XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Laser genom pipan på gevär !

Laserborrprovskott erbjuder ett billigt, säkert och ändamålsenligt metod för observation i ditt gevär. Anordningarna finns i två stilar: bullet formade enheter som är placerade direkt i gevär kammaren, och laser monterade, vilka fäster direkt till änden av cylindern. En brist hos den kulformad laser är att den är begränsad till en specifik kaliber, medan slutmonterade lasrar kan användas med en mängd olika kalibrar. Även om anordningarna är monterade på olika sätt, är borrningen siktan tekniken densamma.

Instruktioner

1 Kontrollera att ditt gevär är obelastad.

2 Installera lasern antingen genom att placera enheten i gevär agerande i att stänga bulten (om du använder en kulformad laser) eller genom att infoga i slutet av slutmonterade laser i geväret pipa.

3 Aktivera lasern genom att vrida omkopplaren på sidan av slutmonterade laser (skottformade lasrar automatiskt aktiveras när geväret är bulten är stängd).

4 Observera ditt mål genom omfattningen och spela där lasern träffar målet.

5 Centrera oscilloskops hårkorset så att de skär varandra på den punkt i laserstrålen. Justera horisontella hårkorset genom att vrida ratten på sidan av omfattningen motsols för höger och medurs för vänster. Justera de vertikala hårkorset genom att vrida ratten på toppen av omfattningen moturs upp och medsols för ner. När centrerad, är omfattningen siktade in.

6 Stäng av lasern (om slutmonterade) och ta bort. Om kulformad bort genom att öppna geväret på bulten.

Tips

  • Förvara din laser borrning sighter utan batterier installerade. Inte göra det kan skada hålet sighter.
  • Lasrar kan orsaka skador på ögonen; försiktig när du använder hålet sighter.

Laser boresighters tillåter dig att synen i kikarsikte på egen hand. Laser boresighters är lätta att använda för att snabbt noll i din räckvidd. Det finns två typer av laser boresighters: Bullet-typ och slutmonteras. Bullet-typ boresighters placeras i geväret kammare och projicera en stråle genom pipan och ut på målet. End monterade boresighters fästa direkt till slutet av gevär pipa. Även olika till utseendet, är boresighting tekniken identiska.

Installera

Efter att ha kontrollerat att ditt gevär lossas, fästa din slutmonterade laser för att i slutet av din gevärspipa eller om du använder en skott stil laser, placera enheten i gevär kammare och stänga åtgärder bulten. Bullet stil lasrar aktiveras när åtgärden bulten är stängd; end monterade lasrar måste vara påslagen, med strömbrytaren på sidan.

nollställning i

Ta syftar till ditt mål genom omfattningen och märka när lasern träffar målet. Den punkten är geväret projicerade träffpunkten och var du vill att din oscilloskopets hårkorset centrerad. Justera hårkorset genom att vrida höjdjusteringsratten ovanpå omfattningen medurs för att flytta hårkorset ner och moturs för att flytta upp dem. Vrid Sidojustering ratten på höger sida av omfattningen medurs för att föra hårkorset vänster eller motsols för att föra det rätt. När hårkorset är centrerade på laserpunkten är din räckvidd siktats i.

Laser boresighters och magnetiska optiska boresighters är båda mycket effektiva anordningar för att snabbt nollställning i kikarsikte. Även olika i drift, båda boresighters visar kulorna projicerade point-of-effekt. Interna laser boresighters är kulformad och är begränsade till en specifik kaliber (exempelvis en 0,223 laser boresighter inte kommer att fungera i en 0,308 gevär). Magnetiska boresighters rymmer alla gevär, oavsett kaliber.

Laser Bore Sight Operation

Om du vill använda din laser boresighter, öppna gevär agerande och ladda boresighter in i kammaren som om det var en kula. Stängning av åtgärden aktiverar lasern, som skjuter ut en stråle genom pipan och ut på målet. Sikta din gevär på ett mål, observera där strålen träffar målet och justera omfattning hårkors att skära på balken.

