XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

kaloriförbrukning iron man

Hur man beräknar kaloriförbrukning igång med ett Jogging Stroller

Det finns ingen tvekan om att köra samtidigt som du trycker en jogging vagn ger en mer ansträngande träning än att köra ensam. Räkna ut exakt hur många fler kalorier du bränner medan du kör med den extra ansträngning att driva ditt barn i en barnvagn, dock är ingen svett. En mängd kaloriräknare, många av dem fria, finns tillgängliga online så med en knapptryckning kan du enkelt räkna ut hur mycket mer effektiva dina pass är med ditt barn i släptåg.

Steg 1

Sök på nätet för någon av ett antal fria kaloriräknare. Se till att en du väljer innehåller en option för beräkning av kaloriförbrukning under jogging och medan jogging med en barnvagn, såsom räknaren på HealthStatus.com.

Steg 2

Räkna ut hur många kalorier du bränner medan du kör utan en jogging barnvagn. För att göra detta, ange din vikt, hur många minuter du kör och ungefärlig hastighet med vilken du kör. I fallet med räknaren på HealthStatus.com, hastigheten alternativen varierar från 5 miles per timme för en 12-minuters mil till 12 km / h för en fem-minuters mil.

steg 3

Fortfarande använder din kaloriräknare, beräkna hur många kalorier du bränner driver en barnvagn. Var noga med att ange samma antal minuter som du använde när räkna hur många kalorier du bränner medan du kör.

steg 4

Tillsätt antalet kalorier du bränner medan du kör och hur många kalorier du bränner samtidigt som du trycker en vagn för att avgöra hur många kalorier du bränner medan du kör och driver en sittvagn samtidigt. Till exempel, enligt HealthStatus.com, om du väger 150 pounds du bränner 171 kalorier körs vid 6 mph under 15 minuter. Driver en sittvagn bränner 45 kalorier för samma 15 minuter, för totalt 216 kalorier. Den HealthStatus.com kalkylator ger ännu de två siffror för dig, så det finns ingen förvirring.

varningar

  • Online kaloriräknare bara ge en allmän uppskattning av antalet kalorier du bränner under någon aktivitet. Temperatur, terräng och många andra faktorer kommer att påverka det faktiska antalet kalorier du bränner.

tips

  • För bästa beräkning, försöka vara så korrekt som möjligt när det gäller att ange din vikt och hur snabbt du kör.

Saker du behöver

  • Dator med Internetuppkoppling

Inlines, eller inlines, är en bra övning är det fysiskt krävande men också kul. Ett intensivt träningspass på dina inlines kan bränna nästan lika många kalorier som löpning. Rollerblading ger också en utmärkt kärna träning på grund av den balans som krävs.

variabler

Som med alla övning, den mängd kalorier du bränner beror på din kroppsvikt och effektivitet och intensitet av övningen. Kalorier bränns snabbare ju mer du väger, den han snabbare du går och ju mer tekniskt terrängen (som inbegriper kullar och en hel del varv).

I inlines, en 140 pund människa går 7,5 mph bränner cirka 300 kalorier i en timme. Denna hastighet är lämplig för en nybörjare, och som en början kommer du att bränna mer eftersom du inte är effektiv vid rörelse. När du blir mer kompetent, måste du åka hårdare och snabbare att bränna mer kalorier.

En mer avancerad deltagare med samma vikt kan gå 16 mph och kan bränna upp till 1000 kalorier i en timme - men hålla det tempot för en timme är mycket utmanande.

muskler som används

Inlines involverar hela kroppen. Musklerna i smalbenen, lår, skinkor, mage och armar måste alla arbeta för att styra och driva kroppen. Ju fler muskler inblandade, desto större är brända kalorier. Bygga långa, kraftiga ben steg och pumpa armarna fram och tillbaka (snarare än från sida till sida) för att bränna fler kalorier. Buken måste arbeta för att hålla balansen och att styra din kropp under svängar och stopp. Denna uppbyggnad av grundläggande styrka hjälper dig att stå längre, känna montör och utföra alla aktiviteter bättre.

