XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

kan för mycke d vitsmin ge ringningsr

Trollingmotorer är egentligen inte avsedd för trolling. De är utformade för att positionera en båt för bästa gjutningsläget, och för att hålla båten på plats över ett bra fiskeområde. Trollingmotorer avrinning av elektriska batterier, och det finns ingen verklig sätt att ladda batterierna när båten lanseras. Om du vill att din trolling motor för att hålla genom en lång dag av fiske, det finns saker som du kan göra för att se till att batteriet juice varar till slutet av dagen.

Instruktioner

1 Belasta genom att lämna tunga, icke-väsentliga poster hemma. Fyll inte din fisksump tills du faktiskt behöver det. Tills det finns fisk, det är bara mer tyngd.

2 Stäng av elektronik som du inte använder. Om båten är utrustad med två Fiskeset och du fiskar ensam, stänga den andra.

3 Lägg till extra batterier parallellkopplade. Du kan göra detta genom att ansluta den positiva polen på ett batteri till den positiva polen på ett annat batteri, och den negativa polen till den negativa polen på ett annat batteri. Spänningen förblir densamma, men i sjön på vardera batteriet minimeras, vilket tillåter motorn att köras längre. Välj batterier som har liknande kapacitet, ålder och tillverkare.

4 Välj ett batteri som är konstruerad för att tåla konstant vibration. Vibrationer skadar normala 12-voltsbatterier. Marina batterier har särskilda egenskaper och är konstruerade för att minimera skadan.

5 Välj en djupurladdningsbatteri. Använd inte en veva marin batteri för att driva en trollingmotor. Veva batterierna är ämnade att vara ständigt laddas av generatorn i utombordsmotorn, som batteriet i en bil. Djupcyklingsbatterier kan upprepat tömmas och laddas utan skador.

Kan lyfta tunga vikter Skador leder?

Göra någon typ av styrketräning på regelbunden basis kan faktiskt vara till nytta för personer som lider av kronisk ledvärk, enligt "Arthritis Today." Men med hjälp av felaktig form lyfta alltför ofta eller lyfta vikter som är för tung kan leda till gemensamma problem. För att undvika ledvärk och skador orsakade av tyngdlyftning, är det viktigt att följa en grundläggande uppsättning riktlinjer innan en styrketräning regim.

Pre-Workout Stretch

Stretching före ett träningspass är viktigt för tyngdlyftare. Stretching för fem till tio minuter strax innan trycka på gym hjälper till att förbereda dina muskler och leder för den kommande stress. Statisk stretching fungerar bäst, vilket innebär att du håller stretch för 20 till 30 sekunder i stället för att studsa fram och tillbaka, vilket kan vara skadligt för dina muskler, senor och leder.

Kom ihåg att värma upp

Omedelbart efter en bra sträcka, tillbringa ytterligare fem minuter att värma upp dina muskler genom att gå raskt, jogging eller lyfta lätta vikter. Detta hjälper till att få blodet flyter i hela kroppen genom att öka din puls och andning. Massera lederna som ofta upplever smärta när du tränar, såsom knän eller axlar, också kan vara till nytta.

Undvik Heavy Weight

Under din tyngdlyftning rutin, undvika vikter som är för tungt, speciellt om du har haft ledvärk i det förflutna. Vikt som är alltför tung skulle omfatta alla tyngdlyftning övning du kan inte göra mer än 10 repetitioner. Du kan bygga styrka och muskelmassa genom lägre vikt och gör 10 till 15 repetitioner per set. Medan bodybuilders använder ofta tunga vikt / låga reps för att bygga muskler, de är proffs, så en vanlig människa bör undvika denna typ av utbildning.

Kyla ner

Efter ett träningspass, är det viktigt att upprepa din pre-workout rutin - stretching och jogging - att hjälpa din kropp starta återställningsprocessen. Återhämta sig från en styrketräning träning tar en till två dagar, så få massor av vila och inte lyfta följande dag, eller du riskerar skadliga leder och begränsa dina muskeltillväxt. Genom att stanna utvilad, varm upp ordentligt, lyfta lättare vikt och nedkylning efter träningen, kommer du kraftigt minska risken för ledskador.

ledskador

De vanligaste typerna av gemensam relaterade skador som uppkommit av kroppsbyggare och andra idrottare inkluderar artrit, bursit och tendinit. Din läkare kan diagnostisera den exakta källan till ledvärk och ger dig en mer detaljerad behandlingsregim.

