XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Facelift övningar

Du behöver inte ha en operation för att se yngre ut. Det finns flera alternativ för icke-kirurgisk gör-det-själv ansiktslyftning du kan prova hemma i ditt eget hem. Ansikts övningar och livsstilsförändringar är de billigaste, säkraste och enklaste gör-det-själv ansiktslyftning.

Facial övningar som en gör-det-själv Facelift

Särskilda ansikts övningar är en bra gör-det-själv-ansiktslyftning. Dessa specialdesignade övningar rikta problemansiktsmuskler och har visat sig vara effektiva när de läggs till din dagliga rutin. Rynk drabbade områden runt ögon och mun kan förbättras liksom hängande käkar.

Det finns tre typer av ansikts övningar: motstånd övningar, ISOMETRISK och ansikts flexers. Facial Flexer övningar görs med en liten maskin som är perfekt när du inte har mycket tid. Med hjälp av en svag elektrisk ström, utövar maskinen musklerna i ansiktet och du behöver inte göra någonting. Motstånd övningar bygga muskelvävnad, som fyller upp plats i din ansiktsform, vilket minskar rynkor. Dessa övningar tar också syre till ansiktet genom att öka cirkulationen. ansikts övningar isometriska är bäst för yngre personer som börjar att skrynklas. Dessa övningar kan inte hjälpa djupa rynkor.

Livsstilsförändringar och natur dieter

Ändra din livsstil och ändra din kost kan ge er en lyckad gör-det-själv ansiktslyftning. Forskning har visat att när människor konsumerar mer färskvaror och mindre bearbetade livsmedel, de ser yngre ut. Dr Perricone och Oprah presenterade en 3-28 dagars förändring av kost plan som en gör-det-själv-ansiktslyftning. Det kallades "ansiktslyftning från ditt kylskåp"; före och efter bilder är verkligen fantastiskt.

Dr Perricone säger att inflammation är en av de främsta orsakerna till åldrande. Vissa livsmedel förvärra inflammation medan andra minskar det. Livsmedel som bär och lax, som innehåller mycket antioxidanter och essentiella fettsyror, minskar inflammation. Det första steget är att ta bort alla härdade oljor och höga majssirap från din diet.

När du är nöjd, lyser din hud. Livsstilsförändringar krävs också om du vill att gör-det-själv ansiktslyftning för att arbeta. Du kommer att behöva omfatta åtminstone lätt träning i 20 minuter tre gånger i veckan. Ta en promenad med en iPod eller MP3-spelare är en stor verksamhet. Det rekommenderas också att du minskar din stress och få tillräckligt med sömn.

Eliminera stress är en process som kräver självreflektion och uppfinningsrikedom. Det kan bidra till att samarbeta med en vän eller partner som en objektiv observatör, för att belysa stressfaktorer som du kan visa som en del av din vardag.

Övningar för att Räta näsan

Det finns flera orsaker näsan kan krokiga, nasala frakturer vara en av de vanligaste. Dessutom är en funktion ofta ses i ansiktet av äldre människor en krokig och hängande näsa. Under hela livet, fortsätter näsan för att växa, och brosket i den nedre sektionen kan försvaga och sedan separera från den övre delen av näsan. Detta ger ofta sken av att en puckel har utvecklats på näsryggen. En plastikkirurg kan utföra en operation för att förbättra formen på din krokiga näsa, eller så kan du prova några ansikts övningar som syftar till att stärka de nasala muskler.

näsa Shortener

Näsan Short uppfanns av "Facercise" skapare Carole Maggio, hon hävdar att motion hjälper att bilda en rakare näsa genom att höja en slokande munstycket. Använda pekfingret, tryck nästippen upp. Kontrakt muskeln genom att böja näsan ner mot motståndet som skapas av fingret. Upprepa 35 gånger, varje gång koncentrera sig på muskeln tvingar ner fingret. Håll din andning stadig när de utför övningen. För maximalt resultat, utför näsan Short motion två gånger om dagen.

näsa Shaper

Juliette Kando, författare till boken "Natural Facelift", säger att eftersom den övre delen av näsan är gjord av solid ben och mittdelen är gjord av brosk, dessa delar av näsan kan inte förbättras genom att utöva. Dock enligt Kando, är näsborrarna gjorda av mycket stark muskel, och att genom att utöva näsborrarna är det möjligt att ändra den allmänna formen av näsan. Kando rekommenderar att placera pekfingrarna ned endera sidan av näsan, och fackling näsborrarna genom att göra en liten rörelse med hjälp av musklerna ovanför överläppen. Skapa motstånd genom att hålla fingrarna på plats mot rörelse näsborrarna. Upprepa denna övning så ofta som möjligt tills näsan tar på en mer symmetrisk form.

