XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

gå ner i vikt med havrekli

Hur gå ner i vikt med P90X. Gå ner i vikt är en kamp för de flesta människor. Även människor kan leva ett hälsosamt liv genom att titta på deras kost och motion, hitta rätt motion kan ibland vara svårt. P90X viktminskning systemet ger ett stort arbete ut rutin garanterat att hjälpa någon gå ner i vikt snabbt.

Instruktioner

1 Forskning P90X. Det är viktigt att förstå hur systemet fungerar innan du startar programmet. Det är en hög intensitet träning som använder 12 muskel inriktning träning för att få dig i form i 90 dagar. Träningen leds i bekvämligheten av ditt hem med DVD för ett pris.

2 Bestäm om P90X systemet är den rätta för dig. Se till att du har en fungerande DVD-spelare korrekt ansluten till en TV i ett rum med gott om utrymme för att arbeta ut. Denna kompletta systemet består av ett antal DVD-pass, där varje DVD riktar en annan muskelgrupp. Du kan beställa P90X systemet Ultimate Fitness Gear hemsida. Priset för detta system är jämförbar med kostnaden för många gym "registreringsavgifter, men till skillnad från den lokala gym, du får träna i bekvämligheten av ditt eget hem.

3 Läs igenom den information som åtföljer programmet helt innan P90X systemet. Det är viktigt att förstå de rör sig innan du startar systemet. Om du inte gör det rör sig korrekt, kommer det inte att ge önskat resultat. Och alltid kontrollera med din läkare innan du påbörjar någon ny diet eller motion rutin.

4 Följ P90X systemet exakt. För att systemet ska fungera till maximalt resultat och i den tid de garanterar, måste du göra drag korrekt, för önskad tid, och för den tid de bedömer är bäst. Om träning är alltför svårt, börja smått och arbeta dig uppåt. Men inte förvänta sig snabba resultat de garanterar; de är oftast ett undantag och inte normen.

Så tidigt som 2000 f.Kr. kineserna använde akupressur som ett sätt att behandla och lindra en mängd olika hygienkrav. Akupressur är tillämpningen av tryck på vissa punkter på kroppen för att uppnå ett önskat resultat. Det är ofta används för att behandla sjukdomar och andra hygienkrav samt att främja avslappning. Inom de senaste tio åren människor har alltmer använt denna alternativa metod för att underlätta viktminskning.

Instruktioner

Hur gå ner i vikt med hjälp av akupressur

1 Applicera tryck på aptit kontroll punkten ligger på köttiga utsprånget i örat, som inte ska förväxlas med örsnibben. Placera spetsen på pekfingret på käken bredvid örat. Leta upp mest mängd rörelse i käken genom att öppna och stänga munnen. Detta område bör vara alldeles intill den köttiga utskjutande örat. Placera denna del av örat mellan tummen och pekfingret, och utöva påtryckningar för cirka två minuter. Börja och avsluta akupressur session genom att stimulera denna punkt.

2 Leta reda på en av de akupressurpunkter för din mjälte, S6. Stimulera denna punkt kommer att ha en stärkande effekt på matsmältningssystemet.

Använd fingrarna för att hitta mitten av ankelbenet, och skjut upp bredden av fyra fingrar. Poängen är mot baksidan av benet, strax utanför ben. Utöva tryck på denna punkt med tummen eller din knoge. Stadigt öka trycket tills den är fast, håll i ungefär en minut, och sedan gradvis släppa trycket.

3 Bestäm platsen för en mage punkt, St 36, hjälper att närande chi och blod. Det resulterar också i positiva fördelar för matsmältningssystemet.

Hitta denna punkt fyra fingerbredder nedanför knäskålen, och ett finger bredd på utsidan av din skenbenet. Kontrollera att se om du är på rätt plats genom att böja foten upp och ner. Om du känner muskeln rör sig under fingrarna, du är på rätt plats. Bibehålla måttlig eller fast tryck i ungefär en minut.

4 Hitta platsen för Spleen 9, som är mycket nära St 36. Från St 36, dra fingrarna över din skenbenet tills du når insidan av benet. Skjut sedan fingrarna upp längs skenbenet ungefär en tum tills du känner en depression. När du är det, kommer du att ha hittat Spleen 9. Applicera måttlig till fast tryck i ungefär en minut. Denna punkt är användbart vid reglering av kroppens vatten metabolism.

