XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

lavemang utrustning

Hur fungerar lavemang utrustning fungerar?

Typer av Lavemang

Det finns tre typer av lavemang som vanligen används i en hemmiljö: det beredda lavemang, glödlampan lavemang och väskan lavemang. Var och en av de tre produkter skall kunna fungera i en distinkt och lätt att förstå sätt.

beredda Lavemang

Beredda lavemang kommer i form av en flaska lösning. Beredda lösningar består ofta av en mineraloljelösning. Mineraloljan är utformad för att smörja fekaliematerial att lindra eliminering. Flaskan har en bifogad fil spets som sitter rektalt. Om du vill använda den förberedda lavemang, in spetsen i anus och klämma på flaskan, som överför lavemang lösning från flaskan in i ändtarmen.

bulb Lavemang

Glödlampan lavemang fungerar på samma sätt som den förberedda lavemang, förutom att lampan inte kommer förfylld med lavemang lösning. Lampan öppnar för att tillåta ett lavemang lösning, som vatten, för att sättas in.

lavemang väska

Lavemang väska är den mest avancerade lavemang utrustning som ofta används i en hemmiljö. Lavemang påsar finns i olika storlekar; vissa håll så mycket som en liter vatten. Lavemangspåsar tillåter en större mängd vätska att komma in i kolon än göra glödlampa lavemang. Tanken bakom lavemang påsar är att införa vatten i tjocktarmen för att mjuka upp avföring och uppmuntra perestalsis (muskelsammandragningar) i tjocktarmen för att främja avskaffandet av fekal avfall. Lavemang väska Utrustningen består av fem delar: lavemang väska, slangar, insättnings spets, en krok och ett flöde klämma.

För att använda lavemang väska utrustning, fylla påsen med vatten eller någon annan lavemang lösning. Påsen hängs av kroken på en torkställning eller på något annat praktiskt ställe. Insättningsspets ansluter till en sida av slangen. Den andra sidan ansluter till lavemang väska. Insättnings spetsen är införd i anus. Ett smörjmedel som KY Jelly vanligen tillämpas med införingsspetsen före införandet för enkel användning.

Flödet klämman frigörs för att tillåta den lavemang lösningen för att lämna lavemang genom röret och flöda in i ändtarmen. Flödet styrs av hur långt klämman öppnas och genom att höjden på lavemang väska. Ju högre lavemang väska hängs ovanför kroppen, desto snabbare flödet.

För att stoppa flödet av lavemang lösning, stänga flödet klämman.

Insättnings spets tas bort från anus och lavemang lösning och avföring utgång anus. Den person normalt sitter på toaletten samtidigt som lavemang lösning och avföring för att avsluta.

disclaimer

Denna artikel är avsedd att användas för utbildningsändamål bara. Författaren och förläggaren inte nödvändigtvis rekommendera användning av lavemang utrustning. Lavemang är inte lämpligt i närvaro av vissa hygienkrav. En läkare bör alltid rådfrågas innan du använder lavemang utrustning.

Ett lavemang är en medicinsk procedur som används för att evakuera tarmarna genom att injicera vätska in i den nedre tarmkanalen. Lavemang administreras typiskt med hjälp av ett lavemang väska, slang och ett munstycke. Eftersom lavemang utrustning är sannolikt att komma i kontakt med avföringsmaterial är det viktigt att rengöra utrustningen ordentligt för att sterilisera den och förhindra infektion.

Instruktioner

1 Tvätta all lavemang utrustning noggrant med tvål och vatten. Köra tvållösningen genom slangen.

2 Skölj utrustningen noga med varmt vatten.

3 Fyll en hink med en blandning av vatten och blekmedel; blandningen bör vara en liter vatten till 0,8 liter (0,10 gallon) blekmedel. Detta kommer att göra blandningen ca 10% blekmedel och 90% vatten.

4 Placera den lavemang utrustning i hinken och låt det dra i 15 minuter.

5 Ta lavemang utrustning ur hinken och skölj den ordentligt en gång med varmt vatten.

6 Häng ett klädstreck i ett rum med god luftcirkulation och hänga lavemang väska och slangar på tork.

Tips

 • Torkning våt lavemang utrustning är viktig för att förhindra bakterier och mögel.
 • Använd inte lavemang utrustning för annat ändamål än det för vilket den är avsedd ändamål och undvika att dela lavemang utrustning när det är möjligt.
 • Använd blekmedel blandningen i ett väl ventilerat rum och inte bo i rummet som utrustningen suger eftersom blekmedel rök kan vara skadligt vid inandning.

