XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

hur använder man en shaker

Hur man använder en Protein Shaker Bottle

En enkel att rengöra protein shaker ger ett hälsosamt sätt att blanda proteindrinkar on-the-go. Skakanordningen består av en kopp eller flaska med tättslutande lock, ofta med en drickpip. Den viktigaste funktionen är mixer, ekrar som sitter inne i shaker, eller en anordning i locket. Blandaren hjälper kombinera proteinpulver med vätska och bryta upp klumpar för att skapa en smidig drink. Välj en shaker som är lätt att ta isär och rena för att undvika risken för att bakterier bygga upp i otillgängliga vrår.

Steg 1

Hur man använder en Protein Shaker Bottle

Lägga den önskade vätskan. Proteinet shaker har vanligtvis mätningsmärken på sidan. Till exempel, häll 16 oz av vatten, juice, mjölk eller mandelmjölk i proteinet shaker. Lägga vätskan innan du lägger till proteinpulver för att hålla pulvret från klumpar på botten av skakapparaten eller beläggning sidorna.

Steg 2

Hur man använder en Protein Shaker Bottle

Mäta proteinpulver. Förpackade proteinpulver kommer med en skopa för att mäta en portion av pulvret. Om du inte ser skopan, når till botten av pulvret. Om du köper proteinpulver i bulk, använder 2 msk.

steg 3

Hur man använder en Protein Shaker Bottle

Lägg till alla andra ingredienser. Ett protein shaker erbjuder ett bekvämt sätt att ta pulveriserade kosttillskott. Kontrollera med din läkare om kosttillskott och inte överstiger rekommenderade doser.

steg 4

Hur man använder en Protein Shaker Bottle

Sätt på locket på shakern. Se till att den snäpper på plats, så att det är förseglade. Detta förhindrar locket från att lossna under skakning. Skaka protein shaker kraftigt upp och ner för en långsam räkna till 20. Blandaren bryter upp proteinpulver och hjälper blanda ingredienserna tillsammans.

varningar

 • Konsultera en läkare om eventuella medicinska problem.
 • Håll protein shakes kyld eller i en isolerad matlåda med en återanvändbar kylklamp att de inte blir förstörda.
 • Undvika att konsumera alltför protein. 20 g eller mer av protein som är gemensam för många vassleproteinpulver kan passa en kroppsbyggare eller en individ som behöver tillskott på grund av dålig aptit, men kan vara för mycket för en stillasittande person eller någon som äter protein vid varje måltid.

tips

 • Läs etiketten på proteinpulver. Vissa innehåller extra socker eller artificiella sötningsmedel.
 • Om okylda protein surnar i protein shaker, tvätta den grundligt med varmt vatten och diskmedel. Tillsätt 1 msk bakpulver, fylla den med varmt vatten, skaka den kraftigt och låt den blöt över natten för att avlägsna kvarvarande lukt.
 • Ett protein shaker befriar dig att skapa en omedelbar proteindrink på jobbet, på gymmet, på leden, på en campingplats eller i bilen.

Hur använder jag NeoStrata?


NeoStrata är en hudläkare rekommenderade linje av hudvårdsprodukter. Linjen omfattar huden förnya serum, akne behandlingar, och antiaging-behandlingar, alla garanterade att göra huden strålande, frisk och vacker. Hudvårdsprodukter fungerar bäst som kompletta behandlingar. Blandning märken kan skada huden snarare än reparation. NeoStrata gör också en kemisk peeling som är bäst administreras av en legitimerad hudläkare. Din hudläkare kan instruera dig som NeoStrata produkter kommer att förbättra din hudtyp och hur ofta man använder dem.

Instruktioner

1 Gå för en konsultation med din hudläkare. Fråga om NeoStrata glykolsyra skal, och om det är en bra kemisk peeling för din hudtyp. Hudläkare ger dig en NeoStrata förbehandling grädde och anvisningar för användning i preparat för behandling.

2 Följ anvisningarna för krämen exakt. Börja tillämpa den enligt anvisningarna, och öka användningen som läkaren instruerar. Vanligtvis din tid kommer att ställa in två veckor från början av grädden användning, och du kommer att bli ombedd att öka användningen för den andra veckan. Använd inga slip behandlingar på huden, men bara de NeoStrata rengöring och hygienprodukter för förbehandling.

