XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

ljusblixtar i ögonen som blinkande ljus

Långtidseffekter av exponering för blinkande ljus


Exponering för blinkande ljus är nu en del av vardagen. Vid sociala evenemang och konserter, högskola, skola och hemma, det finns en konstant angrepp från stroboskop, spotlights, datorskärmar, videospel, tv och även mobiltelefoner. Långvarig exponering för blinkande ljus kan orsaka hälsoproblem, men det finns också skadebegränsning strategier.

Epliepsy

För ungefär ett i 4000 personer, kan exponering för blinkande ljus av olika intensitet och frekvens utlöser ett epileptiskt anfall. Många människor är omedvetna om att de är känsliga för blinkande ljus tills de har ett anfall. Detta tillstånd kallas ljuskänsliga epilepsi. Symptomen varierar från korta perioder av "frånvaro" till fullt utvecklad, fysisk beslag av musklerna. Enligt Cambridge Research Systems, det finns växande bevis för att långsiktigt sociopsykologiska skador kan resultera från traumat av dessa anfall. Kramper kan också utlösas av tv, videospel och datorskärmar.

Migrän

Ingen vet ännu vad som orsakar migrän, men Bupa hälsoinformation lag hävdar att det kan vara ett resultat av låga nivåer av serotonin som framkallar förändringar i blodkärlen i hjärnan. Migrän kan vara allt från en timme till 3 dagar och blinkande eller flimrande ljus är en vanlig trigger. Ungefär en tredjedel av migrän utvecklas "aura" innan en migrän startar. Detta inkluderar känslan av flimrande ljus, domningar, stickningar i händer och armar, en ring av ljus runt föremål, och sluddrigt tal.

Ångest

Ångest utlöses av biokemiska förändringar i kroppen på grund av en upplevd risk för fara och den fysiska reaktion på stress. Miljö- eller yrkesmässig exponering för blinkande ljus kan orsaka ökad ångest nivåer som inte kan uttryckas, men uppvisar sig i anfall av skakningar, pacing, tvångstankar eller nervositet. Långsiktiga effekter av ångest kan orsaka förändringar i hjärnan och kan bidra till kranskärlssjukdom.

Säkerhet

Cambridge Research Institute rekommenderar vissa försiktighetsåtgärder för att undvika överdriven exponering för blinkande ljus. Dessa inkluderar inte titta på TV i ett mörkt rum och hålla en sex fot eller större avstånd från TV-skärmar. I närvaro av blinkande lampor, är det lämpligt att täcka ena ögat, vänder sig bort från den direkta ljuskällan, eller ens bära polariserade solglasögon. Om du använder en dator eller spela tv-spel, är det lämpligt att luta sig tillbaka åtminstone sex fot, ta täta pauser och övervaka hur länge barnen leker.

Vilka är blinkande ljus i din vision?


En blixt i din vision visar att hjärnan har tolkat en felaktig stimulering av näthinnan eller synnerven som ljus. Själva känslan varierar från person till person, med några ser en båge av ljus och andra likna det till en glödlampa slår på och av snabbt. Blinkar kan vara resultatet av ett brett spektrum av orsaker, från plötsliga ögonrörelser till allvarliga tillstånd, såsom skada på näthinnan.

Retinala tårar eller Näthinneavlossning

Om blinkande sker i endast ett öga, kan det bero på en näthinneruptur eller lösgörande, i vilket fall du måste schemalägga en undersökning så snart som möjligt. Även ovanligt, rivna näthinnor och näthinneavlossning är den allvarligaste orsaken till blinkar eller strimmor av ljus i din vision, och måste uteslutas så snart som möjligt. Om den inte behandlas kan de leda till en betydande förlust av synen i det påverkade ögat. Rivna näthinnor får endast kräva laserbehandling, men en näthinneavlossning kräver kirurgi.

glaskroppsavlossning

En mer trolig orsak till tillfälliga blinkar är glaskroppsavlossning, särskilt om du är närsynt, har upplevt ögoninflammation, eller har gått igenom en starroperation. Att ha en familjehistoria av näthinneavlossning också ökar sannolikheten för glaskroppsavlossning. Glaskroppsavlossning händer när ögats tydlig intern gel tjocknar eller krymper, vilket gör att separera från näthinnan. Det kräver inte någon behandling och är faktiskt vanligt förekommande bland äldre människor. Ändå bör patienter som upplever glaskroppsavlossning fortfarande uppmärksam på tecken på retinala tårar.

