XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

kaliumbrist symtom yrsel

Kalium, ett mineral, är en viktig häftklammer i den mänskliga dieten. Bristen på kalium kan leda till allvarliga hälsoproblem. Det finns tre typer av symptom i samband med bristen på kalium, var och inträffar inom olika stadier av bristen.

Definition

Kalium är ett mineral som hjälper till att upprätthålla balansen mellan vatten och syra i blodsystemet och vävnadsceller. Det hjälper också bygga muskler och cellen och nervsystemen för att skicka elektriska signaler till varandra. En brist eller brist på kalium hämmar eller försvagar kroppens förmåga att utföra dessa uppgifter. Kaliumbrist kallas hypokalemi.

tidiga symtom

Den första och tidigaste symtomen på lågt kalium kan omfatta torr hud, muskelsvaghet eller värk eller kramper, långsamma reflexer och benförlust. Andra symtom är trötthet, njursten och högt blodtryck.

mellanliggande Symptom

Om bristen får gå obehandlat, kan en person som lider av låg kalium uppleva mellan symptom. De omfattar en ökad risk i hjärtproblem, såsom hjärtklappning eller oregelbundna hjärtslag. Riskerna för en stroke kan också ökas.

allvarliga symptom

Andra symptom i samband med kaliumbrist är sällsynta. De kan innehålla allvarliga fall av arytmier och förlamning. Någon som lider av de mer akuta fall av kaliumbrist kommer att behöva omedelbar medicinsk behandling.

orsaker

Kalium kommer från olika livsmedel, men en låg kalium diet kommer inte nödvändigtvis leda till tecken och symtom på lågt kalium. Snarare de vanligaste orsakerna till kaliumbrist är överdriven diarré eller kräkningar, hypertyreos, eller läkemedel, såsom en diuretika, kortison, och högt blodtryck läkemedel, som minskar mängden kalium i kroppen. Bulimiker är mer benägna att drabbas av lågt kalium, på grund av tvångs kräkningar.

Översikt

En akustisk neurom - som även kallas akustikusneurinom - är en tumör som växer i de nerver som ansluter innerörat och hjärnan. tros tillväxten av denna noncancerous tumör att uppstå på grund av en genetisk defekt, även om orsaken till detta fel är okänt. Din läkare kan rekommendera operation för att lindra symptom i samband med akustisk neurom.

Vertigo

De nerver som löper mellan innerörat och hjärnan att du kan höra och hålla balansen normalt. Tumörtillväxt orsakad av en akustisk neurom kan avbryta nerven signalering mellan din hjärna och dina öron, vilket kan leda till svårigheter med balans. Om du har en akustisk neurom, kan du utveckla ett tillstånd som kallas svindel. Svindel kan leda till att du känner dig som om rummet snurrar eller du kan känna ostadig när du går. Ytterligare svindel symtom yrsel, yrsel, matthet, förlust av balans, dimsyn, illamående eller kräkningar.

Tinnitus

Onormal tumörtillväxt inom nerverna i innerörat gången kan orsaka skada i denna region i öronen. Om detta inträffar, kan du utveckla en auditiv sjukdom som kallas tinnitus. Tinnitus är ett tillstånd som orsakar onormal ringning ljud i örat, trots frånvaro av yttre buller. Ytterligare känslor du kan uppleva i öronen innefattar surrande, väsande, visslande, dånande eller klicka. Sådana känslor kan utvecklas i ett eller båda öronen och kan avsevärt påverka din förmåga att fokusera, koncentrera eller höra normalt.

Hörselnedsättning

Nervskador i örat eller blockering av det inre hörselgången på grund av tumörbildning kan orsaka hörselskador. I vissa människor, hörselnedsättning som uppstår på grund av akustisk neurom är permanent. Eftersom detta villkor fortskrider, hörselnedsättning blir allvarligare och kan orsaka fullständig dövhet i ett eller båda öronen. Symtom på hörselnedsättning kan också åtföljas av tinnitus och yrsel.

ansikts~~POS=TRUNC Svaghet

Som akustisk neurom fortskrider, kan du utveckla en stor tumör som trycker in nerverna som leder in i din ansiktsservetter. Om detta inträffar, kan du ha domningar eller förlamning i dina ansiktsmuskler, förklarar Mayfield Clinic i Cincinnati, Ohio. Sådana symptom kan störa din förmåga att röra ditt ansikte normalt medan leende, skrattar eller tala. En stor akustisk neurom inom den inre hörselgången kan också orsaka smärta eller domningar i en eller båda öronen.

