XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kolesterolgräns per dagGå ner i vikt kan vara en tuff satsning för någon. Denna värld är full av önskemål om omedelbar tillfredsställelse, och behovet av att gå ner i vikt snabbt är inte annorlunda. Samtidigt går på gym ett par gånger i veckan kommer att bidra till att sprida de extra pounds, det finns andra sätt att bränna kalorier. Du kommer att bli förvånad över att veta att det finns enkla uppgifter som du kan göra runt huset som gör att du kan bränna 200 kalorier på en dag.

Instruktioner

Enkelt Bränn 200 kalorier varje dag

1 Sträck din övre ben eller quadriceps genom att stå framför en vägg. Använd väggen för balans genom att förlänga ut din högra hand och vidrör väggen. Böj höger ben tillbaka och ta tag i din fot med vänster hand bakom ryggen (se referens 1). Dra försiktigt den högra foten tills du känner att lätt stretch. Räkna till 20 och släpp. Fortsätt denna sträcka med vänster ben. Upprepa dessa steg 10 gånger för varje ben.

2 Vakuum varje rum i huset. Var noga med att böja på knäna när du dammsuger under möbler och sängar. Använd eventuella bilagor på dammsugaren för att rengöra draperier och svåråtkomliga områden. Medan du gör detta, se till att dra åt magmusklerna och sträcker armarna så mycket som möjligt.

3 Hur man bränner 200 kalorier per dag

Shoppa på köpcentret på eftermiddagen. Om köpcentret har två eller fler nivåer, ta trapporna istället för hissen. Försök att inte bläddra länge i en butik om köpcentret du besöker har bara en nivå eller är av remsor köpcentret sort.

4 Spela en 20-minuters omgång badminton eller tennis med en kompis (se referens 2). Förutom att arbeta upp en svett, kommer du att kunna njuta av tiden med en eller flera av dina favorit personer.

5 Ta en promenad efter middagen. Detta kommer inte bara att bidra till att bränna kalorier, men du kommer också att kunna befria er från att "full" känsla.

Tips

 • Att göra något av ovanstående i sig under en längre tid kommer att bränna 200 kalorier per dag. En kombination kommer att hjälpa att kasta de kalorier under dagen.
 • Om du har en fysisk kondition, kontakta din läkare innan du slutför varje övning.
Äter 100 gram protein per dag bra?

Protein fungerar som byggstenen i alla kroppens celler. Det hjälper till att reparera och bygga nya cellvävnad, syre blodet och spelar en indirekt roll i många andra funktioner. Protein är ett av tre makro du behöver för att konsumera i tillräckliga mängder för att stödja ditt energibehov. Institute of Medicine visar det rekommenderade dagliga proteinintag som 56 gram för män och 46 gram för kvinnor. Detta är ett basbelopp, och en aktiv kroppsbyggare kan behöva väl över 100 gram protein per dag, enligt Columbia University. Harvard School of Public Health rapporterar att det inte finns någon "one size fits all" formel för proteinintag.

Recommended Dietary Allowance

Rekommenderade Dietary Ersättningar för alla näringsämnen fastställs av Institute of Medicine. RDA för protein för vuxna över 18 år är 10 till 35 procent av din totala kalorier. RDA för barn i åldrarna 4 till 18 är 10 till 30 procent av deras totala kalorier. Barn i åldern 1-3 ska konsumera 5 till 20 procent av sina kalorier från protein. Det finns ingen RDA för protein för spädbarn.

Beräkna proteinbehov

Du kan bestämma dina proteinbehov genom att först beräkna din totala kalori behov. Beräkna din kalori behov med hjälp av en online-kalkylator som tar hänsyn till din ålder, kön och aktivitetsnivå. Den genomsnittliga amerikanska vuxen behöver normalt ca 2000 kalorier per dag. Om 10 till 35 procent av din totala kalorier bör komma från protein, skulle du då behöva 200 till 700 protein kalorier varje dag. Protein innehåller 4 kalorier per 1 gram, så det kalorivärde uppgår till 50 till 175 gram protein per dag. Ett protein intag av 100 gram per dag skulle vara lämplig för vuxna som konsumerar någonstans från omkring 1200 till 4000 kalorier per dag.

