XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

ögonvårtor med vitlök

Vilka är fördelarna med vitlöksklyftor vid varje måltid?


Vitlök har använts medicinskt i tusentals år. Kulturer så olika som de gamla egyptierna, romarna, hinduer, babylonierna och greker alla förstått det fanns kraft i vitlök. Idag vet vi föreningen som ger vitlök dess lukt och smak är den mest kraftfulla antioxidanter i världen. Tyvärr har de flesta av vitlök konsumeras av människor inte ger fördelarna med detta ämne på grund av det sätt som det är beredd. Om beredd på rätt sätt, kan vitlök ge många hälsofördelar.

sulfensyra

Föreningen rikligt i vitlök kallas allicin, efter namnet på släktet, allium. Allicin sönderdelas när de exponeras för luft i sulfensyra, och det är denna förening som är ett kraftfullt, hälsa-öka antioxidant. Det enda sättet att utnyttja allicin i vitlök som sulfensyra är att finhacka eller finhacka vitlök, exponera så mycket av allicin som möjligt. Vitlöken måste sedan ätas snart, antingen råa eller lätt kokta, för att undvika ytterligare sönderdelning av föreningen. Eftersom de flesta vitlök konsumeras genomkokt, det finns praktiskt taget inga fördelar.

antioxiderande egenskaper

Fri radikal syre får skulden för en rad olika problem, från neuronal skada på de synliga tecken på åldrande. Halter av fri radikal ökning syre under tider av stress. Som namnet antyder, antioxidanter binda med dessa fria radikaler och neutralisera dem. Kroppen kan då vända mycket av skadan. Vitlök, som en av de starkaste och mest koncentrerade antioxidant källor, ger liknande fördelar.

Immunsystemet

När sulfensyra produceras från ruttnande allicin i vitlök konsumeras regelbundet, är många hälsofördelar tros följa. Primär bland dem är förbättrad funktion av immunsvaret. Sulfensyra är ett antibiotikum många gånger mer potent än penicillin. Det är också en effektiv antimikrobiell, förbättra svar på virus och svamp invasion. Vitlök har använts topiskt i traditionell medicin för att behandla en rad olika tillstånd från förkylningar till vårtor. Vitlök i kosten har visat sig vara effektiv mot mag-, andnings-och dermatologiska infektioner.

lipider

Fett är gjord av molekyler som kallas lipider. Vitlök stimulerar levern, vilket ökar nedbrytningen av lipider. Flera tester visar vitlök sänka de totala nivåerna av kolesterol och LDL (dåliga fetter) även i biologiskt mindre aktiva formen av vitlökspulver. Vitlök stimulerar också produktionen av salpetersyra, som orsakar blodkärlen att förbli elastisk. Vitlöksklyftor vid varje måltid kan minska risken för hjärtinfarkt och hjärt-kärlsjukdomar med hälften.

cancer

Även ytterligare studier måste genomföras, finns det vissa tecken på att vitlök minskar risken för vissa cancerformer. I första hand, dessa är cancer i magen och tjocktarmen, som kommer i direkt kontakt med vitlök i rötningsprocessen. En studie som publicerades i "American Journal of Nutrition" visade risken för dessa cancerformer sänkta med en tredjedel till hälften genom konsumtion av vitlök. Den amerikanska National Cancer Institute visar vitlök som nummer ett cancerförhindrande livsmedel.

Hur man tar bort Moles med vitlök


En hud mullvad eller melanocytär nevus, är en hud legion som innehåller naevus celler. Förvärvade mol är mullvadar som visas under en människas liv, och medfödda mol inträffar från födseln. Mol är vanligtvis mörkare än personens hud i färg och är upphöjda från huden. Alla mol är i riskzonen för melanom, eller hudcancer, även om medfödda vårtor har en högre risk. En populär hem rättsmedel för att ta bort mullvadar är genom att behandla mullvad med vitlöksolja.

Instruktioner

1 Placera maskeringstejp direkt på huden kring mullvad. Box mullvad i så mycket som möjligt utan att täcka mullvad.

2 Applicera flytande vitlöksextrakt till mullvad med en bomullstuss. Flytande vitlöksextrakt kan köpas hos din lokala hälsokostaffär.

