XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

honungsmelon fördelar

Honeydew är en typ av melon som ger många näringsmässiga fördelar. En servering av honungsdagg motsvarar ungefär en kopp, eller cirka 177 gram.

Kalorier och fett

En portion av honungsmelon innehåller bara 65 kalorier och inga mättade fetter, transfetter eller kolesterol. Inklusive lågt kaloriinnehåll, låg fetthalt livsmedel som honungsdagg i din kost kan hjälpa viktminskning eller bidra till att förebygga fetma.

C-vitamin

Honungsdagg är särskilt hög i C-vitamin, som ger mer än hälften av det rekommenderade dagliga intaget (RDI) per portion. Antioxidanter såsom vitamin C stärka immunförsvaret och kan bidra till att förebygga kroniska sjukdomar som cancer och hjärt-kärlsjukdomar.

vitamin B6

Honeydew är också en rik källa till vitamin B6, vilket är ett viktigt näringsämne för att upprätthålla sunda nervös och immunsystem.

Kalium

Kalium spelar en viktig roll i kroppens metaboliska funktioner, muskelsammandragning och balansera vätskor inom och utanför celler. Cirka 404 mg kalium, vilket motsvarar 12 procent av det rekommenderade dagliga intaget, är i en portion honungsdagg.

folat

Folat hjälper till att skydda kroppen mot många kroniska sjukdomar och är särskilt viktigt för att förebygga missbildningar och komplikationer under graviditeten. En portion av honungsdagg ger 8 procent av det rekommenderade dagliga intaget av folat.

Hälsosamt alternativ till godis

Honeydew s söt smak är ett resultat av naturligt förekommande socker som kallas fruktos. Tillfredsställa din söta tand med frukter som honungsdagg i stället för hög fetthalt, socker-lastad desserter hjälper skära kalorier och undvika viktökning.

Honungsdagg meloner är en näringsrik, läckra och saftiga fruktig behandla. Även vattenmeloner är utan tvekan den mest populära typen av melon i Amerika, honungsdagg meloner tar kakan för sötma.

typer

Det finns bara en typ av honungsmelon, men eftersom de fortsätter att mogna efter skörden, de gör en färg progression från grönt till vitt.

användningar

Honungsdagg meloner typiskt äts i obearbetat tillstånd, enbart eller som del av en fruktsallad. De är dock ibland ingår i bakverk för att lägga till en söt, frisk smak till konfekt. Honungsdagg även kan skäras i skivor och frystes för att skapa en näringsrik och sval behandla för en varm, sommardag.

fördelar

Honungsdagg meloner är en bra källa till folat, vilket är en viktig ingrediens för en sund fosterutveckling. Den amerikanska Dietetic Association rapporterar: "Folat spelar en viktig roll för att göra nya kroppens celler genom att hjälpa att producera DNA och RNA, cellens översiktsplan för cell reproduktion."

närings~~POS=TRUNC fakta

En servering av honungsmelon innehåller 50 kalorier per portion, inget av det från fett. Den rekommenderade portion är en 1/10 del av melon. Honungsdagg meloner innehåller 13 mg av kolhydrater (samma som ett glas 2 procent mjölk) och är kolesterol och fettfria.

lagring

Enligt den Texas Produce Association, kan honungsdagg meloner lagras vid rumstemperatur, 60 till 65 grader, så länge sju dagar.

Hemsjukvård Fördelar & amp; nackdelar

Fakta som sammanställts av National Association för hemvård och Hospice visar att 7,6 miljoner permanent funktionshinder och kroniskt eller obotligt sjuka individer i USA får hemtjänsten. Även om majoriteten av hemvårds mottagare är äldre än 65 år, är många ut från sjukhus till hemsjukvård så att de kan fortsätta att få rehabiliterande vård de behöver. Trots ett antal uppenbara fördelar, erbjuder hemvård vissa nackdelar också.

Finansiell

En av de stora fördelarna med hemsjukvård är att det kostar mindre än att hålla en patient på sjukhuset. yrkesverksamma hemsjukvård erbjuda ett komplett utbud av tjänster för personer som släpps från sjukhuset, men som fortfarande behöver vissa medicinska tjänster i hela längden på deras återhämtning.