migrän

Migrän är en annan vanlig orsak till blinkar och resultatet av en minskning av blodflödet till hjärnan. Migrän kännetecknas av en förträngning av artärer i hjärnan, följt av deras dilatation. Dessa förändringar leder ofta till känselstörningar, såsom ljusblixtar, som kan eller inte kan följas av en huvudvärk. Dessa ljusblixtar tenderar att hålla längre än blinkar orsakas av glaskroppsavlossning - ofta 10 till 20 minuter - och kan även ha igenkännliga former och färger.

Andra möjliga orsaker

Ljusblixtar kan också ha ett antal andra orsaker. Ett slag mot huvudet kan leda till blinkar, antingen genom att orsaka en näthinneruptur eller oavsiktligt stimulera hjärnans nackloben. Blodflödesförändringar från plötsliga rörelser kan också orsaka blinkar. Hos vissa patienter, är blinkande lampor kopplade till ögontillstånd, såsom retinal artery occlusion och glaukom, och i andra fall är till och med ett tecken på högt blodtryck, diabetes och potentiellt jämn multipel skleros.

Magnesiumbrist & amp; ljuskänslighet

Ljuskänslighet, även känd som fotofobi, är ett tillstånd som orsakar obehag i ögonen under exponering för starkt ljus eller reflexer. Detta kan inträffa som ett resultat av en ögonsjukdom, såsom en ögoninfektion. Magnesiumbrist är inte känt för att orsaka ljuskänslighet, men om du har fotofobi, prata med din läkare om en möjlig koppling till migrän.

bristsymptom

Magnesium brister inte vanligt förekommande, eftersom många livsmedel, både kött och växtbaserade livsmedel, innehåller magnesium. Om du har en brist, kan du uppleva skakningar, muskelspasmer, illamående, kräkningar, aptitlöshet och förändringar i din personlighet. Låga halter magnesium har inga kända effekter på ögonen. Eftersom magnesiumbrist kan orsaka muskelkramper, kan du märker ögonlocket ryckningar eller svårigheter med ögonrörelser. Din läkare kan utföra blodprover för att avgöra hur mycket magnesium du har i blodet, och detta gör det möjligt för henne att diagnostisera ditt tillstånd.

Migrän

Om du har låga nivåer av magnesium i ditt system, kan du ha en större risk för att ha migrän. Migrän symtom är smärta, yrsel, trötthet och aura. En aura kommer ofta att påverka din sida vision, visas som blinkande ljus eller mönster. Förutom dessa symptom, kan en migrän också resultera i känslighet för ljud och ljus. Många migrän bo i mörkt, tyst rum tills migrän passerar.

rekommendationer

I genomsnitt behöver typisk vuxen mellan 310 och 420 mg magnesium per dag. Detta kommer att bidra till att förhindra migrän och andra biverkningar av en låg magnesiumnivå eller en brist. Magnesium-rika livsmedel innehålla brunt ris med 60 mg per portion och mandlar, vilket ger 78 mg i cirka 23 mandlar. Andra livsmedel med magnesium inkluderar havrekli, strimlad vete, jordnötter, limabönor och mjölk.

överväganden

Om du upplever en plötslig ljuskänslighet, kontakta din läkare. Detta kan tyda på en underliggande sjukdom såsom intraokulär inflammation. Kompletterande symptom kan inkludera röda ögon, tårflöde och ögonirritation. Informera din läkare om alla symptom, bland annat symtom som inte verkar ha en relation till dina ögon. Detta kommer att hjälpa din läkare fastställa orsaken till din fotofobi.

Hur man sover bättre All Night


Att få god natts sömn är inte något en person ska behöva arbeta för. Men att somna och att sova är inte lätt för många av oss med någon form av sömnlöshet,. Med några få ändringar, kan många människor få en bättre nattsömn och sova hela natten.

Instruktioner

1 Gör det till en rutin. Försök att få till sängs vid samma tid varje kväll. När du gör något tillräckligt länge, blir det en vana.

