XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

mediumfast ryggont

Rollerblading & amp; Ryggont

Inlines eller inlines är en atletisk aktivitet som kräver att du åka på hjul som är i linje i en rak rad. Denna skonsamma aktivitet kan forma dina ben och ger en kardiovaskulär träning. Däremot kan inlines få negativa biverkningar, bland annat orsakar ryggsmärtor. Att veta hur man kan förebygga denna händelse kan hjälpa dig att njuta av din Rollerblading sessioner.

Betydelse

När lära sig att Rollerblade, kan du göra misstaget att försöka åka med en stel och rak rygg - som kan leda till ryggsmärtor från spända muskler och dålig form enligt få rullande, en hälsa och välbefinnande webbplats utformad för att hantera rollerbladers hälsa behov. Om du rullskridskor för lång tid, kan du också uppleva swayback, där du skapar en onaturlig kurva i ryggen genom att sticka skinkorna ut. Dessa och eventuella tidigare ryggskador kan leda till att du uppleva ryggont när du rullskridskor.

Stretching

Stretching före och efter en inlines session kan hjälpa att förlänga och slappna av ryggmusklerna, vilket minskar risken för smärta, enligt Inline Planet, en webbplats för åkare hälsa. Exempel på sträckor för att utföra inkludera liggande på golvet och föra knäna till bröstet. Med axlarna platt på golvet, rulla knäna från sida till sida för att sträcka ut ryggen. Att sträcka ländryggen, börja på alla fyra och arch ryggen upp, som en katt skulle. Släpp stretch, sedan upprepa 10 gånger.

Förstärkning

Genom att stärka din kärna muskler, som innehåller dina mag- och ryggmusklerna, kan du uppleva en ökad stabilitet i mittsektionen, enligt Inline Planet. Buken crunches är en grundläggande övning som kan stärka din kärna. Att utföra, ligga på rygg med fötterna på golvet. Placera armarna bakom huvudet eller korsade över bröstet och engagera dina magmuskler att lyfta skulderbladen från golvet. Upprepa 15 till 20 gånger.

överväganden

Om du upplever ryggont medan inlines och det är din enda fysisk aktivitet, överväga att lägga andra aktiviteter för att veckans träningspass, enligt YgoY, hälso och livsstil webbplats för att ge korrekt information om hälsa för aktiva människor. Försök att köra, promenader, styrketräning eller yoga eller pilates i ersättning av 1-2 av dina vanliga Rollerblading sessioner. Detta kommer att förhindra överanvändning skador i ryggen från frekventa inlines.

Form

Anta en aerodynamisk form som tar trycket på ryggen kan hjälpa dig att minska den totala ryggsmärtor medan inlines, enligt Få rullande. När skridskoåkning, bör du luta något framåt, men axlarna bör inte gå över knäna. Bäckenet ska stickas in, vilket skapar en nästan rak linje från toppen av huvudet till nedre delen av ryggen. Det kan ta lite tid att utveckla postural muskler som krävs för att upprätthålla detta läge - om du är nybörjare, börja med kortare Rollerblading sessioner, sedan öka din tid.

Debilitating ryggont

Svår ryggsmärta, särskilt som vuxna ålder, är ett vanligt tillstånd. Enligt National Institute of Arthritis och muskuloskeletala och hudsjukdomar, 8 av 10 personer drabbas av ryggont någon gång i sitt liv. Försvagande ryggsmärtor är ryggvärk som vanligtvis kronisk och allvarlig nog för att hindra en person från att gå om hans normala aktiviteter. Även om orsakerna till försvagande ryggsmärtor varierar, en uppsjö av alternativ finns för behandling inklusive motion och sjukgymnastik, medicinering och kirurgi.

Ansträngnings och skada relaterade orsaker till smärta

Den vanligaste orsaken till ryggont är muskel-stam eller vrickning, enligt American Association of Neurological Surgeons. Motion, lyfta tunga föremål och rör sig i en obekväm eller onaturligt sätt, såsom vid ett fall, är alla vanliga syndarna av muskelbristning och ligament stukningar. Ett diskbråck, där det täckande av en skiva spricker, är en annan orsak till ansträngnings och skada relaterad försvagande ryggsmärtor.