otillräcklig Protein

Det finns ingen definierad nivå där stora mängder protein är förknippade med negativa hälsoeffekter, enligt IOM. Alla protein du konsumerar att din kropp inte behöver utsöndras genom kroppsavfall. För lite protein i kosten, men kallas protein energi undernäring, och det kan leda till allvarlig försämring av vitala organ, uttorkning, problem skingra kroppsavfall och eventuellt dödsfall. En kost bestående av 10 procent protein bör ses som den minsta mängd som är nödvändig för att bibehålla hälsan.

proteinkällor

Protein finns i både djur- och växtkällor. Det bästa sättet att säkerställa adekvat proteinintag är att konsumera ett brett urval av kött, spannmål och grönsaker. Fisk och fågel är i allmänhet bättre än rött kött eftersom de har liknande proteinhalt men mycket mindre fett. Mejeriprodukter erbjuder massor av protein men kan också vara mycket mättat fett och kolesterol. Försök att konsumera fettsnåla mejeriprodukter när det är möjligt. Baljväxter, bönor och fullkornsprodukter är de bästa vegetabiliska proteinkällor, i synnerhet soja.

Hur många kalorier bör en vuxen man Har per dag?

Kalorier är viktigt. De lägger vikt, men de är också ett mått på energi som bränsle din kropp och därmed gör det möjligt att utföra dagliga aktiviteter. Alla behöver ett minimum av kalorier för att hålla sina hjärta, njurar, lungor och andra inre organ fungerar, även om de sover hela dagen. En vuxen människa behöver ca 1300 kalorier per dag för att hålla sig vid liv, uppskattar "Essentials för hälsa och välbefinnande." Hur många kalorier han borde ha per dag beror på hans vikt och aktivitetsnivå.

källor

Kalorier kommer från livsmedel "kolhydrater, fett och protein. Fett ger mer energi, 9 kalorier per gram, medan kolhydrater och protein ger 4 kalorier per gram. Men kolhydrater är "i huvudsak den enda bränsle för nervsystemets funktion" och är "bara en" du kan använda för stop-and-start aktiviteter, även känd som anaeroba övningar, enligt "Swim, cykla, springa." US Department of Agriculture rekommenderar att du får 55 procent av dina kalorier från kolhydrater, 29 procent från fett och 18 procent från protein.

Vikt

Större män behöver mer kalorier för att utöva och bränna mer kalorier utövar än mindre män. En 185-pound man cykla 13 miles per timme för en timme behöver konsumera 498 kalorier för att maximera sin prestation, medan en 155-pound man behöver konsumera 420, enligt "Swim, cykla, springa." Män konsumerar färre kalorier risk utmattning och få ont när de strävar efter att förbättra en subpar prestanda. 185-pound man bränner 710 kalorier cykling 13 miles per timme för en timme; 155-pound man bränner 596, enligt Harvard Heart Brev julinumret 2004.

aktivitets~~POS=TRUNC

"En inbjudan till hälsa," en högskola lärobok, beräknar hur många kalorier vuxna män behöver dagligen om de är aktiva. Högaktiva män utövar 60 minuter per dag, medan medelaktivitets män utövar 30 minuter dagligen. En 187-pound hög aktivitet man behöver konsumera 3.300 kalorier; en 187-pound medelaktivitets man behöver 3100. En 165-pound hög aktivitet man behöver konsumera 3.100 kalorier; en 165-lb. medelaktivitets man behöver 2800. En 143-pound hög aktivitet man behöver konsumera 2700 kalorier; en 143-pound medelaktivitets man behöver 2400.

Expertråd

Vuxna män äter 1300 kalorier per dag kan överleva, men bör äta mer, även om de inte utövar, enligt "inbjudan" författare Dianne Hales. Lågaktiva män som är 187, 165 och 143 pounds "behöver" 2600, 2400 och 2050 kalorier per dag, respektive. Män som vill gå ner i vikt bör veta att motion hastigheter din ämnesomsättning, bantning utan motion saktar din ämnesomsättning och du måste bränna 3.500 mer kalorier än du förbrukar för att förlora ett pund.

Jämförelse

Vuxna män behöver långt fler kalorier än vuxna kvinnor som väger samma eftersom bränslepåfyllning muskler kräver mer kalorier än tankning fett, och den genomsnittliga mannen har "ungefär två gånger den procentsats av muskelmassa och halva andelen kroppsfett" än den genomsnittliga kvinnan, även om han väger bara 10 till 15 procent mer, enligt "inbjudan." En 165 pund lågaktivt man behöver 2400 kalorier per dag, medan en 165-lb. lågaktivt kvinna behöver 1950. En 121-lb. hög aktivitet man och kvinna behöver 2.400 och 2.000 kalorier per dag, respektive.