Hänsyn

Enligt BMI Healthcare hemsida, är en näsplastik kirurgiskt ingrepp är det enda sättet att ändra formen på näsan. Men vittnesmål i "Carole Maggio Facercise" hävdar sina övningar hjälpt människor att räta näsan även efter näsan hade brutits.

Neck Wattle övningar

En hals flätverk, även känd som en kalkon hals, förringar en annars ungdomlig ansikte. Om du inte är redo att gå under kniven för att trimma bort extra hud och fett från en kalkon hals, huvud och hals övningar kan också återställa en ungdomlig ton i ansiktet, enligt Annelise Hagen, författare till "The Yoga Face: Eliminera rynkor med Ultimate Natural Facelift "citeras av" Time "tidningen. Lägg en isometrisk del genom att försiktigt trycka handflatan mot huvudet eller nacken och försiktigt trycka mot din pressade palm medan du utför övningarna.

huvud Rotation

För att utföra en huvudrotation, sitta eller stå med huvudet framåt. Vrid huvudet långsamt åt vänster så långt du kan hantera. Håll rörelse av huvudet jämn och kontrollerad. Inte anstränga nacken. När du har aktiverat ditt huvud så långt till vänster som möjligt, hålla positionen och räkna till två, sedan sakta tillbaka till utgångsläget. Upprepa övningen, att vrida huvudet åt höger, sedan återvänder till utgångsläget. Slutföra fem till 10 repetitioner och upprepa övningen tre gånger per dag. Denna övning släpper spänningarna förutom att utveckla starka nackmuskler som håller hakan på plats, enligt University of Maryland Department of Environmental Safety.

Främre och bakre Neck Tilt

Neck tilt övningar förhindra jowling av underkäken som ofta följer med kalkon hals, enligt Hagen. Flytta inte axlarna under denna övning, det amerikanska rådet om Motion tillstånd. Slutföra fem till tio upprepningar, tre gånger per dag.

Börja med att stå med huvudet framåt och fötterna axelbrett isär. Luta huvudet upp långsamt så att du tittar på taket samtidigt som du trycker tungan på taket i munnen. Håll och räkna till två, sedan tillbaka till utgångsläget. Sedan luta huvudet framåt och tryck hakan i bröstet. Håll positionen i 15 till 30 sekunder, sedan sakta lyfta huvudet tills du återupptar utgångsläget.

Side Neck Tilt

Börja sidolutnings övning genom att stå med huvudet framåt. Luta huvudet åt vänster, men hålla framåt. Håll positionen räkna till två, sedan tillbaka till utgångsläget. Upprepa rörelsen genom att luta huvudet åt höger. Gör fem till tio repetitioner, tre gånger per dag. Om örat rör axeln, har du sträcks för långt, University of Maryland Department of Environmental Safety varnar. Bibehålla en jämn, gradvis rörelse för att undvika personskador. Håll dina axlar fortfarande under denna övning, och inte hålla andan.

Övningar för att ta bort Lip rynkor

Översikt

En ovälkommen tecken på åldrande är uppkomsten av små vertikala linjer, som kan förekomma på och runt läpparna. Dessa linjer kan orsakas av år av upprepade ansiktsrörelser såsom prata eller röka, och förvärras av en dålig diet eller överexponering för solen. Men precis som regelbunden motion kan bidra till att forma och tona musklerna i kroppen, det kan också hjälpa till att bygga ansiktsmusklerna och dra åt huden täcker dem, vilket förbättrar utseendet på linjer och rynkor.

