XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

kalorier tom kha gai

Tom Kha Gai soppa Kalorier

Tom kha gai är rejäl nog att göra en måltid av, men det är mycket smalare på kalorier än på smak. Denna soppa, som vanligen innehåller kokosmjölk, champinjoner, kaffir limeblad och kyckling, är en stapelvara på thailändska restauranger och är enkelt att göra hemma. All mat kan vara gödning i stora mängder, dock så titta på dina portionsstorlekar att undvika packning på oönskade pounds.

kalori Information

Tom Kha Gai recept varierar något, liksom kaloriförbrukningen. En hemmagjord recept kan innehålla mellan 300 och 350 kalorier per portion, och räkningen kan gå upp om du använder tillsatt socker eller mer kyckling. Kalorier i restaurang versioner kan vara jämförbar; en thailändsk matställe thom kha gai innehåller 357 kalorier i en portion 1,5 dl. Om du gör soppa hemma, kan du minska kaloriförbrukningen genom att använda mindre kokosmjölk, som är mycket rik på 455 kalorier per kopp.

De kalorier i Tom Yum soppa

Om du försöker gå ner i vikt, buljong-baserade soppor som tom yum är ett utmärkt val. Den höga vattenhalten gör dem låg i kalorier, men de fyller upp magen för att hålla dig nöjd. Tom Yum - en thailändsk skålen med kryddig, sötsur smak - innehåller ofta skaldjur men kan också göras med bara grönsaker.

kaloriinnehåll

Det exakta antalet kalorier i din tom yum soppa varierar beroende på receptet, men en version från "Eating Well" innehåller 105 kalorier per portion av 1,33 koppar. "Äta brunnens" recept omfattar cirka 1,5 uns av räkor, rå vikt, per portion; utan räkor, kan du dra ca 30 kalorier för totalt bara 75 kalorier per portion. En tom yum soppa med räkor från en stor livsmedels varumärke har mer kalorier än hemlagad version, vilket ger 120 kalorier per 9,9 uns, vilket är omkring 1,25 koppar.

Hur många kalorier i en Chicken & amp; Broccoli kinesisk maträtt?

Kinesisk mat är ett trevligt alternativ till pizza, och det kan levereras till din dörr precis lika lätt. Centrat för vetenskap i allmänintresset ger kinesiska restauranger kredit för rätter med friska biljettpris, såsom grönsaker, fisk och fågel, samt med hjälp av omättat fett i utarbetandet av vissa rätter.

Näring

Enligt kalorier Kontrollrådet, många kinesiska rätter är näringsmässigt balanserad och låg i kalorier och fett. Men vissa rätter är hög i både fett och kalorier, särskilt de som är misshandlade, panerad eller friterad.

Kyckling och broccoli

Kinesiska kyckling och broccoli är ett utmärkt val om du tittar kalorier. Inte bara är det en bra källa till protein och fiber, men en-kopp servering har bara 280 kalorier. Du kan begära att sås på sidan för att undvika att äta mer sås - och kalorier - än du vill.

Andra alternativ

Andra kalorifattig alternativ inkluderar chow mein med kokt, stekt eller kokt kött eller fisk och skaldjur; chop suey; moo goo gai pan; och ångad grönsaker. Vissa restauranger belysa ljusmenyalternativ som presenterar ångade kött och grönsaker.

Kalorier i Cognac

Cognac är en destillerad alkoholhaltig dryck som härstammar från regionen Cognac i Frankrike. Den är gjord av vitt vin och måste lagras i ekfat tagna från träd i Limousin skogen. Åldringsperioden sträcker sig från 2 till mer än 50 år.

kalorier

Enligt McKinley Health Center, en portion av 80 bevis destillerad sprit består av 1,5 oz. En 1,5 oz. servering av Cognac ger 105 kalorier. (Referens 2,3).

