XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

ett ben

Hur man testar Balans genom att lyfta ett ben


Balans är viktigt för god hälsa och välbefinnande. Olika studier, däribland en studie från University of Mexico 1997, har funnit att människor som inte kan hålla balansen på ett ben är mer benägna att skadas i ett fall. En ökad känsla av balans förbättrar även prestandan i idrott och motion. Ett enkelt test kan avgöra om du bör arbeta för att förbättra balansen.

Instruktioner

1 Stå barfota på en hård, plan yta med armarna i kors. Har en vän när du med ett stoppur. Du kan också använda en klocka med sekundvisare och då själv.

2 Lyft en fot om 6 inches från marken och börja timing. Stoppa timern när upphöjda fot berör golvet, måste du flytta foten du står på, eller om du måste uncross armarna.

3 Upprepa testet med andra benet.

4 Jämför din genomsnittliga tid med dessa medelvärden från Walter Reed Army Hospital:

Ålder 18-39: 43 sekunder

Ålder 40-49: 40 sekunder

Ålder 50-59: 37 sekunder

Ålder 60-69: 27 sekunder

5 Om testet verkar för enkelt, prova igen med slutna ögon och jämföra din tid med dessa medelvärden:

Ålder 18 till 39: 9 sekunder

Ålder 40 till 49: 7 sekunder

Ålder 50 till 59: 5 sekunder

Ålder 60 och ovan: mindre än 3 sekunder

Tips

  • För att förbättra din balans, öva stegen ovan. Med lite övning, bör du förbättra din tid.
  • Om du utför detta test med slutna ögon, har en vägg eller motverka närheten för att fånga dig om du börjar falla.
Sjukdomar relaterade till ett ben Brist

Många sjukdomar orsakar ben brister. Enligt Merck Manuals Online Medicinska handböcker hemsida, vissa bensjukdomar orsaka smärta, medan andra är asymtomatiska. Lerner Research Institute vid Cleveland Clinic --- en av de fyra bästa sjukhusen i USA --- säger att ben brister är kostsamma i både mänskliga och ekonomiska termer. Ben brister kan orsakas av undernäring, livsstilsfaktorer och vissa medicinska tillstånd.

Engelska sjukan

Rakitis är en sjukdom i samband med ben brister. Enligt Mayo Clinic webbplats, är rakitis mjuknings och försvagning av skelettet hos barn på grund av en D-vitaminbrist. D-vitamin är viktigt för att främja kalcium och fosfor absorption från mag-tarmkanalen. Utan tillräckligt med D-vitamin, kommer ett barn inte kan upprätthålla rätt mängd av kalcium och fosfor i hans ben. Vanliga tecken eller symptom i samband med rakitis innefattar följande: skelettmissbildningar såsom böjda ben, ovanliga spinal krökningar och bäckenben avvikelser; sköra ben som är mottagliga för fraktur, hämmad tillväxt, håligheter och tandskador; skelettsmärta; och muskelsvaghet. Mayo Clinic hemsida säger att om rakitis lämnas obehandlad, kan många allvarliga komplikationer manifestera, inklusive försenad motorisk utveckling, nedsatt fysisk tillväxt och utveckling, och kramper.

osteoporos

Osteoporos är en sjukdom i samband med ben brister. MedlinePlus, en tjänst av den amerikanska National Library of Medicine och National Institutes of Health, säger att benskörhet minskar en persons bentäthet, vilket ben svaga och känsliga för brott. Enligt MedlinePlus, men vem som helst kan utveckla osteoporos, är det vanligast hos äldre kvinnor. Upp till 50 procent av kvinnorna och 25 procent av män över 50 år kommer att bryta ett ben på grund av osteoporos någon gång i sitt liv.