isometrisk övning

Senta Maria Runge, författare till "ansiktslyftning av motion," säger muskelstruktur runt läpparna skiljer den för andra ansiktsmuskler; förlusten av tonen och efterföljande kollaps av huden på överläppen inte beror på töjning, som med de flesta ansiktsmuskler, utan snarare på grund av en brist på cirkulation. Detta orsakar läpparna att bli tunnare allteftersom tiden går, och så småningom rynkor form såsom läppen förlorar konturen. För att återställa kontur överläppen, rekommenderar Runge en isometrisk övning, som är en form av styrketräning. Sitta eller stå och titta i en spegel. Öppna munnen så det finns en 1-1 / 2-tums klyftan mellan din övre och undre tänderna. Håll dina tänder i position, och långsamt flytta din överläppen nedåt samtidigt försöker hålla den från att röra tänderna. Återgå överläppen så småningom tillbaka till utgångsläget. Upprepa en gång om dagen, fem gånger i följd.

Facial Yoga

Enligt Marie-Veronique Nadeau, athour av "Yoga Facelift" ansiktsyogaövningar kan bidra till att minska rynkor, inklusive irriterande läpplinjer. Placera pekfingrarna på mungiporna att förankra musklerna. Rita din överläpp ner över din övre tänderna och även mot munnen hörn. Sträck området ovanför överläppen tills den är helt slät utan veck. Håll samtidigt räkna till fem, och släpp. Upprepa tre gånger, hålla och räkna till 10 varje gång.

Ball övningar för Abs


Genom att införliva en övning bollen i din ab träning kan du förbättra kvaliteten och effektiviteten i dina rörelser. Bollen ändrar hur muskelgrupper arbetat förändrar vinklar, förbättrar balansen och kan ge resultat snabbare.

Armhävningar

Ball övningar för Abs


Push-up fungerar överkroppen och stärker kärnan, inklusive din abs. Placera övningsboll under fötterna och utför armhävningar. Detta kräver bra balans och använder magmusklerna. Arbeta dig upp till 10 armhävningar.

Crunch

Utföra crunches medan du sitter på en övning boll är en av de bästa övningarna för att fast och tonen din abs. Utföra tre uppsättningar av 20 till 25 reps tre gånger i veckan.

Ball Curl

Ligg på rygg. Placera hälarna på bollen och lyft höfterna för att bilda en rak linje från axlarna till knäna. Dra tillbaka bollen till skinkorna med hälarna, pausa och återgå till utgångsläget. Utför åtta till 12 reps. Detta riktar sig abs samt dina hamstrings.

boll Lift

Ligga på rygg och placera bollen mellan anklarna. Lyfta bollen rakt upp i luften och återvända för ett rep. Gör 10 till 12 reps.

Plank Pike-Up

Denna övning fungerar både magen och nedre delen av ryggen. Med handflatorna platt på golvet och tårna på utövandet bollen, höja din rumpa i luften så högt som möjligt. Håll kvar och återgå till utgångsläget för ett rep. Gör 10 till 12 reps.När vi blir äldre våra kroppar börjar ålder och fysiska krämpor aktualiserats. En av de vanligaste problemen som kan drabba människor i alla åldrar är ryggsmärta. Med regelbunden motion, men de flesta värk och smärta kan lindras.

Uppvärmning

Värm alltid upp innan du påbörjar någon form av stretching eller motion. En enkel fem minuters promenader eller ridning en motionscykel kommer att vara tillräckligt tillräckligt.

Stretching

Tillbaka stretchingövningar är ett utmärkt sätt att lindra ryggsmärtor och kan utföras hemma liksom på gym. Var noga med att se till att du sträcker korrekt för att undvika ytterligare skada.

Simning

Övningar för att stärka ryggmusklerna och lindra smärta

Simning är den bästa formen av motion för ryggsmärtor.

Skonsamma motion är den bästa formen av motion för Ryggbesvär, och simning är den ultimata skonsamma sport. Det gör att du kan stärka din rygg utan någon onödig stress på ryggraden.

styrketräning

Övningar för att stärka ryggmusklerna och lindra smärta

Använd låga vikter och enkla pull nedgångar.

Med hjälp av en låg vikt, enkla pull nedgångar på en sidoträningsmaskin ökar utvecklingen av musklerna på vardera sidan av ryggraden, bidra till att stärka nedre delen av ryggen och lindra ryggont. Utföra denna enkla övning långsamt för att förhindra ytterligare skada.