Mixer

För dem som föredrar att dricka sprit med en mixer, rekommenderar Henessy Cognac webbplats lägga 3,5 oz. av ginger ale till 1,5 oz. konjak. En servering av Cognac med 3,5 oz. ingefära ale skulle innehålla cirka 140 kalorier.

tomma kalorier

Hur många kalorier som tillhandahålls av Cognac och andra alkoholhaltiga drycker är kända som "tomma kalorier." Tom-kaloririka livsmedel och drycker är höga i kaloriinnehållet men har en mycket lågt näringsvärde.Oavsett om du gillar pre-motion luncher eller hellre nosh senare som en belöning för hårt arbete, kommer din kaloriförbrukning under fysisk aktivitet vara densamma. Men träna medan glupsk eller medan fyllda är en dålig idé, eftersom resultatet kan bli lidande. Oavsett när du väljer att äta, att säkerställa maximal träning prestanda genom att äta hälsosamt, balanserade måltider och snacks. Om du inte motionerar nu, se din läkare innan du börjar ett nytt träningsprogram.

kalorier bränner

Mängden brända kalorier under träning beror på intensiteten och längden på din träning, oavsett hur mycket mat är i din mage; längre och mer kraftfull din aktivitet, desto mer kalorier du bränner. Som sagt, när du kör på tom du kanske inte har tillräckligt med energi för en lång, aktiv träningspass. På liknande sätt kan arbeta på en full mage lämna dig trög och benägna att kramper, hindrar prestanda och minska kalorier bränner.

Fettförbränning

Även om du bränna samma antal kalorier oavsett maginnehåll, kan du bränna mer fett genom att arbeta innan du äter. Det beror på att din kropp förbränner huvudsakligen kalorier från lagrat socker under de första 20 minuterna av motion, men bränner fett i stället om inget socker finns. Men denna lilla mängd extra fettförbränning inte leda till ökad viktminskning. Du gå ner i vikt genom att skapa en kalori underskott över dagar eller veckor, orsakar din kropp att bränna fett under en längre tid. För varje 3500 kalorier du bränner och ersätter inte med mat, du förlorar ca 1 pund av fett.

timing måltider

Om du föredrar att äta innan träning, rekommenderar MayClinic.com väntar tre till fyra timmar efter stora måltider, två till tre timmar efter mindre måltider och ungefär en timme efter snacks. Om du arbetar på morgonen och har inte mycket extra tid - eller om du helt enkelt inte är hungrig tidigt på dagen - åtminstone har en banan eller vissa saft för att höja blodsockret och förhindra trötthet. Efter träning, University of San Francisco Medical Center rekommenderar att äta ett mellanmål inom 15 minuter och en måltid inom 2 timmar.

Näringsämnen för pass

Äta balanserade måltider kommer att lämna dig mer energi under träning, ökar kaloriförbränningen makt. På samma sätt behöver du rätt näringsämnen efter träning för att återställa blodsockernivåer och underlätta muskel reparation. Välj hög kolhydratrika livsmedel tillsammans med en måttlig mängd protein och en liten mängd fett. Bra alternativ inkluderar flingor med mager mjölk och bananer segment, eller en sänkt fetthalt ost smörgås på fullkornsbröd med tomatskivor. Undvika fiberrik grönsaker och bönor innan träning, eftersom de kan orsaka kramper under träningen.

Kalorier i en jordnötssmör & amp; honung Sandwich

Chansen finns, du behöver inte en ursäkt för att njuta av en fyllning jordnötssmör och honung smörgås, men det är ändå bra att veta att detta favorit är packad med näringsmässiga fördelar. Från och med fiber och komplett protein, och med en mängd olika hjärt-hälsosamma fetter och E-vitamin, är en jordnötssmör smörgås en näringsrik val. Även om du är på en lågkaloridiet, kan du fortfarande ta emot de kalorier från en jordnötssmör och honung smörgås i din måltid plan.

Friska Om allt så något hög

Oavsett om du föredrar slät eller chunky jordnötssmör, kalorier förbli densamma: Två matskedar jordnötssmör innehåller 188 kalorier. Det är en bra källa till protein och innehåller några kolhydrater, inklusive fiber och socker. Dessa två makro står för omkring en tredjedel av den totala kalorier. Den största andelen av kalorier kommer från 16 gram av det totala fettet. Fetthalten, som ger 144 kalorier, är tillräckligt hög för att motivera en begränsning tjänstgör storlekar, men låt inte det hindra dig från att äta jordnötssmör. Den är fylld med hälsosamma omättade fetter som hjälpa till att sänka kolesterolvärdet.

