XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

höftben älg

Höftben övningar


Höften är en av de viktigaste lederna i kroppen. Statistiken säger att benförlust i höften leder ofta till höftfrakturer, som kan faktor i förlust av livskvaliteten, nedgång och död i många äldre personer. Studier har visat att viktbärande övning som riktar sig höftregionen kan förhindra benförlust.

hoppövningar

I en studie som släpptes i "The Journals för gerontologi," kvinnor som utförde hoppa övningar såsom hopprep eller jumping jacks iklädd viktade västar uppvisade signifikant mindre förlust av benmassa i höftregionen än kvinnor i en kontrollgrupp som inte försöka övningar.

Gående

Enligt American Academy of ortopediska Sciences, är promenader det bästa övning för att förhindra förlust av benmassa i höfterna. Detta beror på att promenader är en skonsamma övning som är åtkomlig från alla fitness nivåer. Det kan göras var som helst när som helst utan att köpa fancy utrustning.

Tai Chi

Tai Chi är kinesisk motion system som har använts för meditation, avslappning och hälsa i många år. I maj 2007, tidskriften "Arkiv Fysisk medicin rehabilitering" publicerat en studie som anger att postmenopausala kvinnor som praktiserade Tai Chi regelbundet visade en minskning i graden av benförlust jämfört med en kontrollgrupp av kvinnor som inte utövar Tai Chi. Kvinnorna som praktiserade Tai Chi under flera år Salso howed tätare ben än kvinnor som inte gjorde det.

Enligt webbplatsen Osteopenia3.com, är Tai Chi ett utmärkt system av motion för att förhindra benförlust på grund av motion främjar också balans och minskar fallen. Dessutom kvinnor som praktiserade Tai Chi regelbundet följs deras träningsprogram mer rigoröst än kvinnor som använde ett system med styrketräning för att bibehålla bentätheten.

Övningar för att förbättra Svag Gluteal höftbens och Hamstrings

Översikt

Området från skinkorna ner på baksidan av benet till knäet är det område där glute och hamstring musklerna finns. Ossis är ett adjektiv som beskriver något som är ansluten till ischium ben av bäckenet. Förstärkning glutes och hamstrings kan göras med övningar som involverar hip förlängning och knäböjning. Dessa rörelser kan göras tillsammans med styrketräningsövningar.

butt Kickbacks

Butt mutor rikta dina glutes och hamstrings med en enkel övning du kan göra utan utrustning. Butt kast görs med ett ben som tagits upp av din glutes och hamstrings, medan den andra stöder nedre delen av kroppen. Övningen inleds på händer och knän. Armarna är raka och parallella med låren i vad som kallas bordsläge. Ryggen är platt. Du lyfter sedan höger knä ungefär två inches från golvet med knäet fortfarande böjd. Låt inte bäckenet för att flytta när benet gör. Detta är utgångsläget. Förläng benet mot taket och räta ut det så att det är i en vinkel på ungefär 45 grader mot golvet. Sänk benet tillbaka till utgångsläget. Upprepa på motsatt sida. Att intensifiera övningen effekt på hamstring, inte räta ut benet, hålla den böjda som det tas upp mot taket.

utfall

Stå med händerna på höfterna och med fötterna axelbrett isär. Ta ett långt steg framåt, landning hälen först. Böj båda knäna, sänka din kropp tills den bakre knät nästan nuddar golvet och främre låret är parallellt med golvet. Lyft din kropp med hjälp av dina hamstrings, fyrhjulingar och gluteus maximus för att gå tillbaka till utgångsläget. Håll ryggen rak under hela övningen. Alternativa benen när du upprepa övningen.

Hack Squat

En hacka knäböj träning utförs på en vikt maskin som vanligtvis kallas en hacka knäböj. Den hacka knäböj fungerar din glutes, hamstrings och quads. Du gör hacka knäböj genom liggande framsidan upp på ryggstödet på maskinen. Fötterna placeras parallellt med varandra på plattformen med fötterna om höftbredd. Ta tag i handtagen med armarna böjda och sänka axelvaddar till axlarna. Sedan böjer knäna och sänka dig mot plattformen tills knäna göra räta vinklar. Tryck på benen rakt igen.

