XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

nedbrytbart lista

Lista av biologiskt nedbrytbart, varje dag produkter

Biologiskt nedbrytbara produkter eller material är naturligt uppdelade efter biologiska medel, såsom bakterier och svampar, till råvaror. Målet att komplettera biologiskt nedbrytbara produkter i vardagen är att återvinna våra naturresurser och hålla jorden ren och fri från växande deponier. Enligt Miljö dag inte alla produkter som påstår sig vara biologiskt nedbrytbara är säkra eller effektiva. Vissa produkter kan ge skadliga gifter som de bryter ner, medan andra kan ta mer än 30 år att bryta ner, eller kan inte bryta ner på soptippen. Läs produktetiketter och recensioner när du handlar för biologiskt nedbrytbara artiklar för att lägga till ditt hus, kontor eller gård.

Hemma

Du använder troligen mer biologiskt nedbrytbara produkter på en daglig basis i ditt hem än du är medvetet medvetna om. Några av dessa poster ingår matrester och kaffesump, pappershanddukar, toalettpapper, tidningar, skräppost, papperstallrikar och koppar, kläder och handdukar. Marknaden för biologiskt nedbrytbara bohag växer snabbt och det finns ett antal olika produkter som för närvarande släpps. Du kan nu hitta biologiskt nedbrytbara diskmedel, diskmedel, tvättmedel, glas och multi städare, blöjor, husdjur soppåsar, soppåsar och bestick.

I skolan och arbete

I likhet med ditt hem, det finns många biologiskt nedbrytbara produkter som används i de flesta skolor, från förskola till universitet, liksom i den genomsnittliga arbetsplatsen. Dessa poster inkluderar skrivare, pappershanddukar, toalettpapper, papperstallrikar, skålar och koppar, delar av läroböcker och bärbara datorer, papper mappar och kartonger. Dessutom är många skolor och kontor leveransföretag svarar på den växande efterfrågan på biologiskt nedbrytbara produkter. Enligt physorg.com är vissa företag nu producerar biologiskt nedbrytbara pennor, mekaniska pennor, linjaler, pennskrin, sidan beskyddare och projektmappar.

I trädgården

Det är utanför, i din trädgård eller gård, att du kan vara den mest gröna. Nästan allt avfall som kommer från din trädgård eller gård är biologiskt nedbrytbar, såsom ogräs, gräs och växtklipp, höst löv, torv krukor, växt insatser och växtbaserade bekämpningsmedel. Köpa alla naturliga och organiska gödningsmedel för att öka din trädgård och köpa biologiskt nedbrytbara gräsmatta soppåsar för att samla in allt avfall.

En lista över grundläggande behoven för tält camping


Tält camping är spännande och äventyrligt, men det kan också vara obekväma eller till och med farligt om du inte är tillräckligt förberedda. Ta med alla du behöver för att hjälpa till att säkerställa att du har den bästa camping upplevelse som möjligt. Gör en lista över alla de varor du behöver i dagar eller veckor före resan. Tillbringa tid att tänka på resan och revidera listan för att se till att du inte glömmer något.

Tält

Se till att det finns gott om utrymme inuti tältet för människor, sovsäckar och andra förnödenheter. Ta med stavar och stolpar och alla andra komponenter i tältet. Titta igenom tältet förvaringspåse påsen och se till att du har alla nödvändiga delar. Kontrollera hela tältet för hål eller revor innan resan. Om du har extra insatser, föra dem tillsammans.

Sovsäck

En lista över grundläggande behoven för tält camping

Tält levereras i en mängd olika storlekar och typer.

Packa rätt sovsäck. Det är kallare på natten än under dagen, så en tillräckligt varm sovsäck är viktigt för din resa camping. Om du planerar att tälta på hårt underlag, ta en liggunderlag för att placera i sovsäcken.

Toalettpapper

En lista över grundläggande behoven för tält camping

Biologiskt nedbrytbart toalettpapper

Biologiskt nedbrytbart toalettpapper är en camping nödvändighet. Även om du bor på en campingplats med badrum, kommer du fortfarande vill ta med din egen - badrum kanske inte lagras.

