XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

hur tas natriumbikarbonattabletter

Om du vill ändra placeringen av ditt allrum och behöver flytta biljardbord, kommer du sannolikt att behöva ta tabellen isär för att lyfta den och montera den genom dörröppningar. Eller, om du flyttar från ditt hus och vill ta din biljardbord med dig, kommer du att behöva ta isär bordet för att på ett säkert sätt packa den med dina andra tillhörigheter. Även om det är lämpligt att anlita en professionell att ta isär ett biljardbord, är det möjligt att göra det på egen hand.

Instruktioner

1 Ta fickorna. För att ta bort fickorna från ett biljardbord, måste du ta bort alla häftklamrar. De kan bändas bort med hjälp av en vanlig skruvmejsel.

2 Använda en hylsnyckel för att ta bort bultarna som håller sidoskenorna till bordet. Dessa kommer att vara utom synhåll under rälsen och i allmänhet finns det tre bultar per järnväg. Storleken på bultarna varierar med biljardbord, så har flera uttag storlekar till hands.

3 Ta bort rälsen. De kan glida av som fyra separata delar, en för varje sida av rektangeln, eller de kan vara i två U-formade bitar som möts i mitten på varje sida ficka. För att ta bort U-formade skenor, vända räcke över i ett stycke och låsa delarna från varandra. Skenorna kan vara anslutna med skruvar eller låsas tillsammans med några ytterligare bitar.

4 Lossa filten från bordsskivan. Filten kan häftas eller limmas, eller båda. Använd en vanlig skruvmejsel för att ta bort eventuella häftklamrar från filten. För att ta bort limmade kände försiktigt skala bort från bordet för hand.

5 Lossa skruvarna som håller fast skiffer bords till träram. Det bör finnas åtminstone en skruv i varje hörn. Mer än sannolikt, kommer det att finnas någon substans som täcker skruvarna. Ett plåster täcker kan tas bort genom att inskränka gips med en skruvmejsel och hammare, eller med en borr och karbid bit.

6 Tippa ramen på sidan och ta bort bordsbenen ett i taget. Bordsben hålls med grundläggande skruvar som kan tas bort med en skruvmejsel eller borr. När bordsbenen tas bort, kan resten av tabellen brytas ner för transport.

Beskrivning av Percocet


Percocet är en förskrivna smärtstillande. Detta läkemedel är ofta ges till patienter som behöver hantera smärtsamma skador eller återhämta sig från den löpande verksamheten. Medan säker om det tas enligt anvisningarna, finns det några faror med denna kraftfulla läkemedel. Se till att följa läkarens anvisningar hela tiden om du har ordinerats Percocet.

När det Skriven?

Det enda sättet att få Percocet lagligt är med en läkares ordination. Apotek be om en formell recept eftersom drogen är så kraftfull och beroendeframkallande. För det mesta Percocet ges till patienter som är i behov av en stark smärtlindring. Människor som har haft olyckor och brutna ben eller trasiga muskler ordineras ofta smärtstillande som Percocet. Det är också standard att ge patienter som just har haft medicinska eller dentala operationer Percocet att klara av den inledande smärta som de återhämta sig.

Hur tas det?

Percocet tas oralt. Det är ett piller som kan sväljas med vatten eller andra icke-alkoholhaltiga drycker. Standarden dosering för en 5 mg / 325 mg Percocet tablett är en tablett var 6 timmar för vuxna. Ta inte mer än den rekommenderade dosen ordinerats av din läkare, och undvika att dricka alkohol. Det är två olika sätt att skada levern allvarligt.

Vilka är de medicinska effekter?

Percocet är ett narkotiskt smärtstillande medel. Denna typ av läkemedel används för att behandla svår smärta. En av de primära ingredienserna är acetaminofen, som används för att minska smärta och feber. Den andra ingrediensen är oxikodon. Detta bedövningsmedel används för att lugna patienter och dov smärta.

Vad är biverkningarna?

Några av de mindre biverkningar av Percocet muntorrhet, dimsyn, illamående, förstoppning och yrsel. Percocet kan också göra dig dåsig. Det finns några mer allvarliga biverkningar hos vissa fall. Dessa negativa effekter är ytlig andning, svimning, kramper, magsmärtor, gulsot, och mental förvirring.

