XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

gammaldags huskurer mot skabb

Hem botemedel mot skabb hos barn

Den kvinnliga skabb kvalster, Sarcoptes scabiei, tunnlar under huden på angripna barn och vuxna, som orsakar intensiv klåda och utslag. En global folkhälsoproblem är skabb överförs genom kontakt med smittade hud eller sängkläder. Eftersom dessa angrepp ofta motstå konventionell behandling, kan föräldrar som vill undvika mediciner vill prova naturläkemedel; bör dock sjukvårdspersonal konsulteras innan du försöker behandla skabb hos barn med huskurer.

Tea Tree Oil

Melaleuca alternifolia, eller tea tree, är hemma i Australien. Forskare där studerat behandling av avancerad eller crusted, skabb ses i Smittskydds Ward från Royal Darwin Hospital, där motståndet mot permetrin krämer och orala ivermektin är problematisk. Ivermektin används för att behandla mänskliga skabb i många länder, men i USA är det bara godkänd för veterinärt bruk. I den australiska studien kvalster skördats från en 20-årig Aboriginal kvinna och placeras i kontinuerlig direktkontakt med antingen tea tree-olja eller permetrin. I en 24-timmars observationsperioden, tea tree-olja dödade skabb kvalster snabbare än permetrin. Forskare funnit att en 5-procentig lösning av tea tree-olja hade den högsta effekten, och isolerade terpinen-4-ol i form av den aktiva beståndsdelen. Studien publicerades i maj 2004 "Archives of Dermatology." Eteriska oljor orsaka mild hudirritation hos vissa individer; användning av en enda botemedel i taget och testning av ett litet område till att börja med rekommenderas.

kryddnejlikeolja

Forskning som publicerades i augusti 2010 av Public Library of Science testade tre eteriska oljor och fyra rena föreningar som delar en kemisk bas av eugenol på permetrin-resistent skabb kvalster i grisar och kaniner. Skabb kvalster är artspecifika; mänskliga skabb kan inte fullfölja hela livscykel på djur, och vice versa. Forskarna fann att kryddnejlika olja som innehåller mest eugenol, var mycket effektivt i att rensa kvalsterangrepp på djur. Muskot olja var måttligt effektiva, och ylang ylang, en parfymingrediens, visade den minsta effekt. Kryddnejlika olja kan säkert produceras hemma, och det är kommersiellt tillverkade preparat tillverkade av endast knoppar av anläggningen; Billigare import kan använda stjälkar och blad, delar som innehåller hudirriterande.

Neemolja

Vissa pakistanska bönder använder en hemmagjord extrakt av Neem utsäde kärnor för att behandla en typ av sarcoptes kvalster som angriper får. Forskarna har använt 40 lamm att jämföra effektiviteten av Neem olja dosering djuren med ivermektin, en dyrare behandling som klarats upp angrepp inom 16 dagar. I syfte att erhålla liknande resultat med extraktet, var en hög koncentration av neem-olja behövs, vilket motsvarar en 20-procentig lösning. Författarna till studien, som publicerades i januari 2008 frågan om "Journal of Ethnopharmacology" slutsatsen att huskur fungerar och är kostnadseffektiv när den tillämpas på rätt sätt. Neem olja är ofta späds med vatten och lavendelolja att dölja stickande lukt. Den har en bitter smak och kan ha toxiska effekter vid förtäring.

Huskurer mot bakterieinfektioner

Av de tusentals arter av bakterier i naturen, endast en procent orsaka infektioner hos människor, enligt MedlinePlus. Staphylococcus arter, Streptococcus-arter och E. coli är den mest framträdande bland patogener. Antibiotika är drogerna val att behandla bakterieinfektioner men de flesta har biverkningar. Enkla och naturläkemedel med minimala bieffekter kan administreras hemma för att behandla och förebygga bakteriella infektioner, men det är viktigt att notera att dessa metoder inte ersätta professionell sjukvård.

Botemedel för bakteriell Diarré

Dricka mycket vätska, såsom vatten, buljonger och juice, kan spela en viktig roll för att upprätthålla den allmänna hälsan. Vätskor kan hjälpa spola bakterier från kroppen via urinen. Vätskor hjälper också till att förbättra blodcirkulationen i kroppen och därigenom förbättra immunitet och kroppens förmåga att bekämpa infektioner. Mayo Clinic varnar dricka äpple eller päron juice, koffein och alkohol när som lider av diarré, som vanligtvis förknippas med bakteriella gastrointestinala infektioner. Konsumtionen av halvfasta livsmedel och låg-fiber livsmedel och undvika mejeriprodukter kan också bidra till att förbättra tarmrörelser och diarré.