Ficklampa / Lantern

En lista över grundläggande behoven för tält camping

Ficklampa

Lyktor fungerar bra för slappa runt campingplatsen, men om du behöver för att få upp mitt i natten, kommer du vill en ficklampa. Se till att batterierna är fräscha, eller ta extra, så att du inte är kvar i mörkret.

Kniv

En lista över grundläggande behoven för tält camping

PENNKNIV

Packa en vass kniv. Denna kniv kan användas för olika applikationer, inklusive skär rep och ens öppna burkar.

Presenning

Om camping med en grupp, använd en presenning som täcker för ett gemensamt område. Lägg en presenning under ditt tält. Om marken är våt, eller om det regnar, kommer detta att hjälpa till att hålla tältet torrt och rent.

Rep

Rep kan användas för att binda ner tarp, slips leveranser tillsammans eller hänga mat från träd. National Park Service rekommenderar att du hänga mat "åtminstone 12 fot hög och 10 fot ut från närmaste trädstam" om du är i ett område där björnar är problematiska.

Hatchet / Axe

En lista över grundläggande behoven för tält camping

yxa

Använd en yxa eller yxa att klippa ved, och använda den trubbiga sidan att driva tält stakes i marken. Även om du inte planerar att ha en lägereld, kan en yxa eller yxa användas för att skära trä för en kompressor i en nödsituation.

Vatten

Ta vatten för matlagning, städning och dricka. Ta extra vatten för oförutsedda omständigheter, såsom att tvätta ut sår.

Första hjälpen låda

En lista över grundläggande behoven för tält camping

Första hjälpen låda

Förbered för nödsituationer. Packa en första hjälpen-kit med diverse bandage, tejp, gasbinda kuddar, latexhandskar, pincett, antibiotisk salva, anti-klåda lotion, våtservetter, desinfektionsmedel och skenor material.

Insektsmedel

En lista över grundläggande behoven för tält camping

Insektsspray

Insektsmedel är viktigt om du läger när det är kallt eller i ett område med några bitande buggar. Ta reda på vilka insekter är problematiska i det område du besöker, och packa en bugg spray som är riktad specifikt för dessa typer av insekter.

Lista över positiva känslor

Översikt

Många människor inte inser kraften i positiva känslor. Positiva känslor kan inte bara hjälpa oss att växa som människor, men de kan också förbättra kvaliteten på våra relationer och öka vår känsla av emotionella välbefinnande, enligt Dr Vijai Sharma Mind Publications. Om du har problem med att erkänna de positiva känslor som du upplever på en daglig basis eller behöver lite hjälp för att ta reda på vilka nya positiva känslor att åstadkomma i ditt liv, visar en lista med positiva känslor kan hjälpa.

Glädje

Joy mår stora glädje, lycka eller ens upprymdhet. Det kan tyckas att allt händer precis som det ska vara. Joy kan åstadkommas genom att delta i dina favoritaktiviteter, uppleva en stroke lycka, uppnå dina mål eller göra något som gör någon annan glad.

Tacksamhet

Tacksamhet är verkligen tacksam eller tacksam för något. När du känner sann tacksamhet, ofta upplever du lust att ge av dig själv att du känner så välsignade av allt som du har. Även när tiderna är tuffa, kan du hitta någon anledning att vara tacksamma.

Lugn

Serenity känner en djup känsla av fred eller belåtenhet om vad du upplever. När du är lugn, du leva i nuet, utan några bekymmer eller rädsla om framtiden eller beklagar om det förflutna. Vara tyst eller fortfarande i naturen, ta en lång promenad, meditera eller yoga, åka på semester eller bara koppla av med din favorit bok kan alla åstadkomma känslor av lugn.

Intressera

Intresset är en känsla av att vara nyfiken eller dras till något. Att vara intresserad av något fångar uppmärksamheten, stärker dig och gör att du kan släppa loss din kreativitet och talang. Sysslar din favorit hobby eller tidsfördriv och konsekvent vara på jakt efter nya aktiviteter som du kan njuta av är ett par sätt att få till stånd en känsla av intresse.

Hoppas

Hopp är en känsla av att allt kommer att gå för den bästa eller tron ​​att man kan ha vad du önskar. Hoppas kan motivera dig att vända och kan inspirera dig att nå dina drömmar. Håll känslan av hopp vid liv genom att vara optimistisk och positiv, oavsett hur svåra dina omständigheter.