Blanda din rutin

Växlar mellan högintensiv träning och återhämtning är ett bra sätt att öka din kaloriförbrukning. En stadig skridskoåkning session kan bränna 400 kalorier per timme, men om du växla mellan att takten och super-höga hastigheter, kan du amp upp din förbrukningen med 10 procent till 25 procent.

Du kan också fokusera på din position. Böj djupt på knäna som en skridskoåkare och svinga armarna fram och tillbaka. Kraften i dina armar och ben stroke ökar hastigheten och kaloriförbränning. Du kanske har sett några åkare drar ett timglas medan skridskor. Detta drag, som kallas swizzle, är en grundläggande drag i skridsko fitness videor och ramper upp intensiteten i din rutin. Du kan också bränna kalorier genom att utföra kompetens borrar såsom övergångar, hoppande, en-footed slalom och bakåt skridskoåkning.

Kontra andra övningar

Verkan av skridskoåkning håller smalbenen, lår och höfter aktiveras nästan hela tiden, till skillnad från löpning och cykling. Även om nästan jämförbart med att köra när det gäller brända kalorier, ger inlines tid för utrullning. Sedan inlines sätter mindre slitage på lederna, kan det vara en mer hållbar verksamhet.

fitness Rollerblading

Om du bara lära sig att Rollerblade, bli väl förtrogen med bromsen för att förhindra många fall. När du blir mer avancerade, klasser, filmer och böcker kan hjälpa dig att skapa utmanande och olika rutiner. Håll dig till det: Regular inlines bränner en massa kalorier och hjälper till att bygga en passform, tonad kropp.

Hur man beräknar kaloriförbrukning för att nå viktminskning mål


Även om det finns många komponenter i en hälsosam kost, bestämma din rätta dagliga kaloriintaget är viktigt att nå din viktminskning mål. Din ideala kaloriintaget bestäms av din ålder, vikt, längd, aktivitetsnivå och kön. Även om många experter rekommenderar en diet av 2000 kalorier per dag, kan du behöva mer eller mindre beroende på dessa faktorer. Du kan använda en enkel formel för att avgöra hur många kalorier du behöver för att konsumera för att behålla eller gå ner i vikt.

Instruktioner

Fastställande din dagliga kaloriintaget Target

En Väg dig på en skala och spela in din exakta vikten i pounds. Om du inte vet hur lång du är, står mot en vägg och har en vän använda en penna för att lätt markera var toppen av huvudet är. Använda ett måttband för att bestämma avståndet från golvet till märket i inches.

2 Använd en miniräknare för att ansluta din längd, vikt och ålder i följande formel för kvinnor: 655 + (4,3 x vikt i pounds) + (4,7 x höjd i inches) - (4,7 x ålder i år). Män bör använda denna formel: 66 + (6,3 x vikt i pounds) + (12,9 x höjd i inches) - (6,8 x ålder i år).

Längd och vikt kommer att göra resultatet större, medan ålder kommer att göra det mindre. Detta innebär att större individer kräver mer kalorier, medan äldre personer kräver mindre. Den resulterande siffran är din BMR, eller basal ämnesomsättning.

3 Bestäm din aktivitetsnivå. Om du är stillasittande, innebär detta att du tillbringar större delen av dagen sitter och inte utövar ofta. Om du är lätt aktiv, kan du tillbringa en god del av din dag stående och / eller motion två till tre dagar i veckan. Måttligt aktiva individer är de som ägnar sig åt träning de flesta dagar i veckan. En i hög grad aktiv livsstil är en där intensiv träning sker på en daglig basis under längre perioder.

