XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

hur man blandar lysinpulver

Hur man blandar Ultram & Motrin


Kombinera fel läkemedel kan leda till allvarliga biverkningar eller dödsfall. Enligt Drugs.com, Ultram och Motrin kan tas tillsammans så länge personen monitorer för biverkningar. Båda läkemedel används som smärtstillande, men Ultram fungerar på ett helt annat sätt än Motrin. Ultram är ett narkotiskt liknande smärtstillande medel som föreskrivs för måttlig till svår kronisk smärta. Motrin är en icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel som används för att behandla feber, smärta och inflammation. Det är viktigt att veta hur man blandar Ultram och Motrin att minimera biverkningar och få maximal nytta av båda läkemedlen.

Instruktioner

En boka en tid med din läkare och diskutera hur blandning Ultram och Motrin kommer att påverka dig. Ta med en lista över alla mediciner, kosttillskott och naturläkemedel du tar, inklusive receptbelagda och receptfria produkter. Informera din läkare om eventuella allergiska reaktioner som du har haft till mediciner, kosttillskott eller livsmedel.

2 Sök ansedda sevärdheter såsom Centers for Disease Control and Prevention (CDC) eller den amerikanska Food and Drug Administration för att bättre förstå hur Ultram och Motrin fungerar väl inne i kroppen. Vissa webbplatser kommer även att du kan söka efter upp till tre mediciner på en gång och kontrollera läkemedelsinteraktioner. Det är alltid viktigt att göra forskning innan blandning några mediciner.

3 För att minska magbesvär, rekommenderar Mayo Clinic webbplats äter en liten måltid eller dricka ett glas mjölk en halv timme innan du tar Ultram och Motrin. Ta Motrin på fastande mage ökar risken för blödningar i magen och sår i magsäcken. Ultram kan orsaka illamående för vissa människor när det tas på fastande mage.

4 Tvätta händerna innan du öppnar något läkemedel behållare för att förhindra korskontaminering. CDC rapporterar att det bästa sättet att förhindra sjukdomar och infektioner är att tvätta händerna ofta. Genom att tvätta händerna innan du öppnar medicinbehållare, kan du förhindra bakterier på händerna förorenar läkemedlet inuti flaskan.

5 Ta den exakta dosen av Ultram ordinerats av din läkare eftersom det är noterat på ditt recept flaska. Om Ultram inte ge magbesvär eller illamående, sedan ta dosen av Motrin enligt anvisningarna på förpackningen. Svälja både läkemedel med ett fullt glas vatten för att förhindra irritation i halsen eller kvävning.

6 Övervaka för biverkningar eftersom du kan ha en reaktion som skiljer sig från de som vanligen rapporteras. Ultram kan orsaka dåsighet på grund av hur det påverkar kemikalier i hjärnan, så att inte köra bil eller använda någon form av maskiner tills du vet hur Ultram påverkar dig. Vätskeretention, magbesvär, buksmärta och halsbränna är några av de rapporterade biverkningarna av Motrin.

7 rapportera biverkningar till din läkare omedelbart om symptomen är besvärande eller avbryta dagliga aktiviteter. Biverkningar inkluderar andningssvårigheter, kraftig svullnad i benen, svimning och smärtsam urinering. Även om dessa reaktioner är ovanliga, kontakta läkare omedelbart om de skulle inträffa.

Tips

 • Kontrollera Physicians 'Desk Reference för mer information om läkemedel och deras effekter på kroppen.
 • Aldrig ta mer än den rekommenderade dosen av over-the-counter piller eller receptbelagda läkemedel.

Probiotika är nyttiga bakterier som stöd i matsmältningen och kämpa mot bakterier som är dåligt för hälsan. Probiotika kan användas som ett dagligt tillskott eller att hjälpa till att balansera bakterienivåerna när du är på ett antibiotikum.
Det finns flera former av probiotika: Vissa p-piller och pulver behöver kylning, medan andra kan förvaras i rumstemperatur. Vissa yoghurt har levande bakterier samt, som du kan äta för att komplettera ditt behov av probiotika.

Instruktioner

Hur man blandar probiotiska pulver

1 Mät upp pulvret enligt förpackningens anvisningar. Beloppet varierar beroende på märke och ålder på den person som dricker blandningen.

2 Placera pulver i en kopp eller flaska som rymmer minst 6 oz. Du kommer att vilja ha lite extra utrymme för att blanda.

3 Fyll behållaren med 5 oz. av varm eller ljummet vatten. Använd inte kallt eller varmt vatten, eftersom dessa temperaturer kan döda bakterier och hindrar absorption av pulvret.

