XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

kaliumbrist ger krackelerad hud

Användningsområden för äppelcidervinäger på hud

Översikt

Äppelcidervinäger, även känd som ACV eller cider vinäger, används för att behandla en rad olika krämpor. Det är bara om varje husets köksskåp och har många egenskaper som kan hjälpa till vid läkning av huden. Om resultat uteblir inom några veckor, men kontakta läkare för vidare behandling av din hud krämpa.

Behandla nagelsvamp

Enligt boken "The Herbal apotek: De bästa naturliga alternativ till Over-the-counter och receptbelagda läkemedel", är äppelcidervinäger en naturlig anti-svamp behandling. Anekdotiska bevis visar ett fotbad med äppelcidervinäger varannan dag kan hjälpa döda bakterier och svampar vid roten av en spik infektion. Du kan också behandla svampen genom att tillämpa ättika till spiken med en bomullstuss eller ren trasa i minst två minuter. Gör detta två gånger om dagen, tills klåda avtar.

behandla akne

Akne är resultatet av en bakteriell infektion i en igensatt pore, och ju djupare infektionen, desto mer inflammerad akne. Äppelcidervinäger har antibakteriella egenskaper, enligt Detox-for-Life.com att hjälpa rensa ut porer från både olja och bakterier. Det är också en naturlig detoxifier för huden när de appliceras lokalt, och bidrar till att minska svullnad och torr hud från överflödigt fett. Vissa människor gäller lokalt, med början vid 10 procent blandat med vatten, och använda som de skulle en toner.

Behandla Bug Bites och hudallergier

Du kan använda äppelcidervinäger för att behandla insektsbett och hudallergier enligt EarthClinic.com. Appliceras topiskt på bettet eller synlig allergi, ACV tillämpar samma egenskaper som den gör för akne, vilket minskar inflammation och avgifta huden. Tryck en bomullstuss fuktad med vinäger i huden under 30 sekunder för att lugna och behandla din inflammerad hud.

Främja yngre, friskare hud

Enligt Detox-for-Life.com kan dricka äppelcidervinäger ger huden en frisk lyster. Cidervinäger främjar ökad cirkulation, föra mer näringsämnen, vatten och syre till hudens yta. Många använder ACV som en ansiktstvätt för att rensa sina porer och balansera deras hudens pH, vilket minskar överflödig olja sekretion och föryngra hudceller.

Hur man tar bort hud taggar med vinäger

Hud taggar är små, hudfärgad utväxter på huden som kan hänga från en stjälk. Detta godartat tillstånd, även kallad en hudflik, mestadels sker i överviktiga individer och för människor som lider av diabetes. Gemensamma utrymmen för hudflikar inträffa inkluderar armhålorna, nacken och i kroppen veck, enligt MedlinePlus. Även huden taggen inte kräver behandling, kan den orsaka obehag, irritation eller förlägenhet. En läkare kan ta bort en skin-tag genom att skära bort det, bränna bort det eller genom att frysa den. En möjlig hem botemedel för att ta bort hud taggar inkluderar användning av vinäger.

Steg 1

Besök en läkare att avgöra om tillväxt huden är en ofarlig skin-tag och inte ett allvarligt tillstånd.

Steg 2

Tvätta området av kroppen med huden taggen med en mild tvål och ljummet vatten. Torka ordentligt.

steg 3

Doppa en liten bit av en bomullstuss i äppelcidervinäger. Surhetsgraden i vinäger kan hjälpa till att ta bort huden taggen. Pressa ut orimliga mängder av vinäger från ättika.

steg 4

Placera bomullstuss på huden taggen och lämnar på plats i upp till 15 minuter.

steg 5

Upprepa processen flera tid en dag tills huden taggen mörknar, torkar upp och faller av.

steg 6

Undvik att placera äppelcidervinäger till hud taggar på eller runt ögat eller anus, enligt Home Remedy Haven. Använda full styrka ättika kan skada ögonen eller brännskador på huden.

Saker du behöver

  • Vinäger
  • Bomullsboll
Hur kan man förhindra Gallring av hud med Aging

Som ni ålder, går din hud igenom många förändringar. En stor förändring du kanske märker är tunnare hud som lätt kan skadas. Blåmärken och nedskärningar är ett stort bekymmer med tunna skal individer, som är intolerans mot temperaturförändringar. Förhindra tunn hud är din enda försvarslinje för att stoppa dessa problem under de kommande åren. Rådgör alltid med din läkare om din hud blir papper tunn och tårar lättare än normalt.

