XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

mollusker på bröstet

Hur man kan eliminera bröstet fett


Bröstet fett är ett tillstånd som kan orsaka besvär för människor i alla åldrar. Oavsett om du arbetar ut, simning eller delta i en sportaktivitet, kan fett i bröstet hämmar din förmåga att prestera optimalt och med aktiv njutning. Tillståndet kallas pseudogynecomastia, oftast förvärras av övervikt och är behandlingsbar med en kombination av en konsekvent diet och träningsprogram.

Instruktioner

1 Ät en fettsnål kost och hålla sig inom en hälsosam kalori intervall för din kropp. Baserat på rekommendationerna från United States Department of Agriculture, om du är en stillasittande män definieras som gör lite mer än dagliga uppgifter såsom lätt rengöring och promenader du bör äta 1400 kalorier per dag. Om du är måttligt aktiv, eller gå från 1,5 till 3 miles per dag, kan du intag 200 kalorier mer per dag för att upprätthålla en hälsosam vikt. Aktiva personer som går mer än 3 miles per dag eller få ekvivalenta mängder av motion kan konsumera ytterligare 200 kalorier. Kvinnor har liknande kalori rekommendationer men 200 mindre för varje aktivitetsnivå. Kostrekommendationer inkluderar 20 till 35 procent av kalorier från fett, 20 till 35 procent från kolhydrater och 10 till 35 procent från protein för hälsosam vikt underhåll. Mättade fetter som finns i förädlade livsmedel bör göra upp mindre än 5 procent av din totala kaloriintag. Gräns ​​läsk, alkohol och sockerhaltiga livsmedel att bibehålla eller gå ner i vikt också.

2 Utför konditionsträning dagligen. Ett pund kroppsfett består av 3500 kalorier, så det tar en hel del kardiovaskulär eller aerob aktivitet för att bränna de nödvändiga kalorier för att minska fett i bröstet och övergripande organ. Hitta din maximala fettförbränning hjärtfrekvens genom att subtrahera din ålder från 220, och sedan träna på 65-80 procent av detta nummer för 60 till 90 minuter att bränna mest fett. Övningar såsom löpning, jogging och kickboxning fungerar bra för att öka kaloriförbrukning. Hjärt-sporter som basket, badminton och tennis arbete för att bränna fett och direkt påverkar överkroppen på grund av att de ingår övre kroppsrörelser under spelets gång.

3 Lägg styrketräning till din träning rutin. Eftersom att öka muskelmassan kommer naturligtvis att höja din ämnesomsättning, kommer du att bränna mer fett även vid vila när du har mer muskler. Utför bröstet pressar med en progressivt tyngre vikt att bygga bröstmusklerna och hjälpa bränna fett i bröstet. Ta baren hela vägen till bröstet och tills armarna är rakt upp för bästa resultat Lägg i bröstet flys att bygga pectorals och stärka bröstet område. Håll hantlarna ut åt sidorna av bröstet liggande på en bänk eller en annan plan yta och föra samman vertikalt och rakt upp över bröstet tills hantlarna möts. Lägre långsamt att starta och upprepa. Använd en vikt du kan lyfta upp till åtta gånger för att bygga tjockare muskler, och upp till 12 gånger för att utveckla en mer magert muskulatur. Inkludera armhävningar och pull-ups i din träning rutin för att eliminera bröst fett och bygga bröstmuskeln också. Börja med att göra båda övningar tills du kan göra mer och successivt lägga till fler varje träningspass. Låt en dag eller två av vila mellan bröst träning och varvas med konditionsträning för att möjliggöra för muskeltillväxt.