Livsmedel som innehåller mycket fett, socker och kolhydrater orsakar ett lager av slem bildas på tarmväggarna. Detta är kroppens naturliga sätt att skydda sig från onödiga gifter. Nackdelen med att slemhinnor är att det hindrar kroppen från att absorbera näringsämnen så effektivt som det borde. En vanlig lavemang kan hjälpa rensa den nedre delen av mag-tarmkanalen av slem. Eftersom lavemang är införda i rektum och används typiskt mer än en gång, är det viktigt att rengöra och desinficera utrustningen efter varje användning.

Instruktioner

1 Skölj lavemang utrustning med vatten omedelbart efter användning. Fyll påsen med vatten, skaka den upp och pressa vattnet tillbaka ut. Upprepa detta två gånger.

2 Blanda en lösning av blekmedel och varmt vatten. Använd en matsked av blekmedel för varje liter vatten. Det är enklast att göra detta i ett handfat eller badkar.

3 Blöt lavemang utrustning i blekmedel lösning under 30 minuter. Detta kommer att sterilisera den utrustning och bryta upp alla rester som kan ha fastnat på insidan slemhinnan i påsen.

4 Skölj utrustningen som i steg 1 fem gånger. Det är viktigt att ingen blekmedel kvar inuti eller på lavemang.

5 Torka av utrustningen med våtservetter. Ägna extra uppmärksamhet åt veck och sprickor.

6 Torka med en ren handduk utrustningen torr. Hänga påsen att torka med munstycket sidan vänd nedåt.

Tips

 • Skölj lavemang före varje användning.
Hur man gör ett kolon rengöra Lavemang

Ett kolon rengöra lavemang kan vattna ändtarmen och nedre tjocktarmen, lindra förstoppning och avgifta kroppen. Enligt Nick Foley och Sally James, naturläkemedel läkare vid "Ställ en Naturopath" vattenvolymen från lavemang expanderar tarmarna och orsakar tarmen att släppa avfall. Även om det finns många typer av lavemang, några som bara rengöra ändtarmen, måste ett kolon rengöra lavemang inkluderar en riklig mängd vätska för att nå den nedre tjocktarmen. Lavemang påsen kan vara gjord av gummi, vinyl eller latex och håll från en till fyra liter vätska. Munstycken finns i olika material, storlekar och former. Tala alltid med din läkare innan du försöker ett hem lavemang.

Steg

Steg 1

Sätt ca 12 inches från en ände av slangen, och ansluta denna ände till botten av munstycket. Anslut den andra änden av slangen till röret som sticker ut från botten av lavemang väska.

Steg 2

Fylla lavemang väska med 1,5 till 2,0 liter vatten vid kroppstemperatur av ca 98 grader.

steg 3

Hänga lavemang påsen 4 till 6 fot från marken genom att fästa en ände av S-kroken in i cirkeln högst upp i lavemang påsen och den andra änden av kroken från en torkställning, duschmunstycke eller hög stativ i badrummet .

steg 4

Smörj munstycket och anus.

steg 5

Få in en reflex bröstet ställning på golvet, sätter munstycket i ändtarmen och öppna klämman för att låta vattnet rinna in i din kropp. Ta i så mycket vatten som möjligt.

steg 6

Ligg ner på rygg och massera nedre delen av buken under några minuter eller så länge som du kan hålla i vattnet innan du går på toaletten.

varningar

 • Rådgör med din läkare om din hälsa innan administrera ett kolon rengöra lavemang. Michael Picco, MD, vid Mayo Clinic, varnar kolon renar för personer med njur- eller hjärtsjukdom på grund av den ökade risken för uttorkning och förlust av elektrolyter. Var noga med att inte perforera ändtarmen, eftersom detta kan kräva operation, enligt Carol Burke, vd vid Cleveland Clinic.

tips

 • Rengör och desinficera lavemang utrustning, i synnerhet munstycket, efter varje användning.
 • Ta lavemang i tidiga morgnar innan du dricker eller äter någon mat.
 • Släpp ut vatten från slangen innan du sätter munstycket i ändtarmen för att undvika ansamling av luft i tjocktarmen.
 • Ta två eller tre lavemang per session till fullo rengöra ut skålen och lägre kolon.
 • Byt ut munstycket med en 18 tum lång kolon röret och sätt detta rör i ändtarmen för en djupare kolon rengöra.

