XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

magert rött kött

Vad är magert kött?

Äta magert kött hjälper dig att kontrollera mängden mättat fett och kalorier du förbrukar. Kött är en bra källa till protein och andra näringsämnen som behövs för god hälsa, enligt MayoClinic.com. Magert nötkött, lamm, gris eller fågel är en del av en hälsosam och balanserad kost. Beskrivningen av styckningsdel är ett bra sätt att avgöra om det är mager eller inte.

oxfilé

En ytterfilé styckningsdel är en smalare snitt än många andra styckningsdelar av nötkött. American Heart Association rekommenderar söker sirloins som är märkta "val" eller "välja" över dem som kallas "prime" eftersom de skärs med mindre fett och är ett hälsosammare alternativ. Att förbereda den, med hjälp av marinader eller kryddor kan förbättra smaken som saknas genom att minska mängden fett på köttet. Grillning och stekning är bra sätt att förbereda en bringan biff och när den är skivad, gör det ett bra komplement till en sallad eller smörgås. Särskilda utskärningar som görs från bringan inkluderar en tri-tips stek, tri-tip biff och en övre ryggbiff och uppfylla myndighetskrav för markeras mager, enligt Cattlemen s Beef Board och National Cattlemans nötkött Association.

Fläskkarré kotletter

När du köper fläsk, rekommenderar MayoClinic.com välja ländryggen kotletter för en smalare styckningsdel som innehåller mindre mättat fett. Fläskkarré kotletter är snabba att förbereda och kan grillas, bakade eller rostad för en frisk tillägg till en måltid med låg fetthalt och kalorier. Trimning bort synligt fett kan ytterligare minska mängden fett. Du kan smak fläskkotletter med marinader eller örter för att packa i vissa smak. Specifika namn för fläskkarré kotletter inkluderar loin kotletter, bringan kotletter och centrum ländryggen kotletter, enligt National Pork Producers rådet. I allmänhet, desto ljusare färg på chop, det smalare blir det.

Kycklingbröst

Vitt kött som gör upp en kycklingbröst är smalare än vingarna eller trumpinnar och är ett bra val om du föredrar fjäderfä över rött kött. Enligt American Heart Association, är en kycklingbröst magrare när du tar bort hud och synliga fett. Kyckling är en mångsidig kött du kan grilla, baka, steka eller stjäla för att skapa en hälsosam måltid som är låg halt av mättat fett och kalorier. Vit kalkonbröst är en annan magert styckningsdel som liknar kyckling. Benfritt, är skinn kycklingbröst typiskt säljs i köttdisken i din affär och hud och fett har redan tagits bort, vilket gör dem enkla att förbereda när du får dem hem.

Tips för att få magert (inte skrymmande) Muskler från träning

Styrketräning är en givande form av motion, och Centers for Disease Control and Prevention rekommenderar att vuxna lägger två sessioner styrketräning till andra aeroba övningar varje vecka. Däremot kan styrketräning också ha oönskade effekter, inklusive smärta, skada, ryggbesvär och oavsiktlig lagt muskel bulk. Ändå strategier som du kan använda under träningen kommer att lägga magert, tätt muskel med en jämnare utseende bidra till att minska din muskel omkrets och samtidigt förbättra din styrka och hälsa.

upprepningar

Antalet repetitioner du utför är nyckeln till att bygga den typ av muskler du önskar. Många vetenskapliga artiklar fokuserar på att få styrka, och i allmänhet dessa artiklar visar att utöva till den punkt av den totala muskel misslyckande, eller den fysiska oförmåga att utföra en mer korrekt upprepning, ger de bästa styrka vinster. Eftersom denna typ av träningsresultat i betydande muskel sammanslagningen, men du bör anta en alternativ form av styrketräning för att uppnå muskelmassa. Istället för att lyfta tunga vikter för fyra till 10 repetitioner och vila i mellan, lyfter lättare vikter snabbare och för många fler repetitioner, såsom 40 eller 50 reps med liten eller ingen vila.

Allmänt Fysisk beredskap Prinicples

Allmänt Fysisk beredskap, eller GPP, är en övning strategi som fokuserar på att stärka och förbättra fysisk prestation av hela kroppen med varje träningspass och är en effektiv metod för att bygga mager, stram muskel. Ta en GPP tillvägagångssätt, bör du tränar varje muskelgrupp dagligen. Du bör dock vara noga med att fokusera på en muskelrörelser grupp i taget för målinriktad styrketräning och använda aerob träning för att utmana de andra muskelgrupper.