Kistan har två huvudtyper av ben: bröstbenet och revbenen. En stor mängd av brosk förbinder ribborna till en annan såväl som till bröstbenet. De kragstickor (även om mer korrekt läge i de axlar) och ryggraden (bakom brösthålan) är direkt anslutna till de ben i bröstkorgen.

sternala Bones

Bröstbenet är en stor, platt ben i mitten av bröstkorgen direkt över hjärtat och mediastinum (mitten bröstet). Den består av tre delar: manubrium, kroppen av bröstbenet (gladiolus) och xyphoid processen. De tre delarna av bröstbenet förenas av fibrösa lederna och har lite rörelse, även om de inte rör med andningen. Manubrium bildar en fog med nyckelbenen (kragstickor) och brosk hos de två första ribborna. Kroppen av bröstbenet artikulerar med kust brosk (brosk av revbenen) i den andra genom sjunde revben. Den xyphoid process är en liten, svans-liknande ben, som bildar vid den nedre änden av bröstbenet och artikulerar med den Revbensbrosk av den sjunde revbenet.

revben

Ribborna bildar en bur kring brösthålan eller brösthålan. De första sju revben kallas "sanna revben" eftersom de har sina egna individuella anslutningar till bröstbenet (se avsnitt 3). Den åttonde genom 10th revben kallas "falska revbenen" eftersom de ansluter till bröstbenet via kust brosk från andra revben. De slutliga två ribbor är kända som flytande revben eftersom de inte ansluter till bröstbenet alls.

Några naturlig variation existerar bland organ, och även om sällsynta, vissa människor har extra ribbor vid endera den övre eller nedre änden av bröstkorgen (cervikala revben är ett exempel). Vissa människors nedre revbenen kan också variera i hur de ansluter till bröstbenet. Denna variation anses normalt fysiologiskt och inte äventyra en persons hälsa.

revbens~~POS=TRUNC

Brosk från revben (kust brosk) ansluter dessa ben till bröstbenet. De första fem revben har korta brosk som ansluter direkt till bröstbenet. De nästa två ribborna bildar mer komplexa brosk som ansluter revbenen till bröstbenet och den åttonde genom 10th revben. De återstående två ribbor, som tidigare nämnts, är vanligtvis inte ansluten till bröstbenet.

Återigen, kan variation förekomma. Den femte revbenet kan ha brosk anslutning till andra revben; den 10: e revbenet kan vara flytande; och den 11: e revbenet kan fästas. Detta normalt inte påverka en persons hälsa, men det kan vara av konsekvens vid akuta eller kirurgiska situationer.

De Revbensbrosk är benägna att inflammation eftersom de är delvis flexibel och kan skadas under trauma mot bröstet som inte orsakar brutna revben. Denna situation, tillsammans med andra villkor, ofta kommer att leda till en inflammation i kust brosk kallas costochondritis. Costochondritis är ett smärtsamt tillstånd med symptom som imiterar ett brutet revben, skador på lungorna eller ens en hjärtattack. En läkare bör konsulteras när bröstsmärta sker för att säkerställa inget stort händer.

Hur man kan bli av manlig bröstet fett


Fettceller är vanligt förekommande i bröstområdet, så det kan vara svårt att förlora fett i detta område av kroppen. Cardio övningar parat med sund äta är bra sätt att minska fett i kroppen. Men du kommer också att behöva göra några styrka övningar att företaget upp oönskade bröstet fett.

Instruktioner

1 Gör bänkpress. Sprid armarna bred till din sida, böj armbågarna något och möta handflatorna uppåt. Har din spotter hand du två hantlar. Lyft hantlarna uppåt och tillsammans. På toppen av detta arbete armarna ska vara rak med armbågarna lätt böjda. Dina händer bör uppfylla rakt ovanför bröstet. Spänn bröstmuskler och håll i en räkning. Ta med dina vapen till sin startposition i en långsam kontrollerad rörelse. Gör tre uppsättningar av åtta reps.

2 Hur man kan bli av manlig bröstet fett

Använd hantlar för plan bänk hantel press.