Det är dock viktigt att komma ihåg att även placera en nära anhörig i ett bostadsområde vårdhem kan vara dyrt, kan kostnaden för vård i hemmet lägga upp över tid. Statistik som samlats in från en undersökning 2008 utförd av Association National Private Duty visar att hemsjukvård kostar $ 22,37 per timme i genomsnitt. Vad kan verka som det minst kostsamma alternativet vid första kan snabbt lägga upp när du beräknar kostnaderna för att fortsätta att upprätthålla ett hem, familjemedlemmar saknas arbete hjälpa till, och kostnaden för fler tjänster och vård som behövs. Ofta en persons fysiska behov förändras eller öka med tiden, så småningom göra hemvård opraktiskt.

Oberoende

Vad många människor som om hemvård är att det gör att patienten att återhämta sig i lugn och säkerhet i sitt eget hem. Patienterna får individanpassad vård för att möta deras specifika behov. I många fall försenar hemsjukvård behovet för familjer att placera en äldre älskade en i en omvårdnaden anläggning. Att upprätthålla oberoende är en annan primär fördel som hemsjukvård erbjuda.

Även detta alternativ ger en individ och hans familj mer kontroll över vilken typ av vård man får, för hemvårdsprogram för att arbeta framgångsrikt, måste någon vara ansvarig för att hitta och samordna de tjänster som behövs, tillsammans med att räkna kostnaderna.

På den motsatta sidan av argumentet, även om vissa människor gör bättre i välbekanta omgivningar, kan andra personer hamna isoleras och tillbringar större delen av sin tid att sova i sängen. I dessa fall kan en högre gemenskap inställning såsom en hemtjänst anläggning eller vårdhem faktiskt vara ett bättre alternativ.

Vårdkvalitet

En annan främsta fördelen med hemtjänst är att en person får en-mot-en uppmärksamhet, något som hon inte skulle få som bosatt på ett sjukhus eller ammande anläggning. I en ammande anläggning, är en enda personal person ofta ansvarar för att ta hand om 10 eller fler invånare.

Å andra sidan, till skillnad från licensierade vårdhem, som regleras av statliga och federala lagar, är hemvård i grunden en oreglerad industri. Om inga familjemedlemmar är nära att övervaka en byrå personal, personer som lever ensamma är mer sårbara för potentiellt missbruk och försummelse av vårdgivare.

familj Deltagande

Hjälp från vänner och familj är en annan anledning till varför vissa människor väljer vård i hemmet. Familjemedlemmar kan delta aktivt i en älskad vård och omsorg om personen i sitt eget hem miljö tillåter större flexibilitet. Detta kan göra det lättare att utveckla en daglig rutin som fungerar för alla. Då igen, kan anhöriga som inte får tillräckligt stöd och andrum från andra bränna ut snabbt. Det kan också vara svårt att hantera medicinska akut hemma.

begränsade val

Även om din läkare anger att du eller någon närstående behöver hemsjukvård, dina val i vilken myndighet användning kan begränsas av tillgången på vårdgivare är anställd vid byrån eller av vilken typ av din sjukförsäkring. Till exempel, de flesta managed care planer kräver att du får hem hälsovårdstjänster från en myndighet som de har ett kontrakt.

Patient rättigheter

Enligt US Department of Health och Human Services, om du väljer en Medicare-godkänd hemsjukvård byrå för att ge hem hälsovårdstjänster, har du rätt till vissa rättigheter. En stor fördel är att vårdinstitutet ska ge dig en kopia av din vårdplan, som beskriver vilka typer av tjänster som skall levereras, samt hur ofta du kan räkna med att få dessa tjänster.

Dessutom måste hemsjukvård vikarier behandla din personliga egendom med respekt. Om inte, har du rätt att klaga till byrån eller en stat Survey Agency. Detta är också proceduren om du inte får behandling enligt din vårdplan eller om en medlem vikarier agerar respektlöst mot dig. Slutligen, har du rätt att få en familjemedlem eller annan vårdnadshavare agerar för din räkning om du inte kan göra det.

Fördelar med Kick Boxing


Kickboxning kan spåra sina rötter till flera brandbekämpningssystem, från Muay Thai och karate till traditionell boxning. I Amerika bruket av kickboxning tar både en konkurrenskraftig form med ett mål mot fullkontakt händelser, och en kondition form enligt TeensHealth. Den senare, i synnerhet, så kan ge ett antal fördelar för de som fysiskt kan utföra träningen, men som saknar intresse för den konkurrensversionen av sporten.