Lägga till GPP

Bestäm hur många dagar styrketräning du vill göra per vecka. Dela upp muskelrörelser grupper och ge ett jämnt antal muskler per träningspass. Till exempel, om du planerar att göra styrketräning två dagar per vecka, fokusera på armen "push" och "pull" en dag och benet och mage en annan dag. Komplettera din styrketräning med motsatta aerobics för att möjliggöra mer lätt träning som dina muskler återhämta sig under en vecka från styrketräning. Till exempel, om du har utnyttjat dina ben, sedan hoppa på den elliptiska för din aeroba sessionen och använda armarna på armen stolpar att avlasta benen och rikta din arm muskler. Även styrketräning är ett effektivt verktyg för att bygga muskler, aerob träning bygger också muskler och bör vara en del av varje övning träning plan.

Styrketräning Tips

En annan styrketräning plan som kan lägga till långa, muskelmassa snabbt innebär att utföra samma övning för en viss tid, till exempel två till fem minuter. På grund av det alltför stora tiden för upprepad träning utan vila, måste du välja en betydligt lägre vikt, kanske runt 25 procent av din max hiss eller mindre, så att du kan hålla formen under längre tid. Men denna metod tvingar kroppen att rekrytera fler muskelfibrer än med lägre repetitioner och gör att du kan rikta in hela längden av muskeln snarare än bara nära centrum, vilket leder till muskelbulk.

anpassning övningar

Många styrketräning övningar inte rikta hela längden av muskeln. Till exempel, när du utför triceps pressar liggande, du slipa på mitten av triceps muskler, men du når inte alla de övre triceps fibrer, vilket kan bidra till att minska överarmen flab. Överväga att lägga ett multi gemensam komplicerad uppgift att rikta hela muskeln, vilket skapar en mager utseende. När du gör triceps press, till exempel när du har sänkt ner vikten med örat, böj på din axelled att ta med överarmen tillbaka mot marken för att lägga till axel böjning. Fortsätt röra tills vikten är nära baksidan av huvudet, sedan tillbaka till standard triceps pressläget och återuppta pressen.

Magert protein drink & amp; Komplexa kolhydrater efter ett träningspass

Vad du väljer att sätta i kroppen efter ett träningspass kan få allvarliga konsekvenser för din nästa träningspass. Konsumerar rätt mat kan hjälpa dina muskler att växa sig starkare, reparation och tanka så att du kan träna igen förr. En kombination av protein och kolhydrater ger aminosyror för muskelsyntes och glukos för glykogen restaurering. En magert protein drink och komplexa kolhydrater är en kombination lämplig för både post-uthållighet och styrketräning.

Betydelse

En studie som publicerades i december 2010 frågan om "International Journal of Sport kost och motion Metabolism" rapporterade att konsumera kolhydrater efter ett träningspass är den viktigaste faktorn som påverkar möjligheten för dina muskler att återställa glykogen, eller bränsle, nivåer. Tidskrävande protein med kolhydrater uppmuntrar proteinsyntesen och hämmar proteinnedbrytning. När proteinsyntesen är större än proteinnedbrytning, kan muskeltillväxt och reparation inträffa. Om du inte äter ordentligt efter ett träningspass, kan du känna svagare under nästa träningspass eftersom musklerna inte tillräckligt har ersatt sina energiaffärer, eller så kan du inte uppleva positiva muskeltillväxt eftersom din kropp är i en negativ proteinbalans.

rekommenderade mängder

Efter ett träningspass, bör du sträva efter ca 20 g protein - om du bara sprang 10 miles eller utfört en tunga lyft session. Konsumerar detta protein i flytande form kan vara mer acceptabelt, eftersom du inte kan vara mycket hungrig direkt efter ett hårt träningspass. Din kropp smälter också vätskor lätt, vilket gör att näringsämnen för att behandla snabbare. Vätskan hjälper också till med hydratisering. Tillsammans med din proteindrink, har en kolhydrat mellanmål som innehåller 0,36-0,54 g kolhydrater per pund av din kroppsvikt. Sikta den nedre änden efter en styrka-träningspass och den högre änden efter en hård konditionsträning. Till exempel, en 135-lb. idrottsman som sprang 15 miles bör sträva efter 72 g kolhydrater efter träningen.

timing

Du bör äta din efter träningen måltid 15 till 30 minuter efter att du är klar med din session för bästa resultat. Din kropp är mest mottaglig för extra kolhydrater och protein näring inom de första 30 minuterna efter ett träningspass. Åtminstone försöka att konsumera kolhydrater inom en timme av din träning om omständigheterna förhindrar omedelbar tankning. Fortsätta att äta kolhydratrika livsmedel på senare måltider under dagen om du utfört en uttömmande träningspass.

