XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

naturläkemedel vid herpes i ögonen

Naturläkemedel för utbuktning skivor

Många människor har svällande skivor, som kan eller inte kan orsaka smärta eller obehag. MayoClinic.com anger att en utbuktande skiva uppstår när en del av din mellanliggande ryggradsdisk sträcker, eller skjuter ut, utöver det utrymme som det normalt upptar. I de flesta fall är det det yttre lagret av skiv brosk som buktar utåt. Naturläkemedel kan hjälpa behandla skiv bula relaterade symptom. Fråga din läkare om örter innan du använder dem.

utbuktande skivor

Svällande skivor brukar uppstå i halsen eller nedre delen av ryggen. Detta tillstånd, konstaterar SpineUniverse.com, kan orsakas av olika belastningsskador, åldrande och dåliga val av livsstil. Om du har en bulging intervertebral skiva kan skivan sträcker sig in i din ryggradskanalen, men det inte bryta upp och det inre, geléliknande delen av skivan, eller kärna pulposis, inte läcker ut. Även utbuktande skivor är vanliga och kan orsaka smärta, många människor med detta problem förblir asymtomatisk.

Användbara Naturläkemedel

Det finns många naturläkemedel som kan vara till hjälp vid behandling av bugling skivrelaterade symtom såsom svår intermittent eller kronisk ryggsmärta. Bland de mest användbara naturläkemedel för hälsoproblem, konstaterar näringsforskare Phyllis A. Balch, författare till "Recept för Nutritional Healing" är arnika, havre, vit pil bark och alfalfa. Andra nyttiga naturläkemedel för detta tillstånd kan omfatta rue, cayenne och johannesört. Vissa åtgärder historiskt använts vid behandling av svällande skivor kan kräva mer vetenskapliga bevis som stöder deras användning.

En användbar Herb

En av de mest användbara naturläkemedel vid behandling av svällande skivrelaterade problem kan vara johannesört, särskilt om detta villkor orsakar nervsmärta. Detta naturläkemedel, konstaterar Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, har traditionellt använts vid behandling av en mängd olika sjukdomar, inklusive smärta. Ört expert Ed Smith, författare till "terapeutiska ört Manual", säger att skada din rygg, spinal ömhet och ischiasnerven smärta är bland de villkor som kan få hjälp av johannesört.

Varning

Bugling skivor kan orsaka långvariga muskuloskeletala problem om de inte behandlas på lämpligt sätt. En kombination av postural övningar, manuell medicin tekniker och kosttillskott kan vara till hjälp vid behandling av detta gemensamma hälsoproblem. Örter ensam kan inte behandla alla dina utbuktande skivrelaterade symtom och det är osannolikt att minska storleken på skivan bula. Örter för detta tillstånd skall alltid användas med stor försiktighet och endast under överinseende av en behörig sjukvårdspersonal.

Naturläkemedel för ben sporrar på ryggen

Ben sporrar kan utvecklas i olika delar av kroppen, men din ryggrad - kanterna på ryggkotor, i synnerhet - är en av de vanligaste platserna för ben sporrar eller osteofyter, att manifestera. Enligt den Spine Health hemsida, rygg eller nacksmärta är en av de vanligaste symptomen associerade med spinal ben sporrar. Naturläkemedel kan bidra till att minska dina ben sporre relaterade symtom, även om det är alltid klokt att träffa din läkare innan du använder örter för att behandla din sjukdom.

Spinal ben sporrar

Bone sporrar är släta prognoser som ligger på rygg under längre perioder, och de är oftast ett tecken på spinal degeneration, uppger Spine Health hemsida. Även ben sporrar är allmänt sett på röntgen hos äldre individer, många personer med ryggrads osteophytes upplever några eller inga symptom alls. Om du upplever ben sporre relaterade symtom, kan du känna dov smärta i nacken eller nedre delen av ryggen när du står eller går; huvudvärk; och smärta som strålar in dina axlar, skinkor eller lår, beroende på var din spinal ben sporrar.