4 Införliva din aktivitetsnivå i din kalori uppskattning intag genom att koppla den lämpliga ekvationen i din miniräknare (BMR är det nummer som du fick i steg 2): stillasittande: BMR x 1,20; lätt aktiv: BMR x 1,30; måttligt aktiv: BMR x 1,40; mycket aktiv: BMR x 1,50.

Den totala är antalet kalorier du bör äta varje dag för att behålla din nuvarande vikt.

5 Om du vill gå ner i vikt, måste du äta färre dagliga kalorier än vad som anges i steg 4. Ett underskott på 3.500 kalorier motsvarar ett pund av viktminskning. Detta innebär att om du vill gå ner en lb. en vecka, bör du dra 500 kalorier från din dagliga mål. Om du vill gå ner 2 pund. en vecka, bör du minska det med 1000 kalorier. Du kan också göra detta genom att bränna extra kalorier genom motion stället för att minska ditt kaloriintag.

Tips

  • Förutom kaloriintaget, bör du överväga saker såsom fett, fiber och kolhydrater nivåer.
  • Ät obearbetade livsmedel, såsom ekologiska frukter, grönsaker, fullkorn och magert protein, för att underlätta viktkontroll. Inte bara är de lägre i kalorier, men också underlätta matsmältningen och hormonbalans i samband med viktminskning.
  • äter aldrig färre än 1200 kalorier per dag. Detta är det minsta antalet kalorier som kroppen behöver för att fungera. Genomgående äta färre än 1200 kalorier per dag kan leda till håravfall, sälg hud, nedbrytning av muskler, organskada, undernäring och svält. Vägran att konsumera denna minimum av kalorier kan vara en indikator på anorexi.
  • Två pounds per vecka är det snabbaste som man kan gå ner i vikt samtidigt bibehålla god hälsa. Om du inte är mycket överviktiga eller feta, att förlora mer än 2 pund. en vecka kan leda till minskad muskelmassa.
  • Starta aldrig en ny diet utan medicinsk övervakning.
  • Kvinnor som är gravida eller ammande kräver betydligt mer kalorier varje dag och bör inte använda dessa riktlinjer.

Kaloriförbrukning under Push gräsklippning


Alla typer av fysisk aktivitet kan bränna kalorier och bli en del av din träningsrutin. Klippning en gräsmatta med en push klipparen kan vara ganska träningspass. Det finns två typer av gräsklippare push, som båda gör att du kan bränna kalorier samtidigt ta hand om detta hushåll rutin.

typer

Det finns två huvudtyper av gräsklippare tryck: de med gas- eller eldrivna motorer och de drivs av din egen drivkraft. Även om båda att du kan bränna kalorier, kommer manuellt drivna tryck klipparen bränna mer kalorier än motordrivna tryck klipparen.

stats

Enligt Jeffrey P. Restuccio, författare till Get Fit Genom trädgårdsarbete, en hane som väger 180 pounds med hjälp av en el- eller gasdrivna tryck klipparen kommer att bränna cirka 182 kalorier per 30 minuter eller cirka 364 kalorier per timme. Samma man med hjälp av en manuellt drivna gräsklippare kan räkna med att bränna 243 kalorier i 30 minuter eller cirka 486 kalorier i en timme.

faktorer

Olika faktorer påverkar hur många kalorier en individ kommer att brinna när man gör någon typ av fysisk aktivitet. Dessa faktorer inkluderar vikt, kondition, kön och graden av intensitet. Ju mindre du väger, desto färre kalorier du bränner under fysisk aktivitet. Även kvinnor tenderar att bränna färre kalorier under samma aktivitet än en jämförbar man som väger lika mycket.

överväganden

En manuell tryck klipparen erbjuder störst kalori-förbränning potential över både motordrivna gräsklippare och åkgräsklippare, även om de två sista har fortfarande kalori-bränning fördelar.

Eftersom varje person är unik i termer av hur hans eller hennes kroppsfunktioner, med hjälp av länken i Resurs i den här artikeln kommer att hjälpa dig att avgöra hur många kalorier du kan bränna under klippning. Du behöver bara ange din vikt och den tid som spenderas på verksamheten.

