XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

emuolja slät hy

Om du har akne problem, det finns en hel del produkter på marknaden som bidrar till att behandla sjukdomen. Men om du vill behandla din akne med något som är naturligt och har inga kemikalier i det, kan du behandla akne med emu olja. Om du upplever hud finnar, det finns flera sätt som du kan använda emuolja som en behandling.

Instruktioner

1 Applicera emu olja direkt till finnar. Om du har akne som är rött och svullet, kan du ansöka emu olja direkt till dina finnar. Emu olja kommer att arbeta för att minska svullnad och antibakteriella medel i emu olja bekämpa bakterier som orsakade akne.

2 Använd emu olja tvål för kropp akne. Om du har några akne på ryggen, bröstet eller någon annan del av kroppen, kan du använda emu såpa för att bekämpa att akne. Du kan använda denna tvål dagligen på din kropp. Emellertid bör det inte användas i ansiktet som direkt olja eller andra produkter är bättre för ansiktet.

3 Använd emuolja fuktkräm för ansiktet. Emu olja inte täppa till porerna, så att använda emuolja fuktkräm i ansiktet kommer att hindra akne som orsakas av dina porer bli igensatta. Emu olja fuktighetskräm kommer också att kämpa någon akne bakterier i ansiktet.

4 skick hårbotten med emu olja. Vissa människor upplever finnar på huvudet eller längs hårfästet. Om du är en av dem, kan du skick din hårbotten med emu olja varannan dag för att förhindra akne på huvudet. Du kan också köpa emu olja schampo och balsam för daglig användning om akne på huvudet är ett problem för dig.

5 Använd solkräm med emu olja. Solskyddsmedel kan täppa till porerna och resultera i acne. Om solskyddsmedel ger dig finnar, kan du stoppa det från att hända genom att köpa emu olja solskyddsmedel. Du kan få emu olja solskydd från Emu Store hemsida (se avsnittet Resurser för en länk). Emu Store erbjuder också en fuktighetskräm som innehåller solskyddsmedel.

6 Ta emu olja kapslar dagligen. Om din akne problem är extremt dålig, kan du ta emuolja kapslar dagligen. Emu olja kapslar har anti-inflammatoriska egenskaper som bidrar till att förhindra att din akne från blossar upp som akne är en inflammation i huden.

Emus är stora, icke-flygande fåglar som är hemma i Australien. Emu olja, som har använts i århundraden för att bota olika sjukdomar, är tillverkad genom raffinering emu fett till en naturligt krämig, icke-pore-igensättning olja. Dagens experiment på olje åtgärder EMU har lett till upptäckten att emu olja är effektiv vid långsamt utrota tånagel svampangrepp utan några negativa biverkningar.

Teorier / Spekulationer

Tånagel svamp lever inte i "döda" spik. Tånagel svamp bor i levande vävnad under och runt den döda spiken. Emu olja är effektiv på att utrota tånagel svampangrepp eftersom fettsyrorna som ingår i emu olja är mycket lika de fettsyror som finns i människans hud. Därför känner igen huden emu olja som "naturlig" och tillåter den att tränga igenom alla sju skikten av huden. Efter att tränga de lägre hudlagren, minskar emuolja tånagel svampangrepp genom att undertrycka sin förmåga att reproducera sig. Med tiden upprepade tillämpningar av emu olja kväva småningom tånagel svampangrepp genom fortsatt förtryck.

Betydelse

Orala receptbelagda läkemedel tånagel svampmedel såsom Lamisil kan ha allvarliga biverkningar. Andra aktuella over-the-counter tånagel svamp behandlingar kan innehålla fosfolipider, ett ämne som inte helt kan tränga igenom alla sju hudlagren och når svampen tillräckligt många gånger för att uppnå en fullständig svamp borttagning. Emu olja för tånagelsvamp har blivit mycket populärt på grund av dess konsekventa penetrationsförmåga samt dess kostnadseffektivitet. En emu olja tånagel svampangrepp applikationen kräver bara några droppar emu olja.

överväganden

Kvaliteten på en emu olja botemedel mot tånagelsvamp bör noggrant undersökt innan de köper. Precis som alla andra naturliga hälsoprodukt, inte två emuolja behandlingar för tånagel svampar är likadana. Vissa företag kommer att försöka lura köparen genom att tillsätta eteriska oljor till den färdiga produkten för att dölja sämre produkt luktar. Den högsta kvalitet emuolja bör vara mycket ljusa i färgen och bör också vara smaklös och luktfri. Konsumenterna bör också vara säker på att köpa helt raffinerad emu olja som är specifikt märkt för humant bruk.