Ålders- och sjukdomsrelaterade orsaker till smärta

Som människor ålder, artros blir också en vanlig orsak försvagande ryggsmärtor som ben sporrar formen och skivorna mellan kotorna försämras. Osteoporos är en annan vanlig orsak till allvarlig ryggsmärta med åldrande, särskilt hos kvinnor. Fibromyalgi, en dåligt förstådd sjukdom som orsakar invalidiserande smärta i muskler, senor och ligament, kan också orsaka svår kronisk ryggsmärta. Slutligen, försvagande ryggont är också vanligen ett resultat av avses smärta - smärta som verkligen härrör från ett annat organ, såsom njurarna, lungorna eller livmodern.

Motion och sjukgymnastik

Frågan om motion är bra eller skadligt för försvagande ryggsmärtor har varit en långvarig tvist. Däremot har den medicinska konsensus förskjutits mot att främja motion för behandling av svåra ryggsmärtor som är kronisk. Den huvudsakliga resonemang är att stärka musklerna närmast ryggraden kan ha en skyddande effekt, förebygga framtida smärta. Av denna anledning, motion som stärker kärnan, såsom yoga, anses vara särskilt fördelaktigt. Dessutom är sjukgymnastik betraktas som fördelaktiga för många typer av försvagande ryggsmärta. Man bör tala med sina läkare för personliga rekommendationer utifrån sina specifika förutsättningar.

Medicinering för Pain

Icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID) kan hjälpa till att minska smärta och inflammation i samband med försvagande ryggsmärtor. De med invalidiserande smärta som inte svarar på NSAID kan förskrivas smärtstillande medel såsom opiod analgetika. Om muskelspasmer förekommer som ett resultat av ryggskada, är muskelavslappnande ofta ordinerats. För vissa förhållanden under vilka inflammation är den skyldige av smärtan, kan kortikosteroider periodiskt injiceras för lindring av inflammation och smärta. Slutligen, om invalidiserande smärta inte svarar på första linjens behandlingar, kirurgi är ofta betraktas.

Orsaker till Lägre ryggont och trötthet

Medan ländryggen ryggont är en av de vanligaste muskuloskeletala besvär, nedre delen av ryggen skador har många olika orsaker. Symtom på ryggont och trötthet, dock oftast uppstår systematisk överanvändning av muskler.

Till skillnad från en akut muskelbristning, såsom en lyft skada, kronisk över som gradvis blir uppenbart kan göra diagnosen svår. Patienter behöver för att upptäcka de åtgärder bakom sina skador för att få egenvård och medicinsk behandling som krävs för att återställa hälsa.

Muskelsträckning

Athletic och yrkeskrav kan kräva ansträngande användning av samma muskler. När overexerted de normalt tätt bundna muskelfibrer frigöra och separat. Överanvändning såsom upprepade kasta eller lutad över i en stressande läge under längre perioder kan orsaka musklerna i nedre delen av ryggen för att dra bort eller riva. Mayo Clinic rapporterar att åtgärder som rör överdriven kraft eller otillbörlig upprepning orsakar ofta trötthet och en värkande typ av ryggsmärtor. Fortsätter att använda de skadade muskler förlänger dessa symtom.

Bone Deformitet

När ryggraden utvecklar ett ben eller en skiva abnormitet, kan lokala muskler, senor och ligament upplever stress och inflammation. University of Maryland (UM) Medical Center rapporterar att låg nivå för att akut ryggsmärta resultat från skiva och ben degeneration och från stressfrakturer i samband med artrit eller osteoporos. Spinal förskjutning från vardagens små förskjutningar, som kallas subluxationer eller permanent skolios krökning kan även producera värkande och trötthet. Många fall av smärta i nedre ryggen kan spåras till muskelbristning som orsakas av olika benlängd, vilket ställer onormal påfrestning på vissa muskler och spinal vävnad.

dålig hållning

När ryggraden är ur balans, musklerna på en sida av kroppen måste arbeta hårdare. Med tiden kan detta muskelbristning skapa kronisk ryggvärk och trötthet. Enligt American Physical Therapy Association, dålig hållning orsakar ofta problem i nedre delen av ryggen. Med hjälp av en professionell utvärdering, kan patienter kreditera sina ryggproblem till år av felaktig stående ställning eller skadliga kortsiktiga sovställningar. SOVSTÄLLNING kan snabbt sjunka när åldrande madrasser eller kuddar förlorar sina stöd egenskaper.