Varning

Om du inte är oftast fysiskt aktiv, eller är på medicinering, bör du kontrollera med din läkare innan du gör ansträngande fysisk aktivitet eller starta en övning rutin. Du bör också undvika att klippa gräset i extrem värme och bör ta din tid med uppgiften. Tänk på att längden av tid att klippa gräset påverkar antalet brända kalorier, desto längre tid tar att klippa gräsmattan är desto mer kalorier du bränner.

Bland de många olika typer av dieter som människor följer, de mest framgångsrika följer en grundläggande formel. Förbrukar mer kalorier än du förbrukar. Ett pund av fett innehåller 3500 kalorier, så för varje 3.500 kalorier mindre du konsumerar, kommer du att förlora ett pund i vikt. Det finns några sätt att räkna ut hur många kalorier du behöver för att konsumera för att gå ner i vikt.

kalorier

Ordboken kommer att säga att en kalori är den mängd värme som behövs för att höja temperaturen på en liter vatten en grad. Det är svårt att se hur denna definition band i vikt. Istället är det lättare att betrakta kalorier per typ av energi som finns i mat och dryck. Konsumerar kalorier ger våra kroppar den energi de behöver för att fungera. Om vi ​​äter mer kalorier än våra kroppar behöver överskottet lagras som fett. För varje 3500 kalorier du förbrukar över mängden din kropp behöver, kommer du att få ett pund av fett om du är stillasittande.

Underhålla din kroppsvikt

Även om du kan hitta olika kalori räknare på nätet och som anges nedan, tumregeln enligt boken "Mass" är att en person behöver konsumera mellan 15 och 17 kalorier per pund för att bibehålla nuvarande kroppsvikt. Till exempel, en 150-pound person behöver mellan 2.250 och 2.550 kalorier för att ligga kvar på 150 pounds. Ät mer, kommer du att gå upp i vikt. Ät mindre, och du gå ner i vikt. Den sak att komma ihåg är att när du gå ner i vikt, kommer du återställa underhåll kalorinivå. Säg att du förlorar 10 pounds; nya underhållsnivå är 2100 till 2380 kalorier. Om du har finnas förtära 2.100 kalorier för att gå ner i vikt, kanske du upptäcker att din viktminskning platåer, och du måste sänka din förbrukning.

Andra Calorie Rekommendationer

USDA rekommenderar att amerikaner bevarar deras tyngd med en diet av 2000 kalorier per dag och gå ner i vikt med en diet av 1500 kalorier. Om din kost sjunker till 1200 kalorier per dag, du får för lågt. Runt denna punkt, kommer din kropp att börja reagera som om det är svalt och börja bevara fett och i stället bränna muskelvävnad för bränsle. Det är också svårt att få all den dagliga näring du behöver när kalorinivån är låg.

Faktorer som påverkar viktminskning

Om du motionerar regelbundet, du bränner mer kalorier än en stillasittande person. På grund av detta, kommer att utöva påskynda viktminskning genom att skapa en större kalori underskott. Om du försöker att behålla din kroppsvikt, måste du konsumera mer kalorier om du motionerar. Du ämnesomsättning kommer också att påverka hur du vinner eller förlorar vikt. Om du är naturligtvis tung, har du förmodligen en långsam ämnesomsättning, vilket innebär att det blir svårare att gå ner i vikt.

Kaloriförbrukning under boxning med en tung väska

Att arbeta på en tung väska kan bränna mellan 354 och 558 kalorier per timme, beroende på din vikt och intensiteten i träningen. Men skulle du redan vara i ganska god fysisk kondition för att slå en påse kontinuerligt under en timme, och beroende på ditt schema, kanske du inte alltid har så mycket tid som det. Du kan fortfarande bränna en hel del kalorier även med en kortare träningspass.