Laser Boresighter Varning

Försiktighet bör iakttas vid användning av din laser boresighter. Laserstrålen är ett intensivt ljus som kan orsaka ögonskada. Alltid vara medveten om var din laser är spetsig och aldrig rikta den mot människor eller djur.

Magnetiska Boresighter Operation

Den magnetiska boresighter är fäst vid änden av cylindern och justeras för att matcha omfattningen höjd. Väl ansluten kommer boresighter rutnät vara synlig genom ramen. De omfattning hårkors bör därefter justeras för att skära i mitten av gallret.

Magnetisk Boresighter Varning

Magnetiska boresighters skapa ett starkt magnetfält som potentiellt kan skada elektronisk utrustning. Personer med pacemaker bör undvika att använda magnetiska boresighters.

tillämpningsområde för justering

Du kan justera de horisontella hårkorset genom att vrida justeringsratten (ligger på toppen av din räckvidd) medurs för att flytta hårkorset ner eller motsols för att flytta upp dem. De vertikala hårkorset justeras genom att vrida justeringsratten (på den högra sidan av din räckvidd) medurs för att flytta hårkorset vänster eller motsols för att flytta dem till höger.

Korrekt rengöring ditt gevär är en viktig del av att vara en vapenägare. Metall och nedsmutsning pulver bygga upp efter varje skott, och kondens kan orsaka din gevärspipa att rosta. En ren gevär kommer att fungera smidigare, brand mer exakt och har en längre livslängd. Hoppe produkter kan vara mycket användbar vid rengöring och underhåll av gevär. Hoppes lösningsmedel lösa och bryta upp nedsmutsning uppbyggd, se till att ditt gevär kommer att fungera på rätt sätt. Rengöring ditt gevär tar bara några minuter.

Instruktioner

1 Ta bort all ammunition från geväret och se till att ingen ammunition i närheten av rengöringsområdet.

2 Säkra gevär i ett skruvstäd. Demontera bulten från geväret och sätter hålet guide i bakstycket.

3 Fäst hålet borste för att rengöringsstången. Doppa borsten i Hoppe är nr 9 lösningsmedel.

4 Sänk ned staven i bakstyckes änden av cylindern. Tryck försiktigt stången genom pipan till mynningsänden i en jämn rörelse, och sedan dra stången tillbaka. Upprepa detta steg tre till fem gånger mer, beroende på hur länge geväret har gått sedan den senaste rengöringen.

5 Ta hålet borsten från rengöringsstaven. Fäst slitsade änden till staven, och glida en rengöring lapp i den slitsade änden.

6 Sänk ned staven i bakstycket. Driva stången hela vägen genom pipan och drar stången tillbaka. Gör detta i en mjuk, kontinuerlig rörelse.

7 Ta bort den smutsiga patch från den slitsade ände och glider en ren lapp i det. Kör denna patch genom pipan på samma sätt.

8 Fortsätt att köra rena fläckar genom pipan fyra till åtta gånger, eller tills en patch kommer ut rena.

9 Placera en ren lapp in i den slitsade änden och fukta den med smörjoljan. Sänk ned staven i bakstycket, tryck den genom pipan, och dra den tillbaka i en jämn, kontinuerlig rörelse.

10 Fukta din rengöringsduk med smörjoljan. Med hjälp av tyg, applicera ett tunt lager olja på alla exponerade metallytor på ditt gevär.

Tips

  • Om vapnet åtgärder behöver rengöras, använd en fosforbrons verktyg borste för att skrubba bort all smuts eller annat material. Rörliga delar kan vätas med Hoppes lösningsmedel, skrubbade sedan med brush.Hoppe s gör att många typer av lösningsmedel. Om du använder en hel del koppar-mantlade ammunition, använd koppar lösningsmedel för att avlägsna eventuella koppar spår i pipan. Om du är en svartkrut entusiast använder svartkrut lösningsmedel och patch smörjmedel. Välj lösningsmedlet som är rätt för din needs.Make noga med att rengöra ditt gevär åtminstone en gång i månaden, även om du inte har sköt det, för att förhindra korrosion.