De symtom på allergier till Sesamolja

Om du tar sesamolja i tillägg form och du får biverkningar, sluta använda olja och kontakta din läkare. Sesamfrö allergier är på uppgång i USA och de har tagits upp av Kanada och Europeiska unionen som en mycket allergisk mat. Symtom från en allergisk reaktion mot sesamolja beror på om du intas oljan eller använt det på din hud. Rapportera alla dina symptom med din läkare.

luftvägssymtom

När du förbrukar sesamolja, kan du utveckla respiratoriska komplikationer från en allergisk reaktion. Astma är ett vanligt symptom som kan bilda några minuter att konsumera sesamolja. Astmasymtom inkluderar andningssvårigheter, andnöd, väsande andning, hosta, tryck över bröstet och smärta i bröstet. Du kan också utveckla täppta bihålor, vilket kan leda till sinus huvudvärk, rinnande näsa, ansikts ömhet, baksnuva och sinus tryck. Om du inte kan andas, ring 911 för akut medicinsk vård.

Digestive och kardiovaskulära symtom

Intag av sesamolja om du är allergisk mot det kommer att orsaka matsmältnings och kardiovaskulära symtom för att bilda tillsammans med luftvägssymtom. Illamående, kräkningar, diarré, magsmärtor, kramper, uppblåsthet och gas är vanliga tecken på en allergisk reaktion. Dessa symtom orsakas av ökad produktion av histamin i slemhinnan i tunntarmen som orsakar svullnad och inflammation. Kardiovaskulära symtom yrsel, yrsel, en blodtrycksfall och oregelbundna hjärtslag. Dessa symtom kan vara ett tecken på anafylaxi och måste rapporteras till din läkare omedelbart.

Allergiskt kontakteksem

Allergiskt kontakteksem är en allergisk hudsjukdom som uppstår när huden kommer i direkt kontakt med sesamolja. Om du använder sesamolja på huden och du märker rodnad, inflammation och irritation, sluta använda produkten. Detta allergisk reaktion är aktuell och kommer bara att orsaka symptom i det område av huden som är utsatt för sesamolja. Blåsor bildas som är kliande och kommer att sprida sig om repad. Behandla detta tillstånd genom rensning det drabbade området med tvål och vatten och tillämpa hydrokortison.

Behandling

Den mest effektiva behandlingen är att kliniskt identifiera att sesamolja orsakar en allergisk reaktion i kroppen och sedan undvika exponering för allergenet. Sesamolja kan användas i många asiatiska livsmedelsprodukter, tahini, kex och vissa desserter. Läs produktetiketter av alla livsmedel innan du konsumerar dem att se till att maten inte görs med sesamfrön.

Hur identifiera snabb andning


Snabb andning, som betecknas som antingen hyperventilering eller takypné, är ibland ett tecken på allvarliga hälsoproblem. Till exempel, är snabb andning ett vanligt tecken ses i lunginflammation och ibland är det enda tecknet på sjukdomen. Diagnostisera snabb andning kräver att uppmärksamma både antalet andetag patienten tar och vilken typ av andetag.

Instruktioner

1 Slå på en timer och räkna antalet andetag. För att diagnostisera snabb andning, måste en vuxen ta mer än 16 andetag på en minut. Den genomsnittliga vuxna tar mellan åtta och 16 andetag per minut. Ett spädbarn andetag snabbare i allmänhet och måste ta mer än 44 andetag i en minut för en snabb diagnos andning.

2 Var uppmärksam på vilken typ av andetag. Hyperventilering inträffar när andningen är snabb och djup. I fallet med takypné andningen är grunt stället. Typen av andedräkt är ofta en viktig faktor den underliggande orsaken till snabb andning.

3 Leta efter andra symptom på snabb andning. I fallet med takypné, är snabb andning uppenbara och ofta kommer med symtom på astma, bröstsmärta eller feber. Hyperventilering är ibland mindre uppenbart, men har många symptom som är förknippade med det. Hyperventilation symtom yrsel, yrsel, bröstsmärtor, förvirring, muntorrhet, andnöd, hjärtklappning, svaghet, rapningar och väderspänning.

