XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

kvinnliga roddare

Kända kvinnliga Roddare

Den mest kända kvinnliga roddare i USA: s historia var Ernestine "Ernie" Bayer, som kämpade i decennier för att göra kvinnlig ro en accepterad idrott. Bayer, som dog 2006 vid en ålder av 97, är känd som mor till kvinnors rodd i USA. Rodd, tillsammans med andra fysiskt krävande sport, ansågs tabu för kvinnor i första decennier av 20-talet. Bayer grundade Philadelphia Girls Rodd Club på 1930-talet och de första damtävlingen hölls Schuylkillfloden 1939. Outtröttligt främja sporten, Bayer lockade hundratals kvinnor till vattnet. Efter 1972 passage av avdelning IX, som krävde jämlikhet i college sportprogram, flera högskolor lagt kvinnors rodd program och sporten blomstrade.

ernestine Bayer

Mer än bara en promotor av sporten, Bayer var en av de bästa roddare i historien. Föds för tidigt att tävla i OS eller VM, Bayer bländade hennes kamrater som hon fortsatte att tävla mot kvinnor som var i 20-årsåldern och 30-talen. Vid en ålder av 75, rodde hon med USA åtta som hade vunnit guld i de olympiska spelen 1984. De medarbetare som rodde med Bayer forsade att båten flyttas lika smidigt genom vattnet som det gjorde under OS. Bayer fortfarande rodd och inställning åldersgrupp rekord tills hon drabbades av stroke vid en ålder av 96.

silken Laumann

En medaljör 1984, 1988, 1992 och 1996, kanadensisk Silken Laumann fångat hjärtat av sitt land och världen i 1992 års olympiska spelen. Den regerande världsmästaren i enstaka sculls, var Laumann öva 78 dagar innan de olympiska finalen när en annan båt slog igenom hennes skalle och strimlad hennes ben. Nerver och muskler avhuggna, fibula bruten, Laumann uthärdat fem operationer och sedan, ungefär en månad efter olyckan, cyklade i en rullstol ner till bryggan, klättrade in i hennes skalle och återupptogs utbildning. Vid OS, sprang hon sig till en bronsmedalj, en bedrift som anses vara den mest fantastiska comeback i kanadensiska idrottshistoria. År 1996 avslutade hon sin olympiska karriär med en silvermedalj, och blev sedan en framgångsrik inspirationstalare.

Katherine Grainger

De mest framgångsrika roddare i brittisk historia, var Katherine Grainger namnet Olympic Athlete of the Year 2010 för sporten rodd. Hon och hennes dubbelpartner, Anna Watkins, dominerade fältet vid VM i Nya Zeeland och gick obesegrad under 2010. Dessutom har Grainger också varit en presterande i singel och quad årorna. En mästare fyra-tiden världsmästare, Grainger tjänade silvermedaljer vid OS 2000, 2004 och 2008.

Eketarina Karsten-Khodotovitch

Rankad som den bästa kvinnan roddare i världen under 2010, har Karsten-Khodotovitch vunnit tre OS-guld och sex VM. På så sätt blev hon en nationell hjälte i sitt hemland Vitryssland. VM var i Vitryssland 2009, och Karsten-Khodotovitch fångade en annan krona vid en ålder av 37. En relativ nonathlete som en flicka, Eketerina, en 6-fot, 172 pund gymnasist, ombedd att gå till Minsk School av Rodd, som rekryterade, och resten är historia.

Höjden & amp; Vikten av kvinnliga Roddare

Längd och vikt av roddare har en direkt korrelation på strömmen av deras stroke. Köpenhamns universitet motion forskare Niels Secher forskning visar att elit roddare är lång och har magert, muskulösa kroppar. Den idealiska längd och vikt för kvinnor roddare beror på vikten klassificering av båten, men delar behovet av låg kroppsfett.