Oh-So-Sweet men tom

Honung är ofta ses som ett hälsosammare alternativ till sylt, men de två är nästan identiska när det gäller kalorier och näringsämnen. Den mängd honung eller sylt du använder på en jordnötssmör sandwich är så liten att varken en innehåller några mätbara näringsämnen. En tesked honung har 21 kalorier, som kommer helt från socker. Samma del av sylt har 18 kalorier. Båda sötningsmedel är fria från fett och natrium.

Gå för spannmåls

Fullkornsbröd och bearbetade vitt bröd innehåller ungefär samma antal kalorier. Två skivor fullkornsbröd har 161 kalorier, medan två skivor vitt bröd innehåller 132 kalorier. Fullkornsbröd är väl värt de extra 29 kalorier eftersom det levererar tre gånger mer fibrer. De flesta amerikaner förbrukar endast hälften av deras rekommenderade dagliga intaget av fiber, vilket är dåliga nyheter eftersom det hjälper till att förhindra hjärt-kärlsjukdom, enligt den amerikanska Dietetic Association. Ditt val av bröd för en jordnötssmör och honung smörgås är ett bra tillfälle att öka fiberintaget.

Det är i detaljerna

En smörgås gjord av 2 msk jordnötssmör, en tesked honung och två skivor fullkornsbröd innehåller 370 kalorier. Se upp för extra olja, socker och andra sötningsmedel läggs till vissa märken av jordnötssmör, eftersom de ska lägga till den totala kalorier. Också vara på jakt efter natrium. Mängden natrium i de flesta typer av bröd är ungefär densamma eftersom vissa salt används under gräddningen. Jordnötssmör är en annan historia. Jordnötter är naturligt låg i natrium, men beloppet i 2 msk jordnötssmör kan variera från 5 till 156 mg eller mer, beroende på hur mycket tillsattes under bearbetningen.

Du måste skapa ett underskott i kaloriintag för att gå ner i vikt. Det är inte svårt att räkna ut hur många kalorier per dag du behöver för att gå ner i vikt. I grund och botten måste du göra några enkla matematiska ekvationer. Det finns många kalori räknare som kan hittas på World Wide Web och, om du inte litar på dina matematiska förmågor.

Instruktioner

Kalori Effect

1 En kalori är i grunden ett mått på värmeenergi. När maten du har ätit bränns, avger den en viss mängd värme, eller energi. Den mängd energi som det släpper beror på vilken typ av mat som konsumeras. Ju fler kalorier som finns i ett visst livsmedel, sedan desto mer energi kommer att släppas när den bränns. 3500 kalorier är lika med ett pund.

2 Om du vill gå ner ungefär en pund per vecka, sedan minska ditt kaloriintag med cirka 500 kalorier per dag. Du kan också välja att utöva för att bränna bort de 500 kalorier per dag.

3 Den dagliga kaloriintaget skiljer sig för varje individ, eftersom alla har olika kroppssammansättning och aktivitetsnivå. Vissa riktlinjer har fastställts av American College of Sports Medicine (ACSM). De rekommenderar inte mindre än 1200 kalorier per dag för kvinnor och inte mindre än 1800 kalorier per dag för män.

4 Tom Venuto, en av världens bästa bodybuilders och fitness modeller och författare till bränna fett Mata Muscle, skriver att man måste ge upp hela konceptet för att banta på mycket låga kalorier för att gå ner i vikt.

Harris-Benedict Formula

5 Denna formel använder faktorerna längd, vikt, ålder och kön för att avgöra BMR (basal metabolic rate), vilket gör det en exakt beräkning för att bestämma din kalori behov. Denna ekvation är helt korrekt i alla utom de extremt muskulös eller extremt feta individ.

Din BMR är den mängd kalorier din kropp förbränner för alla dina dagliga kroppsfunktioner, inklusive matsmältning, temperaturkontroll, cirkulation, andning, återuppbyggnad cell och varannan metabolisk process som bedrivs av kroppen varje dag. Den omfattar inte motion.