Hur man Inspektera ett gevär Bore


Att köpa en pistol, i synnerhet en begagnad, kräver ett visst mått av kontroll. Bedöma tillståndet och funktionen av gun mest viktiga delar är nödvändig. En av de mest avgörande delarna pistolen är pipan, och mer specifikt, borrningen. Hålet är insidan av pipan, genom vilken kulan färdas. Du måste veta vad hålet ska se ut, hur den ska svara på olika typer av inspektion och vilka verktyg ger dig den mest rättvisande bild av hålet.

Instruktioner

Inspektion

1 Hitta en ren siktlinje in i cylindern från kulans ingångspunkt för en blotta ögat inspektion. Begära tillstånd från pistolen säljaren att avlägsna slutstycksaggregatet, i förekommande fall. Om du inspekterar ett inbrott fat pistol, helt enkelt bryta fat för att erhålla rätt siktlinje. Nu, inbördes ner pipan. Om detta är en räfflad hål, leta efter jämn och slät räfflingen utan tecken på slitage eller inkonsekvenser. Om du tittar ner en slät insida fat, likt en vanlig hagelgevär, ser också för inkonsekvens, stötar, eller ännu värre, bucklor. Om någon av dessa är synliga för blotta ögat, kan borrningen av vapnet vara milt till allvarligt äventyras.

2 Test för borrning renlighet och inkonsekvenser som kan döljas av gevär olja. Fråga säljaren om tillstånd att köra en rengörings lapp genom pistolen. Om plåstret kommer ut milt avsevärt smutsiga det är en indikation på att pistolen, och så hålet, inte har rengjorts nyligen och kan inte rengöras regelbundet. Detta kan leda till borr oegentligheter.

3 Fråga säljaren tillstånd att rengöra pipan och hålet. Kör fläckar med lösningsmedel genom pipan tills de kommer ut rena. Inte olja pistolen. Kör fyra till fem ytterligare fläckar genom att torka pipan och sedan kontrollera för bristande överensstämmelse med blotta ögat. Med borrningen oljefri, är dings, spår, urholkningar och bucklor kommer att bli mer synliga.

4 Undersöka borrningen med en Boroskop, om möjligt. Om vapnet är dyra eller du är särskilt intresserade av tillståndet i hålet, är det där en Boroskop är praktiskt. Det tunna fiberoptiska röret kan föras in i pipan för att få en upp-nära, 365-graders bild av pipan. Det finns också modeller och tillbehör som utformats för att följa räfflingen. Detta verktyg och teknik anses vara den enda bombsäkert sätt att upptäcka nästan alla borr krämpor och inkonsekvenser, men det är fortfarande inte idiotsäker. En modern Boroskop kan köra mellan $ 1000 till $ 2000, så det är sällsynt att den genomsnittliga vapenägare eller ens vapen köparen har en.

De flesta gevär komma med öppna rikt installerade på pipan förutom en omfattning, men vissa äldre vapen kan ha förlorat siktet eller hade dem bort. Någon form av observation mekanism är absolut nödvändigt för exakt skytte, och om du inte har en räckvidd, kan du installera egna öppna riktmedel.

Instruktioner

1 Välj gevärssikten. Det finns flera utföranden för öppna platser, med variationer i skåran och främre sikte. Skåran kan vara rektangulär, U-formad eller V-formad, och det främre siktet kan vara en enda stråle, en punkt, eller en avsmalnande inlägg. Välja vilken typ du är mest bekväm med.

2 Fäst synen fästet vid behov. Nästan alla gevär komma med rätt stagfabriksinstallerade på plats på pipan, men i fall din pistol är utan den, montera stag över effekten av ditt gevär, cirka 8 inches framför där ögat vilar när du håller geväret i skjutställning. Konsolen fäster lätt till strukturen av pistolen med skruvar som följer med konsolen.