Stolthet

Pride är när man upplever en djup känsla av tillfredsställelse eller nöje på grund av något du har gjort eller skapat. Ställa realistiska mål och arbetar för att nå dessa mål kan få dig att känna stolt över dig själv och dina prestationer.

Nöje

Nöjen innebär att du glatt underhöll av händelserna runt omkring dig. Nöjen kan komma i form av en oväntad trevlig överraskning eller en rolig situation, och det nästan alltid ändrar ditt humör på ett positivt sätt. Leker med barn, delta i lättsam retas med betydande andra, titta på komedier eller läsa roliga böcker är bara några sätt att åstadkomma nöjen.

Inspiration

Inspiration skapar en djup önskan att göra något positivt eller att göra en positiv förändring. Lyssna på verkliga livet berättelser om människor som överlevt en stor prövning, eller titta på eller prata med människor som gör något för att göra världen till en bättre plats kan åstadkomma känslor av inspiration.

Vördnad

Awe är en överväldigande känsla av vördnad, häpnad eller beundran för något. Det påminner ofta du att tänka på saker som är större än dig själv eller din nuvarande situation. Att vara i närvaro av natursköna, såsom ett berg, sjö, hav, kanjon eller ens en storm, kan leda till känslor av vördnad.

Kärlek

Om kärlek är romantisk, familjär eller bara en djup känsla av förkärlek eller tillgivenhet för någon eller något, alla dessa definitioner delar en djupt given medkänsla. Att åstadkomma mer känslor av kärlek i ditt liv, försök att se det goda i människor, vara snäll och omtänksam mot andra och tillåt dig att vara öppen för att ta emot vänlighet och ömhet i gengäld.

Lista över alla kemikalier i cigarettrök

Cigarettrökning och andra typer av tobaksrök är ansvariga för cirka 438 tusen förtida dödsfall i USA varje år, National Cancer Institute rapporterar. Även nikotin är ansvarig för de beroendeframkallande egenskaper tobaksrök, är det faktiskt andra kemikalier i rök som orsakar de flesta av skador på kroppen. Cigarettrök innehåller mer än 4000 kemikalier. Femtio av dessa är cancerframkallande, föreningar som är kända för att orsaka cancer, och ytterligare 200 är skadliga på annat sätt. Några av de mest skadliga kemikalier listas nedan.

Bensen

Bensen är en färglös kemikalie som härrör från petroleum. I cigaretter, är bensen användas som ett lim för att försegla pappershållande tobaken. Exponering för bensen har kopplats till leukemi, en cancer i blodkropparna. Bensen finns också i bensin och gummi cement, enligt American Lung Association.

giftiga gaser

Kolmonoxid, förkortat CO, är en färglös, smaklös, orderlös gas som också återfinnes i bilavgaser. Denna gas kan snabbt döda människor när andats in stora mängder. CO framställs från förbränning av tobak och papper, förklarar QuitSmokingStop.com. Cigarettrök innehåller också vätecyanid, en mycket giftig gas som användes i de nazistiska gaskamrarna under andra världskriget. Butan och metan finns ytterligare två giftiga gaser frigörs i cigarettrök.

Syror och rengöringsmedel

Ättiksyra och stearinsyra är två sura föreningar som ingår i cigarettrök. Ammoniak, en vanlig komponent i köks- och badrumsrengöringsmedel, tillsätts också till tobak eftersom det orsakar nikotin att absorberas in i blodet snabbare. Etylenoxid är en annan hård rengöringsmedel som finns i cigaretter som också används för att sterilisera medicinsk utrustning, förklarar National Cancer Institute. Cigarettrök innehåller även aceton, en kemikalie som används för att lösa upp andra kemikalier.

Formaldehyd

Formaldehyd är en kemikalie som ofta används i många industriella processer. Det läggs till cigaretter för att förlänga hållbarheten, förklarar American Lung Association. Formaldehyd är också mycket giftig och används ofta för att bevara döda kroppar eftersom inga former av liv kan växa i det. Formaldehyd är känt för att orsaka cancer, och även irriterar huden samt andnings och gastrointestinala system.

