XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

foder fly

Hairy foder flyga används för varmt vatten fiske, och är särskilt användbart när flugfiske för liten mun bas. Flugan är mångsidig och kan modifieras genom att ändra den nål och svans längd. Om du vill lägga till ögon som har små skallror insida för att ge ett ljud i vattnet som lockar small, tillsammans med blixten på sidorna och svans.

Instruktioner

1 Placera kroken i farten skruvstäd, hålla kroken kurvan nedåt från skruvstäd. Linda skaftet med 0,006 mono tråd, går upp axeln i spolar så ett skikt av gäng rockar kroken.

2 Skjut hantel ögonen på kroken, nära ögat av kroken själv, tryck sedan hantlarna hela vägen upp till krokögat.

3 Vik remsan av åtta-ben på mitten och placera den över skaftet på kroken. Slå in åtta-ben så det finns en krage som håller halsen till skaftet, lämnar benen att hänga ut från baksidan och över kroken kurva. Se till att kragen är så nära de hantel ögon som möjligt.

4 Placera blixten över sidorna av kroken och linda den 0,006 tråd runt halsen på kroken så att blixten "puffar" upp sidorna av kroken. Trimma åtta-ben så att de är bara förbi längden av blixten.

5 Placera kanin hår på ansatsen, att hålla håret riktning vänd mot kurvan av kroken. Skjut upp till kragen nära hantlarna. Vira den till kroken med 0,006 tråden. Klipp av tråden och placera änden i en av de lindade spolar för att säkra flugan på plats.

Minnesota Fly Fishing Guide


Även Minnesota är känd som "landet av 10.000 Lakes," det finns ett svindlande antal gnistrande klara öring strömmar som ger en enastående flugfiske upplevelse. Minnesota sjöar och vattendrag är hem för att bekämpa regnbåge, mördande, splejk och öring. Den svårfångade smallmouthbas och vilda Steelhead är också främsta attraktioner till Minnesota fly-fiskare.

licens krävs

Alla äldre än 16 år krävs för att hålla en giltig Minnesota fiskekort. Licenser kan köpas från närbutiker, butiker bete, sport bra butiker och online. Öring säsongen öppnar varje år den 1 april Anglers köper en Minnesota fiskekort hjälper till att bevara, skydda och förbättra sporten fiske i staten. Licensavgifter att betala kostnaden för livsutveckling, hotade artskydd, fiske utbildning och fiske och kläckningshantering.

flugor

Minnesota Fly Fishing Guide

Ljusa färgade flugor locka fler fiskar.

Fråga ett dussin Minnesota sportfiskare om sin favorit fluga och favorit fiske hål, och du kommer att få ett dussin olika svar. Många sportfiskare besöker Ely, Minnesota, Quetico och Boundray vatten att uppleva enastående flugfiske för trophy gädda, muskie och largemouth och smallmouthbas. Området är världsberömt för sin rikedom av trophy små fiskar. De mest effektiva flugor kommer att variera från sommar till vinterfiske och från morgontimmarna till mörkt. Knott eller två bevingade filer fungerar bra under vintermånaderna vid fiske efter insjööring. Zebra midge eller Simpleton Midge mönster är favoriter hos många sportfiskare. Brassies i grönt, koppar eller röd fånga en hel del öring, liksom de Kika Caddis. Prince Nymfer och Hare öron är att föredra val i mulet väder. (Dull flugor föreslås i "matt" väder.)

Flugfiske Kvinnor Of Minnesota

Minnesota Fly Fishing Guide

Åtnjuter en lugn eftermiddag fiske.

Flugfiske är en sport för alla; män, kvinnor och barn. Kvinnliga sportfiskare i Minnesota har en fiskeorganisation för att främja kunskap om sporten och bildar vänskap och kamratskap.