5 Eliminera övervikt genom att placera magen 40, som är också en plats för att hjälpa kroppen klara sig av överskjutande slem och fukt. Denna punkt ligger i mitten av den yttre underbenet, cirka två fingerbredder bakom skenbenet. Utöva tryck på denna punkt med fingrarna i ungefär en minut.

6 Rensa överskottsvärme och fukt från kroppen och reglera tarm aktivitet, genom att placera tjocktarmen 11 eller Li 11. Lokalisera detta genom att förlänga din vänstra arm framför bröstet som om du håller en dryckesbägare i handen. Tryckpunkten kan hittas på utsidan slutet av veck på armen vid leden armbågen. Utöva tryck på denna punkt med höger tumme medan du håller din vänstra hand nära bröstet. Håll i ungefär en minut och sedan byta vapen.

Tips

 • Var medveten om att akupressur ensam inte kommer att orsaka viktminskning. Denna metod måste kombineras med en hälsosam diet och måttlig motion för att hjälpa dig att nå din viktminskning mål.
 • Om du någon gång samtidigt som man övar akupressur du känner smärta, stoppa trycket omedelbart.

En obehandlad sköldkörtel är ett tillstånd som påverkar sköldkörtelhormon, som löper kroppens ämnesomsättning. Detta kan vara "hypertyreos," ett tillstånd som orsakas av överproduktion av sköldkörtelhormon --- symtom viktminskning, ökad puls, svettning och darrande händer. Det motsatta förhållandet är "hypotyreos", när kroppen producerar en otillräcklig mängd av detta hormon. Detta kan framkalla symtom på en långsam ämnesomsättning, som viktökning även med en minskad aptit och konstant trötthet. Det är riskabelt att låta din sköldkörtel problem att gå obehandlat, men fortfarande möjligt att gå ner i vikt med hjälp av grundläggande principer för viktminskning.

Instruktioner

1 Gör frukt och grönsaker din basföda. Se till att du har en bit frukt vid varje måltid och att färska grönsaker utgör två tredjedelar av din måltid portioner. Undvik fruktjuicer, som oftare än inte, de har en hel del tillsatt socker och inte fylla.

2 Drick minst 2 liter vatten per dag. Vatten spolar ut gifter, hjälper till att hålla avföring regelbundet och rensar huden. Köpa en vattenflaska som du gillar och ta med den överallt.

3 motion varje dag. Du behöver inte gå till gymmet i sig, men du måste åta sig att 30 minuters motion varje dag: cykling, löpning, skridskoåkning, simning eller promenader.

Tips

 • Med denna typ av tillstånd, måste du vara strängare och mer disciplinerade än den genomsnittliga dieter.
 • Även sköldkörteln vård är olika för alla och ofta komplicerade, är det ett behandlingsbart tillstånd och det är viktigt att du se en endokrinolog eller annan läkare.

Hur gå ner i vikt med kokosolja


Många bantare och näringsexperter vänder sig till kokosolja för sina otroliga fördelar. Många vill gå ner i vikt med kokosolja, och andra vill helt enkelt närings hälsoeffekterna av essentiella fettsyror som finns i kokosolja. Kokosolja är en utmärkt olja och kan användas vid bakning, kokning och stekning. Många också äta kokosolja rå som ett komplement, och lägga till kokosolja till smoothies, skakningar och andra drycker. Läs vidare för att lära sig att gå ner i vikt med kokosolja.

Instruktioner

1 Forskning kokosolja och läsa om dess anslutning till viktminskning. Kroppen metaboliserar kokosolja i stället för att lagra det, så det ger dig energi snarare än att göra dig fetare. Läs boken "Know Your Fats" av Mary G. Enig att lära sig om de bästa fett för din diet, inklusive kokosolja.

2 Bestäm hur mycket kokosolja du bör äta dagligen, beroende på dina personliga behov och smak för olja. Diskutera detta med din dietist eller naturläkemedel läkare om du har en för samråd. Se till att du har en balanserad kost och en hälsosam plan.