Hur man kan förbättra Balans i Sport


När det gäller sport, det finns många färdigheter som bär över till nästan varenda en. Några av dessa inkluderar smidighet, snabbhet, uthållighet och mental styrka. Men kanske en av de mest förbisedda men viktiga färdigheter är balans. Det finns flera steg som måste vidtas för att förbättra balans, som innebär vissa fitness verktyg och en bra känsla av fokus och koncentration. Förbättra din balans i idrott kommer även att förbättra balansen i dagliga aktiviteter.

Instruktioner

1 Sitt på en schweizisk boll. Att sitta på en schweizisk boll kan bidra till att skapa hela kroppen stabilisering, vilket är lika viktigt som att stå balans. Börja med att sitta på den medan du tittar på tv, äta middag eller läsa en bok. Efter detta har blivit lätt, prova att lyfta en fot från golvet och så småningom komma till den punkt där du lyfter båda fötterna från golvet.

2 Stå på ena foten. Ett av de enklaste och snabbaste sätten att förbättra ditt saldo är att helt enkelt stå på en fot. När du sätter dina skor på morgonen, stå på ett ben och när du står i rad vid mataffären eller filmer, omväxlande står på varje fot.

3 Balans medan du tränar. Varje gång du gör en stående styrketräning motion såsom biceps, militära pressar, sido höjningar eller overhead triceps extensions, stå på ett ben. För att göra detta, måste du skära ner på poundage. offra aldrig korrekt form för vikt.

4 Hur man kan förbättra Balans i Sport


Stå på en BOSU. En BOSU är en funktionell träning verktyg som ser ut som en schweizisk boll som har halverats. Den har en uppblåst dome sida och en platt sida. När du har stått på en fot på marken för ett par veckor, vidare till stående på BOSU. Detta kommer att bli en helt ny känsla så börja på två fötter, sedan vidare till ett.

5 Hur man kan förbättra Balans i Sport


Använd den schweiziska bollen i din träning. När du har möjlighet att sitta bekvämt och ligga ner på den schweiziska bollen, införliva det i din träning. Använd den för alla sittande och liggande övningar som fram pressar, lockar, bröst pressar, tröjor och laterala höjningar.

6 Hur man kan förbättra Balans i Sport


Stå på BOSU i din träning. När du har möjlighet att bekvämt stå på BOSU, införliva det i din styrketräning rutiner. Gör dina stående övningar på den platta sidan av BOSU.

Tips

  • När du börjar står på BOSU, se till att du är nära en vägg eller ett fast föremål för att spänna själv. Också, börja genom att använda den välvda sida, sedan gå vidare till den plana sidan.
  • När du börjar lyfta vikter på BOSU med två fötter, vidare själv till den punkt där du kan stå på ett ben.
  • Var mycket försiktig när du står på en fot eller med hjälp av en BOSU samtidigt lyfta vikter. Är att du är ur balans, du riskerar att falla om du tappar koncentrationen för en sekund.
  • Om du gör sittande balanserar på den schweiziska bollen med båda fötterna upp, se till att vidröra ett stationärt föremål när du börjar att stabilisera sig.

Hur man kan utveckla en Pound Muscle


Ett pound muskler bränner 30 till 50 kalorier per dag, i motsats till ett pund av fett, som bara bränner två till tre kalorier per dag. Att bygga ett pund av muskler kräver uppskattningsvis extra 400 kalorier per dag över din allmänna kalori behov, ytterligare 14 gram protein på toppen av din dagliga behov och regelbunden styrketräning för att utmana kroppens muskler och stimulera tillväxten.