Infektion eller cancer

Enligt Cleveland Clinic, färre än en procent av ryggradens problem i ryggen härrör från inre sjukdomar. Eftersom dessa sällsynta fall kan vara allvarliga, men patienter bör inte förbise kronisk smärta symptom. UM Medical Center omfattar njurinfektion och äggstockscancer som möjliga orsaker till ryggont och trötthet.

Bäcken Tilt & amp; Ryggont

Pelvic tilt spelar en viktig roll i huruvida en idrottsman upplever ryggsmärta. När bäckenet är i linje i ett neutralläge vikt fördelas och balanseras jämnt på ryggradsdjur och skivor i ryggraden. Som ett resultat, är det mindre sannolikt skada. Om bäckenet lutas framåt eller bakåt, är ryggraden placeras i en mekaniskt missgynnas. Individer vars bäcken lutar antingen framåt eller bakåt är därför mer benägna att uppleva ryggont på grund av högt tryck och muskel obalanser som uppstår med bäcken tilt avvikelser. Terapeutisk motion och behandlingar kan minska ryggsmärta som härrör från bäcken tilt.

anterior Tilt

Bäckenlutning uppstår i sagital planet, vilket innebär bäckenet kan antingen luta framåt eller bakåt. Framåtlutning av bäckenet innebär höften eller höft, ben roterande framåt. Även känd som främre lutning, är detta tillstånd brukar åtföljas av överdriven lordos av ryggraden. Lordos är ett tillstånd där ryggraden bågar bakåt skapa en ihålig grotta i ländryggsområdet. Vissa lordos förekommer naturligt i nedre delen av ryggen eller ländryggen av en neutral ryggrad.

posterior Tilt

Posterior eller bakåt tilt, är motsatsen till främre lutning. Höften eller höft ben, roteras bakåt i detta tillstånd. Bakre lutning brukar åtföljas av överdriven kyfos av ryggraden. Kyfos, motsatsen till lordos, innebär en avrundning eller slouching av nedre delen av ryggen vilket resulterar i mer av en puckel i ländregionen av ryggraden.

Betydelse

Överdriven kyfos eller lordos i ländryggen i ryggraden resulterar i en breddning eller avsmalning av de mellanliggande foramen. Mellankotskivan foramen är öppningen genom vilken nerver exit från ryggmärgen att innerverar muskler och retur sensoriska signaler från bihang. Om nerverna lämnar de mellanliggande foramen är träffas, eller kläm, kan nervsmärta eller förlust av muskelkontroll resultera. Enligt Chris Gellert, MPT, kan främre bäcken tilt komprimera dura och blodkärlen i nervrötter, potentiellt skapa nedre extremiteterna nerv problem. Även bäcken tilt inte alltid skapa dessa förutsättningar, felaktig spinal mönster är mer benägna att presentera smärta på grund av den mekaniska nackdel lutning platser ryggraden. Av denna anledning spinal belastning motion är kontraindicerat vid bäcken tilt. Dessutom är överdriven lutning brukar åtföljas av felaktigt balanserade muskler som antingen är alltför förlängas eller förkortas. Obehag är ett resultat av muskel obalans i många med bäcken tilt.

Behandling

Flera former av terapi kan användas för att behandla former av överdriven bäcken tilt. Sträckning av alltför starka och förkortade muskler används ofta som en form av behandling, som stärker svag och överdrivet förlängd muskulatur. Höftböjarmuskelaturen, glutes, hamstrings, nedre delen av ryggen och mage är de viktigaste musklerna behandlats för att påverka bäcken tilt. Massage och sjukgymnastik också ofta används för att behandla överskott tilt.

relaterade tillstånd

Skolios kan också uppstå när bäckenet lutar i sidled mot en sida på grund av en förkortad ben eller skärpt torso muskulatur. Skolios innebär både lateral böjning och rotation av ryggraden som placerar onaturlig kraft på skivorna och nerver som kommer ut från ryggraden. Ganska ofta de med skolios upplever en brist på nerv återkoppling i områden av kroppen på grund av skolios. Enligt nsca, bör de med skolios undvika laddar sin ryggrad med övervikt för att förhindra skador.