Gör hantel pressar att kontur bröstet. Ligga platt på rygg på en styrketräning bänk. Se till att du har någon ser dig och låta honom lämna du en hantel i taget. Börja med 20 lb. hantlar. Använd mer eller mindre vikt beroende på din vikt lyft förmågor. Börja med att hålla hantlarna bredvid dina bröstmusklerna. Lyft hantlarna uppåt och tillsammans. Lås inte armbågarna. Sänk hantlarna i långsamma och kontrollerade rörelser. Göra tre uppsättningar av åtta reps varannan dag.

3 Gör armhävningar. Ligg på mage med benen raka och tårna stoppade under fötterna. Armarna ska vara böjda med händerna platt på marken bredvid dina axlar. Lyft dig själv från marken genom att räta armarna. Spänn magmusklerna samtidigt som du trycker uppåt. Håll dina axlar ner samtidigt lyfta bröstet. Tillåt dig själv att komma tillbaka i en långsam kontrollerad rörelse strax före armarna är helt raka. Gör tre uppsättningar av 12 armhävningar.

4 Gå, springa, simma eller cykla för kondition. Hitta en träningsaktivitet som du tycker att hjälpa dig att bränna fett i bröstet. Gör konditionsträning i 30 till 45 minuter minst tre dagar per vecka.

5 Minska ditt kaloriintag för att bränna fett och gå ner i vikt. För att gå ner i vikt, måste du bränna mer kalorier än du förbrukar. Byt skräpmat med mer frukt, grönsaker, fullkorn och magert protein. Att äta hälsosammare och minska ditt kaloriintag kommer att hjälpa dig att förlora fett i bröstet och resten av kroppen.

Tips

  • Lyssna på din kropp. Om du inte kan göra den rekommenderade mängden av upprepningar och apparater, göra så många du kan utan att anstränga sig.
  • Tala alltid med din läkare innan du påbörjar någon viktminskning eller träningsprogram.

Fördelar och nackdelar Om motorfästet Trolling Motors


En trollingmotorn är en klassificering av marina framdrivningsanordningar som vanligtvis innefattar en elektrisk motor, propeller, axel och styrhuset fäst vid en fiskare båt. Sportfiskare använder det för fiske i både sötvatten och saltvatten för mer exakt båt positionering och för låg hastighet trolling. Boaters mount trolling motorer med hjälp av en ledad montering på antingen fören eller akterspegeln. Å andra sidan, kan du enkelt kombinera Engine Mount (EM) elmotorer till någon båt utan motor eller båt ingripande. Dessa motorer gör sina båtar idealisk för att navigera genom trånga och omedelbart konvertera din båt till en fiske maskin. EM motorer ger sportfiskare den senaste alternativ för båt rigg och den senaste verktyg för båt positionering och bete presentation. De erbjuder också en innovativ ersättning för trollingmotorn.

Slitstark och korrosionsbeständiga

En av fördelarna av EM är dess hållbarhet och korrosionsbeständig kapacitet. Motorfäste modeller erbjuder flera fästen för de mest gynnsamma styrka och korrosionsbeständighet. Det har också korrosionsbeständig färg och en zinkanod på propelleraxeln som ger varaktigt skydd från galvanisk korrosion. I en flerstegsprocess, tillverkare rengöra metallerna före anodisering eller beläggning av dem med en speciell zink dikromat pansarplåt. Fabriksarbetare ge varje komponent en slutlig slitstark polyester pulverlackering avsedd för saltvatten.

Längre batteritid

Den digitala Maximizer av EM styr och optimerar makt att förlänga batteriets livslängd och minska skadorna av värme. Det gör att du kan stanna upp till fem gånger längre i vattnet på en enda laddning. De extra stora lindningar och kommutatorer skingra värme, och det unika lagersystemet bidrar till att minska friktionen för att eliminera brus. Det svalare och tystare så att även fisken aldrig kommer att höra det kommer.

