XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

hur använder man red line cykel

Det skulle vara bra om din figur kan se ut precis som det gjorde innan du fick vikten av att ha en baby. Tyvärr är detta inte fallet för de flesta människor. Däremot kan komma tillbaka till din idealvikt gång vara så enkelt som att lära sig att cykla. Ännu bättre, få din figur tillbaka genom att lära sig att använda en stillastående cykel för att arbeta bort barnet vikt.

Instruktioner

1 Vet att de stora benmusklerna inblandade när du använder en stillastående cykel behöver använda en hel del energi, som kommer att hjälpa dig att arbeta bort barnet vikt snabbare än regelbunden motion. I själva verket kan bara 30 minuters måttlig cykling bränna cirka 400 kalorier, mer än 80 procent av dessa är från fett.

2 Planera att tillbringa minst 40 minuter per session på en stillastående cykel - 5 minuter att värma upp, 5 minuter för att svalna, och 30 minuters måttlig cykling för att behålla din målpuls för att bränna mest fett, som är 60 till 70 procent av din normala puls i vila.

3 Hitta ditt mål hjärtfrekvens med hjälp av Karvonen formel: 220 minus din ålder i år, mindre din vilopuls, multiplicerat med 60 procent (låg slut) eller 70 procent (high end), plus din vilopuls. Så, om du är 30 år gammal och ditt hjärta slår normalt 60 slag per minut i vila, skulle din ideala fettförbränning hjärtfrekvens vara 138 till 151 slag per minut.

4 Rikta dina barn vikt problem zoner på din midja och mage genom att hålla din ryggrad rak och håller i din abdomenal muskler som du cyklar.

5 Förlora barnet vikt från överkroppen också med hjälp av lätta till medel vikter handen (inte mer än 5 pounds för varje hand) att utföra biceps, sido hissar och over-the-axeln armhävningar medan du cyklar.

6 Håll din stationära cykel rutin intressant och varieras för att undvika tristess. Det kan hjälpa att stötta upp en bra bok, sätta på ett headset för att lyssna på musik eller planera din träning schema runt en favorit tv-show.

Tips

  • En stillastående cykel kommer att hjälpa dig att arbeta bort barnet i vikt snabbare än en vanlig cykel eftersom pedalerna är framför dig i stället för under. Denna placering av pedalerna kommer att rikta dina skinkor, lår och mage mycket mer effektivt.

Hur man använder clips på en cykel


Cykel clips är add-on tillbehör som gör cykling effektivare. Clips är läder eller nylonband som bulten på båda sidor av pedalerna. De är justerbar för att passa små tennisskor eller ens stövlar. Cykel ägare använder clips, som vanligtvis finns på prisvärda cyklar, för pendling eller kör runt staden. Det är viktigt att du vet hur man justerar och använda clips för att förhindra problem eller olyckor.

Instruktioner

1 Sitt på cykelsadel. Balans cykeln med din vänstra fot. Placera din högra fot i tån klippet. Svänga pedalen till dess högsta punkt.

2 Släpp klämman på utsidan av bandet. Låt din tå glida hela vägen framåt tills tå rör framsidan av bandet.

3 Ta den lösa änden av bandet på utsidan av foten. Dra upp på bandet tills du kan känna bandet åtdragning runt toppen av din fot. Bandet låses på plats av sig själv. Skjut klämman tillbaka för att låsa den.

4 Dra din fot. Skift din vikt till andra sidan. Sätt din motsatt fot på den pedal. Dra åt bandet på den sidan.

5 Håll att foten i pedalen och ge cykeln en kort tryckning med foten som ligger på marken. Tryck ner pedalen med foten som är i pedalen. När cykeln börjar rulla framåt, sätta den andra foten i tån klippet och börja trampa.

6 Kontrollera tätheten genom att dra fötterna ur klippen som du kust längs långsamt. Om du inte lätt kan dra fötterna ur pedalerna, stoppa och lossa remmarna något genom poppar klippet öppna med tummen. När du kan glida foten in och ut genom att trycka klämman stängd.

Tips

  • Clips ibland vända upp och ned om du tar din fot när man rider. Använd spetsen på foten för att vända tåklämma i upprätt läge och sedan sätta din fot.
  • Var noga med att bekanta sig med clips. De kan störa din demontera från din cykel.

