XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

norflex -muscle relaxer

Recept muskelavslappnande förskrivs för behandling av smärtsamma muskelproblem. De är tillgängliga under en mängd olika varumärken. Muskelavslappnande kan producera allvarliga biverkningar, och eventuellt missbruk. De bör endast användas som beställts av en läkare.

Definition

Ett recept muskel relaxer, även känd som en muskelavslappnande, eller en skelettmuskelavslappnande medel, är ett läkemedel som används för att behandla muskelsmärta och spasmer. Muskelavslappnande medel är kontrollerade ämnen, vilket innebär att de endast är tillgängliga genom recept. Muskelavslappnande medel verkar i hjärnan att slappna av musklerna.

Fungera

Skelettmuskelavslappnande medel påverkar inte musklerna själva; de arbetar inom det centrala nervsystemet för att minska muskeltonus av skelettmuskulaturen. Skelettmuskelavslappnande pressa centrala nervsystemet funktion och kan hänvisas till som sedativa.

Recept

Muskelavslappnande medel är endast tillgängliga i USA av recept. De är normalt föreskrivs för kortvarig användning för att behandla svår muskelsmärta på grund av stukningar, sträckningar och andra skador. Muskelavslappnande medel är också ordineras för behandling av muskelspasmer, stelhet, täthet och smärta i nedre ryggen.

typer

Förskrivna, centralt verkande muskelavslappnande är karisoprodol (Soma), cyclobenzaprine (Flexeril), metaxalone (Skelaxin) och diazeoam (Valium). Dessa läkemedel är i tablettform och tas oralt. Andra muskelavslappnande är tillgängliga under varumärkena Robaxin, Norflex och Zanaflex.

Bieffekter

Den vanligaste biverkningen av muskelavslappnande medel är sedering. Diazepam och karisoprodol rekommenderas inte att användas av gravida kvinnor och de med en historia av missbruk. Muskelavslappnande medel kan också orsaka yrsel, muntorrhet och urinretention, och deras användning kan avbryta sömnmönster. Användningen av muskelavslappnande medel kan visa sig vara vanebildande för vissa.

Missbruk

Enligt en artikel i American Family Physician, centralt verkande muskelavslappnande medel har potential att missbrukas. Effekterna av läkemedlet förvärras när det tas med andra lugnande medel. De citerar toxiska effekter såsom minskad andning och koma. Ett dokument kan erhållas från Department of Health Policy vid Thomas Jefferson University i Philadelphia identifierar karisoprodol som kanske den mest missbrukade muskelavslappnande medel.

Magnesium som Muscle Relaxer

Magnesium är ett mineral avgörande för korrekt funktion av dina muskler, njurar och hjärta. Det är den fjärde mest förekommande mineral i kroppen, enligt Office of Kosttillskott. Endast en procent av din kroppsliga magnesium i blodet, medan en majoritet lagras i dina celler och ben. Att upprätthålla en balanserad mängd av magnesium i din kost kan bidra till att förebygga muskelkramp och spasmer.

ion Transportfordon

Magnesium interagerar direkt med din muskelvävnad genom en process som kallas jon transport. När magnesium kontakter dina cellmembraner, binder den med specifika receptorer som öppnar upp cellmembranet och tillåta andra mineraljoner att komma in, såsom kalcium och kalium. Dessa joner hjälper till att reglera muskelsammandragningar och kan lindra muskelspänningar.

läkemedels~~POS=TRUNC

Linus Pauling Institute of Oregon State University rapporterar att magnesium kan ha vissa läkemedelsinteraktioner som kan påverka din muskelspänningar. I kombination med vissa muskelavslappnande läkemedel som används vid narkos, kanske magnesium förstärka deras effekter. Magnesium kan också minska effekten av lugnande klorpromazin. Tala med din läkare innan du tar magnesium som en muskelavslappnande medel eller i kombination med någon drog som utformas för detta ändamål.

magnesiumbrist

Det är osannolikt att du har magnesiumbrist, även om din kost saknas i mineralet. Men vissa typer av sjukdomar, såsom tarm virus som leder till kräkningar och diarré, kan orsaka en tillfällig magnesiumbrist i systemet. En bieffekt av betydande magnesiumbrist är muskelkramp. I det här fallet kan ta extra magnesium fungera som ett muskelavslappnande medel.