4 Rör om vatten och pulverblandning. Om du har en flaska eller sluten behållare kan du skaka det att blanda det.

5 Drick blandningen omedelbart. Låt inte det sitta i rumstemperatur, eftersom detta kan minska effekten av drycken.

Tips

 • Starta en probiotisk tillägg regim kan leda till uppblåsthet och diarré. Försök med att börja med en mindre dos än rekommenderat och arbeta dig upp till full dos över en vecka.

Hur man blandar olja och gas för en Mini Pocket Rocket


Mini pocket raketer förminskad versioner av motorcyklar som är roligt för barn och vuxna. Tillverkad av en mängd olika tillverkare, är mini pocket raketer som drivs med gas eller elektricitet, samt av en olja och gas mix som används för att underblåsa tvåtaktsmotorer. Om du har en mini ficka raket med denna typ av motor, måste du veta hur man blandar olja och gas. Om du inte blanda dem på rätt sätt, kan du skada motorn av din mini pocket raket.

Instruktioner

1 Lägga en gallon av ny gas till en bensindunk. Metall gas burkar är det säkraste, men plast som utformats speciellt för bensin är acceptabla liksom. Det viktiga är att se till att gasen kan har en lufttät lock. Bensin avdunstar snabbt, och utan en lufttät lock på burken, kan olja / gas-förhållande av blandningen ändras medan den lagras.

2 Tillsätt rekommenderad mängd tvåtaktsolja till gallon gas. Förhållandet krävs kommer att listas i bruksanvisningen för din mini pocket raket. Om du inte har en manual, är den typiska blandningsförhållandet 32: 1, vilket innebär att du skulle lägga 4 uns av olja till en gallon gas. Andra vanliga förhållanden är 16: 1 (8 uns av olja till 1 liter gas) och 20: 1 (6,4 uns av olja till 1 liter gas).

3 Fäst locket på gas kan och skaka om under en minut. Olja och gas bränsleblandningen är klar att användas.

Tips

 • Olja och gas kan separera vid lagring, så se till att skaka blandningen varje gång innan du fyller din mini pocket raket.
 • Bruksanvisningen som medföljer din mini pocket rocket kanske inte har den bästa informationen om rätt olja och gas förhållande. De flesta av dessa handböcker innehåller allmän information, och du bör standard till den typiska blandningsförhållandet till bästa vården för din motor. Använd aldrig en blandningsförhållande som är större än 50: 1 eller du kan skada motorn i din mini pocket raket.

Human Koriongonadotropin, även känd som hCG, är faktiskt ett hormon som produceras i början stadier av graviditeten och har nu visat sig stöd i viktminskning. Injektion hCG under loppet av 40 dagar sägs bringa drastiska viktminskning för män och kvinnor, särskilt för dem som är överviktiga.

Den viktigaste aspekten för denna typ av diet är att veta hur man blandar hCG för rätt dosering för att uppnå optimala resultat.

Instruktioner

1 Innan du börjar är det viktigt att du vet vad din dos är. Standarden är i allmänhet mellan 175 IU och 200 IU men det är viktigt att du talar detta med din läkare så att du är säker på att veta den exakta dosen för dig.

2 Förbered att blanda hCG. Denna process måste göras i en steril miljö. Lägg alla leveranser på en steriliserad disk eller bord. (Du kan använda alkohol för att rengöra detta område och sedan låta området lufttorka). Tvätta händerna och torka med hushållspapper.

Innan du öppnar glasflaska av hCG pulverkoncentrat, rengör toppen av flaskan med en steril våtservetten och rengör toppen av steriliserade vattenflaska samt.

3 Ta en steril nål och en stor spruta för att dra ut 25 cm ^ av den bakteriostatiska eller sterilt vatten. Kasta att nålen bort och sätta en ny steril nål på sprutan.

4 Injicera 1 ml av det sterila vattnet i injektionsflaskan med hCG koncentrat. Se till att du gör det långsamt och låt inte nålen på insidan av flaskan - om det händer du kommer att behöva kasta att nålen bort och ersätta den med en ny steril nål omedelbart.

Pulvret kommer att börja lösas upp. Försiktigt snurra det; aldrig skaka.

5 De återstående 24 ml sterilt vatten skall sprutas in i sterila glasflaskan. Med hjälp av en ny spruta, dra ut en cc av hCG och sedan ersätta nålen.

