XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

keso tarmfickor

Hur kan man förhindra Tarmfickor


Om du kämpar divertikulit eller tarmfickor, då du vill att anpassa närings principerna i tarmfickor diet för behandling av tarmfickor. Inte en viktminskning diet, men människor tenderar att gå ner i vikt eftersom det är så hälsosamt. Dessa livsmedel kan förebygga och bota tarmfickor. Ökad vissa näringsämnen har visat sig vara en framgångsrik behandling för tarmfickor.

Instruktioner

Bota Tarmfickor With The Tarmfickor Diet

1 Öka din dagliga fiber intag att bota tarmfickor är ofta det första steget rekommenderas av dietister. Det är fiberrik kost låg som orsakar denna sjukdom och behandling för tarmfickor ofta innebär att äta en kost som är rik på fibrer.

2 Undvik högförädlade livsmedel. Äta livsmedel som innehåller mycket natrium och låg i fiber irriterar skick och skulle inte bidra något positivt att en behandling för tarmfickor ..

3 dricka mycket vatten är en viktig del av tarmfickor kost. Lösliga fibrer arbetar med vatten för att hålla tarmarna fungerar korrekt.

4 Gör ett mål att konsumera 20-35 gram fibrer per dag. Lösliga fibrer och olösliga fibrer är båda viktiga för att hålla avföringen fast och lätt att passera. En daglig fiber tillägg är en bra idé också.

5. Undvik nötter, frön och popcorn eftersom fasta fragment kan bädda sig i anbudet, inflammerade väggarna i tarmarna och orsakar en abscess. När tarmfickor har härdats genom behandling av dessa saker kommer att vara okej att äta på en begränsad omfattning.

Tips

  • Undvik "vita" bröd. De har absolut ingen fiber och skapa en tarm slam som kan orsaka tarmfickor.
  • Tarmfickor är dödlig. Om du har fått diagnosen tarmfickor, eller om du har en familjehistoria av tarmfickor; inte vänta en dag. Börja äta diverticulosis diet direkt.

Keso är en ostmassa produkt med en mild smak. Det är en bekväm mat perfekt att äta ur kartongen eller i sallader, eller att använda för att baka. Det är en favorit mat bland kroppsbyggare eftersom det har en hög halt av kasein protein samtidigt som det är relativt låg i kalorier. Det anses vara en bra kost mat.

kalorier

Det spelar ingen roll om du väljer stort eller litet ostmassa keso, men du bör välja sänkt fetthalt eller fettfri att minska kalorier och mättat fett i kosten. Gå ner i vikt kräver att du minska dina kalorier så att du äter mindre än du bränner; en bra kost mat hjälper till att fylla upp dig utan att lägga för många kalorier. Energitätheten i ett livsmedel är den mängd kalorier i en portion av livsmedlet. Minskad fett och fettfri keso är låg energirika livsmedel och kan vara bra för en reducerat kaloriintag. Regelbunden keso har 113 kalorier per 4-oz. servering, medan samma del av fettfri keso har 82 kalorier. Det gör ett bra mellanmål ensam eller med någon frukt eller grönsaker, eller så kan du ha det som en del av en lätt måltid med en sallad eller på fullkornsbröd.

kolhydrater

En 4-oz. servering av fettfri keso innehåller endast 5 g kolhydrater, 4 som kommer från socker. Keso kan göra grunden för en stor hög proteinhalt, låg kolhydrat lunch eller snacks. Smaken går bra med färska grönsaker, såsom paprika, eller med frukt inklusive ananas, persikor, eller bär.

Protein och kalcium

En 4-oz. servering av keso har cirka 13 g av högkvalitativt protein med essentiella aminosyror du behöver för att få från din kost, enligt Harvard School of Public Health. Färskost är lägre i kalorier än en hel del andra bra proteinkällor. Det ger också nästan 10 procent av det dagliga värdet för kalcium, ett viktigt mineral för starka ben.