Steg 1

Sluta röka. Enligt DermNetNZ orsakar rökning rynkor och berövar huden av syre. Syre behövs för att bilda kollagen och ytterligare hudceller för att hålla huden tjockare och starkare.

Steg 2

Applicera en daglig fuktighetskräm på huden för att hålla den smidig och påskyndar läkningen. Enligt University of Maryland Medical Center, är fukt viktigt att hudens hälsa och förebygger skador och hudavfall. Applicera efter bad för att låsa in ytterligare fukt än från lotion ensam.

steg 3

Motionerar regelbundet och äter massor av hälsosamma livsmedel för att behålla din vikt och förhindra åldrande symtom som tunn hud, föreslår DermNetNZ. Daglig motion såsom promenader, jogging eller styrketräning hjälper till att hålla din hud och muskler stark. Livsmedel såsom färsk frukt och grönsaker ger din hud med antioxidanter som är nödvändiga för att slåss mot fria radikaler som skadar huden.

steg 4

Drick åtta till tio glas vatten per dag för att hålla huden hydrerad, enligt University of Maryland Medical Center. Hydratiserad huden är minskad risk för skador och gallring. Vatten spolar ut skadliga gifter som bryter ner hudens stödjande fibrer.

steg 5

Applicera solkräm med SPF 15 eller högre när man går utomhus för att förhindra solskador från skadliga ultravioletta strålar. Enligt DermNetNZ, solskydd, speciellt på sommaren är viktigt att åldrande hud. Undvika solen på eftermiddagen när UV-strålar är starkare och ökad risk för solbränna är uppenbar.

De bästa elektriska rakapparater för känslig hud

De som har känslig hud föredrar folie rakapparater snarare än roterande modeller. En folie rakapparat ger i allmänhet en närmare rakning än en roterande rakapparat och inte dra hårstrån ut som roterande modeller ibland. För dem med extremt känslig hud, anser en våt / torr rakapparat som gör att du kan använda en rakgel eller kräm när rakning, minskar irritation. Leta efter en rakapparat som kan lyfta eller räta hår utan att dra dem. Men om du inte gillar att raka ofta och tenderar att låta håret växa längre, sedan överväga en roterande rakapparat, som hanterar längre hår bättre. Andra överväganden när man köper en elektrisk rakapparat inkluderar enkel rengöring, ljudnivå rakapparaten och andra tillbehör som en pop-up trimmer eller LED-ljus. Dessa funktioner roll mindre när det gäller känslighet i huden, men kommer roll i ditt totala komfort med ditt köp.

Vanliga fallgropar

Det vanligaste misstaget när man köper en elektrisk rakapparat för känslig hud inte ger din hud tillräckligt med tid att vänja sig vid rakapparaten. De flesta rakapparater kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Utnyttja det. Ge dig själv en vecka eller två att vänja sig rakapparaten. Betrakta grepp och vibrationer rakapparaten när du gör ditt val. Det är viktigt att du är bekväm att hålla rakapparaten, som hur du rakar kan påverka kvaliteten på den raka och därmed irritation nivån på huden.

Var man kan köpa

Elektriska rakapparater för känslig hud är allmänt tillgängliga på varuhus, lågprisbutiker och apotek. De kan också hittas online på butiker som Amazon.com och Drugstore.com. Var noga med att kontrollera rakapparaten pengar-tillbaka-garanti, liksom butikens returpolicy innan du köper.

Kosta

Panasonic Arc IV Nanotech Shaver är en våt / torr rakapparat som är mycket ses som effektiva för känslig hud, har en "Turbo" rengöringsläge, en fyra-blad, ett ergonomiskt grepp och säljer för $ 114,99 via Amazon.com. Braun Series 7 elektrisk folie rakapparat hjälper dem med känslig hud genom att vibrera i sidled, vilket skapar en puls som krusningar på användarens hud, vilket gör håren sticka upp rakare och göra rakning smidigare och mindre smärtsamt. Rakapparaten har en power-kam och unika foliemönster och säljs för $ 239,99. Elektriska rakapparater för känslig hud varierar i pris från $ 50 till $ 300 beroende på märke, funktioner och lagra.

