XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

en god simmare

Hur man blir en god simmare

Simning är en populär hobby, speciellt på sommaren, när många amerikaner söka lättnad från värmen i en pool, sjö eller hav. Även simning är roligt och kan hjälpa dig att hålla dig i form, är det också potentiellt farlig. Oavsett om ditt mål är att simma konkurrens eller njuta av bad med vänner eller barn, kan du bli en bättre simmare genom att få hjälp från lärare, hålla kroppen i gott skick och att öva din teknik.

Steg 1

Ta simlektioner. Om du inte är en god simmare, ta lektioner på din lokala fritidsgården eller YMCA kan ge dig det förtroende du behöver i vattnet. Kontrollera att din lärare är HLR certifierade för maximal säkerhet.

Steg 2

Komma i form. Ju bättre kondition du är i, desto bättre uthållighet och styrka kommer att vara, vilket gör dig till en bättre idrottsman i allmänhet. Spendera tid varje dag utför aeroba och styrketräningsövningar. Förutom simning, prova promenader, löpning, dans, cykling och rodd, föreslår National Institute on Aging.

steg 3

Ät en mängd olika näringsrika livsmedel. Tidskriften "Clinical Sports Medicine" konstaterar att det inte bara kommer detta att bidra till att hålla kroppen i gott skick och på en hälsosam vikt, men också en varierad och hälsosam kost kommer att ge dig den energi du behöver för att vara en god simmare. Fokus på att äta färsk frukt och grönsaker, fullkorn, magra mejeriprodukter och magert proteinkällor rekommenderar Centers for Disease Control. Dricka mycket vätska före, under och efter bad, särskilt om du är på en hela dagen möts. Även om du kanske inte känner varmt, du fortfarande kommer att svettas och kan bli uttorkad om du inte dricker tillräckligt.

steg 4

Öva dina andningstekniker. "Fitness Magazine" föreslår gör det till en vana att andas genom att vrida huvudet för att alternerande sidor och hålla din nedre örat i vattnet. Detta är mer effektivt än att lyfta huvudet helt ur vattnet.

steg 5

Öva varje slag tills du har bemästrat det. Fråga din instruktör att visa varje slag långsamt, och sätta ihop varje komponent av slaget tills du kan göra varje rörelse samtidigt. Till exempel, vid utövandet av freestyle stroke, arbete på att hålla armarna högt i vattnet, som beskrivs i "Fitness Magazine" och sedan öva sparkar från höfterna. När du förstår grunderna i stroke, sätta ihop och träna tills slät.

varningar

  • Följ alla säkerhetsföreskrifter när du simmar, varnar TeenHealth. Inte simma ensam och uppmärksamma eventuella utstationerade skyltar i närheten av poolen eller vattenförekomsten. Dyk inte i vatten som inte är minst 9 fot djup och aldrig simma efter att ha druckit alkohol.

tips

  • För variation, om du bor i en tempererad zon, byta till utomhuspooler eller sjöar på sommaren.

Behöver du vara en god simmare att gå Snorkel?


Snorkling är ett roligt sätt att följa livet i havet, inklusive korallrev, färgglada fiskar och lugna kelp sängar. Det är möjligt att snorkel från land till vissa platser; Du kan också gå ombord en utflyktsbåt som kommer att transportera dig till en närliggande revet för offshore snorkling. Även om du behöver några grundläggande simning färdigheter att känna sig bekväm och säker i vattnet, behöver du inte vara expert simmare eller certifierad dykare att njuta av snorkling.

Basic Snorkeling Safety

Snorkel, måste du simma fenor, en mask och en snorkel. Simning fenor hjälpa dig flyta och röra sig lättare genom vattnet, och en mask kan du följa livet i havet tydligare samtidigt skydda ögonen från saltvatten. En nosstycke fäst vid masken kommer att hindra dig från att andas in vatten genom näsborrarna. Slutligen kommer snorkel fäster masken och passar in i munnen för att underlätta andningen. Den övre delen av snorkel bör ligga över vatten, vilket ger frisk luft för dig att andas medan du simmar. Mer erfarna snorklare kan också dyka under vatten efter en stor andas, och sedan andas ut långsamt genom snorkeln för att tillbringa mer tid i djupare vatten.