Flugfiske Kvinnor i Minnesota
www.mnwomenflyfish.wik.is/
[email protected]
8810 Elgin Place
Golden Valley, MN 55427
(763) 639-4887

Regnbåge en favorit flugfiskare

Regnbåge (Oncorhynchus mykiss), känd för sin kämparanda och rosa kött, är en favorit bland Minnesota fly-fiskare. Svårfångad och försiktig, kan regnbåge frestas att ta flugor samt beten och agn. Bäckforell (Salvelinus fontinalis) är det enklaste öring att landa på en fluga. De föredrar vatten som är 68 grader eller kallare. Sportfiskare har fina resultat vid fiske från ström banker i skuggade vatten. Välsmakande öring (Salmo trutta) finns i varmare vatten än andra öring arter. Öring har tagit över många bäckar tidigare bebos av bäckröding. De är på sin vakt och normalt foder i skydd av mörkret.

minnesota Fiske

Minnesotaavdelningen av naturresurser driver flera fiskhatcheries med staten. Kläckeriet på Crystal Springs höjer öring att fylla och förbättra flugfiske i Lake Superior och sydöstra Minnesota sjöar och vattendrag. Den årliga öring frigör hela staten överstiger 2,4 miljoner fiskar med 2010.

Crystal Springs Hatchery
14674 County # 112
Altura, MN 55910
507-796-6691

Delstaten Minnesota innehåller uppdaterade fiske rapporter, regler och den senaste informationen om Lake Superior och North Shore öring strömmar.

Sydöstra Minnesota Trout Streams
www.dnr.state.mn.us/fishing/trout_streams/index.html

norra delen
www.files.dnr.state.mn.us/maps/trout_streams/ns_fishing_guide01.pdf

södra delen
www.files.dnr.state.mn.us/maps/trout_streams/ns_fishing_guide02.pdf)

Utsedda öring strömmar och sjöar
www.revisor.leg.state.mn.us/arule/6264/0050.html

Ansatsen fluga, även kallad lateral raise, innebär att man går armarna bort från kroppen till sidorna medan du håller en hantel eller kettlebell i varje hand. Dina deltoids och trapeziusmusklerna flytta främst armarna och dra ihop skulderbladen, medan dina rotatorkuff, magmusklerna och höft stabilisera kroppen i linje och i balans. Detta är ett av många övningar som främjar styrka, stabilitet och god hållning helt och hållet.

Instruktioner

Stående Axel Fly

1 Stå med benen om höftbredd och hålla en 10-pund hantel i varje hand av sidorna.

2 Andas ut och lyft armarna upp av sidorna med händerna nedåt tills de är parallella med marken. Dra ihop skulderbladen försiktigt när du lyfter, och inte rycka på axlarna. Håll denna position för en sekund.

3 Sänk dina armar till dina sidor gradvis. Gör tre uppsättningar av åtta till 10 repetitioner.

En Arm Shoulder Fly

4 Stå med höger fot framför dig med båda fötterna pekande framåt. Håll en hantel i höger hand.

5 Andas ut och lyft din högra arm upp till din sida tills det är parallellt med marken. Flytta inte din kropp när du lyfter. Sänk vikten tillbaka ner till sidorna.

6 Gör en uppsättning av åtta till tio repetitioner på varje arm, byta benställning, och utför en annan uppsättning av åtta till tio repetitioner på varje arm.

Tips

 • Sträck dina axlar och övre delen av ryggen efter träningen för att minska spänningar och stelhet som ofta förekommer i den här övningen. Du kan göra en enkel sträcka genom att hålla din vänstra arm till din sida med fingrarna pekar ner till marken och armen rakt. Luta huvudet till höger, och håll stretch för fem till sex djupa andetag. Med varje utandning, öka sträckan lite mer. Detta minskar nervstimulering till dina muskler och förhindrar hyper aktivitet som orsakar axlarna från hunching.

Hur man knyter en Hornberg Fly


Den Hornberg fluga kan fiskas vått eller torrt. Ursprungligen bundet som en bas fluga, den Hornberg fick snabbt popularitet som en öring farten. I storlekar 12 och 14 de imiterar en caddis fly, medan större storlekar ser ut sten flugor. Kinderna på det ursprungliga mönstret uppmaning till djungeln kuk ögon. Djungel kuk var olagligt att importera under många år, vilket kräver nivåer för att hitta en ersättare. Nyligen inhemska djungel kuk har blivit laglig och tillgänglig, men till ett högt pris. Imitation djungel cock av syntetiskt material är en lämplig ersättare.