Skivstång Split Squat

Skivstång split satt, även känd som kroppen pumpen utfall, är en lägre kroppen motion vars drivkälla är gluteus maximus. Brigader, inre lår och vadmusklerna är också inblandade. Hamstrings stärks också som en dynamisk stabilisator i split knäböj. En skivstång hålls över axlarna för att lägga vikt för benen att lyfta. Gör skivstång split squat genom att stå upp med fötterna ihop och sedan steg framåt med vänster ben. Lyft på bollen på högerfoten. Skivstång vilar över övre delen av ryggen och axlarna och hålls på plats med händerna placeras på utsidan av dina axlar. Böj båda knäna till 90 grader så höger knä är några inches från golvet och vänster quad är parallellt med golvet. Stå tillbaka för att avsluta en vänster split knäböj. Byt ut dina ben att göra en rätt split knäböj.

Stärkande övningar för höftbens Bursitis

Ossis bursit, även känd som ischiogluteal bursit, är ett tillstånd som orsakar smärta i skinkan regionen. Smärtan är från vävnadsskada och inflammation i ischiogluteal bursa, vilket är lite sac fylld med en smörjande vätska nära basen av bäckenet. Den ischiogluteal bursa är placerad mellan bäckenben och hamstringsena, så att du kan känna smärta eller obehag när du använder din hamstring. Övningar kan försiktigt stärka musklerna kring ischiogluteal bursa.

överbryggande

En bro stärker dina hamstrings och glutes samtidigt. Ligg på rygg och böj knäna upp så att dina fötter är platt på golvet. Tryck ner med fötterna i golvet för att höja skinkorna upp. Håll armarna platt längs sidorna på golvet. Håll bron under flera sekunder, sedan sänka dig ner. Upprepa 10 gånger.

Sittande Hamstring Sammandragning

Arbeta dina hamstrings från sittande ställning med bara din egen kroppsvikt stärker musklerna utan att lägga någon ångra stam. Sitt rakt i en stol och placera hälarna på golvet med tårna pekande något uppåt. Dra ner i golvet med hjälp av dina hamstrings, och håll i flera sekunder. Upprepa 10 gånger.

Liggande Hip Extension

En liggande hip förlängning är en annan förstärkning övning som fungerar både glutes och hamstrings. Få på magen på golvet, peka din tå och höja en rak ben upp bakom dig. Bara lyfta tills du känner musklerna arbetar; intryckt i två sekunder och göra 10 smärtfria reps på varje ben.

Varning

Delta i styrkeövningar endast efter ossis bursit inflammation är under kontroll, vilket innebär att du har tillämpat RICE metoden - Rest, Ice, Compression och Elevation - och fick din läkares godkännande för att börja mjuka övningar för att förbättra din kondition.

Hur man mäter fysiska välbefinnande


Om du känner under the weather, men är inte säker på vad som är fel, kan ett besök till din läkare ge dig några svar. Han kan bedöma din fysiska välbefinnande på olika sätt. Beroende på dina symtom, kan din läkare ordinera blodprov eller han kan utsätta dig till olika fysiska undersökningar som kan ge en indikation på vad som är fel. När du vet vad som är fel, att hitta ett botemedel eller behandling blir lättare.

Instruktioner

1 Har blod arbete för att ge en indikation om din fysiska välbefinnande. Blodprover kan indikera de tidiga stadierna av eventuella medicinska komplikationer. Läkaren använder dina testresultat tillsammans med dina symtom och sjukdomshistoria för att göra en diagnos. Dina resultat kan tyda på förhållanden, såsom anemi, uttorkning, diabetes och hjärtsjukdomar. Blodprover ger också information om fungerande organ, såsom lever och njurar.

2 Beräkna din body mass index (BMI) för att ta reda på om du är på en hälsosam vikt. Skriv ner din vikt i pounds och dela detta med din längd i inches kvadrat. Multiplicera ditt resultat med 703. Om resultatet är 30,0 eller högre, är du överviktiga. Om ditt resultat varierar från 25,0 till 29,9 du är överviktig. Ett BMI mellan 18,5 och 24,9 är normal och en lägre än 18,5 resultat är undervikt.

3 Mät din midja för att se om du har överskott magen fett. Överskott magen fett är kopplat till diabetes, högt blodtryck, högt kolesterol och hjärtsjukdomar. Förläng en måttband runt midjan börjar vid naveln och gå över toppen av dina höftben. Undvik att dra i måttbandet för hårt eller suger i magen; andas normalt. Om du är en kvinna och din midja är större än 35 inches, har du ett överskott av magen fett. Om du är en man, en omkrets av 40 inches eller mer indikerar överskott magen fett.

4 genomgå en övning stresstest för att avgöra hälsan hos ditt hjärta. Under ett maxpulstest hjärtat övervakas medan du går på ett löpband. Om du är på hjärtmedicin detta test kan visa om din medicin fungerar. Testet kan också ange om du har en blodflödes obstruktion, oregelbunden hjärtrytm, eller löper risk för kranskärlssjukdom.

