XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

instruktion om hur man skjuter pilbåge

Hur man skjuter en BB pistol


Att lära sig att skjuta en bb pistol är en grundläggande färdighet som många pojkar lär sig en ung ålder. Att lära sig att korrekt hantera, sikta och skjuta en bb pistol är en färdighet som kommer att leda till allmän gun säkerhetskunskaper när han är gammal nog att börja använda vanliga skjutvapen. Själva handlingen att skjuta en bb pistol är inte svårt att lära sig, och så länge som lämpliga säkerhetsåtgärder görs en del av skjut rutin, kan du börja uppleva en expert skytt i vardande. För dem som just har börjat, det gör ont lite extra instruktion aldrig. Här är en snabbguide för att lära dig hur man skjuter en bb pistol.

Instruktioner

Hur man skjuter en BB pistol

1 Hitta en bra plats för fotografering. Det finns ofta områden som är avsedda speciellt som skjutbanor, och om du skjuter en bb pistol eller en normal skjutvapen, dessa är alltid den idealiska platsen för att lära sig hur man skjuter. Alternativt någon lantligt läge där du kan skjuta luftgevär utan att vara orolig misstag slår något annat än ditt mål kommer att fungera bra.

2 Ställ in ditt mål. Helst ska du vill ha en fri yta att skjuta, som har en öppen yta stor nog att passa 35-40 fot mellan dig och ditt mål. Ställ dina mål upp i ena änden av en glänta, och ta upp läge cirka 40 meters avstånd, mittemot ditt mål. Om detta avstånd verkar långt, ska du inte tveka att gå framåt. När allt kommer omkring, är du bara lära sig att skjuta en bb pistol, och du kan alltid flytta längre bort från målet som du får erfarenhet.

3 Bestäm vilken skjutställning du vill använda när du skjuta din bb pistol. De tre standardlägen är benägna, stående och knästående. Stående ställning är, som namnet antyder, står helt upprätt, håller bb pistol för att ta målet. Knästående ställning är ganska lika, med den stora skillnaden är att du föll på knä på ett knä när du tar sikta. Den tredje positionen, liggande ställning, kräver skytten att ligga platt på magen som han tar sikta på målet. Bestäm vilken position du kommer att använda när du skjuter bb pistol, och ta den positionen.

4 Förbered din bb pistol för att eldas. Med säkerhet fortfarande låst på, bör du ladda en bb (eller pellets, om du föredrar) i kammaren. Om bbvapnet drivs av en CO2-patron, se till att din Co2 är korrekt laddad i bb pistol. Om bbvapnet drivs av en gammaldags pumpverkan, ge din bb pistol flera pumpar för att skapa lufttrycket inuti pistolen. Din bbvapnet nu förberedd och redo för dig att skjuta.

5 Använd sevärdheterna på bb pistol för att ta sikte på målet. Pärlan syn på den bortre änden av bb pistol är den primära sikte för att rada upp ditt skott. Denna pärla bör placeras så att det är både på målet och synliga genom den skårade platsen vid den bakre änden av cylindern. När siktet är uppradade på målet på detta sätt, är du redo att skjuta bb pistol.

6 Släpp försiktigt säkerheten på bb pistol och placera fingret något på avtryckaren. Håll ögonen på sevärdheter, och se till att hålla dem uppradade på målet, sedan försiktigt pressa avtryckaren. Det är verkligen allt som finns till den. Kontrollera riktigheten av ditt skott och sedan förbereda sig för att prova det igen.

Tips

 • Även om vad som helst, till och med en läsk kan, kan användas som ett mål; Det rekommenderas att du använder en pappers bullseye mål, monterad över framsidan av en metallåda som är byggd för att fånga bb.
 • tar aldrig sikta med din bb pistol, för att inte tala skjuta det, om någon står i ett område där de skulle kunna vandra i skottlinjen. Någon på området bör placeras bakom skytten, där de är säkra från att träffas av en bb.

