XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

kan man äta omelett om man har diabetes

Om jag har diabetes, kan jag äta Salsa?

Enkelt uttryckt, ja, kan du äta salsa om du har diabetes. Salsa är fylld med massor av nonstarchy grönsaker är låga i kalorier och kolhydrater. Nyligen beredd hemlagad salsas, i motsats till affären konserverade sorter, vara hälsosamma för diabetespatienter. Bearbetade livsmedel tenderar att ha en högre glykemiskt index än färskvaror.

nonstarchy grönsaker

American Diabetes Association visar salsa som en nonstarchy grönsak. Detta beror på salsa görs vanligtvis med nonstarchy grönsaker som tomater, lök och paprika. Nonstarchy grönsaker ger en utmärkt källa av vitaminer, mineraler och phytomchemicals, men är låga i kalorier och kolhydrater. Eftersom nonstarchy grönsaker innehåller så få kolhydrater, äta dem är osannolikt att orsaka ditt blodsocker att öka betydligt. Enligt American Diabetes Association, en kopp råa, nonstarchy grönsaker - som de i salsa - innehåller endast cirka 5 gram kolhydrater.

tomater

Tomater, riklig i färsk salsa, rankas högt på listan över American Diabetes Association super livsmedel. Tomater ger en utmärkt källa till vitamin C, vitamin E och järn. I en kopp tärnade, färska, råa tomater, hittar du ca 24,7 milligram vitamin C, 0,97 milligram vitamin E och 0,49 milligram järn. Dessutom, en kopp tärnade, färska, råa tomater innehåller endast 32 kalorier.

diabetes Diet

Salsa är i allmänhet äts som livsmedels toppning, så det är viktigt att du väljer hälsosamma livsmedel att äta med din salsa. Till exempel är de positiva hälsoeffekterna av salsa minska om du äter det med friterade tortillachips eller ovanpå en kött- och ost fyllda burrito. Enligt American Diabetes Association, bör nonstarchy grönsaker vara hälften av din lunch och middag måltider. Resten bör innehålla hälsosamma stärkelse och magert protein.

recept

För en hälsosam meny idé som inkluderar salsa, försöka förbereda laxfiléer toppad med ananas salsa. Lax är en utmärkt källa för magert protein. Använd tärnade tomater, rödlök, paprika, ananas godbitar, ingefära och torkad röd paprika flingor för salsa. En annan meny idé inkluderar salsa topp tonfisk stek. Som lax ger tonfisk magert protein. För att förbereda salsa, använder tomater, grön lök, koriander, persilja och färskpressad citronsaft. Eller topp svarta bönor med salsa och fullkornsris pita skivor.

Hur kan man få reda på vad Skott jag har haft


Många av de vaccinationer och bilder som du har fått nog gavs till dig när du var liten. Däremot kan vuxna få några skott också, såsom en stelkramp skott efter att du trampar på en spik eller bli biten av en underlig djur. Även om du inte hålla noggranna register över vilka bilder du har haft, det betyder inte att någon inte har hålla koll.

Instruktioner

1 Be dina föräldrar eller barndomen vårdgivare om de har ditt skott poster. Dessutom, titta igenom dina egna filer. De kan vara i dina poster från när du var yngre eller ens i en baby bok.

2 Ring dina tidigare skolor, inklusive grundskolor, gymnasium och högskola. De kan fortfarande ha ditt skott poster på filen.

3 Kontakta din tidigare läkare, speciellt barnläkare, om du hade skott som barn. Ibland kontoren har skottet poster på filen.

4 Leta journal lagringsföretag. Ibland kan de ge dig de poster för en avgift.

5 Kontakta kliniker och sjukhus där man har behandlats. De kan också ha ditt skott poster på filen.

6 Prata med ditt tillstånd immunisering koordinator. Om ditt tillstånd håller journaler, inklusive skott, i ett register, kan samordnaren berätta hur man kommer åt dina poster. Inte alla stater har denna tjänst.

Hur kan man få reda på vilken typ av badminton du har


Badmintonracketar varierar beroende på märke, form, storlek, vikt, spänning, grepp och material. Populära namn varumärke inkluderar Yonex, Wilson, Carlton och Prince. Den lämpligaste typen av racket för dig beror på om du letar efter en mer kraftfull strejk eller mer exakt mål, och hur tungt racket kan vara innan armen blir trött. Racketar kan kosta mellan $ 10 till $ 90, med många anständiga kvalitet racketar i mellanklassen på $ 40 till $ 50.