4 Uppsök läkare om du har en snabb och ytlig andning. I fallet med hyperventilation, bör du söka läkarvård. Om det är första gången du upplever snabb andning, bör du söka läkarvård om du upplever andra symptom märker du någon blödning, när det kommer med feber eller smärta och helst det slutar inte efter att ha använt lugnande metoder för ångest.

Vattenintag & amp; Träning

När du tränar, förlorar kroppen vatten genom svett, som används för att hålla kroppen sval. Eftersom många människor ofta inte dricker tillräckligt med vatten om dagen, även när den är inaktiv, är det särskilt viktigt att regelbundet dricka vatten under träningen för att se till att du upprätthålla god vätskebalans i kroppen. Du måste korrekt återfukta före, under och efter ett träningspass.

Hur fungerar Water Fyll?

Dricksvatten hjälper till att inte bara återställa förlorad vatten eller natrium som kan uppstå under ett träningspass, hjälper vatten också till att reglera kroppstemperaturen. Detta är särskilt användbart när en person utövar under extremt varma temperaturer, antingen inomhus eller utomhus. Som person åldrar, blir den åldrande kroppen mindre möjlighet att reglera temperaturen, vilket gör dricksvatten så mycket viktigare. Även om det är viktigt att dricka vatten under och efter träning, glöm inte att dricka vatten innan du tränar också.

Nivå motion

Hur mycket vatten du dricker ofta beror på hur länge och hur ansträngande ditt träningsprogram är. Om du tränar ihärdigt, bör du dricka en kopp vatten var 15 minuter av träning. Om du utför måttlig motion, halv kopp var 15 minuter bör räcka.

En annan tumregel är att väga dig före träning, sedan väga dig efter träning. Om du upptäcker att du har förlorat pounds följande övning, bör du dricka 2 1/2 koppar för varje pund förlorade under träningen, enligt AARP.org.

Vilken typ av vatten behöver du?

Många människor använder sportdrycker som en ersättning för vanligt vatten när du tränar. Sportdrycker har några meriter eftersom de innehåller elektrolyter, som ofta försvinner genom svett under träning. Sportdrycker är också användbara för mycket ansträngande idrottsutövare som utövar mer än 45 minuter, enligt AARP.org. För dem som utövar mindre än 45 minuter, är vatten det bästa valet för vätske eftersom den inte har några kalorier, är billigare och mer lättillgänglig än sportdrycker.

Hur mycket är för mycket?

Även om det kan tyckas överraskande, är det möjligt att overhydrate kroppen, ett tillstånd som är känt som vattenförgiftning. Överdriven konsumtion av vatten leder till minskade salt i blod, som behövs för många kroppsfunktioner. Vattenförgiftning symtom yrsel, illamående, apati och förvirring. Om du upplever något av dessa under träningen, söka behandling på en akutmottagning.

hydra~~POS=TRUNC Tips

De dagar som du tränar, prova följande schema för att dricka tillräckligt med vatten: när du vaknar, dricker en till två koppar (8 ounces) vatten. Fortsätt att dricka vatten under hela dagen, men dricker en till två koppar vatten minst 30 minuter före träning. Medan du tränar, dricka halv till en kopp vatten var 15 minuter. Efter träningen hålla dricksvatten även om du inte längre känner törstig.

Övningar för benign Vertigo symptom

Yrsel kan vara mer än bara en olägenhet som symtom yrsel, illamående, huvudvärk, svaghet, dimsyn och förlust av balans. Medan vissa hygienkrav och sjukdomar kan bidra till anfall av yrsel, innebär detta tillstånd ofta godartade, relativt vanliga orsaker. Tack och lov, flera enkla övningar finns som skulle kunna bidra till att mildra effekterna av svindel.

vertigo Orsaker

Problem i innerörat är den vanligaste orsaken till svindel. Vestibularisneurit, som orsakas av en viral infektion i innerörat, och Menieres sjukdom orsakar ofta svindel. Mindre allvarliga orsaker överseende i alkohol och felaktig användning av läkemedel. Mer allvarliga tillstånd, såsom multipel skleros eller stroke, kan också orsaka denna händelse. Anfall av detta tillstånd kan vara episodisk eller kan inträffa på en regelbunden basis. Vanligtvis kommer svindel som ett resultat av dessa villkor minskar efter flera veckor eller månader, men detta varierar beroende på individen. Symptomen av svindel kan minskas, dock med regelbundna genomförandet av flera unika övningar.