5 Mät din egen blodtryck eller har din läkare ta det. Högt blodtryck kan utlösa villkor, såsom koronar hjärtsjukdom, njursvikt och stroke. En normal blodtryck läser 120/80; Om ditt blodtryck är 140/90 eller högre du har högt blodtryck. Köp en blodtrycksmätare från ditt lokala apotek för att hålla koll på ditt blodtryck själv.

ROHO Kudde Instruktioner


ROHO Group tillverkar produkter för säkerhet och komfort för personer med funktionshinder. En handikappad person som sitter i en position i en rullstol för många timmar per dag kan värka från konstant tryck på hans höftben, särskilt om han är tunn och har utskjutande ben. Sittdynan Roho är en torr, djupt nedsänkning kudde att placera i rullstolen för lättnad. Denna kudde är fullt justerbar och fylld med luft för att avbryta din älskade och ge honom tröst.

Instruktioner

1 Placera sittdyna Roho i mitten av rullstolens sits höger sida med den flata sidan nedåt. Luftventilen ska möta det främre högra hörnet av rullstolens sits.

2 Ta tag i luftventilen med ena handen och vrid den moturs för att öppna den.

3 Skjut den flexibla gummislangen på slutet av pumpen under luftventilen. Pumpa luftpumpen in och ut för att blåsa upp kudden tills den börjar arch uppåt.

4 Dra ut pumpen och snabbt vända luftventilen medurs för att stänga den.

5 Placera den funktionshindrade personen på dynan medan centre dem i rullstolen. Skjut din vänstra hand mellan personens botten och sittdynan på sina höftben. Detta är det område som får mest tryck när en person sitter.

6 Vrid på luftventilen moturs med höger hand för att släppa ut luft från kudden tills du kan bara flytta fingrarna på vänster hand ½ till 1 tum.

7 Vrid luftventilen medurs för att stänga den.

Tips

  • Kontrollera kudden på en daglig basis för att försäkra sig om att det är uppblåst och stödja personen i rullstolen. En tömd kudde kommer inte att ge djup nedsänkning och kommer inte att ge någon nivå av komfort.
Vad händer med kvinnor vars barn är fortfarande höga på 39 veckor gravid?

När du är gravid, kan du se fram emot att ha barnet "drop" som en indikation på att slutet av graviditeten är i sikte. Denna process, medicinskt kallas "belysning" uppträder i allmänhet två till tre veckor innan förlossningen startar i första graviditeter. I efterföljande graviditeter, får barnet inte släppa taget tills förlossningen börjar. Många faktorer kan bidra till att barnet fortfarande är högt upp i bäckenet på 39 veckor. Att ha ett barn som fortfarande flyter i slutet av graviditeten kan öka vissa graviditet obehag och kan resultera i extra tester för att fastställa orsaken.

Andnöd

Om barnet inte sjunka med 39: e graviditetsveckan, kan du uppleva ökad andfåddhet, som vanligen förbättrar efter blixtnedslag inträffar. När barnet växer, trycker han membranet, muskeln som skiljer lungorna från bukhålan, upp runt en halv inches, vilket minskar din lungkapacitet, enligt universitetet ägda NetWellness webbplats. Trängseln av din membran gör det svårt att ligga plant på natten; försöka sova på vänster sida eller sova med flera kuddar under huvudet och skuldrorna.

gastrointestinala effekter

Om ditt barn inte har minskat med vecka 39, när hon väger mellan 6 och 9 pounds, kan hon tränger dina tarmar och mage. Du får inte känna sig hungrig eller kanske inte kan för mycket innan mättnadskänsla. Halsbränna, en gemensam graviditet klagomål, kan kvarstå om ditt barn inte sjunker. Trycket på magen kan öka risken för att magsyra kommer in i matstrupen, orsakar brännande smärta och obehag. Äta små mängder snarare än större måltider och undvika kolsyrade drycker som ökar gas och uppblåsthet och kan hjälpa.

extra Testning

Om barnet inte har sjunkit med 39 veckor i en första graviditet, kan din läkare schema dig för ett ultraljud för att bedöma barnets storlek eller kontrollera barnets ställning i livmodern. Ett barn som kan vara för stor för bäckenet inte att kunna sjunka förbi höftbens ryggar, den smalaste delen av bäckenet. Medan 97 procent av barn kommer huvudet först, enligt University of Maryland Medical Center, cirka 3 procent förekommer i olika positioner som inte passar som väl, om alls. En sätesbjudning, vars huvud är upp snarare än ned eller en bebis som ligger på tvären i livmodern kan behöva levereras med kejsarsnitt. Om din läkare anser att barnet är för stor eller är i en position som gör vaginal förlossning svårt, kan hon schema dig för ett kejsarsnitt.