En färdighet som skiljer en bra basketspelare från en stor basketspelare är möjligheten att skjuta med båda händerna. Genom att bli ambidextrous på basketplanen, du öppnar upp ett stort antal bilder som är tillgängliga för dig hela tiden. Genom att följa dessa steg, kan du lära dig hur man skjuter en basket med båda händerna.

Instruktioner

1 Stärk din "off" arm. Många basketspelare kämpar med sin utanför sidan eftersom deras off arm är svagare än deras andra armen. Gör övningar som håller båda armarna stark. Testa dig själv och se till att det inte finns en skillnad mellan armarna. Du hittar arm övningar i databasen vid MyFit webbplats.

2 Börja med dribbling övningar. Innan du börjar lära sig att skjuta med båda händerna, börjar helt enkelt med dribblingar med din off hand. Få en basketboll och gå på en domstol och praxis dribbling. Detta hjälper din koordination med din off hand.

3 Öva skytte med din off hand. Börja nära korgen och flytta dig bort från korgen tills du kommer runt den fria kastlinjen. Skjut kontinuerligt tills du känner dig säker med ditt skott. När du är säker med din monter stillbilder med dig av handen, börja skjuta layups med din off hand. Upprepa tills du kan göra en god andel av dina layups med båda händerna.

4 Spela i faktiska basketmatcher och koncentrera sig på att bara använda din off hand. Detta kan vara mycket svårt i början, men det är ett bra sätt att lära sig hur man skjuter med båda händerna. Om du tvingar dig att skjuta alla skott med ut handen, så småningom blir det andra natur.

Hur man skjuter en basket


Jag kommer att lära dig hur man skjuter en basket ordentligt. Detta tar tålamod och praxis, men om du lär dig spelet i basket, eller kämpar med din skott. Låt mig hjälpa dig.

Instruktioner

1 Se till att du har god balans.

När du skjuter basket, behöver du rätt golv balans. Detta innebär att du behöver för att hålla kroppen rak. En av de ledande faktorer till skott saknas, är när du lutar dig med din kropp, och inte har den rätta balansen. Balans är viktigt. Du skjuter aldrig upp den bakre foten, du skjuter upp tårna.

2 Se till att du böjer dessa knäna.

Böj dessa knäna, kommer ditt skytte ström från benen, inte dina armar. Du skjuter med knäna, och fick böja dem. När du landar från hoppa, vill du landar rakt fram. Inte åt sidan, eller till baksidan.

3 Se till att dina axlar är Squared.

När du skjuter basket, axlarna måste kvadrat till bågen. hela din kropp ska vara raka, tårna, knän och armbågar.

4 Se till att hålla din armbåge in, inte ut.

Armbågen kommer att avgöra om bollen går rakt, eller om din armbåge är ute, kommer du missar en hel del på utsidan. När du märker skott saknas på utsidan, antingen din armbåge eller axlar inte kvadrat upp i korgen.

5 Se till att du skaka på handleden.

Handled åtgärder är mycket viktigt. Flick handlederna, och följa upp hela vägen, inte halvvägs. Det bör vara som om hela din hand går in i bågen. Följ fram till ditt mål, och böja att handleden helt. Öva vända upp bollen och fånga för att få en känsla för det.

6 Se till att du använder rätt grepp.

Det viktigaste steget är grepp. Du vill inte att greppa bollen ordentligt, annars får du en hel del hårda missar. Basket ska vara i dina händer, som om det vore ett ägg. Var känslig för bollen, hålla det lätt. Detta kommer att ge dig en mycket mjukare skytte touch, och möjliggöra en hel del swishes. Även när du missar, du vill missa söt. Du vet att du är åtminstone i god takt. Du kan inte göra varje skott.

7 Se till att bollen är på dina fingertoppar, inte handflatan.

Du skjuter med bollen på fingertopparna. Det måste vara vad jag kallar, dagsljus med bollen i handen.