Rodd hastighet och kroppsstorlek

Secher forskning försöker att korrelera den hastighet med vilken en roddare drar och deras kroppsvikt. I sin presentation "150 Years of Scientific Förfrågan om Rodd" han rapporterar att det inte finns något samband mellan en roddare styrka och hur långt roddare sträcker ryggen eller benen. Han tror att förbättrad utbildning och ökade fysiska dimensioner har lett till bättre båthastigheter och hastighet under de senaste 150 åren. I boken "Physiology of Sports" Secher konstaterar att rodd är direkt ansluten till vikt. Han skriver: "Det verkar som mindre lyckade roddare är också lättare." Hans forskning visade att när variabler inklusive utrustning vikt kontrollerades, att roddare som väger 90 kilo, eller cirka 199 pounds, utförde två procent bättre i hastighet och styrka än 155 pund, eller 70 kilo, roddare. Secher ansluter denna forskning till män och kvinnor i sin presentation.

Fysik Rodd och kroppsstorlek

Oxford University fysik instruktör Ana Dudhia förklarar att Sir Isaac Newtons tredje lag av rörelse - varje handling har en likvärdig och motsatt reaktion - är uppenbar i rodd. En roddare skjuter vatten i en riktning och båten rör sig i den andra. Hennes forskning visar båtens fart är beroende av roddare förmåga att pressa vatten snabbare med en åra. Hennes kompletterande forskning, "Effekt av tyngd på Rodd" korrelerar vikten av roddarna till den maximala mängd makt de kan producera tillsammans.

Regler som styr Vikt

De två traditionella viktklasser i konkurrens rodd är lätta och tunga. US Rodd, som fastställer reglerna och styr sporten i Amerika, säger i regel 4-106 att kvinnliga lätta roddare inte får överstiga 130 pounds. Vidare var den genomsnittliga vikten av alla båtens roddare kan inte överträffa den 125-pound märket. Det finns ingen minimivikt tröskel för lätta eller tunga, som också kallar öppet.

Coxswains

Båtens coxswain styr rodret för att styra båten och styr besättningens slaghastigheten. Även om de inte dra en åra, påverkar deras vikt utförandet av en båt. Coxswains lägga extra tyngd till båten, som är varför de flesta besättningar söker korta och / eller smala människor för rollen. US Rodd regel 4-109 anger att styrman för en kvinno båt måste väga minst 110 pounds, exklusive överskott kläder, stroke-skärmar eller annan utrustning som kan bäras i båten. Inte uppfyller denna tröskel innebär att båten måste bära dödvikt, i form av sand, hantlar eller annat ämne, för att uppfylla kravet. Coxswains väger in med sina båtar innan loppet, men deras vikt räknas inte i den genomsnittliga båtvikt nämns.

Perfekt Längd och vikt för kvinnor

US Rodd rapporterar att den genomsnittliga kvinnan roddare är ungefär sex fot. En översyn av 2013 US seniorlandslaget visar att de kvinnliga öppna roddare varierar mellan 5 fot 4 tum till 6 fot 3 inches, med vikt mellan 110 och 185 pounds. De lätta trupp tips skalorna mellan 121 och 130 pounds, med höjder mellan 5 fot 5 tum och 5 fot 10 tum.

Kropps Krav för kvinnor Roddare


Kvinnors rodd ökar i popularitet på gymnasiet, college och professionell nivå, och bussar är alltid på jakt efter främsta kandidaterna. Men inte varje kvinna är byggd för att vara en elit roddare. Vissa fysikaliska egenskaper höjd, lem längd och styrka separat fritids roddare från riktiga idrottare. Lär dig mer om delade egenskaper kan hjälpa dig att avgöra om rodd är en sport för dig.

Rodd klasser och kategorier

Rodd är en sport tillgänglig för alla kvinnor, oavsett ålder. Konkurrenskraftiga juniorklass roddare är yngre än 19 och måste vara inskrivna i high school. Under-23 roddare är 19 till 22 och är ofta på college lag, där de fortsätter att utvecklas innan de kan rankas bland ledande roddare som konkurrerar på Olympic och världsklass nivåer. Masters kategori roddare är 27 år och äldre, och har rätt att konkurrera på världs Rodd master Regatta. På alla nivåer, kan kvinnors rodd delas upp i två underkategorier, lätt och öppen vikt. Det finns inga viktbegränsningar för öppna klass roddare, men lätta kvinnor får inte överstiga 130 pounds, och den genomsnittliga vikten av alla roddare i en lätt båt måste vara 125 pounds eller mindre.