Kärna styrka Motion

Övningar för att stärka ryggmusklerna och lindra smärta

Träningsbollar kan användas för att stärka din kärna.

Kärnkroppsövningar är utformade för att bidra till att stärka både den övre och nedre delen av ryggen. Träningsbollar kan införlivas i utbildningen, och varje övning är inriktad på specifika delar av ryggen.

Yoga Ball Övningar för kvinnor


Den yoga boll, även känd som en fitness boll, balans boll eller motion boll, är ett idealiskt verktyg att använda för en mängd olika övningar. Denna stora, uppblåsbar boll stärker kärna muskler, förbättrar balans och kan även användas för att inrikta sig på specifika områden, såsom din mage, rygg, skinkor, ben och höfter.

Bro

Sitt direkt i mitten av bollen. Placera händerna på höfterna och sakta gå framåt så bollen rullar upp från skinkorna, upp ryggen och hamnar direkt under dina axlar. Medan bollen stödja din övre rygg och axlar, se till att dina fötter är direkt under knäna, platt på golvet, och att smalbenen bildar en rät vinkel mot dina höfter och bröst. Spänn skinkorna och muskler tillbaka lår när du lyfter höfterna, hålla några sekunder, släpp sedan. Börja med åtta repetitioner och avancera till 15. Advance ytterligare genom att flytta händerna från höfterna till golvet, med handflatorna nedåt.

Fågelhund

Ligga med ansiktet nedåt på toppen av bollen, placera den direkt under magen med huvudet och benen böjda ned längs båda sidor. Lyft din högra arm och vänster ben, sträcker sig helt och håller i några sekunder. Kurvan tillbaka. Livet din vänstra arm och höger ben, sträcker sig helt och håller i några sekunder. Kurvan tillbaka. Upprepa på varje sida åtta gånger. Advance genom att hålla den utsträckta positionen på varje sida för längre löptider som du bygger upp styrka. Gå vidare genom att flytta bollen närmare fötterna som överkroppen styrka ökar.

knäböj

Knäböj är bra för att stärka benen och massera ryggen. Placera bollen mellan nedre delen av ryggen och en vägg, hålla bollen på plats genom att trycka tillbaka in i den. Håll fötterna lite framför dig och axelbrett isär och placera händerna på höfterna. Böj knäna för att flytta in i en sittande ställning, hålla knäna precis ovanför anklarna. Se till att bollen stannar i kontakt med ryggen när du squat. Håll i några sekunder i sittande ställning, och sedan stå upp igen. Upprepa åtta gånger, avancera till 15 gånger. Gå vidare genom att böja ett ben på knä och håller en fot i luften hela knäböj. Upprepa med den andra foten.

När det gäller övningar för rumpa, ben och lår, har du flera olika alternativ. Du kan använda maskiner, kan du använda fria vikter eller så kan du helt enkelt använda vikten av din egen kropp. Alla dessa metoder är effektiva antingen på gymmet eller i ditt eget hem så länge du använder rätt form och teknik.

knäböj

Knäböj är populärt med hem utövare samt gym denizens. Den squat är en förening övning som fungerar butt, fyrhjulingar, hamstrings och kalvar. Utför en knäböj från en stående position, med fötterna ungefär axelbrett isär. Från denna position, sätta sig på huk tills låren är ungefär parallella med golvet och sedan stå upp igen. Se till att dina knän inte sträcker sig framför tårna genom att trycka dina höfter och rumpa tillbaka som du squat. (Visualisera sänka sig till en imaginär stol.) Du kan arbeta hårdare gör en knäböj genom att placera ett vägt skivstång över axlarna eller genom att hålla på till hantlar.

Gör sumo knäböj genom att starta i en bred bas. Dessa knäböj betona glutes och lårens insida.

utfall

Utfall rikta ben, rumpa, lår och hamstrings. Ta en stort steg framåt, böja båda knäna. Ta ryggen knä ner till en punkt om 2 inches från golvet; främre knä kommer att bilda en 90-graders vinkel. Håll din främre knä i linje med vristen. Du kan göra utfall från stillastående eller i gångmönster. Tillsätt mer intensitet till dina utfall genom att hålla på till hantlar.

hamstring lockar

Övningar för Butt, Ben & lår


Om du är på gymmet, prova hamstring curl maskin. Ligg på mage, placera baksidan av dina underben i en vadderad bärarm och sedan krypa benen upp mot rumpan genom att böja knäna.

