XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

ghost ring på hagelbössa

Hur man använder en Ghost ring Sight


En typ av öppen gevär syn kallas ett spöke ring sikte, vilket är en tvådelad syn som jägare använder ofta. Synen innefattar en cirkel-formad öppning som kallas ett spöke ring som är fäst till toppen av pistolen nära lager. Den andra delen av siktet är ett inlägg som ligger nära den del av vapnet från där kulan avfyras. Ghost ring sevärdheter är mer exakta än platser som är helt öppen, men mindre än kraftfulla kikarsikten. Ändå kan jägare som vant sig spöke ring sevärdheter skjuta djur effektivt med dem.

Instruktioner

1 Tryck på ändan av geväret mot ditt skytte axel. Placera pekfingret nära gevär utlösare. Håll med andra handen vapnet nära där lager och fat möts.

2 Titta med din dominanta ögat genom spöket ringen.

3 Sikta geväret på din tilltänkta mål.

4 Titta igenom spöket ringen och ner gevärspipa, så att du ser både synen stolpen och målet. Nivå inlägget på plats på målet du vill träffa.

5 Manövrera gevärspipa uppåt eller nedåt så att inlägget är centrerad i spöket ringen.

6 Pull the trigger.

Hur man installerar Ghost ring Sevärt på ett hagelgevär


De främre spöke ring sevärdheter är lägre profil platser som är en cirkel med en liten arm i mitten av cirkeln. Den bakre spöke ring syn är en liten fyrkantig bit av metall med ett hack klipp från mitten. Beståndet främre och bakre sevärdheter kommer att behöva tas bort och spöket sevärdheter måste vara modellspecifika för att kunna korrekt monterad på hagelgevär.

Instruktioner

1 Ta bort aktie främre och bakre sevärdheter från hagelgeväret använder vapnet smithing verktygsuppsättning. Skruva fästskruvarna eller peka ut den koniska stift säkra sevärdheterna till hagelgevär. Dra de främre och bakre sevärdheter bort av shot gun och placera dem på en säker ren plats.

2 Placera den främre spöke sikte på spetsen av hagelgevär s fat. Byt ut fästskruven eller koniska stift till pipan och syn att säkra den till hagelgevär.

3 Placera den bakre ghost sikte på den bakre delen av hagelgevär och ersätta den fästskruv eller avsmalningen stiftet som säkrar syn för de hagelgevär.

4 Ta shot gun till skjutbanan och noll i de nya spöke sevärdheter.

Tips

  • För att undvika att skjuta sig själv eller någon annan, se till att hagelgevär är tom innan du börjar jobbet.

Spöke ring Vs. Rifle sevärdheter


En av de viktigaste delarna av skjutvapen är synen, och ett skjut entusiast har många alternativ när det gäller att välja platser. Geväret syn, annars känd som en öppen syn, är den enklaste formen av syn. Spöket ring syn är en form av öppnings syn utvecklades mer nyligen för användning med skjutvapen.

Historia

Den första människan bärbara skjutvapen med gevär sevärdheter var arkebuse, uppfanns på 15-talet. Några av de första innovationer inom skjutvapen inblandade utveckla någon form av målsikte att möjliggöra en större noggrannhet. Som skjutvapen innovation utvecklats genom den industriella revolutionen, så gjorde användning av alltmer noggranna sevärdheterna, som gjordes av järn precis som skjutvapen själva. Så småningom kom öppnings sevärdheter i bruk som en mer exakt alternativ till öppna platser. En av de nyare innovationer i öppnings sevärdheter är spöket ring sikte.

Typer av sevärdheter

Det finns många faktorer som bidrar till riktigheten av skjutvapen. Bland dem är kvaliteten på och cylinderns längd, typen av kula som används och den typ av siktsystemet utnyttjas. Progressionen av siktsystem för skjutvapen börjar med öppna gevärs sevärdheterna, som är den minst noggranna, men också det enklaste och mest tillförlitliga. Därefter bländar sevärdheterna är den mest korrekta av alla järn sevärdheter men är också något mer skör. Kikarsikten tillåter skyttar att exakt slå mål från tusentals meter; Men, dessa komplexa och dyra omfattningar är extremt sköra i jämförelse med öppna riktmedel.