3 Placera ett plåster över mullvad och vitlöksextrakt. Två gånger under dagen, ta bort plåster, tillsätt mer vitlöksextrakt med en ny bomullstuss och placera en annan plåster ovanpå.

4 Ta bort och byt maskeringstejpen från huden kring mullvad varje kväll innan sängen.

5 Fortsätta processen för två till fyra dagar. Om mullvaden inte har minskat eller torkade ut, sluta använda och se en läkare för ytterligare mullvad förslag borttagning.

Tips

 • Använd bodyspray för att förhindra att vitlök lukt från att tränga igenom kläderna.
 • Tillämpa vitlök direkt på huden kan orsaka brännskador - inte vända sig direkt till huden.
Fördelar med vitlök & amp; Cayenpeppar

Många kulturer har använt både vitlök och cayennepeppar i traditionell medicin i tusentals år. Var och en av dessa läkemedel livsmedel besitter antioxiderande egenskaper som kan skydda mot cancer. Vitlök är mest studerade för sin roll för att främja hjärthälsa och stärka immunförsvaret, medan cayennepeppar är mest känd för sin potential att inducera viktminskning och minska smärta.

Undersökning av vitlök Research

Vitlök är en ört med många potentiella tillämpningar, även om priserna MedlinePlus det möjligen effektivt för fem användningsområden, inklusive högt blodtryck, åderförkalkning (åderförkalkning), tjocktarmscancer, fästingbett och svampinfektioner i huden. Enligt University of Maryland Medical Center, är vitlök mest känd för sin roll i att förebygga hjärtsjukdomar, trots att bevisen i detta område är blandade. Men vitlök tjänar som ett blodförtunnande medel, vilket i sig kan bidra till att förebygga hjärtinfarkt och stroke. Vitlök kan också ha viss effekt vid behandling av vanlig förkylning.

Stimulera immunförsvaret med vitlök

En 2001 en artikel publicerad i "The Journal of Nutrition" konstaterar att vitlök förmåga att förhindra tillväxten av cancerceller kan vara bland de mest extraordinära fördelar. Enligt författarna har vitlök avgiftning egenskaper samt potentialen att stimulera antioxidant föreningar. Vitlök kan också fungera som en kraftfull immun booster, vilket främjar dess effektivitet som en cancer förebyggande. Det fungerar genom att stimulera olika vita blodkroppar som bekämpar infektioner och sjukdomar. När immunsystemet stimulering bibehålls, kan risken för cancer kan minskas betydligt, enligt författarna av studien.

Cayennepeppar för Pain

Capsicum annuum, även känd som cayennepeppar, innehåller ett ämne som kallas capsaicin, som har en mängd potentiella fördelar, bland annat smärtlindring. University of Maryland Medical Center konstaterar att capsaicin har använts som en oral botemedel mot dålig aptit och magproblem, samt att förbättra cirkulationen. Capsaicin krämer ofta appliceras lokalt för att behandla psoriasis, osteoartrit, reumatoid artrit, nervsmärta, bältros smärta efter operation och smärta i nedre ryggen.

Boost viktminskning med Cayenne

Enligt en 2011 artikel publicerad i "European Journal of Pharmacology," capsaicinoids, de aktiva substanserna i cayennepeppar, har ett antal hälsofrämjande effekter, inklusive cancer, anti-inflammation, antioxidanter och anti-fetma egenskaper. En 2012 artikel publicerad i "Appetite" noterar också risken för cayenne och peppar för att främja viktminskning. Dessutom författarna nämner möjligheten för capsaicinoids att öka energiproduktionen, främja fettförbränning och minska aptiten. Dessa kombinerade effekter kan göra cayennepeppar en positiv del av en viktminskningsprogram.