Microdermabrasion är en procedur som använder mikropartiklar, små grova korn eller en diamant spets enhet för att ta bort det yttersta lagret av huden och ger en hälsosammare eller mer ungdomligt utseende. Förfarandet har ett antal potentiella hudeffekter, inklusive produktionen av nya hudceller, avlägsnande av skalet och förändring av tillväxtmönster i djupare hudlagren.

microdermabrasion

Under en microdermabrasion förfarandet, kommer läkaren att använda en handhållen enhet till antingen tillämpa grova partiklar på huden eller rugga huden direkt, enligt American Academy of Dermatology. Även om du kan känna effekten av dessa enheter på din hud, är de vanligtvis inte smärtsamt. Ett typiskt förfarande varar ungefär en timme, varefter läkaren kommer att avlägsna eventuella kvarvarande partiklar och tillämpa en hudsalva eller fuktkräm. Efter microdermabrasion kan huden svälla något och blir röda eller rosa. I allmänhet är dessa effekter försvinner med en dag eller så efter behandling.

Stratum corneum Avlägsnande

Det yttre lagret av huden, som kallas överhuden, består av ett lager av döda hudceller som under ett lager av levande, mognande hudceller, enligt Discovery Health. Det lagret av döda hudceller, som kallas hornlagret, fungerar som en barriär mellan miljön och djupare hudlagren, vilket hindrar inträde av alla utom de minsta partiklarna. Detta skikt innehåller också många av fläckar och rynkor som kan förändra utseendet på din hud. Som regel, microdermabrasion förfaranden ta bort eller bryta isär stratum corneum.

Övre Hudeffekter

När hornlagret avlägsnas, behandlar din kropp resulte hudförändring som en mild form av skada, förklarar Discovery Health. Som svar, producerar det nya ersättnings hudceller att läka skadan webbplats. Normalt är dessa celler ger din hud med en jämnare utseende. Dessutom kan avlägsnande av stratum corneum lindra eller minska ofullkomligheter i huden, såsom fina linjer, solskador eller fläckar. Avlägsnande av hornlagret kan också tillåta större genomslag av fukt lotion eller krämer, som inte längre har att brottas med hornlagret barriäreffekter.

Djupare Hudeffekter

Den snabba förlust av hudens fukt i samband med microdermabrasion kan utlösa en snabbare produktion av celler i hudens djupare skikt, konstaterar Discovery Health. Om du genomgår microdermabrasion regelbundet under en längre tid, kan de upprepade behandlingar också förändra det sätt på vilket dessa djupare hudlagren växa. En potentiell resultat av denna förändring är en gradvis avveckling av djupare hud fläckar som sträcker sig utanför hornlagret. Microdermabrasion kan också lindra tilltäppta porer i huden som utlöser utbrott av akne.

överväganden

Vissa villkor kan göra dig en olämplig kandidat för microdermabrasion, Discovery Health rapporterar. Som exempel kan nämnas utbredd akne, aktiva orala herpes, vårtor, eksem, dermatit, psoriasis, diabetes, lupus, rosacea och sköra kapillärer. Du kan också vara olämpliga för microdermabrasion om du använder antikoagulantia mediciner. Rådgör med din läkare för mer information om lämpligheten av microdermabrasion.

Det är en härlig känsla att förlora en betydande mängd av tyngd, men du kan sluta med en inte så stor bieffekt - lös hud. Hängande hud kan vara irriterande och fula. Lyckligtvis finns det en mängd olika åtgärder som du kan prova för att bli av med det eller för att förbättra sitt utseende. De sträcker sig från livsstilsförändringar operation, så du har många alternativ om dina första steg är inte effektiva.

Instruktioner

1 Håll dig uttorkad. En av de viktigaste orsakerna till lös hud beror på att huden har förlorat sin elasticitet. Dricka mycket vatten, särskilt under fysisk ansträngning, kommer att hålla det vätska och bidra till en bättre elasticitet.

2 Applicera en återfuktande lotion. Fukt stöder bra hudens elasticitet, så om du använder en lotion regelbundet, kommer huden att bli mer elastisk. Fit och hälsosam hemsida säger att du inte behöver använda en dyr lotion. Alla billig fuktkräm kommer att göra ett bra jobb.