Exempel

En dryck gjord med vassleprotein smälter lätt och ger aminosyror till musklerna. Om du inte kan konsumera vassle kan du ha soja eller äggvita protein, som båda erbjuder en fullständig aminosyraprofil. Blanda proteinpulver med vatten eller med juice för att lägga till några kolhydrater. Om din kropp kan tolerera dem efter en hård träning, komplexa kolhydrater, såsom fullkorn bröd och spannmål, grönsaker stärkelserika och bönor och baljväxter, ger extra näring och fiber för att gynna din allmänna hälsa. Idéer för efter träningen komplexa kolhydrater inkluderar en bakad potatis med vanlig yoghurt, hela korn av spannmål med lättmjölk eller fullkorn pannkakor.

Magert protein är proteiner som innehåller små mängder av fett, särskilt mättat fett. Människor som hänvisar till magert protein är vanligtvis hänvisar till animaliskt protein. Magert protein är fulla av näringsämnen, såsom vitamin K, järn och B12.

Bison

Bison är en av de leanest kött du kan äta. Den innehåller 24 gram protein och är magrare än kyckling.

Kycklingbröst

Kycklingbröst är 99% mager och har cirka 30 gram protein per portion.

vit fisk

Vita fisk är extremt mager och hög halt av protein. Välj tilapia, torsk, eller flundra.

Fläsk

Fläskfilé är mycket mager. Detta är köttstycket finns längs ryggraden i grisen och innehåller mycket lite fett.

Torkat kött

Beef jerky är extremt låg fetthalt och extremt hög halt av protein.

Lista över magert rött kött

När folk tänker på rött kött, ofta nötkött är det första som kommer att tänka på. Trots rött kött är en stor källa till protein, järn och zink, vårdpersonal varna konsumenterna för att begränsa rött kött i sin kost på grund av mättat fett. Som sagt, du kan också hitta magert rött kött alternativ.

En tugga av Bison

Lista över magert rött kött

Bisonkött, även kallad buffelkött, liknar nötkött i utseende och smak, men har mindre fett och mer näringsrik. En 3-ounce servering av kokt jord bison innehåller 20 gram protein och 202 kalorier. Samma servering av bisonkött har 13 gram av det totala fettet, med cirka 5 gram kommer från mättat fett. Bison ger 15 procent av det rekommenderade dagliga intaget av järn och är hög i vitamin B-12, niacin, B-6, selen, zink och fosfor.

Low-Fat Struts

Lista över magert rött kött

Även om struts är en fågel, är det inte fjäderfä. Strutskött är rött kött och rekommenderas av American Diabetes Association. Tre uns av kokt topp loin struts har 24 gram protein, vilket är 48 procent av det rekommenderade dagliga intaget. Det finns 132 kalorier i en 3-ounce servering, 30 kalorier som kommer från fett. Det är bara 1,12 gram mättat fett i strutskött. De andra 2 gram fett i strutskött är enkelomättade, omega-6 fettsyror och transfettsyror. Strutskött är mycket hög i selen, zink, fosfor, järn och vitamin B-12.

hjort Cuts

Lista över magert rött kött

Rådjur, eller hjortkött, är ett lågt kaloriinnehåll, magert rött kött med bara 94 kalorier i en 3-ounce servering av rå vilt. En 3-ounce servering av bräserad hjort innehåller 162 kalorier. Det är åtta procent av en 2000-kalori per dag diet. En vilt portion har bara 1,7 gram mättat fett och 3,36 gram av det totala fettet, vilket ger 5 procent av det dagliga värdet av det totala fettet. En 3-uns snitt av bräserad hjort ger 30,8 gram protein och 4,26 milligram järn. Hjortkött är också en bra källa till niacin och riboflavin.