Självförsvar

Även om det inte särskilt inriktad på självförsvar, ger hjärt kickboxning en grunden för självförsvar utbildning. Enligt HealthGuidance, hjälper det att utveckla bra hand-öga-koordination och tillåter utövaren att träna leverera starka sparkar och slag, om det behövs.

minska stress

Fysisk aktivitet hjälper till att minska stress. Kickboxning ger ett scenario där någon bedriver fysisk aktivitet, samtidigt som en viss grad av kontrollerad våld genom sparkar och slag. Detta kan bidra till att frigöra ilska eller känslor av aggression - riskfaktorer mot stress - på ett socialt acceptabelt sätt.

Flexibilitet

Kroppens flexibilitet minskar över tiden, delvis på grund av naturligt åldrande och delvis på grund av minskad aktivitet som kräver flexibilitet. Enligt en studie utförd av det amerikanska rådet om Motion (ACE), förbättrar hjärt kickboxning övergripande flexibilitet, samt styrka och reflexer. Dessa fördelar kan minska sannolikheten för att upprätthålla skada under perioder av ansträngning. Men de utvecklas över tiden, och börjar kickboxning elever kan drabbas av muskel- eller ledskada utföra sparkar och slag. Ta klasser med en erfaren instruktör kan hjälpa början studenter undvika skador.

Hjärthälsa

American Heart Association rapporterar som regelbunden konditionsträning minskar risken för stroke, fetma, högt blodtryck, bland flera andra riskfaktorerna för hjärtproblem. Cardio kickboxning kan fungera som en typ av konditionsträning för att hjälpa en person att minska dessa riskfaktorer. Enligt ACE studien kan cardio kickboxning bränner 350 till 450 kalorier i timmen, samt hjälpa en person att upprätthålla en hjärtfrekvens inom de rekommenderade nivåer för konditionsträning.

förbättrad Mood

Fysiska aktiviteter såsom kickboxning kan ha en djupgående inverkan på den psykiska hälsan. Konditionsträning orsakar frisättning av endorfiner, en signalsubstans som fungerar som en naturlig smärta hämmare och humör förstärkare. De förbättringar av muskeltonus och viktminskning som kickboxning kan ge kan också förbättra en persons lycka med hans fysiska utseende, vilket kan öka förtroendet.

All-in-One Motion

Till skillnad från träningsprogram som fokuserar på specifika muskelgrupper genom konstruktion eller omständighet, griper kickboxning hela kroppen. Enligt HealthGuidance griper kickboxning både kärnmuskelgrupper och mindre muskelgrupper under loppet av ett träningspass.

CoQ-10 Fördelar

Din kropp producerar naturligt CoQ-10, även känd som coenzym Q-10. Det hjälper dina celler producerar energi och fungerar som en antioxidant för att skydda dem från potentiellt skadliga kemikalier. Vissa människor förespråkar användning av CoQ-10 tillskott för olika medicinska tillstånd baserat på dess funktioner i kroppen. Den starkaste bevis på fördelarna för CoQ-10 tillskott avser effekter vid hjärtsvikt, högt blodtryck och minska biverkningarna av kolesterolsänkande statiner, även om användningen inte rutinmässigt rekommenderas.

Hjärtsvikt

Försvagning eller sjukdom i hjärtmuskeln kan så småningom leda till hjärtsvikt. Med detta tillstånd, kan pumpförmåga hos hjärtat inte hålla jämna steg med kraven från kroppen. Hjärtat har en relativt hög CoQ-10 krav på grund av sina behov höga energi.

En analys av 13 kliniska prov som testar effektiviteten av CoQ-10 tillskott hos personer med kronisk hjärtsvikt publicerades i februari 2013 frågan om "The American Journal of Clinical Nutrition." Coenzym Q-10 tillskott från 60 till 300 mg dagligen i 4 till 24 veckor visade sig öka hjärtpumpkapacitet och minska sjukdomens svårighetsgrad. Författarna konstaterade dock att det fortfarande krävs ytterligare större studier för att bestämma potentiella fördelarna med CoQ-10 tillägg för hjärtsvikt.