Simning färdigheter som krävs

Säker snorkling kräver vissa grundläggande simning färdigheter. Du ska trivas i vattnet; ängslig stänk kommer att bära dig ut och skrämma bort marina livet. Simmare ska kunna flyta och simma med ansiktet i vattnet. Du kommer att använda grundläggande arm stroke och sparkar för att flytta runt själv i vattnet. Det är möjligt att förbli relativt stilla, men inte flytta runt kommer att göra din kropp fryser snabbare. Vissa människor väljer att bära en snorkel vest medan Snorkel. Detta kan minska din förmåga att röra sig snabbt, men det kan ge extra flytkraft och stöd för att hindra dig från overtiring. Du bör också känna sig bekväm andas genom snorkel så att du inte panik eller oavsiktligt andas vatten.

Vatten Säkerhet och simning

Sjöar, hav och vattendrag är naturliga miljöer och bära någon form av risk för simmare. Rip strömmar och kraschar vågor kan vara farligt för oerfarna simmare. Om du fastna under vattnet, försök att behålla lugnet och motstå andas tills du kan simma upp till ytan. För att undkomma en ripström lugnt simma parallellt med stranden tills du är ute ur rip zon. Försök inte att simma direkt tillbaka till stranden genom ripström. Var uppmärksam på båtar och andra vattenskotrar att undvika att bli överkörd. Undvik att vidröra, trampa på eller trakasserande djurlivet - för att skydda dem och er. Djurs beteende, särskilt i det vilda, kan vara oförutsägbar.

Tips för säkrare Snorkling

Även om du är en säker simmare, väljer att snorkla i områden där det finns andra människor i vattnet. Du kan snorkla med en kompis för ökad säkerhet i fall något går fel. På en Snorkling resa, är det bra att be en instruktör för att hjälpa dig att hitta en del av revet med lugnare vatten. När du känner dig trött, huvudet tillbaka till stranden. Praxis snorkling i en pool tills du får kläm på det.

Hur får man barn att vara goda simmare

Oavsett om du vill att ditt barn att vara stjärnan i simma laget eller bara vill öka sin säkerhet i vattnet, stödja sin simning färdigheter kan förbättra hans förtroende och teknik. Precis som alla skicklighet, är regelbunden träning viktigt att bli en starkare simmare. Om du inte har en pool i din egen bakgård, en familj övergå till en gemensam pool eller ett gym som har en pool och erbjuder regelbunden tillgång. Du kan hjälpa ditt barn att förbättra sina simma slag med en positiv, stödjande attityd.

Steg 1

Utrusta din barn med växeln han behöver för att träna simning. Den viktigaste redskap som han behöver är en baddräkt som passar bra och tillåter honom att röra sig fritt i vattnet. Ditt barn kan känna sig mer bekväm simma under vattnet om du ger honom med ett par simglasögon som han blir mer avancerade.

Steg 2

Exponera ditt barn till vatten och säkra simning situationer från en tidig ålder. Om han växer upp tillbringa tid i vattnet, blir han mer bekväm med tanken på att simma.

steg 3

Registrera ditt barn för simlektioner. Enligt American Academy of Pediatrics, de flesta barn är utvecklingsmässigt redo för simlektioner runt fyra års ålder. Lektioner på en tidigare ålder är acceptabla för barn, men yngre barn är vanligtvis inte känslomässigt och fysiskt redo att lära sig simma. Fortsätt genom alla nivåer av simlektioner för att förbättra ditt barns simning kompetens och komfort i vattnet.

steg 4

Ge ditt barn ofta chanser att öva sin simning färdigheter utanför simlektioner. Han kan gå vidare till nästa nivå för simlektioner, men det betyder inte att arbetet utförs. Regelbundna chanser att öva slag eller helt enkelt vara i vattnet förbättra sin förmåga och förtroende.

steg 5

Spela spel med ditt barn i poolen för att hjälpa honom öva simning på ett underhållande sätt. För äldre barn, spela tag medan du simmar i poolen. Uppmuntra simning genom att genomföra tävlingar eller reläer över poolen. öva alltid vattensäkerhet när du spelar spel. Stoppa farlig verksamhet, såsom dykning i grunt vatten, under vatten spela.