8 Få tillräckligt Arch på bollen.

Ju längre du skjuter, behöver du en regn båge skott. Du kan inte skjuta linje driv skott från långt avstånd, och räknar med att göra en hel del. Ju längre du skjuter, desto mer arken måste du lägga på ditt skott. Detta är mer komplicerat, eftersom människor tenderar att inte hålla en balans kropp ytterligare de skjuter. Om du fotograferar ur ert sortiment, och kämpar för att upprätthålla balansen och hålla kroppen och axlar kvadrat, du skjuter för långt.

Tips

 • Du måste öva detta nog, tills du inte behöver tänka på dessa steg.

Hur man skjuter en luftgevär


Att lära sig att skjuta sitt luftgevär är en grundläggande färdighet som de flesta pojkar lär sig en ung ålder. Skytte tillsammans är ett utmärkt far-son limning erfarenhet, och börjar med en BB pistol tillåter barnet att lära sig grundläggande skjutvapen säkerhet med en mindre dödlig version av vapnet. Att lära sig att skjuta exakt är också en värdefull färdighet som kan en dag rädda ditt liv eller ge dig mat. Om ditt barn är redo att lära sig att skjuta sitt luftgevär, fortsätta läsa att friska upp minnet om vad det är som när man lär sig för första gången.

Instruktioner

Hur man skjuter en luftgevär

1 Res till ditt skytte område, vilket kan vara en skjutbana eller en isolerad plats i landet. Huvudsaken är att du är i ett område där människor inte riskerar att träffas av en förlupen runda eller pellets rikoschetter när skjuten. En skjutbana ger den säkraste miljön för fotografering, medan en promenad ger utomhus mer njutning för sport. Tänk på din nivå av erfarenhet och skicklighet, medan bestämma vilken plats passar dig bäst på just utflykt.

2 Ställ in ditt mål. Placera dina mål vid ena änden av skjutbanan och sedan ta din position vid den motsatta änden av intervallet, direkt över från målet. Ca 40 varv i en öppen clearing är en bra bit för en nybörjare som bara lära sig att skjuta sitt luftgevär. Du kanske vill vara ännu närmare om det är en pellet pistol som du fotograferar.

3 Tänk säkerhet först. Först och främst, se till att säkerheten är på. Håll säkerhet på tills du är redo att trycka på avtryckaren och sedan slå på den igen efter att du har avfyrat ditt skott. Också ta en stund att analysera ert sortiment att se till att ingen riskerar att drabbas av din luftgevär. Alla ska stå bakom skytten.

4 Höj luftgevär och sikta. Det finns tre vanliga positioner som du bör lära - stående ställning, knästående ställning och liggande ställning. Stående ställning är vanligast för början skyttar, eftersom du helt enkelt stå, sikta och brand. I knästående ställning, knäböjer skytten ner på ett knä, vilket ger ett helt annat perspektiv av skottet. Liggande ställning har skytten om platt på magen för att avfyra vapnet. Om luftgevär kräver pump åtgärder snarare än Co2 patroner, måste du pumpa upp innan du hämtar på plats.

5 Låsa dina webbplatser på målet, släpp säkerheten på luftgevär och krama avtryckaren. När du har tagit din skott, slå på säkerhet igen. Förutsatt att det inte finns några andra skyttar, är det nu säkert att gå ner för att analysera var din skott påverkade målet.

Tips

 • Behandla luftgevär som om det är spänt och laddad, oavsett hur säker du är att kammaren är tom.
 • Det bör inte vara ett stående ut till sidorna av mål och aldrig placerade bakom målområdet.

Hur man skjuter en båge utan en Peep Sight


Skjuta en båge, särskilt under konsten att jakt, kräver en hög grad av skicklighet mer än någon add-on kan ge bågen skytten. Noggrannhet har mycket att göra med utrustningen fören skytten har tränat skytte innan en tävling eller en jakt i skogen. Om en skytt lär sig att lita på en pip syn och en målsökande nål, så kommer det att vara svårt för skytten att uppnå noggrannhet utan dem om tillräcklig praxis utförs utan enheter som är anslutna. Men med massor av praxis, uppmärksamma att bilda och sträng oavgjort, en bågskytt kan bli korrekt utan en peep syn och siktar nål.