Saker du behöver

 • 1-2 liter lavemang väska
 • Munstycke
 • Slang
 • Klämma
 • Skakade
 • Varmt vatten källa
 • Vattenlösligt smörjmedel
 • 18 tum kolon röret
Hur man ger en lavemang med lavemang väska

Lavemang bidra till att vattna ändtarmen och tjocktarmen och förbättra hälsa och vitalitet. Enligt Kristina Amelong, en certifierad Colon Hydrotherapist på Optimum Health Network, innebär en bra lavemang program infusion filtrerat vatten i tjocktarmen för att stimulera peristaltiken och utvisa avfall. Lavemangspåsar är väsentliga för att tillföra tillräcklig mängd vatten för att rengöra bortom rektum och nå den nedåt och korsa kolon. Lavemang påsar finns i olika storlekar från 1 liter till över 4 liter och kan köpas från olika online försäljare.

Steg 1

Välj en plats i ditt hem nära toaletten där du kommer att vara bekväm att ge ett lavemang. Badrumsgolvet, badkar, eller angränsande rum är vanligt.

Steg 2

Inrätta IV stativet till önskad höjd för att hålla lavemang väska. Ju högre påsen, kommer den snabbare vattnet komma in i ändtarmen. Nybörjare bör börja vid 3 fot från botten av lavemang väska till marken, enligt en artikel med rubriken "Lavemang utrustning -? Vad är bäst för hemmabruk"

steg 3

Anslut ena änden av slangen till lavemang väska skjuter rampen klämma 18 inches över den andra änden av slangen, dra åt den och ansluta den änden av slangen till munstycket.

steg 4

Fyll lavemang väska med filtrerat vatten. Justera temperaturen enligt dina önskemål. Använd inte varmt vatten eftersom det kan bränna vävnaderna i ändtarmen och tjocktarmen.

steg 5

Anslut kroken till lavemang väska och hänga den från IV stativet.

steg 6

Smörj lavemang munstycket och ligga på rygg eller vänster sida eller få i ett knä-bröst, varvid det är mest bekvämt. Intern rengöring Systems, ett företag som säljer lavemang leveranser rekommenderar Sims läge, vilket innebär att ligga på vänster sida med höger knä nära bröstet.

steg 7

Sätt munstycket i ändtarmen och lossa klämman för att tillåta vatten att strömma in Dra åt klämman om du upplever kramper. lossa klämman när du känner dig bekväm att återuppta låta vattenflödet. Fortsätt tills du känner att du behöver använda toaletten.

varningar

 • Kontrollera med din läkare innan du tar ett lavemang. Enligt Donald J. Mantell, MD, personer med mag-tarmsjukdomar, såsom Crohns eller ulcerös kolit, svåra hemorrojder eller en tumör i ändtarmen eller tjocktarmen inte bör genomgå ett lavemang.

tips

 • Varmt vatten lavemang vid kroppstemperatur är mest bekväm.
 • Smörjmedel, såsom KY jelly, gör det enkelt att sätta in munstycket och rena efteråt.
 • Ju högre lavemang väska är från marken, desto längre vattnet kan gå för en djupare kolon rengöra; inte överstiger 5 fot.

Saker du behöver

 • IV stativ
 • 2-4 liter lavemang väska
 • 6 fot genomskinlig slang
 • ramp klämma
 • 6 tums munstycke
 • Krok
 • sötvatten
 • Smörjmedel
Hur får lavemang påse redo för användning

Lavemang används för att spola avföring eller avföring från ändtarmen och nedre tarmen när en patient är förstoppad eller förbereder sig för en medicinsk åtgärd. Liten volym, kommersiellt beredda lavemang är ibland tillräcklig, men en större volym lösning, upp till en liter, som administreras genom ett lavemang väska och slangar, ger i allmänhet bättre resultat, enligt Merck Manual. Vanligt kranvatten eller saltlösning - saltvatten - är oftast det bästa valet, men ibland tvål läggs till när vanligt lavemang inte har varit effektiva. Lägga fosfater, mineralolja eller andra ämnen har emellertid inte visat sig ge hälsofördelar och kan få negativa effekter.

Steg 1

Kontrollera lavemang påsen och slangen för skada genom att hälla en liten mängd vanligt vatten i påsen medan du håller den över en vask eller toalett. Om vatten läcker genom någon del av utrustningen innan den når toppen av röret, kassera den och skaffa ny utrustning.