Instruktioner

Uppskatta din allmänna Protein Behov

1 Konvertera din vikt i pounds till din ungefärliga vikt i kilo genom att dividera din vikt i pounds med 2,2 och avrundning resultatet till närmaste heltal.
Exempel på en 160 pund människa: 160 / 2,2 = 73

2 Multiplicera din vikt i kilo med 0,8.
EXEMPEL fortsatte: 73 * 0,8 = 58

3 Märk ditt resultat "mängden protein gram som behövs varje dag för att träffa min General Protein behöver."

Balansera din kost för att främja muskelutveckling

4 Lägg 14 till mängden protein gram som behövs varje dag för att träffa din allmänna protein behov. Märk ditt resultat "Minsta mängd protein gram som behövs varje dag för att öka min muskelmassa." Bestäm kalori motsvarande för din mängd protein gram genom att multiplicera din dagliga protein gram belopp 4. Etikett resultatet "Daily Protein kalori behov."

5 Använd Calorie Calculator resurs anges i slutet av den här artikeln för att uppskatta din allmänna dagliga kalori behov. Tillsätt 400 till din allmänna dagliga kalori behov uppskattning. Märk resultatet "dagliga kaloriersättning." Oroa dig inte om mycket kalorier som omvandlas och lagras som kroppsfett. Så länge du behålla din nuvarande aktivitetsnivå, förutom att följa igenom med en styrketräning rutin, dessa extra kalorier kommer att användas för att stödja tillväxten av muskelvävnad.

6 Multiplicera din dagliga kalori Allowance med 0,6. Märk resultatet "Daily Carbohydrate kalori behov." Bestäm gram motsvarande för dina carb kalorier genom att dividera din dagliga kolhydratkalori Behov av 4. Etikett resultatet "Daily Carbohydrate Gram behöver."

7 Subtrahera din dagliga protein kalori behov och din dagliga kolhydratkalori behöver från ditt dagliga kalori Allowance. Märk resultatet dagliga fettkalori behöver. Bestäm gram motsvarande för dina fett kalorier genom att dela din dagliga fettkalori Behovet av 9. Märk resultatet "Daily Fat Gram behöver."

8 Övervaka ditt matintag att uppfylla tidigare näringsbehov. Du kan följa ditt matintag med ditt gram mål eller ditt kalori mål. Med hjälp av en digital näring skala gör att spåra din näringsintag mycket lättare.

Motståndsträning

9 Gör motstånd övningar varje dag.

10 Fokus på övre kroppen muskelgrupper en dag; nästa dag utföra övningar som fungerar din kärna muskler; dagen efter att göra styrkeövningar som utmanar kroppens nedre muskelgrupper. Fortsätta att upprepa denna utbildning cykel. Använd Motion resurs som anges i slutet av den här artikeln för att hjälpa dig hantverk en rutin.

11 Gör uppsättningar av åtta för varje övning i din rutin. Gör så många repetitioner som du kan göra i fin form tills dina muskler börjar tröttna. Vila en minut; sedan gå vidare till nästa övning.

12 Konsumera en proteinrik mat eller dryck omedelbart efter träningen.

Tips

  • Det tar inte en extraordinär mängd protein för att främja muskeltillväxt. Strategisk konsumtion av kompletta proteiner i kombination med regelbunden styrketräning är hemligheten att främja muskeltillväxt. Tänk på ovanstående kolhydrater och fett riktlinjer som allmänna mål snarare än fasta procentsatser.
Kan D-vitaminbrist Orsak neuropati?

D-vitamin, som ibland kallas "sunshine vitamin" eftersom kroppen syntetiserar den från solljus, påverkar ett brett utbud av kroppsfunktioner, såsom att kontrollera kalcium- och fosfatnivåer, stöder bentillväxt och minska inflammation. Neuropati, ett tillstånd där människor upplever stickningar, brännande och andra typer av smärta utan att ha skadats, är en komplikation av diabetes. Det finns ett samband mellan de två, som forskare börjar förstå.

