XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

fiskerulle rengöring saltvatten

Survival Tips om rengöring saltvatten


I varje överlevnadssituation, säkra en källa till säker, färskvatten är den mest kritiska uppgiften tidigt. Den mänskliga kroppen kommer inte pågå längre än tre dagar utan färskvatten, men saltvatten kommer att torka en individ ännu snabbare. Innan du dricker något vatten i öknen, se till att det har varit både avsaltat och saneras.

Saltvatten och dehydrering

Enligt USA Sjöräddning Task Force, ransonering ditt vatten ger klokt din bästa chans att överleva i det vilda. Arbetsgruppen rekommenderar individer inte att dricka på den första dagen och att arbeta utanför reserver vatten i deras system först. Under de närmaste dagarna, bör du sänka din dagliga vattenintag från 14 oz. till mellan 2 oz. och 8 oz.

Under inga omständigheter bör du dricka saltvatten. Den stora faran i dricks saltvatten är uttorkning. Även den mänskliga kroppen behöver natrium att fungera korrekt, är en plötslig tillströmning mycket skadligt för en persons hälsa. Den mänskliga kroppen reagerar genom att rita vattenmolekyler från blodceller för att späda ut natrium, lämnar dem uttorkad. Som Bill Bryson, författare till "En kortfattad historik över nästan allting", säger: "Detta lämnar cellerna farligt kort av det vatten de behöver för att utföra sina normala funktioner ... Under tiden överarbetad blodkroppar transporterar saltet till njurarna , som så småningom blir överväldigad och stänga. Utan fungerande njurar du dör. Det är därför vi inte dricker havsvatten "(resurs 2).

avsaltning

Att avsalta vatten och ta bort de flesta stora partiklar (ej tungmetaller), kommer ett enkelt filter arbetar i en nypa. Gör en tältkåta av tre starka pinnar och använda tygstyckena bundna mellan dem för att göra filterskikten. Placerar alternerande skikt av sand och kol på filtren, och placera en hink på marken i mitten av tipi att fånga avsaltat vatten i botten.

En sol fortfarande kommer också att ge avsaltat vatten, men kräver en tydlig plastark och direkt solljus. Du behöver en hink och ett hål i marken tillräckligt djupt, så att toppen av kärlet är under marknivå. Gräva hålet i direkt solljus och placera hink i mitten. Häll saltvatten i området kring hinken, och täck med plasten. Rent vatten kommer att avdunsta och lämnar saltet bakom. Det förångade vattnet samlas sedan på plasten, så småningom droppade i kärlet (resurs 1).

Rening

Även efter att du har avsaltat ditt vatten, är chansen att det är fullt av skadliga mikrober som kan orsaka mycket mer skada än ett glas saltvatten. Rening är det bästa sättet att säkerställa att din saltfritt vatten är drickbart.

Att ta hand om både avsaltning och rening i ett steg, är en provisorisk destilleri din bästa insats. Kokande vatten i 20 till 30 minuter dödar de flesta mikrober. Efter det att vattnet har renats, placera en bit plast över toppen av vattnet på ett sätt som gör det möjligt för plattan att fånga ånga och tratt den in i en hink. Eventuellt vatten som samlas in av denna metod kommer att avsaltas och bakteriefria.

Shakespeare baitcast Reel Rengöring


Såvida du inte är en fiskerulle samlare och aldrig använder Shakespeare baitcaster för fiske, rengöring din rulle är en av de mest effektiva sätten att förlänga dess livslängd. Damm och partiklar som ackumuleras i rullen så småningom kommer att göra det obrukbart. Bortsett från en lite tid i slutet av fiskesäsongen för att rengöra din rulle kommer att göra det längre.

Förbered Reel

Ta bort Shakespeare baitcaster s spolanordning. Leta reda på ratten på sidan av rullen motsatt handtaget och vrid på ratten moturs tills du kan ta bort det. Denna ratt är inte på vissa Shakespeare baitcasters. Om det inte är, lokalisera skruvarna som förbinder den sida av rullen till kroppen av rullen. Använd en stjärnskruvmejsel för att lossa skruvarna och ta bort sido av rullen, vilket gör att du kan komma åt och ta bort rullen är spolanordningen.