3 Ta en matsked av rå extra virgin kokosolja på morgonen för att öka din ämnesomsättning hela dagen.

4 Använd kokosolja till fett limpa kastruller, kaka kastruller, cookie blad och gryträtter när du bakar. Kokosolja är fast vid rumstemperatur och gör en stor förkortning substitut - det är mycket mer näringsrik än delvis härdade vegetabiliska oljor.

5 Blanda rå kokosolja i din shakes och smoothies, som du kan göra av yoghurt och frukt för en hälsosam dryck eller måltidsersättning.

6 Använd kokosolja istället för smör som pålägg på bröd och i dina bakverk.

Kan du verkligen gå ner i vikt med Bowflex?

Bowflex är en produktserie som ägs av fitness jätte Nautilus som innehåller hemmagym, löpband och hantlar. De flesta människor hänvisar till hemmet gym linje när de använder termen "Bowflex." Oavsett om du kan gå ner i vikt med hjälp av denna aggressivt marknads hem gym är en fråga om flera faktorer.

Hur gå ner i vikt Works

Din kropp tar in energi i form av kalorier när du äter. När du går igenom din dag, bränner kroppen dessa kalorier för att ge den energi du behöver för dina olika aktiviteter. Om du äter mer än du bränner, lagrar kroppen överskottet som fett. Om du bränner mer än du äter, bränner kroppen den lagrade energin i fett och du gå ner i vikt. Motion är ett sätt att hjälpa till att hålla dina kalorier ut högre än dina kalorier i.

Hur Bowflex Works

Bowflex hem gym använder en variant på motstånd band för att ge motstånd övningar för alla kroppsdelar. När du drar mot motståndet av dragstängerna, överbelastar det musklerna och stimulerar toning och tillväxt. Motstånd motion inte bränna så många kalorier som konditionsträning. Men organ med mer muskler bränner fler kalorier i all verksamhet - även titta på tv.

Kan du gå ner i vikt med Bowflex?

Att arbeta på en Bowflex maskin kommer att bränna kalorier både direkt under träningen och indirekt genom att öka din ämnesomsättning. Denna extra kaloriförlust kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Eftersom det är ett motstånd träningsmaskin, du är inte sannolikt att gå ner i vikt så snabbt som om du använde en konditionsträning maskin. Bowflex löpband linjen är ett exempel på denna typ av maskin.

andra faktorer

Många faktorer spelar in om du ska gå ner i vikt med ett visst program. Din viktminskning framgång kan bero på din diet, hur ofta du tränar, om du åta sig att regelbundet sessioner och hur länge du hålla sig till programmet. I själva verket är dessa faktorer är ofta viktigare än ditt val av träningsutrustning eller träna rutin. I en mycket verklig känsla, bara dina beslut kan svara på frågan om huruvida du kan gå ner i vikt med Bowflex.

Gå ner i vikt med cystor på äggstockarna som orsakas av polycystiskt ovariesyndrom (PCOS) är en utmaning. Medan vissa människor med PCOS har inga problem med att förlora vikt, hormoner som orsakas av denna sjukdom gör det mycket svårt för många att uppnå en hälsosam vikt. Tyvärr kan du fastna i en cykel - en hög vikt gör PCOS värre, vilket gör det svårare att gå ner i vikt. Fortfarande, med rätt program, bör du kunna släppa pounds med PCOS.

Instruktioner

1 Besök din läkare för en fullständig kontroll. Vissa människor med PCOS erfarenhet insulinresistens, vilket gör det svårt att gå ner i vikt. Din läkare kan testa ditt blod för att vara säker på att du har PCOS och att se om du är insulinresistenta. Fråga doktorn om hon har några rekommendationer viktminskning eller varningar för dig. Till exempel kan du inte att kunna göra vissa övningar på grund av fysiska problem.

2 Bestäm om medicinen är rätt för dig. Även om det inte finns något botemedel mot PCOS, kan din läkare ordinera medicin. De med insulinresistens kan få Metformin, som hjälper till att kontrollera insulinnivåer och kan hjälpa dig att gå ner i vikt.

3 Starta en diet för att gå ner i vikt. Du måste börja äta hälsosam mat om du vill gå ner i vikt när du har PCOS. Den insulinresistenta kan finna mest framgång med en låg Carb diet. Andra kan ha mer flexibilitet i den typ av kost som de vill, men du bör fokusera på att äta fullkornsprodukter, grönsaker, frukt och magert protein. En dietist kan hjälpa dig att planera en kost som är i en kalori intervall som kommer att främja viktminskning.