Magnesium-rika livsmedel

Det rekommenderade dagliga intaget värde för magnesium är 420 mg per dag för män över 30 års ålder och 320 mg för kvinnor över 30 års ålder flickor i åldrarna 14 och 18 kan behöva något mer magnesium per dag. Uppfylla dina dagliga behov genom din kost kommer att hjälpa till att reglera din muskelspänningar och förhindra kramper. Spenat och andra gröna grönsaker är en bra källa av magnesium, som är mandlar, cashewnötter, sojabönor, berikade spannmål och potatis.

om Tramadol

Tramadol är den generiska formen av läkemedlen Ultram och Ultram ER. Enligt Drugs.com, en online-apotek resurs är tramadol klassificeras som en diverse smärtstillande. Tramadol ger smärtlindring som narkotika men är inte en kontrollerad medicinering. Den utökade frisättning av detta läkemedel används för att behandla kronisk smärta i behov av 24-timmars kontroll.

viktiga fakta

Enligt Drugs.com bör tramadol inte användas av patienter med kända missbruks missbruk. Detta läkemedel kan vara vanebildande och bör aldrig delas. Stoppa tramadol plötsligt kan orsaka biverkningar såsom illamående, diarré, darrningar, frossa, ångest, hallucinationer och andningssvårigheter. Meddela en vårdgivare innan avbryta denna medicinering.

innan du använder

Drugs.com säger att innan man tar tramadol, bör en vårdgivare att underrättas om följande: senaste användning av narkotiska smärtstillande medel, alkohol, lugnande medel, antidepressiva medel, antipsykotika eller illegala gatudroger. Tramadol har orsakat kramper hos vissa patienter. Patienter med något av följande medicinska historia löper större risk att få anfall samtidigt som tramadol: drog- eller alkoholmissbruk; krampsjukdomar, såsom epilepsi; huvudskada; och antidepressiva, anti-emetisk eller muscle relaxer användning.

korrekt användning

Enligt Drugs.com bör tramadol tas med ett helt glas vatten vid samma tid varje dag med eller utan mat. Inte krossa eller tugga förlängd frisättning form av denna medicin. Förändra formen av denna medicin på något sätt kan ge upphov till en överskottsmängd av det läkemedel som skall avges in i kroppen och orsaka eventuella biverkningar. Om en dos av denna medicin missas, ta den överhoppade dosen så snart som det är ihågkommen om det inte är dags för nästa dos. Inte dubbla upp doser av tramadol.

Bieffekter

Mayo Clinic listar följande biverkningar av tramadol: magbesvär, blåsor under huden, uppblåsthet, blodig urin, förhöjt blodtryck, synstörningar, balansproblem, frossa, kramper, mörk urin, problem tömning, oregelbunden hjärtfrekvens, svimning och yrsel. Enligt Drugs.com kan tramadol orsaka livshotande allergiska reaktioner såsom: hives; svårt att andas; och svullnad i halsen, tunga, ansikte och läppar. Meddela en vårdgivare omedelbart om några biverkningar uppträder.

dosering

Mayo Clinic anges doser av tramadol kommer att vara olika för varje patient. Följ instruktionerna från vårdgivaren. Den typiska startdos av tramadol för kronisk smärta är 100 mg av förlängd frisättning tablett dagligen, inte överstiga 300 mg på en dag. Icke-förlängd frisättning dosering kan innefatta 25 mg upp till 100 mg var fjärde timme som behövs för smärta. Denna dos bör inte överstiga 400 mg i 24 timmar.

Tillgänglighet

Enligt den amerikanska Food and Drug Administration, är tramadol godkänt för behandling av smärta och kommer i 50 mg, 100 mg, 200 mg och 300 mg styrkor. Tramadol finns i förlängd frisättning kapslar, tabletter med fördröjd frisättning, sönderdelningstabletter och regelbundna tablettformer.