Sealed Elektronik & Remote hastighetskontroll

Tillverkare täta EM elektronik i marin kvalitet polyuretan som ger korrosionssäkert skydd i en helt vattentät styrmodul byggt upp under däck på båten. Aluminiumhuset är speciellt konstruerat fenor som sprider värme för att hålla saker svalare. Dessutom kan en båtägare styra motorfästet hastighet genom en 18-fot sladd fjärrkontrollen. Den kan monteras eller handhållna, den har ett neutralläge (av), och den erbjuder variabel hastighet både framåt och bakåt.

Pris

Det höga priset på denna motor kan stänga vissa köpare. I september 2010, det lägsta priset på en motorfäste (EM) elmotor är $ 599,99 och det högsta priset är $ 1049,99, beroende på modell.

Stretching fascia Tissue i bröstet


Idrottsmän och kroppsbyggare spendera oräkneliga timmar på gym och hälsokostbutiker utför övningar och tar kosttillskott för att öka bröst definition. Men om bind fascia vävnad som omger dessa bröstmusklerna inte sträcks, musklerna har inget utrymme för att förstora trots träning och kost. Att göra rätt sträckor efter en regim av bröst arbete ger blod svullna muskler utrymme att flytta in och växa. Fascia vävnaden behöver tid att anpassa sig till sträckor, så standard hålltid efter en sträcka är 20 till 30 sekunder.

ytterligare fördelar

Fördelarna med ramp vävnad stretching är många och sträcker sig bortom ökande utrymme för muskeltillväxt. Stretching krafter mer syre till bröstmusklerna, främja tillväxt. Det anpassar också kollagenfibrer i muskler och ökar den allmänna hälsan genom att stimulera kroppens lymfsystemet, som dränerar avfall från cellerna. Att bidra till hälsan hos muskler bränner mer kroppsfett för ökad symmetri. Ökad topprestanda och långvarig hållbarhet under bröstet bodybuilding är också slutresultat.

Ord till Wise

Om du får täthet i bröstet eller smärta i bröstet och armarna, konsultera en läkare innan man börjar på stretching övningar eller fortsätta en kista byggande träning rutin. Du kan uppleva ett symptom på en försämrad cirkulationssystemet. Dessutom sträcker bröstet fascia vävnaden påverkar pectoralis major men inte pectoralis mindre. Om en läkare finner pectoralis minor att vara en källa till obehag, bröstet stretching kan inte hjälpa, konstaterar hälsovetenskap författaren Paul Ingraham, eftersom denna muskel kan endast sträckas genom att lyfta skulderbladet.

kontraindikationer

Uppenbar smärta kan signalera att du konsultera en sjukvårdspersonal innan man börjar på en ramp som sträcker rutin, men andra omständigheter skulle också göra att göra så olämpligt. Bröst fascia vävnad stretching bör göras efter en kista byggande träning, så om fogarna är starka nog att uthärda styrketräning, de är starka nog för 10 minuters stretching. Inte rusa in stretching, men om du återhämtar sig från en infektion eller en kärlskada. Sluta stretching om du upplever extrem smärta under processen, och konsultera en läkare.

Rekommenderade övningar

BodyBuilding.com rekommenderar specifika övningar visat att sträcka fascia vävnaden i bröstet. I hantel flyga sträckan, utförs från ryggläge, utövare hålla en hantel i varje hand och dra ihop bröstmusklerna varje gång de gör sina händer möts i mitten av bröstet. Bröstmusklerna expandera och sträcka med varje arm förlängning. Den korsad kabel sträckan öppnar också upp bröstet på ett liknande sätt, men i stället för att ligga på ryggen med hantlar, motionärer står mellan två kablar som är anslutna till universal vikt maskiner. Korsar kablarna framför bröstet kontrakt musklerna, och utvidga dem bakom kroppen sträcker fascian vävnad.