Tungmetaller

Flera tungmetaller är också i cigaretter, inklusive bly, kvicksilver, kadmium, beryllium, krom, nickel och arsenik, som används i råttgift. Cigaretter innehåller också polonium-210, ett radioaktivt grundämne, enligt National Cancer Institute. Exponering för höga nivåer av dessa tungmetaller är kopplat till olika typer av cancer.

vinylklorid

Vinylklorid är en komponent av plast som används i cigarettfilter. När röken passerar genom filtret, plockar upp en del av vinylkloriden. Denna kemikalie ökar risken för hjärna, lever och lungcancer, såväl som leukemi och lymfom, National Cancer Institute rapporterar.

Lista över Korrekt Straff för barn

Disciplinera dina barn kan vara en svår väg att navigera - du möter så många motstridiga åsikter om vad som är och inte är lämplig. Du kanske inte håller med dina föräldrar, svärföräldrar eller din partner om vilka typer av straff är acceptabla. Även om varje familj och ståt är annorlunda, prova några allmänt accepterade metoder för disciplin för barn.

ta bort privilegier

För barn som agerar ut och upprepa samma problembeteenden, ta bort privilegier eller favoritobjekt. Barnens förtroende föreslår göra en lista över privilegier och favoritleksaker som tittar på en TV-show, spela ett spel, rider hans cykel och stanna upp senare. Sedan varje gång barnet missköter sig, blir något korsade utanför listan och ditt barn kan inte ha eller göra vad det är för resten av dagen. Denna process börjar om varje dag tills beteendet förbättras.

Extra sysslor och ansvar

Tilldela extra sysslor eller ansvar till barnen som ett straff. Till exempel, rensa bordet efter måltider, sortering tvätten, gör varvet arbete eller ta över mer Pet Care kan alla vara lämpliga straff för barnen när du inte är nöjd med sitt beteende. Om de är gamla nog och har yngre syskon, kan du också få dem hjälpa den lilla en med läxor eller hjälpa till att rengöra hennes yngre syskon rum.

Tidsgränser

Med hjälp av tidsgränser som ett straff för dåligt uppförande är en klassiker. Den amerikanska Humane Association föreslår timeout som ett lämpligt straff för barn. Tumregeln är att barn ska sitta i timeout under en minut för varje år ålder. En 5-årig, till exempel, skulle ha en fem-minuters timeout. Har en utsedd ordförande eller del av huset som är för timeout. Det bör vara i en tråkig plats, där hon inte kan se TV eller leka med leksaker, men tillräckligt nära för dig så att du kan hålla ett öga på henne.

Straff som passar brottet

Föräldrar måste komma ihåg att använda straff som är lämpliga för vad barnet har gjort fel, enligt KidsHealth.org. Om ditt barn färgad på väggarna, är en bra straff han måste hjälpa till att städa bort det. Om han bröt ett fönster eftersom han spelade bollen i huset, med hjälp av sin ersättning för att betala för den trasiga fönster kan vara passande.

Var en god förebild

Se till att ditt sätt att agera är att vara ett gott exempel för ditt barn. Om du hantera stress och ilska i ett lugnt och produktivt sätt, ger du ditt barn verktyg för att göra samma sak senare i livet. Föräldrar som har skriker eller har ett utbrott när något inte går deras väg, men visar barn att bete sig på samma sätt.Varje äktenskap och familj har sina upp-och nedgångar. Ibland blir det nödvändigt att söka hjälp från en kvalificerad utomstående för att förhindra dessa nedgångar blir slutet av familjen. Det är mycket lättare att hitta en äktenskapsrådgivare för att skydda din familj från de hårda villkor av moderna liv med tillkomsten av internet, men sökningen kan vara tidskrävande.

Instruktioner

1 Kontakta ditt försäkringsbolag om du har en, för en lista över äktenskap och familjerådgivare. Många försäkringsbolag kommer att täcka kostnaderna för familjerådgivning, och de kan ge en lista över rådgivare i ditt område från vem de accepterar fakturering.

2 Fråga din familj och vänner för rekommendationer. De kan ha använt en kurator eller känner någon som har använt en kurator tjänster i det förflutna, och de kan vara villiga att ge dig rådgivare kontaktinformation.