Hur att få befrielse från Foot smärta orsakad av Stående 10 timmar per dag

Stå under 10 timmar eller mer per dag kan bära dina fötter snabbt. När överanvändning av dina fötter resulterar i svullnad, stickningar och smärta, speciellt på och runt hälen, är det troligt att du har utvecklat plantar fasciit. Detta villkor hänvisar till inflammation i plantar fascia vävnaden som löper över botten av fötterna, och det är ganska vanligt, ca 2 miljoner människor söker behandling för det årligen, enligt American Academy of ortopediska kirurger. En kombination av förebyggande åtgärder och behandling kan ge lindring från mul smärta orsakad genom att stå för 10 eller fler timmar per dag.

Steg 1

Ta en dos av over-the-counter icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel, eller NSAID, såsom naproxen eller ibuprofen, som ordinerats av förpackningens anvisningar, för att minska smärta och inflammation i fötterna.

Steg 2

Rulla en kall vattenflaska eller kylklamp under fötterna med måttligt tryck under ca 20 minuter. Gör så tre eller fyra gånger om dagen, föreslår American Academy of ortopediska kirurger. Applicera en kylklamp till botten av dina fötter i 15 till 20 minuter flera gånger om dagen, som ett alternativ.

steg 3

Sitta eller ligga ner med fötterna förhöjda för att minska svullnad. Håll av dina fötter så mycket som möjligt, och i synnerhet undvika ansträngande eller stor genomslagskraft verksamhet såsom jogging eller löpning. Bära en kompression bandage om smärtan åtföljs av kraftig svullnad, föreslår MayoClinic.com.

steg 4

Korsa foten över det andra benet knä när du sitter. Ta tårna och gradvis dra dem mot dig för att sträcka plantar fascia. Håll i 10 sekunder när du har dragit din fot tillbaka så långt som möjligt. Upprepa sträckan med den andra foten, och gör detta för varje fot 20 gånger, rekommenderar American Academy of ortopediska kirurger.

steg 5

Använd skor som passar bra. Se till att de är bekväma och stödjande, att deras form överensstämmer med formen på dina fötter, att hälarna på skorna inte glida upp och ner medan du går, att det är ca 1/2 tum av utrymmet mellan spetsarna på tårna och spetsen på skor, att sidorna inte är täta, de toppar är tillverkade av ett flexibelt material, och att sulorna är tjocka och ger dämpning, instruerar National Institute on Aging.

steg 6

Sätt over-the-counter arch stöder i dina skor. Försök silikon häl kuddar också, och be din fotvårdsspecialist om skräddarsydda ortopediska inlägg om foten smärtar problemen fortsätter.

steg 7

Konsultera en läkare eller sjukgymnast om sträckor och styrkeövningar för dina fötter och ben om du måste fortsätta att stå i flera timmar om dagen på ett löpande. Fråga om att bära natt spjälor över vaderna och fötter samt att främja mer flexibla vävnader och senor.

steg 8

Se din läkare om aktuella eller injektions kortikosteroider för svår, ihållande smärta som inte svarar på andra åtgärder.

Saker du behöver

 • NSAID
 • Kylklamp
 • kompressionsbandage
 • bågar
 • häl pads
 • ortoser
 • natt spjälor

Hur gå 5 miles per dag utan att försöka


Du kan bli förvånad över hur varje steg du tar på en dag kan lägga till upp till ett mål på fem miles. En mil är vanligen i mellan 2000 till 2500 steg beroende på längd och steglängd. Fem miles bör hamna runt 10.000 steg, som sägs vara idealisk för optimal hälsa i undersökningar som utförts av American Psychological Association. Genom att anpassa ett par saker i ditt liv och rutin, bör du kunna hitta dessa fem miles per dag utan alltför stor ansträngning.

Instruktioner

Komma igång

1 Köp en stegräknare eller ladda ner en stegräknare app till din smartphone. Stegräknare är ganska billigt och kan hittas på de flesta stora låda eller sportaffärer.

2 Ange din steglängd i stegräknaren. Beräkna din steglängd genom att ta ett steg och mäta avståndet mellan hälen på den bakre foten till tån på den främre foten. Vissa stegräknare får inte be om denna information.