Blodtryck

Vissa typer av hjärt- och kärlsjukdom kan orsaka en förlust av artär flexibilitet, vilket kan öka blodtrycket. En analys av 5 studier testa effektiviteten av CoQ-10 för att öka artär flexibilitet publicerades i April 2012 frågan om "åderförkalkning". Ge folk CoQ-10 vid doser på 150 till 300 mg dagligen i 4 till 12 veckor visade sig öka artär flexibilitet.

Hos personer med högt blodtryck, liknande doser av CoQ-10 befanns också lägre blodtryck utan att producera biverkningar, enligt en analys av 12 kliniska studier publicerade i april 2007 av "Journal of Human Hypertension." Från och med 2013, dock CoQ-10 tillskott rekommenderas inte som en del av standardbehandling för personer med högt blodtryck.

Statinbehandling Biverkningar

Din kropp kräver normal kolesterol produktion att göra CoQ-10. Användningen av kolesterolsänkande statiner, som hämmar kolesterolproduktionen, också kan hämma CoQ-10 produktion. Muskelsmärta och svaghet är möjliga biverkningar hos personer som får statinbehandling.

En granskning av kliniska prov som testar effektiviteten av CoQ-10 för att lindra muskelsymtom hos personer som får statinbehandling publicerades i juni 12, 2007 numret av "Journal of American College of Cardiology." Även om bevisen är inte entydiga, författarna föreslår att omkring 200 mg CoQ-10 dagligen kan höja blod CoQ-10 nivåer och bidra till att lindra muskelsymtom hos personer som tar stora statindoser. Författarna noterar dock att rutinmässig användning av CoQ-10 inte kan rekommenderas för personer som tar statiner, eftersom det inte finns tillräckligt med bevis för nytta.

andra förhållanden

CoQ-10 har andra teoretiska hälsofördelar, men bevis för bevisad effektivitet i människor saknas. Till exempel kan CoQ-10 fungerar som en antioxidant och hjälper till att förhindra skador på celler från kemikalier som kallas fria radikaler. Det har blivit befordrad för att hjälpa till att förebygga eller behandla sjukdomar som Parkinsons sjukdom, bröstcancer och manlig infertilitet. Men från och med 2013, finns det inga bevis för att kompletterande CoQ-10 är till nytta för dessa förhållanden.

CoQ-10 Säkerhet

Coenzym Q-10 tillskott är relativt säker, men bör användas under medicinsk övervakning. En typisk daglig dos är 100 till 200 mg, uppdelad i lika delar. Eventuella biverkningar av kompletterande CoQ-10 inkluderar gastrointestinala besvär, allergisk utslag och huvudvärk. CoQ-10 kan också interagera med vissa receptbelagda mediciner.

Stationär Recumbent Bikes & Hälsofördelar


Regelbunden motion är nyckeln till god hälsa och en minskad risk för förtida död. Liggcyklar är ett verktyg för patienter att få en kardiovaskulär träning i hemmet eller ett gym. Den stillastående cykel kan användas av vem som helst konditionsnivå och ger en chans för dem som är nya att utöva för att påbörja vägen till förbättrad hälsa.

Viktminskning

Rida en tillbakalutad cykel kan hjälpa överviktiga patienter att bränna mer kalorier och gå ner i vikt. Mycket överviktiga människor kan finna det lättare att bygga upp sin uthållighet långsamt innan du försöker en mer krävande träningspass. Spänningen på cykeln kan justeras för att öka utmaningen av träningen som fysisk kondition förbättras.

kardiovaskulär hälsa

Aerob aktivitet är någon övning som ökar hjärtfrekvensen och upprätthåller den under en period på tjugo till trettio minuter. En recumbent cykel är ett exempel på aerob aktivitet. De positiva hälsoeffekterna av att hålla pulsen upprätthållas under tjugo minuter eller mer på en liggcykel, ökar mängden blod som pumpas i en minut, sänker hjärtfrekvensen när de inte utövar, ökar HDL-kolesterol och sänker blodtrycket. Alla dessa fördelar är hälsosamt för det kardiovaskulära systemet, enligt Georgia State University.

Stress och depression Relief

Enligt University of Miami, finns det inte tillräckligt med bevis för att visa hur depression och stress påverkas av aerob träning, men det är ingen tvekan om att det hjälper dem som lider av dessa mentala störningar.