Ett populärt slagord dessa dagar är "hjärtat friskt." Annonser för många konsumentprodukter tala om hur vi kan hålla våra hjärtan frisk eller förbättra vår cardio hälsa när vi använder vissa produkter. Ett sätt att förbättra hjärt funktion är att delta i aerob träning. Aerob träning är något som höjer din puls, inklusive springa, hoppa rep och rider på en stillastående cykel.

Instruktioner

1 Tala med din läkare om dina mål för att förbättra din cardio hälsa innan du börjar använda en stillastående cykel. De flesta människor kommer att ha några problem med cykling. Däremot kan en person med ett hjärta, blodtryck eller andnings fråga måste skräddarsy en normal övning regim att vara säker på att det inte orsakar sina medicinska problem förvärras.

2 Börja din konditionsträning på en stillastående cykel genom att rida bara 10 minuter varje dag. Börja ridning under 3 minuter vid en hastighet med vilken du kan tala, men andas lite hårdare. Fortsätt i 4 minuter i en snabbare takt som gör att du svettas lite innan släppa tillbaka till början takten för ytterligare 3 minuter.

3 Använd en stillastående cykel som ger olika kurser eller "vägar" för att följa på olika nivåer av motstånd. När du blir mer fit, kommer du att kunna rida mer avancerade vägar som kommer att höja din puls längre.

4 Lär ditt mål hjärtfrekvens och kontrollera den med jämna mellanrum under din konditionsträning. En puls definieras som mellan 60 och 85 procent av din maxpuls och främst beräknas av din ålder. LiveSTRONG.com har ett lättanvänt pulsräknare på sin webbplats (se Resurser nedan).

5 Gå med en inomhus-cykling klass om du upptäcker att du behöver utanför motivation för att använda en stillastående cykel som ett verktyg för att förbättra din hjärthälsa. Certifierade fitness instruktörer lär inomhus-cykling klasser på många gym. Cykel klassen tas genom simulerade terräng som ger motion på flera olika motståndsnivåer.

Tips

  • Stationära cyklar på dyrare änden av skalan kan mäta pulsen, ridning hastighet och förbrända kalorier för dig. Många cyklar - både stående och ligg modeller - är helt datoriserat, så att du kan bara rida och lämna beräknande till cykeln. Detta kan vara mycket användbart när du är säker på att du kommer att använda cykeln på en regelbunden basis, men det kanske inte är så praktiskt eller kostnadseffektivt för den mer avslappnade ryttare. Välj enligt din avsedda användning.

Regelbunden motion är ett effektivt verktyg viktminskning när den kombineras med en hälsosam diet. Vissa människor som använder stationära cyklar i sina egna hem kan tycka att det är lättare att uppnå sina mål viktminskning eftersom de inte behöver våga utanför ett gym. Andra kanske föredrar motiverande atmosfär som en inomhus-cykling klass ger.

Instruktioner

1 Boka tid med din läkare för att skapa en viktminskning plan som är lämplig för din kropp. Låt din läkare vet att du planerar att använda en stillastående cykel för din metod för träning, så han kan hjälpa dig att ställa några lätt realistiska mål. Detta kan vara så enkelt som att rida din cykel för 10 minuter varje dag i början av resan mot viktminskning.

2 Välj en stillastående cykel som är rätt passform för din kropp och kommer att passa in i din träningsrum lätt. Du kommer att vara mer benägna att använda din cykel som en del av din viktminskning regim om det är bekvämt och enkelt för dig att justera. Cykeltillverkaren Schwinn erbjuder många olika modeller av både upprätt och liggcyklar.

3 Börja rida långsamt på den lägsta nivån av motstånd om du inte är van vid träning. Gradvis arbeta dig upp till högre motstånd och snabbare hastigheter kommer att hjälpa dig att undvika ansträngda muskler som kan ställa dig tillbaka när du försöker gå ner i vikt.

4 Övervaka antalet kalorier du bränner som du rider din stillastående cykel. Vissa stationära cyklar har datorskärmar som ger dig denna information, baserat på din ridning hastighet. Konsultera Mayo Clinic hemsida för ett diagram som visar hur många kalorier bränns under cykling och andra former av motion.

5 Bränna 3500 kalorier för att förlora 1 pund av fett. Om du bränner 150 kalorier på din cykel per dag, kommer det att ta dig lite mer än 23 dagar att förlora ett pund Bo på din cykel längre varje dag för att gå ner mer i vikt.