3 Bär din stegräknare från den tid du får fram till gång du går till sängs för den första dagen och logga hur många steg du tar. Från den kan du räkna ut hur man bäst kan anpassa din rutin och lägga till mer promenader.

4 Ta en promenad på morgonen. Fem till tio minuter runt några kvarter är tillräckligt för att börja lägga till dina steg för dagen.

5 Lämna bilen hemma så mycket som möjligt. När realistiskt, komma ut och vända springa ärenden i en lugn lite motion.

6 Promenera till affären om du bara köpa några artiklar som kan transporteras. Om du måste köra till en butik, parkera längre bort från ingången.

7 Gå till lunch om ditt kontor eller arbetsplats är tillräckligt nära för att gå till en restaurang med tid för att äta för att skona.

8 Få din hund ut på en promenad om du har en. Om detta är redan en del av din rutin, förlänga din vanliga rutt.

9 Gå en promenad vid mötet med vänner eller kollegor. Om du behöver göra anteckningar, kan gå göra konversation lättare, särskilt om du är benägna att nervösa.

10 Gå i trappor istället för att använda en hiss när det är möjligt.

11 Promenad på kvällen efter middagen. Inte bara är bra för matsmältningen, men ett avkopplande sätt att avsluta dagen.

Tips

 • Dricka en tillräcklig mängd vatten under dagen för att stanna väl hydrerad.
 • Do not get avskräckt. Om du inte gör din 5 mil märket en dag, inte kasta stegräknaren i toaletten med flit. Precis kommit upp med andra kreativa sätt att stjäla några steg i din dagliga rutin.
 • Kontrollerar inte alternativet kalori räkna på stegräknaren. Det kommer att göra dig frustrerad. Du kommer för antal steg här, antal steg.
 • Kontrollera inte stegräknaren var tredje minut. Gör en middagstid kontroll för att se hur långt du har kommit och hur mycket mer du bör gå den dagen, men inte blivit besatt av det.
 • Promenader, och räkna steg, är mycket beroendeframkallande! Njut av!
Hur man beräknar kolhydrater behövs per dag

Makronäringsämnen - kolhydrater, protein och fett - är källor till kalorier för din kropp. Men kolhydrater bör göra upp den största procentandelen av de kalorier du får, eftersom de är uppdelade i glukos, kroppens främsta energikälla. Genom att veta hur många totala kalorier du normalt förbrukar, kan du snabbt beräkna dina kolhydrat behov för dagen, så att ditt system blir allt glukos som behövs.

Steg 1

Skriv ner allt du äter för ett par dagar. Övervaka dina portionsstorlekar och hålla koll på det totala antalet kalorier du förbrukar genom att följa informationen på näring fakta etiketten.

Steg 2

Lägg upp det totala antalet kalorier du konsumeras i maten loggen och dividera med antalet dagar. Till exempel, om din totala kalorierna kommer ut till cirka 6000 kalorier i tre dagar, får du ett genomsnitt på 2.000 kalorier i din dagliga kost.

steg 3

Multiplicera det genomsnittliga antalet kalorier du förbrukar på en dag med 45 procent. Detta är den minsta procentandel av dina kalorier som bör komma från kolhydrater, enligt publikationen "Dietary Guidelines för amerikaner, 2010." Skriv ner detta antal.

steg 4

Multiplicera din dagliga genomsnittliga kalorier igen med 65 procent, vilket är den högsta procentandel av dina kalorier som ska komma från kolhydrater. Håll koll på detta nummer samt - nu har du ett urval av kalorier från kolhydrater du bör sträva efter.

steg 5

Dividera båda numren med 4 eftersom kolhydrater innehåller 4 kalorier i varje gram. Som ett exempel, för en 2000 kalorifattig diet, behöver du 900 till 1300 kalorier från kolhydrater varje dag. Efter delning med 4, kommer du konvertera kalorier till gram, vilket är 225 till 325 gram kolhydrater.

steg 6

Läs nutritionfaktan etiketter på alla livsmedel du äter. På toppen av etiketten ser du portionsstorleken tydligt anges. Alla näringsämnen på etiketten baseras på en enda portion snarare än hela paketet. Mät upp den del av varje mat och hålla koll på de gram kolhydrater. Fortsätt att spåra din carbintag varje dag för att säkerställa att du uppfyller dina behov.