steg 6

Uppmuntra ditt barns intresse för simning utan att tvinga honom när han inte vill öva. Om du pressa honom att simma varv efter varv för att öva sina slag, kan han motstå ytterligare eller växa uttråkad med simning.

steg 7

Registrera ditt barn upp för en lokal simma lag om han är intresserad av att driva sporten. Simma laget praxis ger honom fler möjligheter att förbättra sin simning. Den konkurrensutsatt miljö driver vissa barn att arbeta hårdare på att simma.

tips

  • Ha alltid uppsikt över ditt barn i och runt vatten. Även barn som har tagit simlektioner behöver ständig tillsyn. Yngre barn som bara lär sig att simma ska alltid ha en vuxen inom en armlängds avstånd i poolen.

Saker du behöver

  • Baddräkt
  • simglasögon

Hur kan man förhindra Simmare Itch


Simma i en sjö är annorlunda än att simma i havet. Du behöver inte oroa dig för att förlora en lem i en hajattack, men du behöver brottas med andra risker, såsom simmare klåda. Simmare klåda är en kliande utslag som orsakas av vissa parasiter som lever i sötvatten sniglar och ibland, sjöfåglar. Parasiterna migrera från sniglar till ankor och gäss och återgå till vattnet genom infekterade ägg och avföring. Du kommer vanligtvis att utveckla klåda en timme efter att ha lämnat vattnet. Vidta åtgärder för att minska risken för att utveckla detta irriterande tillstånd.

Instruktioner

1 Undvik att bada i vissa ställen. Om flera personer har klagat över simmare klåda i ett område av sjön, hålla sig borta. Simma i en annan area.That betyder inte att du inte kommer att få det, men åtminstone du minskar din risk.

2 inte simma i sanka områden. Sniglar är kända för att bebo dessa typer av områden, så hålla sig borta.

3 Undvik strandlinjen. Du är mer benägna att utveckla simmare kliar nära strandlinjen. Simma längre ut, om du är en god simmare.

4 Skölj huden så fort du kommer ut ur vattnet. Du behöver rent vatten, så hoppa in i en dusch eller slang bort. Om du inte kan göra det direkt, använd en handduk och torka alla utsatta områden.

5 inte mata fåglarna. Du vill inte smittade fåglar runt din badplats sprida parasiten.

Tips

  • Om du utvecklar simmare klåda, undvika repor klådan. Applicera Calamine lotion eller en over-the-counter kräm som innehåller antihistaminer eller hydrokortison.
10 Säkerhetsföreskrifter när du simmar

Översikt

År 2007, 3.443 oavsiktliga drunkningsolyckor inträffade i USA, enligt Centers for Disease Control and Prevention. Tragiskt nog är drunkning den näst vanligaste orsaken till oavsiktlig död amerikanska barn i åldern 1 till 19, och de flesta av dessa dödsfall inträffar i bostäder pooler, rapporterar CDC. Många dödsfall från drunkning förebyggas genom att följa grundläggande säkerhetsregler för att bada i pooler och naturliga vattendrag.

Lära sig att simma

American Academy of Pediatrics stöder formell simundervisning för de flesta barn i åldern 4 år och äldre. Tonåringar och vuxna som inte vet hur man simmar bör lära sig att göra det och begränsa vada eller bad till grunt vatten bara och i närvaro av en badvakt.

övervaka barn

Barn ska aldrig tillåtas att simma utan tillsyn av vuxna som helst. MedlinePlus rapporterar att drunkna kan ske snabbt och tyst i så lite som två inches av vatten. CDC rapporterar att de flesta oavsiktliga drunknings av barn i åldrarna 1 till 4 inträffar i bostäder pooler och de flesta av dessa offer rapporterades sett i hemmet mindre än fem minuter före medan i vården av åtminstone en förälder. Vuxna som övervakar barn bör vara uppmärksamma, vaksamma och aldrig vända bort eller bli distraherad, inte ens för ett ögonblick.

Simma När endast en livräddare är i tjänst

När du simmar i organ i andra än bostads pooler vatten, bada endast när en livräddare är i tjänst och i områden som för simning. Småbarnsföräldrar och nonswimmers bör noga övervaka sina barn även i miljöer där en badvakt är närvarande. Alla simmare bör respektera reglerna för att bada i en viss miljö och följa direktiven i badvakt.