Användbara Naturläkemedel

Den ledande orsaken till spinal ben sporrar är artrit, i synnerhet osteoartrit eller degenerativ ledsjukdom. För att behandla dina ben sporre relaterade symtom, eller för att förhindra bildningen av ben sporrar kan arnika, kamomill och gurkmeja vara till hjälp vid behandling av både artrit och ben sporrar, säger Phyllis A. Balch, en näring forskare och författare till "Recept för Nutritional Healing ". Boswellia kan kattens klo, ingefära, nässlor, noni och olivolja blad också vara till hjälp för att kontrollera din artros, tillägger Balch. Fråga din läkare om effekten av naturläkemedel vid behandling av din sjukdom.

En användbar Herb

Kamomill kan vara en hjälp ört i att hålla din artros i schack och behandla - eller förebyggande - ben sporre relaterade symtom. Örtmedicin expert och naturläkemedel läkare Sharol Tilgner, författare till "örtmedicin Från hjärtat av jorden," säger att kamomill har antiinflammatoriska och smärtstillande eller smärtstillande, handling. Den antiinflammatoriska verkan av denna ört, noterar Tilgner, kan tillskrivas dess förmåga att hämma arakidonsyrametabolism. Arakidonsyra spelar en betydande roll i injury- eller sjukdomsrelaterade inflammation i kroppen.

extra information

Bone sporrar på din ryggrad är oftast ett tecken på degenerativ ledsjukdom, som kan kräva uppmärksamhet och ingripande av en läkare eller annan sjukvårdspersonal. Om du lider av rygg eller nacke och röntgenresultaten visar osteophytes på kotorna, diskutera alla möjliga behandlingsåtgärder med din primära vårdgivare. Naturläkemedel kan vara en hjälp tilläggsbehandling vid behandling av detta hälsoproblem, även om örter är inte utan sina egna hälsorisker och biverkningar. Inte alla örter kan vara lämpligt för dig eller ditt tillstånd.

De bästa naturläkemedel för lungcancer

Lungcancer manifesterar vanligtvis i cellerna som täcker luftrören, eller luftrören som hjälper leverera syre till lungorna och blodomloppet. National Center for Biotechnology Information konstaterar att det finns två huvudtyper av lungcancer: icke-småcellig och småcellig. Icke-småcellig står för cirka 80 procent av alla fall lungcancer. Vissa naturläkemedel kan vara en hjälp tilläggsbehandling i lungcancer behandling, men du bör alltid rensa användning av örter med din cancer specialist i förväg.

Om lungcancer

Lungcancer är ett vanligt hälsoproblem, särskilt bland rökare. LungCancer.org uppskattar att år 2009, var över 200.000 amerikanska män och kvinnor diagnostiserats med denna allvarliga hälsotillstånd. Rökning - inklusive konsumtionen av passiv rökning - är den största riskfaktorn för att utveckla lungcancer, även om genetik, luftföroreningar och strålning är andra vanliga bidragsgivare till utveckling av detta tillstånd. Bröstsmärtor, andnöd och hosta upp blod är vanliga tecken och symtom på lungcancer.

Användbara Naturläkemedel

Även naturläkemedel har länge använts som en kompletterande behandling terapi, kan inte alla örter som används för denna hälso ändamål backas upp av rigorösa kliniska forsknings prövningar. University of Maryland Medical Center (UMMC) rapporterar att tre örter - American ginseng, asiatisk ginseng och druvkärnor - är bland de mest användbara naturläkemedel vid behandling av din lungcancer. Andra örter som är kända för sin cancer kämpar förmåga inkluderar Astragalus, ingefära, gurkmeja och timjan.