3 Säkra pistolen pekar på en vägg, antingen med ett skruvstäd eller andra vikter för att stabilisera den i läge.

4 Mark den plats där de fat punkterna på väggen. Du kan skjuta en laserpenna genom pipan om du har en praktisk, men annars kan du helt enkelt titta igenom pipan med ögat och markera positionen.

5 Fäst bakre sikte på konsolen, från 6 till 8 inches framför ögat, där det känns mest bekväm.

6 Rikta in främre sikte på framsidan av cylindern, så att centrum av skåran, i mitten av den främre sikte, och den punkt på väggen är alla direkt i linje. Siktet bör nollställas vid en punkt omkring en tum ovanför den plats där pipan pekar.

7 Ta ditt gevär till området, skjuta den och göra nödvändiga justeringar för att finjustera iakttagelsen av de öppna riktmedel.

Remington gör en rad skjutvapen för mål- och jaktändamål. Remington gevär varierar i kaliber rundor de tar, men alla har ett gemensamt behov av att brytas i ordentligt. Fullgöra denna uppgift genom att vapnet till en certifierad skjutbana tillsammans med pipan rengöringssats. Ta flera skott, rengör pipan och upprepa hela sessionen. Detta får gevärspipa bruten i och redo för fältbruk.

Instruktioner

1 Ta tre till 10 skott på skjutfältet. Om du använder en räckvidd, ta tid att justera höjd- och vind rattar att få noggrannheten du önskar.

2 Öppna kammaren av vapnet och kontrollera att det är obelastat och det finns inga rundor i vapnet. Flytta till en arbetsbänk och gänga en torka i slutet av pipan rengöringsverktyget. Slutet av verktyget bör se ut som en fluga med torklappen gängade genom slitsen.

3 Skjut torka genom pipan flera gånger för att avlägsna ackumulerade kordit eller smuts. Gå tillbaka till intervallet området och ta tre till tio fler skott, öppna geväret och gå rent igen.

4 Upprepa shoot-ren-shoot flera gånger. Efter sessionen, torka geväret ned med vapenolja för att lagra vapen och förhindra rost.

Glas strö gevär lager gör ett gevär mer korrekt genom att lyfta pipan på pistolen ur trä gevär bädden. Trä av ett lager kan krympa och svälla beroende på väderförhållanden, i sin tur att applicera tryck på eldröret och potentiellt förändra flygmönster av kula. Genom att lyfta pipan ur geväret säng, glas sängkläder eliminerar trycket från trä lager och tillåter fat till "flyta" fritt, producerar konsekventa och korrekta skott. Glas strö gevärslager är inte svårt om en allmän process följs.

Instruktioner

1 Använd skruvmejseln för att ta bort skruven halvvägs upp lager som håller eldröret till aktie själv. Skjut bulten ut och skjut sedan pipan, action och utlösningsanordningen ut ur lager som en stor bit.

2 Ställ cylinderanordningen åt sidan och använda Dremel för att ta bort material från lager i avtryckaren och åtgärdsboxar inuti pistolen lager. Fäst en trä avlägsnande fastsättning Dremel och sakta sand bort ca 1 / 4-1 / 2 tum av trä inuti hålen skär för åtgärden enheten.

3 Använda sandpapper för att sanden samtliga ytor på det inre av lager, inklusive längden av pipan spåret. Blanda glas gel med härdaren från glas inbäddning kit och sedan sprida ett tunt lager av gel (1 / 4-1 / 2 tum) längs alla ytor på lager interiör som eldröret eller triggenheten kommer att beröra. Låt torka tills klibbig.

4 Installera pipan, action och avtryckarenheten och sätt tillbaka lager till cylindern med monteringsbulten på den främre delen av beståndet själv. Låt pistolen sitta ostörd under natten.

5 Ta bort monteringsbulten från pistolen nästa morgon och pop pipan, action och utlösa enheten fri från glaset. Detta kan ta lite vinklad fett som åtgärden och fat passar mycket tätt i lager.