Instruktioner

1 Ta titt syn från fören tidigast möjliga bekvämlighet och lösa i ditt sinne att du tänker att nå ditt mål att bli korrekt och konsekvent med din båge utan att använda peep sikte.

2 Installera en kyssas knapp på fören strängen så att den är strax under eller något över strängen nock placering pärla om du har utrustat din sträng med denna post. Om placera kyssas knappen ovanför nock placering pärla, se till att det finns tillräckligt utrymme mellan kulan och kyssas knappen så att nocken kan skjutas på strängen. Oavsett om du placerar kyssas knappen ovan eller under en placering pärla beror på resten av din båge setup och hur du har det inställda.

3 Inrätta en bänk vid ca 10 varv från mål. Bänken bör vara fast utan att flyttas lätt så det hjälper till att hålla fören absolut stadigt medan provskotten. En båge markeringar monter kommer inte att fungera när man lär sig hur man skjuter med hjälp av en kyssas knapp som skytten måste hålla bågen på samma sätt som den kommer att användas vid tävlingar eller under en jakt.

4 Skjut en grupp av tre pilar till målet, siktar som du alltid har i det förflutna. När du ritar, drar i snöret tillbaka tills knoge av pekfingret vidrör örsnibben, kisseren knappen vidröra mungipan och strängen vidrör spetsen på näsan. Alla tre av dessa "beröringspunkter" måste göras när man lär sig att skjuta utan en peep syn.

5 Mycket uppmärksamma på din hållning, form och strängdragningstekniken så dessa är samma varje gång du skjuter en pil. Detta kommer att ge dig konsekvent så att du kan bestämma hur mycket att justera nock placering pärla, i förekommande fall, och kyssas knappen för en mer exakt skott. Efter att en serie av tre eller fler skott, vet du hur mycket att justera kyssas knappen så att bågen är orienterad i dina händer för bästa noggrannhet möjligt.

6 Öva skytte med Fotplacering guider på grund att stå vid behov, om du har några problem att hålla samma villkor och kroppsform under varje skott samtidigt som nödvändiga justeringar. Öva dagligen någonstans mellan en och tre timmar, om möjligt, så att du blir van vid att skjuta med kyssas knappen utan titt sikte. Under en tidsperiod, kommer en skicklig bågskytt märker att kyssas knappen inte ens behövs, som "instinktivt skytte" färdigheter kommer att ha utvecklats där skjutteknik blir automatiskt utan någon tanke till processen.

Tips

 • Oavsett om du använder en sammansatt båge --- de med kammar eller remskivor --- lång båge eller recurve båge, lära sig att skjuta en pil instinktivt --- syn och "känna" bara --- kommer till stor nytta någon skytt. När man lär sig sådana instinktiva skytte, alltid använda pil och båge uppsättningar som kommer att användas under själva jakt eller tävling så du blir "ett" med särskild utrustning till den grad det verkar som om det har blivit en del av dig.

Hur man skjuta fram en menstruationscykel


Vissa kvinnor anser menstruationscykeln att vara en förbannelse. Det är en annan händelse som måste hanteras i sina redan upptagna liv och det kan orsaka dem förlägenhet, ångest och extra arbete. Men andra kvinnor ser fram emot den månatliga cykeln som en tid av vila och välbefinnande, och de hedra deras kroppens förmåga att rengöra och vitalisera själv. Oavsett ditt perspektiv, är menstruationscykeln är ett sätt för livmodern att kasta sin närings tjock foder och återuppbygga den följande månaden som en förberedelse för graviditet. I vissa fall kan en kvinna vill skjuta upp sin cykel på grund av en kommande smekmånad, semester eller andra intima planer. Att uppfylla denna önskan är lätt med planering.