Fungera

Öppna gevär sevärdheter består vanligen av en bakre syn med en V-hack eller fyrkantig klippa ut i mitten och en främre syn post tänkt att vila i det hack eller klippa ut. När en skytt ser kornet i siktet utskurna placerad i mitten av målet, har han en bra syn bild. Öppningen syn använder sig av ett hål eller ring vid den bakre och en främre post, som bör placeras i centrum av ringen. Ett spöke ring syn använder en mycket tunn ring på baksidan syn som nästan försvinner när skytten ser genom ringen på nära håll, vilket är varför det har fått namnet "ghost ring" syn. Denna syn gör det möjligt för skytten att helt enkelt titta igenom ringen mot målet samtidigt som den främre sikte stolpen i mitten av ringen för att få en bra syn bild.

Betydelse

Gevär sevärdheter är kända för sin tidlösa tillförlitlighet och noggrannhet i händerna på en skicklig och erfaren skytt. Ghost ring sevärdheter betraktas järn sevärdheter och är därför lika tillförlitliga och mer exakt än traditionella öppna gevär sevärdheter. Båda dessa former av enkla järn sevärdheter kräver en viss nivå av skicklighet som inte är nödvändig vid användning av avancerade kikarsikten. När mer komplexa system misslyckas, måste skyttarna kunna falla tillbaka på järn sevärdheter som ett alternativ för att deras skjutvapen ska fungera.

missuppfattningar

Aperture sevärdheter används på många olika skjutvapen, inklusive flera militära modeller; dock spöke ring sevärdheter som vanligtvis används på strids hagelgevär eller kulsprutepistoler för nära håll strid. Även öppnings sevärdheter är mer exakta än gevärs sevärdheter, de flesta spöke ring sevärdheter använder en stor bländare med en tunn ring, som gör det möjligt för utmärkt utgångspunkt och skjuta noggrannhet vid korta avstånd. Ghost ringar sevärdheter rekommenderas inte för användning med kraftfulla gevär för långväga skott.

Hur man monterar ett spöke ring Sight


Ett stort antal olika gevärssikten är tillgänglig för nästan alla typer av gevär på marknaden. En mängd olika sevärdheter kallas "ghost ring sikte." Dessa platser använder en cirkulär ring för att identifiera ett mål. Skytten ser genom ringen, justerar främre sikte stolpen inuti cirkeln, och skjuter på bilden precis ovanför stolpen men fortfarande inne i ringen. Detta är en mycket vanlig typ av syn på taktiska hagelgevär, som är utmärkt för nära håll användning.

Instruktioner

1 Torka av laxstjärtspår på gevär, hagelgevär eller pistol med en bomulls patch för att avlägsna olja och smuts.

2 Placera vapnet på ett bord eller annan arbetsyta.

3 Placera spöket ringen syn i laxstjärten platsen. Tryck bestämt synen i facket så långt som möjligt för hand. Synen kan endast gå i en kort sträcka innan det är för svårt att driva hand.

4 Rikta en pistol stansverktyg med mitten på den sida av siktet.

5 Knacka försiktigt stansen så att den skjuter spöket ringen i spåret. Sluta när siktet är i linje i mitten av de två ändarna av laxstjärten platsen.

6 Titta ner i ghost ring syn och rikta den främre stolpen med mitten av insidan av ringen. Om synen bilden är inte rakt ner pipan trycker sevärdheterna i endera riktningen tills synen är rak med pipan.

Oavsett om du vill ha en hagelgevär för personligt försvar, jakt eller bara vill uttrycka din rätt att bära vapen, är nödvändig för säker drift av ett skjutvapen grundläggande hagelgevär kunskap. Klasser på grundläggande hagelgevär utbildning bör innehålla viktiga delar för att bekanta nya skjutvapen ägare med sin hagelbössa.