6 Installera pipan, action och monteringsbulten och dra den ner helt.

Tips

  • Se till pistolen är obelastad vid alla tidpunkter under denna procedur.

Det bästa sättet att rengöra ett gevär efter fotograferingen Frätande Ammo


Äldre militära överskott gevär används fortfarande för jakt, skytte och hem försvar. Ammunition är rikligt och låga priser, och skjutvapen är normalt ganska exakt. Kvicksilver salt primer föreningen från äldre ammunition deponeras i de arbetande delarna av pistolen vid bränning. Dessa korrosiva föreningar dra till sig fukt till metalldelar som kan förstöra en pistol genom rost inom några veckor. Rostskydd kräver ett extra steg för rengöring med ammoniak, som neutraliserar salter.

Instruktioner

1 Fält band geväret enligt tillverkarens anvisningar. Ta bort alla delar som är att inte rengöras bort från arbetsområdet.

2 Placera alla små delar som ska rengöras i behållaren. Spraya delarna frikostigt med ammoniaken baserat rengöringsmedel, och låt dem stå under 30 minuter.

3 Spraya delarna igen förrän ganska våt. Skrubba delar med en tandborste eller annan liten hård borste, medan handskar. Torka dem med en ren bomullstrasa.

4 Flytta delar till ett handfat och skrubba dem med diskmedel och rinnande vatten. Torka dem noga.

5 Spray flera borr patchar med ammoniak spray och kör dem genom pipan med en Jag och stav. Inspektera hålet med en borrning ljus för att säkerställa den korrosiva återstoden renas bort.

6 Fortsätt att rengöra insidan av pipan med en vanlig pistol rengöring förening tills den är blank.

7 Lätt olja bitarna och sätt ihop geväret.

Tips

  • Alltid gummihandskar när du arbetar runt ammoniak. ögonskydd är inte en dålig idé i händelse av stänk.
  • Efter rengöring av skjutvapen, tvätta händer och armar noggrant med tvål och kallt rinnande vatten.
  • Frätande syror fungerar bäst i en hög luftfuktighet område. Kontrollera dina skjutvapen för rost varje par veckor under regnperioden.

bör inte utföras observation i ett gevär en gång och aldrig tänkt på igen. Bara stöta omfattning kunde kasta ditt gevär för anpassning av, så du bör noll ditt gevär ganska ofta till förändringar i din egen syn, eller en ny omfattning eller fat, eller bara för att se till att det fortfarande skytte sant.

Instruktioner

Placera

1 Skjut från en bänk vila, om möjligt, där du kan vila nosen på en sandsäck eller annat stationärt stöd. Att minska vackla i gevärspipa är avgörande för korrekt observation.

2 Använd liggande ställning om en bänk är inte tillgänglig. På området, eller en plats rensas från stenar och pinnar som kan störa din position, ligga platt på en bekväm vinkel till målet, så nära som möjligt till den naturliga position du alltid ta när du fotograferar.

3 Använd en sele för att hjälpa stadig geväret mot armen, eller vila fat på en sandsäck.

4 Plantera dina armbågar bekvämt på marken. Om det finns en kvist under punkten av armbågen, flytta den, eftersom det kan orsaka din armbåge att flytta.

5 Snug vapnet så hårt i axeln som möjligt.

6 Titta igenom siktet eller omfattning, och se till att positionen av huvudet är naturligt och synen bilden är klar. Det bör efterlikna så mycket som möjligt den vinkel du alltid använda när jakt eller tävlingsskytte.

7 Se till att din räckvidd är fokuserad och ställ in den på den högsta kraft som gör att du kan se målet klart, vilket ger dig det bästa synen möjliga bild.

Target Placering

8 Bore plats ditt gevär på 100 yards genom att ta bort skruven och tittar genom pipan mot målet. Utan att flytta gevär, justera omfattningen så att du kan se målet genom ramen. Detta ger en grov "hål-observation" att använda som underlag för finjustering.