ökad energi

Aerob aktivitet med en tillbakalutad cykel kan bidra till att öka energi genom att förbättra kvaliteten på sömnen och ger en känsla av välbefinnande. Den fysiska aktivitet ökar syre till varje cell och vävnad i kroppen. De förbättringar av hjärt-kärlsystemet och ökad syre till kroppen ge kroppen mer energi för andra aktiviteter, enligt Mayo Clinic.

Bibehålla friska leder

Upplever smärta i lederna kan göra att du tror att du ska ta det lugnt ett tag. Enligt Mayo Clinic, är den exakta motsatsen. Fysisk aktivitet, såsom ridning en recumbent cykel, kan hjälpa dig att upprätthålla god gemensamma hälsa och öka din rörelseomfång. Rida en stillastående cykel är ett perfekt val för någon som lider av artrit. Övningen inte sätta alltför stor press på lederna under övningen. Ridning cykeln kan också hjälpa till att bygga muskelstyrka i benen, som stöder knälederna.

Kanel & amp; vitlök Fördelar

Två ämnen i livsmedel, så skilda användnings smak och matgrupper, har liknande egenskaper som gynnar hälsan. Även vitlök blev tillgängliga i tillägg form långt innan kanel, har kanel in på marknaden för kosttillskott. Kemister har kommit långt i att identifiera inte bara de fördelar dessa livsmedel innehåller, utan också de specifika kemikalier som är ansvariga för sina hälsofördelar. Denna nya information isolerar, och möjliggör, reproduktion av den helande egenskaper både kanel och vitlök erbjudande. Innan du använder kanel eller vitlök för att behandla ett medicinskt tillstånd, kontakta din läkare.

Vitlök

Används i århundraden för sina läkande effekter, vitlök hade en verkningsmekanism som kringgås forskare. Enligt Science, en syra som produceras av en förening i vitlök interagerar snabbt med fria radikaler. Fria radikaler bildas som ett resultat av de flesta kroppsprocesser. Dessa oparade radikaler eftersträva att ansluta andra radikaler. Allicin i vitlök ger en antioxidant som reagerar med fria radikaler som annars skulle kunna para ihop med cancerceller. Dessa antioxiderande egenskaper skyddar också hjärtsystemet, stimulerar immunförsvaret, skyddar mot strålning, stöd avgiftning av främmande kroppar och återställa fysisk styrka, enligt Pennington Nutrition-serien.

Kanel

Kanel & amp; vitlök Fördelar

Kanel fungerar också som en antioxidant i kroppen. Det har anmärkningsvärt värde, dock i en viss extraherade förening som aktiverar enzymer som stimulerar insulinreceptorer. Samtidigt dessa enzymer hämmar andra enzymer som hämmar eller deaktivera insulinreceptorer. Detta innebär kanel har förmågan att minska blodsocker i olika former av diabetes. Den barkextrakt kanel sänkte också kolesterol och triglycerider i en studie av 60 diabetiker, enligt US Department of Agriculture.

Säkerhet

Vitlök är en nackdel, dess stickande lukt, inte tilltalar alla. Som ett komplement, vitlök, minus doften priser nr 1 av 91 kosttillskott, enligt Pennington Nutrition-serien. Människor som äter en till två vitlöksklyftor per dag skörda sina positiva belöningar. Tabell kanel, å andra sidan, har vissa fettlösliga föreningar. Detta innebär att det kan ackumuleras i kroppen när det tas i stora doser. Forskare har hittat ett sätt att isolera de vattenlösliga föreningar, skilja ut de fettlösliga föreningar och skapa en säkrare variation i kapselform, enligt US Department of Agriculture.

användningar

Kanel kan lägga till en punch i livsmedel. I sin pulveriserad, osötad formulär kan du stänka på gröt eller kalla spannmål, blanda det i jordnötssmör, lägga till sojamjölk och yoghurt, säsong sötpotatis och morötter, strö över nötter och grädda i 15 minuter, använda den i kaffe , lägga en del på frukt och rev upp fläsk. Vitlök, som används i kryddnejlika, kan skivas och sauted med nästan alla grönsaker eller kötträtt. Om föredragna, vitlökspulver kommer säsongen upp samma rätter. Som en medlem av "Alliaceae" familjen, vilket inkluderar lök, purjolök och schalottenlök, vitlök kan följa med en kompletterande smak. Lägg till pizza, sallader och soppor också. Vitlök tillskott kommer i ett extrakt, eterisk olja, en olja upplösta och uttorkad pulver. Den eteriska oljan kommer från ångdestillation och tillsats av vegetabilisk olja. Olje malar resultatet av slipning hela vitlöksklyftor i en vegetabilisk olja.