Plocka en vinnare

Lista över magert rött kött

I USA, är det fortfarande tabu att äta hästkött. Men i Italien och andra delar av Europa och Asien, hästkött anses vara en delikatess. En 3-uns nedskärning av hästkött ger cirka 138 kalorier. Samma nedskärning av kokt hästkött innehåller 23,9 gram protein och endast 1,6 gram mättat fett. De andra fetter som finns i hästkött är de näringsrika omega-3-fettsyror alfa-linolen- och palmitoleinsyra. Hästkött ger 21 procent av det dagliga värdet av järn och 26 procent av det dagliga värdet av zink. Det finns 2,69 mikrogram vitamin B-12, som är 45 procent av det rekommenderade dagliga värdet.

Hur kan man vara magert med kurvor


Skinny är inte synonymt med att vara friska. Flickor med naturliga kurvor kan få det bästa av två världar - de kan stoltsera sina kurvor samtidigt som på det mest hälsosamma och skinniest att deras kroppar kommer att tillåta dem. Flickor med kurvor kan banta och ändå behålla sin form. Lyckligtvis är medierna ägna större uppmärksamhet åt kvinnor med naturliga kurvor och veering bort från den tidigare eftersökta hud-och-ben utseende. Uppnå din hälsosamma, skinniest vikt genom att använda hörnstenarna i fitness.

Instruktioner

1 Dricka åtta 8-ounce glas vatten under varje dag. Om du är långt ifrån detta märke just nu, arbeta upp till att få åtta glas vatten om dagen. Lägg ett glas vatten varje dag tills du når ditt mål, och sedan behålla hydrating själv i denna takt.

2 Lägg frukt, grönsaker och magert protein, som tofu, bönor och nötter, i din kost. Lägg också till kryddig kryddor till dina måltider, vilket kommer att bidra till att öka din ämnesomsättning. Handel med vita kolhydrater för hela korn kolhydrater. Du kan fortfarande njuta av hemlagad pizza, pasta och bröd, bara se till att det är helt vete i stället för bearbetat vete. Också minska din portionsstorlek för att omedelbart ta in färre kalorier än din kropp brukade.

3 Övning på en regelbunden basis. Din minimimålet bör vara att träna i 30 minuter, fyra gånger per vecka. Försök att öka det som du blir starkare. Kombinera konditionsträning med styrketräning. Vikt tåg med ljus hantlar två till tre gånger per vecka. Utföra övningar som framhäver dina kurvor. Till exempel, om du är stolt över din byte, göra en extra uppsättning av knäböj. Om du älskar din lilla midja och vill skära ner ännu mer, göra så många sido crunches som du kan hantera.

4 Sikta på åtta till nio timmars sömn varje natt. Om detta är helt enkelt inte möjligt, försök att åtminstone tack på en extra timme till hur mycket du sover nu. Sömn ger tid för kroppen att göra nödvändiga reparationer och få dig redo för en nystart i morgon.

5 Bekämpa stress med dagliga stresslindrande aktiviteter. Människor som är avslappnad och inte betonade har lättare att kasta pounds snabbt. Meditera, göra yoga, lyssna på lugnande musik eller skriva i din journal för att underlätta ditt sinne och sakta ner din kropp.

Tips

  • Ät långsamt att få fullt snabbare och slutligen konsumera mindre kalorier.
Whey Protein vs. magert kött

Vassleprotein och magert kött båda ger dietary protein. Vassleproteiner är en grupp av proteiner som finns i komjölk, där de utgör 20 procent av det totala mjölkproteinet, enligt den amerikanska mejeriexportrådet. Orden "kött" brukar hänvisa till de mindre fet styckningsdelar av nötkött, lamm, gris och vilt såsom rådjur. Vart och ett av dessa proteiner har fördelar och nackdelar. Konsultera en läkare innan du använder vassleproteintillskott.

Källor och typer

Vassleprotein och magert kött båda innehåller höga halter av aminosyror för att bygga och underhålla muskelvävnad. Vassleproteintillskott finns som koncentrat, isolera eller hydrolysat, enligt Medical News Today. Koncentrat har mindre fett, men innehåller laktos och kolhydrater. Isolatet är lägre i tillgängligt protein men fettet och laktos har avlägsnats. Hydrolysat absorberas lättare men dyrare. Magert nötkött kommer från chucken, runda, bringan och filén. Magert fläsk och lamm finns i filén, ländryggen kotletter och ben.

näringsämne Jämförelse

Vassleprotein inte innehåller vitaminer eller fiber, men vitaminer och mineralämnen tillsätts vanligtvis till kosttillskott. Vassleprotein är inte en fullständig mat och ger inte samma nivå av näringsämnen som helhet mat såsom kött. Magert kött levererar näringsämnen såsom protein, B-vitaminer, vitamin E, järn, zink och magnesium, enligt US Department of Agriculture. Magert kött innehåller inga kolhydrater eller fiber men har en del fett. Nötkött som är märkt "val" i stället för "välj" eller "prime" är oftast smalare.