6 Ta en inomhus-cykling klass på ett lokalt gym. Fitness proffs leda dessa klasser genom cykling som imiterar olika typer av terräng, vilket kan vara mycket utmanande och hjälper dig att bränna ett stort antal kalorier. Vissa människor tycker att de är mer motiverade att rida en stillastående cykel med andra människor som har liknande viktminskning och träningsmål.

Tips

  • Följ en hälsosam kost för att hjälpa dig att gå ner i vikt förutom att rida en stillastående cykel. Motion kommer säkert att hjälpa bränna bort överskottet kalorier och hålla ditt hjärta friskt, men det bör kombineras med en diet med låg fetthalt livsmedel och rimliga portionsstorlekar.

Hur man använder en 9-Line MEDEVAC


Den 9-Line MEDEVAC formatet används främst för att begära brådskande evakuering av strids offer från slagfältet. Den 9-Line MEDEVAC begäran används av den amerikanska armén och andra organisationer för att ringa antenn stöd för sårade soldater på marken eller för att varna medicinska behandlingsanläggningar av en inkommande patientens status. Korrekt och snabb exekvering av 9-Line MEDEVAC data garanterar att ingen tid går till spillo när man reser sig en sårad soldat till en medicinsk leverantör.

Instruktioner

1 Samla all information om din medicinsk evakuering begäran. Det är viktigt att förmedla information koncist.

2 Skaffa en kommunikationslinje med antingen ditt huvudkontor enhet driftcentral eller evakuerings tillgångar direkt. Berätta den enskilde att en verklig 9-Line MEDEVAC begäran kommer att följa och att förbereda sig för att ta ner informationen.

3 Relä placeringen av pick-up plats, radiofrekvens eller telefonnummer, antalet patienter med företräde, någon särskild utrustning som behövs och antalet patienter med rörlighet. Pick-up webbplats kan vara antingen en militär gallerplaceringen eller ett allmänt känd plats. Antalet patienter med företräde omfattar huruvida patienterna är brådskande, brådskande-kirurgisk, prioritet eller rutin. Antalet patienter med rörlighet berättar evakuerings tillgångar om patienterna kommer på kullar eller om de är ambulatorisk. Det är viktigt att denna information är komplett och vidarebefordras utan dröjsmål. Om du använder en FM-radio, relä de första fem raderna i begäran i en enda sändning. De flesta evakuerings tillgångar kan börja rörelse till din plats efter att ha fått de första fem raderna i begäran.

4 Skicka informationen för linjer sex till nio. Denna information kommer att omfatta säkerheten i pick-up plats, metoden för att utmärka pick-up plats, patientens nationalitet och militär eller civil status, och alla kemiska, biologiska, radiologiska eller nukleära föroreningar på platsen.

5 Kontrollera att din radio eller telefon överföring var klart och att ingen information behöver klargöras.

6 Fortsätt behandlingen och se till att patienten är förberedd för att lasta på evakuerings flygplan.

Hur man använder Coles Shore Line Anchor


Coles strandlinje ankare, som nu kallas den enkla ankare, är ett portabelt system för att förankra båtar tillfälligt sandiga eller jord stränder. Systemet använder ett viktat handtag för att driva ett vinkeljärn ankare insats i marken. En ring som är ansluten till ankaret ger en plats för att fästa en förtöjningslina. När du är redo att lämna, helt enkelt dra insatsen ur marken. Det tar bara några minuter att ställa stranden linje ankare och säkra din båt.

Instruktioner

Förankring

1 Öppna låsningsklämman på toppen av ankaret för att frigöra den rörliga axeln i centrum av ankaret.

2 Dra ankaraxeln och stäng klämman för att låsa axeln på plats på ankaret. Placera den punkt av ankaret i strandlinjen sand eller jord långt borta från vattenlinjen.

3 Höj handtagen ovanpå vikten av ankaret droppe, eller köra ner handtaget för att driva fästpunkten i marken. Att fortsätta att driva ankaret tills den håller bra i marken.

4 Fästa förtampen av båten till förtöjningsringen på ankaret.

Ta bort Ankar

5 Frigöra förtampen av båten från förtöjningsringen på ankaret.

6 Dra handtagen upp snabbt för att slå vikten mot den övre änden av ankaraxeln för att lossa ankaret från marken.

7 Dra ankaret ur marken. Lås upp klämman och skjut förankringsaxeln ner i ankaret. Stäng klämman för att fästa axeln på plats.

