XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

gula säckar under ögonen

Hur man kan bli av mörka fläckar under ögonen

Mörka fläckar under ögonen kan orsakas av en rad faktorer, inklusive ålder, genetik och även säsongsbunden allergi. Oavsett hur de kom dit, är chansen att du bara vill att de ska ta en vandring. Några ändringar i din rutin, i kombination med några smarta täckningslösningar, kommer att få dig att säga adjö till de irriterande mörka fläckar på nolltid.

Steg 1

Få ordentlig sömn. Att vara utvilad med minst åtta timmars sömn varje natt kan minska påsar under ögonen och mörka ringar. Medan du sover, stötta en extra kudde under huvudet för att hjälpa till med cirkulation och se till att blodet inte pool nära ögonen. Att minska mörka ringar på morgonen, tillämpa en kall kompress till området för fem minuter för att tygla blodkärlen.

Steg 2

Undvik alkohol och salt mat, vilket kan leda till att din kropp binder vatten och resultera i mörker svullnader nära ögonen. Ersätta dessa syndarna med massor av vatten, frukt och grönsaker.

steg 3

Använd solskyddskräm med en solskyddsfaktor på minst 30 varje dag, eftersom solskador kan orsaka den känsliga huden nära ögonen för att upptäcka och rynkor. Amp upp din solskydd när de vistas utomhus genom att bära solglasögon som skyddar mot UV-strålning.

steg 4

Applicera en over-the-counter utvärtes ögonkräm som innehåller bionsyra eller retinol, ingredienser som behandlar hyperpigmentering och bidrar till att jämna ut din hudton.

steg 5

Använd makeup för att dölja. Först använda en färg korrigerande primer för att återfukta området och neutralisera missfärgning. Därefter prick en flytande foundation som matchar din hudton under ögonen och blandning. Slutligen, damm på pressat puder för att ställa in.

varningar

 • Om du lider av säsongsbunden allergi som orsakar mörker under ögonen, konsultera en läkare för att avgöra den bästa behandlingen innan en antihistamin rutin.

tips

 • Använd åtgärder såsom krämer och saltlösningar dagligen.

Saker du behöver

 • Kudde
 • kall kompress
 • Ögonkräm
 • flytande foundation
 • Pressat puder
Gula påsar under ögonen

Området under ögonen kan bli svullna och gulaktig i tonen av flera skäl. När man blir äldre, hudens bindväv försvagas, vilket kan leda till vikande och en svullen utseende, enligt Mayo Clinic. Under ögonen påsar kan också vara resultatet av en ackumulering av vätska på grund av dålig cirkulation, allergier eller inte tillräckligt med sömn. Tala med din läkare om du upplever försämring eller ihållande påsar under ögonen.

Ålder

Din hud blir tunnare när man blir äldre, och detta gör påsar och fina linjer ser mer uttalad, säger Smart Skin Care. Området runt ögonen förlorar fasthet och elasticitet som du ålder, orsakar en del av fettet att flytta framåt och lösa under ögonen, vilket resulterar i en svullen-utseende. Du kan också märka en viss missfärgning i din hudfärg. Under ögonen, kan detta variera från gult till mörkt lila. Dessa är vanliga tecken på åldrande och normalt inte symtom på ett mer allvarligt tillstånd.

allergier

Om påsar under ögonen åtföljs av rodnad och klåda kan du behöva allergier. En allergisk reaktion kan leda till att huden att svälla, och gnugga ögonen kan förvärra detta tillstånd. Tala med din läkare om att ta ett over-the-counter eller receptbelagda antihistamin, som Dr. Paul Lazar, professor i klinisk dermatologi vid Northwestern University, säger kan bidra till att minska svullnad. När din allergi är under kontroll, bör påsar under ögonen minskar.