Om D-vitamin

Vitamin D kan hittas i vissa livsmedel, såsom fet fisk och äggulor, och kan också framställas genom den mänskliga kroppen genom exponering för ultraviolett strålning i solljus. National Institutes of Health noterar att brister är sällsynta i USA på grund av lämpliga matkällor och solexponering, finns det vissa områden, särskilt på vintern i norra städer, där solen kan vara begränsad. Människor som sällan går utomhus kanske inte uppfyller sina kroppars vitamin D krav, medan de över 70 års ålder tenderar att ha högre krav vitamin D och kan behöva tillskott. D-vitaminbrist kan orsaka rakit, ett ben sjukdom hos barn som leder till uppmjukning av ben och missbildningar. Rakitis är lätt förhindras eller korrigeras genom att säkerställa tillräckligt intag av kalcium, fosfor och vitamin D, även om behandlingen inte påbörjas förrän barnets ben är väl utvecklade missbildningar kan finnas kvar. Hos vuxna kan brist på vitamin D orsaka osteomalaci, eller uppmjukning av skelettet, med åtföljande risk för fraktur.

diabetesneuropati

Diabetisk neuropati är en av de komplikationer som tenderar att utvecklas över tiden, i synnerhet om den diabetiker blodsocker inte kan hållas under kontroll. Skador på nervvävnad kan vara tillfällig eller permanent och påverkar perifera nerver, liksom de som reglerar viktiga funktioner såsom hjärtmuskeln eller matsmältningen. Enligt PubMed Health, en National Center for Biotechnology Information webbplats, ungefär hälften av diabetespatienter kommer att utveckla neuropati och symptom börjar vanligen mellan 10 och 20 år efter diagnos. Beskrivs som stickningar, brännande eller klåda smärta, är diabetesneuropati svårt att hantera eftersom de mediciner som finns tenderar att vara narkotika med risk för missbruk eller andra typer av mediciner som har olyckliga biverkningar. De läkemedel ger inte ett botemedel, men används för att hantera symptomen.

Forskningen

Begränsad forskning har bedrivits på diabetespatienter med neuropati. En relativt stor andel av diabetiker har visat sig ha låga D-vitaminnivåer, men det hade varit någon utredning om effekterna av vitamin D och dess koppling till neuropati, Paul Lee och Roger Chen rapporterade i 2008 års emission av "Archives of Internal Medicine . " Eftersom det finns en betydande debatt om exakt vad som utgör D-vitaminbrist, har forskarna inte försöka identifiera en faktisk brist utan endast mätte D-vitaminnivåerna hos studiedeltagarna. Serum D-vitaminnivåer under 12 ng / ml --- nanogram per milliliter --- är kända för att orsaka osteomalaci och resulterande nervsmärta. Detta tillstånd svarar på D-vitamin. Deltagare som har klassats som vitamin D otillräcklig --- serum 25D koncentration under 24 ng / ml --- behandlades med kolekalciferol, även kallat vitamin D3. Patienterna rapporterade signifikant minskning av smärtpoäng --- i vissa fall så mycket som 48 procent --- efter tre månaders behandling med kolekalciferol. Forskargruppen rekommenderade en studie av vitamin D hos diabetespatienter med neuropati och noterade att höja serum D-vitaminnivåer till mer än 24 ng / ml skulle förbättra smärtsymtom utan biverkningar och förbättra funktion. Medan Chen och Lee inte hitta specifika belägg för att D-vitaminbrist orsakar neuropati, säger forskarna att en brist kan vara en bidragande faktor, möjligen genom att diabetic nervskada värre. Otillräcklig D-vitamin kan också försämra receptorerna i kroppen som svarar på smärtsignaler.

Överväganden och varningar

Diabetisk neuropati är en komplex sjukdom som inte borde vara självstyrande. Medan Lee och Chen fick inga negativa effekter från D-vitamin i rättegången, om du har neuropati och överväger tillskott, diskutera din situation med en hälso-och sjukvårdspersonal.

Hur de kan utöva med en baksmälla


När du låter de goda tiderna rulla, kan du vaknar upp med en dånande huvudvärk. För mycket alkohol tenderar att göra det till människor. En baksmälla är aldrig kul. Ofta begränsar vår verksamhet för nästa dag. Speciellt om du är en aktiv person och du måste träna utomhus eller på gymmet. Lär dig att träna med en baksmälla.