Instruktioner

1 Kläm fast böj på kroken i städet så krokskaftet är parallell med bordsskivan. Linda slutet av tråden medurs runt krokskaftet precis bakom krokögat. Linda tråden ner skaftet stannar vid en punkt direkt ovanför kroken är hullingen. Låt spolen hänga.

2 Låg i slutet av en 2-tums bit silver glitter på toppen av skaftet ovanför hulling. Knyt glitter på plats med tre varv av tråden. Linda tråden framåt på skaftet stoppa 1/4 av längden för skaftet bakom krokögat. Låt spolen hänga.

3 Linda glitter medsols runt skaftet hålla wraps tätt mot varandra. Sluta linda glitter där tråden hänger. Knyt glitter ner till skaftet med tre varv av tråd och klipp bort överskottet glitter.

4 Skär 10 till 12 gula Bucktail hår från svansen och även håret tips tillsammans. Lägga Bucktail ovanpå och parallellt med skaftet och justera håret så spetsarna sträcker sig förbi änden av kroken för 1/4 av längden av skaftet. Bind håret ner över gängvarv på glitter med fyra trådvarv.

5 Plocka ut två gräsflank fjädrar som är längden på kroken. Strippa fibrerna utanför butt ändarna av båda sidorna av båda stammarna så spetsarna på de gräs fjädrar är något förbi spetsarna av Bucktail och den nedre änden av fjädrarna är i gängvarv håller ned Bucktail.

6 Positionera de gräs fjädrar en på vardera sidan av krokskaftet med stjälkarna på sidorna av skaftet. Insidan av fjädrarna ska vara tillsammans och ryggen på fjädrarna utåt. Knyt gräs fjädrar på plats med fem varv tråd och klipp bort överskottet stamfimpar.

7 Centrera djungel cock ögon på de gräs fjädrar, en på vardera sidan av kroken. Justera ögonen så tips pekas bakåt och rotändan är över gäng wraps som håller gräsand på plats. Knyt ögonen mot gräsand med fyra trådvarv.

8 Plocka en grizzly hackel och en brun hackel från deras halsar. Strippa de mjuka fibrerna och fuzz bort de stum ändarna av hackles. Placera de två hackles tillsammans så insidan av den bruna hacklet är mot baksidan av grizzly hacklet.

9 Lägg stjälkarna av de två hackles på krokskaftet på en 90-graders vinkel mot skaftet. På baksidan av den bruna hacklet ska ligga mot krokögat, stam butts pekade mot dig, och hacklet stripor vertikala. Justera hackles så botten stripor är mot gräs fjädrar och krokskaftet. Bind dem på plats med fyra varv tråd och klipp bort överskottet stamfimpar.

10 Linda tråden framåt till krokögat. Clip hacklet tänger på spetsen av den bruna hacklet och linda hacklet medurs runt skaftet rör sig mot ögat. Göra fyra eller fem varv av hackel stoppa bakom krokögat ett avstånd som är lika med längden av krokögat och bind hacklet ner med tre varv av tråden.

11 Clip hacklet tång för att spetsen på grizzly hacklet och linda grizzly över den bruna hacklet för fyra varv. Knyt Grizzlyhackle ner med tre varv av tråd och klipp bort överskottet hackel tips.

12 Avsluta flugan genom att linda tråden fram och tillbaka mellan baksidan av krokögat och hacklet. Form tråden i en konisk form och binda det med tre halvslag. Doppa spetsen av bodkin i en flaska fluga huvudet cement och färg cement över huvudet, sedan klipps tråden gratis.

Tips

 • De enskilda fibrerna på en hackel kallas stripor.
 • Välj korrekt storlek hacklet genom böjning hacklet in i en fläkt. Placera stammen mot krokskaftet så stripor peka nedåt. WISP tips bör sträcka sig precis förbi den punkt av kroken för rätt storlek hackle. Om stripor inte når den punkt hacklet är för liten. Om de stripor sträcker sig förbi den punkt mer än halva avståndet mellan skaftet och peka hacklet är för stor.
 • Som med de flesta flugmönster det finns många varianter av mönstret. Vissa nivåer använder tandtråd eller guld glitter för kroppen, gul färgade gräsand för vingarna, bara Grizzlyhackle eller andra personliga detaljer.
 • Håll färdiga flugorna borta från barn och husdjur att hindra dem från att få krokar i sina fingrar, tassar eller munnar.