Brist på sömn

Fluid pooler under dina ögon när du sover, och inte få en tillräcklig mängd vila kan förvärra detta. De flesta vuxna kräver sju till åtta timmars sömn per natt, och Mayo Clinic rekommenderar att sova med huvudet upptryckt på en extra kudde för att förhindra vätska från att landa under ögonen.

Behandling

Applicera fuktade, kalla tepåsar på dina slutna ögon i 15 minuter på morgonen för att skära ner på svullnad. Enligt Dr Mary Stefanyszyn, ett intresseföretag kirurg i oftalmologi vid Wills Eye Hospital i Philadelphia, kan tannin i te tillfälligt strama huden och minska uppkomsten av under ögonen påsar. Du kan också slät på en hud-tonad concealer för att hjälpa även ut en gulaktig ton och göra svullnader ser mindre märkbara.

Förebyggande

Vissa livsstilsförändringar kan hjälpa till att förhindra under ögonen påsar. MotherNature.com föreslår att minska mängden salt mat du äter eftersom dessa kan orsaka vätskeretention. Webbplatsen råder också byta till vattenbaserade i stället för oljebaserade ögonmakeup, som kan irritera huden och orsaka svullnad.

Hur gör jag bli av leverfläckar, åldersfläckar och mörka ringar under ögonen?


Ingen tycker om att ta itu med att behöva bli av med mörka ringar under ögonen, åldersfläckar och leverfläckar men de ske naturligt med åldern. Åldersfläckar eller leverfläckar är små, bruna fläckar typiskt orsakas av överexponering för solen. Åldersfläckar är ofarliga men kan påverka utseendet. Ärftlighet och dålig hälsa är vanliga orsaker till mörka ringar under ögonen. Det kan tyckas omöjligt att bli av åldersfläckar, leverfläckar och mörka ringar under ögonen oavsett orsak.

Instruktioner

Diet

1 Ät mat rik på järn och vitamin C. Dessa näringsämnen hjälper till att laga och näring hud. Mörka ringar under ögonen och åldersfläckar eller leverfläckar kan vara en indikator på en vitaminbrist.

2 Skär ner på fettrik mat och salt mat. Salt mat orsakar vätskeansamling under ögonen och gör mörka ringar sticker ut.

3 Drick sex till åtta glas vatten om dagen för att ta bort skadliga gifter och håller huden fuktig.

4 Försök att begränsa alkohol, sötsaker och koffein. Dessa hämmar cirkulationen.

Huskurer

5 Applicera färsk aloe vera gel på åldersfläckar eller leverfläckar för att minska färg. Gnugga åldersfläckar eller leverfläckar med färsk vitlök eller rödlök. Färgen bör ljusare i några veckor.

6 Använd den gamla sked knep för att bli av med mörka ringar under de ögonen. Placera två teskedar i kylskåp tills de är kalla. Lägga dem över ögonen i ca 15 minuter. Du kan upprepa detta behov med ytterligare två skedar.

7 Bryt en vitamin E kapsel på mitten, skär i mitt horisontellt. Applicera oljan direkt på leverfläckar och inte spola. Du kan upprepa detta dagligen. Du kan ta tillskott av vitamin E för samma resultat.

sön Exponering

8 Limit solexponering. Solexponering kan förvärra åldersfläckar och mörka ringar under ögonen och kunde mörkare dem. Ingen solexponering är bäst men om du måste gå ut dörrar, undvika solen mellan klockan 10:00 och 14:00 när UV-strålar är starkast.

9 Applicera solskyddskräm regelbundet. Studier visar dem som använder solskyddskräm har färre åldersfläckar.

10 bära kläder som skyddar huden från solen. Bära en hatt för att skydda ansiktet.

Hem rättsmedel för demontering mörka ringar från under ögonen

Enligt Mayo Clinic, är mörka ringar under ögonen definieras som enhetliga fläckar av pigmentering. Både män och kvinnor kan utveckla dem --- oavsett vilken ålder. Mörka ringar är ofta resultatet av vätska och vener samla bakom den tunna huden under ögat, vilket resulterar i en skugg utseende. Även om en läkare kan utföra laser eller kemiska förfaranden för att minska ringar under ögonen, det finns många åtgärder som kan utföras hemma.