sittande Motion

För att mildra symptomen av svindel, kan du prova flera övningar från bekvämligheten av ditt eget hem. Samtidigt sitter, rycka på axlarna. Därefter flyttar dina axlar från sida till sida. Efter flera minuter att utföra dessa rörelser, placera ett föremål på marken framför dig. Öva plocka objektet upp medan du sitter genom att böja i midjan och luta oss tillbaka upp.

stående övningar

Från sittande ställning, stå upp. Upprepa detta flera gånger. Därefter återvänder till sittande ställning, blunda och praxis stående, sedan återvänder till sittande ställning. Efter detta, få en liten boll eller annat litet föremål som lätt kan hanteras. Medan stående, öva bollar eller föremål under en knä och ta det med den andra handen. Praktiken bakom båda knäna. Därefter gå från ena sidan av rummet till den andra, sedan upprepa gå från ena sidan av rummet till den andra med slutna ögon. Var noga med att ta bort eventuella föremål som kan komma i vägen när hon gick. Öva gå upp och ner sluttande ytor och trappor också. Först utföra dessa övningar med ögonen öppna, sedan upprepa med ögonen stängda.

Eye och Head övningar

Ögon- och huvud övningar för svindel kan utföras stående eller sittande - beroende på vilket läge gör dig mest bekväm. Samtidigt hålla huvudet stilla, öva tittar upp och ner långsamt, sedan öva detta med en snabb rörelse av ögonen. Praktiken medan du tittar sida till sida samt - först långsamt och sedan snabbt. Därefter böja huvudet framåt långsamt, sedan flytta huvudet bakåt. Efter flera upprepningar, utför denna övning snabbt. Efter detta förfarande flyttar huvudet åt vänster och höger - först långsamt och sedan snabbt. Som din yrsel avtar, öva dessa framåt, bakåt och sida till sida huvudrörelser med ögonen stängda.

En allmän mängd av ångest är normalt ibland, men nervositet eller oro som hämmar dig från att utföra vardagliga sysslor är inte. Ångest, eller generaliserat ångestsyndrom, är ett tillstånd där orealistiska bekymmer stör det dagliga livet. Behandling med terapi och läkemedel kan hjälpa dig att övervinna denna sjukdom och leva ett normalt liv.

Ångestsyndrom Symtom

Symtom på ett ångestsyndrom är irritabilitet, sömnlöshet, koncentrationssvårigheter, trötthet, muskelspänningar och rastlöshet. När tre eller fler av dessa symtom uppträder under loppet av sex månader, är ångest diagnostiseras vanligen.

Panikattacker

Panikattacker kan vara associerade med ångeststörningar. Dessa plötsliga intensiv rädsla attack sker under loppet av ca 10 minuter. Panikattack symtom yrsel, skakningar, andningssvårigheter, svettning, hjärtklappning, illamående och bröstsmärtor. Andra kanske inkludera en rädsla för att dö, frossa eller värmevallningar, en känsla av avskildhet och en oförmåga att tänka.

fobier

Ångestsyndrom kan leda till fobier, en intensiv rädsla för vissa objekt eller omständigheter. Dessa fobier kan inkludera rädsla för ormar, spindlar, blod, höjder eller offentliga platser. Många människor har rädsla för dessa föremål eller platser, men personer med ångest har sådana intensiva rädsla, kan de utlösa panikattacker.

Påfrestning

Stress ångest kan orsakas av ett tillstånd som kallas posttraumatiskt stressyndrom. Denna störning kan orsakas av liv och död omständigheter som brand, bilolyckor, skottlossning och krig. Andra orsaker är emotionella, fysiska eller sexuella övergrepp. Symptom på stress relaterad ångest inkluderar sömnsvårigheter eller koncentrera sig, depression och ett undvikande av människor eller händelser som kan förknippas med en personlig stressande händelse.

mediciner

Ångestdämpande mediciner som Xanax eller Ativan kan förskrivas för korttidsbehandling men kan bli vanebildande. En annan ångestdämpande medicin som heter Buspar är inte vanebildande, men det tar flera veckor att lägga märke till förbättringar. Antidepressiva som Prozac eller Lexapro kan ordineras för att kompensera signalsubstanser i hjärnan som kan påverka ångest. Du kan behöva prova olika mediciner över tiden för att hitta vad som fungerar bäst för dig.