6 Sterilisera glasflaska med en ny spritsudd och injicera hCG i den sterila glasflaska som innehåller 24 ml sterilt vatten.

Du kommer nu att ha 25 injektionsflaskor med 1 ml doser som sedan kan användas för injektioner.

Tips

 • När sterilisering det område du kommer att använda för att blanda, kan du använda blekmedel som ett alternativ till alkohol. När hCG blandas det behöver kylas.
 • Kontrollera alltid med din läkare innan du använder hCG för viktminskning. Återanvänd aldrig nålar. Avyttra dem i en behållare som används för vassa föremål eller en plast kanna.

Att veta hur man korrekt använda och blanda särskild bränsle för dragracing kommer att bero på vilken typ av bil du använder, liksom vilken typ av motor. Genom att välja mellan nitrometan, högoktanig bensin och andra typer av snabb brinnande bränslen och tillsatser, kommer du att kunna öka prestandan hos din dra bil.

Instruktioner

Blandat Specialprogram Bränsle för Drag Racing

1 Utvärdera den rätta bränslemixen genom att veta de fyra egenskaperna hos bränsle. Octane mäter förmågan hos ett bränsle för att motstå detonationen, brännande hastighets mäter hastigheten med vilken bränsle släpper sin energi, energi rimliga priser potential bränsle för att producera energi och kyleffekt priser bränslets förmåga att kyla insugningsblandningen. Alla fyra av dessa egenskaper är viktiga när man väljer rätt bränslemixen för din dra bil.

2 Överväg att använda högoktanig bensin när du väljer rätt bränsle för dragracing. Detta kan vara den bästa matchningen för bilar som är ganska lager och har inte haft en hel del ändringar för racing. Racing bränslen finns tillgängliga från så lite som 101 oktan hela vägen upp till 110 eller 114. Observera att de högre oktan bränslen kan kräva en retuning på din motor.

3 Installera en nitrous avgivningssystem i ditt dra bil som skall användas i samband med en högoktanig bensinbränsle. Många högoktaniga bränslen har tagits fram för att användas med kväve kapslar, så kontrollera med bensin tillverkaren att ta reda på hur deras bränsle kommer att blanda med lustgas.

4 Använd nitro-metan eller metanol i motsats till bensin för korrekt mix att använda med en mer exotisk högpresterande dra bil. Dessa bränslen brinner mycket snabbare än bensin och öka hästkrafter av motorn avsevärt. Var medveten om att sådana explosiva blandningar skapar också mer slitage på motordelar.

5 Välj ett bränsle som redan har syre för maximal prestanda. Oxygenerade bränslen har mer luft i blandningen, vilket också gör dem brinna fortare. Och en snabbare brinnande bränsle, tillsammans med antingen en kompressor eller turbo, kan skapa en stor ökning av makt över en aktie ansökan.

Tips

 • Se till att trummor, kapslar och burkar som du använder för att bära speciella drag-racing bränsle har godkänts innan du transporterar dem till tävlingsbanan. Med en olämplig container läcka i bilen innan loppet kan leda till en tragedi.

Enligt Mayo Clinic, både fiskolja och vitlök tillskott är fördelaktiga i att sänka kolesterol. Sammantaget båda kosttillskott ge kraftfull hjärt-skydd. Däremot kan båda kompletterar orsaka dålig andedräkt, gas, illamående, kräkningar eller diarré, så överväga detta när man beslutar hur man inkludera dessa tillskott i din dagliga regim.

Instruktioner

1 Välj en hög kvalitet fiskolja tillägg som garanterar renhet, testas för föroreningar av ett oberoende laboratorium och kommer från en art av fisk.

2 Välj en enterodragerad vitlök tillägg, tvingar vitlök att vänta tills den når tunntarmen innan det löser sig.

3 Ta 2g till 4g per dag av fiskolja per dag, alla på en gång.

4 Ta 600 mg till 1,200mg vitlök extrahera en dag, uppdelat i tre olika doser.

5 Ta fiskolja och vitlök kompletterar separat om du märker symtom på dålig andedräkt, gas, illamående, kräkningar eller diarré. Fiskolja kosttillskott kan tas på morgonen och de tre doserna av vitlök kosttillskott kan följas förmiddagen, eftermiddagen och kvällen.

Tips

 • Färsk vitlök är mer fördelaktigt än vitlök kosttillskott som innehåller mycket mer av den starka antibakteriella föreningen allicin. För mest fördelar försök krossa en vitlöksklyfta och mixning av den in i en sked av fiskolja och svälja denna blandning.