varningar

 • Om du har diabetes, kommer läkaren troligen tala om för dig hur många kolhydrater du ska få varje dag. American Diabetes Association rekommenderar 135 till 180 gram per dag som en total utgångspunkt, som uppgår till 45 till 60 gram vid varje måltid. Men dina specifika behov kan vara något mer eller mindre.

tips

 • Alla vuxna bör få minst 130 gram kolhydrater per dag, styrelsen för Institute of Medicine Food and Nutrition rapporter. Detta belopp, som kallas en "adekvat intag," är det fastställda minimibeloppet som krävs av de flesta friska individer för att stödja kroppsfunktioner. Om du är gravid eller ammar, men rekommendationen går upp till 175 och 210 gram kolhydrater, respektive.

Saker du behöver

 • Kalkylator
Vilka är fördelarna med att äta två måltider per dag?

Om du är förtjust i mat, äter bara två måltider per dag kan verka som en mardröm. Men om ditt mål är att gå ner i vikt eller ditt schema bara inte tillåter dig tid att förbereda och äta tre måltider varje dag, med en ur ekvationen kan förenkla din måltid planering och eventuellt ytterligare dina mål viktminskning.

bekvämlighet

Det finns ingen tvekan om att måltid planering tar en avsevärd tid och ansträngning, särskilt om du försöker att möta USDA kostrekommendationer och äta på ett sunt och balanserat sätt. När du laga din egen mat, kan du spara pengar, tid och investeringar genom att bara två per dag i stället för tre. Du kan även hitta att du har större incitament att välja hälsosammare mat när du begränsa antalet gånger du äter varje dag.

Hälsa

Begränsar dagliga kalorier kan ha betydande hälsofördelar också. Enligt en "Journal of American Medical Association" artikel 2006, överviktiga personer som var placerade på en kalorifattig kost upplevde inte bara viktminskning, men också en minskning av blodsockernivåer, kroppstemperaturen och DNA-skada. "Chemical & Engineering News" antyder författaren Laura A. Cassiday att kalorirestriktion kan även bromsa åldrandeprocessen, förbättra kardiovaskulär funktion, begränsa muskelskador och minska risker kronisk sjukdom.

Viktminskning

Om du klarar av att begränsa sig till två måltider per dag utan att äta för mycket, kan du kanske att framgångsrikt bygga en kalori underskott som gör att du kan gå ner i vikt. För varje 3500 kalorier du sparar, kommer du släpper en lb. Det finns också potentiella fördelarna med att ha två normala måltider per dag och äta eller dricka en måltidsersättning för den tredje. År 2003, forskare publicerade en artikel i "Nutrition Journal" anger att överviktiga deltagare som drack en daglig måltidsersättning skaka förlorat mer i vikt under en 40-veckorsperiod än individer som följde en kalorifattig diet och åt de typiska tre måltider per dag.

överväganden

Även om det finns många potentiella fördelarna med att äta bara två måltider dagligen håller inte alla att det är den bästa strategin för hälsa eller viktminskning. HelpGuide.org, till exempel, uppmanar folk att äta små måltider ofta snarare än begränsar måltider. "Äta små, hälsosamma måltider under dagen håller din energi upp och din ämnesomsättning går," state webbplatsens medicinska rådgivare. Innan du börjar en diet av endast två måltider per dag, få godkännande från din läkare. Du kan behöva äta oftare om du är underviktig, kämpar med ett medicinskt tillstånd eller återhämtar sig från operation eller en skada.

Hur många ägg per dag för en vegetarisk kost?

Totalt vegetarianer eller vegan dieter äter bara vegetabiliska livsmedel, men lakto-ovo vegetariskt och semi-vegetarisk kost innehåller ägg och mejeriprodukter. Ägg innehåller protein, liksom vissa vitaminer och mineralämnen inte tillräckligt konsumeras på en vegetarisk kost. Ägg ger viktiga näringsämnen. När anses ohälsosamt på grund av deras höga kolesterolhalt, studier nu visar, för de flesta människor, äta upp till ett ägg per dag inte bidrar till hjärtsjukdomar och stroke, två stora risker som tidigare tilldelats äggkonsumtionen.