Terapi

Terapi eller rådgivning tillåter dig att identifiera negativa tankar och föreställningar och ersätta dem med positiva. Detta medför en känsla av kontroll, vilket är vad ångest berövar dig om: kontroll. Du börjar att erövra rädsla och leva ett mer normalt och meningsfullt liv genom att lära sig att kontrollera din omgivning och känslor på ett mer hälsosamt sätt.

Chicken allergiska symptom

Även kyckling är inte ett vanligt livsmedel allergen, vissa människor upplever en allergisk reaktion mot denna mat. Internet Symposium på födoämnesallergenen konstaterar att cirka 0,6 procent till 5 procent av befolkningen kan ha allergier mot kycklingkött. Dessa personer upplever ofta allergiska symptom inom några minuter till ett par timmar efter intag kyckling eller livsmedel som innehåller kyckling. De som misstänker att de kan ha en kyckling allergi bör undvika kyckling och se en läkare eller allergolog så snart som möjligt för att bekräfta allergi och utforska behandlingsalternativ.

hudförändringar

Personer som är allergiska mot kyckling kan uppleva förändringar i utseende eller konsistens av deras hud efter att ha förtärt eller utsätts för kyckling. Dessa hudförändringar kan inkludera nässelfeber, utslag, rodnad eller inflammation i huden.

gastrointestinala besvär

Illamående, magkramper, diarré eller kräkningar kan också förekomma som symptom på en kyckling allergi. Dessa symtom kan inträffa inom några minuter eller inom några timmar efter smälta kyckling.

Förkylningsliknande symptom

Vissa individer upplever symptom som liknar vanlig förkylning när de utsätts för kyckling. Dessa symtom kan inkludera en rinnande eller täppt näsa, kliande eller rinnande ögon, hosta eller andningssvårigheter. Dessa symtom uppträder vanligen med gastrointestinala besvär eller hudsymtom, och vanligtvis inte förekommer ensam, säger American Academy of Allergy, Asthma and Immunology.

anafylaxi

Personer med svår kyckling allergi kan uppleva en allvarlig reaktion som kallas anafylaxi, vilket kan vara livshotande. Anafylaxi symtom yrsel, yrsel, svåra magsmärtor och kramper, sammandragning av luftvägarna, snabb puls, hjärtklappning, plötslig blodtrycksfall, ångest, sluddrigt tal, förvirring, chock och en förlust av medvetandet, förklarar MedlinePlus. Människor upplever dessa tecken kräver omedelbar läkarvård.

Oxybutynin är ett läkemedel som används för behandling av överaktiv blåsa. Det säljs under varumärket Ditropan och kan användas för att behandla överaktiv blåsa symtom såsom urinträngningar och inkontinens. Även om detta läkemedel är väl tolererad av vissa människor, medan andra inte kan ta oxybutynin på grund av kontraindikationer eller besvärande biverkningar. Det finns flera oxybutynin alternativ som finns tillgängliga för behandling av överaktiv blåsa.

tolterodintartrat

Tolterodintartrat säljs under varumärket Detrol och används för att behandla överaktiv blåsa som orsakar urinträngningar, ökad frekvens urin och urininkontinens. Människor som har ventrikelretention, urinretention eller trångvinkelglaukom som inte har kontrollerats bör inte ta tolterodintartrat. Möjliga biverkningar är muntorrhet, trötthet, huvudvärk, influensaliknande symtom, yrsel, buksmärtor, diarré, torr hud, förstoppning, dåsighet och viktökning.

trospiumklorid

Trospiumklorid säljs under varumärkena namnen Sanctura, Regurin och Sanctura XR, och används för att behandla urinblåsan spammar, överaktiv blåsa och urinträngningar och frekvens. Det bör inte tas av personer som har blockeringar i matsmältningssystemet, oförmåga att urinera eller obehandlat trångvinkelglaukom. Eventuella biverkningar av trospiumklorid muntorrhet, förstoppning, torra ögon, dimsyn, torr hals, magsmärtor, dåsighet, uppblåsthet, mild hudutslag och gas.

darifenacin

Darifenacin säljs under varumärket Enablex och används för att behandla en överaktiv blåsa. Detta läkemedel fungerar för att minska urinblåsan spasmer och spammar i urinvägarna. Darifenacin skall inte användas om en person har en oförmåga att urinera, magbesvär som orsakar fördröjd magsäckstömning eller obehandlat trångvinkelglaukom. Eventuella biverkningar av denna medicin är feber, influensaliknande symtom, halsont, illamående, magont, diarré, torra ögon, förstoppning, muntorrhet och dimsyn. Mer allvarliga biverkningar ska rapporteras till en läkare eller sjuksköterska. De inkluderar svår buksmärta, smärta eller brännande känsla vid urinering, minskat urinproduktion, extrem törst, svår förstoppning, oförmåga att urinera och varm, torr hud.

