XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

golfskiva

Sätta är en av de många likheterna mellan club och frisbeegolf. Medan club innebär slå bollen med en klubb, eller järn, skiva putting innebär kasta skivan på ett visst sätt när nära hålet eller, i fråga om discgolf, korgen. In-line sätter är en putt du kan använda. Här är det bästa sättet att göra en in-line putt i discgolf.

Instruktioner

1 Stå med din anläggning fot innanför lögnen markör, i linje med korgen. Placera andra foten bakom din anläggning fot. Denna hållning är vad som skiljer en in-line putt.

2 Grip skivan lömska, med alla fingrarna utom pekfinger under skivan. Lägg din pekfinger längs kanten på skivan och tummen på toppen av skivan.

3 Sikta direkt på korgen. Förläng armarna några gånger för att rada upp skivan med korgen. När du känner dig bekväm att du är i linje med korgen, är det dags att göra putt.

4 Gör putt genom att föra armen tillbaka på bröstet och sedan utvidga din arm, släppa skivan när armen är fullt utsträckt.

5 Kasta backhand rakt på korgen. Detta är som de flesta golfskiv putters kasta när de ställer och verkar vara det bästa sättet för att in-line putt.

6 Snäpp skivan snabbt när du kastar eller kasta den försiktigt, försöker att flyta den i korgen. Öva båda hållen och se vilken väg är mer bekvämt för dig.

Att spela frisbeegolf är spännande och ett fantastiskt sätt att umgås med vänner, träna och tillbringa tid utanför i en aktiv sport. Traditionella golf skivor är plast och tillverkas av många olika företag. Även om du kan köpa olika golfskiv teman, stilar och mönster, kommer att anpassa dina skivor kan du uttrycka dig själv och visa upp din unika personlighet. Du kan färga golf skivor med olika mönster eller motiv för att anpassa dem. Det rekommenderas att gummihandskar när du färga golf skivor för att förhindra händer från färgning.

Instruktioner

Hur Dye Golf skivor

1 Välj en stencil mönster av din favoritdesign eller tema för att använda på din golf skiva. Använd en penna för att spåra schablonen mönster på ett ark av klar kontakt papper. Lämna stöd på kontakt papper.

2 Skär schablonen mönster från kontakt papper med en vass kniv. Ta kontakt skyddspappret. Placera kontakt papper schablonen på din golf skiva.

3 Öppna Rit Dye och häll innehållet i den icke-metall bunke. Tillsätt en liten mängd av den vätskeformiga pigmentbaserat bläck. Rör medan du fortsätter att lägga till flytande pigmentbaserat bläck tills blandningen är konsekvensen av tandkräm.

4 Täck bänken med återvunnet tidningspapper eller pappers matkassar. Placera golf skiva höljet. Sprid färgblandningen jämnt på golf skivan med tårta isbildning spatel. Göra vissa hålen i kontakt stencilen mönstret är fullständigt fyllda med blandningen.

5 Lufttorka golf skivan inom 10 minuter för ljusare färger och 20 minuter för mörkare färger. Placera golf skiva under rinnande varmt vatten för att helt ta bort den korniga färgblandningen.

6 Torka den sköljda, färgade golf skiva med en rengörings trasa för att avlägsna eventuellt överskott av färgämne och, och låt torka.

7 Ta bort kontakt papper design. Placera en liten mängd tvättsprit på en bomullstuss. Gnugga några områden som är klibbiga från kontaktpapper för att rengöra. Skölj golf skiva under varmt vatten. Torka med en ren trasa.

Tips

  • Flytande pigmentbaserat bläck är den typ av bläck som används för att fylla infärgnings kuddar för stämplar.
  • Golf skiva under kontakt papper kommer inte färga. Din design kommer att vara den ursprungliga golf skiva color.Clean sjunka omedelbart. Färgämnet kan färga sink.The pulverformigt färgämne inte helt upplösas och blandningen att färga golf skivor kommer att vara granulat.