3 Kontakta din lokala psykisk hälsa byrå. Dessa organ upprätthålla listor över terapeuter i din stad eller stat, och de kan ge dig kontaktuppgifter till terapeuter nära dig.

4 Kontakta din religiösa organisation. Om du tillhör en religiös grupp, kan din präster personen kunna hänvisa dig till en kurator. Många präster är bekanta med rådgivning i ditt område.

5 Titta på nätet för rådgivare. Många privata praxis rådgivare kommer att upprätthålla webbsidor, och rådgivning grupper eller organ kommer att ha grupp webbplatser som ger information om de enskilda rådgivare. Andra företag och samhälls webbplatser kan publicera namn och telefonnummer för lokala rådgivare som inte har hemsidor.

Tips

  • När du väljer en kurator, alltid vara medveten om att du inte kan "ansluta" med ditt första val. Var inte rädd för att prova en annan rådgivare om ditt första val inte fungerar.
  • Alltid vara noga med att använda en kvalificerad äktenskap och familjerådgivare.
En familj knepig lista

Översikt

Att hålla ett hushåll snyggt och överskådligt tar ett lagarbete från varje medlem i familjen. Organisera hushållssysslor i en lista eller ett diagram och delegera ansvar kommer att bidra till allt blir gjort i tid, och huset är alltid på det sätt du vill att det ska vara. Du kan bryta upp familjen sysslor i arbete som behöver göras dagligen och varje vecka, och kategorisera dem genom specifik börda eller rum.

utomhus sysslor

En familj knepig lista

Utomhus sysslor omfattar flera olika arbeten som behövs vid olika tidpunkter och frekvenser. Gräsklippning, trädgårdsarbete, och ta ut soporna kan ske på veckobasis. Skotta snö, kratta löv, sopa garaget och tvätt och dammsugning bilen kan göras efter behov. Du kan tilldela enskilda sysslor till varje familjemedlem när du gör din lista, eller gruppera dem tillsammans om någon i huset är delvis till utomhus.

Köks sysslor

En familj knepig lista

Köket är i fokus för många hem, och som sådan måste sysslor göras på en daglig basis. Dessa kan inkludera diska, tömma diskmaskinen, rengöring räknare och matlagning. Göra alla dessa sysslor i en dag kan vara överväldigande för en person så det är bäst att tilldela sysslor till olika personer. Att hålla saker rättvis, vem kockar middag på en viss natt ska inte behöva också städa upp efteråt.

sovrum sysslor

En familj knepig lista

Sovrummen i ett hus tenderar att bli riktigt rörigt, riktigt snabbt om inte omhändertagen. Det är logiskt att göra varje person som är ansvarig för att hålla sitt eget sovrum ren. Bäddning, plocka upp kläder och damning är exempel på sysslor som en person måste göra i varje sovrum. Bädda sängen och hålla golvet fritt från plotter bör ske på en daglig basis, medan dammsugning, sopning och damning kan göras varje vecka.

Husdjur

En familj knepig lista

Beroende på typ och antal husdjur du har, ser efter dem kan vara ganska tidskrävande. Familjemedlemmen måste gå och städa upp efter hundar, rena burar eller kattlådor, och foder och fylla vatten dagligen. Om du inte använder en professionell groomer bör någon tvätta husdjur och klipp husdjur naglar varannan vecka eller vid behov. Borsta kan göras dagligen om tiden tillåter, men åtminstone tre gånger i veckan. Du kan tilldela specifika jobb till specifika familjemedlemmar eller låta en person hantera alla sällskapsdjur arbetsuppgifter.

badrum

En familj knepig lista

Rengöring badrum är mer av en en eller två gånger i veckan slags rutin. Den tilldelade personen måste skura toaletter, handfat och badkar, torka av fåfänga och rengör spegeln. Rengöring ett badrum oftast inte är alltför tidskrävande, och kan läggas till andra sysslor.