Saline Wash

Eftersom nästäppa ibland kan leda till ögon missfärgning rekommenderar Mayo Clinic med hjälp av en hemmagjord saltvatten tvätt för att lindra mörka ringar runt ögonen. Blanda två koppar värmde vatten och ¼ tesked havssalt. Skölj ur näshålan med några sprutar från en glödlampa spruta eller använda en speciell pott som kallas en "Neti potten."

pistaschnötter

Enligt boken "mandelformade ögon, Lotus Feet" pistagenötter kan lindra mörka ringar från under ögonen. Slipa ett par pistachiomuttrar med användning av en mortelstöt och mortel. Lägg en tesked kyld mjölk och applicera blandningen försiktigt runt ögonen. Låt pastan på i ca 30 minuter och sedan grundligt tvätta bort. Det kan ta upp till två veckor för resultaten märkas.

Sleep Right

Få tillräckligt med sömn varje natt. Sömnbrist kan leda till att du utvecklar ihåliga ögon och blek hud, vilket gör mörka ringar och skuggor runt ögonen mer uppenbara. Enligt National Sleep Foundation, vuxna behöver mellan sju och nio timmars sömn varje natt. Höj huvudet med ett par kuddar för att förhindra vätska från att samla runt ögonen och orsakar ringar och svullnader.

Kallvatten Komprimera

Den Fråga Alice! hemsida rekommenderar att applicera en kallvatten komprimera till ögonen för att avlägsna mörka ringar. Detta kommer temporärt minska eventuell missfärgning och dilation av blodkärlen under ögonen. Överväga att använda två kylda skedar, gurka skivor, en gel ögonmask eller något våta tepåsar.

minska Allergier

Allergier kan ibland orsaka mörka cirklar eller "allergiska shiners" att utveckla kring ögonen. Detta orsakas av en ökning av blodflödet runt bihålorna. För att minska allergiska symtom, rekommenderar Mayo Clinic tvätta sängkläder och fyllda leksaker i varmt vatten ofta, dammsugning med hjälp av ett högeffektivt partikelluft (HEPA) filter, och ersätta mattan med hårt trä eller kakel golv. När du arbetar utomhus, med tanke på att bära en ansiktsmask för att hålla luftburna och mögel allergier blir problematisk.

Svåra mörka ringar under ögonen

Om du lider av mörka ringar under ögonen, är du antagligen trött på folk som frågar om du är sjuk eller trött. Det finns en mängd olika bakomliggande orsaker - och potentiella lösningar - för sådana kretsar, vilket kan sänka din självkänsla och gör dig tveksam till att engagera sig i sociala och arbetsrelaterade aktiviteter grupp.

En gemensam skick

Enligt forskning som utförs av skönhet produkttillverkaren Clinique och rapporterats av "The New York Times," 53 procent av 13.000 tillfrågade kvinnorna rapporterade att cirklar och svullnader under ögonen var deras högsta skönhet oro. Det är inte begränsat till kvinnor, men eftersom många män lider av förekomsten av "tvättbjörn ögon" också. "The New York Times" citerade en rapport från marknads forskargrupp Mintel om att anti-aging produkter, bland annat de många mörka cirkel behandlingar på marknaden, ökade från 588.000.000 $ 2001 till mer än $ 1 miljard i 2006.