Inte simma under påverkan av droger eller alkohol

Även starka simmare kan duka under för effekterna av alkohol och droger medan i vattnet. Att under påverkan av endera eller båda allvarligt försämrar dom och samordning och ökar risken för skada eller drunkning.

Aldrig Swim Alone

Hur frestande det kan vara att fånga lite tid ensam i trädgården poolen, övergiven sjö eller hav, gör det inte. Olyckor händer även unga, starka, friska individer som är goda simmare. simma alltid med en kompis i ett bostadsområde pool och med en badvakt närvarande i någon annan pool eller vattendrag.

Inte simma under åskväder

simma aldrig under ett åskväder. Följ livräddare instruktioner för att lämna poolen. Om att simma i ett bostadsområde pool, avslutar vattnet omedelbart när du hör åskan. Blixtnedslag ofta vatten och vatten leder elektricitet. Om du simmar och blixtnedslag, riskerar du allvarliga skador eller dödsfall.

Undvika Dykning med huvudet

Dyk inte huvudstupa in i grunt eller grumligt vatten eller vatten av osäker djup. Dykning i grunt vatten kan orsaka skador och drunkning. Dykning i grumligt vatten såsom dammar, stenbrott eller sjöar utan att känna till djupet eller undervattensmiljön är farlig. Stenar och andra föremål i vattnet utgör faror. Det är bäst att ange vattnet feetfirst.

Avstå från Horseplay i vatten

Lika roligt som det är att simma med vänner eller familj, avstå från lekar som dunking, hängande på någon eller tillåta dem att hänga på dig medan i vattnet. Lekar kan leda till skador medan i vattnet, vilket ökar risken för drunkning.

Använd rätt flythjälpmedel

American Academy of Pediatrics varnar för att uppblåsbara leksaker, flottar, luftmadrasser och vatten vingar aldrig bör användas som livräddningsanordningar för barn och att endast flytvästar och bevarare liv som godkänts av den amerikanska kustbevakningen ska användas. Använd alltid en godkänd flytväst när du åker båt, även nära land.

Första hjälpen, HLR och Pool Stängsel

Det är en bra idé för vuxna, särskilt de som är föräldrar eller som tar hand om barn, för att lära sig grundläggande första hjälpen och hjärt-lungräddning. Räddningsåtgärder kan innebära skillnaden mellan liv och död, speciellt för familjer med bostäder pooler. CDC rekommenderar fyrsidiga pool staket minst 4 fot hög med självstängande självlåsande grindar nås av barn och att öppna utåt.

Hur man simmar Free Style Stroke med perfektion


Om du strävar efter att fullända din freestyle simning teknik, sedan öva dessa viktiga tips. Dina kunskaper i fri stil kommer att öka dramatiskt.

Instruktioner

1 Du kanske inte Michael Phelps, men du kan lära dig att vara en duktig simmare! Om du någonsin velat lära sig att utföra fri stil simteknik utan att behöva använda en flotation enhet för att hålla huvudet eller kroppen ovanför vattenytan, så finns det några saker du måste lära.

Denna speciella simning stil oftast kallas fri stil, men det kan också kallas klassisk stil eller crawl. Naturligtvis det enda sättet att verkligen uppnå målet att lära sig att fullända denna simning flytta, är att öva och lära sig den rätta formen och tekniken. Att vara en god simmare, måste du behärska stroke.

Armar som Glide och Do not Slap

I den fria stil eller klassisk crawl, är det viktigt att du försöker få dina armar för att komma in i vattnet så nära kroppen som möjligt. Du kanske har sett nybörjare simmare som utför detta slag, och det ser ut som de fäktande och stänk med varje rörelse. För att undvika detta oönskade resultat, gör ditt bästa för att hålla armbågarna böjda när de kommer in i vattnet. Om armarna är raka när de kommer in i vattnet, kommer du att känna slag av vattnet mot din underarm. Slapping innebär stänk och det är inte ett bra sätt att utföra fri stil teknik. När du har böjt armbågarna och dina händer och armar har kommit in i vattnet, stretch och nå maximal kapacitet. Det bidrar till att kupa händerna i en liten skivform, så att de går in med en glid och inte en smäll. Do not stop kort i din stroke progression annars kommer du att arbeta bakåt mot rörelse framåt. I själva verket kommer du att ha mer arbete med mindre framåt.