En kraftfull Åtgärd

Asiatisk ginseng är en kraftfull naturläkemedel som kan vara till hjälp vid behandling av din lungcancer. Enligt UMMC, vissa studier tyder på att detta naturläkemedel kan minska risken för vissa typer av cancer, inklusive lunga, lever, mage, äggstocks- och pankreascancer. Andra studier visar att asiatiska ginseng kan hämma tumörtillväxt, även om UMMC har medgett att ytterligare forskning kan krävas för att kontrollera denna hälsoeffekt. Asiatiska ginseng kan också vara till hjälp för att förbättra din mentala och fysiska uthållighet.

Varning

Lungcancer är en allvarlig sjukdom som alltid ska ledas av en kvalificerad sjukvårdspersonal. Naturläkemedel får aldrig användas i stället för andra behandlingsstrategier som rekommenderas av din cancer specialist. Örter kan bäst användas som en tilläggsbehandling vid behandling av lungcancer, eftersom användningen av örter inte ensam garantera en viss hälso resultat. Örter kan innehålla kraftfulla läkemedel ingredienser och bör behandlas med samma försiktighet du skulle använda när du tar receptbelagda läkemedel.

Naturläkemedel för flatulens

Flatulens, eller tarm gas, är en gemensam hälso klagomål. National matsmältningssjukdomar information clearingorganisationer säger att de flesta människor genererar ungefär en till fyra liter gas per dag. Flatulens är sammansatt av många olika gaser, inklusive koldioxid, syre, kväve och metan. Innan du använder naturläkemedel för att behandla din överdriven gasbildning, besöka din läkare att granska dina behandlingsalternativ och deras risker och fördelar.

flatulens

Intestinal gas kan utvecklas i tjocktarmen. I de flesta fall sker detta på grund av bakterier som bryter ned osmälta matrester. Intestinal gas som förs ut ur kroppen via ändtarmen kallas gasbildning. Vissa livsmedel är kända för att uppmuntra bildandet av intestinal gas, inklusive bönor och linser, mejeriprodukter och vissa frukter. Vissa medicinska tillstånd kan också orsaka intestinal gas och flatulens. Dessa inkluderar celiaki, colon irritabile och magsår.

Användbara Naturläkemedel

Enligt William A. Mitchell, Jr., en naturläkemedel läkare, master herbalist och författare till "Växt medicin i praktiken," det finns en hel kategori av örter kallas Luftgeneratorer som hjälper till att förhindra eller minska intestinal gas och flatulens. Exempel på naturläkemedel med carminative åtgärder innefattar pepparmynta, kalmus, fänkål, ingefära, anis, kummin, Angelica, kardemumma, kanel, isop, lavendel, citronmeliss, rosmarin, gurkmeja, wild yam och yerba Santa. Luftgeneratorer hjälpa till att lindra den smärta som följer gasansamling i mag-tarmkanalen.

Dagens Herbal Remedy

Fänkål är en av de mest använda och effektiva naturläkemedel vid behandling av gasbildning. Enligt Phyllis A. Balch, en certifierad närings konsult och författare till "Recept för Nutritional Healing" fänkål har använts för att behandla gas, mag-tarmkanalen spasmer och buksmärtor. Fänkål kan hjälpa undertrycka din aptit, uppmuntra en väl fungerande din njurar, lever och mjälte och att behandla tjocktarmsstörningar. Frukt, rötter, blad och stjälkar av fänkål anläggningen används i beredningar.

disclaimer

Innan naturläkemedel för gasbildning, är det viktigt att se över alla dina behandlingsalternativ med din läkare. En kvalificerad sjukvårdspersonal - särskilt en naturläkemedel läkare eller en läkare med avancerad utbildning i örtmedicin - kan göra användbara förslag om vad örter kan vara bäst för just din sjukdom. Fullt förstå riskerna, potentiella biverkningar och doseringsanvisningar innan du använder naturläkemedel för att behandla din intestinal gas och flatulens.