överväganden

Natrium ger inte kalorier, så det påverkar inte din vikt, men en hög saltfattig kost kan öka blodtrycket. Keso har ca 411 mg natrium i en 4-oz. servering och 2005 kostråd från US Department of Health and Human Services rekommenderar att friska vuxna begränsar natrium till 2300 mg per dag. En hälsosam kost utesluter inte eller är starkt beroende av några enskilda livsmedel eller livsmedelsgrupper, så en måttlig mängd färskost kan förmodligen passa i de flesta goda kostvanor.

Diet för Tarmfickor av colon sigmoideum och colon ascendens

Din kolon inkluderar foder vävnad omgiven av ofrivilliga muskelsammandragningar, som driver avföring mot ändtarmen. Diverticula är små outpouchings i tjocktarmen som uppstår från svaga områden i muskelväggen. Även diverticula kan inträffa var som helst i tjocktarmen, de oftast uppstår i det sista avsnittet, som kallas colon sigmoideum. Colon ascendens --- den första delen av tjocktarmen --- är också vanligt inblandad. Diet är i fokus för behandling av tarmfickor, oavsett vilka regioner av din kolon det påverkar.

Sambandet mellan fiber och Tarmfickor

Läkare teoretisera att lågt intag av fiber är en viktig bidragande faktor till utvecklingen av tarmfickor. Denna teori stöds av det faktum att diverticulosis vanligt förekommande i populationer med låg fiberdieter och sällan i de med högt fiberdieter. Du kanske har märkt att låg kostfiber konsumtion leder ofta till förstoppning, som kräver ansträngde sig för att ha en avföring. Trycket i samband med sträckning kan vara den underliggande orsaken till tarmfickor.

diverticulosis Diet

Den primära behandlingen för tarmfickor är en fiberrik kost. Öka fiberintaget tillför bulk och vatten till avföringen, vilket minskar risken för förstoppning. För att hålla din mage flyttar regelbundet och bekvämt med tarmfickor, bör din kost innehålla 25 till 35 g kostfiber per dag. Försök att få din dagliga fiber från den mat du äter snarare än kosttillskott. Med lite planering, är det relativt lätt att äta den rekommenderade mängden fiber. Inklusive 1 eller 2 fiberrik mat i varje måltid hjälper dig att nå ditt mål.

Fiberrik kost

Frukt och grönsaker är utmärkta källor till kostfiber och ge dig ett rikt utbud av vitaminer, mineraler och andra näringsämnen som en extra bonus. Sikta på variation i val av frukt och grönsaker ska ingå i din kost plan. Tänk på att hela frukten ger betydligt mer fibrer än fruktjuice. Bönor är ett annat bra alternativ för att hjälpa dig att uppfylla din dagliga fiber mål. Förutom en hög koncentration av fiber, bönor är en bra proteinkälla. Överväga att ersätta bönor för kött i några av dina rätter för att optimera fiberintaget och minska mängden fett i kosten. Spannmålskorn är en viktig källa av kostfiber. Fullkorns spannmål, pasta, bröd, rullar och kex ge mer fibrer och näringsämnen än sina motsvarigheter gjorda av raffinerat spannmål. Valet av brunt ris i stället för vitt ris också hjälper till att öka fiberintaget.

Vatten

Vatten är en viktig del av ett effektivt, fiberrik kost för tarmfickor. Fiber tillägger bulk till avföringen, eftersom det absorberar en stor mängd vatten. Om du äter en fiberrik kost men inte dricker tillräckligt med vatten, du förlorar en del av förmånen. Drick vatten eller annan dryck med varje måltid och se till att konsumera minst åtta 8-oz. glas vatten om dagen.

Kan man äta Regelbunden keso på HCG diet?

En HCG diet består av flera olika faser, från kalori belastning kalorirestriktion och underhåll, tillsammans med 23 dagar efter mottagandet av humant koriongonadotropin injektioner eller HCG. Enligt ATW Simeons, endokrinolog som utvecklade HCG diet på 1950-talet, genom att följa de kostrekommendationer som beskrivs i "pund och tum", en bok om protokollet, du kan förlora en betydande mängd av tyngd snabbt. Även viktminskning är inte en FDA-godkänd användning av HCG och det medicinska samfundet har i stor utsträckning avfärdas Simeons anspråk av hormonet effektivitet som en viktminskning stöd, fortfarande vissa människor dras till kosten. Även på HCG diet, om du inte har en aversion mot kött, du kan inte konsumera keso.