Dietary och Vane orsaker

Ibland, mörka ringar är helt enkelt ett resultat av att inte få tillräckligt eller konsekvent tillräckligt med sömn. Du bör fokusera på att få en fast åtta timmars sömn och gå till sängs vid samma tid varje kväll för att ge din kropp konsekvent vila. Rökning är en annan orsak, eftersom det tenderar att begränsa flödet genom blodkärlen, inklusive de under ögonen.

allergier

Allergier är en annan potentiell orsak till dina mörka ringar på grund av histamin reaktion de orsakar ofta, eftersom ansikts klåda som kan orsaka dig att gnugga sig i ögonen. Om du har allergier och du tror att detta kan orsaka dina cirklar, konsultera en läkare om anti-allergimediciner. Resultaten kan vara tvåfaldig: färre allergiska reaktioner, och en fräsch under ögonen utseende.

hyperpigmentering

Även kostvanor och andra faktorer kan orsaka mörka ringar, kan det också vara ett ärftligt tillstånd eller resultatet av hyperpigmentering. Hyperpigmentering inträffar när fläckar på huden blir mörkare eftersom din kropp producerar stora mängder av melanin, det naturligt förekommande ämne som färgar huden. Detta är särskilt vanligt i mörkhyade och personer från Mellanöstern, Hispanic och East indisk härkomst.

Medicinska behandlingsalternativ

Om livsstil och kostförändringar inte minska mörka ringar under ögonen, det finns medicinska behandlingar för att hjälpa skick. Din läkare kan ordinera fyra eller fler Intense Pulsed Light (IPL) behandlingar för att jämna ut huden och förstör den mörka hudceller runt ögat. En hudtonande kräm som innehåller Kojic syra eller hydrokinon kan också bidra till att lätta din under ögonen. I vissa fall bör ögonlocksplastik eller ögonlocks bort svullna hud som orsakar uppkomsten av mörka skuggor under ögonen.

Hur man kan förbättra slapp hud under ögonen


Ett antal faktorer samverkar för att producera slapp hud under ögonen och rynkor i ansiktet med åldern. En droppe av hormonproduktionen orsakar förlust av muskeltonus samtidigt som huden nekas av väsentliga komponenter som gör det elastiska. Som ett resultat, tar huden på en mer fast utseende snarare än att hålla fast spänt till ansiktet. Den muskler och hud duka under för gravitationskraften, vilket skapar sagging. Arbetet med att förbättra slapp hud under ögonen utan operation inkluderar återfukta huden och ersätta viktiga mikronäringsämnen.

Instruktioner

1 Fukta. Även fuktgivande hudkrämer endast ytligt förbättra slapp hud under ögonen, har frisk hud kan förbättra den övergripande utseendet. De bästa moisturizers är de som innehåller naturliga fuktande ingredienser, såsom vitamin E och aloe.

2 Mata huden. Aktuella tillämpningar som fylla viktiga proteiner och fettsyror kan piggna till vikande hud, minska uppkomsten av rynkor och minska irritation i ögonen. Nano-Lipobelle H-EQ10 och Pal-GQPR är mikronäringsämnen ingredienser som används i vissa farmaceutiska behandlingar för slapp hud under ögonen.

3 Öka blodcirkulationen och lymfdränage. Ett annat sätt att öka den totala vitalitet hud är att förbättra effektiviteten i lokala kapillärer och lymfatisk vävnad, vilket bidrar dränera överskottsvätska och avlägsna metaboliska avfall som kan orsaka svullnad. En patenterad farmaceutisk produkt som kallas Eyeliss använder en syntetiserad komplex av bioflavinoids liknar de som finns i frukt och grönsaker för att förbättra kapillär funktion.

4. Ät rätt för dina ögon. Blå och lila frukter som björnbär och blåbär är rika på en naturlig antioxidant och bioflavonoid komplex som stärker blodkärlen och kan förbättra slapp hud under ögonen när äts råa. Nästan alla grönsaker, men i synnerhet gröna bladgrönsaker, är en stor källa till vitamin A och vitamin C, vilket minskar rynkor. Orange och gula grönsaker som morötter, rödbetor, squash och tomater är höga i karotenoider, bioflavenoids och lutein som främjar sunda blodkärl.