2 Bli av distraktioner. Detta inbegriper ditt arbete till sängs eller lämna TV på sent. Din säng är din tillflykt och vila plats, vilket ditt arbete till sängs motverkar detta ändamål och hindrar sömnen. Och om du måste titta på TV i sängen, gå till sängs tidigt och stänga av TV: n väl innan det är dags att sova. Använda sömnknappen på TV hjälper inte som blinkande ljus och ljud kan störa din sömn.

3 Få musikalisk. Om du måste ha vissa bakgrundsljud för att slappna av och undvika sömnlöshet, välja mjuk musik i bakgrunden i stället för TV. Dessutom kan vissa människor tycker att vitt brus, såsom en takfläkt, hjälper till med att få sova.

4 Ät inte en stor måltid strax före sänggåendet. Ge din kropp tid att smälta innan du går till sängs. Mat är bränsle och bränsle är det sista en kropp behöver när man försöker slappna av.

5 Försök att inte dricka inom den sista timmen eller så innan du somnar. Så många människor med sömnproblem vet, när du är upp, du är uppe. Behöva gå upp för att använda toaletten mitt i natten kan hindra dig från att falla tillbaka i sömn efteråt.

6 Få massor av motion. Studier visar att utöva din kropp tidigt på dagen hjälper att sova på natten. Försök att inte utöva inom ett par timmar före sänggåendet, eftersom det kan hålla dig vaken längre.

7 Skär ner på koffein. Försök och sänka ditt intag under dagen och inte dricka någon stimulantia som kaffe eller te nära sänggåendet.

8 Ta med en bok. Om du har svårt att komma till vila, läsa en bok för några minuter i stället för att titta på tv.

9 Se till att det är mörkt. Ljus, även i små mängder, kan störa sömnen. Se till att du stänger av alla lampor och / eller stänga dörren för en bättre nattsömn.

Tips

  • Om du inte kan få fullständig mörker, prova att använda en ögonmask gjord speciellt för att sova.
Blinkande lampor i ögonen efter att ha kört

Blinkande ljus i ögonen efter att ha kört kan avse ett antal villkor som påverkar ögat, och en del av dessa kommer att vara allvarligare än andra. Om du upplever lampor blinkar i ögonen efter att ha kört det kan signalera uppkomsten av en migrän, eller i de mest extrema fall kan det tyda på att näthinnan har lossnat. I alla fall, blinkande lampor i ögonen efter att ha kört kräva läkarvård.

Migrän

Blinkande lampor i ögonen efter att ha kört

Löpare som upplever blinkande ljus i deras ögon kan utveckla en migränhuvudvärk. Synstörningar förekommer ofta med dessa typer av huvudvärk, och blinkande ljus i ögonen förebådar ofta mer känd symptom på migrän såsom smärta och illamående. Även om den exakta orsaken till migrän är inte väl förstått, är löpare bäst att se till att de stannar väl hydrerad under sina körningar och spela in vad de äter och dricker innan deras körningar. Enligt Peter J. Goadsby, MD, Ph.D., kan migrän utlösas av vissa typer av livsmedel inklusive koffein, nitrater och natriumglutamat.

näthinneavlossning

Blinkande lampor i ögonen efter att ha kört

Enligt American Academy of Ophthalmology, löpare som är närsynt har en högre risk att utveckla en näthinneavlossning under sin livstid. Förutom för blinkande ljus i ögonen efter att ha kört, kommer näthinneavlossning medföra en snabb minskning av din vision och kan inkludera utseendet på en grå moln eller gardin rör sig över ditt synfält. En näthinneavlossning är en medicinsk nödsituation och kräver omedelbar uppmärksamhet.

okulär Melanom

Blinkande lampor i ögonen efter att ha kört

Om du upplever ljusblixtar i en eller båda ögonen efter att ha kört, kan det också innebära att du har utvecklat okulär melanom. Men sällsynt, är en av de viktigaste symptomen på denna form av cancer förekomsten av blinkande lampor i ögonen, enligt American Academy of Ophthalmology. Andra symtom är suddig syn, fläckar på iris och synnedsättning. Eleven själv kan också ändra form. Om något av dessa symtom gäller omedelbart uppsöka läkare.