Fördelar med vitlökspulver

Översikt

Vitlökspulver har alla fördelarna med hela vitlök eftersom det är en pulveriserad version av hela vitlök. Livsmedelskvalitet pulveriserad vitlök, finns i de flesta livsmedelsbutiker, gör en näringsrik tillägg till din diet, medan vitlökspulver tillskott - testats för att innehålla en betydande mängd nyttiga föreningar - finns på apotek och hälsokostbutiker. Innan vitlök som ett komplement eller öka din normala intag, vara säker på att diskutera det med din läkare för att diskutera en lämplig typ av tillägg, liksom en säker dos.

minska kolesterol

En studie som publicerades i "Lipids i hälsa och sjukdom" i 2010, fann att vitlökspulver skapar små minskningar i total kolesterolhalten i blodet och low-density lipoprotein, eller "onda" kolesterolet. Studier pågår fortfarande när det gäller vitlök och dess inverkan på high-density lipoprotein, eller "goda" kolesterolet. Diskutera lägga vitlök till din kost med din läkare om ditt mål är att minska dina kolesterolnivåer.

Stärka immunförsvaret

Vitlökspulver och hela vitlök har visat sig stärka immunförsvaret och hjälpa till att bekämpa cancer. University of Maryland Medical Center säger att även längre studier måste genomföras, vissa studier tyder på att personer som har mer vitlök i kosten är mindre benägna att utveckla vissa typer av cancer, särskilt kolon och stomachcancer. För patienter som redan har cancer - eller går igenom kemoterapi - vitlök kan hjälpa immunsystemets funktion mer effektivt och minska biverkningarna av kemoterapi. Tala med din läkare om att stärka immunförsvaret med vitlök, tillsammans med dess potentiella fördelar anti-cancer.

Blodförtunnande

Vitlökspulver och rå vitlök har en fördel blodförtunnande - som kan hjälpa människor som lider av högt blodtryck och hjärtsjukdomar. National Institutes of Health säger effekterna av vitlök på trombocytaggregation har bedömts i flera försök på människa. Men eftersom vitlök har förknippats med flera fall av blödning, använder denna för blodförtunnande fördelar bör ske med försiktighet. Tala med din husläkare om du använder vitlökspulver som ett blodförtunnande medel.

Att veta hur man tar bort vårtor med en huskur kan vara en mycket tillfredsställande upplevelse för dem som har vårtor. Vårtor kan inte bara vara ful men också mycket pinsamt och smärtsamt. Om du har försökt med vårtor bort genom traditionella medicinska metoder utan framgång, med hjälp av jod för att ta bort vårtor kan vara ett alternativ för dig. Jod för att ta bort vårtor kan köpas över disk på apoteket. Försiktighet måste användas inte ta Jod att avlägsna vårtor internt eller analt. Det är alltid bra att konsultera en läkare innan du använder någon medicin. Jag kommer att beskriva hur man tar bort vårtor med hjälp av en huskur i följande steg.

Instruktioner

1 Prata med en farmaceut och förklara att du vill ta bort en vårta använder jod. Han vet vilka produkter som finns tillgängliga för att ta bort vårtor. Låt apotekare hjälper dig att bestämma en produkt.

2 Följ tillverkarens anvisningar och råd apotek ger dig. Du kan överväga att använda en annan typ av jod om du har hud allergier eller om jod för att ta bort vårtor är alltför stark.

3 Applicera jod för att ta bort vårtor minst en gång dagligen. Det måste appliceras över tillräckligt dagar att förstöra fröet att vårtan växer från.

4 Om du använder jod för att ta bort vårtor inte fungerar, kan du se en läkare om alternativa förfaranden för att ta bort vårtor. Ta bort vårtor med jod kan vara billig och mindre invasiv än några andra metoder. När det inte fungerar, kan mindre kirurgiska ingrepp vara ett effektivt sätt att ta bort vårtor. Som har en läkare bränna en vårta är ett annat sätt att ta bort vårtor.

Tips

 • Jod kan orsaka en brännande känsla när de appliceras på vårtor.

Human papillomvirus, eller HPV, är ansvarig för att orsaka genitala vårtor. Dessa är mjuka, oregelbundna knölar som liknar kluster av blomkål och förekommer på, i och runt vulva och penis. Kondylom överförs från en person till en annan genom direktkontakt med huden. När de visas, kan de också spridas till de områden som omger könsorganen, såsom mellangården, anus, skinkor och lår. Ricinolja och zink, zink specifikt sulfat tillskott, båda har immunsystemet och anti-virala egenskaper. Detta hjälper till att behandla genitala vårtor utbrott och minska vårtor förmåga att sprida sig.

