XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

försäljning av begagnade rullstolar

Även nya rullstolar kan vara kostsamt och inte alltid omfattas av försäkringsbolag, är det många gånger billigare att köpa en begagnad rullstol från en person som inte behöver någon längre tid - någon, till exempel, som har återhämtat sig från en skada eller operation, eller har förlorat den älskade som använde stolen. Begagnade rullstolar kan doneras till en Veterans 'Hospital, Goodwill Store eller Frälsningsarmén, men det finns också några sätt att sälja rullstolen, och återta en del av dina pengar.

Äldre människor

Många äldre människor kommer att behöva en rullstol vid något tillfälle, vare sig tillfälligt eller permanent. Många gånger en äldre person, även om det inte skadade eller handikappade, bara behöver en rullstol när han är ute med familjen och kan inte röra sig så snabbt som alla andra. En sådan person kan ha någon skjuta sin rullstol eller köpa en elektrisk rullstol och manövrera sig.

Skada och rehabilitering

Personer med skador och personer som genomgår rehabilitering för en operation kommer ofta behöver en rullstol. Fråga din lokala rehabiliteringsanläggningar och läkarens kontor om du kan sätta en liten för försäljning annons på deras anslagstavla. Kontrollera också med din statens rehabilitering avdelning för att se om de kan hjälpa dig att sälja en begagnad rullstol till en rehabilitering patient i behov.

Muskeldystrofi

Muskeldystrofi Association arbetar också för att ansluta säljare med en muskeldystrofi patient som behöver en rullstol. Denna förening kommer de flesta gånger sätta din notering i sina nyhetsbrev, flygblad, anslagstavlor, och även använda word-of-mouth att hjälpa din begagnade rullstol hitta ett nytt hem.

Människor utan försäkring

Det finns miljontals amerikaner som är oförsäkrade och i behov av rullstolar. Som en helt ny rullstol är dyrt om du inte har någon försäkring som täcker kostnaderna, kommer dessa människor vara ute efter att köpa en begagnad rullstol, som kommer att kosta en bråkdel av detaljhandelspriset. Sätt en annons i din lokaltidning, eller på gemenskap anslagstavlor över din stad eller ort.

Om du vill köpa en ny rullstol, kostnader brukar börja på ca $ 100 för en manuell rullstol, medan elektriska rullstolar börjar på ungefär $ 1000. I vissa fall kan Medicare Part B, Medicaid eller privat försäkring finnas tillgänglig för att kompensera kostnaden för en patient i behov av en rullstol. Eftersom inte alla människor har fördelen av vård täckning, många människor söker ut sätt att köpa begagnade rullstolar i sina områden.

Instruktioner

1 Använd Internet som din första sökverktyg genom att kontrollera Craigslist, eBay, och den del av nättidningar platsannonser för att hitta listor för begagnade rullstolar. Om sökningen misslyckas, gå vidare till följande steg.

2 Post radannonser på Craigslist och eventuella lokala online-publikationer som tillåter detta. Också överväga att publicera en annons i pappersversioner av lokala tidningar.

3 När du handlar för en begagnad rullstol, se till att titta bara för dem som specifikt rekommenderas av en läkare eller sjuksköterska och som är rätt vikt och storlek kapacitet. Rullstolar är oftast väljs av patientens team av sjukvårdspersonal och är vanligtvis inte utformade som "one size fits all".

4 Förstå att rullstols garantier kan inte överföras, även om rullstolen köps medan garantin är fortfarande giltig. FDA mandat att detta en bestämmelse i rullstols garantier för att säkerställa att rullstolar inte lätt vidare för att förhindra svårigheter som kan uppstå från patienter köper felaktiga stolar för sin storlek eller tillstånd.

5 Skapa ett flygblad som innehåller specifikationerna för den önskade rullstolen med orden ville köpa.

6 Vid botten av flygblad, skriver sidled kontakt telefonnummer i flera vertikala kolumner. Använd sax för att klippa lugg i botten; skära på båda sidor av varje telefonnummer så att det kan rivas bort av människor tittar flygblad.