Vid köp av en röd prick omfattning kan vara den perfekta botemedel mot en jägare som har problem med att använda sitt gevär standardjärn sevärdheter. En röd prick webbplats används genom att rikta en liten röd prick, som ligger inne i omfattning under det önskade målet. Innan röd prick kan användas på ett effektivt sätt, måste du först noll det. Detta kommer att säkerställa att, inom området, kan du använda din red dot pistol utrymme att ta ner dina mål och ta hem ditt kött.

Instruktioner

1 Justera reostaten ratten - den stora ratten på toppen av räckvidden - för att justera ljusstyrkan på den röda pricken till en inställning du är mest bekväm med. Ju högre siffra väljs, desto ljusare prick.

2 Ta bort locken som täcker vind- och höjd skruvar på din räckvidd. Dessa är de skruvar som när den vrids, ändras vänster-höger, eller upp och ner anpassningen av din räckvidd.

3 Vila pistolen på en stadig föremål för stöd vid eldning. Ju mer konsekvent du kan göra bränningsprocessen, desto mer exakt kan du kalibrera din räckvidd.

4 Välj ett mål 50 till 100 yards bort, på en plats som är säkert att avfyra vapnet.

5 Titta ner synen med ögat minst tre inches bort från tillämpningsområdet. Detta avstånd behövs för att korrekt använda din möjligheter att träffa ditt varumärke.

6 Skjuta tre skott på ditt mål.

7 Justera för vind- och höjd skruvar så att den röda pricken är nu över mittpunkten för de tre skott.

8 Fortsätt skjuta tre skott och justera tills skott konsekvent slår din röda streckade mål.

9 Byt ut lock på dina vind- och höjd skruvar.

10 Sikta ner din räckvidd i det vilda, att se till att upprätthålla de nödvändiga tre inches utrymme mellan ögat och omfattning.

Hur använder jag NeoStrata?


NeoStrata är en hudläkare rekommenderade linje av hudvårdsprodukter. Linjen omfattar huden förnya serum, akne behandlingar, och antiaging-behandlingar, alla garanterade att göra huden strålande, frisk och vacker. Hudvårdsprodukter fungerar bäst som kompletta behandlingar. Blandning märken kan skada huden snarare än reparation. NeoStrata gör också en kemisk peeling som är bäst administreras av en legitimerad hudläkare. Din hudläkare kan instruera dig som NeoStrata produkter kommer att förbättra din hudtyp och hur ofta man använder dem.

Instruktioner

1 Gå för en konsultation med din hudläkare. Fråga om NeoStrata glykolsyra skal, och om det är en bra kemisk peeling för din hudtyp. Hudläkare ger dig en NeoStrata förbehandling grädde och anvisningar för användning i preparat för behandling.

2 Följ anvisningarna för krämen exakt. Börja tillämpa den enligt anvisningarna, och öka användningen som läkaren instruerar. Vanligtvis din tid kommer att ställa in två veckor från början av grädden användning, och du kommer att bli ombedd att öka användningen för den andra veckan. Använd inga slip behandlingar på huden, men bara de NeoStrata rengöring och hygienprodukter för förbehandling.

3 anländer till din behandling och slappna av. Behandlingen bör ta mindre än 45 minuter, och huden bör återhämtat sig helt inom två dagar.

4 Fortsätt att följa hudläkare anvisningar för användning av NeoStrata hudvårdsprodukter. Troligtvis kommer du till använda en viss mild NeoStrata rengöringsmedel, toner, serum och fuktighetskräm. Hudläkare kommer att schemalägga ett återbesök för att kontrollera dina framsteg. Ibland två eller tre behandlingar är nödvändiga för att helt föryngra huden i ansiktet och halsen.

Tips

  • Använd inte produkter som föreskrivs för någon annan, eftersom alla har olika hudåkommor.
Hur använder du örter för att öka lungkapaciteten?

Andningen är något man gör hela tiden utan större eftertanke. När en individ har en lungsjukdom såsom astma eller kroniskt obstruktiv lungsjukdom, eller har en infektion, kan lungkapacitet försämras. Lungkapacitet refererar till volymen av expansion av lungorna vid slutet av en inåt andedräkt, även kallad en inspiration. Innan du använder några örter för att behandla lungproblem, kontakta din läkare för att säkerställa att det är säkert för dig att göra det.