Instruktioner

1 Titta på formen på rackethuvudet. Om det är fyrkantig, med en platt topp och rundade hörn, har du en isometrisk racket. Dessa ger en större yta som kallas sweet spot, för enkel, kraftfull hits, och är bra för nybörjare.

Om rackethuvudet är oval, har du en konventionell racket. Dessa har mindre sweet spot yta men i allmänhet ger mer exakta och kraftfulla träffar. Dessa är den typ mer vanligt förekommande i turneringar.

2 Kontrollera kon av racketen, där axeln möter greppet. Det är där du vanligtvis hittar "U" specifikation, indikerar viktintervall av racketen. De flesta tillverkare har 2U, 3U och 4U. Du kommer att behöva kontrollera med tillverkaren, eftersom vissa etikett sina tyngsta racketar med de minsta U nummer och andra märka sina lättaste racketar med de minsta U nummer. Standardvikten för ett racket är mellan 80 och 95 gram.

3 Titta under U specifikation för att hitta den "G" specifikation. Detta visar storleken på greppet, som är i allmänhet mellan 3,25 och 4 inches. Ju större handflatan, bör större greppet vara. Om du har ett grepp som är för stor för din hand, det finns inte mycket du kan göra med den. Men om greppet är för liten, kan man slå in den med ersättningsgrepp för att göra den större.

4 Titta på racket axeln att ta reda på vilket material racketen är tillverkad av. Medan äldre racketar var gjorda av trä, de flesta moderna racketar av kolfiber. Men vissa billigare racketar av aluminium, vilket inte är lika hållbart.

Tips

  • Om du är en nybörjare och inte har starka armar eller korrekt mål, gå för en lättare racket eftersom det blir lättare att manövrera. Om du är starkare, snabbare och har bra mål, gå till en tyngre racket eftersom det kommer att ge dig mer makt.

Även om många delar av en cykel kan stöta på problem även med regelbunden skötsel och underhåll, är växelspaken särskilt benägna att problem. På grund av den invecklade mekaniska makeup av växelsystem och stammen att eventuella cykeltur platser på det, är det ofta en orsak till oro. Att veta hur man reparera en klibbig eller trasig växelspak kan få dig tillbaka på spåret eller väg på nolltid.

Kolla Växel Limit Skruvar

Den del av växelsystem som är på bakhjulet och som flyttar kedjan på ryttarens val av kuggar på bakaxeln kallas växeln. Växeln har skruvar som begränsar avståndet varje växel kan resa. Om växelkablarna har rätt spänning men växlarna fastnar, gränsskruvarna behöva justeras. Klibbning kan orsakas över tiden genom grov ridning eller genom ett slag kugghjulen.

Justera skruvarna lätt

Växla kedjan till den minsta kuggen på den bakre navet och justera gränsen skruven märkt med en "L" på dem, med hjälp av en skruvmejsel. Justera skruven tills växeln inte vidrör kedjan. Sedan flytta kedjan till den största kugge och vrid gränsen skruven märkt "H" på samma sätt.

Kontrollera kablar och Kåpor

Eventuella veck eller vridningar i vajer eller rören som håller kablarna på plats kan orsaka växlar att fastna. Om du inte kan växla alls eller endast med svåra, kontrollera hela den längd av kablar och deras bostäder. Om det finns kurvor eller bucklor, kanske du måste byta ut kabeln eller höljet.

vinkel~~POS=TRUNC

En skruv på baksidan växeln styr vinkeln för växelföraren. Med tiden kan vinkeljusteringsskruvarna blir skruvas och ändra vinkeln, vilket växlings vara ryckig, ojämn och svår. Lossa eller dra åt skruven för att kontrollera att växeln är i linje med den största delen av växel drevet. Försök att växla medan ridning cykeln för att se till att justeringen uppnått rätt effekt.

Kan man äta bulgur med diabetes?

Bulgur, även kallad bulgar eller bulghur, är en korn produkt tillverkad av krossade vetekärnor. Det ger järn, zink och niacin, och du kan äta det som en sida skålen, i sallader och som en varm frukostflingor. Om du har diabetes, kan du tvekar att äta bulgur eftersom det är en kolhydratrik mat, men American Diabetes Association visar bulgur som en frisk spannmål alternativ för personer med diabetes.