Rengöring

Doppa en bomullspinne i alkohol, och kör pinnen över alla delar av rullen som är smutsiga. Den mekanism som håller axeln av spolen, som kallas pinjong, är särskilt viktigt att rengöra. Använd pinne för att rengöra alla andra delar av spolanordningen, och spolen själv. Beroende på hur lång tid det har gått sedan du rengöras rullen, kan en bomullstuss inte vara tillräckligt. Den sista delen av rullen bör du rengöra är insidan del som du tog bort när du lossat skruvarna eller ringa upp.

Tillsammans igen

Placera spolanordningen tillbaka in i kroppen av rullen, och ersätta den sida av rullen. Sätt skruvarna igen och dra åt dem, eller dra åt ratten.

The Last det

När rullen är tillbaka tillsammans och ren på insidan, fokusera på utsidan. Skruva handtagsenheten från rullen och rengör alla delar med en bomullstuss och tvättsprit. Skruva tillbaka handtaget på rullen. Vänd rullen över i handen så att botten är vänd uppåt. Använd pinnen och alkohol för att rengöra den delen, och betala extra uppmärksamhet till Shakespeares levelwind system, som leder fiskelinan från rullen till fiskespö till vilken den är fäst. Använd pappersduk och alkohol för att rengöra hela utsidan av baitcaster.

tidslinje

De flesta sportfiskare som fiskar i sötvatten kan klara dig med att rengöra sina rullar en gång per år, efter det att fiskesäsongen har upphört. Sportfiskare som fiskar i saltvatten bör torka sina rullar efter varje användning. Det är inte nödvändigt att rengöra dem med tvättsprit varje gång; rent vatten är tillräcklig. En mer grundlig rengöring med tvättsprit bör ske en gång i månaden.

Även öronvax är ofta betraktas som icke önskvärd, är det i själva verket en viktig del av örat hälsa. Vax produceras naturligt av kroppen för att hålla öronen rena och återfuktad. I de flesta fall betyder öronvax behöver inte tas bort från djupt inne i hörselgången. Det kommer att dyka upp i ytterörat naturligt, där det kan torkas bort. Men om örat producerar mer vax än normalt och du märker nedsatt hörsel eller klåda i örat, kan det vara fördelaktigt att ta bort vaxet uppbyggd på en regelbunden basis.

Yttre örat rengöring

Rengöring av ytterörat är en viktig del av att upprätthålla god hygien. Det kan göras på en daglig basis eller vid behov. Använd en mjuk fuktig trasa som innehåller en liten mängd mild tvål, bara torka insidan av ytterörat. Skölj trasan och torka igen för att avlägsna tvålrester. Rengöring örat på detta sätt kommer att ta bort vax som har naturligt ut från den känsliga innerörat. Hålla ytterörat fri från överflödigt vax rester kommer också minska förekomsten av pormaskar i örat.

Innerörat Rengöring

Minska vax uppbyggd i innerörat kan göras på ett säkert sätt hemma med hjälp av örondroppar varje vecka som lossa vax. Öronvax droppar, såsom märket Debrox, innehålla ingredienser, vanligen väteperoxid, vatten och olja, som kan bryta upp vax uppbyggd inne i örat. Leta efter en produkt som innehåller glycerin att hålla örat återfuktad och hjälpa lugna någon irritation. I en nypa eller om du inte vill köpa en produkt, en lösning av saltvatten har visat sig vara effektiva i örat rengöring. Med hjälp av en dropper, släpp tre till fem droppar av köpta örondroppar eller salt vatten i ena örat. Tillåta att arbeta i cirka 5 minuter före läggning ear-sidan nedåt på en handduk för att låta produkten rinna av. Upprepa processen med det andra örat.

försiktighetsåtgärder

Sätta i ett litet föremål, såsom en Q-tip, i innerörat gången kommer inte att hjälpa att rengöra örat. Detta kommer bara att tvinga vaxet djupare in i trumhinnan. Om du har gjort detta, inte försöka ta bort vaxet själv, eftersom detta kan leda till en perforering av trumhinnan. Om du har använt en tops eller annat föremål och varsel smärta, nedsatt hörsel eller klåda i innerörat, är det sannolikt ett resultat av vax pressas mot trumhinnan. När detta händer, måste vaxet avlägsnas genom en professionell. Dessutom, någon som har en historia av öroninfektioner, ett hål i sin trumhinnan eller andra öronrelaterade tillstånd bör inte försöka behandla sina öron hemma. Ett öra, näsa och hals läkare kommer att kunna rensa bort uppbyggd och föreskriva ytterligare behandlingar, såsom örondroppar, utan att orsaka ytterligare skador.