Nattliga svettningar och amp; Ryggont

Om du har upplevt nattliga svettningar, du vet hur obehagligt de kan vara. Du vaknar dränkt med svett, och du ibland varma och andra du gånger kallt. Din sömn påverkas och om du lägger ryggsmärtor till mixen, kan dina nätter blir försvagande stället för bångstyrig.

Betydelse

Uppleva nattliga svettningar och ryggsmärtor samtidigt kan vara en fråga om dålig timing eller kan representera symptom på en allvarlig systemisk sjukdom. Om du är en kvinna i klimakteriet eller perimenopause steg eller om du är en man med andropause, vet du att nattliga svettningar är en ovälkommen följeslagare. Om dina nattliga svettningar och ryggsmärtor är också tillsammans med oavsiktlig viktminskning, svullna lymfkörtlar, högt blodtryck och eventuella neurologiska avvikelser, bör du kontakta din vårdgivare, enligt Smittsamma sjukdomar i klinisk praxis.

överväganden

Enligt en artikel i infektionssjukdomar i klinisk praxis i juni / juli 2002, volym 11, Issue 5, följer kroppens normala temperatur en dygns eller dag vs natt mönster. Din kroppstemperatur är högst mellan 3 och 4:00 och lägst mellan tre och fyra är din kropp kyls genom att svettas och indunstning, är nödvändigt för ökad nattetid svettning. Om din sovmiljö är alltför varmt, kan du uppleva mer nattetid svettning.

expert Insight

En artikel med titeln "Upper Lobe Fibrocavitary sjukdom hos en patient med ryggsmärtor och stelhet" i den medicinska tidskriften Chest, beskrev en individ med nattliga svettningar och ryggsmärtor. Efter en medicinsk upparbetning, upptäckte läkarna att mannen hade ett tillstånd som kallas apikal fibrobullous sjukdom med ankyloserande spondylit. Detta är en sjukdom i luftvägarna i tillägg till en spinal problem. Om du har feber, oavsiktlig viktminskning, hosta eller andra symtom på respiratorisk sjukdom utöver nattliga svettningar och ryggsmärtor kontakta din vårdgivare för vägledning.

teorier

Vissa typer av cancer har nattliga svettningar och ryggsmärtor som symptom. Cancrar inkluderande lymfom och leukemi, såväl som spinala tumörer och andra kan orsaka dessa symtom. Om du eller ditt barn upplever dessa symptom, förutom utmattning, aptitlöshet, blåmärken, svullnad och viktminskning, prata med din vårdgivare för att bestämma en handlings.

Tidsram

Om du upplever ryggont och nattliga svettningar symptom, och de varar mer än en vecka eller om de också åtföljs av oavsiktlig viktminskning, feber, buksmärtor, kräkningar och svullnad i din i nacken eller under armarna, dröj inte kontakta din vårdgivare. ensamma eller tillsammans Dessa symtom kan vara ett tecken på diabetes, hjärtsjukdomar, hormonella störningar, sköldkörtelsjukdom och andra frågor, enligt akutmedicin på webben.

Twinging ryggont

En twinging smärta i nedre delen av ryggen är karakteristiskt plötslig och skarp. Ländryggssmärta är vanligt i samhället och enligt Medline Plus: Det uppskattas att 80 procent av amerikanerna kommer att uppleva ryggont under sin livstid. Symtom på ryggsmärta kan manifestera plötsligt eller gradvis över tiden, beroende på orsaken till smärtan. I "Differential Diagnosis and Management för kiropraktor," Dr Thomas Souza säger att den 80 procent av amerikaner som upplever ländryggssmärta, bara cirka 14 procent kommer att ha ont längre än två veckor. De symtom som åtföljer ryggsmärta beskrivs som tråkig värk, konstant värk, brännande smärta, utstrålande smärta och kraftig smärta. Orsaken till smärtan beror ofta på vilken struktur har skadats.