Undvika återinfektion under behandling

Många tånagel svampinfektioner börjar resultaten av skador på tånagel, såsom ett snitt eller riva, som tillåter jäst, candida och andra svampar att kolonisera och köra det exponerade området. Vid användning av emu åtgärder olje för tånagel svampangrepp, är det inte klokt att lämna det smittade området utsätts för återinfektion genom att bära fuktiga strumpor eller skor. Strumpor och skor bör tas bort flera gånger om dagen att rengöra och torka det smittade området, återanvända olja behandling emu och låt programmet helt tränga in i huden innan du återupptar strumpa eller sko slitage.

Proper Emu Oil Storage

Lagra emu olja ordentligt mellan behandlingarna kommer att säkerställa att dess styrka inte kommer att minska och omintetgöra de framsteg utrotning pågående tånagel svampangrepp. Emu olja bör hållas borta från direkt solljus och bort från andra extrema värmekällor, såsom en köksspis. Det är bäst att lagra emu olja vid rumstemperatur i ett skåp eller annat slutet utrymme. Emu olja kan förvaras i kylskåp, men det måste tas ut och fick återgå till rumstemperatur innan du ansöker.

Emu olja kommer från underhudsfett finns på baksidan av emu fågel, född i Australien och även i USA. Den australiska aboriginerna använde emu som en källa till mat, husrum, kläder och andlig näring, och i tusentals år har värderats oljan på grund av dess helande krafter.

Ingredienser som finns i Emu Oil

Enligt EmuOilGuides.com, emu olja innehåller E-vitamin, en helande agent och antioxidant; oljesyra, en beprövad hudcell regeneratorn och anti-wrinkle agent; vitamin A, en antioxidant och hud reparatör; sapogens, en beprövad hud mjukmedel; linolsyra, som hjälper till att läka muskel- och ledvärk; och terpines, en känd antiseptisk.

Fördelar med Emu Oil

Emu olja har använts för produktion av kosmetika, men enligt EmuOilGuide.com har det också visat sig ha medicinska egenskaper. Den kan användas som ett smärtstillande medel för sådana sjukdomar som artrit, muskelsmärta, stammar och stukningar. Det används också som en sårläkande accelerator och en beprövad antiinflammatoriskt liknande ibuprofen. Emu olja hjälper till att reparera mindre sår snabbt med mindre ärrbildning och hjälper till att reparera skadad hud, rynkor, ärr och bristningar.

Enligt Seattle Cosmedic Skincare, är emu olja effektiv i att hjälpa huden att läka efter att ha en mullvad bort på grund av dess antiinflammatoriska medel; oljan skär läkningstiden nästan hälften.

Emu olja kallas ofta "Miracle från Down Under". Det har varit tippad år för sina anti-aging egenskaper. Nyligen har det fått ännu större erkännande för sin effektivitet vid behandling av ärr. Använda emu olja för att minska och förhindra ärrbildning ger fantastiska resultat.

Instruktioner

1 Köp 100 procent ren, raffinerad emu olja. Denna olja kommer att ge de bästa resultaten.

2 Massage en eller 2 droppar emu olja i ärrad vävnad 2 eller 3 gånger dagligen. Du kan bryta ner vävnaden genom att massera ärret i alla riktningar (horisontellt, vertikalt och i en cirkelrörelse).

3 tillämpas omedelbart emu olja frikostigt till brännskador (inklusive solbränna). Det har både antibakteriella och fuktgivande egenskaper som minskar blåsbildning och ärrbildning.

4 Förvara emu olja i en sval och mörk plats. Eftersom emu olja är en naturlig olja, kommer det långsamt försämras med tiden. Det kan pågå i flera månader om du förvara den på rätt sätt.

Tips

  • Emu olja kan göra din hud känns fet. Vänta en liten stund innan du torkar bort det. Det kommer att absorbera snabbt in i huden.
  • Även emu olja kan användas när som helst, kommer du att få bästa resultat när du använder det kort efter ett bad eller dusch.
  • Rådgör med din läkare innan du börjar ärr behandlingsregim.
  • Vid tillämpning av emu olja på huden, häll olja på din hand snarare än att hålla fingret i burken. Detta kommer att bidra till att förhindra härskning.