Varning

Blinkande lampor i ögonen efter att ha kört

I många fall kan löpare känner behov av att driva igenom vad fysiska symptom de möter att nå sina träningsmål. Men om du ser blinkande ljus i ögonen efter en träningskörning, motstå frestelsen att ignorera dessa symptom. Fortsätter att köra utan att ta tid att överlägga med din läkare eller optiker specialist kan leda till permanent förlust av synen. Ta en paus från att köra om du ser blinkar ögonen och söka läkarvård direkt.

Hälsoproblem som orsakar mörka ringar runt ögonen


Mörka ringar under ögonen är normalt inte en orsak till oro. I många fall, dessa är helt enkelt resultatet av trötthet, ärftlighet faktorer eller pigmentering av huden. Ibland kan dock mörka ringar under ögonen pekar på ett underliggande hälsoproblem som kan kräva en förändrad livsstil eller läkare.

allergier

Allergier kan vara en bidragande orsak till mörka ringar under ögonen. Kronisk sinus problem kan leda till påsar under ögonen och irritation. När den känsliga vävnader i huden ständigt svullnad och tömmas, kan resultatet bli påsar under ögonen. Läkare föreslår mörka ringar kan ofta behandlas när allergier behandlas och symtomen hanteras.

Atopisk dermatit

Hudåkommor kan också orsaka påsar under ögonen. Atopisk dermatit, allmänt känd som eksem, kan vara orsaken till mörka ringar. Eksem kan orsaka klåda och irritation på huden på olika delar av kroppen. Om villkoret påverkar ansiktet, kan mörka ringar resultera och är ofta en kronisk, icke-behandlingsbara symptom. Receptbelagda krämer kan bidra till att minska uppkomsten av mörka ringar och behandla symtom på eksem.

näringsbrist

Vissa läkare föreslår att mörka ringar under ögonen kan bero på näringsbrist av en ohälsosam livsstil. Överdriven rökning, alkoholkonsumtion, eller konsumtion av koffein och socker kan bidra till förlust av näringsämnen och kan påverka utseendet och hälsa av kroppens största organ - huden. Alkohol och nikotin, i synnerhet skatt immunsystemet och kroppens förmåga att ta bort gifter.

matkänsligheter

I många fall är mörka ringar under ögonen som orsakas av livsmedelskänsligheter och allergier. När kroppen inte riktigt kan smälta ett ämne, ofta återspeglas i hudens hälsa. Mejeri allergier, i synnerhet, har varit kända för att bidra till den mörka cirklar tillstånd. Ta bort mjölkprodukter ur kosten ofta eliminerar mörka ringar helt. Läkare rekommenderar födoämnesallergi test om man misstänker en känslighet.

Vad är orsakerna till Blinkande lampor i vänster öga Följt av en huvudvärk?

Auras är visuella manifestationer av neurologiska symtom. Blinkande lampor är en typ av aura människor rapport ser, och dessa auror verkar ofta visas i antingen vänster eller höger öga. Migrän är en vanlig orsak till synstörningar, såsom blinkande lampor, men dessa obehagliga och ibland oroväckande synliga symptom kan vara resultatet av andra fysiologiska förhållanden. Människor som upplever synstörningar bör omedelbart kontakta sin läkare så några allvarliga hälsoproblem kan uteslutas eller tas om hand.

Migrän med aura

Cirka 20 till 30 procent av personer med migrän upplever auror innan de känner huvudvärk, och vissa människor beskriver ser blinkande lampor som verkar finnas på bara en sida. Synstörningar kan också manifesteras som taggiga eller vågiga linjer eller andra former; tunnelseende; blinda fläckar i en eller båda ögonen; eller förvrängd utsikt över objekt. Detta kan varna någon som en svår huvudvärk är på väg att börja, vilket kan ge tidig behandling av migrän innan den når sin topp.

Medan många migränpatienter upplever synproblem under huvudvärk, andra har migrän som börjar med aura, under vad som kallas den prodromala scenen. En aura kan starta fem till 30 minuter innan huvudvärken s ansats, enligt National Huvudvärk Foundation.