Lång Tall Sally

Framgångsrika kvinnliga roddare är hög med långa övre och nedre extremiteter och korta sitthöjd. En studie från 2007 av olympiska roddare publicerades i "Journal of Sports Science" jämfört lätta och öppna vikt roddare till en kontrollgrupp av friska unga vuxna som inte var idrottare. Fann de att öppna vikt kvinnliga roddare var högre och längre limbed än kontrollerna, medan lättvikts roddare var närmare i höjd och lem längd till kontrollgruppen. Alla kvinnliga roddare i studien hade en arm span större än deras höjd. Enligt USRowing.org, öppen klass kvinnliga roddare tenderar att vara nära 6 fot hög.

muskel Upp

Roddare kännetecknas av lägre kroppsfett och högre nivåer av muskelmassa än nonathletes, vilket resulterar i en högre total kroppsvikt för öppen viktklass. Den australiska studien fann lätta kvinnliga roddare att väga mindre än nonathlete kontrollgruppen, vilket indikerar mycket låg fetthalt värden för lätta roddare, vars muskelmassa var hög i jämförelse kropps. I en undersökning från 2005 av kvinnliga roddare som publicerats i "British Journal of Sports Medicine," större muskelmassa var associerad med snabbare värmetider och högre total regatta placering under tävlingen.

Ström på

Korrelationen mellan muskelmassa och prestanda i roddare har att göra med topp aerob och anaerob konditionering, förklarar forskarna Richard Godfrey och Greg Whyte i en artikel publicerad i "Peak Performance." Förutom att det krävs att ro med maximal kraft i en kontrollerad miljö, måste roddare kunna motstå miljöförhållanden som följer av vattnets temperatur, vindens hastighet och riktning, och lufttemperatur. Peak aerob konditionering i kombination med styrka och kraft är önskvärda egenskaper för högpresterande rodd.

Är det bättre att bli Muscular för rodd?

Det är inte bara bättre för en roddare att vara muskulös, är det viktigt. Emellertid den typ av muskelutveckling idealisk för en roddare fokuserar på styrka och uthållighet snarare än bulk. Rodd kräver enorm muskulär uthållighet och toppeffekt för spurter. Som Sport Fitness Advisor hemsida säger, är rodd "en av de mest fysiskt ansträngande av alla sporter."

Fysik

Elite roddare tenderar att vara muskulös, passform och hög på grund av fysiken av sporten. Tall roddare har längre armar och ben, som fungerar som hävstänger för att flytta båten genom vattnet med maximal effektivitet. Starka roddare flytta båten genom vattnet snabbare på grund av sin extra kraft. De flesta främsta manliga roddare är mer än 6 fot hög och vikt ca 210 pund Den översta kvinnliga roddare är cirka 6 fot lång och väger ca 170 pund Som BBC Sport hemsida säger, nästan alla roddare vikt är muskel, eftersom varje extra vikt minskar hastigheten på båten.

potential

Om du har grundläggande kroppstyp för rodd, lägga muskler och uthållighet makt kan göra dig till en mästare. Ett program i Australien för att rekrytera ungdomar med rodd potential pekas ut Megan Fox, som hade aldrig rott en båt, för hennes lärobok bygga för rodd. I 1996 olympiska spelen, efter nio år av träning, Fox vann guld.

muskel Type

Den typ av muskelstyrka som du vill för rodd betonar toppeffekt, topp muskulär uthållighet. Att utveckla styrka och uthållighet, rekommenderar Sport Fitness Advisor sportspecifika styrketräning, inklusive sittande rader, hip släde arbete och enda arm rader. Dessa övningar ger dig muskler som kan tillhandahålla toppeffekt för förivrar tidigt i loppet att fastställa positionen för den långa glid i mellersta delen av loppet och sedan en annan all-out sprint på tråden. Wellness MA webbplats innehåller en komplett styrketräning träning rutin för roddare, inklusive styrketräning övningar för ben, armar, bröst, mage och låg rygg.