Naturläkemedel för Hypoglykemi

Hypoglykemi är den medicinska termen för onormalt låga blodsockernivåer. National Health Service i Förenade kungariket noterar att hypoglykemi är tekniskt definieras som att ha en blodglukosnivå av 4 millimol per liter eller lägre. Utan tillräckliga nivåer av blodsocker, kan din kropp inte har tillräckligt med energi för att utföra dina normala dagliga aktiviteter. Vissa naturläkemedel kan hjälpa till att reglera blodglukosnivåer, även om användningen av örter alltid bör rensas med din läkare i förväg.

Hypoglykemi och hälsa

Hypoglykemi är ett allvarligt hälsotillstånd, och det är en vanlig hälso komplikation hos diabetiker, konstaterar University of Maryland Medical Center. Onormalt låga blodsockernivåer kan orsaka många tecken och symptom, bland annat huvudvärk, extrem svettning, synförändringar, minskad samordning, ångest, depression, irritabilitet och förvirring, hjärtklappning och sluddrigt tal. Svårare hälsoeffekter i samband med detta tillstånd omfattar kramper, trötthet och koma. I de flesta fall kommer individer upplever detta tillstånd har någon varning om att det sker, vilket gör det möjligt för dem att rätta till det.

Naturliga naturläkemedel

Två viktiga naturliga naturläkemedel vid behandling av hypoglykemi, konstaterar University of Maryland Medical Center, är helig basilika och grönt te. Helig basilika används för stress balans, medan grönt te besitter antioxidant. Andra naturliga växtbaserade läkemedel som kan vara framgångsrik i att balansera dina låga blodsockernivåer inkluderar lakritsrot, hallonblad, gentianarot och Gymnema. Även om dessa örter har historiskt använts vid behandling av hypoglykemi, några kan har studerats med hjälp av moderna vetenskapliga testmetoder.

En kraftfull botanik

Gymnema är en kraftfull botanisk botemedel vid behandling av hypogylcemia. Enligt näringsforskare Phyllis A. Balch, författare till "Recept för Nutritional Healing" Gymnema - en ört som vanligen används i ayurvedisk medicin, som har sitt ursprung i Indien - bromsar den intestinala absorptionen av sackarider, eller grupper av kolhydrater. Minskad intestinal absorption av sackarider leder till stabilare blodsockernivåer, vilket är särskilt viktigt för människor, såsom diabetiker, som är benägna att farliga svängningar i blodsockernivåerna.

disclaimer

Om du är diabetiker eller är benägna att onormalt låga blodsockernivåer, träffa din läkare för att diskutera effektiva hälsostrategier att hantera detta tillstånd. Förebyggande åtgärder, som att inte hoppa över måltider och kontrollera blodsockernivån regelbundet, kan hjälpa dig att undvika en hypoglykemisk attack. Alltid rådfråga en kvalificerad sjukvårdspersonal innan du använder naturläkemedel för att balansera blodsockernivåerna, eftersom vissa örter kan utlösa läkemedelsinteraktioner och olika hälso biverkningar.

Finns det ett naturläkemedel behandling för hepatit B?

Hepatit B är en långvarig sjukdom som kan orsaka permanent leverskada om den inte behandlas i tid och på lämpligt sätt. Hepatit B, konstaterar AVERT.org, är ett vanligt tillstånd i hela världen och drabbar över 350 miljoner människor. Den vanligaste metoden för överföringen är genom utbyte av kroppsvätskor med en infekterad individ. Örter kan vara en värdefull tilläggsbehandling vid behandling av detta tillstånd, men du bör alltid granska ört relaterade ämnen med din läkare innan du använder örter för att behandla din hepatit B.

Hepatit B Bakgrund Info

I de flesta fall, inte hepatit B inte orsaka några symtom. Noterar emellertid National matsmältningssjukdomar information clearingorganisationer, vuxna och barn över 5 kan uppleva ett eller flera av ett flertal möjliga symptom, inklusive kliande hud; gulsot eller gulfärgning av hud och andra vävnader; minskad aptit och oavsiktlig viktminskning; illamående, kräkningar och diarré; och en låg grad, influensaliknande sjukdom. Du kan också lätt får blåmärken, känna sig mycket trött och utveckla svullna vrister.