Femton minuter

Den genomsnittlige mannen väger cirka 168 pounds i 20-årsåldern, 179 i 30-årsåldern, och 182 i 40-årsåldern. Ju tyngre du är, desto mer kalorier du bränner i din träning - ca 2,72 kalorier per pund per timme vid arbete ute på den tunga väskan. Detta innebär att en 15-minuters tunga väska träning bör bränna cirka 114 kalorier för en man som väger 168 pounds, nästan 122 kalorier för en man som väger 179 pounds och nästan 124 kalorier för en man som väger 182 pounds.

Halvtimme

Ett träningspass en halvtimme på den tunga påsen ska bränna mer än 228 kalorier för en man av genomsnittlig vikt i 20-årsåldern, mer än 243 kalorier i 30-årsåldern och mer än 247 kalorier i 40-årsåldern. Naturligtvis, ju längre träningen pågår, desto mer sannolikt att du kommer att sänka intensiteten medvetet eller inte. endast dessa siffror gäller om du har möjlighet att upprätthålla en jämn intensitet i träningen.

Fyrtiofem minuter

Om du väger 168 pounds, 45 minuter på boxningssäck ska bränna nästan 343 kalorier. Om du väger 179 pounds, skulle 45 minuter bränna cirka 365 kalorier. Om du väger 182 pounds, bör 45 minuter av massproduktion bränna cirka 371 kalorier. Dessa vikter har valts ut eftersom de är median vikter för män i 20-årsåldern, 30s och 40s. För att beräkna hur många kalorier du kommer att brinna i en tung väska träning, multiplicera din nuvarande vikt av 2,72. Resultatet kommer att bli det ungefärliga antalet kalorier du skulle brinna i en timme på den tunga väskan.

Andra boxträning

Boxning innebär mycket mer än bara träffa en tung väska, så om du tränar på ett fullständigt boxning gym kan du förvänta dig att bränna mer kalorier. Förutom den tunga väskan träning, kommer du också att arbeta på hastighet väska, med hjälp av ett hopprep och sparring med andra boxare. Alla dessa aktiviteter i kombination kan bränna cirka 800 kalorier i en timme, vilket är mycket mer än du kan bränna genom att arbeta med en tung väska ensam. Dessutom minskar en mer varierad träning risken att utveckla belastningsskador från tiden upprepa samma stor genomslagskraft rörelser.

Skotta kan vara en bra träning --- det är en aerob aktivitet som kräver användning av flera stora muskelgrupper (ben, kärna och armar). Exakt hur stor träningspass det är beror på vem du är, vad du skotta och hur kraftigt du gör det, men gör det nog och du kan ha en komplett träning.

ljus Skyffla

Caloriesperhour.com, som beräknar kalori-bränning i tusentals aktiviteter, definierar lätt skotta som skotta mindre än 10 pounds av ett ämne per minut. Detta kan bero på hur snabbt du arbetar, eller hur lätt din last är (tror pudersnö).

Enligt caloriesperhour.com, kommer en 150-pund person som gör en timme av ljus shoveling bränna 408 kalorier.

måttlig Skyffla

Caloriesperhour.com definierar måttlig skotta som skotta 10 till 15 pounds av ett ämne varje minut (tror smuts eller nyfallen packning snö). En 150-pound person som gör en timme av måttlig shoveling kommer att bränna 476 kalorier.

tung Skyffla

Om du gör några tunga lyft, kommer din kropp börja bränna mycket mer kalorier. Caloriesperhour.com definierar tung skotta som skotta mer än 15 pounds av ett ämne varje minut (tror tung snö, våt sand eller grovt grus). En 150-pound person som gör en timme av tung shoveling kommer att bränna 612 kalorier.