Kolhydratinnehåll av Bulgur

En kopp kokt bulgur innehåller 34 gram av den totala kolhydrater. När du äter mat med kolhydrater, bryter kroppen ner kolhydrater och släpper dem i blodet som blodsocker eller blodglukos. Om du har diabetes, är kroppen inte att korrekt reglera blodsockernivåerna, och konsumerar för mycket kolhydrater på en gång kan orsaka ohälsosamma ökningar av blodsocker. För de flesta människor med diabetes, bör varje måltid innehålla 45 till 60 gram kolhydrater. Du kan slå detta mål med en lunch bestående av tabbouleh, med bulgur, persilja, gurka, tomater, vitlök och olivolja, och en bit av frukt på sidan.

Låg salthalt Förberedelser Metoder

Diabetiker löper en högre risk för hjärtsjukdomar. En hög saltfattig kost kan leda till högt blodtryck, vilket ytterligare ökar risken. Bulgur är naturligtvis låg salthalt, med endast 9 gram natrium per kopp kokt bulgur. Hindra bulgur maträtt blir högre i natrium genom kokning i vatten och avstå från att lägga salt under tillagningen eller vid bordet. Istället säsongen med låg salthalt alternativ, såsom örter, yoghurt och citronsaft.

Fokus på Fiber

En kopp kokt bulgur ger 8,2 gram kostfiber, vilket gör det ett bra alternativ för personer med diabetes. En fiberrik kost kan minska risken för hjärtsjukdomar, vilket är viktigt eftersom diabetes ökar risken. Friska vuxna bör konsumera minst 14 gram fibrer per 1000 kalorier i kosten, men den genomsnittliga amerikanen förbrukar mindre än hälften av detta belopp, enligt USDA. Servera din bulgur med grönsaker, eller blanda den med bönor att öka fiberinnehållet.

Fullkorn och viktkontroll

Om du har typ 2-diabetes och är överviktiga, kan gå ner i vikt hjälpa till att sänka blodsockernivåerna. Tidskrävande hela korn i stället för raffinerat spannmål kan hjälpa dig att hantera din vikt och blodsocker, enligt publikationen "Dietary Guidelines för amerikaner, 2010." För sidorätter väljer fullkornsprodukter, såsom bulgur, i stället för raffinerat spannmål, såsom vitt ris eller pasta. Varje kopp kokt bulgur innehåller 151 kalorier, så övervaka dina portionsstorlekar att undvika att konsumera mer kalorier än du tänker.

Oregelbundna menstruationer indikerar ofta sällan ägglossning och kan göra befruktning svårare. Men beroende på faktorer såsom menstruationscykeln längd och hur oregelbunden din perioder, du fortfarande kan bli gravid även om du inte har regelbunden mens.

Menstruationscykeln

Enligt Förenta staternas Department of Health and Human Services, beroende på din ålder, kan din mens vara så nära varandra som 21 dagar eller långt ifrån varandra som 35 till 45 dagar och fortfarande anses korrekta.

Ägglossning

American Association Graviditet anges att ägglossning (frisläppandet av en mogen ägg från äggstocken) kan ske utan menstruationsblödning. Bara för att du inte har regelbunden mens inte nödvändigtvis att du inte har ägglossning.

oregelbundna menstruationer

Ogilomenorrhea, en menstruations sjukdom som kännetecknas av närvaron av endast 4-9 perioder per år, kan göra det svårare för dig att bli gravid på grund av mindre frekvent ägglossning, men du kan fortfarande bli gravid eftersom du har ägglossning.

Graviditet

En mogen ägg frigörs från äggstocken måste befruktas av spermier i äggledaren för att bli gravid. Så länge du har upplevt åtminstone en menstruation och är sexuellt aktiva, kan du bli gravid.

överväganden

Oregelbunden menstruation är ett tecken på en djupare problem med reproduktiv hälsa. Om du har oregelbundna menstruationer och upplever svårigheter att bli gravid, rådfråga din läkare om att testa för att fastställa orsaken.

När vi blir äldre, vi ofta inte ihåg saker så bra som vi gjorde när var yngre. Ibland är det på grund av
åldrandeprocessen, hjärna överbelastning eller självtvivel. Fuzzy tänkande kan också hända när äldre människor
deprimerad. Hjälpa pensionärer med tankeövningar kan vara roligt för dem, liksom utmanande, om det finns äldre personer som du vårdar som har problem att tänka, här är några idéer för mind övningar
för att hjälpa dem.