Herbal Therapy

Naturläkemedel har länge använts som en tilläggsbehandling vid behandling av hepatit. Örtmedicin expert och naturläkemedel läkare Sharol Tilgner, författare till "örtmedicin Från hjärtat av jorden," rapporterar att flera örter kan vara särskilt effektiv vid behandling av hepatit relaterade symptom, inklusive lakrits, svalört, Schisandra och mjölk tistel. Andra nyttiga örter för detta tillstånd kan omfatta maskros, kardborre och Phyllanthus - en ayurvedisk ört. Användningen av dessa örter för detta tillstånd kan kräva ytterligare vetenskaplig studie för att bestämma deras effektivitet.

En användbar botanik

Celandine kan vara en hjälp botaniska botemedel för behandling av hepatit B. Ed Smith, en mästare herbalist och författare till "Therapeutic Herb Manual," rapporterar att Svalört hjälper till att stimulera din lever och gallblåsan sekret och har använts vid behandling av leverinflammation och trängsel. Svalört hjälper påstås behandla ineffektiv funktion i alla körtel organ, i buken. Smith varnar för att stora doser av denna växtbaserade läkemedel kan orsaka kolik vid gallsten. Tala med din läkare innan du använder naturläkemedel för behandling av något medicinskt tillstånd.

överväganden

Även hepatit B inte kan orsaka några märkbara symptom, detta tillstånd, om de lämnas obehandlade, kan leda till oönskade konsekvenser för hälsan, inklusive levercancer. Användningen av naturläkemedel vid behandling av detta tillstånd garanterar inte ett botemedel eller ens en positiv hälsoutfall, och örter bör alltid användas med stor försiktighet och under överinseende av en kvalificerad sjukvårdspersonal. Diskutera betydelsen av örter vid behandling av din hepatit B med din husläkare.

Naturläkemedel för binjurarna Deficiency

Binjuren brist, även känd som Addisons sjukdom, är ett tillstånd som uppstår när binjurarna producerar otillräckliga mängder av sina hormoner. Dina binjurar ligger på toppen av njurarna och när fungerar, producerar hormoner som styr många fysiologiska processer. Addisons sjukdom orsakas av skador på den yttre delen, eller cortex, av binjurarna. Diskutera lämpligheten av naturläkemedel med din läkare innan du använder dem för att behandla Addisons sjukdom.

Binjuren Brist

Primär binjuren insufficiens, eller Addisons sjukdom, påverkar dina binjurar produktion av två mycket viktiga hormoner: aldosteron och kortisol. Dessa hormoner spelar en viktig roll i regleringen av blodtrycket. Addisons sjukdom är sällsynt, enligt National Health Service i England. I själva verket påverkar det endast 14 personer i varje 100.000 konstaterar NHS. Detta tillstånd kan uppstå i alla åldrar, och det tenderar att utvecklas hos män och kvinnor lika.

Naturläkemedel

Addisons sjukdom kan svara på många naturläkemedel, konstaterar Phyllis A. Balch, en näring forskare, certifierad närings konsult och författare till "Recept för Nutritional Healing". Ashwagandha, som ibland kallas vinter körsbär, används ofta för att behandla detta tillstånd, vilket är naturläkemedel Astragalus. Olika typer av ginseng kan vara fördelaktigt för detta tillstånd. Andra hjälp naturläkemedel vid behandling av Addisons sjukdom inkluderar valeriana, johannesört, echinacea och mjölk tistel extrakt.