Beräkna din BMR med följande formel

Män: BMR = 66 + (13,7 x vikt i kilo) + (5 x höjd i centimeter) - (6,8 x ålder i år)
Kvinnor: BMR = 655 + (9,6 x vikt i kg) + (1,8 x höjd i centimeter) - (4,7 x ålder i år)

Obs: 1 tum är lika med 2,54 cm

1 kg equals 2.2 pounds

6 När du vet din BMR, beräkna din TDEE (total daglig energiförbrukning) genom att multiplicera din BMR med en av följande aktivitetsfaktorer.

Stillasittande motsvarar BMR gånger 1,2 (lite eller ingen motion, skrivbord jobb)
Lätt aktiv motsvarar en BMR gånger 1,375 (lätt motion / idrott en till tre dagar per vecka)
Måttligt aktiv lika BMR gånger 1,55 (måttlig motion / idrott tre till fem dagar per vecka)
Mycket aktiv lika BMR gånger 1,725 ​​(hård träning / sport 6 till 7 dagar per vecka)
Extremt aktiv lika BMR gånger 1,9 (hård daglig motion / idrott och fysisk jobb eller två gånger om dagen utbildning, maraton, fotboll läger, tävlingar).

7 Resultatet av denna formel ger dig antalet kalorier som du kan äta varje dag för att behålla din nuvarande vikt. För att gå ner i vikt, måste du äta färre kalorier än din resulterar TDEE.

Ett exempel på en 30-årig kvinna som väger 176 pounds och 5'6 "lång och måttligt aktiv skulle vara:

655+ (9,6 x 80) + (1,8 x 168) - (4,7 x 30)
665 + 768 + 302-141 = 1594 kalorier per dag.

Nu multiplicera BMR av 1594 genom en aktivitetsfaktor att upptäcka TDEE:

Hon behöver 1594 x 1,55 = 2470,7 kalorier per dag för att behålla sin tidigare vikt.

Tips

  • Ett hälsosamt sätt att börja din viktminskning plan är att börja med kalorier som krävs om du var bara 5 eller 10 pounds mindre än du är nu. Till exempel, om du redan väger 250 pounds, sedan uppskatta kalori behov för 240 pounds. Begränsa dig själv för hårt gör det svårare för dig att behålla en viktminskning plan. En förnuftig plan minskar ditt kaloriintag, medan samtidigt hålla den tillräckligt för kroppens behov. När du blir mer aktiv, kommer du att bränna fler kalorier fortfarande. Det är bara lättare för dig att bli mer aktiv än det är att göra utan mer mat för att uppnå samma minskning i kalorier. Det är verkligen bättre för hälsan att bränna fett än att svälta den.
  • När kaloriintag är för låg, då muskelmassa bryts ned för energi, börjar din ämnesomsättning att sjunka efter 3 dagar för att äta mycket låga kalorier, och du riskerar näringsbrist, trötthet, irritabilitet och tröghet. Dessutom ställer du dig själv att återfå fettet om du plötsligt börjar äta igen som du hade tidigare. Försök att inte sänka ditt kaloriintag med mer än 1000 kalorier under underhåll. Du bör försöka att sänka dina kalorier gradvis eftersom en plötslig minskning kan orsaka en uppbromsning av din ämnesomsättning. En hälsosam viktminskning mål är att förlora mer än 1/2 till 2 pounds per vecka. Att förlora mer än 2 pounds per vecka kan göra det svårt att hålla vikten av permanent. Du ska aldrig reduceras till färre än 1200 dagliga kalorier utan överinseende av din vårdgivare. Innan något viktminskning plan eller närings plan för att gå ner i vikt, är det rekommenderat att du rådfråga din läkare.
4 skäl att äta mer kalorier (och kolhydrater) på natten

Översikt

För år nu, har du antagligen hört att du ska äta större måltider tidigare på dagen. Resonemanget bakom detta verkar ganska intuitivt - genom att ta in de flesta av dina kalorier på morgonen eller tidig eftermiddag, har du fler timmar tillgängliga för att bränna dem. Vilket är varför så många populära kostprogram språkar front laddar din mat och begränsa kaloriintag-särskilt kolhydrater Eftermarknad mörk.

Så för dem som har följt detta tillvägagångssätt i flera år, här är en reality check som kan blåsa dig: Det kan vara bättre att konsumera de flesta av dina dagliga kalorier, inklusive kolhydrater, mellan middag och ett sent mellanmål. Här är fyra skäl varför.