2 Ben som håller på Kicking

När du använder benen för att hjälpa dig att utföra tillräckligt med denna crawl teknik, vara säker på att sparka hela tiden, även om det är en lätt spark. Sluta inte! Om du är trött eller om du behöver se till att du har uthållighet att simma under en lång tid, kommer en enkel fladder spark räcka. Kom ihåg att sparka under hela den fria stilen simmare teknik, eller hittar du dina armar övertid. Det är så viktigt att hålla fötterna nedsänkta i vattnet för att minska chocken från stänk. Detta är förmodligen en av de vanligaste misstagen som du ser i fri stil stroke. Om fötterna motsätter vattnet, då du kommer att sakta ner och drivkraft kan inte fungera som önskas. Tänk att dra en ryggsäck genom vattnet med dig. Ben som är ur vattnet ger extra vikt och motstånd precis som om du drar en bok väska genom vattnet. Än en gång, du får samma mängd arbete för mindre avstånd.

3 Andas med rytm och konsekvens

Slutligen kräver fri stil simning teknik du att andas med jämna mellanrum eftersom du ligger på magen, nedåt i vattnet. Det är viktigt att du strävar efter att andas åt sidan på en nittio graders vinkel mot kroppen. andas aldrig med ditt ansikte ser rakt upp. Det kommer säkerligen att hindra dina framsteg, och det kan få dig diskvalificeras i en simtävling. Om du har starka lungor, bör du sträva efter att andas en gång för varje fyra till sex slag. Om du inte kan hålla andan så länge, då kan du andas en gång för varje två slag.

Den fria stil simteknik, även känd som genomsökningen, är den mest populära stilen för ivrig simmare. Det är en rolig och hjärt stampa simmare "teknik som är både konkurrenskraftig och avkopplande.

Torra Land Simning pass

Översikt

Att vara en god simmare, måste du ha teknisk skicklighet, muskelbalans och stark atletisk förmåga, enligt Atlantic Coast Conference hemsida. Aerobic och muskelövningar konditione hjälpa dig att bygga uthållighet och öka din nivå av kondition. Förutom utbildning i vattnet, måste du delta i torra land träning som ett sätt att behålla sin konkurrenskraft.

cardio

Kropp och själ Solutions hemsida rekommenderar att göra 45 minuter av konditionsträning som en del av mark träningspass. Vissa aktiviteter som du kan göra löpning, jogging och rodd. Stadium trappklättring kan också användas som ett torrt land träning, eftersom det kräver att du lyfter hela kroppen för att slutföra varje steg.

styrketräning

Swim Split webbplats meddelar att under styrketräning, bör du fokusera på muskelgrupper som används vid simning. Sidorullgardinsmenyerna och triceps push-downs fungerar de muskler som används när du fyller slag i vattnet. Simma Split tyder på att istället för att ge dig ett visst antal repetitioner, gör du så många hakan ups och dips som möjligt tills du tröttnar.

Medicin boll pass

Shanaka Henderson från University of Maryland Sports Medicine föreslår att man använder en medicin boll för att ge simmaren möjlighet att lära sig hur man kan upprätthålla fluiditet och fart när de tävlar i vattnet. Ett exempel på en övning med en medicin boll är att slutföra en pushup med höger hand på marken och den andra på medicin boll. Du sedan fortsätta att göra pushup med båda händerna på medicin boll. Den sista delen av träningen, kommer du att ha kvar handen på marken och höger på medicin boll. En annan träning innebär att du ligger platt på rygg inför en partner som också är på rygg. Lyft upp huvudet och kasta medicinen bollen till partnern. Kasta bollen fram och tillbaka så fort som möjligt. Armarna ska vara de enda muskler som används i övningen.

Hur man lär sig till Barefoot Waterski


Vattenskidåkning görs vanligtvis med ett par skidor som är anslutna till fots. Men många vattenskidor entusiaster nu njuter sporten barfota. Vattenskidor barfota ofta tar några försök. Många nybörjare finner sig oförmögen att stå och till slut känner vattnet i sina näsborrar och munnen snarare än under sina fötter. Metoden för vattenskidor barfota varierar beroende på om du använder en bogserlinan eller bom.