Instruktioner

1 Det första du bör göra innan du lämnar hemmet för ditt arbete ut är att dricka en åtta ounce glas vatten och ta en smärtstillande medel. Vattnet kommer att hjälpa fylla din kropp, speciellt om du dör av törst. Den smärtstillande kommer att bidra med din bultande huvudvärk.

2 Mäta graden av aktivitet du bör göra genom att sträcka innan du tränar. Stå upp till höger och böja sig för att röra tårna. Prova sträckor som axel cirklar, kalv sträckor, stående quadriceps och triceps sträcka för att se vilka områden du kanske inte vill utöva för dagen. Om du känner dig trygg med din rörelseomfång och värma upp, börja träna.

3 Starta din träning rutin med ljus kardiovaskulär aktivitet. Om du går för en kör i parken, börja med en snabb promenad sedan öka till en stadig joggingtur innan tävlar. Om du arbetar i gymmet, använda räcken av maskinerna för att hjälpa dig med ditt saldo. Upphöra med användningen av ledstängerna förrän du är säker på ditt saldo. Övning i jämn takt för att börja svettas. Svettning är ett viktigt sätt att utvisa alkohol från blodet.

4 Börja din styrketräning rutin genom att säkra en bänk som är långt borta från andra gym mecenater. Börja med vikter som är åtminstone fem pounds mindre än du använder för att med hjälp av, speciellt om du just har börjat utmana dig själv genom att använda tyngre vikter. Du vill kunna fokusera på din träning utan att ha någon nära dig. Var uppmärksam på din hållning genom att titta i spegeln.

Kan jag lyfta tunga saker under graviditeten?

Oavsett om du är matinköp, har ett jobb som kräver lyft eller har ett litet barn som kräver att plockas upp, lyfta vissa föremål är oundvikligt under graviditeten. Att känna dina gränser är viktigt. Tänka noga på hur man lyfter föremål och be om hjälp när det behövs ser till att du inte skadar dig eller sätta ditt barn i riskzonen.

överväganden

Inte alla gravida kvinnor är skapade lika, så vissa kommer att kunna säkert lyfta objekt under graviditet och andra bör lämna lyft till andra människor. Tänk på din sjukdomshistoria och eventuella komplikationer du har utvecklats under graviditeten. Lyft inte objekt som kräver någon fysisk ansträngning om du har en historia av ryggproblem eller en försvagad livmoderhals. Lyft något tungt också är om du har en historia av för tidiga värkar eller för närvarande befinner sig i fara för tidig förlossning. Läkaren bör tala om för dig om du har några komplikationer under din regelbundna kontroller.

potentiella faror

Bär ditt barn redan innebär en påfrestning på ryggen. Lyfta tunga föremål, eller lyfta ett objekt felaktigt, ökar dina chanser att skada din rygg. Dra en ryggmuskeln kommer att lämna dig värk och olycklig och gör varje rörelse smärtsam. Bär något tungt kan också sätta dig vidare ur balans, vilket ökar risken för att falla och skada dig själv och ditt barn. Om du är i riskzonen för tidigt värkarbete, lyfter även en tung låda kan utlösa sammandragningar.

Hur mycket att lyfta

Även om du är helt friska, bör du inte dragande runt möbler under din nionde månaden av graviditeten. Skala tillbaka på att lyfta tunga föremål som din graviditet framsteg. Om du inte har några komplikationer, du ibland kan lyfta föremål som väger mer än 50 pounds fram till 20: e veckan av graviditeten. Det är i allmänhet säkert att ibland lyfta föremål som väger mellan 25 och 50 pounds fram din 30 vecka. Du bör kunna säkert lyfta objekt som väger 25 pounds eller mindre för längden av graviditeten.

Hur man lyfter

Din tyngdpunkt förändras när du är gravid, så att lyfta tunga föremål på fel sätt kan vara farligt och smärtsamt. För att lyfta säkert, knäböj för att plocka upp objektet snarare än att böja i midjan. Skjut dig tillbaka till en stående position med benen och håll objektet så nära kroppen som möjligt för att minska belastningen på ryggen. Iklädd en mamma band runt magen kan ge dig mer ryggstöd om dina muskler är svaga eller magen skjuter för långt för att göra bär objekt bekväm.