överväganden

Om ditt vatten raster och barnets presentera en del är fortfarande hög, kontakta omedelbart läkare. När barnets huvud inte är i bäckenet, du har en större risk att få en sladd framfall, där navelsträngen faller under barnets huvud. Sladd framfall inträffar i omkring 1 i 300 leveranser, enligt Cleveland Clinic. Din läkare kan vilja att du gå direkt till sjukhuset om ditt vatten pauser. När ditt vatten bryts, kan du uppleva en mycket större forsa vätska än du skulle göra om barnets huvud var låg i bäckenet, blockerar vätskeflödet.

Bisfosfonater är läkemedel som förskrivs för att förebygga och behandla osteoporos. Läkemedel såsom alendronat (Fosamax), ibandronat (Boniva) och risedronat (Optinate) är effektiva på att minska benresorption och förhindra frakturer hos personer med osteoporos. Biverkningar är mindre vanliga, men några är allvarliga.

användningar

Bisfosfonater är bra för postmenopausala kvinnor med låg höftben täthet eller spinal kompressionsfrakturer, äldre män med icke-traumatiska frakturer och patienter med Pagets sjukdom eller cancer som spridit sig till skelettet.

Drug Administration

Bisfosfonater bör tas på fastande mage, eftersom mat minskar absorptionen. Dessa läkemedel kan orsaka skador på matstrupen om de fastnar i halsen, så ta läkemedlet med mycket vatten och inte ligga ner under minst 30 minuter efter att svälja den.

Vanliga biverkningar

Vanliga biverkningar av bisfosfonater inkluderar uppblåsthet, gas, förstoppning eller diarré, illamående, magont, yrsel och huvudvärk. Dessa effekter är vanligtvis tillfälliga.

läkemedels~~POS=TRUNC

Gastrointestinala biverkningar kan öka om man tar bisfosfonater samtidigt som acetylsalicylsyra eller andra icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel.

risker

I sällsynta fall har personer som tar bisfosfonater utvecklat osteonekros i käkbenet. Denna allvarlig sjukdom orsakar förstörelse av benvävnad.

Osteopeni är en uttunning av människoben. I skelettet, benceller kallas "Osteoklaster" ta bort gamla benceller, och "Osteoblaster" göra nya. Skelettet blir tunn när Osteoklaster är mer aktiva än de osteoblaster. Osteopeni är inte en sjukdom, utan ett tillstånd som uppstår på grund av livsstil eller efter klimakteriet. Det är behandlingsbar och hanterbart.

Instruktioner

1 Ät mindre surt, högre alkalisk diet. Forskarna tror att när vi äter livsmedel högre i syra, såsom kött, fisk, läsk och spannmål, våra kroppar dra kalcium från våra ben och tänder för att balansera vår kropp kemi. En kost högre i alkaliska, såsom gröna bladgrönsaker, frukt och mejeriprodukter eliminerar denna farliga situation och inför din kropp till en cocktail av vitaminer.

2 Motion. Motion kan hjälpa till att återuppbygga bentätheten och släppa all stress med från ditt tillstånd. Walking är den bästa övning, men använder en ordentlig gång sneaker med vrist och bågar. Försök att gå i minst tjugo minuter varje dag. Använd ankel vikter för de sista fem minuterna av din promenad, kommer det att stärka dina höftben.

3 Försök Strontium. Strontium är ett tillägg för Osteopenia som har visat sig minska antalet frakturer signifikant hos patienter med sjukdomen. Åtminstone, ta ett kalciumtillskott, åtminstone 1600 mg per dag, med ett D-vitamintillskott.

Tips

  • Tai Chi är effektiv för vissa patienter att stärka ben och återställa en känsla av balans för att förhindra fall och därmed frakturer.
  • Undvik koffein och alkohol som vissa forskare tror att de försvagar ben.

Hur Jämför Kvinnors Road Bikes


Kvinnor är mer allvarligt om väg cykling nu än någonsin, och cykel företag svarar med fler tillgängliga produkter. Alla de stora cykeltillverkare nu göra specifika väg cyklar utformade för att passa kvinnors kropp geometri.