5 Framkalla kollagenproduktionen med Thermage. Även en kontroversiell och ibland smärtsam procedur använder ThermaCool radiovågor för att stimulera djupa lager av hud och stimulera produktionen av collage, en fet substans i samband med hudens elasticitet. Efter ungefär 45 minuters förfarande kommer patienter gradvis märka att ytskikten i det behandlade området ersätts med friskare, yngre hud.

6 Gå under kniven. Den överlägset, är den mest dramatiska och omedelbara förbättringar av slapp hud i ansiktet att genomgå en traditionell ansiktslyftning, som innebär att manuellt dra huden och musklerna visade. Resultaten är emellertid blandat. En tråd pull är en mindre invasiv förfarande som använder införandet av hullingförsedda trådar för att åstadkomma en åtstramning av hud och muskler med mindre återhämtningstid än traditionella ansiktslyftning.

Tips

 • Alltid rådfråga en legitimerad läkare innan man vidtar alla kirurgiska ingrepp för slapp hud under ögonen.
Hur man ansöker Ricinolja för under ögonen rynkor

Ricinolja är en av de äldsta kända rynkor behandlingar. Egyptiska faraonerna använde oljan i huden grädde och hår preparat, enligt boken "För Utseende skull. Den historiska Encyclopedia of snyggt utseende, skönhet och Grooming" De uppmjukande egenskaper ricinolja, liksom dess förmåga att snabbt absorbera in i huden, gör det till en populär ingrediens i moderna kommersiella hudkrämer. Ricinolja är billig, vilket gör det en kostnadseffektiv hem behandling för under ögonen rynkor. Billiga, effektiv och lätt att använda --- ricinolja kan bara bli din nya favorit vapen mot rynkor.

Steg 1

Rengör ansiktet med din vanliga ansiktsrengöring. Försiktigt klappa ansiktet torrt med en ren handduk.

Steg 2

Sopa en bomullstuss eller kosmetisk svamp mättad med toner över din hud i ansiktet för att ta bort rengöringsmedel rester som återstår efter att tvätta ansiktet. Använd din vanliga toner, trollhassel eller rosenvatten. Låt toner torka på huden.

steg 3

Häll en droppe ricinolja i handflatan. Badda din lillfinger i ricinolja och försiktigt klappa pinkie längs de områden under ögonen, från ytterområdena bredvid ögonen på dina skratt linjer och arbeta dig fram till den inre delen av dina ögon genom näsan. Ricinolja absorberar in i huden inom fem till 20 minuter, beroende på din hudtyp.

steg 4

Följ din normala dagliga rutin att tillämpa solskyddsmedel och smink, om så önskas. En extra fördel med att bära ricinolja i din makeup är att det hjälper till att skydda huden från effekterna av föroreningar, medan den återfuktar din känsliga under ögonen huden. En studie utförd av universitetet i Lagos, som publicerades i "European Journal of Scientific Research", avslutade att appliceras lokalt, ricinolja fungerar som en "förebyggande terapi för hud oxidativ stress."

steg 5

Applicera ricinolja till under ögonen område på natten, efter rengöring ditt ansikte, för extra fuktgivande fördelar, om det behövs.

tips

 • Ricinolja säljs över disk på apotek bredvid laxermedel.
 • Ricinolja är lämplig för användning över hela ansiktet och som en fuktkräm för torra fläckar på huden på kroppen.

Saker du behöver

 • ansiktsrengöring
 • Handduk
 • Bomullstuss eller kosmetisk svamp
 • Toner, trollhassel eller rosenvatten
 • ricinolja
Finns det några naturläkemedel för mörka ringar under ögonen?

Mörka cirklar är inte alltid resultatet av en dålig natts sömn. Vissa människor får tvättbjörn utseende på grund av allergier, tunn hud eller vätska som pooler under ögonen. Andra föds med cirklar som aldrig tycks försvinna. Retinol-baserade produkter och koffeinhaltiga öga krämer kan hjälpa till, men några av dessa behandlingar är inte billig. För att spara pengar, gå alla naturliga med din egen naturläkemedel.