Båt kanfas Rengöring


Båt duk kan skydda båtens motorer, lucka, segel, rorkult och mer, men du måste också ta hand om arbetsytan för att hålla det hjälpa dig i många år framöver. Byte av duk är billigare än att ersätta båtutrustning och underhålls regelbundet duk kommer att hålla de gånger du behöver för att byta ut duken långt ifrån varandra.

Vad är Boat Canvas?

Mest båt duk är gjord av Sunbrella, som är ett vatten, UV och mögel resistent akryltyg. Men lämnar saltvatten bakom en rest på tyget som håller fukt och orsakar mögel, så båt duk bör rengöras regelbundet för att hålla den användbar.

Reparera

Innan någon rengöring av duken, reparera eventuella revor och ersätta alla kragarna och fästen som saknas eller är skadad. Medan stora skador bör tas om hand direkt, sker en viss typ genom normalt slitage. Om du rengör din duk på ett regelbundet schema, så det skulle också vara ett bra tillfälle att inspektera huruvida några av de normalt slitage har förvandlats till skador som måste repareras.

Rengöring

Börja din duk rengöringen genom att borsta bort lös smuts och följer det med en tvätt av tvål i varmt vatten. Använd en icke-diskmedel tvål eftersom tvättmedel kan skada duken yta, vilket gör den känslig för större skador från väder och vind. Lux och Ivory tvål anses vara två bra tvålar att använda. Skölj duken noga med kallt vatten efter tvätt så att tvål inte torkar på duken.

bibehållande Isinglass

Om arbetsytan har en husbloss som är en del av det, torka dessa områden med sämskskinn efter tvätt för att undvika fläckar eller strimmor. Om du behöver tvätta dem mellan regelbundet underhåll, använd en plast renare, inte en fönsterputsare som Windex.

Impregnering

Efter tvättningen, sprida duken ut så att den kan torka. Använd inte en torktumlare. När duken är ren, kan du också använda hydrofoberingsmedel. Använd inte silikonbaserat tätskikt på Sunbrella. Det är inte förenligt med fabriken tätningsmedel. Täcka dina exponerade båt ytor med en trasa eftersom tätningsmedel kan skada båtens finish. Också täcka husbloss och blixtlås i duken. Ett tunt lager av tätningsmedlet bör fungera i ungefär ett år.

Hålla Mögel Bort

Ett sätt att undvika mögel mellan rengöringar är att spraya duken med en 50/50 lösning av vatten och vinäger när du tvättar ner båten i slutet av en resa.

Gut Rengöring Diet

En tarmen rensningen kost är mer allmänt kallas en detox diet eftersom det är avsett att befria kroppen från gifter har samlats genom mat och miljö. En stor del av tiden, gut rensning dieter har stränga restriktioner där du i princip fasta och kräver mycket specifika livsmedel för att slutföra. Trots deras specificitet och svårighetsgrad, finns det inga bevis för att dessa rensning dieter fungerar även, enligt MayoClinic.com.

Full Cleanse

Gut rengöring dieter som helt rengöra tarmarna ofta kräver att du snabbt. Dessa dieter inkluderar frukt Flush Plan, skapad av Jay Robb och Master Cleanse, skapad av Stanley Burroughs. Den förstnämnda kräver en all frukt smoothie diet med tillsats av proteinpulver och vatten. Det senare kräver att du dricker saft gjord av citronsaft, cayennepeppar och lönnsirap, dricka laxerande te på natten och dricka saltvatten på morgonen. Dessa dieter orsaka många tarmrörelser med avsikt att spola ut byggt upp avfallsmaterial.

mild Rensning

Om en snabb inte låter tilltalande, kan en mer mild gut rensningen kost utnyttjas. Du fortfarande äta normala måltider, men skär ut ohälsosamma livsmedel som raffinerat socker, fett, rött kött, alkohol och koffein, säger funktionshindrade World. Du kan också krävas för att dricka ett örtte som har en milt laxerande effekt. Målet är att avlasta matsmältningssystemet, minska beroende av ohälsosamma livsmedel och göra det lättare att övergå till en hälsosam diet.