National Osteoporosis Foundation säger att en person med osteoporos upplever typiskt några symptom och att hon kanske inte inser att hon har sjukdomen tills hon bryter ett ben från en relativt liten nedgång eller ens en nysning. Enligt NOF, kan en kvinna förlorar upp till 20 procent av sin benmassa efter klimakteriet, vilket ökar hennes sannolikheten för att uppleva en osteoporosrelaterade frakturer.

hyperparatyreoidism

Hyperparathyroidism är en sjukdom som kan orsaka ben brister. Enligt National Institute of Diabetes and Digestive och Kidneysjukdomar --- en division av National Institutes of Health --- hyperparatyroidism är överaktivitet i bisköldkörtlarna som leder till överproduktion av parathormon, eller PTH, vilket är ett ämne som hjälper till att upprätthålla kroppens kalcium och fosforbalansen. PTH reglerar mängden kalcium i blodet, och om det är för mycket PTH i kroppen, kalcium mobiliseras eller avlägsnas från skelettet, vilket gör benen svaga och benägna att skada. Överdriven kalcium i blodet är känd som hyperkalcemi. NIDDK säger att hyperparathyroidism orsakas ofta av en godartad tumör som kallas en adenom som bildas på en av de fyra bisköldkörtlarna. Kalcium är viktigt för att bibehålla benstyrka, säger NIDDK.

Den enda ben takedown gör en fighter att opportunistiskt förvandla en misslyckad knä eller ben attack till en kraftfull borttagning. Även om något mer riskabelt än dess dubbla ben kusin, kan ett ben takedown leverera en svidande bakslag till en motståndare. Följ dessa steg för att göra en enda ben takedown i grappling.

Instruktioner

1 Fokusera på motståndarens överkropp. Håll ögonen på din motståndares huvud och bröst så att han inte förväntar sig ett ben skjuta. Fake en överkropp stans eller en clinch försök om du behöver för att få uppmärksamhet från sin nedre halvan.

2 Placera dig själv för borttagning. Du vill komma in i samma hållning som din motståndare. Om han står i en höger ben framåt hållning så ska du byta till samma hållning, och samma om hans hållning vänster ben leder.

3 Huka ner och svinga benet. För att starta brottas takedown, huka ner i en semi-knäböj, lämnar benen konfigurerade i din start hållning. Flytta framåt genom att svänga din bakre benet bakifrån dig runt till sin främre benet. Låt det främre benet (som blir ditt bakbenet som du skjuter) att räta ut. Ta med svängande benet tillräckligt framåt så att knät kommer i kontakt med sidan av din motståndares övre delen av låret.

4 Krama din motståndares ben. När du svingar din bakre benet framåt i fotograferingen, krama din motståndares främre benet. Vridas runt på benet så att du får ditt huvud direkt mot kroppen eller mellan benen så att han inte kan attackera dig med sin fria benet.

5 Ta motståndaren ner. Använd din rygg ben att driva din vikt framåt. Håll det främre benet postat bakom motståndarens främre benet för att resa honom. Skjut din vikt tillbaka och mot din postat benet så din motståndare faller runt det, och inte bara rakt bakåt. Väl på marken, gå direkt till en överlägsen grappling läge.

Social Security Disability Fördelar för förlusten av ett ben


Förlora ett ben evigt ändrar livet för den amputerade. En av dina första oro kan vara hur man ersätta eller generera intäkter efter en sådan förlust. Social Security Administration (SSA) ger inkomster för dig om du lider förlusten av en lem samt hjälp med att hitta arbete i ett annat område om det behövs. Du kan också bli berättigade till Medicare eller Medicaid på grund av din situation. För att ansöka, ring 800-772-1213 eller gå online för att www.socialsecurity.gov/applyonline/~~V.

Social Security invaliditetsförsäkring

När du är skadad, kan du ansöka om Social Security invaliditetsförsäkring (SSDI). SSDI fördelar är månatliga betalningar till personer som har arbetat minst fem av de 10 år innan sin skada. Månads SSDI kontroller är baserade på den inkomst du fått från de bästa 35 år du har arbetat.