4 Öka din aktivitetsnivå för att bränna fler kalorier. Välj en övning som du tycker om att göra, vilket kommer att hjälpa dig att hålla fast vid en rutin.

5 Regi forum för att få stöd från andra med PCOS. Ett online-forum för människor som har PCOS kan hjälpa dig att ansluta med andra som går igenom samma frågor. Du kan läsa tips för att hantera vikt också.

Hur gå ner i vikt med te


Te, som har sitt ursprung från Kina, är ungefär det mest hälsosamma sak du kan dricka. Det har nu visat sig inte bara vara bra för din hälsa, men också för att hjälpa din kropp gå ner i vikt. Följande steg visar hur du gå ner i vikt med te.

Instruktioner

1 Välj svart te i stället för kaffe på morgonen och dricka kallt te med dina måltider i stället för soda. Svart te är full av antitoxiner kallade flavonoider och kan faktiskt avgifta kroppen, vilket gör det smidigare och öka ämnesomsättningen. Kaffe faktiskt tillför gifter i kroppen och tenderar att dra ner dig eftersom det utarmar kroppen av vissa vitaminer.

2 Drick minst en kopp grönt te eller ett glas kall grönt te per dag. Grönt te har visat att bränna fett och öka ämnesomsättningen, vilket hjälper dig gå ner weight.You kan köpa grönt te i en mängd olika smaker som hallon, citron, blåbär, eller mynta.

3 dricka Oolong te, som är gjord av speciella teblad odlas i Kina och bearbetade direkt efter att plockas. Många svär vid bantning effekten av detta te och det är typiskt marknadsförs som en te som hjälper dig att gå ner i vikt naturligt.

4 Drick vitt te varm eller kall, som också finns i en mängd olika smaker som grönt te gör. Viktminskning och antioxidant fördelarna med vitt te är mycket liknande den för grönt te. En studie på vitt te visar att det kan sänka blodtryck och kolesterol som båda förbättrar det allmänna hälsotillståndet i ditt hjärta och kan tillåta dig att göra mer konditionsträning.

Tips

 • Alla teer finns i en koffeinfritt version för dem som vill skära ned eller eliminera koffein i sin kost. Koffein, men tillägger samtidigt tillfälliga fördelarna med att vara en aptitnedsättande och fungerar som ett diuretikum, inte gör tillräckligt för att kroppen att bidra till något belopp av betydande viktminskning.
 • Om du inte gillar smaken av grönt te, kan du också ta det i tablettform som ett komplement.
 • Var försiktig när du väljer örtteer som marknadsförs som viktminskning produkter. Några av dessa örter, om de tas i stora mängder, kan göra dig sjuk. Var försiktig med te med följande ingredienser: aloe, havtorn och senna. Dessa örter fungerar som laxermedel som kan orsaka diarré, kräkningar, magkramper, kronisk förstoppning, illamående, svimning, och i vissa sällsynta fall, död.
 • Var försiktig när du tillsätta socker och grädde till te. En hel del socker och grädde kommer att lägga kalorier och fett, ta bort bantning fördelarna med te.
Har någon gått ner i vikt med Total gym?

Som namnet antyder är den totala gym en bit träningsutrustning som är utformad för att ta över platsen för all annan utrustning du kan hitta i ett träningspass anläggning. Människor har faktiskt gått ner i vikt med hjälp av Total Gym - men om du vill vara en av dem, bör du först förstå mekanismerna för viktminskning och hur den totala gym kan hjälpa.