3 Gör toning övningar på en regelbunden basis. Om du lägger muskler för att din kropp, kommer du att bygga upp en tätare skikt under lös hud som kan minska sitt utseende. Pigga och friska råd med båda hantlar och motstånd maskiner för bästa resultat. Det bästa mönstret för att hantera lös hud är högre reps med lättare vikter.

4. Ät en mager diet. När du bygger dina muskler med motion, vill du också för att förhindra bildningen av fett som orsakas av dåliga matvanor. Annars, även om du har några inledande framgångar skärpa din lös hud, det kommer att sträckas ut igen om du återfå din förlorade vikt.

5 genomgå en operation för att ta bort lös hud. Om andra metoder är ineffektiva och överflödig hud stör dig, kan en kirurg att ta bort den. Även huden kommer att vara borta permanent, kommer det att finnas en viss ärrbildning. De flesta försäkringsbolag kommer inte att täcka detta förfarande eftersom det är kosmetiska snarare än en medicinsk nödvändighet. Om du vill ha det gjort, kommer du att få betala ur fickan.

Tips

  • Det bästa sättet att bekämpa lös hud är att förhindra det i första hand. När du gå ner i vikt, gör det långsamt istället för att använda en snabb viktminskning plan, och hålla dig hydrerad under hela processen. När du gå ner i vikt långsamt, ger din hud tid att anpassa sig. Gå ner i vikt genom ett konkret program också ökar chanserna att du kommer att kunna hålla den utanför.

Bristningar är fula resultat av sträckningen av huden under viktökning, och ofta verkar värre efter viktnedgång. Medan människor med mörkare hud har mindre tendens än andra att skaffa allvarliga bristningar, händer det. Du kan hjälpa till att minska eller till och med ta bort bristningar på flera sätt, även om vissa metoder kan leda till missfärgning av huden och ärrbildning i mörkhyade människor.

Instruktioner

1 förhindra bristningar innan de uppstår genom att hålla huden hydrerad och friska. Om du är gravid eller vet att du kommer att gå ner i vikt, kan du minska antalet hudbristningar som visas genom att hydratisera huden och ge den mer elasticitet.

2 Massera det område där hudbristningar tycks öka blodcirkulationen till det området.

3 Applicera hudkrämer regelbundet. Hudkrämer innehåller aloe vera och E-vitamin både behandla ärrbildning naturligt, bidrar till att minska synligheten av ärr. I kombination med lätt massage och hudhydratisering, hjälpa dessa typer av krämer bli av med hudbristningar.

4 Applicera regelbundet alpha hydroxy acid (AHA) behandlingar. Du kan börja tillämpa AHA behandlingar innan bristningar börjar dyka upp. AHA exfolierar och ta bort det översta lagret av huden, vilket ger ny hud tillväxt.

5 Fråga din läkare om ett recept för en tretinoin grädde som töm-A. Tretinoin är också en bra förebyggande som kan användas under tillväxtperioden i huden för att minska bristningar.

6 Diskutera kirurgi alternativ, såsom laser hårborttagning och microdermabrasion, med din läkare. Kirurgiska alternativ är en extrem åtgärd, och i vissa fall kan resultera i ytterligare ärrbildning och missfärgning av huden.

Tips

  • Krämer som innehåller hydroxisyror kommer att öka din känslighet för solljus, så se till att du täcka upp behandlade huden eller använda solskyddsmedel.
  • Tala med din läkare innan du använder tretoin krämer under graviditeten eller om du ammar, för att se till att de inte kommer att skada ditt barn.
Doser av vitaminer och mineraler för god hud

Det finns mycket mer att hudvård än med blotta ögat. Huden är kroppens största organ, så det är viktigt att du förse den med de näringsämnen den behöver för att fungera ordentligt. När du använder en daglig ansiktstvätt, fuktighetskräm och SPF är en del av att hålla huden frisk och balanserad, det är ingredienserna i de produkter du slathering på huden och intag i kroppen som gör en verklig skillnad. Därför är det viktigt att du väljer produkter och livsmedel som är förpackade med vitaminer, mineraler och andra hud-hälsosamma näringsämnen.