Auras omfattar inte bara synliga symptom utan också fonetiska hallucinationer och andra sensoriska störningar som kan pågå en timme eller så innan de bleknar som huvudvärken börjar. Migrän kan vara intensiv och om den inte behandlas, kan de pågå i timmar eller dagar.

oftalmiska Migrän

Under migränprocessen kan blodflödet förändringar i den del av hjärnan som ansvarar för syn resultera i ögon migrän som kan ge synliga symptom utan huvudvärk. Till skillnad från vanliga migrän som kan föregås av visuella auror varar i upp till 30 minuter och kulminerar med en huvudvärk, ögon migrän inkluderar visuella aura men sällan leder till en huvudvärk, enligt hemsidan av Texas-baserade ögonläkare, Dr Robert Scharf.

Auras börjar ofta med en blind fläck som har en skimrande, sicksack ljus inom det. Detta ljus expanderar sedan, under en 20 till 30 minuters period, det rör sig åt höger eller vänster sida av en persons vision, så småningom bli en stor blind fläck framträdande i en det andra ögat eller med ljus, blinkande eller flimrande ljus som kan vara mycket skrämmande för den person som upplever det. Oftalmologiska migrän, dock är faktiskt ofarlig och enda orsaken smärta i sällsynta fall när en huvudvärk följer aurafasen.

retinal Migrän

Enligt MayoClinic.com termen "okulär migrän" används ibland synonymt med den medicinska termen "retinal migrän." Retinal migrän är ovanliga, drabbar människor som har andra symptom på migrän och involverar upprepade episoder av kortsiktiga, minskande syn eller tillfällig blindhet som kan föregå eller ske tillsammans med en huvudvärk. Retinal migrän är lupp och synstörningar, såsom blinkande lampor påverkar bara ett öga, inte båda. Retinal migrän kan eller inte kan åtföljas av huvudvärk.

För en retinal migrän diagnos, måste en person ha haft åtminstone två attacker, enligt Wake Forest University School of Medicine. Dessutom monokulära synstörningar, som kallas skotom och förlust av synen upplevde måste pågå mindre än en timme och vara reversibel och bekräftas av en läkarundersökning den under attack eller strax efter.

glaskroppen Separation

När ögats glaskroppen gel krymper på grund av åldrande, börjar den att separera från näthinnan genom att dra bort i en process som kallas glaskroppen separation eller glaskroppsavlossning. Under denna process, drar gelen på näthinnan, stimulerande optiska nerver och att personen för att se ljusblixtar på sidan av antingen vänster eller höger öga.

Eftersom rycka kan orsaka näthinneruptur bör blinkar betraktas som en varningssignal. En ögonläkare bör undersöka ögat att se en näthinneruptur eller lossnar inte sker.

Näthinneavrivning eller -bortkoppling

Blinkar i ett eller båda ögonen kan vara tidiga tecken på en ögonsjukdom som kallas begynnande näthinneavlossning. Människor som ser blinkande ljus i det perifera seendet kan ha en näthinneruptur eller näthinneavlossning. Om blinkande lampor uppträda plötsligt, bör människor omedelbart kontakta sin läkare för en synundersökning. Huvudvärk sällan följa blinkande lampor som orsakas av näthinneavlossning.

Ögonsjukdomar som får dig att gå ner i perifera seendet

Perifera seendet är den del av synfältet som används när man tittar ut på sidan av ögat. Ögonsjukdomar som förstör perifera seendet inkluderar glaukom, som oftast drabbar äldre, retinitis pigmentosa, som börjar orsaka synförlust under tidig vuxen ålder; och korioretinit, som orsakas av infektion. Dessutom orsakar en näthinneavlossning ofta svår synförlust och slutligen blindhet, och hemianopsias kan orsaka blindhet i en del av synfältet.

om Glaukom

Glaukom är en sjukdom som orsakar skador på näthinnan och synnerven. Näthinnan är den ljuskänsliga delen av ögat som skickar information till hjärnan via synnerven. Glaukom är vanligen orsakas av ökat tryck i ögat, och behandlas med medicin för att minska trycket. Fotoreceptorceller som kallas "stavar", belägna i den perifera delen av näthinnan, är ansvariga för det perifera seendet och är först att förstöras av glaukom. Vänster obehandlade, perifera seendet kan försämras och leda till "tunnelseende", där en person ser världen som om man tittar genom ett rör.