Om riksdagen

En HCG kost är en restriktiv diet protokoll. Den första fasen, kalori belastning tillåter dieters att konsumera så mycket mat som de vill, inklusive keso. Syftet är att lagra fett som du kommer att dra under kalorirestriktion fas. Under den andra fasen, en mycket kalorifattig diet, kan du förbrukar endast 500 kalorier per dag. Simeons beskriver exakt vilka livsmedel är tillåtna och i vilka mängder. Per dag, kan du ha 200 gram av färskt kött eller fisk, två grönsaker, två typer av frukt, två skivor rostat bröd eller bröd pinnar och allt vatten och sockerfria kaffe och te du vill.

undantag

Du kan konsumera keso samtidigt på HCG diet i två omständigheter. Personer som utvecklar en aversion mot kött kan ha fettfri keso. Så istället för att äta 100 gram kalvkött, nötkött, kyckling eller räkor, vit fisk, hummer eller krabba för lunch och middag, kan du ha 100 gram fettfri keso för både måltider. Det andra undantaget är för vegetarianer. Eftersom mjölk och ostmassan är de enda HCG-diet-godkända proteiner som mejerikrävande vegetarianer förbrukar är fettfri keso tillåten för denna patientgrupp också.

Om keso

Orsaken äta keso på en HCG kost motverkas beror på fetthalten. En HCG kost är en kalorifattig, låg fetthalt plan. De godkända livsmedel, främst kött, grönsaker, bröd och frukt, är precis ovanför gränsen till proteinbrist. Vid den tidpunkt då dieten designades, färskost var inte tillgängliga i magra och fettfri sorter. Konsumerar en procent mjölkfett keso eller ersätta en annan ost helt och hållet, är betraktas som fusk. Simeons skriver i "pund och tum," den minsta kost avvikelsen skulle kunna få katastrofala resultat för din viktminskning.

överväganden

Innan vi går på en HCG diet, bör du rådgöra med din läkare. HCG är ett graviditetshormon som produceras i moderkakan och utsöndras via urinen. US Food and Drug Administration talesman Shelly Burgess, säger möjlig biverkningar ömma bröst eller utvidgningen för män och kvinnor, huvudvärk, irritabilitet, trötthet och blodproppar. FDA ifrågasätter också giltigheten av kosten i sig. Enligt Burgess, "HCG har inte visat sig vara effektiv tilläggsbehandling för behandling av fetma. "Hon fortsätter med att säga att ingen väsentlig bevis stöder HCG som en lyckad viktminskning protokoll än den som följer av kalorirestriktion.

Keso & amp; frukt Diet

Krasch och faddieter såsom keso och frukt diet kommer regelbundet i favör med människor som försöker gå ner i vikt. Kosten är en av de många varianter av tre-dagars diet, enligt varje diet webbplats. Om du bara äter en kombination av keso och frukt i ett försök att gå ner i vikt, kommer du att gå miste om andra viktiga näringsämnen. Förstå fallgropar i en plan viktminskning som endast omfattar två matgrupper kan leda till att du tänka två gånger innan man börjar på keso och frukt diet.

Fad Diet Definition och varning

Keso och frukt diet faller under kategorin av modefluga kost, eftersom det kräver att du förbrukar endast två typer av mycket lågt kaloriinnehåll för en viss tid, inte följer allmänt accepterade principer viktminskning och rekommenderar extrem kalorirestriktion. Eftersom du begränsa din kost till en enda mjölkprodukt och frukt, kommer du inte få kärnor, andra mejeriprodukter eller protein, grönsaker eller hälsosamma fetter, som alla du behöver för optimal hälsa.