solifenacinsuccinat

Solifenacinsuccinat säljs under varumärket Vesicare och används för att behandla symtom på överaktiv blåsa. Detta läkemedel bör inte användas av vem som helst med okontrollerat trångvinkelglaukom, gastrisk retention, urinretention eller känslighet för någon av dess beståndsdelar. Eventuella biverkningar av solifenacinsuccinat inkluderar förstoppning, illamående, muntorrhet, dimsyn, urinvägsinfektion och magbesvär.

fesoterodinfumarat

Fesoterodinfumarat säljs under varumärket Toviaz och används för att behandla urinblåsan muskel spammar och överaktiv blåsa. Det bör inte tas av någon som har svårigheter att urinera, blockeringar i magen eller tarmarna eller glaukom som inte har behandlats eller kontrolleras. Detta läkemedel bör användas med försiktighet hos personer som har svår förstoppning, njursjukdom, leversjukdom, myasthenia gravis och problem med urinering. De allvarligaste biverkningarna av fesoterodinfumarat bör rapporteras till en läkare, om de inträffar. Dessa biverkningar omfattar svullnad i händer och fötter, bröstsmärtor, snabb hjärtfrekvens, smärtsam urinering och en oförmåga att urinera. Mindre allvarliga biverkningar av detta läkemedel inkluderar dimsyn, muntorrhet, yrsel, torra ögon, trötthet, magsmärtor, förstoppning, orolig mage, ryggsmärtor, hosta, sömnlöshet och torr hals.

Antara Alternatives


Antara, känd generiskt som fenofibrat, är en del av en klass av läkemedel som kallas fibrater. Det bidrar till lägre dåligt kolesterol och höja det goda kolesterolet. Antara är ett effektivt kolesterol medicinering, men det är inte säkert för alla. Personer med lever-, njur- eller gallblåsan problem vanligtvis inte kan ta Antara och måste använda alternativa mediciner.

lipitor

Lipitor är en cholesterolmedicinen i statinklassen. Lipitor kan vara ett bra alternativ för människor som inte kan ta Antara grund av gallblåsan problem. Känd generiskt som atorvastatin, Lipitor begränsar mängden kolesterol i levern kan göra. Det har inte många biverkningar, men kan orsaka lever- och muskelproblem. Av denna anledning, människor med leversjukdom eller njursjukdom vanligtvis avråds ta denna cholesterolmedicationen.

Colestid

Colestid, en cholesterolmedicationen kallas resiner, minskar mängden av dåligt kolesterol i blodet. Människor som inte kan ta Antara på grund av njurproblem brukar göra bra på Colestid. Colestid finns tillgänglig i granulform och löses i vatten. Det rekommenderas inte för personer med tarm blockeringar eller levern eller gallblåsan problem. Vanliga biverkningar är halsbränna, diarré och rektal irritation. I sällsynta fall människor upplever blodig avföring eller svår magbesvär och smärta.

Zetia

Zetia är den enda kolesterolabsorptionsinhibitor typ av kolesterol medicinering. Det hindrar mag-tarmkanalen från att absorbera det onda kolesterolet. Det är ibland ges till personer med leverproblem som inte kan ta andra typer av kolesterol läkemedel. Influensaliknande symtom, yrsel, huvudvärk och ledvärk är vanligt erfarna symptom. Mindre vanliga men mer allvarliga symtom är svåra magsmärtor, svullnad i ansiktet, gulsot och långvarig eller spontana blödningar. Zetia ibland kontraindicerat hos personer som även tar blodförtunnande medel.

Lovaza

Lovaza är ett recept version av omega-3-fettsyror. Det är ibland det enda sättet för gravida kvinnor, som normalt inte kan ta andra typer av kolesterol läkemedel, att kontrollera sina kolesterol. Lovaza är tillverkad av fiskolja, så att folk med fisk eller skaldjur allergier inte kan ta det. Lovaza är en relativt säker cholesterolmedicationen men har några biverkningar. Halsbränna, illamående, utslag och ryggsmärtor har alla rapporterats.