retinitis pigmentosa

Retinitis pigmentosa är ärftlig, och det finns inget botemedel som 2010. Enligt Bill Chapman, författare till "Att hantera synförlust," de vanligaste symptomen härrör från den gradvisa förstörelsen av stavarna, även om en annan form av sjukdomen påverkar konerna först . Synbortfall är gradvis ta år innan synen försämras. Enligt "Foundations of Low Vision," många individer som har retinitis pigmentosa också utveckla närsynthet och grå starr, men sannolikt inte kommer att utveckla glaukom eller näthinneavlossning.

korioretinit

Korioretinit är en inflammation av den del av näthinnan som kallas "åderhinnan". Det sker oftast efter en infektion, och en historia av autoimmuna sjukdomar eller infektioner ökar risken att utveckla sjukdomen. Enligt University of Pittsburgh Medical Center, symtom är smärta, rodnad, dimsyn, ljuskänslighet och överdriven sönder. Behandlingen inkluderar anti-infektiösa agens och systemiska kortikosteroider. Efter läkning, kan det finnas pigmentering, ärr och blinda fläckar som kallas "skotom" i det perifera området. Men synen kan endast påverkas minimalt om skotom är spridda över hela synfältet.

Näthinneavlossning

Näthinneavlossning kan orsakas av trauma eller sjukdom. Förhållanden såsom diabetesretinopati och svår närsynthet eller närsynthet, ökar risken för lösgörande, och det är vanligare hos människor som har en familjehistoria av likgiltighet eller har haft kataraktoperation. Enligt National Eye Institute, när näthinnan lossnar, lyfts den eller dras från sitt normala läge och, om inte behandlas omedelbart, kan permanent synnedsättning eller blindhet resultera. Det vanligaste symtomet är uppfattningen av blinkande ljus eller "floaters" som ser ut som prickar som flyter runt. Om bara den perifera näthinnan drar sig undan, kan det vanligen anbringas på nytt med minimal perifer synförlust. Men om avskiljandet innefattar makula och näthinnan dras bort från åderhinnan, då blindhet kan resultera.

hemianopsi

Hemianopsi är en blindhet eller reduktion av synen i hälften av en synfältet oftast orsakas av trycket från en tumör, stroke eller trauma. Enligt LowVision.org, svårighetsgraden av synförlust varierar från endast subtila minskningar i känslighet under synfältstest för att kunna bara detektera ljus eller rörelse. Det finns många variationer av typ och platsen för synfältsförlust. Till exempel människor som har haft en stroke upplever typiskt förlusten fältet på samma sida i båda ögonen. Med andra ord kan de inte se med det högra ögat i den visuella kvadranten nära den högra örat och med vänster öga i den visuella kvadranten nära näsan. Andra människor kan ha visuell förlust bara i de synfälts kvadranter nära näsan eller i närheten av den temporala sidorna av huvudet.

Påfrestningarna på ögonen hos barn

Påfrestningarna på ögonen hos barn är vanligtvis inte en orsak till oro, men symtomen och problem från ögonen bör övervägas innan avfärda ett klagomål. Den amerikanska Optometric Association konstaterar att 25 procent av barn i skolåldern behöver glasögon eller kontaktlinser och problem ofta gå oupptäckt. Ögonen blir oftast värre om de lämnas obehandlade.

symptom

Barnen beskriver ofta ansträngda ögon som "trötta ögon", eller ni kanske märker ditt barn gnugga ögonen eller kisa. Symtom på ögonen huvudvärk, obehag, klagomål av suddig eller dubbelseende, rinnande eller torra ögon, och ljuskänslighet, eller ljuskänslighet.

Behov av glasögon

Barn accepterar suddig syn som normalt eftersom de inte vet något annat. Okorrigerad syn förhållanden ge ögonen. Vanliga synproblem inkluderar närsynthet, långsynthet, astigmatism och presbyopi.

Närsynthet eller närsynthet, är ett vanligt synfel som gör saker på avstånd blir suddiga. Översynthet eller långsynthet, är precis det motsatta: föremål på nära håll är inte klart. Astigmatism kombineras ofta med nära eller långsynthet. Vissa barn behöver bära bifokala för att hjälpa dem att läsa, ett tillstånd som kallas ålderssynthet, vilket är annorlunda än att bara vara framsynt. Något av dessa villkor lämnade obehandlade orsaker påfrestningarna på ögonen hos barn.