Form

Som med alla motion, hur många kalorier du bränner beror mycket på formuläret och din intensitet. Om du helt enkelt använda spade för att skjuta snö åt sidan, kommer att inte bränna så många kalorier som att gräva i, plocka upp en bra spadtag och slunga den över ett staket. Likaså om du gör det till en vana att böja på knäet och sträcker armarna fullt, kommer dina ben och arm muskler arbeta hårdare, och det kommer att bränna mer kalorier. Också överväga vikten av spaden: en metall spade med en trähandtag kommer att kräva mer muskler än en spade av plast.

överväganden

Kalori-bränning räknare erbjuder endast uppskattningar; den faktiska mängden kalorier du bränner beror på kön, vikt, nuvarande konditionsnivå och intensitet. Ju mer du väger, desto mer energi det tar för kroppen att flytta, så tyngre personer i genomsnitt bränner fler kalorier per timme av aktivitet. En annan faktor är metabolism, eller den hastighet med vilken kroppen förbränner kalorier.

Kaloriförbrukning under snowboard

Snowboard ger ett bra sätt för dig att vara aktiv under vintern. Du kan njuta av snön och frisk luft samtidigt få lite motion. Hur många kalorier du bränner medan snowboard varierar beroende på din vikt och intensiteten i din snowboard.

Genomsnittliga förbränning

Enligt Winterfeelsgood.com kan fritids snowboard bränna 250 till 630 kalorier per timme för en 110-200 pund vuxen. Konkurrenskraftig eller rigorös snowboard kan bränna 700 till 1260 kalorier per timme för en 110-200 pund vuxen. För vuxna i samma viktområde, skulle 30 minuter av fritids snowboard bränna 125 till 315 kalorier per timme och 30 minuter av konkurrenskraftiga eller rigorös snowboard skulle bränna 350 till 630 kalorier.

variabler

Flera variabler kommer att påverka antalet kalorier du bränner medan snowboard. Ju mer du väger, desto snabbare kommer du att bränna kalorier. Antalet kalorier du bränner kommer också motsvarar din nivå av ansträngning och hastighet. Ju hårdare du arbetar, desto mer kalorier du bränner. Ovanstående kalori genomsnitt representerar förbrända kalorier under en timme eller halvtimme av oavbruten snowboard. Om du slutar att ta pauser eller vänta i kö för en stollift, du kommer inte att bränna kalorier.

Jämförelse med andra vintersporter

Hur många kalorier du bränner medan snowboard är jämförbara med vad du kan bränna med nordisk skidåkning, alpin skidåkning eller snöskor. Enligt Winterfeelsgood.com, ljus till kraftig alpin skidåkning bränner 352-563 kalorier per timme för en 155-lb. vuxen, och snöskor bränner ett genomsnitt av 563 kalorier per timme för en vuxen med samma vikt. Längdskidåkning kan bränna fler kalorier än andra vintersporter. Medan ljus Längdskidåkning bränner bara ca 493 kalorier per timme för en 155-lb. vuxen, kraftig eller konkurrenskraftig nordisk skidåkning kan bränna cirka 985 kalorier per timme för en vuxen med samma vikt.

Muskler som används i Snowboard

Snowboard fungerar en mängd olika muskelgrupper. Du använder dina hamstrings och quadriceps att starta styrelsen rörliga och dina hamstrings, quadriceps och vadmusklerna att styra styrelsen och göra svängar. Din kärna muskler, ankel muskler och fotens muskler arbetar för att behålla din kroppens balans på bordet.

Lågsäsong Training

Arbetet med nedre delen av kroppen och kärnmuskelstyrka under lågsäsong. Inkludera knäböj, utfall och häl tävlingar i din träning rutin, liksom kärn stärkande övningar såsom sit-ups och crunches med vikt och rotationer. Håll dig i form med varmt väder sporter som cykling, vandring och löpning.Ny och innovativ utrustning kan göra bränna kalorier kul. Medan de mest populära träningsredskap är löpbandet, är trappan stepper en effektiv Förutom träningsprogram. Även om det inte riktigt lika utmanande som faktiskt kör uppför trapporna, det finns många fördelar med att använda denna revolutionerande maskin.