effekter

Gut rengöring dieter har många olika effekter, av vilka de flesta beror på hur hälsosam din kost var före rengöra och hur strikt diet är. Du kan räkna med att känna lättare och har mer energi efter några veckor på en gut renande diet, säger Joy Bauer, författare till "Joys livdieten. Fyra steg till Thin evigt" Du kan dock känna sig trött, deprimerad, irriterad och har huvudvärk ett par dagar i kosten eftersom kroppen anpassar sig till denna dramatiska förändring. Uttorkning kan också förekomma, konstaterar MayoClinic.com, eftersom fasta dieter och laxerande användning leder till överdriven diarré.

expert Insight

Även om gut rensning dieter finns i alla former tänkbara, det finns några vetenskapliga data att backa upp påståendet att fasta eller dricka ett specifikt ämne kommer att orsaka kroppen att bli av med gifter och ackumulerat avfall. Om något, är kroppen redan utrustad för att utföra dessa uppgifter, säger MayoClinic.com, med en lymfatiska systemet och njurarna som gör det här jobbet hela tiden. Den enda verkliga fördelen att rensning dieter är dramatiskt sätt det tvingar dig att ändra ditt matintag. Om du har problem med att binda dig till en hälsosammare kost, kan avgiftning hjälpa dig att göra ändringen och eliminera ohälsosamma livsmedel snabbt, säger Bauer.

Varning

Om du för närvarande lider av en sjukdom som hjärtsjukdomar, högt blodtryck, diabetes eller sår ska du inte anta en gut rensning diet, eller någon diet för den delen, utan att först samråda med din läkare. Allt annat skulle kunna sätta din hälsa i allvarlig risk.

rengöring Grouper


Grouper är en populär art av sportfisk, finns i många områden i världen. Ett vanligt saltvatten fisk, kan grouper hittas i varma havsområden som Sydamerika, Australien och Nya Zeeland. Grouper kan växa till en stor storlek, med registrerade fångsten så länge som tre fot och väger mer än 200 pounds. Grouper är typiskt fångas som en äta fisk på grund av sin fasta fisk och mild smak. Grouper måste rengöras ordentligt för att vara roligt, men rengöra fisk kan göras på bara några minuter.

Instruktioner

rengöring Grouper

1 Tvätta grouper väl under kallt, rinnande vatten. Tvätta fisk innan filetering det kommer att hålla din fisk ren.

2 Lägg din grouper på en plan yta och kör på baksidan av din kniv över fisken från svans till huvud. Använd korta, skrapning rörelser för att avlägsna fjäll från fisk. Skölj fisken igen om det behövs för att undanröja eventuella återstående skalor.

3 Skär fisken från ryggraden till magen, placera kniven direkt bakom gälarna. Tryck ner ordentligt för att se till att du skär genom både hud och kött.

4 Sätt din kniv under hakan av fisken och skär bakåt till svans för att öppna bukhålan. Ta bort organ och förfoga över dem för att undvika att förorena din fisk.

5 Ställ din kniv parallellt med ryggraden och skär fisken bakifrån gälarna genom svansen. Vicka kniven fram och tillbaka om du stöter på för mycket motstånd. Detta bör ta bort en hel filé från fisk.

6 Upprepa denna process på den återstående sidan för att separera den andra filén. Var noga med att skära så nära ryggraden som möjligt för att hålla köttet av fisken med filén.

7 Dra några revben eller ben från filé med tången. Kör fingrarna längs köttet att hitta några spretiga ben.

8 Laga din grouper filéer omedelbart eller lagra dem för senare. Placera alla återstående filéer i en plastpåse och frysa dem att få ut det mesta av din nyligen rensade grouper.

Tips

  • Använd skarpa knivar vid rengöring fisk. En vass kniv skär rent och inte sönder eller skada köttet.
  • Rengör inte en levande fisk. Rengöring levande fisk kommer att resultera i en blodig utseende filé i stället för en trevlig vitt kött.