7 Besök platser i samhället som erbjuder offentliga anslagstavlor, såsom banker, bibliotek, regeringsbyggnader, biltvättar och kaféer. Läs material som publiceras på anslagstavlan, och om det inte finns några meddelanden för den typ av begagnade rullstol anges i din flyer, lämna en bakom.

8 Kontakthandikappgrupper lokala, statliga rehabiliteringsavdelningar och hemtjänst centra för remisser eller att lokalisera begagnade rullstolar.

Tips

  • Aldrig nöja sig med en rullstol som inte uppfyller behoven hos patienten. Detta kan vara skadligt eller farligt för patienten.

Hur man köper en begagnad Anpassat


Hur man köper en begagnad Anpassat. Begagnade rullstolar är en kostnadseffektiv lösning på det stigande priset på sjukvårdsprodukter. Innan du köper en begagnad rullstol, måste du noga inspektera rullstolen för skador. Här är vad man ska leta efter och vad man ska undvika när du köper en begagnad rullstol.

Instruktioner

1 Se till att den person som planerar att använda den använda rullstolen passar storleksbegränsningar av stolen. Varje rullstolen har storleksbegränsningar och de flesta nya rullstolar är anpassade för den avsedda ryttare.

2 Leta efter begagnade rullstolar som säljs via välrenommerade organisationer. Sjukhus, rehabiliteringscenter och grupper som tillgodoser för personer med funktionshinder är bra källor till begagnade rullstolar eftersom de följer standarder för försäljning av begagnade stolar. Undvik rullstolar postat i radannonser eller på eBay om inga bilder eller information erbjuds.

3 Observera priset på en begagnad rullstol. Vet detaljhandeln värde av rullstolsmodeller som intresserar dig så att du kan jämföra priset med den hos den använda modellen. Ett rättvist pris för en kvalitet som används rullstol skulle falla i ett intervall mellan $ 1000 och $ 2000.

4 Tänk på åldern på en begagnad rullstol. Inte köpa en begagnad rullstol som är över 5 år gamla. Efter denna tid, skriver av en stol kraftigt på grund av överdriven användning och chansen för haverier är kraftigt förhöjd. Om du gör köper en äldre stol, bara spendera några hundra dollar och förverkliga oddsen för att köpa reservdelar är hög.

5 Kontrollera det allmänna tillståndet för den använda rullstolen. Kontrollera batteriet och batterifacket på en elrullstol för korrosion och smuts uppbyggnad. Stoppning i en begagnad rullstol ska vara fri från tårar, fläckar eller permanent avtryck. Rullstolens ram bör inte ha böjar och bör vara fri från överdrivna repor.

Tips

  • Om du köper en begagnad rullstol som kräver transport till dig, be att batteriet tas bort före leverans. Utan batteri, är rullstolen lättare och billigare att frakta. Dessutom måste du byta ut batteriet när rullstolen anländer.
  • Anlita en professionell för att inspektera en begagnad rullstol för skador. En rullstols tekniker är utbildad för att observera märkbara och osedda rullstols skadestånd.
  • Garantin på en begagnad rullstol inte överföra till den nya ägaren.
  • Byt alltid batteriet i en begagnad rullstol. Det finns inget sätt att veta säkert ålder nuvarande batteriet.

Hur man säljer begagnade Golfbollar


Om du någonsin spelat golf, då är chansen att du har förlorat en boll eller två i vattnet, skogen eller lera. Många golfare drar helt enkelt ut en ny boll och fortsätta spela snarare än att få smutsiga eller våta försöker hämta en boll. Många gånger, golfbanor anställa folk för att samla de gamla bollarna så att de kan sälja dem. Om du är en golf entusiasten och vill tjäna några extra dollar, sälja begagnade golfbollar kan vara rätt väg att gå.

Instruktioner

1 Hitta så många begagnade golfbollar som du kan. Du kan samla dem när du är ute och spelar golf, eller slå kursen på off-dagar eller timmar när du har mer tid att söka. Vattenhinder håller vanligtvis en guldgruva av givna bollar, av vilka många är fortfarande i ursprungligt skick. En mask och snorkel, eller dykning redskap kan komma väl till pass när han letade i vattnet. Titta i leriga områden för bollar, liksom i skogsområden runt banan.