3 anländer till din behandling och slappna av. Behandlingen bör ta mindre än 45 minuter, och huden bör återhämtat sig helt inom två dagar.

4 Fortsätt att följa hudläkare anvisningar för användning av NeoStrata hudvårdsprodukter. Troligtvis kommer du till använda en viss mild NeoStrata rengöringsmedel, toner, serum och fuktighetskräm. Hudläkare kommer att schemalägga ett återbesök för att kontrollera dina framsteg. Ibland två eller tre behandlingar är nödvändiga för att helt föryngra huden i ansiktet och halsen.

Tips

 • Använd inte produkter som föreskrivs för någon annan, eftersom alla har olika hudåkommor.
Hur använder du örter för att öka lungkapaciteten?

Andningen är något man gör hela tiden utan större eftertanke. När en individ har en lungsjukdom såsom astma eller kroniskt obstruktiv lungsjukdom, eller har en infektion, kan lungkapacitet försämras. Lungkapacitet refererar till volymen av expansion av lungorna vid slutet av en inåt andedräkt, även kallad en inspiration. Innan du använder några örter för att behandla lungproblem, kontakta din läkare för att säkerställa att det är säkert för dig att göra det.

Steg 1

Konsumera 250 till 500 mg lakritsrot extrakt tre gånger om dagen, normaliserat till 20 procent glycyrrhetinsyra föreslår University of Maryland Medical Center. När slem ansamlas i lungorna, är lungkapacitet påverkas och lakritsrot hjälper utvisa slem och slem från lungorna.

Steg 2

Brant 2 msk. strimlad ingefära i hett vatten och dricka två till tre gånger dagligen, råder University of Maryland Medical Center. Ginger bidrar till att minska inflammation, vilket kan försämra lungkapacitet, och kan också lindra halsont.

steg 3

Ta en fågelbär bark tillägg. Enligt Mountain Rose Örter, hjälper fågelbär bark lätta sammandragning i luftrören och kan minska inflammation, ökad lungkapacitet. Det finns inte tillräckligt med kliniska data för att fastställa en rekommenderad dos, säger Rxlist.com. Fråga din läkare om en säker dos för din situation.

steg 4

Konsumera en hala alm tillägg. Denna ört hjälper lugna irriterad membran i lungorna och kan fungera som ett hostdämpande, vilket hjälper till att stoppa hosta, råder Drugs.com. Den rekommenderade dosen är 400 till 500 mg kapslar tre till fyra gånger per dag under fyra till åtta veckor, säger University of Maryland Medical Center. Detta tillägg bör tas med ett helt glas vatten.

varningar

 • Om du har minskat lungkapacitet eller andningssvårigheter, försök inte att behandla sjukdomen på egen hand. Se din vårdgivare för att fastställa den bakomliggande orsaken och få lämplig behandling, och fråga om hur örter kan hjälpa dina lungor. Tala om för din läkare om eventuella mediciner du tar för att undvika farliga läkemedelsinteraktioner.
 • Om du är gravid eller ammar, rådfråga din barnmorska innan du tar något örter.

Hur använder jag träningsmaskiner?


Träningsmaskiner är utformade för att hjälpa människor att gå ner i vikt, bränna kalorier och skapa muskeldefinition. Använda träningsmaskiner är bra för din hälsa, kommer att bidra till att öka din ämnesomsättning och minska mängden fett i kroppen. Effektiv användning av maskinerna är viktigt för att uppnå resultat snabbt, så att läsa maskininstruktioner noggrant är det bästa sättet att utbilda dig själv.

maskininstruktioner

Läsa maskininstruktioner. De flesta träningsmaskiner har instruktioner bifogas som illustrerar stegen mot god sed. Innan du börjar träningen, läsa över stegen för att få en förståelse för hur man använder maskinen på rätt sätt.

justeringar

Justera maskinen till din längd. Sätet eller bänk av en maskin kommer att justeras för att passa den person som använt maskinen innan dig, så du måste se till att den maskinlinjer med lederna. Sitt på maskinen med fötterna planterade på golvet och kuddar vilade bekvämt på armar och ben. Se till att din kropp ställer upp med pivot punkter i maskinen.