Vilka är farorna?

Percocet är en säker läkemedel för att använda om de tas på rätt sätt. Det finns dock vissa risker som är förknippade med användning av denna receptbelagda läkemedel. En överdos kan orsaka svimning, koma och även död. Leverskador är också en möjlighet om de tas i stora mängder av en lång tidsperiod, eller om den är blandad med alkohol. Även om du tar bara den rekommenderade dosen, kan Percocet vara beroendeframkallande. Fysiskt och psykiskt beroende är vanligt att användare av Percocet, och det bör endast användas i enlighet med läkarens ordination.

Augmentin för Sinus infektion behandling


Augmentin är ett antibiotikum som används för att behandla bihåleinflammation. Det används också för att behandla öroninfektioner, lägre luftvägsinfektioner, och hudinfektioner som orsakas av en specifik stam av bakterier.

Vad är Augmentin?

Augmentin är ett penicillin-baserade antibiotika som är i allmänhet säkert att behandla rutin bihåleinflammation. Det kan förskrivas för både barn och vuxna.

Hur tas det?

Augmentin tas vanligen i muntlig form, antingen piller eller flytande, flera gånger om dagen under en period på 7-10 dagar vid behandling av en sinus-infektion. Eftersom bakterier som Augmentin används mot är något svårt att utrota, kan behandlingsperioden vara längre. Det kan tas med eller utan mat.

Bieffekter

Kända biverkningar är diarré, illamående, hudutslag och nässelutslag.

varningar

Den fullständiga förskrivning av Augmentin bör tas, oavsett om patienten känner sig bättre eller inte Detta förhindrar en återhämtning av sinus infektion och bakterieresistens.

Människor som har känslighet för penicillin bör inte ta Augmentin.

överväganden

Augmentin kan endast användas för att behandla en sinus-infektion om det är en bakteriell infektion föreligger. Det kommer inte att behandla andra sinus tillstånd som orsakas av virus. Det kommer inte att förkorta en förkylning eller behandla allergier.

Cholestoff för högt kolesterol

CholestOff är en receptfria kosttillskott främjas för att upprätthålla hälsosamma kolesterolhalten i blodet. MayoClinic.com rapporterar att växtsteroler och stanoler, ingredienser i CholestOff, kan blockera kroppens upptag av kolesterol. Men CholestOff, tillverkad av Nature Made, inte är godkänd av amerikanska Food and Drug Administration, som i november 2010.

produkt~~POS=TRUNC Ingredienser

Dr Thomas Lee, chefredaktör för Harvard Heart Letter, tyder på att de aktiva beståndsdelarna i CholestOff är växtsteroler och stanoler som härrör från barrträd. Dessa ingredienser hjälpa till att sänka low-density lipoprotein eller "onda" kolesterolet genom att förhindra kolesterol du får från mat från att komma in blodet. Enligt Office of Kosttillskott, CholestOff innehåller även kalciumkarbonat, cellulosa gel, dibasiskt kalciumfosfat, kroskarmellosnatrium, akacia, kiseldioxid, hydroxipropylmetylcellulosa, magnesiumstearat och polyetylenglykol.

hur tas

Två caplets av CholestOff tas två gånger dagligen med vatten eller annan dryck. Tillverkaren rekommenderar att ta tillägget 15 till 30 minuter före måltid.

tillverkaren hävdar

Enligt ODS, Nature Made hävdar att CholestOff förbättrar din hjärt-kärlhälsa och att tillägget kliniskt bevisat att minska högt kolesterol. Men eftersom CholestOff är ett kosttillskott och inte ett läkemedel, är en FDA ansvarsfriskrivning bifogas denna produkt. FDA har inte utvärderat marknadsföring påståenden som gjorts av tillverkaren för att avgöra om de är sanna. Kosttillskott är inte avsedda att behandla, bota eller förebygga sjukdom eller hälsoproblem, inklusive högt kolesterol. Om du har högt kolesterolvärde, prata med din läkare innan du tar CholestOff eller liknande kosttillskott.

expert Insight

Lee säger att äta 2 g växtsteroler eller stanoler kan minska din "dåliga" kolesterolhalten i blodet med mellan 6 procent och 15 procent; CholestOff ger 1,8 g. Lee fortsätter med att varna för att vissa människor som tar CholestOff kan uppleva biverkningar såsom halsbränna, illamående, matsmältningsbesvär och diarré. Män kan uppleva låg libido eller erektil dysfunktion. Lee påpekar att receptbelagda statiner kan fungera lika bra att kontrollera högt kolesterol och kan vara lika kostnadseffektiv. En två månaders leverans (240-count flaska) CholestOff kostar runt $ 20, som i november 2010.