Portionsstorlek

Det rekommenderade dagliga intaget för protein är 56 gram för män och 46 gram för kvinnor, enligt Centers for Disease Control and Prevention. Som ett komplement, är 20 gram till 25 gram vassleprotein tillräckligt för de flesta människor, men idrottare kan behöva dubbelt så mycket under tung träning eller tävling. En portion kött är ca 3 uns och ger 21 gram till 24 gram protein.

Matlagning

Vassleprotein behöver inte kokas och kan läggas till färdiglagad mat som smoothies, havregryn eller potatismos. Vassleprotein läggs till nutritionstänger och görs till pulver eller drycker. Kött behöver kokas och magert kött är ofta mörare om bräserad eller kokt i flera timmar. Du kan minska den naturliga fetthalten i kött ännu mer genom att skära bort synligt fett, matlagning genom gassande eller rostning istället för att steka och tömning av fett efter köttet tillagas.

överväganden

Vassleprotein och magert kött är olika proteinkällor. Även om vassleprotein kan vara mer praktiskt på vissa sätt, ger kött mer näringsämnen, såsom vitaminer och mineraler. Vassleprotein som normalt används som ett komplement till en balanserad kost snarare än en integrerad del av kosten. Konsultera en läkare innan du tar vassleproteintillskott.

Vad som utgör magert protein?


Enligt National Institute of Health, är magert protein en proteinkälla med 55 kalorier och 2 till 3 g fett per portion. Detta inkluderar livsmedel som kött, fisk och ost.

Typer av magert protein

Förenta staternas Department of Agriculture rekommenderar att de flesta amerikaner gör smalare och mer varierade val från "Meat & Beans" mat grupp. Några av dessa alternativ inkluderar färskt eller fryst kött, låg fetthalt cottage eller hård ost, fisk rik på omega-3-fettsyror, tofu, andra sojaprodukter, och bönor och baljväxter.

fördelar

Lean proteinkällor ger de näringsämnen som finns i deras fettrik motsvarigheter utan eventuella hälso, vikt och hjärtsjukdomar konsekvenser. Bland de näringsämnen som finns i magert protein är B-vitaminer, vitamin E, järn, zink och magnesium. Protein gör också upp byggstenarna i de flesta av kroppens vävnader, inklusive hår, hud och muskler.

Välja magert protein

Välja en mängd olika proteinkällor, inklusive nötter, frön och fisk kan öka ditt intag av mono- och fleromättade fettsyror, som bör utgör majoriteten av fett i en persons kost. Dessutom är vissa fiskar som lax och tonfisk innehåller nyttiga omega-3-fettsyror.

När du väljer kött eller fläsk, leta efter magert som fläsk eller oxfilé, magert lammkött och fläskkotletter, flanken biff och vitt kött av fjäderfä. När du köper köttfärs, leta efter "extra mager" sorter, med högst 10 procent fett.

tjänstgör storlekar

Mängden protein som krävs i en daglig diet varierar beroende på ålder, kön och aktivitetsnivå, men Förenta staternas Department of Agriculture erbjuder några generella riktlinjer. Tonårspojkar och aktiva män bör äta totalt 7oz. protein per dag fördelat på tre portioner. Små barn, kvinnor och en del äldre människor bara behöver två portioner, eller 5oz., Protein dagligen. Slutligen, aktiva kvinnor bör äldre barn och tonårsflickor har två portioner totalt 6 oz. varje dag.

Vegetarianer och magert protein

Enligt US Department of Agriculture, "proteinbehov kan lätt uppfyllas genom att äta en mängd olika vegetabiliska livsmedel." Därför, om du är vegetarian, oroa dig inte om att uppfylla dina dagliga proteinbehov, så länge du äter en variet bönor, nötter, sojaprodukter, nötter smör, ägg och mejeriprodukter.

Att upprätthålla en hälsosam kolesterolnivå med en balanserad låg fetthalt, har kolesterol-fri diet blivit lättare med olika livsmedel tillgängliga. Att lära sig näringsvärden och göra rätt val av livsmedel är nyckeln i en mager, kolesterol-fri kost. Ändra matvanor kan vara svårt, men är definitivt värt det för den allmänna hälsan.