Vikt

Välj en vikt eller lutning. Fitness maskin är utformade för att kunna ta emot flera fitness förmågor, så måste du välja en vikt eller lutning som inte är alltför tung eller svårt för dig. Komplett 10 repetitioner, och om du känner dig som om du behöver mer svårigheter, öka intensiteten.

Form och teknik

Använd god form och lyfter vikter långsamt (i förekommande fall). Andas in när du lyfter vikten och andas ut när din release. Använda andningstekniker är viktigt för att uppnå en effektiv träning, och det bidrar till att arbeta musklerna bättre.

personlig tränare

Söka hjälp från en personlig tränare. De flesta gym har tränare på plats som kan ge en kort genomgång av gymmet och utbilda dig om hur varje maskin är inriktad på vissa kroppsdelar och korrekt användning, men om inte, kan du hyra en. Det är bäst att söka hjälp när när först gå ett gym så att du inte använder maskinerna felaktigt. Personliga tränare kan också ge dig en fitness bedömning för att skapa träningsmål och att förbättra din fysiska hälsa.

Cirkelträning

Rikta flera kroppsdelar med cirkelträning. Cirkelträning är en förstärkning av träning där du växlar maskiner för att rikta olika muskelgrupper. Denna typ av utbildning kan innebära upp till 10 maskin rotationer back-to-back med lite tid i mellan.

Etikett

Använd rätt gym etikett. De flesta gym har ett desinfektionsmedel och pappershanddukar tillgängliga, så spraya och rengöra maskinen för att ta bort svett för nästa person som kommer att använda maskinen.

Hur använder jag Medicus Powermeter Golf Swing hastighet Trainer?


Medicus Golf gör sin Powermeter enheten för att hjälpa spelarna mäta svinghastighet. Svinghastighet - tillsammans med en fyrkantig träffyta vid tillslaget - är de två viktigaste faktorerna för att driva bollen långt från tee. Svinghastighet ger också en klubb montör en uppfattning om var man ska börja med att fastställa vilken flex golf skaft är lämpligt i klubbarna. Den Powermeter kräver en snabb installation så att du har korrekta avläsningar för varje klubb och varje användare.

Instruktioner

1 Tryck upp på powermeter s låsspakarna. Linda Powermeter runt klubbskaftet strax under slutet av greppet. Låt inte Powermeter röra greppet.

2 Rada upp axeln mellan gummiflikarna inuti Powermeter. Stäng enheten försiktigt runt axeln, med avläsning uppåt så att du kan se det när du tittar ner på din klubb. Om det inte passar, flytta enheten ner i schaktet, tills den kan stänga.

3 Tryck och håll Powermeter vänstra knapp för att driva den. Med den högra knappen, växla mellan miles per timme och kilometer per timme, och tryck på båda knapparna för att bekräfta ditt val.

4 Använd vänster och höger för att ställa din längd och tryck på båda knapparna igen för att låsa i detta val. Mät din klubb från basen av hosel till ändan av greppet och ange det numret i Powermeter. Tryck på båda knapparna för att låsa i längden.

5 Svinga klubban och kontrollera Powermeter för en hastighet läsning. Den Powermeter stängs av om du inte använder den under 40 sekunder. För en annan användare, upprepa steg 3 och 4; annars upprepa alla steg om du ändrar klubbar.

Tips

 • Du kan spara fem avläsningar i minnet. Med på strömmen genom att trycka på den vänstra knappen att blinka den sista behandlingen och tryck sedan på högerknappen för att spara denna läsning. Tryck på den vänstra knappen för att flytta till nästa sparade läsning.

Hur använder jag Vale Detox för bästa resultat?


Vale Detox drycker kommer i en mängd olika smaker och är relativt lätt att använda. Enligt tillverkarna, Vale Interprises de drycker - som innehåller kreatin, vitamin B och ett antal andra vitaminer - arbete genom att spola gifter från systemet och fylla på kroppens förråd av näringsämnen. Vales effektivitet beror på om du inte följer anvisningarna och avstå från att äta före och efter du dricker Vale. Du vill också se till att du dricker mycket vatten när man dricker Vale, eller du kommer sannolikt att bli uttorkad.