Annan information

MayoClinic.com rapporterar att konsumera livsmedel och drycker berikade med växtsteroler och stanoler är ett annat sätt att minska kolesterolvärdet. Steroler och stanoler läggs till vissa märken av margarin, yoghurt, apelsinjuice, granola barer och marker. Dricka två koppar berikade juice varje dag ger dig rekommenderade 2 g växtsteroler, enligt kliniken.

Suboxone FAQ


Suboxone är ett varumärke medicin som kombinerar narkotika buprenorfin och naloxon. Marknadsförs av Reckitt Benckiser, hjälper Suboxone folk slutar överanvända receptsmärtstillande medel. Läkemedlet fungerar bäst när den används tillsammans med rådgivning.

Vad innebär det fest?

Den amerikanska Food and Drug Administration har godkänt Suboxone för behandling av beroende av opioider såsom kodein, hydrokodon, fentanyl och oxikodon. Vissa läkare kan också ordinera Suboxone för att lindra kronisk smärta.

Hur är det Skriven?

Endast läkare som har genomgått särskild utbildning och registrerade hos US Department of Health and Human Services kan ordinera Suboxone. Patienter med giltiga recept kan få Suboxone från alla apotek.

Hur tas det?

Du kan ta Suboxone hemma, placera det föreskrivna antalet 2 mg eller 8 mg tabletter under tungan och vänta på att lösas upp. Den dagliga dosen av Suboxone varierar från 12 mg till 16 mg.

Fungerar det?

Kliniska studier som beskrivs i Suboxone s förskrivningsinformation visade att dagliga doser av läkemedlet och individuell eller gruppterapi hjälpte signifikant fler patienter bor opioid-fri och i behandling än vad rådgivning ensam.

Vilka biverkningar orsakar det?

Patienter som tar Suboxone har oftast rapporterade förstoppning, huvudvärk, dålig sömn, magont, svettningar och kräkningar som biverkningar. Suboxone kan orsaka andningssvårigheter, trötthet, influensaliknande symtom, nässelfeber, klåda, gulsot, aptitlöshet, hudutslag och ovanliga blödningar och blåmärken.

Vilka försiktighetsåtgärder behövs?

Drick inte grapefruktjuice när du tar Suboxone, och vara försiktig när du kör. Dessutom dricker inte alkohol eller ta antidepressiva medel, bensodiazepiner, lugnande medel eller lugnande medel medan du använder Suboxone.

Hängslen är en form av Utlandsstudier med konsoler på tänderna och tråd för att justera och räta tänder. Längden på behandlingen kommer att variera beroende på patienten, efterlevnad och graden av uträtning behövs. Efter kuren är tandställning bort under ett kontor besök med en ortodontist. Borttagning av tandställning är en snabb procedur och inte resultera i smärta.

Instruktioner

Hur får tandställning tas bort

1 Diskutera med din ortodontist den beräknade tidsramen för att ta bort dina hängslen. Hängslen bör inte tas bort förrän behandlingen är avslutad och de önskade resultaten har uppnåtts.

2 boka en tid med ortodontist att få din hängslen bort. Kontoret kommer att ge dig alla nödvändiga instruktioner för att förbereda sig för mötet.

3 Låt ortodontist för att avlägsna eventuella resår, gummiband, huvudbonader eller andra tillbehör som används i samband med hängslen.

4 Ha trådarna avlägsnas från konsolerna. Ortodontist kommer att använda samma teknik som användes under normala ortodontist möten för att dra åt och justera hängslen.

5 Har fästen borttagna. Verktyget används till att gripa tag i fästet. Lätt tryck appliceras för att komprimera konsolen, bryta bindningen från tanden. Alla av konsolerna avlägsnas.