Kompletterande säkerhet inkomst

Kompletterande säkerhet inkomst (SSI) förmåner är för dem som inte har arbetat minst fem av de senaste 10 åren innan han blev avstängd. De månatliga betalningar är baserade på dina levnadsomständigheter, till exempel om du har en rumskompis eller lever ensamma, och alla andra inkomstkällor du har från en make, testamente eller annan källa. Den maximala månatliga ersättningen för SSI är $ 674 per månad.

yrkes Hjälp

Social Security Administration erbjuder yrkes bistånd och arbete incitamentsprogram för personer med funktionshinder. SSA kommer att hjälpa dig att hitta arbetsgivare som är öppna för att anställa personer med funktionshinder. Om du försöker att arbeta, det högsta belopp du kan tjäna varje månad är $ 1000 brutto och ändå få din månatliga fördelar. Du kan också göra en prov arbetsperiod där du kan tjäna så mycket som möjligt för nio månader under en femårsperiod och inte förlora dina förmåner.

medicinska fördelar

Efter två år att få SSDI fördelar, kommer du att vara berättigad till Medicare förmåner, även om du inte är 65. Du kommer vanligtvis också att Medicaid stödberättigande från början om du får SSI förmåner.

varningar

Om du får arbetare ersättning eller andra förmåner från staten, kommer någon Social Security inkomst du söker sänkas baserat på vad du redan får. Om det är mer än 80 procent av vinsten du gjort innan skadan, kommer du inte att kunna ta emot sociala förmåner. Om vad du får från andra källor ändringar kan du ansöka igen eller få dina förmåner räknats. Du kan också ansöka om SSI eller SSDI flera gånger för samma skada om du inte tilldelas några fördelar för första gången.

Den inre Leg rumänska Dead är en övning som kan fungera som en hamstring övning eller en balans övning eftersom det sker på ett ben. Balans övningar är viktigt att göra eftersom de arbetar din kärna muskler när du flyttar och eftersom de bidrar till att förbättra balansen. När vi blir äldre, blir vår balans i allmänhet sämre. Balans övningar kommer att minska risken för att falla och kommer att stärka anklarna.

Instruktioner

Hur man gör ett ben rumänska Dead

1 Stå på höger ben med en hantel i höger hand. Sätt din vänstra hand på höften. Vänster fot är från marken. Hitta en punkt på golvet omkring tre fot framför dig att stirra på.

2 Långsamt böja och placera hantel vertikalt framför höger fot. Lämna det på golvet.

3 Pressa höger överflöd muskler och abs. Tryck igenom höger häl och stå tillbaka upp, driver med din hamstring och GLUT muskler.

4 Nå tillbaka och plocka upp vikten. Detta är en upprepning. Gör fem till åtta repetitioner på höger ben.

5 Växla ben och händer. Upprepa övningen på vänster sida 5 till 8 gånger.

Tips

  • Eftersom denna övning blir lättare byta till en tyngre vikt. Om en 3 lb. hantel är alltför tung, börjar med en 1 lb. hantel och arbeta dig up.Choose en hantel som inte kommer att rulla bort från dig när du ställer den down.Keep blicken fokuserad på platsen du valde på golvet. Det kommer att hjälpa.
  • Denna övning är mycket utmanande att ditt saldo. Stå nära en vägg för att fånga dig själv tills du är säker på ditt saldo är bra nog att inte behöva väggen. Helst kommer dock handen kvar på din höft och du kommer att peka foten på golvet för att fånga ditt saldo vid behov.

Naturligt sätt att läka ett ben Spur på hälen


Bone sporrar orsakas av utväxter på ben, vanligen genom överskott kalkavlagringar. Dessa är oftast smärtsamma varhelst de förekommer på ben i kroppen, men är särskilt smärtsamt när den ligger på hälen, som vikt ständigt sätta på hälen och dessa sporrar gräva in i huden och nerver runt dem. Även om du kan få dessa ben sporrar bort med mindre kirurgiska ingrepp, är detta smärtsamma och dyra och håller dig av dina fötter medan det läker också. Det finns några naturliga sätt att ta bort ben sporrar som är effektiva.

Hälsporre övningar

Hälsporre stretching övningar kan du göra två saker: att stärka plantar fascia och omgivande vävnad och håller fascia och andra senor, liksom Akilles, flexibel. Var och en av dessa övningar kommer att bidra till att minska svårighetsgraden av hälen smärta, vilket kommer att bidra till att förhindra ytterligare förekomster av detta tillstånd.