Styrketräning

Den totala Gym är i huvudsak en del av styrketräningsutrustning. På sin webbplats, Total Gym beskrivas som en bit av "funktionella" styrketräningsutrustning som använder din egen kroppsvikt som ger resistens liknar vad du kan stöta på under styrketräning. Styrketräning är en viktig del av en hälsosam livsstil, påminner de Centers for Disease Control and Prevention. Den huvudsakliga funktionen för styrketräning är att bygga muskler. Muskler kräver mer energi för att underhålla än fettvävnad - så genom att bygga muskler, kommer du att bränna fler kalorier under dagen och du kan gå ner i vikt över tid.

cardio Utrustning

Din kropp behöver kalorier - ett annat ord för energi - att flytta. När du bränner mer kalorier än din kropp behöver för sina grundläggande funktioner, skapar du en kalori underskott och du gå ner i vikt. Om du är stillasittande eller om du inte träna alls och du börjar använda den totala gym, du kommer att flytta din kropp mer än du gjorde innan, och som kan leda till att fler brända kalorier och en efterföljande kaloriunderskott. Det kaloriförbränning i kombination med byggandet av muskler har hjälpt många människor att gå ner i vikt, enligt vittnesmål publiceras på Total Gym Directs webbplats.

mat Factor

Det finns mycket mer att förlora vikt än att bara göra hjärt och styrketräning träning. Du kan skapa den nödvändiga kaloriunderskott genom att lägga till mer motion i din dagliga rutin - men om du vill göra det ännu snabbare, måste du också ändra din kost, påminner personlig tränare Michael Behnken, som granskat den totala gym för hans hemsida Fråga Trainer. Medan Behnken stöder Total gym som en livskraftig utrustning för viktminskning, också påminner han läsarna att en väl balanserad kost med rätt kost är nyckeln till verklig framgång. Om du är osäker på hur många kalorier din kropp behöver, använda en miniräknare, såsom den som tillhandahålls av det amerikanska rådet om Motion för att beräkna dina behov baserat på din vikt, ålder och kön.

Idealisk lösning för viktminskning

Om du har valt Total Gym som den utrustning du använder för att träna och gå ner i vikt, kan du se resultat - men kom ihåg att en kombination av en kalorikontrollerad diet, styrketräning och konditionsträning är det bästa närma sig. Helst ska du utföra styrketräningsövningar med Total gym två till tre dagar i veckan på nonconsecutive dagar och sedan utföra konditionsträning såsom löpning, simning, cykling eller aerobics ungefär fem dagar i veckan för att hjälpa vikt lossna snabbare. När det gäller kaloriförbrukning, tänk på att styrka övningar bara bränna ungefär 112 kalorier i 30 minuter för en 155 pund människa, medan kontinuerlig hjärt som cykling kan bränna nästan tre gånger så många kalorier.

Hur gå ner i vikt med en AB positiv blodtyp

Gå ner i vikt med blodgrupp AB positiv beskrivs i "Ät rätt för din blodgrupp," av Dr Peter D'Adamo, en naturläkemedel läkare. Adamo fortsatt arbetet med sin far, Dr James D'Adamo, också en naturläkare, som började djupdykning i egenskaperna hos personer med olika blodgrupp och hur de bränner kalorier. Enligt D'Adamo, är typ AB den senaste typen att utvecklas, efter O, A och B, och är den mest sällsynta, finns i mindre än 5 procent av befolkningen. Oavsett om du är positiv eller negativ spelar ingen roll i kostrekommendationer. Typ AB har vuxit fram ur typerna A och B, som har vissa egenskaper av båda.

Gå ner i vikt med typ AB blod

Steg 1

Kontrollera om din blodgrupp genom att det kontrolleras på ditt lokala sjukhus eller klinik. När du är säker på att du är typ AB, följer den rekommenderade dieten i "Ät rätt för din typ" bok eller ta del av informationen Dr D'Adamo online webbplats.

Steg 2

Äta följande livsmedel som uppmuntrar viktminskning: tofu, skaldjur och grönsaker, som hjälper metabolisk effektivitet; mejeriprodukter och kelp, som förbättrar insulinproduktion; och ananas, som hjälper matsmältningen och stimulerar rörlighet tarmen. Skriv AB ärvt vissa gener från typ A och typ B. Från typ B, fick de anpassningen till kött, men från typ A, fick de låg magsyra, vilket gör dem oförmögna att metabolisera flesta kött effektivt.

steg 3

Konsumera lamm, fårkött, kanin och kalkon i kategorin kött, som din typ B förfäder. Den mest fördelaktiga skaldjur för typ ABs inkluderar tonfisk, torsk, havsabborre, kummel, makrill, mahimahi, marulk, ocean abborre, gädda, porgy, öring, röd snapper, segelfisk, gädda, sardiner, shad snigel och stör. Använda olivolja som en källa till fett. De mest fördelaktiga mejeriprodukter är yoghurt, kefir, fettfri gräddfil, ägg, mozzarella, getost, ricotta ost och mjölk.