Anledning # 1 - naturliga instinkt

Forntida man tillbringade sina dagar spårning, jakt, och samla mat, och hans kvällar avkopplande och fest på vad han hade fångat. Istället för att gå mot evolutionen, varför inte tillbringa dagar "jakt" - i form av arbete och utbildning - och äter de flesta av dina kalorier på natten för att tanka, återhämta sig, och förbereda sig för nästa dags strider?

Men inte alla av dessa nattliga kolhydrater gör dig fet? Inte enligt en 2011 studie från fetma (Silver Spring) Journal, som jämförde en fest-stil middag mönster med en mer konventionell dietary inriktning. Studien fann att den experimentella gruppen, som åt de flesta av sina kolhydrater vid middagen, upplevde en större viktminskning och skarpare minskningar i buken omkrets och kroppsfett än den mer konventionella kontrollgruppen.

Hur kan det vara? Låt oss ta en titt på matte

Anledning # 2 - SIFFROR

Äta de flesta av dina kalorier, inklusive kolhydrater, tycks strida mot de flesta näringsprogram. Men gör det egentligen?

Även om vi konsumerar fem till sex små måltider och mellanmål om dagen, snarare än att äta tre kvadratiska måltider, för det mesta vår middag vindar upp är större än frukost eller lunch. Om vi ​​lägger till ett sent mellanmål till ekvationen - som de flesta av oss bör, för att undvika en muskel-slöseri 12 timma fasta mellan middag och frukost - då är det lätt att se hur vi kan få hälften av våra kalorier efter 6:00

Om du tränar efter jobbet, eller ens efter middagen, siffrorna flyttas ännu mer dramatiskt mot natten. Din post-workout återhämtning måltid -även om det är bara en shake eller smoothie -Är kommer att luta din dagliga kalori totalt ytterligare mot kvällen.

När det gäller kolhydrater räkna går, backloading kan vara den bästa idén ute. Genom att spara dina naturliga stärkelse (som jams, sötpotatis, och brunt ris) för middag och äta lättare, fiberrika frukter och grönsaker under dagen, du maximera fettförbränningen hormoner medan du är aktiv under dagen. Detta ger dig en längre sträcka av tid där du bränner fett mer effektivt.

Plus, när glykogen butiker är uttömda efter träning och (eller i slutet av en dag med lägre carb äta), nattliga kolhydrater förnya dina energireserver innan spiller över in i fettdepåer. Tänk på det: Om du kör din bil runt hela dagen och gastanken är tom, måste du fylla upp för nästa dag. Det enda sättet du kan få problem med detta tillvägagångssätt är om du verkligen överdriva det, och de kolhydrater svämma tanken.

Så tänk på varje 24-timmars span som två skilda närings perioder. Ät lättare under dagen så att du kvar i din naturliga fettförbränningen, energiproduktion tillstånd (jaga läge). Under kvällstimmarna, ge din kropp med de råvaror som behövs för att bygga och underhålla muskler, lagra energireserver, återhämta sig från de krav som föregående dag och förbereda för nästa (fest-läge).

Anledning # 3 - PSYKOLOGI

En annan mänsklig instinkt är att äta för mycket för att lagra energi för tider av svält. Detta gjorde känsla under grottman gånger, men inte i modern tid där mat är lättillgänglig.

Vi måste strukturera vår kost på ett sätt som tillfredsställer denna naturliga lust att festa utan kroniskt äta för mycket. Den mänskliga hjärnan fungerar på ett offer / belöning mönster. De flesta människor kan skära kalorier, äta ljus, och göra bättre val av mat under dagen om de kan belöna sig med en mättande måltid på kvällen.

Det omvända är inte sant, dock. Det är mycket svårare att belöna dig själv med mat hela dagen och sedan försöka att offra genom att skära ned på natten. Hur många nätter i rad kan du "bara äta en sallad" innan Ben & Jerry börjar dyka upp i dina drömmar?

När du vänja sig vid det, men det är lätt att äta ljus under dagen. Adrenalin sparkar för att göra dig mer alert och effektiv i kampen mot dagliga utmaningar. Mat blir en eftertanke medan produktiviteten förbättras.