Instruktioner

1 Hjälp en senior att komma ur gamla hjulspår. Äldre människor kan ofta ha ett specifikt mönster eller rutin att göra saker. Ändra upp saker kan hjälpa hjärnan åter tror. Låt dem göra saker i en annan ordning under dagen, eller ta en annan väg när de går eller kör. Låt dem byta ordning att göra saker. De kan hålla den nya ordningen för en stund, om de är en strikt schema keeper. Detta kommer att hjälpa dem att känna sig mer i kontroll och bekväm. Förklara för dem att det fortfarande kommer att finnas en tidsplan och för att saker och ting kommer det helt enkelt gjort ett annat sätt. Förklara för dem att dessa tankeövningar kommer att förbättra sitt tänkande.

2 Uppmuntra äldre att försöka att inte använda sin dominerande handen för varje uppgift. Låt dem öppna dörrar, plocka objekt upp, kamma håret, borsta tänderna eller bär sin klocka på den motsatta sidan. Gör mind övningar för båda sidor av hjärnan hjälper det vara aktiv och alert. Förbered en måltid där alla vid bordet har att använda sin andra hand för att äta hela tiden. Det kan vara kul.

3 Spela med din åldrande älskade en. Vissa spel är bättre åtanke övningar än andra, så välj de som gör dem att tänka. Gör de som avkoda eller gör ord. Det finns några fantastiska kortspel, som galna 8: s, som är roliga och ändå utmanande på samma gång. Äldre människor älskar också att spela spel som tar dem på en resa ned memory lane. Detta hjälper dem att minnas gamla filmer, sånger och händelser och stimulerar sinne övningar. Göra pussel är också bra stapelleksaker.

4 Hjälp äldre att memorera saker. Det behöver inte vara något svårt. Låt dem arbeta på en sak en dag. Det kan finnas viktiga telefonnummer som redan har programmerats i sina telefoner. I stället för att slå automatisk uppringning, har dem memorera dessa siffror. På så sätt kan de ringa på vilken telefon som helst, även när de är borta. Om det finns låtar som de älskar, har dem memorera texter. Uppmuntra dem att hålla sjunga dem hela dagen. Det fina med att hjälpa pensionärer med åtanke övningar, är att du gör dem också. Om du håller upp det goda arbetet, kanske du inte har problem med att komma ihåg eller tänker som du ålder.

Ägglossning är en viktig del för att bli gravid. Att föreställa sig, måste en spermie träffas och befrukta ett moget ägg som har släppts av en äggstock i äggledaren. Om äggstockarna inte har släppt ett moget ägg (ägglossning), då graviditet kan inte förekomma. Men om du tror att du inte har ägglossning och vill ha ett barn, finns det ingen anledning att misströsta. Det finns många behandlingsalternativ för kvinnor i fertil ålder som inte ägglossning.

Vad är ägglossning?

Varje hona föds med miljontals omogna ägg i äggstockarna. Ägglossning börjar vid puberteten, när äggstockarna börjar mogna och frigöra ett ägg i bukhålan varje månad. När släpps, ägget sveps in i äggledaren där det väntar befruktning av en spermie. Ägget kan befruktas i 12 till 24 timmar efter dess release. Om den befruktas, bör det fäster vid blod foder i livmodern och börja växa till ett foster. Om den inte är befruktat, är det spolas från kroppen under menstruationsblödning, vilket sker ungefär två veckor efter ägglossningen.

Tecken på ägglossning

Om du försöker bli gravid, är det viktigt att veta om du har ägglossning. Bortsett från att övervakas av ultraljud eller genom blodprov, finns det ingen bergsäkert metod för att avgöra om du har ägglossning. Men erbjuder kroppen många ledtrådar. Till exempel, om en kvinna diagram hennes basala kroppstemperaturen (kärn vilande temperatur) varje morgon, hon kommer att märka att hennes temperatur kommer att stiga med minst 0,5 grader efter att hon har ägglossning. Även ett par dagar före ägglossning, blir en kvinnas livmoderhalsen klar, hala och tänjbar - ungefär som konsekvens av rå äggvita. En kvinna kan också spåra om hon har ägglossning med hjälp av en ägglossningstest, som, om de används på rätt sätt, övervakar mängderna av hormoner i urin som signalerar tillvägagångssätt ägglossning.