Säkerhet

Felaktig vapenhantering kan resultera i en dödlig olycka. Grundläggande hagelgevär utbildningar bör gå över säker vapenhantering tekniker på djupet. Ämnen som pistolens "säkerhet" -funktionen, säkra riktningar för att peka en pistol, pistol kassaskåp och lagringsalternativ bör alla diskuteras.

Skytte

Alla grundläggande hagelgevär utbildningar ska ha praktisk utbildning på en pistol rad. Range etikett, skytte hållning, det är viktigt att skyddsglasögon och hörselskydd, och defensiva skytte bör läras ut.

Lasta och lasta av

Korrekt lastnings- och lossningsmetoder bör diskuteras utförligt med praktisk övning i en grundläggande hagelgevär utbildning klassen. Ämnena ska tömma en kammare, laddar ett magasin och kontroll för att se ett hagelgevär är klar - allt med en tonvikt på säkerhet.

Delar och ammunition

Studenter i en grundläggande hagelgevär klass bör undersöka varje del av ett hagelgevär och lära sin funktion. Alla grundläggande hagelgevär utbildningar bör också ha en grundläggande primer på olika typer av ammunition. Shotgun skal komponenter och hagelgevär fel också bör diskuteras.

Rengöring

Att ta hand om ett hagelgevär är avgörande för att hålla det fungerar korrekt. Alla grundläggande hagelgevär klasser bör omfatta ämnen såsom städning frekvens, rengöringsprodukter och varningsskyltar på slitage.

Peep Sight Grunderna


I skytte, är en pip syn en mekanism skytten använder för att sträva efter sitt mål. De är också kända som "riktmedel" och "ghost platser." Dessa platser kräver större skicklighet hos skytten, och de tävlar i internationella skyttetävlingar måste använda dem i stället för kikarsikten.

Sikta Peep Sight

Titt syn består av två platser: en flik metall på framsidan av pistolen, och antingen en indragen block eller metallring på baksidan av pistolen. Du siktar en pip syn genom att rikta in fliken främre metall med målet som du försöker att slå, sedan föra att metallfliken i linje med den bakre block eller ring. När man tittar ner titt syn kommer syncentralen sig i siktet, vilket gör det verkar som en dimmig bild runt främre sikte.

typer

Peep sevärdheter alla har en metallfliken på framsidan av pistolen som en främre sikte, då en av två typer av bakre sevärdheter. Den vanligaste, och krävs av skyttetävlingar, är den "partridge" typ. Dessa består av en fast blad av metall med en form, antingen en rektangel eller en halv cirkel, utskuren ur mitten på den övre delen av siktet. Detta gör det möjligt för skytten att se den främre sikte och rikta in den i centrum av den bakre sikte. Den andra typen använder en metallring för den bakre sikte. Denna typ av syn kallas ibland för en "ghost ring."

fördelar

Peep platser erbjuda skyttar ett antal fördelar. För en, kan de användas i situationer med svagt ljus än andra typer av sevärdheter. Dessa gör dem idealiska för jakt, särskilt från under täcket. Den mekaniska designen gör också skytten att göra korrekta och reproducerbara justeringar sevärdheterna för vind och avstånd.

Hur man installerar Weaver Scope Monteras på Marlin Rifles


Lever-action gevär aficionados faller i allmänhet i två grupper: de som föredrar Winchester design, och de som väljer Marlin. Naturligtvis finns det andra mönster av spak åtgärder ute, men dessa två är i särklass de största grupperna. Fans av Marlin pekar på flera funktioner i deras valda gevär som de anser ger det en fördel gentemot konkurrenterna. Vissa av dessa funktioner är subjektiva, men det finns ett område där Marlin är bevisligen överlägsen Winchester - omfattning montering. Inte alla vill ha en räckvidd på hans spak-action gevär, men för dem som gör det, är det förborrade, platt topp av Marlin idealisk för att fästa den gemensamma Weaver mount.

Instruktioner

1 Välj ett fäste. Det finns flera olika Weaver och Picatinny stil fästen är tillgängliga för Marlin plattform än du förmodligen kan föreställa sig. Både i ett stycke och tvådelade fästen finns tillgängliga från olika tillverkare. Vissa har bara ett par av monterings slitsar; andra har flera platser för olika monteringsalternativ. Inte bara köpa de första fästen du hittar.