Tandrengöring är en nyckel till god hälsa. Dental rengöring är en process i vilken tänderna och tandköttet städas att klara upp matpartiklar. Dessa partiklar, när de fastnar i mellanrummen mellan tänderna eller mellan tandkött och tänder, kan stelna i plack och så småningom ruttna tänderna. Tandrengöring kan också ta bort fläckar som har byggts upp på tänderna.

dental rengöring

Ordentlig borstning två gånger per dag med användning av rätt typ av borste och korrekt teknik är fortfarande det första steget till en dental rengöringsprocess. Detta är nödvändigt och ofta tillräcklig för att hålla tänderna rena och friska. En tandkräm som har bakpulver i det hjälper till att hålla tänderna rena. Användningen av salt är en månghundraårig metod för att hålla tänderna rena. Crystal salt måste hållas upplöst i ett glas vatten. Efter att borsta tänderna på morgonen, ska du gurgla med hjälp av denna saltvatten lösning - det har antiseptiska egenskaper. Väteperoxid är också en bra lösning för rengöring av tänder, men det bör inte sväljas. Tandtråd är även ett förfarande för tandrengöring. Detta måste göras regelbundet på tandläkaren råd.

årlig rengöring

Även om du har möjlighet att borsta dina egna tänder och tar bort en stor del av plack, är en årlig rengöring på din tandläkare kontor vanligtvis tillrådligt. Denna rengöring kan utföras av en tandläkare eller tandhygienist. Rengöringen varar vanligtvis mellan 30 och 60 minuter. Tandhygienist kommer att erbjuda dig ett urval av tandkräm smaker. Han kommer då att använda en speciell elektrisk tandborste för att grundligt borsta och polera tänderna. Denna rengöring kan också åtföljas av en visuell undersökning, och användningen av en metall dentalinstrument med en pick på slutet, för att ta bort plack mellan tänderna och vid tandköttskanten. Processen med en årlig tandrengöring är smärtfri i de flesta fall, även om vissa människor rapporterar att tandkrämen inte smakar trevlig eller att känslan av att ha sina tänder polerade är milt obekväma.

Avancerad tandrengöring

Om en grundläggande tandrengöring inte kommer att fungera, kan en mer avancerad tandvård reningsprocessen vara nödvändig. Denna typ av tanddjuprengöring rengöring utförs av en tandläkare och kallas också tand hyvling, rotplaning och djup rengöring av tänder. Huvudsyftet är att förhindra sjukdomar i tandköttet.

I en professionell tandrengöring process använder tandläkaren en vetenskapligt utformade instrument som har en veke-liknande slut. Det finns två metoder för att utföra en tandrengöring. Den ena är en standard tänder rengöringsprocess. Den plockar ut avlagringar av plack och tandsten, vanligtvis under narkos. Detta görs för insättningar som syns på ytan. En röntgenbild som visar varje kavitet i tänderna eller tandköttet tas först. Detta är att se till att rengöring, vilket kan orsaka skrubbsår när det görs på håligheter, undviks på dessa platser. Rengöringen görs i en detaljerad metod, varvid varje tand rengöras med detta instrument. Polering sker nästa. Detta är den slutliga processen för denna typ av rengöring.

andra metoder

En annan metod för djuprengöring sysselsätter användningen av en laser för att rycka upp ämnen som inte är synliga på ytan av tandköttet, men som vanligtvis fastnat djupt in i tandköttskanten. Även här är den process sker när du är under narkos. Istället för att använda instrumentet, använder tandläkaren en laser. Det förstör fyndigheter av tandsten, som senare spolas ut.

Nästa våg av dietdillet är redan över oss: rengöring / detox flytande kost. Dessa dietprogram kan pågå så länge som sju dagar och de är förankrade på en flytande bara diet. Fast mat gradvis elimineras så att kroppen är nu fri att utföra cell reparation och rengöra organ utan koncentrera sig på att smälta stora mängder mat.

Master Rengör Diet

Master Rengör är den populäraste formen av flytande diet rengöringsmedel. Det har använts av kändisar som Beyonce, som tog det att förlora 25 pounds för sin roll i "Dream Girls." Kosten har tre faser.

Lätthet i: Magen är förberedd för mindre mat. De oundvikliga hunger kval är bättre hanteras i denna fas. Eliminera alla bearbetade livsmedel och kött från din diet på Dag 1. Efter detta skede fast föda ersättas med frukt, grönsaker, buljonger och juice. Du bör slutföra dessa steg i tre dagar.

Lemonade Diet: En blandning av organiskt citronsaft. Klass B lönnsirap och organiska cayennepeppar görs till en lemonad drink. För de kommande fyra dagarna av dieten, kommer saft vara måltidsersättare tillsammans med ekologiska teer och destillerat vatten.