Instruktioner

Hur man skjuta fram en menstruationscykel

1 Gör en avtalad tid med din läkare åtminstone en månad innan din förväntade tid. P-piller kan användas för att fördröja cykeln, men de måste startas en månad i förväg av förseningen.

2 Förklara för din läkare anledningen till att du vill fördröja mensen och begära piller. Följ läkarens anvisningar.

3 Fyll preventivmedel recept på apotek och beställa nästa påfyllning innan du är klar med den första förpackningen.

4 Ta piller vid samma tidpunkt varje dag för Days 1 till 21. Ta inte placebopiller dagar 22-28.

5 Starta ny förpackning med p-piller på dag 22 i tablettcykeln. Mensen bör inledas under sjunde veckan efter start p-piller regim.

Tips

 • Om du är för nära din tid att använda p-piller metod, kan din läkare kan ge dig en progesteron injektion en vecka innan mens. Detta kan också försena menstruationscykeln.
 • Var noga med att följa råden från din läkare. Det kan finnas biverkningar förknippade med att ta p-piller såsom huvudvärk, illamående, ömma bröst, humörsvängningar, mörka fläckar i ansiktet, uppblåsthet, akne, benkramper och viktförändringar. Tyvärr kan det också finnas genombrottsblödning eller småblödningar mellan menstruationerna. P-piller ökar också risken för blodproppar.

Skjuta en basketboll korrekt är inte alls så lätt som det ser ut. Även om det är sant att varje person har sin egen personliga sätt att skjuta, det finns åtgärder som kan vidtas för att förbättra ditt skott. Här är hur man skjuter basket korrekt.

Instruktioner

1 Håll basket med svag hand vid sidan av basket och din starka hand på botten och något åt ​​sidan. Till exempel bör en högerhänt skytt placera sin vänstra hand till den vänstra sidan av basket och hans ritt handen till nedre högra delen av bollen. Den starka arm ska vara nära eller i en rät vinkel när man håller bollen. Dessutom bör din starka hand hålla bollen mer med fingrarna än din handflata. Det bör finnas lite utrymme mellan handflatan och basket.

2 Pekar båda fötterna i riktning mot bågen. Var noga med att hålla fötterna pekade mot bågen hela tiden, både före och efter hoppa.

3 Leap rakt upp i håret medan du håller basket. Många tävlande hoppa så högt som möjligt, medan andra föredrar en kortare hopp. Mixtra med din tills du hittar vad som fungerar bäst för dig.

4 Som du hoppar i luften, drar din starka arm tillbaka till ungefär en 45-graders vinkel. Sedan förlänga skytte arm mot bågen och släpper bollen som armen sträcker sig helt.

5 När bollen lämnar ditt skytte hand vända handleden hela vägen ner så att dina fyra fingrar pekar mot marken när bollen lämnar handen. Detta är känt som "följer igenom." Det är viktigt att följa upp varje gång du skjuter.

Tips

 • Det kan vara klokt att arbeta på ditt skytte rörelse utan hoppar tills du är bekväm med placeringen av dina händer och armar.

Du har köpt en pistol för sportskytte eller för självförsvar i hemmet, men du är osäker på hur man skjuter den. Oavsett om du väljer en revolver eller en halvautomatisk pistol, det finns vissa saker att komma ihåg när man lär sig att skjuta. Läs vidare för att lära sig att skjuta en pistol.

Instruktioner

1 Skjut säkerhetsspaken till "On". Detta ofta betecknas med en svart punkt eller en mörk fläck. Noggrant läsa litteratur som är specifik för ditt vapen för att vara säker. Säkerheten måste vara på tills pistolen är redo att skjuta.

2 Ladda ammunition i din pistol. Om du har en revolver, kommer cylindern att rotera åt sidan för att lägga kulorna. Om du äger en halvautomatisk, kommer du ladda kulor i klämman och för in den i botten av grepp trycka ordentligt tills den snäpper in.