Hur calcuate när du kommer ägglossning

Om du tror att du kan ägglossning men vet inte vid vilken tidpunkt under månaden, kan du räkna ut den ungefärliga tidpunkten för ägglossning med att bekanta dig med menstruationscykeln. Räkna antalet dagar i din cykel som inleds med den första dagen av din menstruation och slutar med den första dagen av nästa period. När du vet det genomsnittliga antalet dagar i din cykel, uppskatta när du kommer ägglossning genom att räkna bakåt 12 till 16 dagar från dagen för din nästa förväntade perioden. Om du har ägglossning, kommer du antagligen ägglossning under denna period.

Varför vissa kvinnor inte ägglossning

Det finns otaliga skäl till varför en kvinna i fertil ålder kanske inte har ägglossning (medicinskt kallas "anovulation"). En obalans i östrogen och progesteron, de två viktiga hormoner i mognad och frisättning av ägg från äggstockarna, eller andra hormonella obalanser (t.ex. polycystiskt ovariesyndrom) kan orsaka anovulation. Dessutom kan underlåtenhet att ägglossning orsakas av stress, ångest, överdriven träning, extrem viktförlust, fetma, eller för tidig ovarial svikt. Enligt Epigee.com påverkar anovulation 6-15 procent av alla kvinnor i fertil ålder.

Behandling för anovulation

Behandling för underlåtenhet att ägglossning beror på orsaken bakom felet. Om hormonell obalans orsakar anovulation, kan patienten behandlas med fertilitetsläkemedel, såsom Clomid eller Pergonal, som kan hjälpa rätta till obalansen. Dessutom kan upprätthålla en hälsosam, balanserad kost och minska stress sätta en kropp tillbaka på rätt spår. Det är viktigt att se en läkare att avgöra om du verkligen är anovulatoriska, och i så fall skulle vilken behandling som är bäst för dig.

Det uppskattas att 1,7 miljoner amerikaner är smittade samtidigt ha kirurgi på sjukhuset. Mycket av detta har att göra med hygienen på sjukhuset, men du är inte helt på sin nåd. Det finns några saker du kan göra för att före operation för att minska dina chanser att utveckla en infektion.

Instruktioner

Hur kan man förhindra sjukhusinfektioner

1 Få försäkran om att den medicinska personalen som kommer att behandla dig har rena händer. Artigt be dem om de rutinmässigt tvätta händerna före behandling av patienter. Ibland kommer de att tvätta händerna rakt framför dig så att du kanske inte behöver göra detta. Om du har kirurgi, skulle någon som hostar bära en mask eller stå minst 6 meters avstånd från dig.

2 Försök att undvika att ha en urinkateter. Detta kan orsaka en urinvägsinfektion som är den vanligaste sjukhussjuka. Ju längre du har en kateter, desto större är risken för infektion. Fråga din läkare om det är möjligt att göra utan en.

3 Se till att du är vid god hälsa före operationen. Diabetes och fetma ökar risken för infektioner. Så du bör försöka få dessa tillstånd under kontroll i förväg. Också behandla eventuella redan existerande infektioner som du kanske redan har.

4 Gå med din magkänsla. Om du har några frågor eller funderingar, dela dem med din läkare.

Hur man undervisar diabetes behandling till ett barn

När ett barn får diagnosen diabetes, det är en stor utmaning för hela familjen att anpassa sig till ständigt övervaka blod blodsockernivåer, hålla sig till en hälsosam diabeteskost och se till att motion är en del av den dagliga rutinen.

Det bästa sättet att lära behandling diabetic barn beror på barnets ålder, förmågan att förstå sjukdomen och viljan att samarbeta. Du kan hjälpa ditt barn lära sig att hantera och behandla diabetes.

Förklara Diabetes till ditt barn

Steg 1

Utbilda dig själv och ditt barn. Det första steget är att förklara för ditt barn vad diabetes är --- och det innebär att se till att du vet allt du kan om diabetes. Håll det enkelt för yngre diabetiker barn, och få mer detaljerad med äldre barn. Tonåringar som är dator och Internet-kunniga kan göra en del efterforskningar på egen hand för att ge sig själva och ta sin diabetes utbildning i sina egna händer.