Jämför det med en stor lunch som lämnar dig trött, slö och med en oförmåga att tänka eller koncentrera sig.

Spara den större, carb-lastade måltid för middag, när du naturligtvis vill koppla av, äta stora, och slå säcken ett par timmar senare. Kolhydrater utlösa serotoninfrisättning, vilket gör att vi känner innehåll och framkalla sömn. Många idrottare som tränar hårt och försöker skära kolhydrater på natten klagar över sömnlöshet. Nu vet du varför.

LEKTION # 4 - PRAKTISK

Så länge du står för den totala kalorier och val av mat, måltid frekvens och distribution av livsmedel är mindre relevant när det gäller fettförbränning, även om det är vettigt att äta mer på natten. Nyckeln är att göra kosten passar ditt liv, inte tvärtom, för att ge dig den bästa chansen att lyckas.

De flesta av oss är inte på heltid idrottare. Vi är deltids idrottare med heltidsarbete. Optimera distributionsmönster mat är en viktig faktor i upprättandet av ett näringsprogram som är en funktionell, långsiktig livsstil plan som motsats till en ohållbar, snabblösning diet.

Tänka i termer av att vara som en grottman under dagen. Betona lättare måltider och snacks baserade på magert protein, grönsaker, hel frukt, och små portioner av nötter. Spara stärkelse för middag.

Sedan, när natten kommer, gå japansk by-stil. Ät en större, mättande middag baserat på magert protein, grönsaker och några naturliga stärkelse livsmedel som jams, potatis eller ris med portioner baserat på kroppsstorlek och aktivitetsnivå.

Vad är bra kalorier?

Om du arbetar för att förbättra dina matvanor eller gå ner i vikt, är det bra att förstå vilka livsmedel ger goda kalorier. En djupare kunskap om varför dessa livsmedel har goda kalorier kommer att hjälpa dig att göra klokare val av mat hela veckan. Med tiden kommer denna förbättring i din kost bidra till att uppfylla dina näringsbehov, kan bidra till att förbättra din hälsa och kan minska risken att utveckla vissa kroniska sjukdomar.

tomma kalorier

Att konsumera mer bra kalorier, bör du börja undvika tomma kalorier livsmedel. Enligt ChooseMyPlate.gov, tom kaloririka livsmedel bidrar en hel del kalorier till ditt dagliga intag utan att lägga många nyttiga näringsämnen. Livsmedel som innehåller mycket tillsatta fett och socker i allmänhet kategoriseras som tomma kalorier. Tårtor, kakor, munkar, godis, läsk, glass och chips hör till denna tomma kalori kategori. De är också i allmänhet förädlade livsmedel. Ett sätt att säkerställa att du äter mer bra kalorier, vilket innebär att maten ger nyttiga näringsämnen förutom mat kalorier, är att välja mestadels hela, minimalt bearbetade livsmedel.

bra kolhydrater

Kolhydrater från fullkorn - såsom fullkornsbröd, brunt ris, quinoa och havre, grönsaker och frukter - ger bra kalorier. Dessa livsmedel innehåller fibrer, som kan förbättra din matsmältning och kolesterolnivån. Förutom kalorier, de ger också mineraler, vitaminer och antioxidanter, liksom vissa innehåller hälsosamma fetter. B-vitaminer i dessa livsmedel hjälper till att reglera din energi och upprätthålla sunda röda blodkroppar. Antioxidanter kan förhindra uppkomsten av kroniska sjukdomar som cancer och hjärtsjukdomar. Undvik bearbetade former av dessa livsmedel, såsom vitt bröd, vanlig pasta och vitt ris, eftersom de har färre näringsämnen än hela livsmedel.

hälsosamma fetter

Du får också nyttiga kalorier från att äta vissa former av hälsosamt fett. Undvika livsmedel som innehåller mycket mättat och transfett. Dessa inkluderar animaliska fetter och bearbetade fetter som finns i livsmedel såsom rött kött, fågel hud, smör, helfet mejeriprodukter och vissa bakverk, friterad mat och snacks. Istället fokuserar på att få din fett från vegetabiliska oljor, såsom olivolja och safflorolja, nötter och fet fisk, som lax, tonfisk och makrill. Utöver kalorier, dessa livsmedel ger dig friska former av fett såsom omega-3-fettsyror, enkelomättade fettsyror och fleromättade fettsyror.