Cirka 40 miljoner vuxna i USA är föremål för ångest varje år. Ångeststörningar, som är dubbelt så vanligt hos kvinnor än män, är i allmänhet kännetecknas av ökad oro eller plötslig stress och oförmåga att fungera normalt under situationer som i allmänhet inte orsaka panik. Hälsa kostnadsbörda för ångestsyndrom kostar mer än 42 miljarder årligen. Att hitta sätt att hantera dessa sjukdomar som involverar livsstilsförändringar, beteendemodifikation och närings hjälpmedel kan bidra till att lindra behovet av psykofarmaka eller sjukhusvistelse.

Ångest Attack Symtom

Ångestsyndrom kan se annorlunda ut i varje person, men ihållande eller irrationell rädsla, oro och ångest är ofta närvarande under de flesta panikattacker. Symtom som andnöd eller andas, darrningar, hjärtklappning eller bröstsmärta, svårt att koncentrera sig, känner dig spänd eller nervositet och extrem rädsla eller oro är ofta närvarande under en episod. Dessutom kan du uppleva magbesvär, svettning, irritabilitet, huvudvärk eller sömnlöshet på grund av ständig oro över en situation eller mindes händelsen.

Typer av ångestsyndrom

Generaliserat ångestsyndrom (GAD), brukar kännetecknas av ständig oro eller ångest över normala dag-till-dag aktiviteter eller evenemang och störa din förmåga att fungera bekvämt i din livsstil. Obsessive / tvångssyndrom (OCD) finner lidande inte kan kontrollera vissa impulser, tankar och beteenden som ofta irrationell men nästan omöjligt att övervinna. Överdriven handtvätt eller tvångsmässigt upprepande en åtgärd ett antal gånger är ofta ett kännetecken för denna sjukdom.

Panikångest oftast återfinns i de attackerade med plötsliga och extrema anfall av oväntade rädsla och stress över vardagliga situationer. Det är ibland åtföljs av rädsla för trånga utrymmen (agorafobi). Fobi störningar är en vanlig typ av ångest, och avser en irrationell rädsla för situationer eller saker som normalt inte anses farliga. Andra typer av ångestsyndrom är social fobi och posttraumatiskt stressyndrom (PTSD).

Avkoppling och motion

En stressig livsstil kan bidra till ett ångestsyndrom, så undersöker vilka aktiviteter du kan skära ned på eller undvika att lägga till din oro belastning är hjälpsam. Djupa andningsövningar, meditation, muskelavslappning och positiva visualisering övningar kan hjälpa hjälpa dem som lider av stresstörningar. Fysisk träning är också en naturlig stridande mot stress, så införliva den dagligen i din rutin kan bidra till att lindra en ansamling av stress.

Kognitiv beteendeterapi

En av de vanligaste behandlingar för ångestsyndrom är kognitiv beteendeterapi (KBT). Denna behandling har visat sig vara en av de mest effektiva för behandling av ångeststörningar eftersom det fokuserar på negativa mönster och snedvridningar hittats i perspektiv av patienten, sin omgivning och andra. Denna dubbla terapi innebär en kognitiv metod (hantera negativa tankar och kognitioner) och en beteende tillvägagångssätt (undersöka triggerpunkter och reaktioner på situationer som orsakar stress och införa dem på ett säkert och vid upprepade tillfällen). Genom att fokusera på att förändra perspektiv lidande på tankar och situationer, har denna terapi ofta det snabbaste resultat för dem som lider av ångest.

Naturläkemedel

Ett antal naturläkemedel kan hjälpa stöd i att lindra stress inklusive Gotu kola, en ört som används under många år i indisk medicin för att minska stress och immunitet, sibirisk ginseng, vilket kan bidra till att öka uthållighet och förmåga att klara sig i stressiga situationer och wild yam, mest känd för sin hormonella egenskaper, men också en naturlig muscle relaxer. Valarian rot, humle och passionsblomma är också kända för sina lugnande egenskaper.