Stretching övningar innebär att placera händerna mot väggen och sätta all din vikt på hälarna med raka ben; böj knäna och sträcka hälsenan, samtidigt sätta press på hälen. Håller dessa övningar i 10 sekunder och gör 20 gånger i rad.

Hot LINOLJA paket

Linolja paket är ett växtbaserat sätt att bota ben sporrar. Häll linolja i en kastrull och värm det men inte koka det. Doppa en bit av cheesecloth eller annat vit bomull material i oljan tills tyget är mättad. Applicera sedan duken till det drabbade området och täcka den med en bit plast som är större i storlek än bomullsduk. Placera en värmedyna över plasten och använda den för att hålla förpackningen varm. Hålla förpackningen på plats under 1-1 / 2 till 2 timmar, efter behov. Detta kommer att minska svullnad och inte bara mjuka foten utan också benet sporrar själva.

Antiinflammatoriska örter

Många örter har antiinflammatoriska egenskaper som kan vidtas för att minska inflammation, smärta och svullnad i foten på grund av ben sporrar.

Curcumin är en krydda som finns i gurkmeja och bidrar till att minska svullnad. Omkring 400 till 600 milligram bör tas varje dag. Örten vit pil bark extrakt har antiinflammatoriska egenskaper. Den naturliga ört bromelain innehåller antiinflammatoriska enzymer som har visat sig undertrycka inflammation och smärta.

När dessa naturläkemedel har bidragit till att effektivt bota ett ben sporre, är det viktigt att ha skor med rätt stöd eller insatser för att hålla sporrarna från att återvända.

Hur man behandlar ett ben Kontusion


En ben kontusion, eller blåmärken, visas när ett ben är skadad men faktiskt inte brutna eller trasiga och blödning sker under benets täck kallas benhinnan. Ben krossår vanligtvis resultatet av en hårt eller faller till den skadade medlem. Dessa skador i allmänhet ont en hel del och håller ungefär en vecka till två veckor. Men om du flyttar den skadade benet ofta kan du känna smärta under en längre tid.

Instruktioner

1 Vila det drabbade benet. Försök att använda de skadade områdena så lite som möjligt och undvika aktiviteter som kan reinjure benet.

2 Applicera kalla kompresser till området för att minska eventuell svullnad som kan uppstå i området.

3 Ta en over-the-counter antiinflammatoriska smärtstillande läkemedel såsom paracetamol eller ibuprofen.

4 Begäran smärtstillande från en läkare om smärtan är för stor för att uthärda.

5 Resist över använda det område som är skadad innan den har läkt.

Hur kan man förhindra benskydd spjälor genom att stå på ett ben


Benskydd spjälor, annars känd som underbenet smärta, vanligen orsakas av överbelastning, inte tillräckligt stretching, utbildnings fel eller biomekaniska ineffektivitet, som platta fötter. Du kan förhindra shin sprickor i ett antal olika sätt, inklusive att bära korrekt träningsskor och träffa en läkare för att korrigera frågor som platta fötter. Du kan också utföra enkla övningar på ett ben, som kan förhindra problemet uppstår. Om du inte förbereder med övningar som dessa, och du får shin spjälor, kan de ta upp till sex veckor att läka.

Instruktioner

Stående Toe-up Achilles Stretch

1 Stå upprätt och sätta bollen på foten på ett steg, eller upphöjd yta.

2 Böja knä av benet som är på steget, och luta sig framåt. Håll i cirka fem sekunder.

3 Gör 15 till 20 reps. Upprepa med andra benet.

Foot Rotation och vrida

4 Stå på ett ben och rotera foten medsols 20 gånger.

5 Rotera foten moturs 20 gånger. Upprepa steg ett och två med den andra foten.

6 Stå på ett ben och flex foten framåt, med tårna pekande rakt, vilket gör din fot parallellt med smalbenet. Gör detta 20 gånger. Upprepa med den andra foten.