6 Rengör eventuella rester. Överblivna lim på tänderna skrapas bort och sedan poleras för att avlägsna all epoxi.

7 rengör tänderna noggrant med en tandborste, tandkräm och tandtråd.

8 Följ ortodontist instruktioner för eftervård samt för användning av hållare.

Tips

  • Avlägsnandet av hängslen är vanligtvis smärtfri, men vissa patienter kan uppleva känslighet på ytan av tanden.
  • Efter hängslen har tagits bort, är hållare rekommenderas så att tänderna inte flytta inte vidare.
Hur många kalorier bör ätas i en dag?

Äta ett lämpligt antal kalorier varje dag hjälper dig att hantera din vikt och behålla din hälsa. Antalet kalorier som bör ätas på en dag beror på flera påverkande faktorer.

påverkande faktorer

Din ålder, vikt, längd, kön, aktivitetsnivå och kroppssammansättning alla påverkar antalet kalorier du bör äta per dag. Mål att vinna eller förlora vikt påverkar också hur många kalorier du bör äta dagligen.

rekommendationer

US Department of Agriculture och Department of Health and Human Services rekommenderar att vuxna män i åldrarna 19 till 50 år, förbrukar mellan 2200 och 3000 kalorier per dag. Rekommendationerna för kvinnor i åldern 19 till 50 år är mellan 1800 och 2400 kalorier per dag. Om du utför lite daglig verksamhet, hålla sig till den nedre delen av intervallet. Om du är aktiv, tränar dagligen och / eller utför ett jobb som kräver manuellt arbete, sikta på den övre delen av intervallet.

överväganden

Barn, ungdomar och vuxna över 51 år har olika kalori behov. Generellt som barn ålder, de behöver mer kalorier. Som vuxna ålder, de behöver färre. För att bestämma din egen kalori behov, konsultera en estimator som den som återfinns på MyPyramid.gov: mypyramid Plan.

Ambien CR är ett recept sömn stöd som ofta används för behandling av sömnlöshet eller i kombination med andra receptbelagda läkemedel för behandling biverkningar sömnlöshet. Ambien CR skiljer sig från ambien och annan sömn stöd i det att det är en tidsinställd frisättning medicinering för att tillåta användaren att förbli i sömn under längre perioder. Till skillnad från andra sömn stöd, är det inte betraktas som en del av bensodiazepin familjen.

Funktioner

Både Ambien och Ambien CR innehåller zolpidem, ett lugnande medel som används för att behandla kemisk obalans i hjärnan som orsakar sömnlöshet. Ambien har varit kommersiellt tillgängliga med ett recept för nästan två årtionden.

skillnader

CR i Ambien CR står för kontrollerad frisättning. Detta innebär att Ambien CR löser över en lång tid för att hjälpa sömnlöshet patienter att upprätthålla sömn över åtta timmar. I detta Ambien CR skiljer sig från Ambien. Ambien är en omedelbar frisättning drog som hjälper sömnlöshet patienter somna men innehåller inte tidssläppegenskaper för att hjälpa patienten sova.

Tidsram

Eftersom Ambien CR är icke-narkotiska, har Food and Drug Administration (FDA) godkänt Ambien CR som skall administreras till en sömnlöshet patient för hur länge som patientens läkare anser nödvändiga. Detta kan innebära att läkemedlet kan tas långsiktigt. Dock kan en läkare också rekommendera livsstilsförändringar för att bekämpa sömnlöshet och kan se det lämpligt att sluta använda drogen om hon tror patienten inte längre behöver det.

missuppfattningar

Det är en vanlig missuppfattning att långvarig användning av sömnhjälpmedel kan leda till beroende. Även om de flesta sömn stöd innebär en viss risk, använder Ambien CR enligt anvisningarna, i kombination med övervakning av en läkare, kan minska risken för beroende vid användning av läkemedlet.

Bieffekter

Vissa patienter kan få en allergisk reaktion mot zolpidem i Ambien och Ambien CR. Detta kan inkludera nässelfeber, svullnad eller andningssvårigheter. Patienter som drabbas av en allergisk reaktion mot Ambien eller Ambien CR bör sluta använda den omedelbart.