En vanligen använd Herb

Ginseng - speciellt sibirisk ginseng - kan vara till hjälp vid behandling av primär binjuren brist. Memorial Sloan-Kettering Cancer Center rapporterar att Siberian ginseng är användbart för att stimulera immunsystemet och öka styrka och uthållighet. Siberian ginseng, konstaterar Balch, hjälper redo kroppen för stressiga situationer och anses vara en adaptogen. En dos av 1-2 g per dag kan vara till hjälp vid behandling av Addisons sjukdom, men du bör alltid diskutera lämplig dosering med din läkare innan du tar detta naturläkemedel.

disclaimer

Binjuren brist kan orsaka många symptom, och det finns många hälsorelaterade problem - inklusive diabetes, kronisk tyreoidit och perniciös anemi - som kan orsaka allvarliga komplikationer. Om du lider av symptom på binjuren brist - trötthet, svaghet, aptitlöshet - boka en tid med din läkare så snart som möjligt bekvämlighet. Använd inte örter för att behandla ditt tillstånd innan du har diskuterat eventuella biverkningar och andra ört-relaterade problem med din vårdgivare.

Finns det några naturläkemedel för mörka ringar under ögonen?

Mörka cirklar är inte alltid resultatet av en dålig natts sömn. Vissa människor får tvättbjörn utseende på grund av allergier, tunn hud eller vätska som pooler under ögonen. Andra föds med cirklar som aldrig tycks försvinna. Retinol-baserade produkter och koffeinhaltiga öga krämer kan hjälpa till, men några av dessa behandlingar är inte billig. För att spara pengar, gå alla naturliga med din egen naturläkemedel.

Örter som Ease under ögonen

Arnika, en gul-orange blomma, har anti-inflammatoriska egenskaper och kan bidra till att minska mörka ringar. Du hittar arnica baserade krämer på hälsokostbutiker, eller gör din egen åtgärda med blomhuvuden. Långsiktig Arnica användning kan orsaka hudirritation, inklusive blåsor eller eksem. Ett annat alternativ är kamomill. Denna blomma constricts blodkärlen i ögonen, vilket gör mörka ringar mindre märkbar. Placera en bryggda och kylda kamomill tepåse över varje öga för 10 minuter för att se resultat. Trollhassel också sägs fungera - blöta bomullstussar i vätskan, sedan placera dem på huden under ögonen i 20 minuter. Andra örter inkluderar fänkål och mynta, tänkte att lindra inflammation. Blåklint kronblad minska pösig huden under ögonen.

Naturläkemedel för Herpes typ 2

Herpes simplex virus typ 2 eller HSV-2, är den främsta orsaken till genital herpes, enligt University of Maryland Medical Center. Vissa örter kan kanske hjälpa lesioner läka snabbare under en herpes breakout. Observera att naturläkemedel inte är godkända av US Food and Drug Administration som säkra eller effektiva behandlingar för genital herpes. Tre receptbelagda antivirala läkemedel är FDA-godkända för att minska svårighetsgrad och frekvens av utbrott. Genital herpes kan spridas från en person till en annan, även i avsaknad av ett utbrott. Tala med din läkare innan du använder örter lokalt eller internt för att behandla herpes eller annan könssjukdom.

Citronbalsam

Citronmeliss, en behagligt odiferous ört hemma i Europa, har traditionellt använts av naturläkare för att behandla sömnlöshet och smärta, säger University of Michigan Health System. Citronmeliss är flavonoider och fenolsyror är två aktiva beståndsdelar tros hjälpa den att bekämpa herpes. Den Health System konstaterar att topisk citronmeliss är väl stöds av forskning för behandling av munsår, Men det finns mindre bevis för att stödja den för användning på genital herpes sår.

Aloe Vera

Aloe vera har traditionellt använts för att behandla sår, säger National Center for komplementär och alternativ medicin, och har funnit sin väg in många hudvårdsprodukter, från lotion till solskyddsmedel. UMMC konstaterar att det finns vissa belägg som tyder på att aloe vera kräm med en 0,5 procent koncentration är fördelaktigt för genital herpes hos män när de appliceras lokalt.