Efter träningen näring är nödvändigt att ge muskel återhämtning och rehydrering. Sedan få en kvadrat måltid direkt är ofta svårt, kunde en efter träningen skaka vara precis vad din kropp behöver. Snabb och enkel att göra, kommer din efter träningen skaka vara redo att konsumera rätt när du behöver det. Här är hur man gör en grundläggande efter träningen skaka.

Instruktioner

1 Börja med vassle. Den exakta mängden som behövs beror på din vikt. En 200-lb. kroppsbyggare som äter fem gånger per dag skulle behöva 40 g protein (eller 1,5 skopor) per portion.

2 Lägg till några havre. Ju mindre desto bättre för god blandning, så snabba havre är det bästa alternativet. Havre är en bra källa till kolhydrater och kommer att ge fortsatt energi.

3 Lägg till lite mjölk och frukt för vitaminer och mineraler. Bra val för frukt kan vara bananer, russin och bär.

4 Blanda allt i mixern och njuta.

5 Förstå din proteinshake. De viktigaste komponenterna i en efter träningen skaka är kolhydrater, protein och vatten. Kolhydrater behövs för energi, protein för muskelåterhämtning, och vatten för rehydratisering. Om du tränar på gym och det kommer att ta för lång tid att komma hem och använda mixer, hoppa över frukten. Sätt resten av dina ingredienser i en shaker och ta den till gymmet så att du kan skaka och dricka direkt efter träningen. Det kommer fortfarande att du mår bra efter träningen, och du kan äta din frukt när du kommer hem.

Hur man blandar SAE 10W-30 med 5W-30


Med tillkomsten under de senaste årtiondena av snabboljebytesaffärer, de flesta bilägare inte längre ändra sin egen olja. Men de ofta behovet av att lägga till olja mellan förändringar för att upprätthålla oljenivån och säkerställa motorns prestanda. Bilägare kan inte komma ihåg vad typ av olja är i sina bilar, eller de kan ha ett annat märke eller kvalitet på sidan än vad som för närvarande i sina motorer. De oroa blanda 5W-30, t ex med 10W-30 och hur man gör det. Detta är en enkel och säker process.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av olja för närvarande i bilen. Kontrollera tjänst register eller läsa etiketten på burk olja sitter på hyllan i garaget.

2 Öppna huven på bilen och ta bort oljestickan. Ta del av vätskenivån och bestämma hur mycket olja du behöver lägga till (oljestickan vanligtvis indikerar rätt mängd för att lägga till, till exempel "ADD 1 liter" eller "fyll till här").

3 Torka av mätstickan med en trasa och byt in i behållaren.

4 Ta bort oljepåfyllningslocket och placera en tratt i öppningen.

5 Häll rätt mängd olja i påfyllningsbehållaren.

6 Ta bort oljestickan och ta en annan läsning. Fortsätt att fylla på olja till oljepåfyllningsbehållaren tills du uppnå den rätta nivån.

7 Byt ut oljestickan och säkra oljefilterlocket. Stäng huven.

8 Starta bilen och kontrollera oljenivån igen medan motorn är igång.

Tips

 • Om din bil innehåller en typisk multi-grade olja, såsom 5W-30 eller 10W-30, kan du använda de flesta någon multi-grade olja till "top off" din olja och sätta upp en lämplig nivå. Blanda oljans viskositet har ingen effekt på motorn. 5W30 och 10W30 är mycket nära i viskositet. Bruksanvisningen kommer att specificera vilken typ av olja att använda i bilen - som SAE 5W-30.
 • "SAE" är Society of Automotive Engineers, som skapade en standard för att identifiera de viskositetsegenskaper motorolja. "W" står för "vinter" och indikerar oljans egenskaper vid låg temperatur viskositet; 30 hänför sig till den höga temperaturen eller driftsviskositetsegenskaper. Detta är ett exempel på en "multi-grade" olja, vilket möjliggör drift av en motor vid både kalla och varma temperaturer.
 • Även om de flesta multi-grade motoroljor är utbytbara och kan användas i kombination, vara försiktig med slumpmässigt blanda mineral ( "naturliga" oljebaserade strikt från petroleum) och syntetiska oljor. Medan blandning multi-grade oljor av dessa två typer sällan orsakar problem, är det bäst att kolla med en expert på förhand.
 • Blandnings oljor som 5W-30 och 10W-30 bör begränsas till mellan-olja förändringar och i nödsituationer. Bilens tillverkaren har fastställt rätt olja för din bil. Vid genomförande av en total förändring olja - oavsett om det är var 3000 miles eller vartannat år - följ din instruktionsbok riktlinjer.