Hur man kan sänka kortisolnivåer


Kortisol är ett viktigt hormon. Din kropp kräver att reglera blodtrycket, frisätta insulin för att upprätthålla tillräckliga blodsockernivåer och genomföra andra viktiga kroppsfunktioner. Däremot kan förhöjda och förlängda versioner av kortisol orsaka en myriad av hälsoproblem, inklusive försvagade kognitiv funktion, sköldkörtel och blodsockerproblem, minskad bentäthet och muskelvävnad, ökad fett runt magen och mer. Lyckligtvis kan du vidta åtgärder för att sänka kroppens frisättning av kortisol.

Instruktioner

1 Hitta ett sätt att minska stressen i ditt liv. Titta på de stora stress i ditt liv och brainstorma sätt att ta bort dem. Långa perioder av stress är den sannolika orsaken till höga kortisolnivåer.

2 Hitta frisk var att hantera stress kan du inte ändra. Lära sig grundläggande meditation, andning och guidade bildspråk tekniker. Skäm bort i ett varmt bad. Utlopp för din make eller en vän, eller skriva i en dagbok.

3 Motion mer. Motion är en enorm stress reliever. Det minskar även kortisol och andra stressrelaterade hormoner och ökar endorfiner, som är naturliga kemikalier i hjärnan som hjälper dig att känna mer innehåll och fredlig.

4. Ät flera små måltider under dagen. Hoppa över måltider orsakar droppar i blodsocker, vilket kan öka kroppens frisättning av kortisol. Inkludera magert protein i varje måltid och mellanmål för att hålla blodsockernivån under dagen.

5 Få tillräckligt med vila. En viktig orsak till höga kortisolnivåer är bristen på tillräcklig vila. Sikta på åtta timmar varje natt. Gå till sängs och uppstår vid samma tid, även på helgerna, för att förbättra din dygnsrytm, sänka kortisolnivåer och förbättra din hälsa.

Tips

  • Fråga din läkare om en kortisol test om du misstänker att dina nivåer är extremt höga.
  • FDA och FTC har utfärda varningar mot företag som säljer kosttillskott som sägs lägre kortisolnivåer och orsaka viktminskning. Prata med din primära läkare innan du tar något tillskott, särskilt om du är på receptbelagda läkemedlen.

Hur man kan eliminera bröstet fett


Bröstet fett är ett tillstånd som kan orsaka besvär för människor i alla åldrar. Oavsett om du arbetar ut, simning eller delta i en sportaktivitet, kan fett i bröstet hämmar din förmåga att prestera optimalt och med aktiv njutning. Tillståndet kallas pseudogynecomastia, oftast förvärras av övervikt och är behandlingsbar med en kombination av en konsekvent diet och träningsprogram.

Instruktioner

1 Ät en fettsnål kost och hålla sig inom en hälsosam kalori intervall för din kropp. Baserat på rekommendationerna från United States Department of Agriculture, om du är en stillasittande män definieras som gör lite mer än dagliga uppgifter såsom lätt rengöring och promenader du bör äta 1400 kalorier per dag. Om du är måttligt aktiv, eller gå från 1,5 till 3 miles per dag, kan du intag 200 kalorier mer per dag för att upprätthålla en hälsosam vikt. Aktiva personer som går mer än 3 miles per dag eller få ekvivalenta mängder av motion kan konsumera ytterligare 200 kalorier. Kvinnor har liknande kalori rekommendationer men 200 mindre för varje aktivitetsnivå. Kostrekommendationer inkluderar 20 till 35 procent av kalorier från fett, 20 till 35 procent från kolhydrater och 10 till 35 procent från protein för hälsosam vikt underhåll. Mättade fetter som finns i förädlade livsmedel bör göra upp mindre än 5 procent av din totala kaloriintag. Gräns ​​läsk, alkohol och sockerhaltiga livsmedel att bibehålla eller gå ner i vikt också.