Instruktioner

1 avstå från att vidta mediciner - inte är absolut nödvändigt - och från att konsumera alkoholhaltiga drycker under 48 timmar innan du dricker Vale.

2 Ät ett litet mellanmål - det vill säga kex eller rostat bröd - tre timmar innan du dricker Vale.

3 Drick 24 uns av vatten en timme innan du dricker Vale.

4 Skaka flaskan kraftigt före öppnandet.

5 dricka hela flaska Vale Detox.

6 Fyll den tomma Vale Detox flaska med vatten.

7 Drick flaska vatten.

8 Vänta en timme.

9 Urinera två till tre gånger under nästa timme. Detta kommer att ta bort gifter från kroppen.

10 Snabb ytterligare fem timmar.

Tips

 • Avgiftning med Vale fungerar bäst om du avstår från att dricka uttorkande drycker som te, kaffe och alkohol.
 • Vale Detox produkter är avsedda att användas av vuxna i åldern 18 och över.
 • Fråga en läkare innan du använder Vale om du är gravid eller ammar.
 • Vale är inte godkända av FDA.
 • Enligt nutritionist Katherine Zeratsky i sin Mayo Clinic artikeln "Detox dieter: fungerar de?", Uttorkning, trötthet, yrsel och illamående kan alla orsakas av detox produkter.

Hur använder jag en enhetsljuslåda för en 3: e skiftarbetare?


Människor som har årstidsbunden depression, SAD, använder ofta en ljuslåda, även känd som ljusterapi, för att behandla symptom på problemen. En ljuslåda efterliknar naturligt solljus genom att avge ett ljus i ögonen på en person. Denna process hjälper dygnsrytmen hos en person få in-synk, och kommer att undertrycka produktionen av melatonin. Personer som arbetar i tredje skift måste hålla olika tider än människor som arbetar "normala" timmar. En tredje skiftarbetare arbetar nattskiftet, från 23:00 till 07:00, i stället för en normal 9-5 dagtid skift. Som ett resultat, kan personen uppleva sömnsvårigheter eller symptom på SAD. En ljuslåda kan hjälpa till att förebygga dessa problem.

Instruktioner

1 Kontrollera tillverkarens rekommendationer om hur nära du ska sitta på ljuslåda för maximal nytta.

2 Använd ljuslåda när du vaknar. När du vaknar, kommer det att bli mörkt ute. Ljuset kommer att simulera solljus och hjälper dig att vakna upp. Sitt framför ljuslåda så att ljuset kommer in båda ögonen. Titta inte direkt in i ljuset eftersom det kan orsaka skador på ögonen.

3 Var konsekvent när du använder ljuslåda. Använd ljuslåda varje dag vid samma tid oavsett vilken tid på året det är. Om du är konsekvent med processen, kommer din dygnsrytm hållas i synk

4 Öka den tid som används framför den ljuslåda gradvis. Börja med steg om 10 minut, och öka tiden med 5 minuter varje dag. Den rekommenderade maximala tid framför en ljuslåda är 90 minuter. En typisk behandling bör pågå 30 till 45 minuter.

Tips

 • Biverkningar från en ljuslåda kan uppstå om du sitter för nära boxen. Dessa effekter är huvudvärk, ansträngda ögon, sömnproblem, irritabilitet, känsla upprörd, trötthet och ljuskänslighet.
Hur använder jag en trä Personal i Martial Arts Combat?

Den bo personal är en trä vapen som finns i asiatiska kampsport traditioner. Även om det kan se relativt harmlösa bredvid ett svärd på ett vapen rack, är Bo personal en svår och farlig vapen i händerna på en skicklig kämpe. Allt från fem till sex fot i längd, ger bo personal en rigorös styrketräning och aerob träning för kampsportare som vill komma i form.

personal Spinning

Att känna rätt handen placering är avgörande för en effektiv bo personal fighter. Du hittar bo personal är bäst lämpad för din längd genom att placera en balled näve över huvudet och välja en personal längd nära den höjden, enligt Hull Kung Fu webbplats. Grip din bo personal så att dina händer är tre fot isär och börja snurra personalen i figur-åttor framför kroppen. Detta ger en solid överkroppsträning som dina biceps, triceps och deltoids stam att hålla personalen i rörelse. Som din puls ökar, ditt hjärta och lungor börja arbeta övertid för att leverera färskt blod och syre till dina trötta muskler, vilket gör denna teknik ett effektivt aerob träning.