2 Rengör alla bollarna så grundligt som möjligt, sedan inspektera och kassera alla bollar som är skadade. Bollar med hack, chips eller ruttnande områden kan inte säljas. Du kan köpa en golfboll bricka för att enkelt tvätta kulorna från de flesta golf leverans butiker, eller helt enkelt tvätta dem för hand.

3 Ta bollarna till lokala golfbanor och fråga om att sälja dem. Många kurser sälja sina hittats bollar, men vissa kan också köpa din om du har ett rimligt pris. Vanligtvis används bollar sälja för $ 1 eller mindre beroende på vilken typ av boll och dess tillstånd.

4 Annonsera din begagnade golfbollar på webbplatser som Craigslist eller eBay. Du kan sälja dem med skopan, pund eller per boll på ett fynd takt som är säker på att fånga uppmärksamheten hos golfare som vill spara lite pengar.

5 Inrätta en försäljning monter, eller sälja bollar direkt ur din bil eller lastbil. Du kan parkera nära en lokal golfbana och ställa upp en skylt reklam din försäljning av begagnade bollar. Golfare på deras sätt att spela eller praxis kan stanna och köpa en hink bollar från dig.

Tips

  • Alltid få tillstånd från golfbanan för att söka efter bollar i vattenhinder och skogsområden. Många golfbanor är privata klubbar, eller på privat mark, så se till att du har tillåtelse innan du söker efter gamla bollar.

Det kan komma en tid när du eller någon närstående behöver en elrullstol för en bestämd tid för att komma runt. När den person som använder stolen är klar med det, men det finns ingen anledning att hålla på elrullstolen. Att sälja elrullstol kan ge dig lite fickpengar eller även hjälpa dig att betala av stolen. Att sälja dessa stolar är enklare än du kanske tror, ​​eftersom det ständigt människor som behöver dem.

Instruktioner

1 Börja med att kontakta det företag som sålde du elrullstolen. Många av dessa platser har faktiskt en "köpa tillbaka" politik där företaget kommer att köpa elrullstol tillbaka från dig till ett rabatterat pris. Detta beror på ett antal faktorer, bland annat hur länge du använt stolen och det allmänna tillståndet av stolen. Med denna metod är bäst om du vill ha en bekymmersfri försäljning och bara vill bli av med elrullstolen.

2 ring eller maila lokala sjukhus samt sjukgymnastik och rehabiliteringscenter. Dessa platser är ofta ute efter att köpa försiktigt använt makt stolar att användas vid sina anläggningar. Många mindre terapi och Rehab center kommer även att fungera som en tredje part, kontakta dig när det finns en potentiell köpare. De kan också tillåta dig att skicka ett flygblad eller bulletin om försäljning av elrullstolen i deras lobby.

3 Lägg ut en annons i lokaltidningen eller på craigslist.org (se Resurser nedan). Detta gör att du kan sälja direkt till en person som är i behov av en elrullstol. Ni två kan bestämma priset för stolen samt hur stolen kommer att levereras eller plockas upp.

4 Få ett bud på din elrullstol från begagnade rullstolar USA. Begagnade Rullstolar USA köper begagnade rullstolar och makt stolar från hela landet. De kommer att betala upp till 10 procent av den prislista (men inte mer än 1400 $) för din elrullstol. Du behöver betala expeditionsavgift till deras webbplats i Virginia. Fyll på försäljningen formuläret på hemsidan för att påbörja processen med att sälja din stol till begagnade rullstolar USA (se Resurser nedan). Om du vill veta mer, kontakta företaget på (800) 899-0322.

5 Använd Med Marknads att sälja din elrullstol. Med Marketplace kan du annonsera din elrullstol på deras hemsida för mindre än $ 5 per månad. Vad som gör att $ 5 värt pengarna är att Med Marknads webbplats får förfrågningar från sjukhus, vårdhem och andra företag för poster som används makt stolar. Ring (888) 502-2800 för att lära sig mer om att sälja din elrullstol på Med Marketplace (se Resurser nedan).