Diet plan

Av de flera varianter av keso kost, kräver version frukt och keso äta keso tre gånger varje dag och lägga hela frukter eller en kopp skära frukt varje gång du äter. Du kan välja vilken typ av frukt som du vill, men keso måste stanna konsekvent. Om du äter 4 koppar fettfri keso en dag, får du 418 kalorier. Tre stycken av hela eller hackad frukt ungefär 250 kalorier, vilket gör din totala kalorier bara 668 för dagen.

Resultat

Medan du kommer troligen att se en minskning av din vikt under de tre dagar du följer keso kost, kommer den vikt du förlorar sannolikt tillbaka när du börjar att äta en vanlig, balanserad kost. Om du försöker att följa keso och frukt diet för mer än ett par dagar, kan du börja ta konsekvenserna av undernäring på grund av olämpligt lågt kaloriintag. När du gå ner i vikt snabbt, är den vikt du förlorar i allmänhet vatten, inte fett.

strategier

Istället för att äta bara fettfri keso och frukt för ett par dagar, använda båda livsmedel i din viktminskning ansträngningar. Färskost är ett lågt kaloriinnehåll, hög proteinhalt mellanmål eller kalciumrik Förutom en mager lasagne. Tillsätt hackad frukt till din keso på morgonen för en hälsosam, fyllning frukost. Blanda keso för dips och smoothies, eller lägga mosade keso till yoghurt.

Keso och Aminosyror

Protein består av separata aminosyror som arbetar tillsammans för att utföra nödvändiga funktioner. Medan många växtprodukter innehåller några aminosyror, animaliska produkter, inklusive mejeriprodukter, ger en rik källa till komplett protein. Färskost innehåller varierande mängder av alla essentiella aminosyror, de byggstenar av protein som kroppen inte kan tillverka på egen hand.

Aminosyror

Protein finns i varje cell i kroppen. Denna viktiga näringsämnen hjälper till att stödja hälsan hos dina vävnader, inklusive muskler, körtlar, organ och hud. Efter att ha ätit protein, bryter din kropp detta näringsämne ner till aminosyror. Individuella aminosyror spela olika roller för att upprätthålla olika system och hjälper dig utföra vissa funktioner. Din kropp gör sina egna icke-essentiella aminosyror, men du måste skaffa essentiella aminosyror från mat källor. De aminosyror som kroppen inte kan göra inkluderar histidin, isoleucin, leucin, lysin, metionin, fenylalanin, treonin, tryptofan och valin.

Keso

Färskost innehåller alla nio av de essentiella aminosyrorna, liksom de icke-essentiella aminosyror som hjälper formen protein. En kopp låg fetthalt keso ger kroppen med mer än 6 gram av glutaminsyra, över 3 gram protein och mer än 2 gram av både leucin och lysin, såväl som varierande mängder av de andra aminosyrorna. Alla tillsammans, de aminosyror i en enda kopp keso ge 28 gram protein.

fördelar

Regelbunden konsumtion av keso bidrar till att säkerställa att du får tillräckliga mängder av aminosyror. Varje aminosyra spelar en särskild roll i kroppen och kan också påverka din hjärna. Franklin Institute varnar att försöka manipulera ditt intag av specifika aminosyror genom att ta enskilda tillskott, men i stället råder konsumera livsmedel, såsom ost, för att få dessa proteinpartiklar.

försiktighetsåtgärder

Även om keso är en näringsrik mat som innehåller aminosyror, liksom andra näringsämnen, som äter för mycket av någon ett livsmedel kan leda till en obalans av näringsämnen. För att undvika näringsbrist, konsumera en balanserad kost som innehåller en mängd olika livsmedel från varje livsmedel grupp. Välj nonfat eller låg fetthalt typer av keso att undvika alltför stora mängder fett i kosten, särskilt om du är överviktig.