magert protein

Den andra största källan till goda kalorier kommer från proteiner. Din kropp behöver aminosyror i protein för att bygga och reparera celler och vävnader, såsom muskler, och att upprätthålla alla kroppsvätskor. Protein livsmedel ger dig också med viktiga vitaminer och mineraler. Järn är en av dessa mineraler, vilket är en viktig del av röda blodkroppar som de transporterar syre från lungorna till dina celler. För att minska fettintaget och få ut mesta möjliga av dina protein livsmedel, välja magert kött. Magra mejeri, benfritt skinn kycklingbröst, baljväxter, nötter och frön är alla utmärkta val för hög proteinhalt livsmedel.

Den bästa tiden för att räkna ut att bränna kalorier på fastande mage


Arbetar ute på en tom mage är en old-school bodybuilding trick sägs tvinga kroppen att bränna fler kalorier. Taktiken fortsätter att vara kontroversiell på grund av dess potentiellt skadliga effekter. Det finns en allvarlig risk för skada, illamående, yrsel och / eller svimning, särskilt för nybörjare praktikant. Det rekommenderas att du experimentera själv för att se om denna metod är rätt för dig, men gör det med försiktighet. Det finns en handfull saker som du behöver tänka på när man väljer den bästa tiden att träna för att bränna kalorier på fastande mage.

fastat Training

Kontroversen över så kallade "fasta utbildning" har rasat under en mycket lång tid. Å ena sidan, förespråkare hävdar att det bränner fett bättre eftersom kroppen måste utnyttja sina fettsyra butiker för energi. Kritiker pekar på de potentiellt skadliga effekterna av stresshormonet kortisol, som kan bromsa fettförbränning, urholka muskelmassa och även främja fett lagring, enligt "The Cortisol Connection." Om du väljer att experimentera med fasta utbildning, måste du komma ihåg att det är inte en teknik avsedd för nybörjare. Avancerade praktikanter, mer van vid intensiva påfrestningarna i ständig utbildning, kan vara lättare att anpassa sig till att arbeta ut fastade.

vid Waking

Den bästa tiden att träna för att bränna kalorier på en tom mage är när du först vakna. Det finns ingen annan tid under dagen när du kommer att ha avstått från att äta för någonstans nära de sju eller åtta fastande timmars sömn. Ett sätt att använda denna teknik är att göra någon form av konditionsträning omedelbart efter uppvaknandet att bränna extra kalorier, förmodligen direkt från kroppsfett. Praktikanter kan finna detta mycket lättare än att försöka fastat motståndstränings träning. Tänk på att även i en fastande mage, har din kropp fortfarande tillgång till kolhydrater, känd som glykogen, som lagras i muskler och lever.

Pseudo-fastande Training

Ett annat sätt att få en "fasta" träning på fastande mage är att tajma din träning i tre till fyra timmar eller mer efter din sista måltid. Till exempel, om du planerar att trycka på gym vid 08:00, kanske du har din sista måltid på 16:00 Tanken är att låta din kropp att bränna de flesta av kalorierna från din måltid innan du påbörjar träningen. Självklart skulle avstå från att äta under sex till åtta timmar under dagen vara obekväma och opraktiska. Men det skulle vara det enda sättet att effektivt simulera effekten av sann fastande utbildning.

skyddande Muskel

Använda muskelskyddande kosttillskott kan hjälpa dig att få fördelarna med fasta träning utan att drabbas av de förmodade konsekvenserna av höga kortisolnivåer. Till exempel, de BCAA eller grenkedjiga aminosyror, hålla kortisol från att bryta ner muskelprotein för energi. De anses speciella aminosyror - byggstenarna i proteiner - eftersom de metaboliseras av musklerna direkt och ge en energikälla för sin funktion. Här hittar du L-leucin, L-isoleucin och L-valin - de BCAAs - i form av pulver eller piller tillägg form. Överväga att ta fem till tio gram BCAA omedelbart före och / eller under din fasta arbete för att hjälpa till att skydda din muskelmassa.