Hälsofördelar Citron Verbena

Citron verbena odlas runt om i världen, även om det är hemma i Argentina och Chile. Med små vita blommor och pekade, smala blad, citron verbena, ibland också kallas Luisa, har fått sitt namn från citrus doft av bladen när de krossas. Citron verbena Bladen torkas för att göra ett örtte och kan tillhandahålla ett antal skyddande fördelar på grund av verbena s antioxidant innehåll.

Hydrering och lågt i kalorier

Örtte är ett bra sätt att hålla kroppen hydrerad hela dagen, vilket är viktigt för friska organfunktion. Enligt MedlinePlus, bör du få sex till åtta glas vätska per dag, och örtteer kan göra upp några, de flesta eller alla av rekommendationen. Som en kalorifattig dryck, en enda kopp örtte har bara två kalorier per portion. Det kan ersätta högre kalori drycker och eventuellt hjälpa till att reglera dina "munchies" leder till lägre totala kaloriintag.

Skyddar mot muskelskador

En 2011 numret av "European Journal of Applied Physiology" ingår en 21-dagars studie där deltagarna arbetade ut i 90 minuter varje dag och tog citron verbena extrakt som en antioxidant komplement till sin vanliga kost. Forskarna fann att citron verbena minskat mängden av den totala muskelskada deltagarna upplevt, utan att ha någon effekt på deras förmåga att bygga uthållighet och snabbhet.

Påverkan på ledfunktion

"Journal of alternativ och komplementär medicin" publicerade en förstudie under 2011 om effekten av citron verbena och gemensamma hälsa. Under nio veckor, 45 deltagare med ledproblem tog ett kosttillskott av omega-3 fettsyror och citron verbena. Forskarna fann att efter en period av tre till fyra veckor, deltagare tar tillägget visade en signifikant minskning av den totala ledvärk och en ökning av ledrörlighet. Forskarna fann att citron verbena extrakt hade starka antioxidativa egenskaper, och de rekommenderade ytterligare forskning som tillägget visade stort löfte för alternativ gemensam vård.

Stärker immunförsvaret

Den "Scandinavian Journal of Medicine and Science in Sports" publicerat en studie i 2012 som visade att citron verbena extrakt reducerad total oxidativ stress betydligt i idrottare. Under 21 dagar, personer deltog i en måttlig aerobic-utbildningsprogram, tre dagar i veckan, och några konsumerade en 1,8 gram citron verbena extrakt per dag. Forskarna fann att i slutet av studien, som tar tillägget hade starkare vita blodkroppar, vilket tyder på ett friskare immunförsvar, och hade färre markörer för oxidativ stress, som båda kan tillskrivas de antioxidativa egenskaper av citron verbena.

Elektroniska journaler är digitaliserade medicinska diagram ingått ett datorsystem för att göra det lättare att hitta och hämta dem, samt analysera patientinformation. Läkare, apotek, sjukhus samt statliga myndigheter använder elektroniska journaler för att spåra användningen av tjänster och kostnadsinformation, samt att granska patienthistorik och avstämning mot potentiella läkemedelsinteraktioner.

Historia

Elektroniska journaler började användas i ett medicinskt system på 1960-talet när Mayo Clinic utvecklat ett elektroniskt system för att fånga data som ska användas i interna revisioner.

Betydelse

Elektroniska journaler har potential att öka effektivitet och säkerhet på patientnivå och för sjukvården som helhet.

Fungera

Funktionen av ett elektroniskt journalsystem är att lagra alla patientens hälsorelaterad information - inklusive förfaranden, mediciner och diagnoser - på en enda plats som är tillgänglig för någon leverantör på valfri plats.