Steg 1

Äta en måltid innan du tar zink eftersom det kan orsaka illamående på fastande mage.

Steg 2

Få ett glas. Fylla den med minst 8 oz vatten.

steg 3

Avlägsna rekommenderar dosen av zink ur flaskan. Enligt Mayo Clinic, är den rekommenderade dagliga dosen 15 mg för män, 12 mg för icke-gravida kvinnor, 15 mg för gravida kvinnor och 16 till 19 mg för ammande mödrar, beroende på hur mycket de amma.

steg 4

Ta zink piller med vatten. Avsluta glas vatten så att p-piller kan lösas upp i magen snabbare.

steg 5

Doppa änden av en bomullspinne i ricinolja flaskan för att mätta bomullspinne.

steg 6

Applicera ricinolja till varje vårta med bomullspinne. Täck vårtan, liksom det omgivande området med ricinolja för att förhindra spridning.

steg 7

Täck vårtor med gasväv eller ett plåster, så kläderna inte skaver av ricinolja.

Saker du behöver

 • Glas
 • Bomullspinne
 • zinktillskott
 • Flaska ricinolja
Hur man tar bort plantar vårtor med vitaminer

Plantar vårtor är godartade utväxter som förekommer på fotsulan. De orsakas av humant papillomvirus (HPV), som kommer in genom små sprickor i huden, enligt Cleveland Clinic. HPV kan plockas upp genom att gå barfota i allmänna utrymmen, såsom gym, pooler och sovsal duschar. Med tiden kan plantar vårtor försvinna av sig själva; men de tenderar att uppstå på tryckbärande områden på foten, såsom hälen, och kan vara smärtsamma. Det finns vissa vitaminer som kan bidra till att undanröja plantar vårtor hemma, men det är lämpligt att kontrollera med en fotvårdsspecialist eller läkare först.

vitamin A

Steg 1

Rådgör med en fotvårdsspecialist eller läkare innan du påbörjar en vitamin behandling för plantar vårtor. Informera läkare om alla andra läkemedel. Diabetiker och de med dålig cirkulation bör endast behandla detta tillstånd hemma under en läkares övervakning.

Steg 2

Tvätta fotsulan med tvål och varmt vatten, gnugga huden över plantar vårtor kraftigt med en pimpsten eller nagelfil. Låt området torka ordentligt. Använd pimpsten eller nagelfil bara över plantar vårtor för att undvika spridning till andra områden. Grovbearbetning upp huden över vårtan möjliggör bättre penetration av någon medicinering.

steg 3

Få några vitamin A kapslar. "The Doctors Boka huskurer" rekommenderar att du använder gel kapslar innehållande 25.000 IE vitamin A från fisk eller fiskleverolja. Bryt kapseln öppen och tillämpa vitamin A, gnugga den med en bomullspinne. Tvätta händerna när du är klar.

steg 4

Håll foten och fotvårtor torr. Fotvårtor trivs i fuktiga, mörka platser, så håll foten borta från fukt. Om du har svettiga fötter, byt strumpor flera gånger om dagen.

steg 5

Behandla fotvårtor dagligen för bästa resultat.

C-vitamin

Steg 1

Följ steg 1 och steg 2 från ovan.

Steg 2

Få några C-vitamin tabletter. Krossa tabletterna och tillsätt en liten mängd vatten för att göra en pasta rekommenderar "The Doctors Boka huskurer." Använda en liten mängd av pastan direkt över fotvårtor med hjälp av en bomullspinne, undvika den omgivande huden.

steg 3

Täck fotvårtor med ett bandage för att säkerställa att C-vitamin pasta tänd. C-vitamin kan fungera genom att döda viruset på grund av den höga surheten av vitamin C, enligt "The Doctors Boka huskurer." Tvätta händerna när du är klar.

steg 4

Behandla de fotvårtor dagligen och att foten torr.

andra vitaminer

Steg 1

Ät mycket livsmedel som innehåller mycket B-vitaminer och omega-3-fettsyror, såsom bönor, mandel, fullkorn, lax, hälleflundra, spenat och grönkål. Näringstillskott kan stärka immunförsvaret och hjälpa plantar vårtor att lösa snabbare, enligt University of Maryland Medical Center.