6 Sälj din elrullstol på eBay. Det kan tyckas alltför självklart, men det är väl över 100 kraft stolar som anges på webbplatsen på en daglig basis. Sälja din elrullstol på eBay kan du ställa minimipriset samt alla och alla leveransavgifter. Om du gör det också låter potentiella köpare kontakta dig direkt. Se om en elrullstol som liknar ditt redan publiceras på webbplatsen för att lära hur mycket du kanske kan göra (se Resurser nedan).Det finns ett antal skäl kan du befinner dig i behov av en rullstol, från en tillfällig skada på en långvarig sjukdom som gör promenader svårt eller omöjligt. Rullstolar kan bli dyrt, men om du har försäkring, Medicare eller Medicaid, kanske du kan få en rullstol för en rabatt, eller kanske till och med gratis. Kontrollera villkoren för din nuvarande försäkring för rullstol täckning innan du försöker att tillämpa.

Instruktioner

1 Skaffa en medicinsk bedömning för att kontrollera ditt behov av en rullstol. Vissa försäkringsbolag och Medicare och Medicaid planer kan kräva att du skall bedömas av en av deras företag utsedd läkare.

2 Ta emot ett recept eller Detaljerad skriftlig order (DWO) för en rullstol från den läkare som bedömt ditt tillstånd.

3 Beställ din rullstol från en medicinsk försörjning återförsäljare. Vissa medicinska försörjnings återförsäljare kanske kan faxa information till och fakturera ditt försäkringsbolag. Be om information vid beställning.

4 Fax ditt kvitto till försäkringsbolaget, tillsammans med en kopia av ditt recept och personliga uppgifter, inklusive ditt fullständiga namn, adress, telefonnummer, faxnummer och UPIN (Unika läkare Identification Number) av den läkare som ordinerats rullstolen . Inkludera recept och en detaljerad beskrivning av ditt tillstånd, ditt födelsedatum, vikt, längd och ditt försäkringsnummer.

Tips

  • Processen är liknande för olika försäkringsbolag, men täckningsgrader och tillgänglighet kan variera från ett företag till ett annat.
  • I händelse av att ditt försäkringsbolag kräver att du köper en begagnad rullstol, och de ger dig en lägre offert än den typiska kostnaden för begagnade rullstolar i ditt område, ringa runt och få flera offerter. När du har ett antal rättvis citat som går över det erforderliga gräns som försäkringsbolaget du kan skicka in dina citat och överklaga sitt ursprungliga beslut.

Hur man återanvända Medical Equipment


Medicinsk utrustning såsom promenader enheter, anpassad utrustning för dressing och bad, säng commodes och rullstolar är dyra och ofta endast behövs för korta tidsperioder. Käppar, vandrare, sjukhussängar och rullstolar som fortfarande är i gott skick efter långvarig användning ofta hamna i deponier. Det finns flera vägar för att återanvända medicinsk utrustning för att spara material och minska kostnaderna.

Instruktioner

1 Donera din utrustning som ska ges till människor i utvecklingsländer. Kontakta Worldscopes att donera stethosopes till läkare runt om i världen. Donera begagnade rullstolar till hjul för världen, en organisation som återställer och transporterar dem till länder runt om i världen som drabbats av naturkatastrofer eller begränsade resurser. Fysiska och arbetsterapeuter frivilligt sin tid och tjänster till dem som tar emot rullstolar, se till att de är korrekt monterade och används.

2 Hitta en samhällsorganisation som tar donationer av medicinsk utrustning eller inköp används objekt att säljas vidare till människor som behöver dem lokalt. Försök OneSight Regional Eye Care att donera begagnade glasögon för distribution till behövande barn. I New York, donera objekt till den sydliga tieren Independence Center för deras lån garderob, vilket ger medicinsk utrustning för kortvarigt bruk utan kostnad för personer i behov.

3 Kontakta lokala sjukvårdsinrättningar för att göra en donation. Erbjud medicintekniska produkter som förbättrar rörligheten, som rullstolar och vandrare; de kan användas av flera patienter när rengöras med desinfektionsmedel som uppfyller normer som fastställts av Occupational Safety & Health Administration (OSHA) - vanligen en blandning av blekmedel och vatten - och kontrolleras för säkerhet.