Botemedel för bakteriella öroninfektioner

De flesta läkare föredrar att vänta flera dagar innan förskrivning antibiotika för öroninfektioner. Huskurer som att trycka på en varm påse saltvatten mot örat kan ge lindring från öra smärta och förhindra överanvändning av antibiotika. University of Maryland Medical Center rekommenderar en teknik som kallas Valsalva manöver som innebär att man tar ett djupt andetag, stänga munnen och blåser näsan försiktigt samtidigt som du klämmer den ordentligt stängd. Denna process öppnar örontrumpeten och ger befrielse från kronisk täppt känsla som åtföljer öroninflammation. Dessa tekniker tillsammans med konsumtion av vätskor och en hälsosam kost kan bidra till att förbättra den övergripande immunitet i kroppen, och därigenom hjälpa enskilda bekämpa infektionen.

Botemedel för hosta och förkylning

Även säkerheten och effektiviteten av kalla och hosta mediciner och antibiotika för att behandla vanliga övre luftvägsinfektioner ifrågasätts, kan flera enkla åtgärder vidtas hemma för att ge lindring för patienten och för att förbättra den naturliga kroppens förmåga att bekämpa bakterie infektion. Cincinnati Barnsjukhus förespråkar användning av cool-dimma luftfuktare och nasala koksaltlösning spray för att öppna upp de täppt näsgångarna. Dricka mycket vätska kan också hjälpa en person återhämta sig från en bakteriell luftvägsinfektion.

Botemedel för bakteriell vaginos

Placera is förpackningar på underlivet och sitta i en sval bad med bakpulver eller Epsom salt för att minska ömhet och klåda i samband med en vaginal infektion. Merck Manuals Online Medicinska biblioteket rekommenderar också att spola underlivet med ljummet vatten pressas ur en vattenflaska, undvika starka, doftande tvålar och övergripande hygien underlivet för att behandla bakteriell vaginos.

Botemedel för bakteriell Urinvägsinfektioner

Dricker minst en eller två glas tranbär eller blåbärsjuice per dag är känt för att förhindra kolonisering av bakterierna i urinblåsan. Intag av stora mängder vatten och äta en kopp ananas kan också hjälpa behandla urinvägsinfektioner. Ta C-vitamin tillskott kan också surgöra urinen och döda bakterier som orsakar infektionen.

Skabb är en smittsam hudsjukdom som orsakas av små kvalster. Symtomen omfattar klåda, utslag, sår och / eller linjer penn märke på huden. Hos små barn, huvud, nacke, axlar, handflator och fotsulor mest drabbade. Hos äldre barn och vuxna, är händer, handleder, könsorgan och buken mest drabbade.

vanliga behandlingar

Receptbelagda krämer används ofta för att behandla skabb. Den aktiva substansen är vanligtvis permetrin. Krämer tillämpas över hela kroppen. Hela familjen eller sexuella partners av smittade människor kan behöva behandlas, även om de inte har symtom. Om ditt ärende är intensiv, kan din läkare ordinera ivermektin eller annan piller. Du kan fortfarande klia efter påbörjad behandling, men tillståndet bör avta snabbt.

naturliga botemedel

Du kan minska klåda med häftiga suger, kylbalsam och antihistaminer, men dessa räcker inte kommer att döda kvalstren. Eterisk olja av kryddnejlika har visat att utrota skabb. Svavel är en gammal behandling som vanligtvis kommer i en kräm och bör tillämpas på hela kroppen. Tvätta bort krämen efter 24 timmar och återanvända. Innan du använder, testa den på en liten del av huden för att utesluta en allergi svavel.

Förebyggande

För att förhindra skabb framkallande kvalster från att infektera dig i första hand, tvätta sängkläder i varmt vatten och torka dem på torktumlaren höga värmefixering. Noggrant dammsuga ditt golv, mattor, klädsel, gardiner och allt annat du kan inte tvätta.

Botemedel mot skabb


Skabb är en mycket smittsam, kliande hudåkomma som uppstår när du är angripen av den "mänskliga itch kvalster." Den mikroskopiska, åtta-legged parasit hålor i den övre lagret av huden, där den lägger sina ägg. Skabb sprids genom direkt eller sexuell kontakt. Flera behandlingar finns tillgängliga, men alla måste förskrivas av läkare.

recept~~POS=TRUNC Behandlingar

Första linjens behandlingar består av utvärtes läkemedel som permetrin eller krotamiton, under varumärkena Aciticine, Elimite och Eurax. Dessa lokalverkande appliceras på hela kroppen och kvar på åtminstone åtta timmar, sköljdes sedan bort.