Kolesterol

Med 210 milligram kolesterol, levererar ett stort ägg mer än två tredjedelar av den rekommenderade dagliga kolesterol gräns på 300 milligram kolesterol. Men enligt en studie av Ying Rong et al, publicerad i 7 januari 2013 frågan om "British Medical Journal," ägg ge näring som sänker risken för hjärtsjukdomar, såsom mineraler, proteiner och omättade fettsyror. I sin analys av studier från januari 1966 till juni 2012, forskare konstaterat att äta upp till ett ägg om dagen inte öka risken för hjärt-kärlsjukdomar och stroke hos icke-diabetiker. Diabetiker som äter upp till ett ägg per dag har en ökad risk för hjärtsjukdomar, men en minskad risk för en hemorragisk stroke. På grund av det begränsade antal studier med diabetiker, forskare caution att långtidsuppföljning av diabetiker kommer att bekräfta effekten av äggkonsumtionen på framtida fall av stroke. Eftersom du inte äter kött efter en vegetarisk kost, begränsa din hela äggförbrukning till en per dag, eftersom du får några extra kolesterol från bakverk och mejeriprodukter.

Kalorier och Näringsämnen

Ett stort ägg ger 72 kalorier, enligt Egg Nutrition Center. De flesta av kalorierna kommer från fett, en koncentrerad energikälla med 9 kalorier per gram. Ägg har nästan 5 gram fett vardera, totalt 45 kalorier från fett. Äggulor tillhandahålla fett i ett ägg, medan den vita delen innehåller det mesta av proteinet. Institute of Medicine rekommenderar 56 gram protein per dag för vuxna män i åldern 19 till 70 +, och 46 dagliga gram protein för vuxna kvinnor i åldern 19 till 70+. En hel ägg har cirka 6,28 gram protein, ofta saknas i vegetarisk kost. Med 4 kalorier per gram, proteinet i ett ägg ger ca 25 kalorier. Slutligen ägg har minimala mängder kolhydrater, ca 0,5 gram vardera. Kolhydrater har också 4 kalorier per gram, vilket ger ungefär 2 kalorier i ett ägg.

Vitaminer och mineraler

Ägg har rikliga halter av B-vitaminer, vanligtvis begränsade i en vegetarisk kost. Du kan få några B-vitaminer från hela korn livsmedel och ägg. B-vitaminer hjälper röda blodkroppar bildas, samt kolhydrater, protein och fett, förklarar Office of Kosttillskott. Ägg innehåller B-vitaminer såsom tiamin, riboflavin, folat, B-6 och B-12. De innehåller också 0,88 gram järn, en mineral ofta begränsade i vegetarisk kost. Järn hjälper till att transportera syre till celler, vävnader och organ. Även om du kan få lite järn från vegetabiliska livsmedel, kroppen absorberar lättare heme järn från animaliska livsmedel. Dessutom, ägg ger några av zink du behöver för dagen. Denna viktiga mineral, som finns i mejeriprodukter och kött, ökar ditt immunförsvar genom att slåss mot invaderande bakterier.

substitutioner

Äggulan innehåller alla kolesterol som finns i ägg. Du kan få det protein du behöver utan kolesterol genom att äta endast äggvita. Främst från äggvita, inte ägg substitut inte allt fett och kolesterol som finns i hela ägg. Använd äggvita eller ägg substitut i bakning att minska fett och kolesterol.

Hur mycket vikt kan jag räkna med att förlora en vecka om jag äter 1400 kalorier per dag?

Efter en kalorifattig diet är en smart strategi för viktminskning. I själva verket, MayoClinic.com förebyggande specialist Donald Hensrud, MD konstaterar att skära kalorier är ännu effektivare för att banta ner än regelbunden motion. Beroende på hur många kalorier du för närvarande äter och hur aktiv du är, kan byta till en 1400-kalori dagliga kosten hjälpa dig att förlora mer än ett pund per vecka.

