör svars endorfiner på tungan och även centralt i kroppen.

4 Få ouside och få lite solen. Vissa forskare tror att UV-strålar kan utlösa endorfiner - men åtminstone du kan få några stora D-vitamin!

5 skratt! Skrattar också producerar endorfiner! Som en positiv bieffekt skrattar också kan stärka immunförsvaret - vilket är bra för skydd mot sjukdomar.

6 Var positiv! Genom att tänka positivt eller funderar på saker som gör dig glad att du kan omedelbart.

Tips

 • Som med allt, överdriv inte, är måttlighet nyckeln!

Kinky hår är vackert och naturligt, men ibland de med naturligt kinky hår långt för mjuka, slanka stilar de ser på kändisar och modeller. Även om du kan använda kemiska relaxers att räta ut ditt kinky hår, kan de också vara hårda och skada håret, vilket gör att bli både burrigt och kinky. Använda produkter gjorda speciellt för lockigt hår för att skydda det medan att försöka räta ut det. Du kommer att kunna få en stil som kommer att pågå hela dagen, eller åtminstone tills du är redo att gå tillbaka till din naturligt kinky frisyr gång.

Steg 1

Tvätta håret noggrant. I stället för att skura schampo i håret, kamma igenom det så att du inte orsakar onödig frizziness och orsaka håret att krypa mer. Använd en rik och tung balsam till slut, och lämna det på håret i två minuter innan du sköljer bort det. Kinky hår är ofta torrt, så se till att det är väl återfuktad kommer att göra det lättare att räta ut.

Steg 2

Torka håret genom att klappa den med en handduk efter att kliva ut ur duschen. Gnugga inte håret eller vrida det; kommer detta att leda till mer curling. Klappa den torr för att suga upp fukt, och du kan föna resten.

steg 3

Klipp håret i fyra sektioner; ett ovanför örat, en på den övre vänstra sidan av huvudet, en på den övre högra sidan och sedan över andra örat i ett separat avsnitt. Du kommer att blåsa torkning dessa avsnitt separat se till att de kommer ut slät och blank. Låt ned en sektion i taget, och föna det samtidigt som du drar den spända på en paddel borste.

steg 4

Kamma en värmeskyddande sprej genom håret när den har torkat. Värm din håruträtning upp till en hög nivå, men inte så högt att du noterar ånga eller rök från håret när du använder den. Klipp håret tillbaka in i sektioner och ta ner dem en i taget för att släta ut dem.

steg 5

Spänna fast tången nedåt på en 1- till 1 1/2-tums sektion av håret, så nära hårbotten som möjligt. Flytta plattången sakta ner den del av håret, noga med att inte skapa veck genom att lämna den i ett avsnitt för länge. När du når ändarna vända handleden in eller ut för att skapa en skiktning ände.

steg 6

Slutföra hela huvudet av hår, avsluta med en hög-hold hårspray. Om du bor i ett fuktigt klimat, hålla en liten flaska hårspray med dig att tämja burrigt bitar som kan dyka upp under dagen.

Saker du behöver

 • Plattång
 • Balsam
 • Värme protector sprut
 • Shine spraytvätt