överväganden

Om du inte har en idealisk storlek för rodd, kan du tävla i lättvikts rodd, öppen för män upp till 160 pund och kvinnor upp till 140 pund Det finns VM för lätta roddare, både manliga och kvinnliga, och vissa högskolor och rodd klubbar har lätta lag. I själva verket, FISA, det styrande organet i rodd, uppmuntrar lätt racing som ett sätt att främja rodd i länder och regioner med en befolkning på mindre statured människor, såsom Latinamerika och Asien. Men styrka och uthållighet krav är samma lätta racing som du de är i öppet eller tunga, rodd. Så du har fortfarande att träffa tyngdrummet för sportspecifik träning för att bygga starka och magert muskler du behöver för rodd

Diet för Rowers

Konsumera en riktig kost, anpassad för sport nutrition, hjälper till att maximera en tagarens prestationsförmågan. Det är särskilt viktigt för dem som tävlar. Även om du ro bara för skojs skull, efter en väl balanserad måltid plan hjälper dig att se och känna ditt bästa. Din totala dagliga kaloribehov är baserade på dina caloric utgifter och viktkontroll mål.

Kalorier för tävlingsidrottare

Du kan bränna ett stort antal kalorier rodd, vilket är anledningen till tävlingsidrottare har ofta höga kaloribehov. På bara 30 minuter av kraftig rodd, en 155 pund människa förbrukar cirka 316 kalorier, enligt Harvard Health Publications. Konkurrenskraftiga manliga roddare kan kräva mer än 22,7 kalorier per pund kroppsvikt dagligen, medan kvinnliga idrottare behöver ofta 20 till 23 kalorier per pund kroppsvikt dagligen. Detta motsvarar 4,086 kalorier för en 180 pund manliga roddare och 2700 till 3105 kalorier per dag för en 135-pound kvinnliga konkurrenskraftig roddare.

Kalorier för Fritids roddare

Om du vanligtvis rad på en låg till måttlig intensitet, kan din dagliga kalori behov vara lägre än kraven i tävlingsidrottare. Harvard Health Publications rapporterar att en 155 pund människa bränner 260 kalorier på 30 minuter rodd i måttlig takt. Medan aktiva vuxna behöver ofta omkring 18 kalorier per pund kroppsvikt dagligen, måttligt aktiva individer behöver i allmänhet 16 kalorier per pund kroppsvikt varje dag, konstaterar Harvard Medical School. en 180-pund fritids roddare kan därför behöva 2880 till 3240 kalorier per dag, medan en 135-pound fritids kvinnliga roddare kan behöva 2160 till 2430 kalorier per dag.

Preworkout måltider

För att maximera en tagarens prestationsförmågan, få en näringsrik preworkout måltid och mellanmål är ett måste. Sport Dietist Australien rekommenderar att äta en hög carb måltid - såsom frukostflingor med lättmjölk, en engelsk muffin med sylt eller frukt med låg fetthalt yoghurt - två till fyra timmar före en tävling. St Lawrence University föreslår att äta 100 till 200 kalorier - såsom en energi bardisk, sportdryck, banan eller en bagel - 30 till 45 minuter före tidiga morgon träning.

Efter träningen Nutrition

För att korrekt återhämta sig, äta en carb-innehållande mellanmål inom en timme och en välbalanserad måltid inom två till fyra timmar efter en rodd händelse. Efter träningen snacks kan inkludera sportdrycker, smörgåsar, frukt eller spannmål barer, konstaterar Sport Dietitians Australien. St Lawrence University föreslår att äta 15 till 20 gram protein med varje carb-innehållande liten måltid eller mellanmål. Proteinrika alternativ inkluderar yoghurt, keso, mjölk, nötter, frön, jordnötssmör, magert kött, grönsaker, ägg, kyckling och sojaprodukter.

Hur man blir en kvinnlig kropp Builder


Inte alla kvinnor vill vara supertunna; några långa för mager, muskulös utseendet på en kroppsbyggare. För att uppnå detta kroppsbyggnad, en komplett livsstilsförändring, tillsammans med enorma mängder av engagemang och vilja, krävs. Även manliga och kvinnliga kroppar är klart mycket olika när det gäller att bodybuilding de grundläggande principerna är desamma. Medan det hormon som ansvarar för muskelutveckling hos båda könen är testosteron, män producera detta i mycket större mängder än kvinnor gör. Detta innebär att kvinnliga kroppsbyggare hittar bygga muskler hårdare och långsammare än vad män gör.

Instruktioner

1 Hur man blir en kvinnlig kropp Builder

Gott om sömn är viktigt att ge dig tillräckligt med energi för att träna.