Färskost är en sund och mångsidig mat främst känd som en utmärkt källa till protein. Den är gjord av ystning komjölk, och är lättsmält. Olika typer av keso finns tillgängliga, inklusive nonfat och låg fetthalt. Dessutom kan osten köpas i antingen stora eller små ostmassa former, och många producenter erbjuder nu ost blandad med frukt.
Generellt är keso ätas kall, och kan konsumeras ensam eller tillsatt för att höja mat eller recept. Enligt Förenta staternas Department of Agriculture (USDA) matpyramiden, en halv kopp keso uppfyller kraven för en portion från mjölkgruppen. USDA föreslår att välja en lägre fetthalt mjölk eller ost produkt, såsom keso gjord med 2 procent mjölkfett.

kalorier

En servering av keso med 2 procent mjölkfett innehåller 90 kalorier och 20 kalorier från fett. Det finns totalt 2,5 g fett, eller 4 procent av det rekommenderade dagliga värde baserat på en 2000 kaloriintag.

kolhydrater

Färskost har 6 g kolhydrater, vilket motsvarar 2 procent av det dagliga värdet. Ingen kostfiber är närvarande; men det finns 6 g sockerarter.

Kolesterol och Protein

Låg fetthalt och fettfri keso anses vara ett hjärta hälsosam mat av American Heart Association. Det finns 15 mg kolesterol i en servering av ost gjord med 2 procent mjölkfett. Osten används ofta som en viktminskning och bodybuilding livsmedel baserad på dess höga halter av protein: 12 g.

Vitaminer och mineraler

Färskost är en utmärkt källa till både vitamin A och kalcium. Den innehåller fyra procent av det dagliga rekommenderade mängden av vitamin A och 15 procent för kalcium.

Varning

Kontrollera alltid utgångsdatum innan du äter. Mjölkprodukter är vanligtvis identifieras som bortskämda baserat på en filmjölk utseende; verkar dock bortskämd keso att vara smidig som ost.

Fördelarna med keso

Om du tänker på keso som en intetsägande och tråkig dietmat, kanske du vill ge den en ny chans eftersom inte bara är det bra för dig, men det är också verkligen fungerar bra i smak och näringsriktiga måltider. Varje kopp fettsnål keso innehåller 163 kalorier för att stimulera din aktiv livsstil och även tillför näringsvärde till din diet. Införliva keso i dina måltider att skörda många hälsofördelar av dess näringsinnehåll.

Complete Protein

Färskost är packade med protein. Varje kopp ger dig 28 gram protein, eller cirka 47 procent av det dagliga rekommenderade intag av protein för den genomsnittliga 150 pund individ, enligt riktlinjer proteinintag publicerats av Iowa State University Extension. Liksom andra animaliska proteiner, ger keso alla aminosyror du behöver, vilket gör det till en källa till komplett protein. Din kropp bryter detta protein ned i sina individuella aminosyror, och sedan åter monterar dessa aminosyror till nya proteiner som behövs för att upprätthålla frisk vävnad.

Kalcium och fosfor

Färskost gynnar hälsan hos dina ben genom att öka din fosfor och kalciumintag. Båda dessa mineraler utgör hydroxyapatit - mineral ansvarig för bentätheten. Kalcium spelar också en roll i hjärta och muskelfunktion, medan fosfor bidrar till att göra upp strukturen på din DNA. En kopp keso innehåller 303 milligram fosfor och 138 milligram kalcium. Detta utgör 43 procent av det rekommenderade dagliga fosforintag, och 14 procent av kalcium du behöver daglig, enligt Institute of Medicine.

Riboflavin och vitamin B-12

Färskost erbjuder också hälsofördelar som ett resultat av dess vitamininnehåll, och fungerar som en särskilt rik källa av riboflavin - även kallad vitamin B2 - och vitamin B-12. Riboflavin aktiverar enzymer i cellerna; detta enzym aktivering kan du omvandla mat till användbar energi. Vitamin B-12 stödjer hjärnans funktion och hjälpmedel i produktionen av röda blodkroppar. Varje 1-kopp servering av keso innehåller 0,4 mg riboflavin - 36 procent av det rekommenderade dagliga intaget för kvinnor och 31 procent för män - samt 1,4 mikrogram vitamin B-12, eller 58 procent av ditt dagliga rekommenderade intaget .