överväganden

Med ett sjukvårdssystem som består av tusentals leverantörer, sjukhus och andra företag, vilket skapar en enda elektronisk journal för användning över hela linjen kommer att samarbete och avsevärd tid och resursanvändning.

missuppfattningar

Ett elektroniskt journalsystem är inte avsedd för regeringen att användas som ett övervakningssystem på individer, utan syftar till att minska kostnaderna för hälso- och sjukvården och ge ett effektivare sätt att leverera dessa tjänster i ett snabbare sätt.

fördelar

Elektroniska journaler minska risken för medicinska misstag som utmatning av fel receptbelagda läkemedel eller fel dos, eller genomföra ett olämpligt förfarande, och ger en komplett vagga-till-död personlig sjukdomshistoria av en patient.

potential

Elektroniska journaler har potential att återuppliva sjukvården och ge mer exakta och effektiva vårdtjänster, och kan även skapa nya jobb inom vården informationsteknologi och därtill relaterade tjänster.

Hur man beräknar ett barn & # 039; s Social Security Disability Fördelar

Handikappade och blinda barn är berättigade till sociala förmåner enligt kompletterande säkerhet inkomst-programmet. För att kvalificera sig måste barnets funktionsnedsättning måste uppfylla definitionen av funktionshinder som fastställts av Social Security Administration och inkomst av barnets föräldrar vara inom tillåtna gränser. Mängden förmåner som är tillgängliga beror på SSI federala nytta hastighet, eventuella justeringar till hastigheten i den stat där barnet bor, och familjens inkomst. Även om SSA ger riktlinjer för de tillgängliga fördelarna, beräkning av månatliga nytta belopp är komplex. Lämna in en SSI program är det bästa sättet att bestämma de tillgängliga fördelarna.

Steg 1

Leta reda på SSA: s nuvarande "Att betrakta Behörighet diagram" för att bestämma den maximala brutto månadsinkomst att föräldrar kan ta emot och fortfarande har sina funktionshindrade barn kvalificera sig för SSI. SSA webbplats ger ett diagram som gäller i de flesta situationer och visar, till exempel, att en ensamstående förälder med en brutto månadsinkomst på $ 2821 kan få SSI förmåner för ett handikappat barn.

Steg 2

Leta reda på nuvarande federala nytta hastighet för SSI mottagare. Denna hastighet är den högsta månatliga SSI betalning finns. Hastigheten justeras regelbundet för kostnads ​​av levnads ökar. Under 2010, den federala nytta hastigheten för en individ, vilket innefattar ett handikappat barn, är $ 674.

steg 3

Hitta information om den stat där barnet bor om sin politik på att komplettera den federala nytta hastigheten för SSI mottagare. Stater som kompletterar den federala nytta takten i 2010 inkluderar California, Hawaii, Massachusetts, Nevada, New Jersey, New York, Pennsylvania, Rhode Island och Vermont, samt District of Columbia. Till exempel i Kalifornien, är den månatliga SSI betalning för ett handikappat barn under 2010 $ 737,40.

steg 4

Dra från maximal nytta belopp beläget för funktionshindrade barn den del av familjens inkomst och resurser som bedöms tillgängliga för barnets vård. Detta är i särklass den mest komplicerade delen av beräkna SSI förmåner tillgängliga för ett handikappat barn på grund av flera faktorer som påverkar beräkningarna, inklusive olika regler mellan de stater som kompletterar SSI förmåner. Generellt gäller att om en av barnets föräldrar har löneinkomster från att arbeta, kommer sannolikt att vara tillgängligt för barn och därmed minska den månatliga nytta belopp en del av dessa intäkter.

tips

  • När ett handikappat barn når 18 års ålder, de anse regler om föräldrarnas inkomster inte längre tillämpas på en beräkning av SSI förmåner. Dessutom kan ytterligare fördelar finnas tillgänglig under Social Security invaliditetsförsäkring program så länge SSA vuxenhandikapp krav uppfylls, en av barnets föräldrar har ett kvalificerat arbete historia för sociala förmåner och föräldern är pensionerad, funktionshindrade eller avliden.
  • Eftersom vissa stater, såsom Kalifornien, Massachusetts och Rhode Island, betala kompletterande fördelar, måste du kontakta SSA eller den statliga myndighet som administrerar fördelar att bestämma den maximala bruttoinkomst för SSI berättigande i dessa stater.