Steg 2

Säkra klämman på slangen och testa den genom att hälla en liten mängd vanligt vatten in i behållaren. Om klämman är defekt, byt utrustningen.

steg 3

Bestäm vilken typ och volym av lösning som behövs. Följ läkarens order eller, om du inte har en läkares order, följa de allmänna riktlinjer som grundar sig på syftet med lavemang, liksom mottagarens ålder och allmänna hälsa. Att rengöra tarmen innan en medicinsk åtgärd eller för att lindra förstoppning, kommer en vuxen kräver 500 till 1000 ml - milliliter - kranvatten eller normal saltlösning - saltvatten lösning. Ibland kan en liten mängd av Kastilien tvål till om kranvatten eller normal saltlösning lavemang inte har varit effektiva.

steg 4

Värm lösningen till rumstemperatur eller något högre, eller till 105 till 110 grader Fahrenheit. Justera varma och kalla kranar om du använder vanligt vatten eller placera en behållare med saltlösning i en skål med varmt vatten. Om du inte har ett bad termometer för att bestämma den exakta temperaturen, testa lösningen på din inre handleden; det ska kännas bekvämt, inte varmt eller kallt.

steg 5

Fyll påsen med värmas normal saltlösning eller kranvatten i rätt mängd, med användning av de linjer på lavemang väska för att bestämma fyllnadsnivån. Lägg ett paket av Kastilien tvål, även kallad ren tvål, om sådan finns.

steg 6

Lyft påsen, håller slangen över vasken eller toaletten. Hålla påsen med en hand, använda den andra handen för att frigöra klämman, låta lösningen att strömma genom slangen och driva ut luft. Spänna slangen vid en punkt omkring 4 eller 5 inches från spetsen.

steg 7

Häng den fyllda lavemang väska på en droppställning eller annan anordning i närheten av mottagarens säng på en höjd som inte är högre än 18 inches ovanför anus. Gravity kommer att driva lösningen i mottagarens tarmar. Administrationen måste vara långsam för bästa resultat. Upphängning av påsen över 18 inches ovanför mottagaren kommer att fylla tarmarna för fort, producerar dåliga resultat.

steg 8

Smörj de senaste två till tre inches av slangen med en generös mängd vattenlöslig gelé för att förhindra skador på mottagarens anus rekommenderar Carol R. Taylor i sin bok "Fundamentals of Nursing."

varningar

 • Långvarig användning av lavemang kan orsaka kolon tröghet. Kroppen slutar svara på de normala signaler att uträtta sina behov, orsakar svår förstoppning, enligt Merck Manual.
 • Lösning som är för kallt kan orsaka kramper, vilket gör förfarandet mer obekväm, säger Taylor. Varma lösningen kan skada slemhinnan i tarmen.

tips

 • Den exakta placeringen av klämman är inte viktigt, men det bör vara lämpligt för din att använda. Överväga den position du kommer att använda när du administrera lavemang rekommenderar Taylor: med din dominanta hand, kommer du in spetsen på slangen cirka 3 till 4 inches i mottagarens anus och hålla det där under 5-10 minutes.To administrera lösningen , du kommer att använda din icke-dominanta handen för att frigöra klämman på slangen, för att säkerställa att klämman kommer att vara inom räckhåll under förfarandet.
 • Om du inte har en droppställning, be någon att hålla påsen för dig. Om du inte har någon att hjälpa, kan du placera den fyllda, fastspänd väska på sängen när du börjar lavemang, lyft sedan påsen till rätt höjd.

Saker du behöver

 • Lavemang behållare, slangar och klämma
 • Vatten
 • Bad termometer, valfritt
 • Castille tvål, valfritt
 • Vattenlöslig gelé
 • droppställning

Hur man använder en enda Bardex munstycke för Lavemang


Lavemang är en relativt icke-invasiv sätt att behandla svår förstoppning. Lavemang som ges på sjukhus brukar komma med sin egen slang och munstycke. Men i vissa nödsituationer, medicinsk utrustning kanske inte kunna transporteras till sjukhuset. I en situation som denna, måste en sjuksköterska använda annan utrustning för att administrera lavemang. Enstaka bardex munstycken, som vanligen används när du sätter en Foley-kateter, är ett möjligt alternativ till traditionella lavemang munstycken.