Övergång: Detta är baksidan av lätthet i fas. Frukt- och grönsaksjuicer samt buljonger långsamt återinförs till kroppen. Färska frukter och sallader också konsumeras tills vanlig kost är anpassad igen.

7 Dag frukt och grönsaksjuice rengöra

Bryta ut juicer för denna diet. Varje dag en annan juice blandningen blandas för att rengöra, stärka och avgifta viktiga organ i kroppen. Varje juice hopkok inskränks för att rengöra och avgifta dina organ. Här är ett urval av denna diet från free-fad.diets.com

Dag 1: Apple + selleri juice att avgifta.
Dag 2: Ananasjuice att rengöra tunntarmen.
Dag 3: Citronsaft + vatten för att detox levern.
Dag 4: Morotsjuice för bättre syn.

7 Tea Snabb

Detta är en varm diet! Såväl varmt te ändå. På denna diet är bara ekologiskt te med agave nektar eller ekologisk honung konsumeras tillsammans med varmt vatten. Te är utmärkta bärare av antioxidanter och de innehåller i allmänhet halva koffeinet bryggkaffe. Detta gör te en bra källa för återfuktning. Lite känt faktum är teer är den näst mest konsumerade drycker i världen.

En mängd te konsumeras under dagen tillsammans med destillerat vatten och organiskt citronsaft i upp till sju dagar. Du kan använda kinesiska örter, pepparmynta, ingefära och grönt te för denna diet. Det finns också specialdiet teer som finns på hälsokostbutiker som kan underlätta din rengöra.

Daglig rutin

En sju dagars flytande endast diet är ingen enkel uppgift. Hålla sig till en daglig rutin är viktigt för att bibehålla styrka och balans. För de första dagarna avsaknad av mat gör att du känner svag så det är nog en bra idé att börja dieten rengöra under helgen. Det bör inte vara ansträngande motion och stanna hydrerade med destillerat vatten.

En annan viktig faktor är att ha tarmrörelser samtidigt på någon av dessa dieter. Syftet med flytande rengöra / detox diet är att befria kroppen från gifter. Avfallsmaterial från livsmedel uppbyggd i tunntarmen är giftig och måste tas bort. En saltvatten rengöra är ett naturligt sätt att frigöra avfalls uppbyggd. Blanda 1 tsk. salt i en 8 oz. glas varmt destillerat vatten och dryck. Det finns också naturliga over-the-counter laxermedel som du tar för att säkerställa dessa gifter inte stanna kvar.

Lemonad dricka diet vunnit plötsliga popularitet efter super Beyonce tillskrivas hennes svelte siffra till denna diet. Detta slungades bokstavligen saft dricka diet, även känd som Master Cleanse Diet, till omedelbar berömmelse. Master Cleanse programmet är en rigorös fasta program som består av något annat än en blandning av citronsaft, lönnsirap och cayennepeppar som du förbrukar sex till sju gånger om dagen. Ingen ytterligare mat eller dryck är tillåten medan denna plan. Helst det finns tre steg till denna plan: lättnader i den faktiska kost och easing ut.

Underlätta I

Lättnader i, även känd som pre-kost är inte ett måste för alla. Underlätta ut får mer vikt än lätta i. Men pre-diet är fördelaktigt, eftersom det förbereder ditt sinne, liksom din kropp för mindre mat. På den första dagen av pre-diet, du eliminera alla bearbetade livsmedel och kött från din diet och äter bara frukt och grönsaker. Den andra dagen, uppmanas du att flytta till frukt- och grönsaksjuicer och / eller buljonger. På den sista dagen av pre-diet, kan du bara apelsinjuice. Syftet är att förbereda magen för vad som är på väg att komma, eller, i det här fallet, inte komma.

Actual Diet

Själva kost är inte komplicerat alls. Allt du behöver göra är att konsumera Master Cleanse dricka under hela dagen. Varje portion av lemonad drycken innehåller 2 msk. färskpressad citronsaft, 2 msk. Grade-B organiska lönnsirap, 1/10 tsk. cayennepeppar och 10 oz. av filtrerat vatten.
Som ett komplement, kan du ha en saltvatten flush, som är 2 tsk. salt blandas i en liter vatten på morgonen och ett örtte som har laxerande egenskaper på natten. Dessa är bara rekommenderas och inte obligatoriskt för programmets framgång.
Du kan göra detta rena rutin så ofta du vill. Vissa gör det en gång i veckan, medan andra följer det religiöst för upp till 14 dagar. Fem till sju dagar anses standard och dieters kan välja vad som fungerar bäst för dem.
Master Rengör Diet är avsedd för att avlägsna överskott avfall, vikt och gifter från kroppen, vilket ger en smalare kropp och mer energi.