Hamstring lockar kan också göras med en schweizisk boll. Ligg på rygg på golvet, placera hälarna upp på bollen och lyft höfterna upp i luften så att du är i en bryggläge. Rulla bollen i mot dina glutes genom att aktivera hamstringsmusklerna.

Steg-ups

Steg-ups fokuserar på quadriceps, men du kommer även att arbeta din glutes som du gör dem. Kliva upp på ett stillastående föremål en fot i taget, sedan steg tillbaka ner en fot i taget. Objektet kan vara ett aerobics steg, bänk, låda, stol eller ett steg på en trappa. Du kan göra detta arbete mer intensiv genom att hålla ett vägt medicin boll eller hantlar.

Vadpress

Övningar för Butt, Ben & lår


Kom upp på tårna av upphandlande vadmusklerna. Att öka intensiteten, kan du göra dem en fot i taget eller på ett steg. Du kan också arbeta vaderna genom att stå på tå och gå över golvet. Du kommer att öka intensiteten genom att hålla tunga hantlar som du gör något av dessa kalv övningar.

jump Knäböj

Övningar för Butt, Ben & lår


Hoppet knäböj är en explosiv övning som kräver fysisk och mental energi. Hoppa knäböj arbete brigader, rumpa och vadmusklerna. Kom till en låg knäböj, och brast upp i luften, sträcker armarna över huvudet som om du signalerar en touchdown. För att lägga till en extra utmaning, håller lätta hantlar som du sitta på huk och hoppa.

En liknande övning som fungerar på samma benmusklerna är butt kick. Utför samma explosiva rörelse, och när du kommer upp, försök att få hälarna röra din rumpa.

squeezes

Övningar för Butt, Ben & lår


Du kan pressa en schweizisk boll att arbeta benmusklerna. Arbeta dina inre lår genom att ha stått vid bollen med lätt böjda knän. Pressa benen ihop hårt och hålla i 20 till 30 sekunder. Detta är en isometrisk kontraktion där det inte finns någon rörelseomfång. Du kan också ligga på golvet, drapera benen vid bollen och pressa den in i din kropp att arbeta dina hamstrings och glutes.Kroppsvikt övningar är ett bekvämt sätt att träna utan att behöva resa till ett gym eller hälsoklubb. Utforma ett träningspass som slår alla de stora muskelgrupper, eller träna varje grupp separat under veckan. Experimentera med olika kroppsvikt övningar, tills du hittar den rätta kombinationen för din kondition.

Armhävningar

Full Body kroppsvikt övningar

Armhävningar bygga bröstet och triceps muskler.

Det finns många typer av armhävningar du kan använda för att arbeta på bröstet. Push-ups hjälper också till att öka storleken på de triceps och axelmusklerna. För att utföra en grundläggande push-up, låg nedåt på golvet, böja armarna och placera handflatorna ner något bredare än axelbredd. Håll ryggen rak och fötterna ihop, sedan driva upp från golvet, sträcker armarna så långt du kan. För att avsluta upprepningen, sänka dig tillbaka och stannar precis innan bröstet vidrör golvet. När du har möjlighet att enkelt göra en grundläggande push-up för 20 repetitioner, öka svårigheten genom att antingen ändra hastigheten för varje upprepning, eller genom att variera bredden på dina händer.

dips

Full Body kroppsvikt övningar

Dips arbeta på din triceps, axlar och bröstmuskulaturen.

Dips kommer att hjälpa dig att öka storleken på dina triceps, axlar och bröst. Om du arbetar hemma, använd en stol med en fast dyna för dips. Sitt i stolen och placera handflatorna nedåt, med tummarna intill benen. Förläng benen ut så långt som möjligt och hålla fötterna ihop. Glida av stolen utan att flytta dina händer, så att du stöder din kroppsvikt. För att utföra ett dopp, böj armarna och långsamt sänka dig ner tills överarmarna är parallella med golvet. Tryck tillbaka för att slutföra upprepning.