Lindan är ett annat recept lokal applicering som dödar skabb när första linjens behandlingar misslyckas, eller en patient kan inte tolerera dem. Emellertid har det potentiellt farliga biverkningar när de används felaktigt. Den amerikanska Food and Drug Administration varnar användning av lindan av barn, äldre, personer med undertryckta immunsystem, och personer som väger mindre än 110 pounds.

Efterbehandling

Receptlokalverkande döda skabb snabbt. Däremot kan avföring och kvalsterproteiner kvar under huden och orsaka en allergisk reaktion i en vecka eller längre. Många patienter kan finna att deras hud kliar fortfarande lika illa som det gjorde innan behandlingen. Men inte behövs en annan tillämpning av recept aktuell grädde.

Ta svala bad eller tillämpa en sval, fuktig disktrasa till de drabbade områdena kan minska klåda. Calamine eller Aveeno lotion kan hjälpa när de appliceras på de drabbade områdena. Din läkare kan rekommendera att ta en over-the-counter antihistamin tills klåda och rodnad avtar.

Behandling Home

Medan skabb kvalster normalt inte kan överleva mer än ett par dagar utan en mänsklig värd, kan reinfestation uppstå om lämpliga åtgärder inte vidtas. Sängkläder, uppstoppade djur och kläder hanteras eller används av angripna personen tre dagar före behandling ska maskintvättas och torkas på heta cykler. Något som inte kan tvättas bör förvaras i en plastpåse eller behållare i minst en vecka.

Om du har fått diagnosen skabb, kommer alla i ditt hushåll måste behandlas samtidigt.

Skabb är en hudåkomma orsakad av små kvalster som kallas Sarcoptes scabiei. Kvalster orsakar svår klåda där mite Burrows in i huden. Skabb är smittsam och sprids lätt genom fysisk kontakt. Medan skabb kan behandlas med OTC-läkemedel, är det alltid bäst att rådgöra med din läkare om du tror att du har smittats skabb.

Svavel

Produkter som innehåller svavel kommer att hjälpa bota skabb. Du kan köpa svavel krämer över disk på ditt lokala apotek. Svavel är säker för barn och vuxna; Dock bör du rådgöra med ditt barns barnläkare innan du använder någon behandling. Många av de krämer som innehåller svavel marknadsförs för behandling av akne, men dessa produkter har också visat sig vara effektiva vid behandling av skabb.

Permathrin

Att bota skabb, köpa krämer som innehåller åtmin koppel 5 procent Permetrin såsom Kwellada-P eller Nix Dermal Cream. Båda dessa produkter kan köpas på de flesta apotek eller på nätet. Applicera krämen till de drabbade områdena, lämna på natten och sedan tvätta bort följande dag i duschen.

Tea Tree Oil

Tea tree olja är en naturlig bota skabb och har anti-bakteriella och anti-svamp egenskaper som kommer att desinficera sår kvar av skabb. Du kan köpa tea tree olja på de flesta vitamin butiker eller din lokala hälsokostaffär. Applicera oljan direkt på de drabbade områdena i huden flera gånger om dagen.

Skabb är en hudinfektion som orsakas av ett slags hud kvalster, som Burrows under huden och orsakar finnar och intensiv klåda. Det är också mycket smittsam. Lyckligtvis kan du följa några tips runt ditt hus för att förebygga och avhjälpa tillstånd.

Klåda

För att förhindra klåda, prova blötläggning i ett kallt bad eller beläggning själv i kylbalsam. Dessutom kan ta ett antihistamin, såsom Dermisil (en hudkräm), eller ett smärtstillande bidra till att lindra klåda och den efterföljande smärta och irritation som kan orsakas av den. Men inte coat håret och huden med fotogen eller skrubba med hårda tvålar, som faktiskt kan orsaka ytterligare irritation.

hus Förberedelser

Det är viktigt att befria ditt hem av skabb. När du börjar behandla dig själv, göra samma sak med ditt hem. Dammsug ditt hus och bil, och tvätta alla lakan, handdukar och kläder i varmt vatten. Sedan torka dem i värme.

Tea Tree Oil

Tea tree olja utvinns ur en australisk växt och är effektiv i att döda skabb kvalster och deras ägg. Den härdar också klåda och läker huden. Sätt 20 droppar olja i ett varmt bad två gånger dagligen och dra i det. Även gälla vissa olja direkt till de infekterade områdena två gånger om dagen.

Neemolja

Neem olja stoppar uppfödning av parasiter i huden och lugnar smärta och klåda. Häll lite Neem blad tinktur och några matskedar Neem olja i ett varmt bad och blöt i ca 15 minuter. När du tvättar, tillämpa Neem lotion att behandla irriterad hud.