överväganden

Insomnia patienter som är verksamma tunga maskiner som en del av sitt arbete eller på en regelbunden basis bör vara extra försiktig när man överväger att ta Ambien eller Ambien CR. Båda läkemedel är sömn stöd, så de bör inte tas om patienten har sju eller åtta timmar att ägna åt vila. Om en patient inte kan schemalägga sju till åtta timmar för vila, bör att patienten inte ta Ambien eller Ambien CR.

Enligt CDC, 2/3 av amerikaner är överviktiga eller feta, vilket innebär att de flesta av oss äter alldeles för många kalorier. Kalorier är energienheter som mäter den mängd värme som erfordras för att höja temperaturen i ett gram vatten en grad Celsius. Den mängd kalorier du bör äta varje dag beror på flera faktorer. Kalorier rekommendationer skiljer sig för män och kvinnor, och aktivitetsnivå spelar en stor roll.

beräkna BMR

Använd Harris-Benedict ekvationen för att beräkna hur många kalorier du behöver på en dag baserat på din aktivitetsnivå. Först beräkna din BMR, vilket står för basal ämnesomsättning och det antal kalorier din kropp behöver vila varje dag.

För män, BMR = 66 + (6,3 x kroppsvikt i lbs.) + (12,9 x höjd i inches) - (6,8 x ålder i år)

För kvinnor, BMR = 655 + (4,3 x vikt i lbs.) + (4,7 x höjd i inches) - (4,7 x ålder i år)

Använd aktivitets Multiplier

Använd aktivitets multiplikatorn efter att du har beräknat din BMR att avgöra hur många kalorier du bör äta på en dag baserat på mängden motion du får. Stillasittande innebär att du får lite till ingen aktivitet varje dag, ljus aktiv innebär att du får bara en liten bit av motion i genomsnitt varje dag, måttligt aktiv innebär att du i genomsnitt en viss mängd ljus motion varje dag, mycket aktiv innebär att du i genomsnitt några måttlig -till-intensiv träning de flesta dagar i veckan, och mycket aktiv är för människor som blir intensiv träning ofta, såsom uthållighetsidrottare.

Stillasittande = BMR X 1,2
Lätt aktiv = BMR X 1,375
Måttligt aktiv = BMR X 1,55
Mycket aktiv = BMR X 1,725
Extremt aktiv = BMR X 1,9

Beräkna ditt kalori behov

Här är ett exempel på hur många kalorier bör ätas på en dag av en 5'5 "150 pund kvinna som är måttligt aktiv och 40 år:

BMR = 655 + (4,3 x vikt i lbs.) + (4,7 x höjd i inches) - (4,7 x ålder i år)

655 + (4,3 x 150) + (4,7 x 67) - (4,7 x 40) = 1427

Aktivitet multiplikator = 1,55

1427 x 1,55 = 2211 kalorier per dag

Viktigt att tänka på

Det är viktigt att notera att forskning från Nutrition vetenskaplig tidskrift tyder på att formler som Harris-Benedict ekvationen som används för att beräkna energibehovet bör ta hänsyn till vikt historia och etnicitet.

Hur att stänga hål på mätas örsnibbar


Komma mätas örsnibbar innebär att sätta ett hål i din örsnibbar och sätta en plugg för att vidga hålet. Några som får proceduren sluta beklaga det eftersom de anser att det gör dem ser oprofessionellt på arbetsplatsen eller helt enkelt sluta gillar utseendet. Mätas örsnibbar är i allmänhet permanent och är inte lätta att åtgärda. De kan läka i tid, även om mer än troligt att du kommer att behöva se en plastikkirurg.

Instruktioner

1 Ta bort pluggarna omedelbart för att förhindra ytterligare skador på örsnibben.

2 Låt hålet att läka med tiden om det är mindre än en halv tum i diameter.

3 Kontakta en plastikkirurg om hålet är större än en halv tum, som det enda sättet att reparera det i det här fallet är med kirurgi. En kirurg kan ta bort ärrvävnad runt hålet och Stich sidorna tillsammans. I allmänhet är en person ur drift för bara ett par dagar och stygn tas bort efter ungefär en vecka.