3 Pumpa en kula in i kammaren om du använder en halvautomatisk genom att dra tillbaka och frigöra sliden på ovansidan av pistolen. En revolver har alltid en kula i kammaren, om den är fullastad.

4 Stå med en fot något bakom den andra i en väl balanserad ståndpunkt. Du måste centrera din vikt och vara stabil i din fot. Alternativt kan du sitta eller knäböja för att stabilisera kroppen. Ditt skytte noggrannhet beror på hur fortfarande din kropp är.

5 Växla säkerhet för "Fire" endast när du är i skottläge och redo att släppa pistolen. Håll i greppen på pistolen stadigt med båda händerna. Avtryckarfingret kommer att vara bredvid, inte på utlösaren. Du kommer inte att sätta fingret på avtryckaren tills du har siktat den i mål.

6 Sikta genom att hålla pistolen direkt framför dig och passa in siktet på toppen med målet. Håll båda ögonen öppna när du siktar.

7 Krama avtryckaren med en mjuk rörelse, flytta bara fingret. Håll händerna stilla medan klämma. Den minsta rörelse av din hand kommer att leda till en omläggning från ditt mål. Håll ögonen öppna som pistol utsläpp. Slå säkerheten igen tills du är redo att skjuta igen.

Tips

 • En räckvidd kommer att montera på toppen av din pistol för att underlätta observation in i ditt mål.
 • Om du har problem med att hålla pistolen fortfarande, prova en skytte bänk med ett stöd för armen.
 • Säkerhetsbrytaren måste alltid vara på när en pistol inte bli skjuten. På en halvautomatisk kammaren måste vara tom tills redo att skjuta.
 • Handeldvapen är extremt farlig och missbruk orsakar många dödsfall varje år. Vapen är inga leksaker och barn måste instrueras att inte röra dem.
 • Varje pistol ägare är ansvarig för att lära sig korrekt inspelningssätt och för att säkert lagra sin pistol. Kontrollera med din lokala skytte klubb eller polisen att lokalisera säkerhetsklasser.

Hur man skjuter


Skytte är en sport som tar skicklighet att bemästra, men kan avnjutas av människor i alla erfarenhetsnivå. Att lära sig att skjuta bra tar tid och praxis, och förstå grunderna är avgörande. Känna till reglerna för säkerhet och grunderna i skytte kommer hjälpa till att bygga en solid grund att bygga på. Oavsett om du precis har börjat med skytte eller vill ha en repetitions, här är några grundläggande punkter att komma ihåg.

Instruktioner

skjutvapen Safety

1 Hur man skjuter

ALLTID hålla vapnet riktat i en säker riktning. Detta innebär att även om vapnet skulle fullgöra oavsiktligt, skulle det inte orsaka någon skada. vet alltid var pipan pekar.

2 Hur man skjuter


ALLTID hålla fingret på avtryckaren tills redo att skjuta. Fingret kan vila längs varbygeln eller längs sidan av pistolen.

3 Hur man skjuter


ALLTID hålla pistolen lossas tills du är redo att använda den. Antag varje pistol är laddad tills du bevisa motsatsen. När du plockar upp en pistol, omedelbart aktivera säkerhets, ta ut magasinet och kontrollera att kammaren är tom. Om du inte vet hur man på ett säkert sätt kontrollera ett skjutvapen, inte plocka upp.

4 Vet var ditt mål är och vad som är bortom det. Var medveten om området och din omgivning. Tänk innan du skjuter.

Förberedelser för att sikta och brand

5 Ta reda på om du är höger öga eller vänster öga dominerande. Din dominanta ögat är ögat du föredrar att sikta med. De flesta högerhänta människor har rätt ögon dominerande och mest vänsterhänta människor vänster öga dominerande. Men vissa människor är tvär dominerande, utan föredrar att sikta med det motsatta ögat. (Prova detta: Med båda ögonen öppna, peka fingret på ett objekt i fjärran Stäng endast det vänstra ögat, stäng sedan endast rätt Fingret förblir uppradade med föremålet med din dominanta öga öppet...)