Tips

  • Om du lider av benskydd spjälor, behöver du inte att se din läkare, men du måste sluta köra. Du kan titta på terränglöpning möjligheter att behålla din kondition, såsom cykling eller simning, som ställer mindre tryck på smalbenen.
Åtgärder för att Dunk en basket Använda ett ben

Att kunna doppa en basketboll har många fördelar. Det ger dig en fördel gentemot dina försvarare när du är nära korgen, ökar ditt självförtroende nivå och imponerar spelare och fans. Till att börja med kommer du förmodligen hitta det lättare att lära sig att dunk med hjälp av en enda ben. För att göra detta måste du ordentligt förbereda i gymmet och under teamträning innan du visar din skicklighet i en spelsituation.

styrketräning

På gymmet, fokus på övningar som utvecklar styrka, snabbhet och kraft i nedre delen av kroppen. Träna dina ben med mestadels ensidiga rörelser som arbetar varje lem oberoende, såsom utfall, split knäböj och enda ben marklyft. Inkludera en liten mängd bilaterala arbete, utför övningar såsom knäböj hopp och kraft renar. Sikta på att göra två lägre kroppsvikt träning varje vecka, med ett fokus på fart och kraft och den andra på muskulär uthållighet och förebyggande av skador.

Kroppsvikt Arbete

I en spelsituation, måste du sikta och hoppa så högt som möjligt för att dunk, så du måste inkludera några kroppsvikt hoppa arbete i din träning rutin. Under laget träningspass, utför stående ett ben hoppar under korgen för fem uppsättningar av tre upprepningar och fem uppsättningar av att köra ett ben hoppar för samma set och reps. Du måste hoppa använda så mycket fart och kraft som du kan, och styrka tränare Joe Defranco rekommenderar en snabb nedgång, eftersom det hjälper till att aktivera dina ben muskelfibrer, så att du kan hoppa högre.

Öva din upptakten

Det är lätt att ryckas precis innan du dunk på grund av uppbyggnaden av adrenalin och spänning du känner. Detta kan leda till att du förstöra din inställning och missar dunk. Hitta din bästa start- punkter runt kanten, och öva hoppa från ett ben från varje. Lägg sedan till i en upptakten medan dribbla bollen innan varje hopp. Sättet du närmar korgen är oerhört viktigt i en enda ben dunking, så inte underskatta det; tåg för det så mycket som du tränar för dunk själv.

start Dunking

Efter konsekvent utbildning fokuserat på att öka din lägre kroppen styrka och makt och praktisera dina Dunking tekniker, bör du vara redo att försöka några enstaka ben dunkar. Starta i lågtrycks situationer, till exempel när du tränar ensam eller i en pickup spel med vänner. När du är bekväm med detta, gå till doppa i laget utbildning. Slutligen, dunk under spel när du har chansen.

Ett ben knäböj eller "pistoler" används av löpare, cyklister, brottare, kampsportare, idrottare eller någon som vill bygga explosiv styrka, balans och starka ben. De riktar gluteus, quadriceps och hamstring muskler och kan utföras var som helst. Lär dig att träna som proffsen genom att läsa följande steg nedan.

Instruktioner

1 Rådgör med din läkare innan du påbörjar denna rutin.

2 Leta upp en ganska öppen plats (8 till 10 kvadratfot) där du kan utföra övningen.

3 Börja med att stå med fötterna höftbrett och armarna framför dig. Höj din vänstra ben ut framför dig och samtidigt bibehålla en rak knä.

4 Spänn magen och hålla din höfter nivå som du sänka din högra knä till en 90-graders vinkel (mellan låret och underbenet) att se till att ditt knä stannar bakom tårna.

5 Återgå till stående ställning hålla ryggen rak och armarna ut framför. De flesta av din vikt bör ledas genom höger häl under denna fas av knäböj.

6 Få en känsla för att utöva genom att utföra det ena benet knäböj med en bänk eller stol att sitta på under knäböj fasen. Utför övningen på detta sätt tills du kan fylla 5 uppsättningar av 5 repetitioner med fin form. Slutligen, börja sänka ytan gradvis (små trälådor fungerar bra) tills du kan utföra övningen utan stöd.

7 Hitta en partner för support. Om du tycker att det är svårt (eller omöjligt) att hålla balansen under ett ben knäböj, hitta någon som kan hålla händerna när huk.