Steg 2

Ta en multivitamin varje dag. University of Maryland Medical Center rekommenderar att ta en multivitamin som innehåller vitamin A, C, E och B-komplex.

steg 3

Ha tålamod. Fotvårtor kan ta två till fem månader av kontinuerlig behandling för att lösa helt, och de kan ha, som skall behandlas mer än en gång.

varningar

 • Fotvårtor kan komma tillbaka efter behandling.

Saker du behöver

 • Utnämning med fotvårdsspecialist eller läkare
 • Tvål
 • Vatten
 • Tvättlapp eller pimpsten
 • vitamin A
 • C-vitamin
 • vitamin E
 • Livsmedel som innehåller B-vitaminer
Hur Cook Angel Hair Pasta med vitlök och smör

En tunnare version av den välkända stavformade torkade spagetti, de känsliga delarna av capelli D'Angelo, eller angel hair pasta, är idealiska för användning med tunna, känsliga såser. Även traditionellt tillverkas med durummjöl - en raffinerad biprodukt av durumvete - som svar på konsumenternas efterfrågan, tillverkare erbjuder nu en högre kvalitetsprodukt tillverkad av 100 procent semolinamjöl. Till skillnad från konventionella tjänstgör storlekar av italiensk-amerikanska köket, italienska kockar kasta små portioner av pasta med en ljus sås och servera den som en första kurs. För en näringsrik entrée, följa din angel hair pasta skålen med en portion magert protein, och en stor, mörk grönsallad.

Steg 1

Placera smöret i stekpannan och smält den på medelhög låg värme.

Steg 2

Tillsätt vitlöksklyftor och stek i 1 minut.

steg 3

Ta pannan från värmen och ställ åt sidan.

steg 4

Fyll pasta potten tre fjärdedelar full med kallt vatten, cirka 4 qts.

steg 5

Ta med vatten till en fullständig koka på hög värme och tillsätt kosher salt till potten.

steg 6

Rör pastan i pastakastrull korgen och låta vattnet gå tillbaka till en koka. Sänk värmen precis tillräckligt för att hindra vattnet från att koka över, men fortsätter att koka.

steg 7

Koka pastan i ca 3 minuter, eller tills den är "al dente" - mjuk bettet.

steg 8

Ta bort pasta korgen från det kokande vattnet och skaka över diskhon rinna.

steg 9

Häll pastan i stekpannan och kasta försiktigt för att kombinera med vitlök och smör sås.

tips

 • Om din pasta och vitlök sås är alltför torr, kan du lägga till en kopp pastan kokvätskan till skålen, och kasta försiktigt.
 • Kasta pasta och vitlök sås med ½ kopp Parmigiano Reggiano för ytterligare smak.
 • För ett hälsosammare alternativ, ersätta 4 msk. olivolja för hälften av smöret efterlyses i vitlök sås.

Saker du behöver

 • Stor stekpanna med sidor
 • 1/2 kopp ekologiskt smör
 • 6 vitlöksklyftor, skalade och malet
 • 1 msk. färsk citronsaft
 • Stor 6-qt. pasta kruka med dränering korg
 • Långskaftad träsked
 • 1 pund paket med angel hair pasta
 • 2 msk. kosher salt
 • Långskaftad trä gaffel
Fördelar med vitlök oljekapslar

Enligt "fytokemikalier som bioaktiva ämnen," det finns en hel del fortfarande okänd om hur vitlök fungerar, inklusive vilka av dess komponenter är det mest fördelaktiga, och som är den bästa leveranssystem. Utan ytterligare forskning, är den främsta fördelen med vitlöksolja kapslar jämfört med andra former, såsom pulverform eller färsk vitlök, bekvämlighet. Men du äter det, kan vitlök vara till nytta för din hälsa.

aktiva komponenter

Vitlök är en medlem av liljefamiljen och producerar ett ämne som kallas allicin, som är en prekursor till svavel. Förutom en hög svavelhalt, vitlök innehåller även selen, aminosyran arginin och flavonoider, som är en typ av phytochemical - föreningar som produceras av växter - som påverkar människor på ett fördelaktigt sätt. "Fytokemikalier som bioaktiva medel", säger allicin bryts ned snabbt, konvertera till andra, mer bioaktiva föreningar som sannolikt det som gör vitlök möjligen välgörande för hälsan.