Anatomi ländryggs

Den nedre delen av ryggen består av sju ländkotor som mildras av ländryggen skivor och omgiven av starka ligament och muskler. Förutom de skivor, är varje kota fäst vid en över och under av spinal facettleder, enligt "Anatomy of Human Movement". Den nedre delen av ryggen har också en stor mängd av nervreceptorer i de omgivande vävnaderna; stora nervfibrer ut genom små hål på varje sida av de sju kotor i ländryggen. Låg ryggplattan kan orsakas när någon av dessa strukturer skadas, inflammerad eller irriterad.

orsaker

De olika strukturerna i ländryggs kan orsaka smärta och kan leda till en mängd olika symptom. Skarp smärta är vanligt när facettleder är skadade. Enligt "Differential Diagnosis and Management för kiropraktor" aspekt syndrom kännetecknas av en patient med väl lokaliserad smärta som hände plötsligt från en felaktig rörelse av ländryggs. De aspekter som är fogarna mellan kotorna tillåta förflyttning av benen när ryggraden böjs, förlänger och roterar. Fasett smärta kan härma smärta orsakad av skiv skador, men aspekt smärta vanligtvis inte har neurologiska skador såsom muskelsvaghet eller minskade reflexer.

andra orsaker

Enligt National Institute of neurologiska sjukdomar och stroke, kan ryggsmärtor orsakas av skada eller trauma till baksidan, men kan också orsakas av degenerativa tillstånd såsom artrit eller disksjukdom, osteoporos eller andra bensjukdomar, virala infektioner, irritation leder och skivor, eller medfödda missbildningar i ryggraden.

Behandling

Behandlingar för twinging ländryggssmärta och fasett skador inkluderar traditionell sjukvård - medicinering, sjukgymnastik, injektioner och andra typer av vård som kiropraktik justering av ryggraden. En undersökning av en professionell behövs för att identifiera orsaken till smärtan och styra lämplig behandling.

Förhindra Pain

Enligt National Institute of neurologiska sjukdomar och stroke, ryggvärk kan förhindras om lämpliga livsstilsförändringar följs. Dessa åtgärder innefattar att öva korrekt hållning och undvika felaktig arbetsställning som slouching eller sitter under långa tidsperioder vid en dator skrivbord. Motion kan stärka muskler och hålla ryggen stabil och stark samt hjälpa kontroll kroppsvikt - en annan faktor som kan påverka ryggsmärtor. Förutom att upprätthålla en idealvikt, bättre kroppshållning och motion, är det viktigt att träna rätt lyftteknik och undvika tunga lyft när det är möjligt.

Koffein & amp; Ryggont

Ryggsmärtor kan inte vara ett vanligt symptom som kommer till dig när du tänker på att konsumera koffein. Om du märker att du utvecklar tillbaka efter att du sluta konsumera läkemedlet eller ryggen gör ont efter att ha druckit koffein, kontakta din läkare för bedömning. Ryggsmärta är en vanlig reaktion på smärta som bildas i bröstet eller buken och kan relateras till halsbränna eller magsår. Koffein tillbakadragande kan också leda till ryggont och allmän stelhet. Försök inte att behandla dina symptom med någon medicin utan att först tala med din läkare.

koffein tillbakadragande

Koffein är ett läkemedel som direkt påverkar centrala nervsystemet och orsakar upphetsning, mer energi och mental vakenhet, enligt Drugs.com. Koffein är en luktfri, smaklös kemikalie som finns naturligt i växter som producerar kaffe, choklad och te och läggs till vissa drycker, såsom läsk och energidrycker. Om du konsumerar koffein på en daglig basis och plötsligt slutar, kan du utveckla trötthet, huvudvärk, sömnighet och svårighet att fokusera, enligt CNN Heath. Undersökningar på John Hopkins Medicine uppger att allmän stelhet och smärta kan uppstå var som helst i kroppen. Ryggsmärta från koffein tillbakadragande är mest sannolikt kopplad till huvudvärk eller skuldra stelhet.

Halsbränna

Om du är benägna att halsbränna, kan konsumera koffeinhaltiga drycker ökar risken för symptom som bildar. Halsbränna kan orsaka ryggvärk på grund av den brännande smärta och obehag i övre bröstkorgen. Smärta i bröstet vanligen reflekteras till den övre ryggen, mellan skulderbladen. Halsbränna uppstår när magsyra in i matstrupen efter att ha ätit eller druckit. Den hårda syror orsaka irritation och skador på slemhinnan i matstrupen och orsaka en brännande känsla. Om du utvecklar halsbränna mer än två gånger i veckan, kan du ha ett mer allvarligt tillstånd som kallas gastroesofageal refluxsjukdom, enligt MayoClinic.com.