Örter som Ease under ögonen

Arnika, en gul-orange blomma, har anti-inflammatoriska egenskaper och kan bidra till att minska mörka ringar. Du hittar arnica baserade krämer på hälsokostbutiker, eller gör din egen åtgärda med blomhuvuden. Långsiktig Arnica användning kan orsaka hudirritation, inklusive blåsor eller eksem. Ett annat alternativ är kamomill. Denna blomma constricts blodkärlen i ögonen, vilket gör mörka ringar mindre märkbar. Placera en bryggda och kylda kamomill tepåse över varje öga för 10 minuter för att se resultat. Trollhassel också sägs fungera - blöta bomullstussar i vätskan, sedan placera dem på huden under ögonen i 20 minuter. Andra örter inkluderar fänkål och mynta, tänkte att lindra inflammation. Blåklint kronblad minska pösig huden under ögonen.

Hur klara upp mörka ringar under ögonen

Mörka ögonen kan göra att du ser ut som du inte har sovit en blinkning, även om du hade en fullständig åtta timmars vila kvällen innan. Du kommer inte hitta en one-size-fits-all behandling för ögonen, eftersom de kan ha flera olika orsaker. Vissa kretsar utvecklas på grund av tunn hud, medan andra är ärftlig. Hoppa en resa till plastikkirurg - du kan behandla de flesta typer av ögonen hemma. Att veta källan till din missfärgning kommer att hjälpa dig att välja den mest effektiva behandlingen.

Steg 1

Fylla en kopp med isvatten och kyla en tesked i vattnet i några minuter. Ta bort och torka av skeden. Tryck på baksidan av sked mot huden under ögonen. Använd fast men lätt tryck för att massera huden. Detta gör sig av svullnader som kan orsaka mörka ringar.

Steg 2

Sov på en tjock kudde på natten eller använda två kuddar. Kuddar hålla huvudet höjs så vätska kommer inte pool runt ögonen när du ligger ner.

steg 3

Undvik att gnugga huden under ögonen. Gnugga denna känsliga hud kan få det att se mycket mörkare.

steg 4

Äta livsmedel som är rika på omega-3-fettsyror, som lax, valnötter, spenat, grönkål och linfrön. Sojabönor och rapsolja oljor innehåller också vissa omega-3-syror. Fettsyrorna kan förbättra blodflödet till huden, vilket kan underlätta missfärgning.

steg 5

Smooth en retinoid grädde över under ögat huden varje kväll. Retinoider knubbig upp huden och bygga kollagen. De är idealiska för dig om dina cirklar ljusare när du försiktigt trycker på dem. Dessa cirklar orsakas troligen av blodkärl som visar genom tunn hud. Retinoid krämer är tillgängliga över disk eller via recept.

steg 6

Applicera en klick kräm som innehåller hydrokinon, Kojic syra eller lakritsextrakt. Dessa ingredienser ljusare missfärgning av huden. Om dina cirklar inte lätta när du trycker på dem, kan denna behandling fungerar för dig. Sådan missfärgning orsakas ofta av solexponering eller pigmentering.

steg 7

Använd en kräm som innehåller koffein för att tygla blodkärl och minska missfärgning. Krämer med druvkärneolja eller grönt te kan stärka kapillärväggarna. Arnica baserade krämer kan minska inflammation som orsakar mörka ringar. Leta efter arnika grädde på en hälsokostaffär om du inte hittar den på ett apotek.

varningar

 • Om din under ögat huden alltid svullna även efter behandling, kan fettkuddar vara orsaken. Det enda sättet att bli av med dem är med en procedur som kallas nedre ögonlocksplastik.

tips

 • Om du har allvarliga eller ihållande mörka ringar, fråga en hudläkare om laserbehandling. Läkare använder en laser för att blekna missfärgning över tre till fem behandlingar. En annan lösning är en hyaluronsyra fyllmedel, som hjälper om du har ihålig under ögonen.
 • Använd en gul-baserade concealer för att dölja blånande mörka ringar. En persika concealer döljer brunaktiga cirklar.
 • Använd solskyddskräm på under ögat huden dagligen för att skydda den mot UV-skador.