Skillnader från Herr Cyklar

Den genomsnittliga kvinnan har en kortare torso och armar, och längre ben än en man med samma höjd. Hon har mer-smala axlar, bredare höfter och mindre händer och fötter. Cykel företag gör kvinnors cyklar med mindre styre, bromsar och reglage. Det övre röret tenderar att vara kortare och sadelröret lite mer upprätt.

frame Material

Kvinnors cyklar tenderar att vara mer lätt än mäns cyklar. De är ofta gjorda av aluminium eller kol, den mest lätt ram material.

sadlar

Kvinnor bör i allmänhet välja en något bredare sadel för att tillgodose dina större höftben. Sadeln bör vila bekvämt mellan dina sit ben.

Prisklass

Det är svårt att hitta en bra väg cykel för mindre än $ 500, och du kan spendera uppemot flera tusen. När du köper din cykel och rida på ett tag, kan du uppgradera specifika komponenter för att bättre passa dina individuella behov.

Hur man bär en Tae Kwon Do Uniform

En taekwon gör uniform - känd i koreanska som dobok - är framför allt en funktionell plagg tänkt att tillåta fri rörlighet och motstå missbruk av sparring och upprepade, intensiva pass. En taekwon gör uniform visar också din placering, kan tyda på vilken skola du tränar med, och kan även bidra till uppkomsten av ren teknik genom att betona snäpp i slutet av ett slag eller spark. Bära taekwon gör enhetlig ordentligt är också ett tecken på respekt för både dig själv och läraren och andra elever runt omkring dig.

Steg 1

Rådgör med din instruktör innan du köper din första uniform. Vissa lärare kan du köpa din egen uniform, men många kräver att du köper en enhetlig direkt från dem med skolans logotyp broderad på baksidan. Taekwon gör uniformer är nästan alltid vit, och din första uniform kommer nästan aldrig ha någon extra färg runt halsen, som är reserverat för mer avancerade studenter.

Steg 2

Slip om enhetliga byxor över ett par bekväma underkläder. Byxorna är invikta för att tillåta fri rörlighet utan bindning i grenen, men underkläder är fortfarande en bra idé både för hygien och i händelse av en oväntad söm punktering. Om du sparring, kanske du vill överväga att bära en ljumskskydd - de behövs under turneringar och kan krävas eller frivillig under i klassen sparring. Du kan köpa ljumske skydd för både män och kvinnor.

steg 3

Knyt dragsko i midjan av byxorna så att de rider ovanför höftben med ingen risk för halka ner. Låga taekwon gör byxor inte existerar. Och trots wry kommentarer om motsatsen, gör lite bältet för att hålla byxorna upp; endast dragsnöret gör det på ett tillförlitligt sätt.

steg 4

Sätt på en sport-bh - krävs slitage under din taekwon gör upp om du är en kvinna. Om du är en man, kan man teoretiskt gå nakna överkropp, och i teorin en kvinna inte skulle behöva bära något över hennes sport-BH. Men bär en undertröja hjälper båda könen skära ner på hur ofta du tvätta din uniform, och en del lärare kan kräva en undertröja som en del av en enhetlig.

steg 5

Dra en enhetlig topp direkt över huvudet, med "V" i nacken framåt. Du kan också stöta på tie-on enhetliga toppar som ser lite ut som en crossover tröja eller tunika. För en tie-överst, glida båda armarna i ärmarna, sedan korsa den högra sidan av den enhetliga över din kropp. Använd sladdarna på ett enhetligt sätt att knyta denna flik på plats, sedan korsa andra sidan hela kroppen och återigen använda linorna fästa vid enhetlig att knyta den på plats.

steg 6

Lokalisera mitten av taekwon gör bälte. Håll denna mot naveln och linda båda ändarna av bandet runt ryggen. De bör lager platta, en inuti den andra, så att de två ändarna korsa när du tar dem runt framsidan av kroppen igen i stället för passage bakom dig.

steg 7

Tuck det yttersta bältet hamnar de andra lagren av bälte framför dig så det framgår pekar uppåt på hakan. Sedan korsa ändarna genom en halv handsknop, som om du fick redo att binda dem som skosnören. Bandet bör utgöra en snygg knut, med båda ändarna hänger rakt ner framför dig.

tips

  • Din första bälte kommer att vara vit, vilket indikerar din nybörjare status. Du får vanligtvis successiva bälten direkt från din instruktör efter att ha avslutat en tester för att bevisa din behärskning av varje ny kompetens. När du når en svart bälte, du brukar handla din vita uniform topp i en annan vit topp med en svart "V" runt halsen.
  • Håll din uniform ren, tvätta den efter varje några klasser eller ibland efter varje klass, beroende på hur mycket du svettas.