Hur man blandar långdistanslöpning Med Styrketräning


Helt enkelt jämföra physiques Champion tyngdlyftare och mästare långdistanslöpare tyder på att utbildningsprotokoll för de båda verksamheterna är helt annorlunda. Men det betyder inte att du inte kan ta båda verksamheterna om du har passionen för dem. Blandning långdistanslöpning med styrketräning kräver tid, engagemang och balanserad träning, men det är genomförbart.

Instruktioner

1 Rådgör med din läkare för att se till att du är frisk nog att ta på kraven från både löpning och styrketräning. Fråga din läkare om råd om hur man undviker återpersonskador, särskilt om du har haft ett knä, kalv eller shin skada i det förflutna; dessa områden vanligen skadas av löpare.

2 Bestäm din kondition prioriteringar baserade på de krav som konkurrens lag du är på, tillgång till gym och dina egna känslor. När du har bestämt dina relativa intressen att lyfta och köra, bestämma hur många dagar per vecka du vill ägna åt varje aktivitet.

3 Välj en tyngdlyftning träning plan. Om du vill ha mer kontroll över enskilda muskelgrupper och inte har något emot den lägre kalorier bränner, välj en kroppsdel ​​delad rutin, där du träffar bara en eller två muskelgrupper per träningspass. För att maximera antalet muskler du träffar per träning och förbättra din hastighet av kalorier bränner, välja en full body workout rutin.

4 Skapa en träningsschema som speglar dina prioriteringar och träning rutin. Till exempel, om du älskar att köra och bara vill lyfta lite, planerar att köra fyra gånger per vecka, med två hela kroppen träning och en vilodag. Omvänt, om du tränar för en bodybuilding tävling, men vill behålla din kondition, överväga att använda en kroppsdel ​​delad rutin med fyra vecko träning, två drift dagar och en ledig dag varje vecka.

5 Schema minst 24 timmar mellan körningar och benträning. Dina muskler behöver tid att återhämta sig och växa, så kör för fort efter ett ben träning, eller vice versa, kommer att hindra dina framsteg.

Tips

 • Lyssna på din kropp; även om du inte har en schemalagd dag, bör du vila om du känner för ont att träna, särskilt på en sådan intensiv träning rutin.

Hur man blandar Vassle


Vassle är allmänt betraktas som en proteintillskott för att hjälpa till att bygga muskler. Det är mest effektivt om de tas upp till en timme efter att ha arbetat på grund vid denna tidpunkt, är dina muskler att återhämta sig från träningen och behöver näring. Kroppen använder också kolhydrater mer produktivt efter du tränar, så mjölk eller juice - både utmärkta källor till kolhydrater - är bra val att blanda med vasslepulver. Det enklaste sättet att blanda vassle är med en vätska, men du kan också lägga till vassle till en smoothie eller blanda det med fasta partiklar.

Instruktioner

1 Häll 8 dl mjölk i ett glas. Du kan ersätta mjölken med vatten eller juice.

2 Tillsätt en till två skopor vasslepulver till mjölk eller fruktjuice (skopan tillhandahålls inuti behållaren). Kontrollera etiketten på vassle behållare för servering instruktioner, eftersom det kan skilja sig från märke till märke.

3 Blanda mjölk eller juice och vassle tillsammans, rör kraftigt med en gaffel i 30 sekunder. Den gaffelns klor kommer att vika vasslan jämnt med mjölk eller juice, vilket eliminerar klumpar. För att garantera en klumpfri drink, använd en mixer och blanda mjölk och pulver i 10 sekunder.

4 Skrapa bitar av vassle från sidorna av glaset och införliva dem i blandningen.

Tips

 • Du kan även införliva vassle i din kost genom att lägga pulvret till en frukt smoothie. Förbered din smoothie som vanligt, men innan man blandar ingredienserna, lägga till två skopor av vassle. Blanda som vanligt och njuta. Eller blanda två skopor vassle i din spannmål, havregryn, eller yoghurt och granola blandning.
 • Överväga att köpa en smaksatt vasslepulver, såsom vanilj eller choklad.
 • För dem som är intresserade i att sänka deras fettintag, överväga att använda 1% eller lättmjölk. Om du är laktosintoleranta eller vegan, kommer med hjälp av ris, soja eller mandelmjölk fungerar lika bra.