Steg 1

Konsumera 250 till 500 mg lakritsrot extrakt tre gånger om dagen, normaliserat till 20 procent glycyrrhetinsyra föreslår University of Maryland Medical Center. När slem ansamlas i lungorna, är lungkapacitet påverkas och lakritsrot hjälper utvisa slem och slem från lungorna.

Steg 2

Brant 2 msk. strimlad ingefära i hett vatten och dricka två till tre gånger dagligen, råder University of Maryland Medical Center. Ginger bidrar till att minska inflammation, vilket kan försämra lungkapacitet, och kan också lindra halsont.

steg 3

Ta en fågelbär bark tillägg. Enligt Mountain Rose Örter, hjälper fågelbär bark lätta sammandragning i luftrören och kan minska inflammation, ökad lungkapacitet. Det finns inte tillräckligt med kliniska data för att fastställa en rekommenderad dos, säger Rxlist.com. Fråga din läkare om en säker dos för din situation.

steg 4

Konsumera en hala alm tillägg. Denna ört hjälper lugna irriterad membran i lungorna och kan fungera som ett hostdämpande, vilket hjälper till att stoppa hosta, råder Drugs.com. Den rekommenderade dosen är 400 till 500 mg kapslar tre till fyra gånger per dag under fyra till åtta veckor, säger University of Maryland Medical Center. Detta tillägg bör tas med ett helt glas vatten.

varningar

  • Om du har minskat lungkapacitet eller andningssvårigheter, försök inte att behandla sjukdomen på egen hand. Se din vårdgivare för att fastställa den bakomliggande orsaken och få lämplig behandling, och fråga om hur örter kan hjälpa dina lungor. Tala om för din läkare om eventuella mediciner du tar för att undvika farliga läkemedelsinteraktioner.
  • Om du är gravid eller ammar, rådfråga din barnmorska innan du tar något örter.

Hur använder jag träningsmaskiner?


Träningsmaskiner är utformade för att hjälpa människor att gå ner i vikt, bränna kalorier och skapa muskeldefinition. Använda träningsmaskiner är bra för din hälsa, kommer att bidra till att öka din ämnesomsättning och minska mängden fett i kroppen. Effektiv användning av maskinerna är viktigt för att uppnå resultat snabbt, så att läsa maskininstruktioner noggrant är det bästa sättet att utbilda dig själv.

maskininstruktioner

Läsa maskininstruktioner. De flesta träningsmaskiner har instruktioner bifogas som illustrerar stegen mot god sed. Innan du börjar träningen, läsa över stegen för att få en förståelse för hur man använder maskinen på rätt sätt.

justeringar

Justera maskinen till din längd. Sätet eller bänk av en maskin kommer att justeras för att passa den person som använt maskinen innan dig, så du måste se till att den maskinlinjer med lederna. Sitt på maskinen med fötterna planterade på golvet och kuddar vilade bekvämt på armar och ben. Se till att din kropp ställer upp med pivot punkter i maskinen.

Vikt

Välj en vikt eller lutning. Fitness maskin är utformade för att kunna ta emot flera fitness förmågor, så måste du välja en vikt eller lutning som inte är alltför tung eller svårt för dig. Komplett 10 repetitioner, och om du känner dig som om du behöver mer svårigheter, öka intensiteten.

Form och teknik

Använd god form och lyfter vikter långsamt (i förekommande fall). Andas in när du lyfter vikten och andas ut när din release. Använda andningstekniker är viktigt för att uppnå en effektiv träning, och det bidrar till att arbeta musklerna bättre.

personlig tränare

Söka hjälp från en personlig tränare. De flesta gym har tränare på plats som kan ge en kort genomgång av gymmet och utbilda dig om hur varje maskin är inriktad på vissa kroppsdelar och korrekt användning, men om inte, kan du hyra en. Det är bäst att söka hjälp när när först gå ett gym så att du inte använder maskinerna felaktigt. Personliga tränare kan också ge dig en fitness bedömning för att skapa träningsmål och att förbättra din fysiska hälsa.

Cirkelträning

Rikta flera kroppsdelar med cirkelträning. Cirkelträning är en förstärkning av träning där du växlar maskiner för att rikta olika muskelgrupper. Denna typ av utbildning kan innebära upp till 10 maskin rotationer back-to-back med lite tid i mellan.

Etikett

Använd rätt gym etikett. De flesta gym har ett desinfektionsmedel och pappershanddukar tillgängliga, så spraya och rengöra maskinen för att ta bort svett för nästa person som kommer att använda maskinen.