Instruktioner

bogserlinan

1 Sätt på en flytväst. Även om du är en god simmare, bör du alltid bära flytväst när barfota vattenskidor.

2 Få i vattnet bakom båten och greppa tag i bogserlinan handtaget.

3 Sitt i vattnet med knäna lätt böjda mot bröstet och benen pekar mot båten framför kroppen. Om du använder en wakeboard, sitta på wakeboard.

4 Håll bogserlinan handtaget mellan benen.

5 Lyft fötterna så nära vattenytan som möjligt. Om du använder en wakeboard, placera fötterna på kanten av brädet.

6 Ge signalen för båten att börja accelerera.

7 Böj knäna i bröstet när båten når cirka 15 miles per timme, och låta fötterna att glida mot vattnet. Det bör inte vara slack kvar i bogserlinan. Försök inte att stå ännu.

8 Applicera mer vikt vid dina fötter när båten ökar i hastighet. Håll fötterna och ovanpå vattnet.

9 Stå upp eftersom vattnet härdar under dig, och båten ökar hastigheten. Om du använder en wakeboard, bör du känna det börjar glida ut bakom dig. Håll armarna rakt, skjut höfterna framåt, hålla ihop knäna på en 90-graders vinkel, och hålla hakan och tillbaka vinkelrätt mot vattnet.

Bom

10 Sätt på din flytväst. Komma in i vattnet och hålla fast bommen med båda händerna.

11 Ge signalen för föraren att accelerera. Maskinens framåtgående rörelse kommer att tvinga benen bakom kroppen.

12 Böj benen något som vattnet börjar slå låren.

13 Rotera din kropp så att vattnet slår dig på höften som det börjar att hårdna under dig. Böj knäna i bröstet på en 90-graders vinkel.

14 Sväng den nedre halvan av kroppen framåt med armarna, så din rumpa och ben är framför dig. Du bör nu glida på ryggen, med knäna fortfarande böjda.

15 Placera hälarna på vattnet och det kommer automatiskt att tvinga dig att stå upp. Håll armarna rakt, skjut höfterna framåt, hålla ihop knäna på en 90-graders vinkel, och hålla hakan och tillbaka vinkelrätt mot vattnet som du barfota vattenskidor.

Vattenskidor är ett fantastiskt sätt att njuta av en dag på sjön. Barn så unga som fyra kan lära sig att åka vattenskidor, men ofta vuxna skidor är alltför besvärligt för dem att hantera. För att hjälpa ditt barn lära sig att åka vattenskidor, kanske du vill köpa en av en mängd olika barnens vattenskidor att göra inlärningsprocessen enklare. Barn vattenskidor är utformade för att vara stabil och hjälpa till med inlärning och balanseringsprocessen. Dessa skidor kan bidra till att göra att lära sig att åka vattenskidor en rolig och trevlig upplevelse.

Fungera

Barn vattenskidor är utformade för att främja balans när barnet är på toppen av vattnet. Vissa är också mer flytande för att underlätta "komma upp" på vattnet. Barn vattenskidor är också kortare än vuxna skidor och proportionell mot barnstorlekar.

typer

Barn vattenskidor finns i flera olika stilar för att hjälpa till med utbildning. Vissa uppsättningar av skidor kan anslutas tillsammans för att hjälpa barn att vänja sig skidåkning med fötterna parallellt med varandra. Andra har faktiskt en hel styret systemet, nästan som en "vattenskoter." Ytterligare andra är byggd som vaknar styrelser, med båda fötterna kopplade till samma breda styrelse. Dessa är lättare att stå upp på än traditionella skidor, men de är inte så lätt att använda som vattenskotrar.

fördelar

Om ditt barn är bara att lära sig att åka vattenskidor, lär dem på barnens skidor kan göra både rolig och spännande istället för frustrerande. Barn skidor tenderar att göra barn känna sig säkrare på toppen av vattnet, vilket hjälper dem att fokusera på hur man tar sig upp snarare än på deras rädsla. Dessutom kan det faktum att barnens skidor står i proportion till deras kroppar bidrar till att förhindra skador när den oundvikliga tumla inträffar.