2 Bestäm bästa placering av din mount. Det är där det är bra att ha den omfattning och ringarna i handen. De flesta Marlins har två uppsättningar monteringshål med identiska 1/2 tums avstånd, så även ett stycke montera har två alternativ i monteringsläge. Tvådelade fästen kan ha så många som åtta möjliga monteringspositioner. Löst passa ringarna till omfattningen, hitta där räckvidden måste sitta på geväret för korrekt ögonavstånd och experimentera med basen för att göra ringen monteringsspåren falla på rätt plats.

3 Ta bort påfyllningspluggarna. Det kommer att finnas fyra; en till varje monteringshål. Använda korrekt storlek skruvmejsel. Spara dessa pluggar i ditt vapensmide kit om du behöver dem senare.

4 Rengör monteringsytorna och hål av både geväret och fästet med alkohol.

5 Placera fästet i rätt position. Kontrollera att hålen i fästet i linje med de gängade hålen i geväret mottagaren.

6 Installera skruvarna som följde med fästet. Rengör dem först med alkohol, sedan installera dem löst i de två sluthålen, följt av inombords hålen. När alla skruvar är på plats och håller fästet i linje, en i taget ta bort skruvarna, placera en enda droppe gänglåsning på gängorna och sätt tillbaka skruven, dra åt den med en tätt passande skruvmejsel.

7 Placera offset hammaren sporre på hammaren. Sporre ska peka mot din dominanta hand, dvs till höger om du är högerhänt. Placera en droppe gänglåsning på gängorna på ställskruven och dra åt den med lämplig insexnyckel.

Tips

  • Geväret är fortfarande användbar med fabriksjärn sevärdheter med omfattningen bort, även om fästet är kvar på plats.
  • Omfattning fästen finns tillgängliga för Marlin som innehåller en ghost-ring bländare syn i den bakre delen av fästet själv.
  • Dubbelkolla att ditt gevär lossas innan du försöker arbeta på det.

Enligt National Safety Council, de flesta icke-dödliga olyckor i hemmet inträffar i köket. En vanlig olycka är skurna fingrar, från knivar, saxar eller från en apparat, såsom en elektrisk konservöppnare. Osäker användning av elektrisk konservöppnare kan resultera i avklippta fingrar och förorenad mat.

Vilka är farorna?

Efter burköppnare tar toppen på burken, kanten på efterkälken kan lätt skära fingrarna. På utsidan av burken har samlat damm och bakterier samtidigt som transporteras, lagras och tog hem. Om den borttagna topp kommer i kontakt med mat i burken, kommer smuts och bakterier kan överföras.

förhindra skada

Håll bladet ren, eftersom smutsiga blad kommer ofta får tråkig, stör korrekt drift av öppnaren. Många konservöppnare modeller har en separat blad arm som du kan ta bort för tvätt. Se till att bladet håller skärpan för att skapa en jämn kant när toppen skärs från en burk. Ojämna kanter kan orsaka en otäck sår. Om en fristående lock faller in i mat, inte riskerar att skära dig själv genom att försöka plocka ut med händerna; Använd en plastsked. Dra alltid ur öppnaren vid rengöring eller vässa bladet. Positionera konservöppnaren s sladden borta från bänk kanter för att minimera risken för någon att dra ner eller knackar apparaten över.

förhindra förorening

Matrester, fett eller damm på bladet kan förorena din mat. Kontrollera kniven före varje användning. När det är möjligt, väljer kan konservöppnare med magnetiska lock lyftar att fånga locket efter att den har tagits bort. Locket kan överföra bakterier från utsidan av burken i maten.

Andra alternativ

Även om den grundläggande utformningen av den elektriska konservöppnare inte har ändrats sedan dess uppfinning i 1931 har tillverkare nyligen erbjudit modeller som behandlar några av dessa faror. Vissa konservöppnare skär runt utsidan av burken snarare än insidan kanten och lämnar en oklippt kant för hantering av locket. Det finns trådlösa modeller och de som mount nedanför skåp eller på väggen, vilket minskar risken för att knacka av maskinen disken.