10 sätt att bli av med hicka

Översikt

Kanske en av de vanligaste naturliga kroppsfunktioner som en person kan uppleva, har hicka varit kända för att också vara ganska irritation. Många olika huskurer och urbana legender finns om eventuella botemedel för hicka, som är något mer än en naturlig kramp i membranet i bröstet.

Dricker vatten

Den kanske vanligaste botemedel mot hicka är helt enkelt dricka ett stort glas vatten. Variationer av hur denna process bör vara avslutad finns, emellertid, och sträcker sig från att dricka iskallt vatten till vatten som har värmts i ett par minuter i en mikrovågsugn. Detta är en mycket vanlig metod för hicka behandling av barn och spädbarn.

Djupandningsövningar

Djupandningsövningar, såsom andas i en papperspåse som tätt pressas runt munnen, kan hjälpa till att stoppa hicka. Lidande bör upprepa denna process tills hicka upphör.

Bakpulver

En ganska ovanlig hicka botemedel innebär bakpulver. Blanda två teskedar bakpulver, två teskedar av aromatiska sprit ammoniak och fyra uns av pepparmynta vatten till en lösning och sedan dricka ungefär en tesked tros bota spasmer.

Bomull Swab Åtgärd

Personer som lider av en hicka spasm bör ta en bomullstuss och kittlar taket av munnen där de hårda och mjuka gommen möts.

gomspenen Lift

En annan potentiell hicka botemedel frivilligt lyfta uvula - hängande säck på baksidan av halsen - med en robust föremål, som en middag sked eller Popsicle pinne.

Sticker fingrar i öronen

Denna hicka botemedel fungerar enligt uppgift genom att stimulera grenar av vagusnerven - som förbinder hjärnan till buken och spelar en viktig roll i att kontrollera membranet, och därför hicka - och distrahera den med denna andra sensation.

Hypnos

Alternativa metoder för hicka botemedel finns tillgängliga, inklusive användningen av hypnos för de mest extrema fallen.

recept Medicinering

Personer som lider av långvariga anfall av hicka kan dra nytta av användningen av receptbelagda läkemedel, såsom klorpromazin - ett antipsykotiskt - eller muscle relaxer Baklofen.

nervblockad

En annan mindre ingripande förfarande som kan ses som ett botemedel till hicka tar emot en nervblockad injektion till phrenic nerv. Detta görs vanligen av en läkare och kan komma i form av ett bedövningsmedel.

kirurgiskt ingrepp

I de mest extrema fall av membran spasmer, kan vissa människor behöva söka hjälp av en muntlig kirurg att befria sig från hicka. En sådan operation är insättningen av en ventrikelsond, som går genom näsan och in i magen. Detta sker huvudsakligen för personer med en utspänd mage.

Zanaflex används för att behandla muskelkramper och täthet. När den minskar muskelkramper, kan smärtan som upplevs förbättras. Det är en kortverkande muscle relaxer som blockerar nervsignaler från ryggmärgen till hjärnan.

Vanliga biverkningar

De vanligaste biverkningarna är muntorrhet, förstoppning, svaghet, yrsel, trötthet och dåsighet.

Osann Allvarliga biverkningar

Allvarliga biverkningar är humörsvängningar, hallucinationer, svimning, hörsel eller synproblem och problem med urinering. Meddela läkare om dessa inträffar.

Sällsynta allvarliga biverkningar

Sällsynta biverkningar är svart avföring, långsam eller oregelbunden hjärtrytm, ihållande illamående, magont, mörk urin och gul hud eller ögon. Ring en läkare om du upplever dessa effekter.

Allergiska biverkningar

En allergisk reaktion är ett allvarligt problem. Om hudutslag, klåda, svullnad mot ansikte, hals eller mun, svår yrsel eller andnöd uppstår kontakta läkare.

försiktighetsåtgärder

Informera läkare om du har lågt blodtryck, hjärtsjukdomar, njursjukdomar eller leversjukdom. De äldre bör vara extra försiktig eftersom de kan vara mer känsliga för effekterna. Använd inte detta läkemedel under graviditet såvida av en läkare.