Göra drastiska förändringar om du inte redan följer en hälsosam livsstil. Minst sju timmars sömn varje natt är avgörande, och en kost rik på fett och protein kommer att öka produktionen av testosteron. Försök att äta sex till åtta små måltider per dag, med massor av komplexa kolhydrater, magert protein och stora mängder frukt och grönsaker.

2 Hur man blir en kvinnlig kropp Builder

Träning på gymmet kan vara mer produktiv än att träna hemma.

Starta ett träningsprogram. Om du inte har all tyngdlyftning utrustning hemma, gå på gym. Detta kan hjälpa till att hålla dig motiverad också, och du kan träffa andra kvinnliga kroppsbyggare som kan ge råd och stöd. Gå med i ett gym som har en tränare som specialiserat sig på bodybuilding. En nybörjare bör börja med enkla sammansatta rörelser som knäböj, marklyft och bänkpress i höga repetitioner, öva tills dessa tekniker har bemästrat.

3 Sikta på att träna tre till fyra gånger per vecka, med fokus på områden av kroppen som behöver mest arbete, såsom axlar eller rygg. Bestäm vad din ultimata fysiska mål är: små, väl utvecklade muskler eller rivna, skrymmande muskler? Gymmet tränare kommer att kunna hjälpa dig att utveckla en träningsplan för att bäst uppfylla dina mål.

4 Bestäm om du vill gå all-naturliga vägen eller om du vill ta steroider för att öka muskelmassan och stöd i fettförbränning. Om du hoppas på att konkurrera på hög nivå bodybuilding tävlingar, är det en fråga som du måste tänka på länge och hårt, få kvinnliga bodybuilders nå höga nivåer utan hjälp av steroider, och de tillåts inte tävlingen är specifikt för alla naturliga kroppsbyggare.

5 Ändra din träning rutin då och då för att hindra kroppen att vänja sig vid träning, vilket kan bromsa utvecklingen. Fråga din tränare hur du kan variera ditt program.

6 Håll utkik efter kvinnliga bodybuilder tävlingar och ange ett när du känner dig redo. Delta i en tävling är ett utmärkt sätt att få användbar feedback från andra kroppsbyggare och uppleva konkurrens sidan av bodybuilding.

Tips

  • Om du väljer att använda kosttillskott, oavsett om de är steroider eller andra droger, följ instruktionerna noggrant och sluta ta dem om du upplever biverkningar eller mår dåligt. Rådfråga en läkare om du har några frågor.

Manliga och kvinnliga kognitiv inlärnings Skillnader


Hjärn specialister konstatera att viktiga grundläggande hjärn skillnader i hanar och honor är det bidrar till kognitiva inlärnings skillnader. Enligt en artikel skriven av rådet för exceptionella barn ", män tenderar att vara rätt-hjärna dominerande och honor vänster hjärna dominerande." Detta uttalande hänvisar till det faktum att män har en bättre kapacitet för matematik och naturvetenskap medan honor excel mer i läsning och skrivning. Hanar och honor reagerar också olika på strukturerad miljö skolan.

Skillnader i struktur

Vissa strukturella skillnader i hjärnan orsakar män och kvinnor att lära sig på olika sätt. Corpus callosum står som den lättast identifierbar skillnad i strukturen av den manliga och kvinnliga hjärnan. Detta område av hjärnan, ansvariga för att producera känslor, har en större massa i kvinnor än hos män. Enligt Dan Hodgins, samordnaren för småbarnsfostran vid University of Pennsylvania, "På grund av denna skillnad i storlek, kvinnor har bättre verbal förmåga och är starkt beroende av verbal kommunikation, män tenderar att starkt beroende av icke-verbal kommunikation och är mindre benägna att verbalisera känslor. " Forskning visar också att vissa områden på frontalloben, som styr språket, är större hos kvinnor. Detta kan förklara hur kvinnor har betydande kompetens inom språkbaserade områden.

Skillnader i utveckling

Statistiken visar att den kvinnliga hjärnan utvecklas snabbare än den manliga hjärnan. Ett synligt exempel på detta tidiga mognad äger rum i myelinisering i hjärnan. Myelination hänvisar till processen av beläggning av nerver i hjärnan som fortfarande är en av de sista stegen i den unga hjärnan flyttar in i vuxenlivet. Beläggningen av hjärnan nerver sker tidigare hos kvinnor än i män. Hodgins anges att "på grund av detta, kvinnor, till exempel, kan få sina komplexa verbala färdigheter så mycket som ett år tidigare än män." Att få dessa tidiga verbal förmåga ger kvinnor en fördel i klassrummet som outvecklade hanar kan kämpa med skriftlig och muntlig språk.