steg 4

Njut av nötter och bönor, eftersom de är viktiga immunstimulerande och cancerbekämpande livsmedel för typ AB. Eftersom ABs tenderar att ha gallblåsan problem, mutter smör är att föredra framför hela nötter och jordnötter och valnötter är de mest fördelaktiga nötter. I bönor avdelningen, linser, marin, pinto, röd och sojabönor är mest fördelaktigt. Linser innehåller cancerbekämpande antioxidanter, och alla bönor långsam insulinproduktion i abs.

steg 5

Undvik följande livsmedel som uppmuntrar viktökning: rött kött, som dåligt rötas och lagras som fett; kidneybönor, limabönor och majs, som hämmar effektiviteten insulin; frön och bovete, som orsakar hypoglykemi; och vete, vilket minskar ämnesomsättningen, hämmar effektiviteten insulin och orsakar ineffektiv användning av kalorier. Undvik kyckling, eftersom samma lektin som irriterar blod och matsmältningskanalen av typen B har samma effekt på ABs. Undvik alla rökt eller charkuterier eftersom de kan orsaka magcancer hos personer med låg magsyra.

steg 6

Välj frukt som är mer basisk, såsom plommon, bär och druvor. Ananas hjälper viktminskning genom att hjälpa matsmältningen. Grapefrukt och citroner är bra, och citroner hjälpa tydliga slem från systemet. Apelsiner är en mage irriterande och bör undvikas. Banan lektin stör matsmältningen och sådan ersättas med aprikoser, fikon och några meloner.

steg 7

Övning i syfte att minska stress, som spelar i viktminskning och hälsa för typ ABs. Tai chi och yoga rekommenderas för avkoppling i känsliga ABs. Dr D'Adamo rekommenderar interspersing lugnande aktiviteter med aeroba sådana. Till exempel, omväxlande löpning och cykling med yoga och tai chi.

varningar

 • Inse att även om Dr D'Adamo har många positiva vittnesmål om blodgrupp kost, säger Mayo Clinic finns ingen vetenskaplig grund för det. Rådgör med din läkare innan du påbörjar någon diet eller träningsprogram.

tips

 • Läsa, studera och följa dieten exakt för att få önskat resultat.

Saker du behöver

 • En kopia av de kostrekommendationer för typ AB
 • Livsmedel som krävs på typen AB dieten

Hur gå ner i vikt med salsa


Många människor växer uttråkad med att utföra samma gamla träningsrutiner i ett försök att gå ner i vikt. Om du vill släppa pounds och ha roligt på samma gång, bör du överväga att lära sig salsa. Salsa ger dig en trevlig konditionsträning som kommer att hjälpa dig att förlora övervikt. Läs vidare för att lära sig att gå ner i vikt med salsa.

Instruktioner

1 Köp en instruktionsvideo. Att lära sig de grundläggande drag av salsa, bör du få en DVD som förklarar hur man behärska de grundläggande och mer komplexa steg. Dance Off inches gör en salsa tema video som du kan använda.

2 Få salsa musik som kommer att hålla dig motiverad. Granska salsa musik innan du köper några CD-skivor. Helst ska musiken pumpa upp dig och gör att du vill träna.

3 Lär de viktigaste stegen som utgör salsa dans. Att träna, måste du ta reda på hur man utför den cha cha, höftrullar och maräng. När du lär dig steg kan du sätta ihop dem som en dans sekvens.

4 Börja långsamt. Det enklaste sättet att börja dansa salsa är att inte försöka dansa till den snabba musiken först. Gå igenom varje steg i en långsam takt innan öva den med musik.

5 Plan för att tillbringa åtminstone en halv timme om dagen tränar dina rörelser. Repetition är nyckeln till att behärska stil samt bränna kalorier. Du kan öva hemma eller ta dina rörelser ut på dansgolvet.

Tips

 • Om du har problem med steg, göra utskrifter att använda samtidigt som man övar som en påminnelse om hur man utför rörelserna.
 • Effekten av träningen beror till stor del på din takt. För en högre effekt träning, utföra rörelser i en snabbare än normal hastighet.