Basal Metabolic Rate

Den hastighet med vilken du kan gå ner i vikt genom att skära kalorier beror på hur många kalorier du använder per dag. Din basala ämnesomsättning är antalet kalorier du vill bränna på en daglig basis om du var helt inaktiv, och det är en åtgärd som är beroende av ditt kön och ålder samt din kroppsstorlek. Till exempel, enligt HealthStatus.com, en webbplats bedömning hälsa, en 25-årig man som är 6 fot lång och väger 175 pounds bränner cirka 2650 kalorier per dag. Men en 60-årig kvinna som är 5 fot 2 inches tall och väger 115 pounds bränner bara ca 1550 kalorier per dag.

aktivitets~~POS=TRUNC

Aktivitetsnivå bestämmer också hur mycket vikt du kan förlora genom att följa en 1400-kaloriintag. Om du är mycket aktiv, kan du bränna upp till 500 kalorier eller mer med motion varje dag, vilket kan hjälpa dig att förlora en extra pund per vecka. Men även om din livsstil är stillasittande, minska din dagliga kalorier kommer att hjälpa dig att banta på en mer gradvis takt.

spårnings Kalorier

Hur mycket vikt du förlorar kan uttryckas i en "kalori underskott" som du bygger upp genom att skära kalorier och tränar. Du måste nå ett underskott på 3500 att förlora varje pund. Det innebär att om din basala ämnesomsättning är cirka 2.000 och du börjar äta bara 1400 kalorier per dag, kommer du att bygga upp en gång i veckan underskott på 4200 kalorier, eller tillräckligt för att förlora cirka 1,2 pounds per vecka. Om du också bränna cirka 300 kalorier per dag genom motion, förlorar du totalt närmare två pounds per vecka. För att få en korrekt uppfattning om hur många kalorier du tar in, använda en online kaloriräknare och registrera allt du äter och dricker.

överväganden

Alltid få din läkares godkännande innan en kalorifattig diet. Om du inte följer en kost plan som är balanserad och varierad, kan du lider näringsbrist, upplever trötthet eller utveckla andra hälsofrågor. En 1400-kaloriintag kan inte vara säkert för dig om du är mycket aktiv eller om du är ung och har inte vuxit färdigt och utvecklas. Enligt National Institutes of Health, den lägsta dagliga kaloriintaget rekommenderas för män och kvinnor är 1.500 och 1.200 kalorier respektive. Att släppa lägre än dessa siffror, kan du behöva diskutera möjligheten att följa en medicinskt övervakad, mycket kalorifattig diet med din läkare.

Kan du bränna 3000 kalorier per dag med träning?

Att förlora ett pund av fett, måste du bränna 3500 kalorier mer än du förbrukar. Om du någonsin har ägnat uppmärksamhet åt hur många kalorier du bränner under en lätt konditionsträning, som att gå på löpbandet i 30 minuter, kan idén om att skapa en 3500 underskott verka lite överväldigande. Samtidigt visar tv som "The Biggest Loser" och "Extreme Makeover viktminskning Edition" har tävlande som upplever otrolig viktminskning vecka efter vecka, vilket tyder på att bränna 3000 kalorier på en dag från träning faktiskt är möjligt. Det finns dock några realiteter du måste förstå innan du ger dig ut med en sådan extrem mål.

Var realistisk

Kan du bränna 3000 kalorier per dag med träning?

Du har att ta din nuvarande vikt och tillstånd hänsyn vid bedömningen av potentiella kaloriförbränning genom övning. Någon som väger 300 pounds och är ur form kommer att bränna betydligt mer kalorier än en mager, 150-pound person som utövar regelbundet. Till exempel, enligt en brända kalorier miniräknare från det amerikanska rådet på övning, skulle en 300 pund människa bränna 1,428 kalorier under en timme måttligt intensiv rodd, medan en 150 pund människa skulle bränna 714. Extrema uthållighetsidrottare, såsom Ironman konkurrenter, ultramarathon löpare och olympiska idrottare, kan lätt bränna 3000 kalorier per dag från träning, men dessa är människor som har möjlighet att ägna flera timmar varje dag till utbildning. För den genomsnittliga motionären, ett mål på 3000 kalorier per dag kan vara orealistiskt. I stället för att enbart förlita sig på motion, skjuta för en daglig underskott på cirka 1000 genom en kombination av kost och motion, för säker, uppnåeliga viktminskning.

varningar

 • Om du inte har gjort övningar på denna nivå eller varaktighet, konsultera din vårdgivare och arbeta dig fram till ditt mål.

tips

 • Föra en dagbok för att registrera det schema som du anger för dig själv. Spela framgångar, hinder och sätt att övervinna dessa hinder. Det är också en bra idé att belöna dig själv för att möta dina dagliga, veckovisa och månatliga mål. Försök att inte göra dina belöningar saker som är kontraproduktivt att viktminskning, som en 1000-kalori efterrätt.