Orsaker till tryck över bröstet och hosta

När tryck över bröstet och hosta förekommer tillsammans, betyder det oftast en underliggande lungtillstånd. En infektion i lungorna eller förträngning av luftvägarna kan leda till andningssvårigheter, vilket resulterar i en känsla av tryck över bröstet tillsammans med en hosta. Tillståndet kan vara akut, vilket innebär att det utvecklas plötsligt eller kronisk, långvarig och gradvis.

Astma

Astma är en kronisk lungtillstånd som kännetecknas av förträngning och svullnad av luftvägarna, liksom en ökad produktion av slem. Slem samlas i luftvägarna, vilket gör att pipande andning och hosta som är kännetecknande för astma. Förutom väsande andning och hosta, de med astma också uppleva tryck över bröstet och andnöd. Symtom uppträder i attacker och varierar i svårighetsgrad mellan individer. Vissa människor upplever mindre andas problem medan andra kan ha fullständig luftvägshinder.

Den exakta orsaken till astma är okänd, men ett antal astmaanfall triggers har identifierats. Dessa utlösande faktorer luftburna allergener, luftvägsinfektioner, ökad fysisk aktivitet, kyla, ökad stress och vissa mediciner, enligt MayoClinic.com. Astmaattacker behandlas med snabb lindring inhalatorer som ger antiinflammatoriska läkemedel och luftrörsvidgare genom munnen. Långsiktiga antiinflammatoriska läkemedel används också för att hantera astma medan inga symtom är närvarande.

Akut bronkit

Bronkialträdet är ett nätverk av luftvägarna som ansvarar för att luft till och från lungorna. Akut bronkit är en virusinfektion i luftvägarna som utgör bronker. När luftvägarna är smittade, de sväller och slem samlas inne i dem. Detta resulterar i tryck över bröstet och tryck tillsammans med en slem fylld hosta och pipande andning. De med akut bronkit kan också uppleva halsont, feber, andfåddhet, frossa och värk i kroppen.

Eftersom antibiotika är ineffektiva mot virus, det finns ingen specifik behandling för akut bronkit. Infektionen försvinner vanligen på egen hand inom två veckor, även om vissa människor kan dra nytta av användningen av tillfälliga inhalatorer, enligt American Academy of Family Physicians. Over-the-counter smärtstillande och antiinflammatoriska läkemedel kan bidra till att minska smärta, svullnad och feber.

Kronisk obstruktiv lungsjukdom

Kronisk obstruktiv lungsjukdom är en gradvis utveckling av lungsjukdom som kännetecknas av skador på luftvägarna eller luftsäckar i lungorna, som kallas alveoler. Den vanligaste orsaken till utvecklingen av KOL är rökning, enligt National Heart, Lung and Blood Institute. Andra orsaker är luftföroreningar, kemiska irriterande och i sällsynta fall, en genetisk defekt. Symptomen på KOL är tryck över bröstet, en kronisk slemfyllda hosta, andnöd och pipande andning. Det finns inget botemedel mot KOL, men läkemedel, såsom bronkodilatorer och antiinflammatoriska medel, och livsstilsförändringar kan förbättra symtomen. Upphörandet av rökning är det viktigaste steget i behandling av KOL.

Orsaker till en stickande känsla i bröstet

Varje bröst innehåller vävnad rik på nervändar, vilka var och en sänder återkoppling till hjärnan som svar på förändringar i temperatur, smärta eller beröring. Stickningar i bröstet kan uppstå när nerverna i bröstet skadas, vilket leder till en känsla "myrkrypningar" som så småningom kan leda till domningar. Vissa nervsjukdomar kan orsaka detta nervskada.