Tvätt

En familj knepig lista

Tvättning, torkning, strykning, vikning och införsel tvätt kan ta en hel del tid av din dag. Det är upp till varje familj att avgöra om all tvätt kommer att kombineras och tvättas i enlighet med, eller om varje person är ansvarig för att tvätta sina egna kläder. Om den förra väljs kan den personen behöver tvätta kläder mer än en gång i veckan.

golv

En familj knepig lista

Rengöring av golv kan vara en del av specifik rumstullar eller sin skyldighet. Svepande huvudområden såsom korridorer och kök bör göras dagligen. Dessutom bör någon vakuum en gång i veckan och torka varannan vecka.

fönster

En familj knepig lista

Fönstertvätt verkar vara något som inte många människor tycker om att göra. Lyckligtvis behöver fönsterputsning behöver inte göras ofta. Någon borde rengöra utsidorna av fönster en gång per säsong och insidan av fönstren bara några veckors mellanrum, om du bor i ett rökfritt hus.

Vardagsrum

En familj knepig lista

I vardagsrummet är ofta en av de mest trafikerade i huset. Soffbord och slutet tabeller bör hållas snyggt på en daglig basis, och hela rummet ska få en gång under veckan. Detta inkluderar damning möbler och torka TV-skärmar. Dammsugning och damning kan vara varje vecka, såvida inte mängden trafik i rummet kräver det oftare.

Matsal

En familj knepig lista

Både formella matsalar och äter i kök måste rengöras dagligen eftersom de används för måltider. Rätter måste rensas till köket, och tabellen måste torkas efter varje måltid. Golv kan rengöras när andra golv i huset är klar, eller vid behov. Alla damning kan göras varje vecka.

Hur man håller en börda lista

Hjälpa till med hushållssysslor kan tillåta barn att inse att de är en viktig del av sin familj samt lära ansvar och tidsplanering. När du väljer åldersanpassade sysslor för ditt barn kan vara enkel, kan det vara svårt att få ditt barn att följa upp med sina sysslor på ett konsekvent sätt. Att upprätthålla en börda diagram hjälper tydligt kommunicera dina förväntningar och försiktigt påminna lite oreda-maker att det är dags att städa upp.

Steg 1

Tydligt kommunicera exakt vad du vill att ditt barn att göra. Säger bestämt "Jag vill att du plocka upp dina kläder, gör din säng och damma din byrå," i stället för att bara säga, "städa ditt rum." Visa hur du vill att varje uppgift som utförs, som att städa badrummet handfat, sopa köket eller mata hunden så att ditt barn förstår dina förväntningar.

Steg 2

Skapa en börda diagram med veckodagarna längst upp för en till fyra veckor. Skriv sysslor i en lista längs sidan, såsom plocka upp leksaker, göra sängen och mata hunden. Använd bilderna på börda listan för barn som inte vet hur man läser. Posta diagrammet på en plats där barnet ser det varje dag, som i köket eller hennes sovrum.

steg 3

Ange en specifik tid för ditt barn att utföra sina sysslor varje dag för att hjälpa honom att minnas hans ansvar, såsom före läxor eller efter mellanmål. Gör göra sysslor del av en regelbunden rutin, som att borsta tänderna och äta middag. Ställ in en timer för 10 eller 15 minuter för att göra knepig tid som en tävling om han tror gör sysslor är tråkigt - låt ditt barn försöka slå klockan eller förbättra sin tid från förra veckan.

steg 4

Fyll i börda diagrammet efter varje syssla är klar. Låt dina barn använda klistermärken, färgade stjärnor eller en enkel "X" för att markera en uppgift efter att hon slutar det att bidra till att ge en känsla av prestation. Uppmuntra och berömma barnet för alla hennes hårda arbete. Motstå frestelsen att kritisera sysslor om de inte är precis som du gör dem.

steg 5

Erbjud ett pris eller belöning för att slutföra en veckas lista över sysslor. Betala ditt barn en ersättning, ta honom på en utflykt till parken eller göra en särskild måltid för middag. Fira ett väl utfört arbete. Erbjuda ytterligare möjligheter att göra sysslor om ditt barn försöker rädda för att köpa en dyrare objekt, som hörlurar eller en e-läsare, eller om han vill ha en dyr leksak.

tips

  • Ha tålamod när ditt barn att lära sig att göra sysslor - det tar tid att lära sig att göra ett bra jobb.