Funktioner

Om Barn vattenskidor


Barn vattenskidor är stark, medan vuxna skidor är i allmänhet inte. Detta hjälper barn stå upp i vattnet bättre och minskar belastningen på sina axlar och bröst. Barn-skidor är också utformade för maximal stabilitet när de sitter på toppen av vattnet. Ditt barn kommer inte att fokusera omedelbart om hur man hålla sig upprätt, men kan bara hålla på och njuta av åkturen. Barn vattenskidor tenderar att vara bred i fronten för att hjälpa barnet "gå upp" ovanpå vattnet lättare. De kan ser nästan ut som en stor anka fötter eller fläktar. de har ofta en speciell bogserlina är fäst direkt på skidorna, för att göra att dra upp och balansering känner sig mer naturligt.

överväganden

När du köper barnens vattenskidor, måste du faktor i ålder och barnets storlek. Ju äldre barnet, desto mer liknar vuxen skidor barnens skidor ska visas. Dessutom, om ditt barn är rädd för att lära sig att åka skidor, en utbildning skida som liknar något bekant, som en skoter, kan hjälpa dem att komma över sin inledande bävan om att lära sig att åka vattenskidor.

Varning

Använd alltid flytväst när du undervisar vattenskidor eller skidor själv. Lär dina barn att göra detsamma. Även om ditt barn är en god simmare, kan en egensinnig ski allvarligt skada dem och hindra dem från att hålla sig flytande. Barns vattenskidor är lätta vikt och mindre benägna att skada ditt barn bör de kolliderar med skidorna, men det betyder inte att det är säkert för ett barn att lära sig åka skidor utan flytväst.

Anvisningar om hur att vindsurfa


Vindsurfing är en sport som kan avnjutas på nästan alla åldrar. Belysningsutrustning gör att lyfta seglet ur vattnet och transporterar styrelsen mycket lättare. Styrelser är breda och stabila i vattnet, vilket gör det lätt att plocka upp de grundläggande färdigheter vindsurfing utan upprepade gånger falla i vattnet.

Instruktioner

Installera

1 Anslut den tvådelade mast och skjut seglet hylsan över masten. Fäst vid botten av masten en mast förlängning, som innehåller repet för att binda ner seglet och stiftet för att ansluta till styrelsen. Dra repet vid basen av masten genom remskivorna vid basen av seglet och dra den så mycket att seglet är styv.

2 Ta bommen och placera den över toppen av seglet och dra den nedåt tills det finns en öppning i hylsan av seglet vid masten. Kläm fast bommen till masten och knyta den andra änden av bommen till seglet. Snäpp basen av seglet till styrelsen.

3 Plocka upp brädet genom närmaste fotrem och bommen vid dess bredaste punkt. Bär vindsurfing redskap i vattnet tills det är djupt nog att fenan inte skrapar mot botten. Kliva upp ombord nära centrum för den bästa balansen.

4 Placera dig själv så baksidan av kroppen inför den riktning som vinden kommer ifrån. Böja ner och ta tag i upp-haul rep som är fäst vid masten. Dra seglet ur vattnet tills den är helt ur vattnet. Ta framsidan av bommen med den hand som är närmast framsidan av kortet.

5 Placera fötterna på vardera sidan av masten för att ge den mest stabilitet. Med en hand på bommen, tillåter vinden att styra seglet så att skothornet pekar nedåt vind. Använd fötterna för att placera kortet tills det är vinkelrätt mot vinden.

6 Med en hand som håller bommen, dra seglet åt sidan tills masten är framför dig. Däremot borde ta på bommen 2 meters avstånd från den hand som redan håller bommen.

7 Med baksidan handen, dra eller skjuta seglet för att styra flödet av vind går igenom seglet. Ryggen handen är vad som styr den hastighet som du kommer att gå. Ta ett steg tillbaka för att motverka dra av seglet. Titta i den riktning du vill gå

Tips

  • Om detta är din första tid vindsurfing försök i lätta vindar på omkring 5 km / h.
  • Även om det viktigaste är att hålla sig borta från vattnet medan vindsurfing, bör du vara en god simmare eller bära flytväst.