Instruktioner

1 Häng tom lavemang väska på en droppställning. Säkerställa att lavemang väska höjs över midjan på patienten.

2 Fäst bardex slangen till öppningen vid botten av lavemang väska. Använda en slanglängd som är åtminstone 3 fot lång. Wrap vissa band runt bardex slangen och lavemang väska för att hålla slangen på plats.

3 Fäst enda bardex munstycket till bardex slangen. Kläm fast bardex slang med lavemang klämma medan du tömma lavemang lösningen i lavemang väska.

4 Administrera lavemang till patienten precis som om du använde ett lavemang munstycke. Kom ihåg att noggrant smörja enda bardex munstycket innan du sätter in den i patientens anus för att undvika skador och obehag. Ta bort klämman på bardex slangen när den gemensamma bardex munstycke och slang är på plats.

närings Lavemang

Närings lavemang är ett användbart komplement till viktminskning, avgiftning och rensning. Tillgången på närings lavemang recept har ökat i takt med allmänheten har blivit mer medvetna om fördelarna. De verktyg som behövs för hem närings lavemang är mer lättillgänglig samt. Samråd med din vårdgivare innan en närings lavemang rekommenderas starkt.

Identifiering

Ett lavemang är införandet av vätska in i rektum genom anus för att stimulera evakuering, att diagnostisera eller behandla en sjukdom. Fluiderna kan variera i komposition i en närings lavemang. De används som en del av en övergripande funktionell wellness strategi för kost och hälsa.

Utrustning

Administrera närings lavemang hemma kräver vissa poster. Lavemang kit kan köpas eller varje post kan köpas separat. Det behövs ett lavemang påse för att hålla fluiden. Lavemang slangen ansluter påsen till munstycket som är införd i rektum och kan vara två till fyra fot i längd. En ändtarmen munstycke krävs för att förhindra läckage från ändtarmen. Ett lavemang glödlampa eller hink kan användas i stället för den lavemang väska. Ett smörjmedel bör köpas för att underlätta införandet. Alla örter eller lösningar som köps eller görs för närings lavemang bör vara av hög kvalitet och ren.

typer

Närings lavemang recept kan innefatta vatten, kaffe, aloe vera, magnesium, lin, kamomill, Spirulina eller korn .. Varje växtbaserade lavemang producerar olika resultat och riktar olika delar av kroppen. Det är absolut nödvändigt att göra eller köpa en högkvalitativ lösning för närings lavemang för att undvika komplikationer. Det rekommenderas att konsultera med en vårdgivare som är förtrogen med naturmedel innan du försöker närings lavemang.

fördelar

Närings lavemang fördelar är att befria tjocktarmen och ändtarmen av avfall och andra giftiga ämnen, stressa och förbättringar i vanliga åkommor. En tydlig och bättre fungerande tarm kommer även att låta kroppen att bättre absorbera näringsämnen från mat. Närings lavemang har inte utvärderats ingående i peer-reviewed forskning, så söka vägledning från en kvalificerad sjukvårdspersonal.

Säkerhet

Det finns flera försiktighetsåtgärder med närings lavemang, konstaterar MayoClinic.com. Kontrollera med din läkare, särskilt om du är för närvarande under hans vård eller på receptbelagda läkemedlen. Om en annan sjukvårdspersonal ger närings lavemang eller rengöra, se till att alla produkter som används är av engångstyp och har inte använts tidigare. För närings lavemang hemma, se till att alla verktyg är ordentligt sanerad och steriliseras mellan varje användning. Hålla väl hydrerad under och efter en närings lavemang kommer att förhindra uttorkning.

Lavemang och viktminskning

Om du har blivit frustrerad av dina ansträngningar att gå ner i vikt, kanske du överväger nya metoder för att öka dina resultat. Vissa naturliga hälso-och sjukvårds hävdar att lavemang kan bidra till att öka eliminering av toxiner och avlägsna avfallsuppbyggnad i tjocktarmen, vilket leder till viktminskning. Men det finns inte tillräckligt med vetenskaplig forskning om viktminskning fördelarna med lavemang och kolon rensningen.

Historia

Ett lavemang är en gammal form av hydroterapi som har använts i århundraden för att rengöra tjocktarmen, enligt Lawrence Wilson, en näring och livsstil konsult med Center for Development. Det har skrivits om i Bibeln och i skrifter av gamla egyptierna, sumererna, grekerna och romarna.