De mest populära Högt blodtryck mediciner

Högt blodtryck eller högt blodtryck, är ett medicinskt tillstånd där kraft blodet att pumpa genom artärerna är farligt hög. Enligt MedlinePlus, ökar högt blodtryck risken för en stroke, hjärt-kärlsjukdom, njursjukdom och för tidig död. Läkemedel som förskrivs för högt blodtryck verkar på olika delar av kroppen för att minska trycket. I kombination med en hälsosam kost och program för fysisk aktivitet, kan mediciner blodtryck vara ett effektivt sätt att hålla bra.

diuretika

Diuretika, även känd som urindrivande medel, finns mediciner som utlöser njurarna att utsöndra natrium och vatten. Denna åtgärd minskar trycket på väggarna av artärerna genom att minska vätskevolymen hos blodet. Enligt MayoClinic.com, tiaziddiuretika läkemedel är ofta den första behandlingen föreskrivs för personer med högt blodtryck. Dessa läkemedel används tillsammans med andra läkemedel för att sänka blodtrycket. De mest populära vätskedrivande läkemedel inkluderar klortiazid, eller Diuril; hydroklortiazid; metolazon, eller Zaroxolyn; bumetanid, eller Bumex; etakrynsyra, eller Edecrin; furosemid, eller Lasix; torsemid, eller Demadex; amilorid; triamteren eller Dyrenium; eplerenon, eller Inspra; och spironolakton, eller Aldactone.

beta~~POS=TRUNC

Betablockerare är en klass av läkemedel som saktar ner pulsen, minskar kraften på hjärta och kärl. Detta orsakar blodtrycket att sjunka. Betablockerare blockera frisättningen av hormonet epinefrin, som vanligen frisätts som svar på stress, men frigörs även kroniskt hos personer med högt blodtryck. Dessa läkemedel är i allmänhet förskrivas med ett diuretikum för att bli mer effektiva. De mest populära läkemedel i denna klass är acebutolol, eller Sectral; atenolol, eller Tenormin; bisoprolol, eller Zebeta; karvedilol, eller Coreg; metoprolol eller Lopressor, Toprol XL; nadolol eller Corgard; nebivolol eller Bystolic, och propranolol, eller Inderal LA.

Angiotensin-hämmare

Angiotensin converting enzyme, eller ACE hämmare är en klass av läkemedel som förhindrar kroppen från att producera angiotensin, vilket begränsar blodkärlen. Fartygen istället slappna av, vilket sänker blodtrycket. Populär ACE hämmande läkemedel inkluderar benazepril eller Lotensin; kaptopril, eller Capoten; enalapril, eller Vasotec; fosinopril, eller Monopril; lisinopril, eller Prinivil, Zestril; moexipril, eller Univasc; perindopril, eller Aceon; kinapril, eller Accupril; ramipril, eller Altace; och trandolapril, eller Mavik.

Angiotensin II-receptorblockerare

Angiotensin II-receptorblockerare eller ARB-talet, koppla väggarna i blodkärlen, sänker blodtrycket. Verkningsmekanismen genom vilken dessa läkemedel fungerar är genom att blockera produktionen av angiotensin II, ett naturligt förekommande ämne. Angiotensin II minskar blodkärlen och ökar mängden av natrium och vatten i kroppen, vilka båda orsakar förhöjt blodtryck. Populära Angiotensin II-receptorblockerare inkluderar candesartan eller Atacand; eprosartan, eller Teveten; irbesartan eller Avapro; losartan, eller Cozaar; olmesartan, eller Benicar; telmisartan eller Micardis, och valsartan, eller Diovan.

Kalciumantagonister

Kalciumantagonister slappna väggarna i blodkärlen genom att förhindra absorptionen av kalcium i cellerna i hjärta och blodkärl. Kalcium är en naturlig muscle relaxer som enligt MayoClinic.com, kan också lindra kärlkramp och hjärtarytmi. Dessa läkemedel är tillgängliga i både långa och kortverkande versioner och de mest populära kalciumantagonister innefattar amlodipin eller Norvasc; diltiazem, eller Cardizem LA, Dilacor XR och Tiazac; felodipin, eller Plendil; isradipin eller DynaCirc CR; nikardipin, eller Cardene, Cardene SR; nifedipin, eller Procardia, Procardia XL och Adalat CC; nisoldipin, eller Sular; och verapamil eller Calan Verelan, Covera-HS.