Steg 2

Förklara konsekvenserna av dålig diabetesbehandling. Hantera diabetes kan verka som en hel del arbete att ett barn eller en tonåring som har haft en ganska bekymmersfritt liv tills dess, vad med täta blod glukos (socker) övervakning, schemalagda måltider och snacks och en strikt diet. För att hålla ditt barn på rätt väg till god diabetesbehandling, förklara varför det är så viktigt att ta dessa steg och vilka allvarliga komplikationer kan uppstå om de accepterar inte deras diabetes och hålla den under kontroll.

steg 3

Lär ditt barn att inte allt kommer att förändras med diabetes. Visst, förändras livet verkligen när diagnosen diabetes --- men det betyder inte att ett barn inte bara kan vara ett barn. Berätta ditt barn att hon fortfarande kan spela med vänner, njuta av sleepovers med vänner, och även njuta av en bit av tårta under de rätta omständigheterna. Motion är en viktig del av diabetesbehandling, för att bibehålla en hälsosam vikt och hjälpa till att hålla hjärtat friskt. Spela och motion har också stora sociala förmåner --- en viktig del av livet för diabetiker barn.

Snacka om ändringar

Steg 1

Förnya ditt barns kost och måltid schema. Diabetiker måste göra vissa förändringar i sin kost, och det betyder att komma upp med en hälsosam måltid plan och en vanlig måltid och mellanmål schema --- och se till att ditt barn vet hur man hålla sig till det. Vid varje måltid, diabetiker måste se till att de får rätt mängd kolhydrater --- inte alltför många och inte för få --- att hålla blodsockernivåerna stadigt, säger Nemours Foundation. Och de behöver för att äta regelbundet för att förhindra droppar och spikar i blodsocker. Du måste också lära ditt barn att vissa livsmedel och drycker som de kan ha haft före sin diabetesdiagnos måste undvikas eller begränsas, liksom söta drycker, godis och desserter.

Steg 2

Kontrollera blodsockernivåer ofta. Diabetiker måste regelbundet övervaka sina blodsockernivåer med en maskin som kallas en glukometer, och ge sig insulin som planerat. Ett barn kan inte veta vad kroppen behöver om hon kontrollerar sin blodsockernivåer, så lära henne hur man använder glucometer och vad resultaten betyder. Från den kan hon se om hon behöver insulin, lite motion eller kanske ett mellanmål, säger Nemours. Räkna ut ett blodglukosövervaknings schema som fungerar med ditt barns schema och hålla fast vid det --- kanske det innan skolan, vid lunch och innan sängen. Lära henne hur man korrekt administrera sin insulin när åldern är rätt, och skapa ett schema för det också. Det finns ingen specifik rekommenderad ålder vid vilken ett barn kan säkert administrera insulin, men sjukhuset för sjuka barn säger att tonåringar ska ha fysiska färdigheter och dom att ge sig insulininjektioner. Men det är alltid en bra idé för föräldrar att övervaka administrationen av insulin.

steg 3

Erbjuda uppmuntran och rewards.Young barn kan vara lite skrämda av deras diabetes och hur det känns när blodsockernivån får låg. Du måste förklara för ditt barn vad dessa känslor betyder och att det är viktigt att tala om en vuxen när de känner de känslor som kommer på. American Diabetes Association föreslår att erbjuda ett klistermärke, en ny leksak eller någon annan behandling efter en obehaglig dag eller för att identifiera lågt blodsocker.

steg 4

Låt äldre barn räkna ut hur man ska hantera sjukdomen och behandlingen. Äldre barn kan bara vara lite blyg om att berätta för andra om sin diabetes, så var beredd om de är resistenta mot att öppna om det. ADA föreslår att du låter dem hantera det på ett sätt som de känner sig bekväma med, så länge de är fortfarande att hantera sin diabetes på rätt sätt. Andra barn kanske vill vara öppen om det och berätta för sina vänner och skolkamrater. Uppmuntra ditt barn att göra vad som känns rätt, men se till att lärare och skoladministratörer vet om ditt barns diabetes i händelse av en nödsituation.

varningar

  • Lär ditt barn vad lågt blodsocker känns, och hur man reagerar på det (tala om en vuxen, har lite socker) för att få blodsockret tillbaka till en hälsosam nivå.

tips

  • Försök att göra livet så normalt som möjligt för ditt barn med diabetes.
  • Skapa en behandlingsplan och göra hälsosamma vanor en rutin som kan vara en livstid.

Saker du behöver

  • Insulin
  • sprutor
  • glukometer
  • testremsor