Hur man knyter en Schminnow Fly


Den Schminnow är en Norm Zeigler flugfiske mönster. Streamer stil fluga är avsedd för Snook fiske i Florida, men det är enkelt och effektivt för de flesta sorter av färsk och saltvatten ädelfisk. Mönstret kräver grundläggande flugbindning kompetens och mycket få material. Den är idealisk för nybörjare fly-nivåer eller avancerade fly-nivåer som kräver många flugor i en kort tid. Den ursprungliga designen är vit, men andra färger kan ersättas baserat på sportfiskare föredrar.

Instruktioner

1 Ta tag i kroken i städet. Starta tråden vid krokögat och linda det till kröken.

2 Välj en marabou fjäder och mäta den för att matcha krokskaftet. Håll i basen av den uppmätta punkten på krokböjen och göra 20 tråd wraps för att säkra den på skaftet.

3 Skär en 10-tums bit vita kristaller chenille från en spole. Hålla på änden av chenille på krokböjen och göra 10 tråd wraps att säkra det på plats. Linda tråden i riktning mot krokögat och sluta med ett litet mellanrum mellan tråden och ögat.

4 Hålla en uppsättning av svarta kulkedja ögon på toppen av skaftet vid tråden. Gör 20 figur åtta wraps att säkra ögonen på kroken. Linda tråden krokögat.

5 Linda chenille runt krokskaftet tills du når ögonen. Gör en siffra åtta wrap runt ögonen och stoppa chenille på tråden. Gör 10 tråd wraps att säkra chenille. Skär extra chenille undan.

6 Gör 20 tråd wraps att bygga en smal tråd huvud. Tillsätt en droppe av instant lim på huvudet och skär trådrullen undan.

Tips

 • Flera märken tillverkar och säljer kristall chenille. Välj en borstfiber med alltför flash för att matcha den ursprungliga Schminnow mönstret.

Hur man knyter en sötvatten räkor Fly


Sötvatten räkor kallas "Scuds" av gylfsportfiskare. Scuds finns i kallt vatten - våren bäckar och sjöar - med produktiva ogräs sängar. Scud mönster är enkla, med en böjd krok och segmenterade kropp. Eftersom sötvattens scud är en primär födokälla för öring, scud imitationer är vanliga i öring fiskarens flugasken. Bundna material är idealiska för att imitera Scuds "oregelbundna simning rörelser.

Instruktioner

1 Klämma en krok mellan käftarna hos skruvstäd. Börja linda tråden på kroken och täcka hela skaftet tills du når krokböjen.

2 Skär en 1-fot delen av 5x monofilament linje och hålla den på kroken. Justera positionen med en ände som börjar vid krokögat och resten sträcker sig förbi krokböjen. Linda tråden från krokböjen till krokögat, täcker monofilament med varje omslag.

3 Skär en 1-fot lång sektion av tydlig scud tillbaka med en 1/4-tums bredd. Scud tillbaka är enkel plastbit, så en vikt sektion av en klar plastpåse kan ersätta kommersiella versioner av materialet.

4 Applicera ett tunt strimma av dubbning vax till tråd. Vrid dubbning mellan fingrarna för att snurra den på tråden. Linda dubbade tråden från krokböjen till krokögat. Detta bygger kroppen på flugan.

5 Dra tydlig scud tillbaka över toppen av den dubbade kroppen. Applicera lätt spänning för att sträcka tillbaka och göra fem gäng wraps för att säkra den vid krokögat. Klipp bort överflödigt scud tillbaka.

6 Linda 5x monofilament från krokböjen till krokögat. Göra de wraps i ett diagonalt mönster med ännu mellanrum för att skapa segmente på kroppen. Gör fem tråd wraps att säkra monofilament och skära bort överskottet med en sax.

7 Hook en piska avsluta verktyget på tråden och vrid handtaget för att binda 10 halvslag knop vid ögat av kroken. Klipp tråden bort från kroken för att slutföra fly.