Graviditet

En stickande bröst kan utgöra ett tidigt symptom på graviditet. Vid början av graviditeten, kvinnor upplever en förändring hos kvinnliga hormonnivåer, inklusive östrogen och progesteron. En funktion hos dessa hormoner i tidig graviditet signalerar till bröstceller, vilket orsakar brösttillväxt och utveckling som en förberedelse för amning. Den snabbt insättande bröst tillväxt kan leda till stickningar i bröstet och bröstvårtan, som bröstet anpassar sig till närvaron av nya körtelvävnad, enligt Ohio State University Medical Center. Med tiden kommer stickningar i samband med bröst tillväxt avtar som brösten anpassa sig till sin nya storlek och form.

Bröstkirurgi kirurgi~~POS=HEADCOMP

Kvinnor kan utveckla en stickande känsla i sina bröst efter bröstkirurgi, såsom kosmetiska bröstförstoring, bröstförminskning eller bröstcanceroperation. Under operationen, kan läkare skada eller bryta nerverna i eller runt bröstet, vilket leder till minskad känsel efter återhämtning. Dessutom kan kirurgi öka inflammation och förvärra nerverna runt bröstet, ytterligare orsakar bröst stickningar, enligt American Cancer Society. Den stickande kan även sträcka sig till bröstkorgen eller mot armhålan, beroende på vävnader som påverkas av operationen. Nervskada är typiskt lång tid att läka, och tinging kan kvarstå i veckor eller månader efter operationen.

Pagets sjukdom

Stickningar i bröstet kan indikera en underliggande sjukdom. Vissa former av cancer, såsom Pagets sjukdom, kan leda till stickningar bröst eller stickningar i bröstvårtan. Pagets sjukdom är en sällsynt men aggressiv form av bröstcancer, som inverkar nippeln. Patienter med sjukdomen utvecklar torr, fjällande hud på bröstvårtan, liksom irritation och förbränning av de drabbade bröstet, enligt National Cancer Society. Får utvecklas, kan den avancerade formen av sjukdomen leda till bröstvårtan stickningar, klåda och brännande. Kvinnor med bröstcancer stickningar oförklarlig av graviditet bör söka läkare för att ta itu med risken för en bakomliggande sjukdom, eftersom tidig diagnos av bröstcancer hjälpmedel i effektiv behandling.

Hur Isolera bröstet med bänkpress

Stora bröstmusklerna förbättra den övergripande utseendet på din kropp och bidra till att ge dig kanten som en kroppsbyggare. Skivstång bänkpress är en bra övning för att utveckla styrka och muskulatur i din bröstmusklerna, men många människor ofta att de känner att utöva mer i sina axlar eller triceps muskler. För att vara säker på att du isolera bröstet att verkligen få ut det mesta av bänkpress, kan du använda några enkla knep.

Steg 1

Sätt dina bänkpress i slutet av träningen. Medan de flesta människor börjar ofta sina bröst träning med bänkpress, sätta det i slutet innebär att dina bröstmusklerna är redan trött, så du kommer att behöva arbeta extra hårt för att bänk ordentligt. Charles Poliquin, ägare av Poliquin Performance Center för elitidrottare, anser att i förväg ansträngande en muskelgrupp med isolering övningar innan du gör en förening motion kan utlösa ny muskeltillväxt och kroppsbyggare och styrka tränare John Meadows råder gör bänkpress sist i din träning , eftersom detta kommer att leda till bättre utveckling bröstet och är mindre benägna att orsaka skador.

Steg 2

Använd ett bredare grepp på stången. Den vanligaste grepp när bänkpress är en axelbrett, men att isolera bröstet, försöka bredda greppet med 12 inches eller så vidare. Detta bänkpress variation kallas giljotinen press, och det gör att du kan få bar lägre ner, vilket innebär att du får ett större utbud av rörelse och mindre axel och triceps engagemang, och det ställer mycket mer fokus på dina bröstmuskler.

steg 3

Utnyttja partiell reps i din träning. Under en bänkpress, två huvudåtgärder inträffar - adduktion på din axelleden och förlängning vid din armbågsleden. Bröstet muskler är ansvariga för adduktion, medan triceps förlänga din armbåge. För att isolera bröstet när bänkpress, utföra partiella reps, där du börjar rörelsen med stången röra bröstet, men lyft det bara halvvägs upp. Detta tar triceps ur övningen, vilket innebär att dina bröstmusklerna måste arbeta hårdare.