Pull-Ups

Full Body kroppsvikt övningar

Pull-ups öka bredden på ryggen.

Pull-ups liknar chin-ups, förutom att du använder en overhand grepp på stången. Du kanske vill bära ett par finger tyngdlyftning handskar när du gör pull-ups, så att du inte skadar händerna. För att göra en pull-up, placera händerna på stången, något bredare än axelbredd. Dra dig upp till baren, sedan böja benen och korsa dem vid anklarna för att öka svårigheten att övningen. Se till att du stoppar pull-up precis framför baren, eller så kan du slå hakan. Sänk dig ner tills armarna är nästan helt utdragen för att avsluta en upprepning. Inte svänga under övningen, eller du kan skada dina axlar.

knäböj

Full Body kroppsvikt övningar

Knäböj kommer att hålla benen tonas.

Knäböj är desamma som djupa knäböjningar, förutom att du kan utöka dina armar ut framför dig att göra övningen svårare. Håll fötterna på golvet och sträcka ut armarna framför dig med handflatorna nedåt. Sakta böja benen för att starta knäböj, hålla ryggen rak. När dina lår är parallella med golvet, stå upp för att avsluta upprepningen. Du kan sätta händerna på höfterna om övningen är för svårt att göra när du har armarna framför dig.

Övningar för en större Butt


Vem vill inte vara bootylicious? Tack vare en ny attityd och en uppsjö av mer kurviga kvinnliga ikoner, många kvinnor nu längtar efter en mer fast och rundade baksida. Så om ditt mål är att se lika bra att gå som du kommer, så här är de tre bästa övningar för att fast och öka dina tillgångar.

Gluteus Maximus

Övningar för en större Butt


Det finns några muskler som utgör din derriere, men gluteus maximus är den största av sätesmusklerna och ett av de starkaste musklerna i kroppen --- och det är vad som ger din bak avsluta sin form.

knäböj

Övningar för en större Butt


En av de mest effektiva övningar att växa glutes är knäböj, vilket kan göras med eller utan vikter. När du är klar med vikter, kommer en individ att uppleva en direkt ökning av storleken på gluteus maximus.
Stå med fötterna höftbrett isär och tårna pekar rakt fram. Bend genom knäna med en bar eller vikter på sidorna tills höfterna gå lägre än en sittande ställning. Håll överkroppen rak, abs stram och knän bakom tårna. Do 12 till 16 reps av denna övning två till tre gånger per vecka på icke på varandra följande dagar.

utfall

Övningar för en större Butt


En annan effektiv träning är utfall, vilket också kan ske med eller utan vikter. Det kommer att hjälpa till att hålla dina höfter trim, fast din glutes och förbättra den övergripande formen av benet.
Stå med en fot 1 till 2 fot framför den andra, sedan släppa den främre knäet mot golvet genom att böja båda knäna. Håll din främre hälen ner hela tiden, med tanke på att hälarna stöder de flesta av vikten. Tryck långsamt tillbaka upp men aldrig låsa dina knän eller låta din främre knä förbi centrum av den främre foten.

Ju längre fram du steg, desto mer av ett träningspass du ska ge din glutes och hamstrings. Precis som med knäböj, gör detta 12 till 16 gånger på två till tre icke på varandra följande dagar i veckan.

Den Gluteul Fold

Övningar för en större Butt


De flesta kvinnor vet inte vad en skinkvecket är, men pojke, de vill ha den perfekta en. Den hänvisar till det område där baken möter hamstring. En individ med en väl utvecklad fold har den perfekta lyft --- och liten eller ingen veck.
Den bästa motion för att trimma detta område tävlar, varför spår idrottare skryta den bästa formen tillbaka dit. Hitta en plan yta och markera ca 40 varv. När du sprinten, hålla axlarna avslappnade, ta knäna högt och pumpa armarna --- bör hälarna knappt vidrör marken. Göra fyra till fem 40-varvet streck två till tre gånger i veckan.

Det bästa sättet att få ut det mesta av din träning är att göra alla tre av dessa övningar på samma dag med minst en vilodag i mellan, och se till att du sträcka efteråt. Du kan vara öm i början, men det är bara dina muskler ombyggnad och omforma.