Datorer och TV-spel

Barn ofta vänja sig vid synproblem istället för att försöka rätta till dem eller klaga dem. använda dator och videospel är dagliga aktiviteter för de flesta barn. Computer Vision Syndrome, eller CVS, är en vanlig orsak till ögonen. Barn använder datorer i timmar i sträck och inte anser att deras ögon blir trött. The Cleveland Clinic konstaterar att så många som 93 procent av datoranvändare upplever trötta ögon och att symtomen ökar med frekvent användning. Det bidrar till att schemalägga korta "Vision bryter" varje timme under utökad datoranvändning för att lindra påfrestningarna på ögonen hos barn.

Ljusförhållanden och ansträngda ögon

Barn som är utanför ofta utsätts för starkt ljus, som orsakar ögonansträngning. Bra kvalitet solglasögon bidrar till att minska bländning och ansträngda ögon och som en bonus, skyddar ditt barns ögon mot ultraviolett strålning. UV filter på solglasögon fungerar som solskydd gör på huden, hjälper skydda ögonen från överexponering för strålning. Att arbeta eller läsa i för mörk en ljus orsakar också påfrestningarna på ögonen. Justera ljus till en bekväm nivå.

Vision Tentor för barn

AOA rekommenderar årliga synundersökningar för barn som bär glasögon eller kontaktlinser eller har vision frågor. Vissa läkare föreslår kontroll syn vartannat år om barn inte har några problem; Men kolla med ditt barns läkare om du har några syn oro ögonen.

Det finns många orsaker till sömnlöshet, inklusive en överaktiv nervsystemet, rastlösa tankar och miljöpåfrestningar. Den blå ljusterapi är en stor icke-medicinska metod för att behandla sömnlöshet. Den arbetar för att minska stress och lindra rastlöshet, ångest och spänning. Denna form av terapi kan göras i bekvämligheten av ditt eget hem.

Hur det fungerar

Blått ljus terapi fungerar på två sätt: genom att andas och blått ljus. Djupandning är en viktig del av denna terapi, eftersom ofta människor tar grunda andetag som endast använder övre bröstkorgen, övre bröst och axlar. Ytliga andetag öka belastningen på hela kroppen eftersom du är i huvudsak svälta vitala delar av kroppen av syre. När du tar djupa andetag, använder du din mage och membranet att leverera de nedre delarna av dina lungor med syre. Detta är viktigt att ge ditt blod med rätt mängd syre. Ofrivillig del av nervsystemet aktiveras när du andas djupt, vilket minskar din stress och stimulerar din avkoppling svar.

Det blå ljuset är utformad för att omskola kroppens övergång från dag till natt. Detta görs eftersom det blå ljuset tänds och bleknar bort. Du kommer att synkronisera dina djupandningstekniker med rytmen i blått ljus för att lugna kroppen. Du kommer att hålla ögonen öppna tills du faller i djup sömn. Det är viktigt att göra det möjligt för blått ljus styra din andning. Det är också viktigt att vara vaksam på ljuset, eftersom ljus stöd i kroppens anpassning till natten. Detta fungerar eftersom det finns särskilda receptorer i ögonen som tolkar det blåa ljuset som dagtid och eftersom det bleknar bort, din kropp tolkar detta som natten.

Andra fördelar

Denna form av terapi är säkert för alla åldrar. Det är också bra för resenärer som ändrar tidszoner ofta. När tidszoner korsas uppmuntrar blått ljus justeringen av dygnsrytmen, som är kroppens biologiska klocka. Praktiskt för resenärer, de blå lamporna finns i kompakt storlek.

Människor som lider av ångest kan dra nytta av denna sömn terapi samt genom att hålla enheten i handen efter att ha valt hjärtslag läget. Samtidigt som du tittar på ljuset, det fungerar för att lugna nerverna och minska ångest. Detta kan också göras under dagen för att minska ångest.

Detta ljus kan också användas som ett sovrum ficklampa eller stämningsljus.