Rabarber och Sage

Åtminstone en studie tyder på att en kräm innehållande rabarber och salvia påskyndar läkningen av herpessår. Butler Hospital i Rhode Island rapporterar att en dubbelblind studie av 149 studiedeltagare med munherpes används recept Zovirax kräm, salvia och grädde som innehåller salvia och rabarber. Den vise och rabarber combo visat sig vara lika effektivt som Zovirax. UMMC visar att det behövs mer forskning på just denna behandling.

Siberian Ginseng

Siberian ginseng är en ört som föreslås för internt bruk för behandling av herpes. Memorial Sloan-Kettering Cancer Center varnar att det finns lite bevis från kliniska prövningar som denna ört hjälper dig att bekämpa alla typer av sjukdom eller infektion. UMMC konstaterar att en sex månaders klinisk studie med 93 herpes sjuka tyder på att det kan minska frekvensen, svårighetsgraden och längden på utbrott. Undvik Siberian ginseng om du är gravid eller ammar eller har högt blodtryck, sömnapné eller narkolepsi, varnar UMMC.

Försiktighet och oro

Den amerikanska sociala hälsaanslutningen inte råda med receptfria krämer eller salvor för genital herpes, eftersom dessa kan hindra läkning och orsaka sår att dröja ännu längre. Det bästa sättet att påskynda läkning är att hålla området rent och torrt.

De naturläkemedel för Graves & # 039; Sjukdom

Om du har sköldkörtelsjukdom som leder till komplikationer med ögat, har du ett tillstånd som kallas Graves sjukdom, även kallad sköldkörtelögonsjukdom. Detta tillstånd resulterar från inflammation i vävnaderna runt och bakom ögonen. Även med god kontroll över din thyroidbeskaffenhet, kan du fortsätta att ha ögonsymtom. Som ett resultat, en del människor prata med sin läkare om naturläkemedel som kan hjälpa till att lindra symptomen av Graves sjukdom.

symptom

Graves sjukdom kan orsaka rodnad och irritation på ytan av dina ögon. Du kan också uppleva synförändringar, såsom suddig eller dubbelseende. Dubbelseende, även känd som dubbelseende, kan härröra från inflammation i de muskler som styr ögonrörelser, vilket resulterar i ögonen rör sig inte är synkroniserade. Inflammation i vävnaderna bakom ögonen kan driva mot ögonen, vilket får dem att bukta ut, ett tillstånd som kallas proptosis. Utstående ögon kan också orsaka otillräcklig stängning av ögonlocken, vilket kan leda till torra ögon.

Ingefära

Ingefära är känt för att ha anti-inflammatoriska egenskaper, och om du har Graves sjukdom, kanske du vill diskutera de eventuella fördelarna med att använda ingefära för ditt tillstånd. Om din läkare anser att ingefära kan bidra till att minska inflammation, kommer hon att bestämma vilken dos du kommer att behöva för behandling. En genomsnittlig dos av ingefära kan sträcka sig från 75 mg till 2000 mg per dag, typiskt uppdelad i flera doser. Ginger kommer root form eller så kan du använda ingefära extrakt, kapslar eller oljor. Din läkare kommer att hjälpa dig att avgöra den bästa formen av ingefära tillskott.

Linfrö

Linfrö innehåller omega-3 fettsyror som kan bidra till inflammation som resulterar från Graves ögonsjukdom. Om du har problem med torra ögon som följer av underlåtenhet att helt blunda, kan omega-3 i linfrö också bidra till att minska den irritation som orsakas av detta tillstånd. Andra källor till omega-3 är fisk, fiskoljekapslar, pumpafrön och valnötter. Om du tror att linfrö kan ge vissa fördelar för din sjukdom, bör du tala med din läkare för att avgöra hur mycket du ska använda.

överväganden

Naturläkemedel fungerar inte för alla. Din läkare kan inte rekommendera att använda växtbaserade kosttillskott, och detta kan bero på risken för komplikationer vid användning av en ört med vissa mediciner. Diskutera saken med din läkare, och hon kommer att hjälpa dig att avgöra de bästa alternativen för att hitta befrielse från ditt tillstånd.