Hur man knyter en Woven sten Fly


Den vävda sten fluga är en slitstark flugfiske nymf. Den vävda kroppen kräver samordning och precision wraps att framgångsrikt slutföra. Resultatet är ett avancerat mönster på buken som inte kommer att riva upp efter att fånga en fisk. FLY färger lätt justeras för att passa specifika sten flyga sorter, och flugan är kompatibel med pärlor och bly vikt. Vävda flugor kräver praktik för att få effektivitet i processen. Knyt flugorna på kraftiga ledare för att förhindra att bryta linjen och de kommer att pågå i flera fiskesäsonger.

Instruktioner

1 Slip en pärla över krokspetsen och skjut den mot krokögat. Spänna fast kroken i ett skruvstäd och börja tråden omedelbart framför vulsten. Gör tråd wraps följd tills du når krokböjen.

2 Remsor ett par av gås biots utanför en sträng. Hålla biots tillsammans med spetsarna böjda bort från varandra. Håll biots på krokböjen för att bilda en svans. Gör sex tråd wraps att hålla svansen på plats.

3 Skär en 1-fot delen av svart chenille och en 1-fot delen av gul chenille. Håll ena änden av varje bit på kurvan och göra 10 tråd wraps att hålla dem på kroken. Linda tråden två tredjedelar av vägen upp krokskaftet och sluta. Använd en piska yta verktyg för att knyta en halvslag knut och skär av tråden undan.

4 Dra båda bitar av chenille under krokskaftet. Knyt en enda överhandsknop med chenille men dra inte åt den. Dra knuten till krokögat och glida ögat genom kontaktpunkten med de två delarna. Den gula är på toppen av ögat och svart under ögat. Skjut chenille till krokböjen och cinch knuten. Upprepa processen tills du når två tredjedelar punkt på skaftet.

5 Starta tråden på pärlan och linda den till slutpunkten av den vävda chenille kroppen. Linda tråden runt slutet av chenille kropp 15 gånger för att säkra kroppen. Skär extra chenille undan.

6 Skär en 1-kvarts tum breda plastbit ving fallet material. Hålla plasten på skaftet och göra 10 gäng wraps att hålla den på plats. Skär en 1-fot delen av svart chenille och knyta den på skaftet med ytterligare 10 tråd wraps. Linda tråden pärlan.

7 Linda chenille till pärlan, som bildar en bröstkorgen med dubbla diametern hos den vävda kroppen. Säkra chenille på pärlan med 10 gäng wraps och klipp bort överskottet. Dra den klara vingen fallet över chenille thorax och säkra den på pärlan med 10 gäng wraps.

8 Använd en piska yta verktyg för att binda 10 halvslag knop mot pärlan. Klipp av tråden utanför flugan.

Tips

 • Lägg blyvikt till kroppen för djuphavsfiske eller ta bort pärla för fiske grunda räfflor.

Hur man knyter en Bendback Fly


Böjen tillbaka är ett dödligt effektiv fluga i vatten som innehåller en hel del strukturella risker såsom ostron, snäck sängar, gräs och överhäng. Metoden att binda flugan skyddar kroken från oönskade hakar. Den böja tillbaka bör knytas till härma lokala betesfisk och skaftet ska täckas för att efterlikna beten magen. Den bendback är en något mer avancerad form av Clouser Minnow men är fortfarande en enkel mönster att knyta till början Tyer.

Instruktioner

Binda Bendback Fly

1 Hur man knyter en Bendback Fly

Med hjälp av dina tång, gör en liten böj på toppen av kroken för att skapa en plattform för att knyta i kroppen material. Du kan hitta några mindre cirkel krokar som har en naturlig böj; men jag har alltid förlitat sig på denna metod.

2 Hur man knyter en Bendback Fly


Bind på och slips i kroppen material längs med krokskaftet. Wind kroppsmaterialet tillbaka till där böjen av kroken börjar vända skaftet. När du kommer dit, linda kroppen materialet tillbaka till slips i punkt och fästa.

3 Hur man knyter en Bendback Fly


Välj din ljusare buck svans i vingen och slips på plats på den platta plattform du skapat med tången. Kontrollera innan binda i ditt material för att rensa ut i håret från buck svans. Obs: Om vingen ligger platt längs krokskaftet ta några varv runt baksidan av buck svansen för att göra det lyfta från skaftet.