Definition

Lavemang kan vara självadministreras med hjälp av utrustning för att spola kolon med varmt vatten, och i vissa fall andra ingredienser såsom kaffe, örtte eller vete-gräs, enligt Jacqueline Krohn och Frances Taylor, författare av "Natural avgiftning."

Lavemang kontra Colonic

Till skillnad från ett lavemang, ett kolon - eller kolon bevattning - administreras av en professionell. Dessutom, för att den utrustning som används under ett kolon administrera vätska och spola ut kolon kan fyllas flera gånger för att producera en mer grundlig rengöring, enligt Peter Bennett, en naturläkemedel läkare och författare till "The Purification planen."

Roll i viktminskning

Brenda Watson, medförfattare till "The Detox Strategy", påpekar att avfall kan bygga upp i tjocktarmen och börjar ruttna, ökar mängden toxiner i kroppen. När hon förklarar för många gifter i kroppen hämmar flera processer i kroppen som påverkar din vikt, inklusive lever avgiftning och metabolism. Med tiden kan den mängd avfall i kolon hopa till flera pounds och med bidra till "potbellies." Watson hävdar att även om kolon rensningen är inte en viktminskning teknik, ofta resulterar det i betydande viktminskning.

Bevis

Enligt Glen F. Aukerman, professor vid College of Medicine vid Ohio State University, högkvalitativ forskning om säkerhet, effektivitet och processen av kompletterande och alternativa terapier såsom lavemang är begränsade. Studier som undersöker effekterna av lavemang ofta fokusera på sin användning före sjukhusförfaranden, inte för viktminskning.

Hemlagad Pilates Utrustning


Pilates är ett program för skonsamma övning som designats av fitness expert Joseph Pilates. Många av övningarna kan ske utan någon annan än möjligen en handduk eller matta för att göra golvet behagligare under dig utrustning. Som ni framsteg och bli starkare, men kanske du vill prova några mer avancerade övningar som kräver en Pilates stol eller möjligen en Pilates reformator.

enkel utrustning

Även nybörjare kan dra nytta av att lägga till några enkla delar av utrustning till sin träning. Pilates övningar är i allmänhet isometrisk, håller poser med muskler spända. Använd en hoprullad handduk att lägga ett visst inflytande. Ta en badhandduk och vrida den på längden som om du skulle vrid ur den. Håll ett mål i varje hand och ryck. Du kommer att känna musklerna i överarmarna, bröstet, övre delen av buken och axlar som arbetar. Leta efter andra sätt att använda en handduk i en Pilates bok, video eller hemsida.

Överväg att använda en Pilates boll för att förbättra din rygg och buk träning. Bollen är relativt billig och är gjord för att stödja din vikt och andra påtryckningar. Om du föredrar att ersätta, men du kan använda en del fast stoppade kuddar i stället. Dessa kommer inte att tillåta dig att göra rullande övningar, men de kommer att stödja dig medan du gör arbetet med att justera din ryggrad och sträcka på bålen.

Ordföranden och reforma

Med lite uppfinningsrikedom och träbearbetning förmåga, kan du göra rimliga ersättningar för mer avancerade delar av utrustning. Oftast bara sett i Pilates studior, de är ganska dyra att köpa. Stolen, som ibland kallas en Wunda stol, ser i princip som en ottoman eller pall. Under sätet på stolen en pedal är fäst med två kraftiga fjädrar. Denna manick tjänar syftet att tillhandahålla motstånd för din träning. Pedalen är inte nödvändigt för många av de rörelser du skulle göra på stolen, så du kan välja att bara använda en robust ottoman eller en matsal stol. Sitt på kanten av avföring eller stol, hålla fast vid hörnen för stöd. Sakta höja benen så långt som möjligt och hålla dem där och räkna till 10. Upprepa detta några gånger för en effektiv kärn träning. Att ersätta pedalen, kan du bifoga bungee sladdar till benen på en köksstol. Placera fotsulorna på bungee rep och tryck mot den medan du luta dig tillbaka för en buken grepp.

Få del av nyttan av en Pilates reformator hemma genom att anpassa träningsbänk eller en utomhus schäslong. Du kommer inte att kunna dra nytta av den skjutbara insatser autentiska reformator ger med denna inställning. Men genom att fästa en fjäder eller stark bungee rep med en justerbar rem eller handtag i varje hörn av bänken eller gräsmatta stol, kan du lägga till motstånd och stöd till många av de ställningar du skulle göra på en reformator.