Homeopatiska botemedel mot skabb


Skabb är en kliande hudåkomma orsakad av en liten grävande kvalster kallas Sarcoptes scabiei. Kvalster s hålor eller spår visas som oregelbundna röda blåsor eller knölar på huden. Skabb är en smittsam sjukdom som kan spridas snabbt genom samhällen, bostäder och grupper. Det är viktigt att behandla skabb, som sekundära infektioner såsom impetigo kan förekomma. Behandling för hela familjer, sjukhem, klasser eller organisationer brukar rekommenderas av läkare för att bli av med kvalster.

Traditionella behandlingar för skabb

Både aktuella och orala läkemedel förskrivs för skabb; typiskt är hela familjer eller de i nära kontakt med infekterade personer behandlas som en försiktighetsåtgärd eftersom skabb sprids så lätt.

Utvärtes läkemedel såsom permetrin och krotamiton tillämpas över hela kroppen från nacken ner. Även om kvalster dödas snabbt, kan klåda fortsätter att förekomma. Lugnande klåda läkemedel och lösningar är föreskrivna eller köpas över disk för att motverka klåda. Antihistaminer kan också minska klåda.

Orala läkemedel normalt föreskrivs för personer som en försiktighetsåtgärd - för dem med nedsatt immunförsvar, eller för dem som inte svarar på aktuella salvor eller krämer.

Förutom att behandla effekterna av skabb måste alla kläder och sängkläder tvättas i tvål, varmt vatten och torkas på hög värme för att döda eventuella kvarvarande kvalster. Kuddar, skrymmande sängkläder och andra föremål kan placeras i förseglade plastpåsar för ungefär en vecka att svälta och döda eventuella kvarvarande kvalster.

Homeopatisk behandling för skabb

Homeopatisk medicin rekommenderar att salvor svavel användas för att behandla skabb fem nätter i rad. Efter badet bör patienten applicera salva från nacken ner. Bomull leggings och långärmade skjortor eller långkalsonger ska bäras på natten och under kläderna tills nästa bad och salva behandling, som gör det möjligt för svavel att arbeta så effektivt som möjligt. Bomullshandskar ska användas på natten. Efter den femte natten, bör ett reningsbad tas. Under salva behandling bör olivolja appliceras två till tre gånger per dag för att minska klåda och obehag.

Spotta upp under matning är inte ovanligt att många barn; men spotta upp för mycket kan vara ett tecken på sura uppstötningar. Ibland medicinering är nödvändig, men det är bäst att få ett andra utlåtande innan de ger ett främmande ämne till ett barn med en sådan känslig matsmältningssystem. I de flesta fall är en situation som kan lösas naturligt. Det finns ett antal huskurer för sura uppstötningar för en baby som fungerar.

Mata Time Tyst

Gör varje matdags en lugn och fridfull tid. Försök att se till att skapa en lugn miljö, och mata ditt barn när hon är avslappnad. Undvik för mycket stimulans efter utfodring samt.

rapa Vanliga

Spädbarn med sura uppstötningar bör burped regelbundet medan utfodring. Det hjälper till att hålla luft från att bygga upp i sin lilla mage som kan förvärra sura uppstötningar. Börja med att rapa barnet före utfodring. Håll honom upprätt i knät. Stödja hans huvud med handen, och gnugga eller klappa ryggen. Inte rapa barnet över axeln eftersom det sätter press på buken. Rapa halvvägs genom utfodring, och igen när du är klar.

Kontrollera Hålstorlek av bröstvårtan

Det finns flaskor för varje steg i ditt barns utfodring utveckling. Bröstvårtorna av flaskorna kommer att ha sex hål av varierande storlek. Om du har ett barn med sura uppstötningar, bör du kontrollera bröstvårtan att se till att det är rätt storlek. Ett hål som är för stor kommer att bringa mjölken att strömma för fort. Om det är för litet ditt barn kommer att behöva arbeta mycket svårare att få mjölk och kan hamna gulping i extra luft. För att kontrollera bröstvårtan så att du har rätt storlek, hålla en flaska mjölk upp och ned. Endast några få droppar mjölk bör sippra ut när du gör detta.

Tjockare mjölk

Ibland tillsätta en liten mängd av baby spannmål till formel eller uttryckt bröstmjölk kan lindra ditt barns sura uppstötningar. Du kommer förmodligen att behöva justera storleken på bröstvårtan hålet så att barnet kan dricka tjockare mjölk eller formel. Innan du gör detta, diskutera det med din läkare för att se till att det är okej.