6 Vet dina skjutställningar. Det finns fyra huvudsakliga fotograferingslägen: stående, knästående, sittande och liggande. Bränning från liggande läge innebär liggande på marken. Varje tändläge har sina fördelar och nackdelar. Stående är den minst stabila och minst noggranna, men gör det möjligt att agera snabbt. Knä och sitter ge mer stabilitet, och bränning benägna är oftast den mest korrekta.

7 Öva olika positioner och bli bekant med alla fyra. Du kanske upptäcker att du föredrar ett särskilt (stabiliteten i liggande ställning är ofta rekommenderas för nybörjare).

8 Ställ din syn inriktning. Detta innebär att rada upp de främre och bakre sevärdheter. Att få rätt "siktbild" betyder både sevärdheter och målet bör rada upp perfekt.

9 Praktiken triggerkontroll. När du är redo att avfyras, krama avtryckaren långsamt och mjukt. Ryck inte det eller du kommer att glömma inriktning. Försök också att slappna av och andas långsamt.

Tips

 • Skytte säkert och exakt kräver övning. Ta en vapensäkerhets kurs för att lära sig grunderna. Sedan vidare till avancerade kunskaper med hjälp av en instruktör. Många klasser finns i hela landet.
 • Skytte kan vara en trygg och trivsam sport när de utförs på rätt sätt. Men det kan också vara farligt med osäker hantering och oegentligheter. Använd alltid säkra skjutvapen hanteringsrutiner, få ordentlig utbildning från kvalificerade instruktörer, och tänka innan du agerar.

Hur man skjuter noggrant


Avfyra ett vapen kan vara skrämmande om du inte förstår hur man gör det på rätt sätt.

En pistol är ett verktyg och inte roten till det onda. Människan är källan till det onda, men det är varken här eller där. Jag kommer att förklara hur man hanterar en brand arm noggrant. Vid tillämpningen av denna artikel kommer jag att hänvisa till en handeldvapen som mekanik ett gevär är lite annorlunda.

Instruktioner

1 Välj ett vapen för att bekanta dig med skytte. Jag föreslår att forska pistol varierar i ditt område som hyr skjutvapen. Du kan köpa ammunition som mest också.
När du först lära sig det rekommenderas starkt att du börjar med en mindre mer exakt kaliber vapen. De större kalibrar såsom 0,45 och 0,357 Magnum är mer kraftfulla de är tyngre och svårare att lära sig med.
9mm eller .22 cal är bra rundor att börja med. Du kan gå ut och börja med en Dirty hårig hakebössa om du vill, men om du inte kan sätta den kula där du vill ha det du hotfull till allt, men vad du skjuter på. Du skulle vara klokt att lära sig att skjuta exakt och sedan lösa dina täckningsproblem.

2 Oavsett om intervallet våra ut dörrarna är någonstans viktigt att du förstår och följer 4 skjutvapen säkerhetsreglerna religiöst. Olyckor händer när människor blir alltför säker och självbelåtna runt skjutvapen. Anmäl dig till en säkerhetsklass och memorera fyra vapen säkerhetsregler.

När en kula lämnar mynningen, kan du inte ta det tillbaka.

3 Hur man skjuter noggrant

Förstå hur skjutvapen fungerar. Det är viktigt att ha en mekanisk förståelse för vad det är du har i dina händer och hur det gör vad den gör.
Bilden visar hur tillbaka kraft från kulan skickar bilden tillbaka och matar ut bringade skal, bilden fortsätter bakåt till tidningen väl och en runda avlägsnas från magasinet och komprimerade glidfjäder slangbellor bilden framåt föra in ny runda i kammare.
* Detta är vad som händer varje gång avtryckaren trycks in och en kula avfyras tills det rinner genom sin ammunition utbudet.