steg 4

Använd motstånd band en gång varannan vecka för att öka bröst tillväxt. Loop ena änden av ett par tunga band över toppen av en effekt rack, och den andra änden över din bar, så att de är ganska tight, sedan utföra bänkpress i vanligt sätt. Att göra detta kan du använda tyngre vikter, som motstånds band att få dig i hissen, vilket innebär att du kan fokusera på att pressa dina bröstmuskler i botten och övre ändarna av rörelsen.

Hur man rengör en is bröstet


Oavsett om det är en hopfällbar sex dryckesburkar storlek, en 45-liter av rostfritt stål eller en 40-liter termo bröstet stil som ansluts till en cigarettändare, är en is bröstet en viktig redskap för picknick, camping och långa resor. Grundläggande rengöring förlänger livslängden på is bröstet, men hur dofter från bortskämda livsmedel eller utspillda senap fläckar eller mögel som växte när locket stängdes innan isen bröstet var helt torr? Även om det kan ta flera försök, kan något göras för att rengöra lukter och fläckar från is kistor.

Instruktioner

1 Rengör insidan av isen bröstet innan du använder det första gången. Använd en mild tvållösning och torka av is bröstet väggar. Skölj den ordentligt. Öppna locket och låt den torka helt.

2 Tappa vatten från isen bröstet efter varje användning och torka det. Periodvis använda ett milt tvålvatten för att tvätta den. Skölj och låt den torka med locket öppet.

3 Ta bort lukt från insidan av is bröstet genom att torka den med vit vinäger. Det finns ingen anledning att skölja som ättika försvinner eftersom den lufttorkas.

4 Om lukten fortfarande lever, skär citroner och gnugga dem på insidan av kylaren. Skölj och lufttorka bröstet.

5 Försök att hälla vaniljextrakt på en trasa och gnugga insidan av isen bröstet. Låt den stå över natten, skölj noggrant och lufttorka bröstet.

6 Behandla fläckar och mögel inne i isen bröstet genom att gnugga dem med ett milt blekmedel och vatten-blandning. Skölj kylaren. Om fläckarna kvar, fylla is bröstet med vatten och tillsätts ca ½ kopp blekmedel; låta den sitta i en timme. Skölj noga och lufttorka.

7 Torka utsidan på is bröstet med en mild tvål och vatten. Skölj tvålvatten bort och torka det. Öppna locket och låt den lufttorka.

Tips

  • Doppa inte isen bröstet eller lägga den i diskmaskinen. Att få vatten i fodret kan skada isoleringen.
Hur man förlorar magen & amp; Bröstet fett på en kvinna

I en idealisk värld skulle den våg av ett trollspö förvandla besvärliga kroppsdelar i tonade och spända muskler. I själva verket är det omöjligt att välja och välja var de vill gå ner i vikt. En väl avrundad strategi, genom kost och motion, är den enda naturliga sättet att förlora totala kroppsfett. Införliva sammansatta övningar för magen och bröstet i din träning kommer att hjälpa tonen musklerna. Resultaten kommer att framgå när du når en hälsosam vikt. Rådgör alltid med din läkare innan du påbörjar ett träningsprogram.

Ät bra

Steg 1

Äta mindre kalorier. Det enda sättet att gå ner i vikt är att äta mindre än du förbrukar. Minska ditt intag av 250 till 500 kalorier per dag för att uppmuntra en hälsosam viktminskning på en till två pounds per vecka.