Skillnader i Learning Styles

Både män och kvinnor reagerar olika på strukturerad miljö skolan och utveckla inlärningsstilar som en coping mekanism. Forskning tyder på att en majoritet av män utnyttjar en visuell inlärningsstil som kräver visuella hjälpmedel och muntliga förklaringar. Enligt Hodgins "artikel", särskilt som män blir äldre, de tenderar mot symboliska texter, diagram och grafer. " Honor tenderar att fungera bättre med enkla texter. Rörelse spelar också en viktig roll i inlärningsstil av män. Även om kvinnor inte kräver rörelse för att bistå i inlärningsprocessen, manlig vilja flytta runt. Detta behov av att röra sig i konflikt med strukturerad miljö skolor som studenter har förväntningar på att sitta stilla och återstående tyst. Både män och kvinnor trivs bort av den kooperativa inlärningsstil som innehåller arbeta med partners eller grupper.

Hur man skilja mellan en manlig Bass & en kvinnlig bas


Att könsbestämma fisk kan vara en mycket svår uppgift. Medan vissa fiskar kan vara lätt könsbestämmas, andra är nästan omöjligt att skilja mellan utan att klippa dem öppna och undersöka deras reproduktiva organ. Bass är ett namn som delas av många olika arter av taggiga-finned fiskar som hör till familjerna Serranidae och Centrarchidae. Det finns olika metoder för att bestämma könet av bas, men det finns ingen bombsäkert förfarande för att bestämma deras kön genom att helt enkelt fysiskt utseende ensam.

Instruktioner

1 Observera fisk under våren. Våren är häckningssäsongen, och mogna kvinnliga bas kan lätt identifieras genom sina svullna eller sjunkna bakkroppen. Deras magar kommer antingen att svullna eftersom de är fulla av ägg, eller nedsänkt eftersom de har nyligen lagt dem.

2 Bestäm kön större bas (13 till 15 inches eller längre) genom att undersöka området kring deras urogenitala öppningen. Detta är öppningen på den bakre undersidan av fisken. Honorna kommer att ha en cirkulär scaleless området kring deras urogenitala öppningen, medan män "scaleless område kommer att vara mer avlång.

3 Massera buken av fisken genom att flytta fingrarna från mitten av buken tillbaka mot urogenitala vent med användning av lätt tryck. Om mjölke (fisk spermier) drivs ut, då fisken är en hane. Om ingen mjölke utvisas, då är fisken sannolikt en kvinna, men inte med säkerhet.

Hur ska en kvinnlig klänning för ett kollegium intervju?

En del av en lyckad college intervju dressing att imponera. En college intervjun är upptagande officer första intryck av dig personligen, så hur du klär dig själv kommer att säga en hel del om dig. Om det ser ut som du tog dig tid att presentera dig själv snyggt, visar det hur mycket du bryr dig om intervjun och din ansökan till att högskolan. Du vill se din bästa, kanske du vill visa lite personlighet i vissa fall, och viktigast av allt, du vill se professionell.

Toppar med Bottoms

Enligt Rice University, är den lämpliga kvinnliga klänning för college intervjuer affärsdress, vilket innebär en T-shirt och jeans är uteslutet. Kvinnor bör i allmänhet ha en trevlig blus med byxor eller kjol. Du vill att dina kläder för att vara bekväm, passa dig väl och göra du känner dig säker. Toppar att undvika är linnen, ärmlösa tröjor och grimma toppar. Om du bär en kjol, se till att det inte är för kort. De bästa byxor att bära är mörka byxor. Du kan lägga till lite färg genom att bära en enfärgad topp. Om du behöver ytterkläder, prova en enfärgad kavaj eller kofta.

Klädd i en klänning

Du kan välja att bära en klänning om du vill gå till en mer feminint utseende, vilket kan låta din kreativitet lysa för en intervju på en design eller konst skola. Innan du klä sig enligt din personlighet, se till att du vet vilket program du söker. Ljusrosa med pärlor är ett elegant utseende. Naken färger är också elegant, och de se till att du inte gå överbord på färg. Du vill inte din klänning att vara alltför girly, men viktigast av allt, du vill att det ska vara blygsam och proffsiga. Se till att den inte visar klyvning och det är inte kort.