2 Utför konditionsträning dagligen. Ett pund kroppsfett består av 3500 kalorier, så det tar en hel del kardiovaskulär eller aerob aktivitet för att bränna de nödvändiga kalorier för att minska fett i bröstet och övergripande organ. Hitta din maximala fettförbränning hjärtfrekvens genom att subtrahera din ålder från 220, och sedan träna på 65-80 procent av detta nummer för 60 till 90 minuter att bränna mest fett. Övningar såsom löpning, jogging och kickboxning fungerar bra för att öka kaloriförbrukning. Hjärt-sporter som basket, badminton och tennis arbete för att bränna fett och direkt påverkar överkroppen på grund av att de ingår övre kroppsrörelser under spelets gång.

3 Lägg styrketräning till din träning rutin. Eftersom att öka muskelmassan kommer naturligtvis att höja din ämnesomsättning, kommer du att bränna mer fett även vid vila när du har mer muskler. Utför bröstet pressar med en progressivt tyngre vikt att bygga bröstmusklerna och hjälpa bränna fett i bröstet. Ta baren hela vägen till bröstet och tills armarna är rakt upp för bästa resultat Lägg i bröstet flys att bygga pectorals och stärka bröstet område. Håll hantlarna ut åt sidorna av bröstet liggande på en bänk eller en annan plan yta och föra samman vertikalt och rakt upp över bröstet tills hantlarna möts. Lägre långsamt att starta och upprepa. Använd en vikt du kan lyfta upp till åtta gånger för att bygga tjockare muskler, och upp till 12 gånger för att utveckla en mer magert muskulatur. Inkludera armhävningar och pull-ups i din träning rutin för att eliminera bröst fett och bygga bröstmuskeln också. Börja med att göra båda övningar tills du kan göra mer och successivt lägga till fler varje träningspass. Låt en dag eller två av vila mellan bröst träning och varvas med konditionsträning för att möjliggöra för muskeltillväxt.

Hur man kan bli av ålderdom Belly Fat


Som ni ålder, börjar du ha en högre andel fett i kroppen. Detta fett tenderar att stanna kvar i mitten, vilket är mer skadligt för hälsan än fett på andra ställen. Om du vill bli av med ålderdom magen fett, hålla sig till beprövade regim av diet och motion. Trendiga modenycker inte brukar kunna minska bukfett permanent.

Instruktioner

1 Spåra de kalorier som du äter. Gå ner i vikt runt mitten är en fråga om att äta färre kalorier än du använder, men det är lätt att underskatta mängden kalorier som du äter. Be din läkare att rekommendera rätt kaloriintervall för dig baserat på din storlek och ålder och sedan spåra den mat du äter. Du kan göra detta på ett anteckningsblock, men det är lätt att göra detta på nätet också. Var noga med att mäta dina portionsstorlekar för en exakt rapport.

2 Bränna kalorier genom måttlig motion. När man blir äldre, kan du tränar mindre, särskilt när du får värk och smärta. Detta leder till mer fett vinna. Bryta sig ut ur stillasittande vana genom att öka din träning. Börja med att gå på promenader eller gör andra aktiviteter som du tycker om att göra. Vatten aerobics är en annan övning som kan vara lätt på lederna och är bra för äldre människor.

3 Styrka tåg att ersätta förlorad muskel. När man blir äldre, börjar dina muskler försämras, vilket innebär att du bränner mindre kalorier totalt. Sättet att motverka denna effekt och bränna mer magen fett är att använda vikter för att bygga upp din muskelmassa. Du kan använda fria vikter, kroppsvikter eller band motstånd för att arbeta dina muskler.

4 Gör magövningar att skärpa magen. Medan magövningar ensam inte kommer att ge dig en platt mage, kommer de att hjälpa dig att tona upp, förbättra hållning och öka din muskelmassa. Gör en övning rutin som fokuserar på din kärna muskler tre gånger i veckan.

Tips

  • Hormonersättningsterapi ensam inte bli av ålderdom magen fett. Du kanske vill överväga det av andra skäl, men tror inte att det är en enkel lösning för att bli av med ålderdom magen fett.