Tips

  • Många objekt i vårdinrättningar betecknas "ett bruk" orsakar en hel del avfall och höga kostnader. Objekt som kirurgiska verktyg kastas bort när förpackningen har öppnats, även om de inte har använts. Med ordentlig rengöring, sterilisering och kalibreringsteknik, kan medicinska instrument kan användas mer än en gång utan oro för kontaminering. Denna praxis, som har forskat vid John Hopkins University School of Medicine, inte är vanligt i USA.

Kvinnor som planerar att åka mer än en eller två gånger per år kommer att överväga att köpa sin egen utrustning i stället för att hyra. Kvinnors skidor faktiskt är gjorda av olika material för att vara mer flexibla, och många uthyrningsbutiker inte bära skidor speciellt utformade för kvinnor. Dessutom har din egen utrustning kan du undvika att behöva oroa tiden och besväret med att hyra. Genom att använda samma skidor varje gång kommer också att spara dig från att anpassa din stil till varje annan uppsättning skidor du hyr.

Instruktioner

1 Handla för skidor som är särskilt utformade för kvinnor. Även om det finns ett antal stora män och unisex skidor, kommer ett par av kvinnors skidor vara mer flexibla och lätta att tillåta kvinnor att böja dem lättare när man svänger. Dessutom kan bindningarna sättas närmare på framsidan på kvinnors skidor för att kompensera för tendensen att luta sig tillbaka medan skidåkning grund av att ha en lägre tyngdpunkt.

2 Välj storlek på skidor huvudsakligen baserad på din vikt. Grundstorlekstabell för avancerade åkare är som följer:
100-125 lbs .: 145 cm
120-140 lbs .: 152 cm
135-155 lbs .: 160 cm
150 eller fler lbs .: 162 cm

3 Justera din skid storlek för att återspegla din skidåkning förmåga och erfarenhet. Mellanliggande skidåkare bör subtrahera 5 cm från storlek och expert skidåkare bör tillägga 5 cm till storleken. Början skidåkare bör subtrahera 20 cm från storlek eller överväga att hyra skidor tills de är mellanliggande skidåkare att undvika att köpa skidor som snart kommer att vara för kort.

4 Justera din skid storlek för din längd. Även vikten är den huvudsakliga faktorn, bör spetsarna av skidorna komma till någonstans mellan hakan och din panna. Om rekommenderade storleken baserat på din vikt och erfarenhet är under hakan eller över din panna, bula upp eller ner för att komma inom detta område.

5 Välj en stil skida för den typ av terräng du kommer att åka skidor. Skidorna ska vara bredare i mitten för skidåkning i pulverform, och smalare i mitten för att göra snäva svängar och carving runt puckelpist.

6 Hitta ett par skidor i din prisklass. Den dyraste skidor är tillverkade av material med högre kvalitet och är konstruerade för prestanda som en rekreations skidåkare inte helt kan uppskatta. Om nya skidor är för dyra, överväga att köpa en äldre modell eller kontroll uthyrning eller demo butiker för försäljning av begagnade skidor.

Tips

  • Pjäxor är dimensionerade i Mondo punktstorlekar, ett europeiskt mått baserat på centimeter. För att få din Mondo punktstorlek, tillsätt 16,5 dina amerikanska kvinnor skostorlek.

Nordic Track blev ursprungligen känd för sina längdåknings maskiner. Nordic Ratas skidåkare ger en versaler och lägre body workout, en utmärkt kardiovaskulär träning, bränna kalorier och hjälpa användarna att nå sina träningsmål. Två av Nordic Track tidiga modeller var Sequoia och Elite. De två delar många likheter, men har några skillnader.

Design och utseende

Både Sequoia och Elite har liknande konstruktion. Båda fälla ihop för enkel förvaring, men Excel har hjul på baksidan, vilket gör det enklare förflyttning och lagring. Om du blir ofta flyttar maskinen, skulle Excel förmodligen vara ett bättre val.