Saker du behöver

  • börda diagrammet
  • klistermärken
Lista över Problem Föräldrar har med tonårsflickor

Föräldrar vill skydda sina barn. Som små flickor växa till tonåringar, de vill ha mer kontroll över sina personliga liv. Föräldrar måste sätta gränser som tillåter sina barn viss kontroll i sina liv, men fortfarande ger skydd och övervakning. Det är ofta svårt att bedöma hur mycket självständighet för att tillåta en tonårig flicka. Dagens tonårsflickor lider från en lång lista över potentiella problem, några farligare än andra.

Anorexia nervosa

American Academy of BUP detaljer varningssignaler om anorexia nervosa för föräldrar till tonårsflickor. De med anorexi ofta perfectionists och högpresterande som också lider av låg självkänsla. De svälter bokstavligen sig för att vara smal, känna sig vacker, och uppleva en känsla av kontroll över sina liv. Denna allvarlig sjukdom kan orsaka permanenta skador på sina kroppar och kan även leda till döden. Föräldrar bör hålla sig informerade om sin dotter matvanor och notera om hon börjar förlora betydande vikt.

Graviditet

Smith College har sammanställt en lista över orsaker till att tonårsflickor bli gravid. På toppen av listan står det att brist på utbildning och förståelse för födelsekontroll alternativ bidrar ofta till tonårsgraviditeter. Dessutom är vissa tonårsflickor väljer att låta sig bli gravid eftersom de tror att ett barn kommer att göra sin pojkvän älskar dem mer och bo. Föräldrar kan hjälpa sina tonårsflicka undvika graviditet genom att se till att hon är välutbildad om livets fakta och preventivmedel. Föräldrar kanske också vill diskutera det hårda arbete och ansvar att ta hand om ett barn innebär.

Drogmissbruk

Substansmissbruk i tonåren kan vara i form av röka, dricka eller använda illegala substanser. Tonårsflickor står inför en hel del grupptryck och kan välja att uppfylla för att bli populär. Förutom att vilja passa in, kan de tror att använda ämnen kommer att göra dem mer avslappnad och roligt att vara runt. Einstein Health Care Network erkänner att varningsskyltar kan vara svårt att upptäcka eftersom livet för tonåringar är så ofta i kaos. Det ger dock en förteckning över beteenden som kan tyda på droganvändning, inklusive efterkälken i skolan och ge upp på normala aktiviteter, såsom musik eller sport. Tonårsflickor som verkar särskilt lynnig och deprimerad kan använda droger eller stjäla för att kunna ha råd illegala substanser. Einstein Health Care Network råder kommunicera med din tonårstjej om droganvändning och tillbringa tid med din tonåring. Om du tror att hon använder droger och du är osäker på vad du ska göra, prata med din familj vårdgivare.

Acne

UC Davis Health System påpekar att akne uppstår under den tid i livet när flickor är mest angelägen om sitt utseende. Akne börjar ofta vid ca 11 års ålder hos flickor. Under tonåren, kan flickor spendera timmar primping framför spegeln. Ironiskt nog, måste de ta itu med vad som är ofta det värsta hud problem vid en tidpunkt då det stör dem mest. Föräldrar kan hjälpa sina tonårsflicka förstå att acne är normalt och hjälpa henne att hitta sätt att kontrollera det. Tvätta ansiktet två gånger per dag med varmt vatten och tvål, och använda over-the-counter mediciner med bensoylperoxid kan hjälpa. Bära smink som presenterar ord "icke-komedogent" på etiketten ska hjälpa också.

En lista över Gluten & amp; Sugar Free Foods

Översikt

Undvika livsmedel med gluten och socker är viktigt om du har en vete intolerans eller ett hypoglykemiskt tillstånd. Men människor som är känsliga för gluten och socker, såsom de med celiaki eller diabetes, är inte de enda som kan dra nytta av en diet som eliminerar dessa element. Hälsa och vigör är viktigt för alla och de flesta människor kommer att gynnas av att hålla sig borta från livsmedel lastade med glutenprodukter och socker. Ett starkt immunförsvar är en som inte har att kämpa med livsmedel som ber våra tarmsystem att arbeta övertid, vilket socker, till exempel, kan göra.