Överväganden och Serving Tips

Använd keso som en hälsosam alternativ till gräddfil på dina bakade potatis och sötpotatis - helt enkelt lägga till den i din potatis och mikrovågsugn tills varmt så att osten börjar smälta. Lägg en sked keso till hel-vete pasta och tomatsås för att lägga krämighet och näringsvärde, eller använda keso i stället för majonnäs i din ägg eller tonfisk smörgåsar.

När det är möjligt, välja låg natrium keso. Den fullständiga natrium versionen innehåller 918 mg natrium per kopp - bara blyg av två tredjedelar av 1500 milligram maximala dagliga sodiumintag som American Heart Association rekommenderar. Att välja reducerad natrium sorter kan hjälpa dig att hålla sig inom denna gräns.

Hur många kalorier i en bakad potatis med keso?

En bakad potatis med färskost är en frisk källa av kalorier eftersom dessa livsmedel innehåller kalcium, kalium, vitamin C och fiber. En bakad potatis gör en läcker lunch eller middag tilltugg.

Fakta

En liten bakade russet potatis innehåller 134 kalorier. En medelstor bakad russet potatis innehåller 168 kalorier. En stor bakad russet potatis innehåller 290 kalorier. En fjärdedel kopp skummad keso innehåller 54 kalorier. En fjärdedel-cup servering av mager keso innehåller 41 kalorier.

överväganden

Kaloriinnehållet i en bakad potatis med keso varierar. Storleken på potatis, fetthalten i keso, och hur mycket keso du sätta på potatisen kommer att avgöra det totala antalet kalorier i denna grönsak sida skålen.

Förslag

När det gäller din kost, välja lägre kalorilivsmedels versioner är alltid ett klokt drag. National Heart, Lung and Blood Institute rekommenderar att du förbrukar låg fetthalt keso istället för vanlig keso att minska antalet kalorier du tar i. Ät en liten bakad potatis i stället för en stor en för att eliminera 156 kalorier.

Olika sätt att äta keso

Färskost är en mycket hälsosamt sätt att smyga in några mejeriprodukter och protein till din måltid. American Heart Association rekommenderar att äta två till tre portioner av fettsnål eller ingen fetthalt mejeri per dag. För att hålla den låg fetthalt och lågt kaloriinnehåll, plocka keso gjord av en procent eller fettfri mjölk. Keso kan ta på smaken salta, som en typisk ost, eller kan även kopplas ihop med något sött, som frukt.

Koppla ihop den med frukt

Det finns inget bättre än en söt och salt tilltugg. Para ihop keso med frukt träffar båda dessa cravings utan alltför många kalorier eller för mycket fett. Ta några färska blåbär och strö dem ovanpå en servering av keso. Eller, par skivor från en mogen persika med keso. Försök att grilla några ananas skivor och servera dem med keso - valfri kombination du väljer kommer vara gott.

Som pålägg

Färskost fungerar också som ett uppslag. Ersätt fettrik smör eller grädde ost med låg fetthalt eller inget fett keso nästa gång du gör toast. Du kan också sprida den på en bagel. Topp mjukost med din favorit sylt och du har en hälsosam och rejäl frukost.

med ägg

Keso kan också ersätta fettrik ost, som cheddar eller amerikansk, när du gör ägg. Oroa dig inte, du kommer inte att offra någon smak. Lägg keso till ett ägg smörgås eller använda keso i en frukost burrito. Förvränga ett ägg och laga den. Även om det fortfarande i pannan, råga med keso så det smälter något. Placera den i en hel vetetortilla och toppa med salsa för en hälsosam och läcker måltid.

pannkakor

Keso kan också fukta dina pannkakor. Prova denna idé från FoodNetwork.com för citron keso pannkakor. Kombinera keso, mjöl, citronskal, smör, ägg och socker i en skål. Rör om tills blandat och koka på en grillpanna. Denna fluffig pannkaka är läcker toppad med frukt.