Rekommendation

Särskilt konservöppnare modeller kan ha sina egna säkerhetsfunktioner och rekommendationer. Var noga med att kontrollera din konservöppnare anvisningen för ytterligare säkerhetsinstruktioner som är specifika för modellen.

Dricks

Även om hushållet kan konservöppnare är en elektrisk ett, bör en manuell öppnare hållas till hands. I annat fall skulle ett strömavbrott lämna dig utan tillgång till några av dina livsmedel. Dessutom, om du behöver för att evakuera ditt hem på grund av en nödsituation (naturkatastrof eller nätproblem), du behöver något portabel.

Ruger Mini-30 är ett populärt val för korta avstånd rådjursjakt i brushy områden. Den kompakta, automatgevär har en relativt lätt spark när kamrar med 7,62-by-39 belastning. Geväret pekar väl och är bekväm att bära. Det kanske inte är den vanliga rådjur-jakt gevär, men det definitivt har funktioner som är attraktiva.

Instruktioner

1 Köp typ av magasin och ammunition som ska användas. En fem-shot, löstagbar magasin är tillräcklig för rådjursjakt. Ammunition är ganska billigt eftersom 7,62-by-39 används i militära gevär. Mini-30 har en 200-yard maximal räckvidd för rådjur

2 Syn i pistolen med hjälp av ghost-ring-öppning bakre sikte och skyddade, bländfri främre sikte. Ruger Mini-30 är tillförlitliga och korrekta. Mini-30 levereras med räckvidd fästen, men den öppna peep-syn fungerar bra vid ca 100 varv.

3 Läs lagar eller förordningar i ditt område för acceptabla användning av gevär, däribland tidningen kapacitet.

Med hjälp av ett hagelgevär kan vara ett effektivt självförsvar vapen både i långväga självförsvar och i nära kvartalet bekämpa. Shotgun har varit en beprövad metod för att inte bara avskräcka en angripare utan att kuva honom om det behövs.

Instruktioner

1 Öva på. Om du vill använda ett hagelgevär som självförsvar vapen är på det sätt du skjuta den. Men innan du börjar tänka att du kan använda det på det här sättet måste du ha viss utbildning och en hel del övning på en skjutbana. Skytte vapnet kommer inte bara få dig mer förtrogen med vapnet, men kommer att ge dig förtroende för vad den kan göra.

2 Säkerhet. Du måste komma ihåg och arbeta på åtgärder för säkerhet vid användning av ett hagelgevär som ett vapen. Detta kan åstadkommas genom att följa några enkla säkerhetsbestämmelser. Se till att när du tränar med ditt hagelgevär för att dubbelkolla och se till att det inte är laddad. Detta är en snabb och enkel uppgift som kan rädda ditt liv eller livet för någon annan. Detta gör att du kan öva att komma till ditt vapen snabbt och fyller snabbt.

3 Laddar din pistol. Laddar din pistol snabbt och säkert är nyckeln till att använda din hagelbössa för självförsvar. En sak du behöver göra är att hålla din ammunition nära din pistol. Att hålla din pistol laddad rekommenderas inte, särskilt om du har barn i eller runt ditt hus. Det finns många alternativ lagring som gör att du kan hålla din ammunition i närheten utan att behöva söka ut om det behövs snabbt.

4 Nära kvartalet bekämpa. Ett annat bra sätt att använda din shot gun som självförsvar vapen är att använda den i närstrid. Detta kan göras mycket enkelt med hjälp av lager av vapnet som antingen en mejsling vapen eller en fladdermus. Ett föreslaget sätt att använda det är om du är ute ammunition eller om det är obelastad är att slå din motståndare med snabba slag till antingen huvudet eller ljumsken.

Tips

  • Läs mer om nära kvartalet bekämpa. Kenpo karate skolor och andra kampsporter träningsskolor är bra ställen att starta.