Steg 2

Ät minst fem portioner frukt och grönsaker varje dag. Grönsaker och frukter innehåller vitaminer, mineraler och fibrer. Fiber hjälper till att hålla dig full mellan måltiderna.

steg 3

Begränsa calorically tomma livsmedel, bland annat chips, kakor, godis och läsk, till 15 procent av ditt dagliga intag per rekommendation av Department of Agriculture. Dessa livsmedel inte erbjuder näringsmässiga fördelar, bidra till viktökning och stall viktminskning.

steg 4

Äter mestadels fullkorn, ersätta vitt bröd och vit pasta med brunt ris, quinoa, couscous, fullkornsbröd och fullkornspasta.

steg 5

Välj magert proteinkällor, inklusive bönor, tofu, flanken biff, kyckling och fisk. Inkludera hälsosamma fetter i din kost, begränsa intaget av fett kött och undanröja källorna till transfetter. Exempel på hälsosamt fett inkluderar avokado, rapsolja och olivolja. Snabbmat, förpackade kex och chips innehåller vanligtvis transfetter, så kontrollera innan du äter dem.

Träna hårt

Steg 1

Gör åtminstone 150 minuter av måttligt intensiv cardio varje vecka. Öka din träning till 300 minuter för att påskynda viktminskning. Rodd, cykling, löpning, tävlar, vandring och hoppa rep är alla former av hjärt.

Steg 2

Gör två eller tre hela kroppen styrka träningspass varje vecka. Inkludera övningar för dina ben, mage, bröst, armar, axlar och rygg.

steg 3

Utmana dig själv med cirkelträning. Cirkelträning innebär en serie motstånd övningar med lite vila mellan dem. Kretsar höja hjärtfrekvens och bränna kalorier samtidigt som hjärt och styrka utbildningsförmåner. Till exempel, hoppa rep i 30 sekunder mellan överkroppen övningar. Gör jumping jacks i mellan underkroppen övningar.

Har en boll

Steg 1

Utövar boll armhävningar för att stärka bröstet och magen. Knäböja bakom en övning boll.

Steg 2

Placera magen på utövandet bollen, rulla på den och placera händerna på golvet framför dig. Gå händerna framåt, stoppa då endast benen kvar på bollen. Placera händerna under axlarna, sedan vidga dem 2 inches.

steg 3

Spänn magmusklerna. Sänk bröstet mot golvet, fackling och böja armbågarna när du släpper. Sluta innan bröstet vidrör golvet, räta ut armarna och lyft till startpositionen. Tappa inte dina höfter eller sänka ryggen under armhävningar.

Kasta dig in i det

Steg 1

Gör bollen pass att tona din mage och bröstmusklerna. Sitter på toppen av en övning boll, placera fötterna på golvet framför dig och hålla ett vägt boll i dina händer.

Steg 2

Räta på ryggen och dra åt magmusklerna. Placera bollen framför bröstet och lyft armbågarna ut till sidorna, parallellt med golvet. Luta sig tillbaka 45 grader, stoppa tidigare om ryggen börjar båge. Gå vidare om att hålla dig på 45 grader inte utmana dina abs.

steg 3

Dra skulderbladen ner och tillsammans. Kasta bollen till din partner utan att släppa dina armar eller armbågar. Fånga returparten i samma läge och upprepa 12 till 15 gånger. Om du inte har en partner, härma kasta rörelserna utan att släppa bollen. Du kan också göra detta på marken om du inte har en övning boll. Bollen gör övningen lite hårdare, skapa mer utmaning för din abs.

varningar

  • Om du har varit stillasittande under en längre tid, kontrollera med din läkare innan du påbörjar ett träningsprogram.
  • Inte utvecklas till mer kraftfulla träning förrän du har tränat regelbundet under flera månader.

tips

  • Du kommer att förlora magen och bröstet fett snabbare om du gör justeringar i din kost för att minska ditt kaloriintag.
  • Belöna dig själv med en non-food behandla efter en vecka eller mer av regelbunden träning för att hålla dig motiverad.

Saker du behöver

  • övningsboll
  • vägda boll