Underlätta ut

Underlätta ut är exakt densamma som lätta i, förutom att du måste gå till väga tvärtom. Underlätta ut är en mycket viktig del av programmet, och bantare starkt avråds gå tillbaka till vanlig mat omedelbart efter rengöring. Drick mycket vatten, och hålla sig hydrerad. Den exakta baksidan av lättnader i steg, kommer du att ha apelsinjuice blandat med lönnsirap på dag ett, följt av frukt och grönsaksbuljong eller saft på dag två, och slutligen på dag tre, kan du ha råa frukter och grönsaker.
Efter denna lätta ut ritual, kan du gå tillbaka till din vanliga kost, med de råd som du äter klokt.

Hamstring och hur man kommer igång Rengöring Place


Om du fyller ditt hem med objekt som du egentligen inte behöver men håll på grund kasta dem skulle skapa en djup känsla av förlust, och dessa objekt allvarligt begränsa ditt vardagsrum, kan du lider av ett tillstånd som kallas hamstring.

Kliniskt, upplagring är definierad som en en mentala tillstånd och som ett tecken på tvångssyndrom (OCD); emellertid ofta människor som hamstrar inte har andra OCD-relaterade symptom (såsom irrationella köns fobier som leder till konstant tvättning av händer).

Instruktioner

Hjälp för Hamstring

1 Behandling för hamstring är ofta ett mödosamt arbete, som de som lider av tillståndet ofta inte ser det som ett problem, åtminstone inte förrän betydande skadan är skedd. Detta kan bland annat skador på ett hem, eftersom en kroniskt rörigt utrymme är omöjligt att rengöra och hålla upp. Det kan också orsaka säkerhetsfrågor samt, som ett hem fyllt med föremål kan ha blockerat utgångar och fönster, skapa brandfara och andra eventuella faror. I vissa fall kan hamstring också leda till vräkning.

2 Om du är redo att möta din hamstring och ta tillbaka ditt hem och ditt liv, det finns åtgärder du kan vidta för att börja göra det. Först måste du närmar dig den från den känslomässiga synvinkel. Enligt Dr David Tolin, chef för Anxiety Disorders Center vid Institutet för Bor Hartford sjukhuset. . "Den frågan att ställa sig är inte om du kan använda objektet, men om du verkligen kommer att använda objektet En bra tumregel är att om du inte har använt ett objekt i över ett år - säg, gjorde du t ens vet det var där tills du hittat den på botten av en stapel -. du förmodligen kan leva utan det "

3 När du når en punkt där du kan börja parting med saker, tar allt på en gång kan vara extremt överväldigande. Så börja i liten skala. Börja med ett litet hörn av hemmet, går vidare till varje område eller rum en efter en. Använd soppåsar och gummihandskar medan rengöring, eftersom vissa material har lagrats så länge de kan vara farliga. När du har fått bort all röran, kan reningsprocessen påbörjas.

Börja med de objekt som orsakar den minsta mängden känslomässigt kaos för att bli av med. Även om det kan vara svårt för dig att bli av med en tennisracket du aldrig använda eftersom den tillhörde din avlidne farmor, flera objekt i hemmet såsom tre kaffebryggare eller fem olika brödrost ugnar är ett bra ställe att börja. Du verkligen behöver bara en av varje av dessa typer av objekt.

4 Om du håller med reningsprocessen, kommer du att börja se resultat; du har en renare hem som du kan faktiskt ha gäster över och du kommer att kunna möta känslomässiga problem som fick dig att hamstra i första hand. Använd plast förvaringskärl för att hålla saker du faktiskt behöver. När du har på en utrensning rulle, hålla dig från att glida in i gamla vanor genom att rensa ut saker som de kommer tillsammans, innan de blir överväldigande igen. Gör organisera och kasta onödiga saker en daglig del av din rutin - en del av din livsstil - och det kommer inte vara något som kan komma ur handen. Det behöver inte vara ett jätteprojekt; det kan vara bara en timme eller till och med fem minuter om dagen. Men oavsett tid, se till att du gör det varje dag.