9 Börja på 25 yards. Genom att starta nära kommer prick ser större och är lättare att slå, och justeringar är lättare.

10 Flytta målet till 100 varv när du är säker på ditt gevär skjuter noggrant vid 25 varv.

11 Kontrollera om du inte skjuter på en rad, att dina mål har en ordentlig backspärr och att du inte skjuter uppåt eller i någon riktning där en förlupen kula kommer att drabba ett hus eller en vandrare. En 30,06 är korrekt till över 1000 varv, och kulorna kommer att bära mycket längre.

shot Grupper

12 Sight ditt gevär på 25 gårdar för sanna centrum, både för höjd och för vinden, vid 100 varv du kommer att observation att skjuta två inches ovanför dödläget och döda på för vind (när du siktar på piltavla, kommer en korrekt siktade gevär skjuter två inches ovanför).

13 Titta igenom omfattning och linje gevär upp dödläget på prick. För att se till att du inte ansträngande att hålla geväret på målet, blunda för några sekunder innan du tittar genom ramen igen. Om nosen har drivit utanför mål troligt att du manuellt håller geväret på plats i stället för att låta den vila naturligt.

14 Kontrollera varje runda genom tubkikare när du eld, utan att ändra din position, för att få fullständig precision. Om du inte har någon tubkikare eller kan inte se hålen genom din kikarsikte, måste du få upp och undersöka målet, men eld ett par rundor först utan att ändra din utgångsläge.

15 Håll koll på varje skott på en tavla på skjutbänken, att ta bort gissningsleken där varje skott landade. Antalet varje skott avfyras.

16 Försök att "ringa" din rundor genom att notera när hårkorset på omfattningen placerades när den runda avfyras. Om de faktiska kulhål inte överensstämmer där du tycker att de borde vara, in siktet förmodligen verkligen är avstängda.

17 Om du ont om tid, använder militär stil observation metod för tre-runda grupper. Avfyra tre rundor på prick utan att stanna för att justera in siktet eller flytta din position.

18 Kontrollera där rundor hit med din tubkikare, återigen utan att röra läge, om det är möjligt.

19 Om skottet gruppen är någorlunda nära varandra, använd mitten av gruppen för att bestämma hur långt att flytta in siktet för höjd och vind. Om skotten är utspridda, skjuta en andra grupp och försöka kontrollera din andning.

20 När du har fastställt att geväret skjuter konsekvent, oavsett om det är på målet flyttar sevärdheterna i enlighet med anvisningarna som medföljde omfattning. Olika omfattningar kan använda ett annat antal "klick" för att uppnå en viss rörelse över 100 yards. Om det tar fyra klick för att flytta sevärdheter en tum på hundra yards, kommer det att ta 16 klick på 25 yards att flytta den en tum.

21 Avfyra en annan runda att kontrollera riktigheten av dina justeringar. Ditt mål är att sätta det inom 10 ring vid 25 varv, eller åtminstone inom en tum av centrum.

22 Fortsätt att förbättra din syn justeringar behövs, tills du får en jämn tre-runda grupp i mitten av 25-yard mål.

23 Flytta till 100 yard mål och upprepa övningen, att sträva efter en naturlig ställning, stadiga, kontrollerade skott och siktbild som matchar hålen i målet. Om du kan ringa dina skott och samtalet bekräftas av målet, är ditt gevär skjuter noggrant och alla vilda skott orsakas troligen av dig.

24 Om dina bilder vägrar att rada upp på båda mål, kontrollera monteringen av din räckvidd för att se om det kastas bort av rekyl eller drivande något.

25 Kontrollera din noll varje gång ditt gevär har obränd under en lång tid.

Tips

  • Olika kulor och laster kan påverka var en runda påverkar mål. Ny ammunition kan påverka ditt gevär noggrannhet. Sight ditt gevär i de rundor du kommer att använda vid fotografering på riktigt.
  • Gör mycket säker på vad som ligger bakom ditt mål innan du skjuter.