Vilka är de behandlingar för Pinch nerv i nedre delen av ryggen?

Uttrycket "klämd nerv" hänför sig till komprimering av något slag på ett av de känsliga spinal nerver som förgrenar sig ryggmärgen och resa till de distala delarna av kroppen. I nedre delen av ryggen eller ländryggen är en klämd nerv ofta orsakas av ett diskbråck eller genom bildandet av ben sporrar med artros. Långsiktig dysfunktion i spinal biomekanik leder till nedbrytning av skivan och det gemensamma. En utsliten skiva kan bukta utanför dess normala gränser och sätta press på en nerv. Symtom på en klämd nerv kan inkludera lokal eller utstrålande smärta, domningar, stickningar och svaghet. Det finns en mängd olika behandlingsalternativ som finns.

Is eller värme

Symptomen på en klämd nerv i nedre delen av ryggen kan ofta lindras med hjälp av is eller värme. I de första 72 timmarna efter insjuknandet, är det bäst att använda is. Is minskar inflammation som kan irritera spinal nerver. Värme ökar blodflödet och därmed inflammation, men kan vara till stor hjälp i avslappnande muskler efter 72 timmar. Använd aldrig någon is eller värme pack direkt på huden. Istället linda in den i en tunn handduk och ansöka om 20 minuter varannan timme.

Träning

Vilka är de behandlingar för Pinch nerv i nedre delen av ryggen?

I många fall är en klämd nerv orsakas delvis, genom trånga och korta muskler. Gentle sträckning av nedre delen av ryggen, kan bäcken och benmuskler minska belastningen på ländryggen. Det är lämpligt att ha en back-specialist diagnostisera din smärta innan någon ansträngande träningsprogram som det är möjligt att förvärra ditt tillstånd med fel övningar.

kiropraktik

Kiropraktorer diagnostisera och behandla alla typer av ryggont och handlar om riktig spinal funktion. Spinal manipulation eller justeringar kan återställa rörelse till lederna som inte rör sig på lämpligt sätt, som minskar överdriven stress på ryggraden. Enligt American Chiropractic Association, har flera studier visat kiropraktik vara både säker och effektiv på att lindra ländryggssmärta.

Medicin

Vilka är de behandlingar för Pinch nerv i nedre delen av ryggen?

Det finns flera olika medicinering alternativ vid behandling av ryggsmärtor på grund av en klämd nerv. Den första syftar till att helt enkelt maskera smärtan, och många over-the-counter NSAID (icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel) såsom ibuprofen, aspirin eller naproxen kan bidra till att minska smärta och inflammation. Om smärtan är svår, kan din läkare ordinera en mer potent smärtstillande medel. Om klämd nerv förvärras av muskelspasmer, kan du dra nytta av ett recept muscle relaxer.

Kirurgi

Enligt Mayo Clinic, om konservativa behandlingar misslyckas, kan operation vara ett alternativ. Om klämd nerv orsakas av ett diskbråck, kan en kirurg att kunna trimma den felande delen av utbuktningen skivan och avlasta trycket på nerven. Om artrit ben sporrar sätter press på nerven, återigen, kan en kirurg att kunna ta bort ben sporre och lindra smärtan.

Ingefära Som en naturlig hostdämpande

Konventionella hostmediciner kan orsaka dåsighet, grogginess och kan vara för stark för vissa individer. Om du letar efter ett naturligt alternativ för att behandla din hosta, kan ingefära vara just den sak. Enligt "The Encyclopedia of medicinalväxter," detta kraftfulla ört, som har sitt ursprung i Indien, är ett effektivt botemedel mot infektion och irritation. Det är uppvärmning och rengöring och arbetar främst på mag-och andningssystemet. Använd inte ingefära medicinskt om du är gravid, och prata med din läkare innan du använder någon naturläkemedel.