Bo Personal Strejker

Till skillnad från svärd, som är begränsade till drivande och skära manövrar kan bo personalen användas i en bred variation av offensiva tekniker, inklusive svep, snurrar, stötar, stift och slår. Den mest grundläggande attack är overhead strejken, som utförs genom att lyfta personal och slående ner mot din motståndares huvud. För bättre hävstångseffekt och längd, sänka greppet närmare botten av personalen, som rekommenderas av Amato Goju-Ryu Dojo webbplats. På grund av sin längd, Bo personal kräver hjälp av sekundära muskler att behålla jämvikt under slående manövrar. Detta innebär att stabilisator muskler, såsom abs, också få en betydande träning.

Bo tjänste Blocks

Medan strejker tenderar att stärka överkroppen, kan Bo personal block vara effektiva för toning din kärna och lårmuskler. Den mest grundläggande typ av block för Bo personalen innebär att sprida händerna långt ifrån varandra så att attacken träffar centrum av personalen. Böj knäna och räta ut ryggraden för att hjälpa dina anställda att absorbera den fulla effekten av slaget. Detta fungerar för attacker som kommer från alla håll, inklusive overhead, sida och dragkraft attacker. Genom att böja knäna under blocket, du aktivt stärka låren och samtidigt behålla en låg tyngdpunkt. Dessutom, effekterna av din motståndares personal engagerar din kärna muskler för att hindra dig från att förlora balansen och välter.

avancerade tekniker

Den viktigaste fördelen med Bo personal över de flesta vapen är dess längd. Om din motståndare använder en hand vapen sådana kamp pinnar, nunna-klumpar eller trä svärd, är chansen att du kommer att kunna hålla avstånd till de flesta av kampen. Ett bra sätt att utnyttja den extra räckvidd är genom att gripa personalen på mycket botten med händerna tre till fyra inches isär. Detta gör det möjligt att utnyttja alla bo personal längd med stora, svepande manövrar - helst mot motståndarens ben. Detta ökar avsevärt efterfrågan på dina muskler, inklusive ditt hjärta, vilket leder till en mer intensiv träning.

Hur använder jag en Weider 8530 Vikt Machine?


Weider 8530, ett hem gym utformad för att fungera alla stora muskelgrupper i kroppen, använder viktskivor för att bygga muskler och uthållighet. Tre stationer omger två vikt stackar i mitten och baksidan av maskinen och justeras enkelt för önskad vikt. Den främre station innehåller en lat bar, butterfly vapen, arm press, benlyft och en bänk med ett ryggstöd. Ena sidan station ger en knäböj maskin med vadderade squat barer för axlarna. Motsatsen stationen är för vertikala knä-höjning (VKR) magövningar.

Instruktioner

1 Hur använder jag en Weider 8530 Vikt Machine?

Komplett lat pulldowns för en sexig tillbaka.

Stå utåt, grensle över bänken och ta lat rullgardins bar på varje ände. Sitt ner och ta bar under hakan, armbågarna böjda. räta sedan armarna och bildar en V-form med hjälp av ett komplett utbud av rörelse. Upprepa för 8-12 repetitioner. Weider 8530 manual rekommenderar avlägsnande av latsdrag-down bar efter avslutad träning.

2 Fortfarande sitter, greppa fjäril barer bakifrån med armbågarna böjda, armarna utåt, underarmarna på kudden för pressar. Tryck på armbågarna tillsammans och sedan ut igen med ett komplett utbud av rörelse. Gör 8-12 repetitioner.

3 Därefter gör en arm press övning. Ta tag i handtagen med händerna nedåt. Dra armarna i kroppen och sedan med hjälp av en komplett utbud av rörelse. Gör 8-12 repetitioner.