Skor och Accessoarer

Lägenheter är ofta det bästa valet för skor eftersom de är praktiskt för promenader och samordna med de flesta outfits. Lämna hattar och solglasögon hemma. Det är bäst att antingen undvika höga klackar eller bära låga klackar för din intervju. Se bara till att undvika öppen tå skor. Ansiktsbehandling eller kropp smycken kan distrahera din intervjuaren, så det är bäst att gå till din intervju klädd i bara en enkel par örhängen. Innan du lämnar huset, dubbelkolla att färgerna i skor, kläder och tillbehör allt samordna väl.

Hår och makeup

Du vill att ditt hår och makeup för att vara enkel, konservativ och naturligt utseende för din intervju. Undvika flashiga färger eller tillbehör i håret som kan distrahera intervjuaren. Gör att ditt hår förblir ur ansiktet. Applicera inte en överdriven mängd av parfym. Om du ansöker om en examen i design, konst eller annan kreativ ämne, eller som gäller för en konstskola, kan du välja att visa upp din kreativa sida genom att bära roligt och intressant smycken. Prova att bära en vit blus, grå kavaj och mörka byxor eller formella blickande skinny jeans. Använd sedan din kreativitet för att försköna dig med färgrika tillbehör.

Biverkningar av kvinnlig Libido Booster

Faktorer som stress, kronisk sjukdom och hormonförändringar kan orsaka libido avta bland kvinnor. Naturliga metoder för att öka libido finns i olika former. Herbal tillsatser, som tros vara effektiva afrodisiaka, innehåller ingredienser som ofta används i århundraden i kinesisk medicin. Även om dessa produkter skryta säkra och effektiva resultat, deras växtbaserade ingredienser som ofta förknippas med mindre biverkningar såsom huvudvärk, hudutslag och andra komplikationer. Tala med din läkare om du tar mediciner som kan störa någon naturläkemedel.

Prove

Provestra är en populär kvinnlig libido booster. Det sägs vara en naturlig afrodisiakum, innehållande allmänt använda växtbaserade ingredienser som ginseng och L-arginin. Formeln tas i kompletterande form och sägs öka upphetsning, smörjning och förnimmelser bland kvinnor inom 30 dagar efter regelbunden användning. Medan produkten påstår sig ha några biverkningar, kan växtbaserade ingrediensen L-arginin sänka blodtrycket och orsaka illamående, magkramper och diarré i höga doser, enligt Mayo Clinic. Även reaktioner på ginseng är ovanligt, kan det orsaka mani när det tas med vissa antidepressiva medel.

Vigorelle

Vigorelle, en kvinnlig stimulerande grädde, sägs öka libido genom att öka upphetsning och smörjning. När de appliceras lokalt till slidan område, grädden hävdar att stimulera vävnad, dilate blodkärlen och öka blodflödet till området. De naturliga ingredienser inkluderar en mängd olika örter som gingko biloba och vild jams. Även skaparna av produkten hävdar krämen är fri från biverkningar, är ginkgo biloba i samband med biverkningar som huvudvärk, illamående, gastrointestinala besvär, diarré och allergiska hudreaktioner, enligt National Center for Gratis och alternativ medicin. Dessutom, wild yam, som fungerar som en föregångare till de mänskliga könshormoner, har har rapporterats orsaka utslag i vissa användare, enligt National Library of Medicine.

hennes Lösning

En annan populär kvinnlig libido booster är ett tillägg som heter Hennes lösning. Sägs förbättra libido, expandera blodflödet, stärka orgasm och förbättra sexuell njutning, piller innehåller naturliga ingredienser som Tribulus terrestris och DHEA. Tribulus terrestris, en allmänt använd naturläkemedel för sexuell dysfunktion och används ofta för att förbättra prestandan hos idrottare, kan också öka testosteronnivåer, vilket kan leda till testosteron relaterade effekter som en ökad ansiktshår och humörsvängningar, men dessa effekter inte rapporteras. Dessutom kan DHEA orsaka högre än normala nivåer av androgener och östrogen i kroppen, vilket kan öka risken för vissa typer av cancer, enligt Mayo Clinic.