Ulcus

Smärta från ett sår kan orsaka ryggvärk som åtföljs med smärta i övre delen av buken. Ett sår är ett öppet sår i matsmältningssystemet som kan bli irriterad och smärtsam efter konsumera koffein. Sår är resultatet av en bakteriell infektion, men kan också orsakas av alkoholism, röka cigaretter och överanvändning av vissa mediciner, enligt FamilyDoctor.org. Sår smärta kan komma och gå och bli värre på natten, vakna du upp mitt i natten. Sår smärta i ryggen, som halsbränna, har sitt ursprung i en del av kroppen, men känns i ryggen.

Hänsyn

Om du utvecklar ryggont från koffein tillsammans med andfåddhet, stickningar i armen, svettningar och bröstsmärta, kontakta omedelbart läkare. Du kan uppleva en hjärtattack som kräver akut medicinsk vård.

Ryggont och övning med en njurinfektion

Träning med en njurinfektion kan lindra smärta för dig när du börjar genomgår medicinsk behandling. Fysisk aktivitet frigör endorfiner i kroppen, som är kroppens naturliga smärtstillande medel. Inte alla övningar, är dock bra för ryggont du upplever med en njurinfektion. Fokus på att välja skonsamma övningar som är lätta på baksidan för att lindra smärta. Kontrollera att du har godkännande från din läkare innan du påbörjar ett träningsprogram för att tillfriskna från en njurinfektion.

Simning

Simning är en skonsamma helkroppsträning. Din kropp är mer rörliga i vatten och motion är mindre smärtsamt. Detta hjälper människor med en njurinfektion kämpar med smärta. Simma varv långsamt i allaktivitetshus pool. Eller, gå med i en vatten aerobics klass. Denna typ av klass innebär skonsamma styrketräningsövningar, såsom bicepscurl, vapen cirklar, benlyft och triceps kickbacks.

stationär Cykel

En stationär cykel är ett annat alternativ skonsamma om du klara av en njurinfektion. Denna typ av träning tar trycket på baksidan. Om du inte trivs med att arbeta ut inomhus, cykla på plant underlag utomhus. Undvik kullar och lutningar. Hills sätta stress på din rygg, vilket kan göra ryggsmärtor från en njurinfektion värre.

ellipstränare

En elliptisk tränare rekommenderas för ryggsmärtor på grund av den mjuka rörelser. Denna rörelse kommer inte anstränga ryggen som andra övningar. Ellipstränaren använder också dina armar, vilket gör att du kan styrka tåg under cardio aktivitet. Vid användning av elliptiska tränare, inte luta maskinen. Använda en elliptisk tränare med en lutning kan anstränga ryggen och göra njure smärtan värre.

Värmer upp

Innan skonsamma träningspass, glöm inte att värma upp. Detta kommer att förhindra ytterligare skador och bidra till att minska ryggsmärtor. Gå på en jämn yta för cirka fem minuter. Du kan också sträcka på ryggmusklerna. Försök knäet till bröstet stretch. Ligg på rygg. Böj knäna något. Placera båda händerna bakom höger knä och föra knäet mot bröstet. Håll ett par punkter och släpp stretch. Upprepa denna sträcka på vänster knä.

Den övre delen av ryggen rull motion är en enkel sträcka för människor i alla åldrar och kroppstyper, bidrar till att förbättra hållning och lindra ryggont. För människor som sitter vid ett skrivbord hela dagen lång, kommer att utföra denna sträcka varje natt bidra till att förebygga och minska nacke och övre ryggsmärtor snabbt och enkelt.

Instruktioner

1 Utför denna sträcka med hjälp av en tre- till fem-tums skum diameter rulle eller gör din egen prop med en stor handduk. Vik stor handduk på längden och sedan rulla upp ordentligt, glider en stor gummiband runt varje ände för att hålla rullen på plats.

2 Placera skum ryggraden rulle eller rullad handduk på marken och sedan lägga ned över rullen så att det vilar direkt under skulderbladen. Håll bröstet lyft och placera händerna bakom huvudet, öppna armbågarna så bred som möjligt.