Begränsa fasta fetter

Begränsa konsumtionen av mättade fetter och transfetter. Ett av de enklaste sätten att göra detta är att begränsa ditt intag av fasta fetter som smör, margarin och matfett. Använd magra ersättningar eller alternativa pålägg. Försök att använda salsa eller fettsnål yoghurt istället för smör som topping på livsmedel. Prova låg sockerhalt frukt sprids på toast snarare än margarin.

Läs etiketter

Läs alltid etiketterna när man köper mat. Många tillverkare tillhandahåller låg fetthalt, låg kolesterolhalt och kolesterolfria livsmedel. När man läser etiketter, leta efter låg halt av mättat fett och lite eller ingen delvis hydrerad vegetabilisk olja, även känd som transfetter. Omättade fetter kommer att sänka kolesterolnivåer, medan mättade fetter höjer kolesterolnivåer. Leta efter fleromättade fetter och enkelomättade fetter, som är bra fetter. Undvik rött kött, särskilt kött trimmas i fett. Magert kött såsom kyckling, kalkon och fisk är bättre val. Undvik livsmedel som innehåller vitt mjöl och välja fullkorns livsmedel i stället.

Fried är Bad

Stekt, krispiga, fyllda eller sauteed livsmedel är höga i kalorier och fett. Istället för att äta dessa livsmedel, väljer bakat, grillat, rostade eller pocherad livsmedel. Undvik hög natrium tillagade livsmedel. De flesta salladsdressingar, såser och brunsås innehåller mycket fett, natrium och kalorier. Begär de serveras på sidan, snarare än hälls direkt på maten. Dessert är frestande, men hålla sig borta från bakverk och glass --- dessa livsmedel är inte en del av en mager, kolesterol-fri kost.

När du är intresserad av att bygga muskelmassa samtidigt förlora kroppsfett, du vill behärska ett magert protein diet. En magert protein diet kommer att fokusera på att ge så mycket protein som möjligt och samtidigt skära ner på kalorierna så mycket som möjligt. Uppnå de två motsatta mål muskel vinna och fettförbränningen kan vara svårt, men en magert protein diet kan leda dig till framgång.

Generellt kostråd

Att bygga muskler och förlora fett motsatta mål. Detta beror i allmänhet när du vill bygga muskler, måste du äta mer kalorier än normalt, och när du vill förlora fett, måste du äta färre kalorier än du normalt skulle. Dock kommer noggrann manipulation av din kost och övergripande näringsintag kan du lyckas i båda dessa världar.

De dagar som du arbetar ut, bör du hålla ditt kaloriintag även med din vanliga kost. Omvänt, på dagar som du inte träna, bör du minska din kalori belastning med mellan 10 procent och 20 procent. De kombinerade effekterna kommer att vara att du behålla din energinivå när du behöver det samtidigt arbetar mot att kasta överskott pounds när du kan.

Eftersom du inte kommer att minska din totala kaloriintag som i hög grad - och vissa dagar du kommer att hålla det ännu - du behöver för att maximera vad du äter. Ett sätt att göra detta är genom att bryta dina måltider i mindre portioner. De många mindre delar kommer att hålla din ämnesomsättning spottar i snabb takt samtidigt som hindrar dig från att äta för mycket på grund av hunger. Ett annat sätt att göra detta är att ersätta alla dina kärnor - ris, bröd och spannmål - med hela korn, som ger mer näringsämnen, inklusive protein och vitaminer, i motsats till de tomma kalori massor av vita korn.

Källor till magert protein

Som en allmän riktlinje bör du äta minst ett gram protein för varje pund av din idealvikt. Det är där alla de olika källorna till magert protein spelar in. De bästa källorna för magert protein inkluderar kyckling, kalkon och fisk. Dessutom, ägg, bönor och soja är alla magra proteinkällor.

För att möta dina proteinbehov och samtidigt hålla din kaloriintaget i schack, kanske du vill komplettera din kost med proteindrycker, barer eller kosttillskott. Var inte rädd för att arbeta i andra proteinkällor, såsom mejeriprodukter och rött kött. Bara begränsa dina portioner och göra smarta beslut. Till exempel välja skumma eller 1 procent mjölk, och köpa din köttfärs med en hög 80 procent till 90 procent magert förhållande.