4 Hur man knyter en Bendback Fly


Bind in din mörkare skuggade buck svans vinge och bygga huvudet till en fin konisk form.

5 Avsluta med en piska knut och belägga huvudet i farten huvudet cement eller fem minuters epoxi. Du kan lägga ögonen för att lägga verklighetstrogna detaljer

Tips

 • Kröken tillbaka är ett bra alternativ fluga för spöklika röda, gräs inbäddade havsöring, och får huvudet.
 • Denna produkt kan vara mycket beroendeframkallande.

Hur man knyter en Propeller Fly


Om normala flugor inte locka typer av fisk du är ute efter på din utflykt, kan du överväga en propeller flyga. En propeller flyga, i dagligt tal kallas "Pistol Pete" är en fluga drag med en spinnare propeller fäst på baksidan av det. Till skillnad från många flyga lockar, ser det inte så mycket som en äkta fluga. Emellertid dess propeller möjliggöra mer rörelse på ytan av vattnet i tillägg till en större reflektion av solljus, vilket kan resultera i fisk tar betet som kanske inte normalt göra det.

Instruktioner

1 Wrap flera varv av fly-bindtråd på skaftet av din krok, på den plats där du kommer att förankra pärla.

2 Bifoga din propellerblad på axeln av din krok, med spinnaren positionerat för att framdriva vatten i riktning mot kroken.

3 Tryck pärla på din krok, lägga tråd för snugness om det behövs.

4 Skjut pärlan backa tråden wrap och tillämpa en droppe av cement för att passa den på plats. Se till att den är placerad tillräckligt långt ner i schaktet i din krok att tillåta fri rotation av propellern.

5 Avsluta binda flugan mönster när cementen har torkat. Du har nu en färdig propeller flyga redo att gjutas.

Tips

 • Se avsnittet resurser för mer allmän information om ämnet.

Hur man knyter Bug Eye Bunny Fly


The Bug Eye Bunny är en fluga mönster för bas. Det ursprungliga mönstret är bunden i svart, men färgen är anpassad för att möta behoven av fiskaren. Bind flugan i flera mörka och ljusa färger för att förbereda sig för olika vattentyper. Flugan huvudattraktion är dess böljande rörelse. Den tunga huvud studsar när den hämtas, och den mjuka svans simmar som en sårad fisk. Flugan är särskilt effektiv på att rita bas från tät skog.

Instruktioner

1 Spänn fast kroken i städet; linda tråden vid krokögat. Linda tråden framåt för att skapa ett litet mellanrum mellan tråden och krokögat.

2 Placera en uppsättning av hantlar bug ögon på kroken skaft. Justera ögonen till en nivå läge. Säkra ögonen med 20 figur-åtta wraps. Linda tråden framför ögonen; detta skapar ett litet gap mellan tråden och ögon.

3 Klipp en kanin remsa två gånger längden på kroken skaft. Placera remsan framför ögonen, med spetsen passerar krokens krök som en svans. Gör 10 tråd-wraps för att säkra remsan på kroken.

4 Lyft basen av kaninen remsan. Linda tråden bakom remsan tills du når ögonen. Göra en fullständig omslutnings skaftet med basen av kaninen remsan. Gör 10 tråd-wraps att säkra kaninen på ögonen. Avlägsna överflödigt kanin remsan.

5 Linda tråden framför ögonen tills en tjock, röd lager av tråd är synliga; tråden måste täcka eventuellt överskott kanin remsa. Placera pekfingret och långfingret mot tråden. Vrida fingrarna för att skapa en triangel med tråden. Linda triangel runt kroken och dra åt. Upprepa processen fem gånger, och skär av tråden undan.

6 Applicera ett tunt skikt av klar nagellackstyp till toppen av tråden och centrum av ögonen. Låt flugan i städet tills nagellack är torr.

Tips

 • Använd bly ögon för en tyngre fluga, och mässing eller nickel ögon för en lättare fly. Den ljusare alternativ är perfekt för sommar bass fiske i det grunda vattnet. Den tunga alternativet används för djupt vatten under våren och hösten.