Varför använda en Stair Stepper?

En trappa stepper har några fördelar jämfört med en typisk trappa rutin träning. En är att den enskilde tar aldrig slut på trappor att klättra på en steg, medan en trappa har ett begränsat antal. Stigande trappor fungerar olika muskler än vad som används vid fallande, kan så specifika muskelgrupper vara inriktat på en stegmaskin.
En annan fördel är att svårighetsgraden kan justeras på en trappa stepper att skräddarsy ett träningspass till individens behov. Att göra det mer utmanande genom att justera inställningen hjälper till att bränna fler kalorier, som om du klättrar en brantare lutning.

Vad är en kalori?

En kalori är en energienhet. Specifikt är det den mängd energi som krävs för att värma ett gram vatten med en grad Celsius. Kalorier lagras i mat, så när du äter, använder dem din kropp att utföra fysiska funktioner. När kalorier förbrukas men inte bränd, lagrar kroppen dem i fettceller. I genomsnitt konsumerar 3500 mer kalorier än det belopp som brann resulterar i en viktökning på ett pund.

Brända kalorier Med hjälp av en Stair Stepper

Kalorier bränns i varierande grad beroende på individens vikt och metabolism, vilket är den hastighet med vilken kroppen förbränner kalorier till bränsle grundläggande funktioner. I genomsnitt kommer en 150-pund person som använder en trappa stepper på en ganska enkel inställning bränna 415 kalorier i timmen. På medellång svårighetsgrad, skulle samma individ bränna 524 kalorier i timmen, och på en utmanande miljö hon skulle bränna ett genomsnitt av 626 kalorier i timmen.

Resultat av Stair Stepping

Genom att använda en trappa stepper, bränner en enskild kalorier, bygger muskler och minskar kroppsfettet, vilket bidrar till att minska risken för hjärtsjukdomar och erbjuder ett antal andra hälsofördelar. Med hjälp av en trappa steg också stärker quadriceps och lårmuskler, vilket ökar snabbhet och uthållighet.

Varning

Rådgör alltid med en läkare innan du påbörjar någon fysiskt krävande aktivitet. Som arbetar ute på en trappa stepper är en ansträngande aktivitet, sluta använda det omedelbart om du känner någon ovanlig smärta eller obehag. Se till att bibehålla utrustningen i enlighet med tillverkarens rekommendationer och använda den enligt anvisningarna.

Kaloriförbrukning under Cheerleading

Traditionella lagsporter är inte det enda sättet att få en måttlig kaloriförbränning. Om du gillar sport så som fotboll och basket, men är inte intresserad av att spela dem, gå med i en hejarklacken kan hjälpa dig att hålla dig i form - och ger en första parkett bild av vilka åtgärder. Som med alla övning, desto mer aktiv du är, desto fler kalorier du bränner. Få en hög aktivitet roll truppen och din hälsa kommer att tacka dig.

Sparkar och Hoppa för en smal kropp

Din vikt påverkar hastigheten med vilken du bränner kalorier under cheerleading. Enligt helt friska, en 125 pund människa bränner cirka 304 kalorier under 60 minuter av cheerleading; en 150 pund människa bränner cirka 365 kalorier. Du kanske inte tillbringa en solid 60 minuter utför rörelser under ett idrottsevenemang, men cheerleading praxis också hjälpa dig att bränna kalorier.

Mer än en kaloriförbränning

Oavsett om du visar cheerleading som en sport eller en aktivitet, kan du inte ifrågasätta att cheerleaders måste vara stark, smidig och dynamisk. Cheerleading är inte bara ett sätt att bränna kalorier, men. Träningen får när de utför sparkar och hoppar vanligt i många cheerleading rutiner kan hjälpa dig att utveckla din styrka, balans, flexibilitet och samordning samt.