topiska vitaminer

Doser av vitaminer och mineraler för god hud

Du vet vitaminer är bra för din kropp, men du kanske inte känner till alla de fördelar som de ger din hud samt när de appliceras lokalt. Vitamin A, C och E är tre av de mest potenta antioxidanter som finns i hudvårdsprodukter idag. Medan C-vitamin är den mest kraftfulla, de alla skydda huden mot fria radikaler och andra miljöfaktorer som i slutändan kan leda till skadade celler, en förlust av kollagen och elastin, och i slutändan, fina linjer och rynkor. Dessutom hjälper vitamin E minska skador orsakade av solens UV-strålar och lugnar och läker torr, sprucken hud. När de kombineras med vitamin A, kan den också skyddar mot vissa typer av hudcancer.

topiska Mineraler

Doser av vitaminer och mineraler för god hud

Vitaminer är inte de enda näringsämnen som hjälper till att skydda huden. Du behöver också mineraler som kiseldioxid, selen och zink för att hålla huden frisk. Kisel är ett spår mineral som bidrar till att stärka kroppens bindväv. En brist kan leda till förlust av elasticitet och hindrar hudens förmåga att läka. Liksom många vitaminer, är selen en kraftfull antioxidant som hjälper till att upprätthålla elasticitet och flexibilitet, samtidigt som det skyddar celler mot fria radikaler och UV-skador. Zink hjälper till att reglera hudens olje- och hormonnivåer och förebygga finnar. Akne kan vara en indikation på en zinkbrist.

hud Kosttillskott

Doser av vitaminer och mineraler för god hud

Även lokalt tillämpade vitaminer och mineraler kan göra underverk för att läka och föryngring på utsidan, är det fortfarande viktigt att ge näring åt dina organ och hud från insidan. Ett enkelt sätt att få många av de näringsämnen du behöver är genom att ta en daglig multivitamin som innehåller vitamin A för underhåll och hud vävnad reparera, B-komplex vitaminer för att stödja frisk hud, hår och naglar, och vitamin C och zink för att stärka immun systemet. Tillägg som du kanske vill lägga till din diet inkluderar linfrö olja för att återfukta huden och antioxidanter såsom alfaliponsyra (ALA) och grönt te eller druvkärneextrakt.

Omega-3 fettsyror

Doser av vitaminer och mineraler för god hud

En annan viktig näringsämne för optimal hud hälsa är omega-3 fettsyror, som finns i fiskolja, linfrön, valnötter och hampa. Omega-3, en viktig del av huden reparation, hjälpa till att stärka hudens barriär, vilket minskar känsligheten och göra den mer motståndskraftig mot torrhet och inflammation. De kan också bidra till att förebygga finnar. Eftersom kroppen inte skapar dessa syror på egen hand, måste du äta mycket fisk som innehåller Omega-3 som torsk eller lax, ta en kosttillskott med fiskolja eller prova en av de växtbaserade alternativ som nämns ovan.

Efter att ha förlorat en hel del vikt, kan du bli kvar med oattraktivt överflödig hud. Även om du förmodligen känna och ser bättre ut, kan lös hud hängande från buken, armar, skinkor eller hals göra dig självmedveten. Huden är kroppens största organ i kroppen, så att förebygga och minimera överflödig hud efter viktnedgång innebär att hålla hela kroppen frisk och vidtar åtgärder för att bevara och skydda hudens naturliga elasticitet.

Instruktioner

1 Gå ner i vikt förnuftigt. Gradvis viktminskning är lättare att underhålla, och det ger din hud mer tid att anpassa sig till din ändrar form.

2 Gå ner i vikt när man är ung. Hudens elasticitet minskar med åldern, så ju äldre man är, desto mer sannolikt är det att du kommer att ha permanent överflödig hud.

3 Ät gott, och inkludera livsmedel i kosten som ger näring åt huden. Fet fisk innehåller nyttiga fettsyror som återfuktar huden. Gröna bladgrönsaker som spenat och kål är hög i vitamin A och C, som hjälper huden reparera sig själv. Frukter som apelsiner och bär innehåller också en hel del vitamin C. olivolja, avokado och nötter är rika på vitamin E, som håller huden återfuktad och hjälper till att regenerera nya celler.

4 Motionera regelbundet. Fokus på toning istället för att bygga bulk. Aerob träning uppmuntrar bättre blodflödet till huden, som kommer att hålla den friskare och mer elastisk. Öka din ren muskelmassa, som kommer att följa din hud och hjälpa till att fylla de utrymmen som skapats av viktminskning.

5 Håll din hud återfuktad, speciellt om det är torrt. Alla återfuktande lotion eller kräm är bra. Produkter som hävdar att hålla huden från stretching är ineffektiva, även om mjukgörare och vitaminer som finns i dem kan vara till hjälp.