De flesta naturliga botemedel för förkylningar, såsom zink sugtabletter och naturläkemedel droppar, inte har testats utförligt i gravida kvinnor. Det är bäst att undvika mediciner, både naturliga och inte så mycket som möjligt under graviditeten. Men det finns icke-medicinska sätt att lindra förkylningssymptom som är säkra för gravida kvinnor.

Att göra

Ta varmt, inte hot, duschar för att lindra instängdhet. Se till att duschar inte pågå i mer än 10 minuter, så att du inte blir trött eller yr.

Sömn eller tupplur i en vilstol eller stöttas upp av kuddar. Är åtminstone delvis upprätt hjälper slem rinna ut näsan och inte ner i halsen. Detta kommer att underlätta andningen.

Få extra vila. Din kropp är redan arbetar för att växa ett människoliv så ta väl hand om det genom att få tillräckligt med vila bör prioriteras i alla fall. Lägg i det faktum att du har en kall och vikten av resten dubblar, särskilt om du undviker läkemedel som lindrar symtomen och ger dig en falsk känsla av vila.

Att dricka

Håll kroppen återfuktad genom att dricka mycket vätska. Vatten är alltid ett bra val, men apelsin eller äppeljuice kan ge extra vitamin C. Kycklingsoppa och koffeinfritt te är mer fyllning alternativ. Deras värme kan också hjälpa till med nästäppa.

En halsont kan bli tröstad av en saltvatten gurgla. Saltet drar ut slem och minskar svullnad. Lös en fjärdedel tesked salt i åtta uns av varmt vatten.

Att använda

Använd en luftfuktare för att hålla luften omkring dig fuktig. Detta kommer att förhindra torr hosta och kan hjälpa till med instängdhet. Ett annat sätt att hjälpa instängdhet är att använda saltlösning (saltvatten) droppar eller spray. Följ anvisningarna på flaskan, som kommer att säga exakt hur många sprayer eller droppar att använda i varje näsborre och hur lång tid att vänta innan blåser näsan.

Hjälp sinus tryck med hjälp av en varm, våt trasa. Trycka trasan i ansiktet kan hjälpa till att frigöra trafikstockningar och därmed avlasta trycket eller smärta.

Kokosolja och skabb

Skabb angrepp är mycket obehagligt, på grund av intensiv klåda som uppkommer genom aktivering av immunsystemet som svar på kvalster, kvalster ägg och kvalster avfall. Om du letar efter en naturlig behandling av skabb, kanske du undrar om kokosolja kommer att göra susen. Även om det kan verka för att lindra symptom på individuell basis, finns det inga vetenskapliga belägg för att kokosolja är en effektiv behandling för skabb.

Kokosolja

Kokosnötter är frukten av kokospalmens, som växer i fuktiga, tropiska klimat. Kött av kokos är rik på kalorier och fett, och kokosnötter innehåller en elektrolyt rikt vatten-baserad lösning i dem som har blivit populärt på senare år som ett kosttillskott. Kokosolja kommer från köttet av muttern själv och är hög i mättade fetter, som är mindre hjärtvänlig av kostfetter.

Skabb

Skabb kvalster, Sarcoptes scabiei, lever under huden och överförs från person till person genom kontakt. Om du bor med någon med skabb, kommer du förmodligen få dem också. Enligt PubMed Health, de är särskilt vanligt i vårdhem och daghem, där det finns en hög befolkningstäthet av individer med mindre än optimal immunsystemets funktion. Kvalster aktiverar immunceller, vilka frisätter histamin och andra kemikalier som orsakar intensiv klåda.

Kokosolja för skabb

Kokosolja är en vanlig huskur mot skabb i Indien, förklarar Dr.. M. Bhandary och kollegor i en artikel i den vetenskapliga publikation 1995 "Journal of Ethnopharmacology." Med all sannolikhet, att applicera ett tjockt lager av oljan täcker lufthål genom vilket skabb kvalster få syre och kväver dem. Det är inte tillräckligt att använda olja sparsamt, men som själva oljan inte har visat sig vara vetenskapligt kvalsterdödande egenskaper.

effektiva behandlingar

Om du inte är villig att verkligen slather dig med kokosolja i en omfattning som inte är förenlig med att bära kläder, du är osannolikt att hitta någon lättnad från skabb angrepp som en produkt av kokosnötolja användning. Istället MayoClinic.com konstaterar att din läkare kan ordinera en aktuell kräm som innehåller kvalster-dödande ämnen såsom permetrin. Tillsammans med ett botemedel för att lindra klåda, så länge som din hud gör sig av kvalster, kommer krämer ge mer effektivt och bekvämt lättnad än en kokosolja slathering.