Annars är deras design funktionellt identiska. Båda har justerbar lutning och motstånd och båda har den patenterade svänghjul, vilket ger en jämn, naturlig rörelse.

Utseende

Sequoia och Excel är lika i fråga om sitt utseende. Sequoia är konstruerad av furu-färgade furu och svart, matt stål, medan Excel är tillverkad av naturlig finish ek och en kombination av black metal och rostfritt stål, som är blanka.

Ytterligare egenskaper

Sequoia, som var avsedd att vara en utan krusiduller, budgetvänlig modell, erbjuder i allmänhet färre funktioner. De flesta Sequoias kom inte med elektroniska displayer, flaskhållare och andra funktioner. Excel, som infördes efter Sequoia, är i allmänhet utrustade med dessa poster.

Tillgänglighet för köp

Nordic Track inte längre producerar eller säljer Sequoia eller Excel. För närvarande är den enda skidåkaren tillgänglig från Nordic Track den nordiska Track Classic Pro Skier, som liknar utseendemässigt till Excel. Men om du vill köpa en Sequoia eller Excel, de är tillgängliga från företag som köper, förädla och försälja dessa maskiner. Dessutom kan du köpa begagnade maskiner som inte har renoverats på Ebay, Craigslist och andra platser som är specialiserade på försäljning av begagnade varor.

Enligt hjul för världen, en rullstols donation och distributionsorganisation, 20 till 30 miljoner människor i världen är i behov av rullstolar. Donera en lätt används elektrisk rullstol kan ge en välbehövlig rörlighet verktyg för äldre personer eller personer med funktionshinder vars försäkring eller personliga ekonomi kan inte täcka den betydande kostnaden för en ny rullstol. Dessutom, lära sig att donera en bariatric elrullstol kan resultera i en betydande skatteavdrag och bekvämt, fri borttagning av en onödig del av stora produkter. Anpassat donation är enkelt och fördelaktigt för många parter när du vet vem du ska kontakta.

Instruktioner

1 Undersök och testa din elrullstol för att säkerställa att det är i utmärkt skick och fungerar bra under alla rimliga villkor och omständigheter.

2 Kontrollera ålder av din elektrisk rullstol, eftersom vissa rullstols donation tjänster föredrar att acceptera endast makt rullstolar som är mindre än 3 år gamla eller har endast lätt används.

3 Undersök utsidan av den elektriska rullstolen för någon slitage på ytan, såsom repor eller revor i sätet, och reparera eller byta ut kuddar, handtag eller andra kosmetiska delar som inte är intakt.

4 Byt ut kuddar som har anpassats för att passa en persons fysiska behov med fabriksstandard kuddar om sådana finns, och göra detaljerade anteckningar om eventuella funktioner i bariatric elrullstol som har anpassats för att rapportera med din donation.

5 Gör en detaljerad lista över några ytterligare reparationer eller byten som kan vara necessary-- speciellt batterier, hjul eller kuddar - att leverera med rullstolen donation till organisationer som också tillhandahåller reparations- och renoveringstjänster utöver distribution av begagnade rullstolar.

6 Skapa en korrekt beskrivning av din elektrisk rullstol, inklusive ålder, skick, delar och funktioner, prislista och annan relevant information, och ta en bild av rullstolen innan du donera.

7 söka efter lokala, regionala och nationella organisationer som accepterar elrullstol donationer såsom alternativ i rörelse, United Cerebral pares, hjul för världen, sjukhus och rehabiliteringscenter, och få sina särskilda riktlinjer för rullstols donation.

8 Ställ in en tid för en organisation representant för att bekräfta tillståndet av din elektrisk rullstol och att plocka upp din rullstol donation, eftersom de flesta organisationer kommer att ordna hem pick-up service på givarens bekvämlighet.

9 Lista dina elrullstol på ett hjälpmedel forum som LifeNets om du inte kan hitta en lämplig donation byrå i ditt område och vill nätverka direkt med möjliga rullstolsdonationsmottagare.

10 Behåll en korrekt bild av din donation och be om ett kvitto från donationen organisationen för att säkerställa att rullstolen donation är avdragsgilla.