4 Hur använder jag en Weider 8530 Vikt Machine?

Benlyft bygga stora quadriceps.

För benlyft, placera toppar fötterna bakom trampdynorna, knän under knäskydd, och höja och sänka benen vertikalt. Gör 8-12 repetitioner.

5 Flytta till knäböj station, justera viktskivor till önskad vikt. Böja knäna, placera dina axlar under dynorna. Räta och böj knäna i en hukande ställning 8-12 repetitioner.

6 Hur använder jag en Weider 8530 Vikt Machine?

Vertikal knä höjer ger dig washboardabs.

Den sista stationen är för vertikala knä höjningar (VKR), en abdominal övning. Utåt, ta tag i handtagen, armbågarna på arm kuddar och huvud och nacke på huvudet pad. Sätta knäna i magen och ut igen, hålla böjda knän. Fötterna bör förbli från golvet tills alla repetitioner är slutförda. Gör 20 repetitioner.

7 Gör tre uppsättningar av varje övning för en träning för hela kroppen. Rör sig med en jämn takt genom uppsättningarna bidrar till att upprätthålla ett mål hjärtfrekvens, ökar hjärt uthållighet.

Tips

 • Justera viktskivor för varje övning som behövs. Kom också ihåg att en träningsplan hjälper till att hålla koll på viktplatta belopp och upprepningar så pass kan löpa smidigt. Bo hydrerad övande är avgörande, så håll en vattenflaska till hands.
 • Maskinen måste vara på ett plant underlag. Stå på plattorna när det behövs för att förhindra tippning av maskinen. Ta bort lat rullgardins bar när den inte används.

Hur använder jag min hjärtfrekvensmätaren med Life Fitness utrustning?


Med hjälp av en Polar pulsmätare medan du arbetar på Life Fitness utrustning ser till att du behålla din ideala tränings takt. En pulsmätare fungerar som en barometer av din personliga konditionsnivå genom att övervaka den hastighet med vilken hjärtat slår. Generellt gäller att ju mer passar du är, desto lägre blir din vilopuls och hårdare du måste arbeta för att höja den. Kondition kan uppnås endast om du driva din puls utanför sin komfortzon, hävda att ökningen för en viss sträcka av tid och sedan låta ditt hjärta att återgå till sitt viloläge hastighet. Enligt US Department of Health och Human Services, vuxna kräver två och en halv timme per vecka av fysisk aktivitet för att ligga kvar på en optimal hälsa.

Instruktioner

1 Hitta din vilopuls genom att mäta det på att vakna på morgonen, innan att komma ur sängen. Du kan göra detta antingen genom att bära din Polar att sova och läsa det första, eller genom att hitta pulsen i handleden och räkna beats i en 10-sekundersperiod, och multiplicera det med 6. Ta endera av dessa värden för fem morgnar, och hitta genomsnittet för att bestämma din genomsnittliga vilopuls.

2 Räkna ut din maxpuls genom att använda följande formel: 226 - din ålder = åldersjusterade MaxHR (maxpuls). Detta är en ungefärlig siffra. För en exakt och korrekt behandling ska du lämna till ett professionellt administrerat konditionstest. Du kan ta reda på om dessa genom din läkare.

3 Besluta om vilken typ av utbildning du kommer att göra, i samband med råd från din läkare och / eller lämplighet professionell. Träning vid lägre zoner, som håller ditt hjärta inom 50 till 80 procent av din MaxHR, är ett bra ställe att börja för nybörjare.

4 Fukta sändaren med vatten eller saliv och bandet på Polar bröstband, var noga med att placera sändaren så att logotypen är centrerad och upprätt. Bandet bör sträcka cirka fyra till sex inches och vila precis under bröstmusklerna.

5 Sätt klockan på handleden eller montera den på Life Fitness utrustning med Polar fäste, som kan köpas med pulsmätare.

6 Läs skärmen när du arbetar ut, använder den för att behålla din ideala hjärtfrekvens. Du kan även använda stoppur funktionen tid din träning.

Tips

 • Börja träna med låg intensitet och långsamt öka intensiteten som din kondition ökar.
 • Alltid tala med din vårdgivare innan en övning rutin.