Rosacea är en hudsjukdom som orsakar ansiktet visas rött eller spolas med små finnar fyllda med pus. Det är ofta åtföljs med vidgade blodkärl och vad som ser ut som ådernät. Det drabbar vuxna och verkar bli värre med tiden. Rosacea symtom är ofta iväg av saker som kryddig eller varm mat, alkohol, varma bad, solljus, ansträngande motion, stress, ilska och förlägenhet. Symptomen visas ofta och försvinna cykliskt. Det finns inget botemedel mot rosacea och de flesta behandlingar är att lindra symptomen.

emu Olja

Emu olja, som kommer från den australiensiska fågeln med samma namn, innehåller både omega-3 och omega-6 fettsyror; dess fettsyrasammansättning är liknande den hos den mänskliga kroppen, så det är lätt absorberas. Appliceras på huden upp till tre gånger dagligen, kan det penetrera flera lager. Konsumera emuolja i kapselform eller gel cap form. Ta en eller två kapslar varje dag, och hålla denna olja ur direkt solljus.

oregano Olja

Ta oregano olja för att förstöra kvalster hud och bakterier ofta kopplade till rosacea och akne. Späd oregano olja innan du använder den. Applicera oreganoolja direkt på huden, men bara om det har spätts ut med olja, såsom olivolja eller jojoba. Blanda en droppe av oregano olja med tre delar av olivolja. Att ta oregano olja oralt, placera en till tre droppar oregano olja i en 8-oz. glas vatten, juice eller mjölk. Eller, placera en droppe under tungan två gånger om dagen och blanda med 1 tsk. honung, lönnsirap, eller olivolja.

vitamin K

Din kropp behöver vitamin K för att hjälpa blodpropp och låta huden att absorbera blodet som har börjat pool, vilket gör att trådliknande ränder som återkommer i ansiktet. Vitamin K är i kål, spenat, spannmål, sojabönor och andra grönsaker. Enligt den amerikanska rekommenderade dagliga intaget, män 19 år och äldre bör ta 120 mikrogram dagligen; kvinnor 19 år och äldre bör ta 90 mikrogram; gravida och ammande kvinnor 19 år och äldre bör ta 90 mikrogram.

zink~~POS=TRUNC

Zink är ett essentiellt mineral som underlättar läkningen av epidermis eller översta lagret av huden, och det håller vitamin A-blodnivåer regleras. Vissa livsmedel rika på zink är rött kött, ostron, fjäderfä, nötter, bönor, krabba, hummer, berikade frukostflingor, fullkornsprodukter och mejeriprodukter. I kapselform, ta 100 mg tre gånger om dagen för att minska rosacea symptom.

Vitamin A och Retinoider

Försök vitamin A för att minska symptom på rosacea och hålla huden frisk. De retinoider i vitamin A i både aktuella och komplettera former är bra för de flesta hudsjukdomar, inklusive rosacea, eftersom det bidrar till att minska inflammation, förnya hudceller och minska fet hud. Källor till vitamin A innefattar cantalope, morötter, sötpotatis, och ägg. Ta i kapsel eller tablettform. Kön, ålder och vikt kommer att avgöra den exakta dosen. Ät mer än 10.000 IE per dag såvida av din läkare. Vitamin A är fettlösligt, så det ackumuleras i din fettvävnad och kan vara skadligt om för mycket konsumeras.

Alla dessa tillägg kan köpas i din lokala apotek, naturlig hälsa butik eller på nätet.

Var försiktig

Rådgör med din läkare om du funderar kosttillskott eller andra alternativa terapier för behandling av rosacea. Diskutera med din läkare fördelar och risker som är förknippade med vissa alternativa lösningar.

Vad Emu Olja används för


Emu olja är en helt naturlig substans som härrör från fett EMU fåglar i Australien. Används som en aktuell gnugga har Emu olja en häpnadsväckande mängd rapporterade fördelar, som till stor del fokuserar på skönhet och hud lättnad. Det faktum att det är ett alternativ medicin och inte sanktioneras av FDA har svängt några från Sola i dess sägs vara underbara effekter.

slät hud

Emu olja absorberas genom huden, hjälper den underliggande kollagen förbli stram och fast. Oxidation, eller den fysiska åldrande av huden, gör det skrynklas och spricka. Emu olja stöd i att hålla huden fräsch och så fri från fina linjer och rynkor som möjligt.

hudkräm

Emu olja hjälper till att hålla huden återfuktad, som undviker torrhet och sprickbildning. Hud kräver konstant fuktgivande att hålla sig frisk och kunna förnya sig dagligen. Torr hud kan leda till en rad eller hudproblem och irritationer.

solbränna Relief

När den appliceras på en solbränna, kan Emu olja bidra till att minska de skador som orsakar av skadliga UV-strålar. Oljan fungerar med kroppen för att minska rodnad och svullnad och för att lindra smärta och obehag av solen.