3 Böj knäna, placera fötterna på marken och hålla knäna ihop. Vila överkroppen över rullen, övergripande övre delen av ryggen, dra hakan i bröstet och dra naveln ner mot ryggraden. Knogarna, nedre delen av ryggen och svanskotan alla bör röra vid golvet.

4 Håll stretch i fem sekunder, andas djupt och långsamt och sedan lyft överkroppen och vicka ner en tum eller så, flytta ryggraden rullen upp din rygg. Koppla ner och hålla igen. Upprepa tills ryggraden rullen är i axelhöjd, med hjälp av denna övningar närhelst det är nödvändigt för att lindra ryggsmärtor.

Voltaren Kräm för ryggont

Tillbaka värk påverkar nästan alla någon gång i sitt liv och har en mängd olika orsaker, varav de flesta är godartade och självbegränsande, men några av dem är tecken på allvarlig patologi. För ländryggssmärta som är muskuloskeletal karaktär, kan på kort sikt tillämpning av smärtlindrande krämer och geler vara till hjälp för att kontrollera inflammation och smärta. Voltaren Emulgel är en mer av en gel än en kräm som innehåller antiinflammatoriska föreningar. Rådgör med din läkare om orsaken till din ryggvärk och om du använder Voltaren gel är säker och lämplig.

Orsaker till ryggsmärtor

Din låg rygg är mottagliga för en mängd problem på grund av alla de strukturer som finns i närheten och den kraft som området är utsatt för. Sitter, promenader, löpning och hoppning alla föremål din låga tillbaka till kompression och torsion, som ibland orsakar en skada på lederna, skivor, ligament, nerver, senor och muskler som utgör ryggraden. Muskelspänningar tenderar att orsaka ömmande smärta, medan gemensam förskjutning, nerv impingement eller ligament stukningar tenderar att orsaka skarp och stickande smärta, enligt boken "Human Physiology. En integrerad strategi" muskelspänningar är vanligtvis självbegränsande och kan dra nytta av tillämpning av anti-inflammatoriska geler och krämer. Artrit i ryggraden lederna kan också orsaka ömmande smärta, men utvärtes geler och krämer kan inte vara tillräckligt stark eller absorbera tillräckligt djupt för att lindra obehaget.

Voltaren Emulgel

Voltaren Emulgel är godkänd av amerikanska Food and Drug Administration som en aktuell gel för behandling av artros ledvärk och inflammation, enligt "PDR Guide till läkemedelsinteraktioner, biverkningar och beteckningar." Gelen innehåller en 1-procentig lösning av diklofenak natrium, som är ett icke-steroidalt anti-inflammatoriskt läkemedel, eller NSAID. Voltaren gör också piller som innehåller samma förening, om än i högre koncentration. Förutom artros, är Voltaren gel som vanligen rekommenderas för inflammation av mjuka vävnader, bursit och en mängd olika idrottsskador.

indikationer

Tar orala NSAID för rygg värk eller andra källor till inflammatorisk smärta kan leda till många biverkningar, såsom magsår, gastrointestinal irritation och potentiell hjärta, njur- eller leverproblem, enligt boken "Human Biochemistry." Som sådan tillämpning av en aktuell NSAID-gel till en specifik plats förhindrar mycket av risken för orala NSAIDs. Voltaren gel är särskilt praktiskt om din ryggont orsakas av muskler eller små lederna nära hudens yta, eftersom det lätt kan nå dessa områden via absorption. Vidare, om du är äldre än 65 med en historia av mage, hjärta eller lever problem, du kanske inte kan ta orala NSAID av något slag. Under din läkares överinseende, kan Voltaren Emulgel typiskt tillämpas upp till tre gånger dagligen.

kontraindikationer

Voltaren Emulgel får inte vara ett bra alternativ om du redan tar orala NSAID för ryggont, eftersom diklofenak i gelén blir i blodet där det kan interagera med andra läkemedel. Vidare, om ditt ryggont orsakas av omfattande spinal artrit, sedan tar orala NSAID stället för att tillämpa gelen kan vara mer effektivt och ekonomiskt. Voltaren gel är endast för utvärtes bruk och bör inte appliceras på öppna sår eller slemhinnor. Tala med din läkare om de potentiella fördelarna och biverkningar av Voltaren gel.