6 Vänta en stund efter att ha förlorat vikt innan man överväger operation för att avlägsna överflödig hud. Beroende på din ålder, gener, mängden viktminskning och allmänna hälsa, hud kan ta lång tid att börja krympa.

Hur man kan bli av överflödig hud orsakad av kroppsfett


Att förlora en hel del i vikt snabbt kan leda till fula, slapp hud. Efter allt det hårda arbete som lagts ned förlora vikt, kan detta vara nedslående. Marcus och Lisa Warnes, experter med viktminskning för upptagna människor, säger slapp hud ska användas för en rad olika skäl, bland annat snabb viktminskning, massa viktminskning, förlust av muskler, uttorkning, dålig kost, ålder och genetik. I de flesta fall, att allt du behöver göra förlora slapp hud är att fortsätta att göra vad du har gjort, med en liten modifiering. Endast i sällsynta fall kommer plastikkirurgi bli nödvändig.

Instruktioner

1 Skaffa en bra peeling scrub. Louis Dorman med Body Building rekommenderar att man för produkter som innehåller jästextrakt, aloe vera och sojaprotein. Enligt honom, dessa ingredienser arbeta för att strama upp huden och uppmuntra kollagen och elastin produktion. En annan ingrediens som kan vara till hjälp är hyaluronsyra. Dorman säger att det är en naturlig kemikalie som finns i huden som blir utarmat över tiden. Finns i hälsokostbutiker som ett komplement, hjälper hyaluronsyra också att återställa vatten till äldre hud och hud som har sträckt under en längre tid. Sandy Simmons med bindväv Site påpekar att från och med 2010, detta tillägg har inte väl studerade. Eftersom kroppen verkar ha en optimal nivå, är det rekommenderat att du får råd av en läkare innan du använder.

2 Skrubba varje dag för att ta bort torra, döda hudceller. Även om detta är en process som förekommer naturligt, ökar exfolierande cirkulation till huden och uppmuntrar hudföryngring i en snabbare takt. I vilken grad din hud kommer att gå tillbaka beror på hur lång tid det sträcktes, din ålder och din genetik. Efter dusch, använda stretch krämer för att ytterligare hjälpa huden återhämta sig.

3 Håll på din diet för att hjälpa dig att förlora kroppsfett, även efter skalan säger att du har nått din målvikt. Som Paul Brown, författare till The Fat Guide, förklarar snabbverkande dieter har en oönskad bieffekt av gör att du förlorar ungefär en och en halv av muskel pund och för varje pund av kroppsfett förlorade. Som ett resultat kan skala återspegla att du nått din målvikt även om det finns en obehaglig mängd hud fortfarande samlade runt midjan. Detta beror på att du fortfarande behålla en hel del kroppsfett. Använd din kalori diagram för att "bryta din kost" var så ofta --- en gång i veckan eller en gång i månaden --- för att fylla din muskelmassa. Brown förklarar att du "bryta din kost" genom att fortsätta en näringsrik måltid plan, men att lägga till extra kalorier för dagen.

4 Börja ett styrketräningsprogram. Styrketräning hjälper dig att bygga och villkor muskler i olika delar av kroppen. Ju mer tonad din underliggande muskeln är, desto snabbare kommer du att se resultat av smältning av fett. Du behöver inte nödvändigtvis behöver investera i en styrketräning bänk eller gym medlemskap. Enkla övningar såsom armhävningar och crunches kan vara effektiva när de utförs på rätt sätt. Karen Sessions med kritiska Bench rekommenderar att engagera sig i ljuset styrketräning ungefär fyra dagar per vecka.

5 Undersök plastikkirurgi endast som en sista utväg när du har provat dessa andra tekniker och har varit på din målvikt under en längre tid. Det tar tid att ersätta kroppsfett med muskler. Även om du inte förlorar alla av överskottet flab kommer du vara säker på att ha förlorat alla överviktig innan de söker kirurgiska alternativ.

Tips

  • Ge din kropp en chans att bygga muskler genom att tillsätta ett par hundra extra kalorier till din kostkaloriintaget med jämna mellanrum --- en gång per vecka eller så. Din viktminskning kan förekomma långsammare, men resultaten kommer att vara mer tillfredsställande.