Fördelar med vitlök

Påstådda fördelarna med vitlök inkluderar sänka högt kolesterol, minska högt blodtryck och stödja ett friskt immunsystem. En studie i maj 2000 frågan om "Applied and Environmental Microbiology" hittade vitlök effektivt mot Helibacter pylori, en typ av bakterier som kan orsaka magsår. Vitlök kan hjälpa till att förhindra en mängd olika cancerformer, inkluderande gastrointestinal, enligt National Cancer Institute, även om den exakta mängd som behövs är fortfarande inte fastställd.

Metabola syndromet Skydd

En studie som publicerades i juli 2011 "Nutrition & Metabolism" avslöjade vitlök kan ha en gynnsam effekt på metabola syndromet, som är en samling av sjukdomar - typiskt högt blodsocker, blodtryck och kolesterolnivåer, tillsammans med fetma - som ökar din risk att få diabetes med fem gånger och fördubblar dina chanser att få hjärtsjukdomar. Forskarna delade råttor i tre grupper, utfodring två grupper huvudsakligen majssirap att gå upp i vikt och öka kolesterol och glukosnivåer. En av dessa grupper fick också rå vitlök, och kontrollgruppen matades huvudsakligen majsstärkelse. Den grupp som fick rå vitlök och majssirap hade mindre viktökning, förbättrad insulinkänslighet och lägre triglycerider och blodsockernivåer än majssirap enbart och kontrollgrupper.

Biverkningar och försiktighetsåtgärder

Med hjälp av vitlök kan orsaka en allergisk reaktion, dålig andedräkt eller kroppslukt. Höga doser kan leda till magbesvär, diarré eller halsbränna, särskilt på fastande mage. Använd inte vitlök med HIV medicinering saquinavir, eftersom vitlök kan minska sin styrka. Vitlök kan blodförtunnande, så undvik att använda före operationen, under graviditet eller med andra blodförtunnande. Enligt Drugs.com verkar säker kortvarig användning av vitlök kosttillskott under amning. Vitlök kan faktiskt uppmuntra barn att dia längre och påverka framtida smakpreferenser.

Utöver sina ovärderliga smakegenskaper, hjälper vitlök oss att avgifta genom att stärka vårt immunförsvar och öka kroppens förmåga att bekämpa infektioner. Det är också ett effektivt cancer slåss agent, rena kroppen av giftiga cancerframkallande. Vitlök kan hämma tillväxten av skadliga bakterier som orsakar tarmbesvär och diarré. Till skillnad från läkemedels antibiotika, dessa patogener inte utvecklar resistens mot vitlök, så att du kan använda den på obestämd tid.

Instruktioner

1 Använd rikligt med vitlök när du lagar mat. Lägga till så mycket som möjligt till de livsmedel du förbereda. När du hackar vitlök, låt det sitta i ca femton minuter innan värma den. Detta stimulerar enzymer som förbättrar dess förmåga att rena kroppen.

2 Ta vitlök kapslar om du inte gillar smaken av vitlök. Ta dem med måtta om du har mag-frågor, eftersom överdriven vitlök konsumtion kan ibland orsaka tarmbesvär. Begränsa din dos om du är benägna att hypotyreos, eftersom stora mängder allicin, den aktiva antimikrobiella compenent i vitlök kan störa absorptionen av jod som kroppen behöver.

3 Ät en hälsosam kost och se till att utöva. Även vitlök ger viktig avgiftning stöd, bör det aldrig vara ett substitut för en konsekvent övergripande strategi för att äta bra och hålla sig frisk.

Tips

 • Välj luktfria eller luktfri sorter vid användning av vitlök piller eller kosttillskott.