Saker du behöver

 • Kopp
 • Tesked
 • kuddar
 • retinoid kräm
 • Hydrokinon, Kojic syra eller lakrits-extrakt grädde
 • Kräm med koffein, druvkärneolja, grönt te eller arnika
Kan du använda en Powder Foundation under ögonen?

Ström foundation kan bidra till att ge dig utseendet av släta, felfri hud. Med formler som lämpar sig för en mängd olika hudtyper, pulver grunden erbjuder en gyllene medelväg - mindre ogenomskinlig än grädde typer, men ger mer täckning än flytande foundation och regelbundna pressade pulver. Att veta var och hur man ansöker pulver stiftelse på ditt ansikte och ögon kan bidra till att ge dig vackra, långvariga resultat.

Om Powder Foundation

Pulver stiftelser, som absorberar olja, är idealiska för fet hud, och kan vara upplysande eller matt. Mineralsmink, en typ av löst puder foundation, är också ett bra alternativ för fet hud, eftersom det absorberar fukt. Pulver fundament kan också innehålla fuktande ingredienser för att hjälpa återfukta normal eller torr hud, inklusive huden under ögonen. Puderform kanske inte fungerar lika bra för kvinnor med mycket torr hud eller rosacea, eftersom partiklarna kan sedimentera unattractively i rader eller grova, torra fläckar.

ögat Application

Eftersom huden under ögonen är tunnare och inte fet, bör du sopa en puderform formuleras för typ lätt under ögonen huden. Använd en lätt hand eller hoppa över tungt fodrade områden, bland annat kråkfötter, och använda en concealer i stället för mörka skuggor. Tillämpa puderform över ögonlocken, men hjälper dölja vener och jämn hudton. Använda puderform på locken är också perfekt om du normalt bär pulveriserad ögonskugga. Pulveriserade lock gör pulveriserad skugga gå smidigt utan att dra på den känsliga huden runt ögonen. Om du använder kräm ögonfärg, är grädde stiftelse det bästa alternativet för användning på locken.

ansikts~~POS=TRUNC Applikation

Puderform vanligen tillämpas med en torr svamp eller borste. Borsten eller svamp bör lätt utnyttjas för att skaka bort överskottet makeup innan applicering i ansiktet. Du kan applicera jämnt över hela ansiktet, eller om du har blandhy, tillämpa hårdare på områden där du behöver mer oljeabsorberande makeup och mindre där du inte. Pulver kan appliceras på områden med persika fuzz genom att tillämpa i den riktning håret växer i stället för mot den att undvika pulvret lösa in under hårsäckarna.

Fördelar med Powder Foundation

Nybörjare kommer att gilla att puderform är den enklaste typen av fundament att gälla. Den absorberar också lättare in i huden än vätskor. Matt foundation absorberar olja, vilket fet hud med en mjuk, glans-fri yta. De med torr, tråkig eller mogen hud kan hitta matt formler berikade med hudkräm, perfekt för användning under ögonen, eller välja en lysande typ. Lysande pulver stiftelser innehåller finmalda ljusreflekterande partiklar, såsom glimmer och krossade pärlor, som inte bara ger en frisk lyster, men bidra till att minska utseendet av fina linjer och rynkor. Pulver stiftelse kan tillämpas där det behövs utan att synliga linjer som en vätska eller stick foundation kanske. Med användning av puderform ovanpå en under ögonen concealer kommer att hjälpa den smälta med resten av ansiktet; och när den används på locken, hjälper pulver ögonskugga glider på lätt.