Analgetikum

Ingefära är en naturlig smärtstillande --- smärtstillande --- som kan lugna knaster smärta och irritation av halsont. Kittla av inflammation är ofta vad stimulerar hosta. Så tugga färsk ingefära eller dricka ingefära saft eller te kan hjälpa till att undertrycka en hosta genom att temporärt behandla irritation.

andnings~~POS=TRUNC Hälsa

Ginger verk på andningsorganen att rengöra och läka. Dess stickande uppvärmningen åtgärder hjälper till att eliminera slem från lungorna som kan vara orsaken till en hosta. Dricka ingefära te eller saft, eller massera bröstet och ryggen med ingefära olja alla kan hjälpa till att lindra och behandla en hosta. Ingefära är också en naturlig muscle relaxer som kan lindra spasmer i samband med intensiv hosta.

Bad

Blöta 5 inches av färsk ingefära och placera den i en liten muslin väska. Knyt upp påsen stängd och koppla den till kranen i ett badkar när de fyller badet med varmt vatten. När badkaret är full, släpp påsen i vattnet och låt det sitta i fem till tio minuter. Ta ett bad och andas in ångor från vattnet djupt. Den ångor och ingefära saft i badkaret kommer att arbeta tillsammans för att lugna inflammation, ta bort slem från lungorna och lindra hosta.

Infusion

Drick en ingefära infusion för att lugna halsen och lungvävnader, stödja immunsystemet och ta bort slem. Sjuda två matskedar riven färsk ingefära i sex koppar vatten i upp till 10 minuter eller blanda en halv tesked torrt ingefära pulver i en kopp varmt vatten. Tillsätt honung och citron om så önskas. Dricka infusionen flera gånger om dagen tills symtomen försvinner.

Massageolja

Ingefära eterisk olja har de koncentrerade egenskaper av färsk eller torr ingefära. För att göra din egen ingefära massageolja, blanda 20 droppar ingefära eterisk olja med fyra uns av en neutral lukt transportör olja --- kommer ricinolja hjälpa rensa slem från kroppen. Skaka eller rör ditt olja att blanda det. Massera en tesked olja i bröstet och tillbaka för att lindra hosta symptom. Använd inte ricinolja eller ingefära olja om du är gravid. Ingefära eterisk olja kan vara irriterande för känslig hud, så testa den på en liten bit hud --- om det inte finns någon reaktion inom 24 timmar, bör det vara säkert att använda olja på ett större område.

Äta vissa livsmedel för halsbränna drabbade innebär att göra med ett smärtsamt tillstånd som kallas gastroesofageal reflux. Dessa människor kan begränsa deras intag av halsbränna orsakar livsmedel och drycker, eller de kan söka befrielse från Pepsid AC. Det finns särskilda biverkningar som varje användare av Pepsid AC bör förstå.

Vanliga biverkningar.

Vanliga biverkningar av att använda Pepsid AC huvudvärk, yrsel, diarré, förstoppning.

Allergiska reaktioner.

De allergiska mot famotidin (effektiv syrareduktions i Pepsid AC) kan uppleva följande reaktioner: hudutslag, klåda, nässelutslag, andningssvårigheter, svullnad av ansikte (läppar, tunga, mun), magont, andningssvårigheter.

Allvarliga effekter.

Flera allvarliga reaktioner har inkluderat kramper och täthet i bröstet av användaren.

De flesta Sällsynta Effekter av Anm.

Även sällan upplevt, det finns en mängd effekter på en rad olika kroppssystem som inkluderar gastrointestinala, nervös, hjärt-, Endocrin, dermatologiska, andningsvägar, och muskuloskeletala system. Dessa effekter är sällsynta i de flesta fall mindre än 2 procent av dem som lider biverkningar.

Reaktion med andra läkemedel.

En viktig reaktion kommer occor hos patienter som tar Pepsid AC och Tizanidine (muscle relaxer). Tizanidine finns i varumärket droger: Zanaflax och Sirdalud.