Grönsaker

En lista över Gluten & amp; Sugar Free Foods

Grönsaker är naturligt fri från gluten och bearbetat socker, som bekräftas av både Vegetarian Society och Celiac Society. Matlagning dem kan ofta äventyra deras renhet. Stekning planteras i mjöl som innehåller gluten eller lägga såser som innehåller vete eller korn som ett fyllmedel eller förtjockningsmedel bör undvikas. Ånga, stek eller lätt koka grönsaker, och om du vill få ut det mesta av dem, äta dem råa. Några utmärkta exempel på friska grönsaker är kronärtskockor, ruccola, avokado, broccoli, morötter, kål, bönor, gurka, sallad, svamp, sötpotatis, squash och spenat.

Frukt

En lista över Gluten & amp; Sugar Free Foods

Naturliga råa frukter gluten och bearbetas sockerfria. Alternativ såsom acai, äpplen, bananer, cantaloupemelon, körsbär, fikon, dadlar, aprikoser, vindruvor, citroner, lime, apelsiner, mango, papaya, persikor, päron, vattenmelon är packade med viktiga vitaminer. Torkad frukt är också bra val och lägga till extra energi när nibbled på snacks.

Korn och mjöl

En lista över Gluten & amp; Sugar Free Foods

Enligt Celiac.com, allt tillverkat av vete, korn, är råg tabu om du gluten känslig. Naturliga havre är bra som är mandelmjöl, amarant, arrowrot, besan, bönor mjöl, brunt ris, bovete, kassava, majs måltid mjöl - stärkelse, bomullsfrön, linfrön, maniok, hirs, polenta, potatismjöl, quinoa, ris och ris mjöl, sojamjöl, tapioka, taro, tef, och yucca.

Mejeriprodukter och ägg

En lista över Gluten & amp; Sugar Free Foods

Mejeri är naturligt glutenfri. Smör, ost (med undantag för blåmögelost), mjölk, naturell yoghurt är bra. Ägg är också fria från gluten och socker.

Fjäderfä och kött

En lista över Gluten & amp; Sugar Free Foods

Så länge du inte steka eller bröd fjäderfän eller kött med hjälp av mjöl som innehåller gluten, kan du äta dessa livsmedel lätt. Kontrollera när du förbereder dem, dock att du inte använder en yta som har utsatts för gluten produkter. Grillning, gassande, rostning, och rör stekning är de bästa sätten att förbereda fjäderfä och kött.

Andra livsmedel Idealisk för Gluten och sockerfria dieter

En lista över Gluten & amp; Sugar Free Foods

Nötter och frön, sojaprodukter som tofu, vinäger, örter och kryddor är alla gluten och sockerfria. Rent vatten är idealisk som en dryck, som är osötad te och kaffe tillsammans med naturliga frukt och grönsaksjuicer. Om du behöver använda ett sötningsmedel, använd Stevia, vilket är en växt som smakar ovanligt söt och är helt alkalisk, snarare än surt som är socker. Alla baljväxter är utmärkta val, såsom pinto bönor, ärter, linser, Black Eyed Peas bönor, svarta bönor, cannellini bönor och vita bönor. Oljor som oliv, raps, och druvkärnor är också fria från gluten och socker.

beredda Foods

En lista över Gluten & amp; Sugar Free Foods

Många livsmedelsföretag blir medvetna om behovet av att producera gluten och sockerfria produkter. Här är en ofullständig lista över några som tillgodose kunder med gluten och socker intolerans:
• 1-2-3 glutenfri
• Autentisk mat
• Barkat
• Orsak du är speciell
• Chebe
• Cravings Place
• Deboles
• Don Pancho
• Dr Schar
• Ener-G
• Glutano
• glutenfri Skafferi
• La Tortilla Factory
• Pamelas
• Perky Natural Foods
• Rustic Crust
• Yummy Earth

Ett ord till Wise

En lista över Gluten & amp; Sugar Free Foods

Innan du köper något, se till att kontrollera alla etiketter. tar aldrig någon förpackade livsmedel för givet, även de som du hittar i hälsokostbutiker eller i särskilda avsnitt i din lokala livsmedelsbutiker.