4 Etablera en fast och bra grepp på pistolen, och se till att hålla fingrarna och handen ur vägen av bilden. Detta kan verkligen ont om du eld och glid smakar handen och nyper huden.
Utrymme fötterna om axelbrett. Försök som leder bort med avtryckarfingret hand i en slags bas boll ställning med armarna utsträckta.
Du kan också möta rakt på målet, det beror på hur du känner dig bekväm och korrekt. När du kommer du kommer att vilja justera avfyrningsläge till vad som fungerar bäst för dig.

5 Hur man skjuter noggrant

Sight inriktning är en viktig grundläggande i exakt skytte. De flesta handeldvapen sevärdheter liknar den på bilden.
Sikta vapnet, så att den främre änden sight stolpen är inriktad till den bakre stolpen. Detta säkerställer att den främre delen av pistolen är online med den bakre delen av pistolen. Om den främre stolpen skjuter ut över den bakre syn ni kommer sannolikt skjuta hög och låg, om den främre stolpen är lägre än den bakre öppningen.

6 Hur man skjuter noggrant


Sight Bilden är nästa grundläggande färdigheter du kommer att vilja utvecklas. Detta innebär att placera sevärdheter inom ett område av målet du siktar på. Du kommer att vilja fokusera på mitten massa. Detta innebär att sträva efter den största delen av din målgrupp och centrum av det. Glömma alla de filmer där den gode skjuter genom de dåliga killar hand. I verkligheten skulle han ha missat och dödat en åskådare. Skjut vad du kan slå eller hålla sig till videospel.

7 Trigger kontroll och greppet påverka noggrannheten och resor i sidled av rundan till målet. Vid eldning måste du komma ihåg att pressa; inte rycka eller dra i avtryckaren. Detta innebär att gradvis öka de direkta påtryckning med fingret tills du når bristningsgränsen. Det är där hammaren frigörs och träffar slagstiftet. Du kommer att vilja ta del av hur mycket tryck som krävs för att nå "trigger break".

8 Kontrollerad andning är kritisk också. Innan du får i dig skjutställning börjar ta djupa andetag. När du blir din andning stadig du kommer att skjuta i slutet av din utandning. När du andas in och ut bröstet expanderar och kontrakt som i sin tur flyttar armarna som i sin tur orsakar pistolen att stiga upp och ner. Du vill vara säker på att du skjuter när bröstet inte rör sig.

Tips

 • Även om du vill skapa din syn bild du inte vill fokusera ögonen på målet i stället för sevärdheterna. Om du gör så att du kommer att skjuta runt utsidan av målet. Fokus på sevärdheterna och rikta vapnet med den något ofokuserad mål bakom dem.
 • Om du märker att dina rundor träffar målet låg och hög men inte i centrum sedan dess din andning som orsakar det. Rikta din andning och brand i slutet av utandning.
 • Håll inte andan, kan detta leda till din noggrannhet lida ännu mer.
 • Om runda slår från vänster till höger, men inte centrera du sannolikt ryck avtryckaren snarare än att klämma till trigger brytpunkt.
 • Öva med vapen lossas hitta trigger brytpunkt. Så småningom blir medvetna muskelminne.
 • Andra faktorer som kan leda till att du avfyra mål är att trycka och dra. Det är när du räknar rekylen genom att trycka på framsidan av vapnet för att hålla pistolen från sparkar upp i dina händer. Detta medför att du kan skjuta lågt. Dra är det omvända där du försöker flytta pistolen för att minska rekylen som får dig att skjuta högt.
 • Lär dig 4 skjutvapen säkerhetsbestämmelser och praxis och respektera dem religiöst. De beprövade av proffs sedan början av skjutvapnet.
 • Slow är Smooth, Smooth är snabb. Ta dig tid att lära sig grunderna och bemästra dem kommer hastighet och nåd lätt följa.
 • förlorar aldrig att lite nervös respekt du har initialt för skjutvapen. Precis som andra en orm hanterare förlorar respekten för ormen är när ormen bestämmer sig för att bita.