Scar Diminisher

Naturliga syror i Emuolja hjälp att äta bort på ärrvävnad, vilket är den bakomliggande orsaken till ärr på huden. Genom att minska deras storlek och utseende, ärren tenderar att så småningom bleknar in i huden tonen. Det kan också bidra till att förhindra ärr när den används efter kirurgiska sår.

Håravfall Hjälp

Emu olja, när den används i badet eller duschen, kan bidra till att minska och vända håravfall. Genom att stärka håret vid roten, fungerar oljan att bibehålla hår hälsa och integritet för att förhindra ytterligare förluster och / eller för tidig skallighet.

akne Hjälp

Emu olja kan användas för att bekämpa de tecken och symtom på akne. Genom att arbeta för att rengöra huden av bakterier, hjälper oljan för att minska och minska akne över tiden. Rodnad och svullnad minskas kring de infekterade områdena och huden är därför kunna återgå till det normala.

Muscle smärtlindring

Mindre muskelvärk och kramper kan behandlas med Emu olja. När smörjas in i värkande muskler, oljan absorberas i kroppen, hjälper till att lindra spänningar och andra orsaker till den kramp eller ömhet. Det är också en stor terapeutisk massageolja på grund av dess förmåga att lätt absorberas.

Varifrån Emu Oil kommer från

EMU är stora, flightless fåglar som tillhör samma grupp som strutsar. Emu har länge varit en favorit av de australiska urinvånarna för sitt kött och olja. Emu olja kommer från djur kött och därför inte kan extraheras medan fågeln är levande. Emu kött och olja har blivit så populär att emu rancher är dyker upp i Australien och USA och EMU: s höjs för det enda syftet att slakta för köttet och olja.

Hur Emuolja avlägsnas från Animal

Emu olja faktiskt finns i en tjock dyna av fett som är placerad på baksidan av emu. Fettet separeras från köttet. Därefter fettet avlägsnas från huden, marken och sedan smälts. Därefter emuolja sänds genom behandlingsfasen, under vilken det filtreras, raffinerade steriliseras och luktfria. Men går inte alla emu olja genom alla dessa steg. Vissa emu olja är helt enkelt filtreras och fortfarande innehåller föroreningar och bakterier.

Egenskaper hos Emu Oil

Efter rendering, har emuolja mindre än 5 procent fettsyror i oljan. När oljan är helt bearbetad, finns det ingen fettsyra i den slutliga produkten. Emu oljeutvinning och behandling är en lång process, men egenskaperna hos emuolja kan vara värt besväret. Emu olja hyllas som en lokal applicering för artrit och inflammation. Det används också för att behandla brännskador och kan vara ett hudpenetrerande och fuktande medel.

Emu Oil & amp; Viktminskning

Emu är en stor strutsliknande fågel som är hemma i Australien. Den växer i popularitet för en rad olika skäl - det är en källa till magert kött, dess stora blå ägg ger näringsrik protein, och fet olja som finns i emu har visat sig främja läkning. Dessutom emu erbjuder en mängd olika hälsofördelar som kan öka ansträngningar viktminskning.

Betydelse

Emu olja har visat sig ha olika tillämpningar från skönhetsprodukter till anti-inflammatoriska produkter för att bekämpa de fysiologiska effekterna av åldrande. Läkare förstå fördelarna i samband med emuolja användning för närvarande använder det för samarbete behandling av artrit, ärr förebyggande, eksem, muskelvärk och blåmärken och underhåll av friska leder och vikt, enligt "The American Physical Therapy Association Book of Body Underhåll och Reparera."

effekter

Emu olja kan användas för att minska uppkomsten av hudbristningar samt att strama saggy hud relaterade till viktminskning. Men det finns ingen produkt som kan eliminera effekterna av övervikt har emuolja visats öka elasticiteten med minst 14 procent och kan ge märkbara effekter på huden stramhet och övergripande tonen, enligt "The American Holistic Medical Association Guide to Holistic hälsa: Healing terapier för Optimal Wellness ".

Funktioner

Emu olja som tas genom munnen i små mängder kan användas för att förbättra effekterna av viktförlust på grund av dess höga halt av enkelomättade och fleromättade fettsyror. Dessa hälsosamma fetter kan vara fördelaktigt för att sänka kolesterolnivåerna och förbättra den allmänna hälsan.

missuppfattningar

Även emu olja har potentiellt terapeutiska fördelar för den som vill gå ner i vikt, är det också hög i kalorier. Små mängder av emuolja är tillräckliga för att uppleva positiva resultat. Du behöver bara lägga 1 tsk. till en måltid per dag. Överdriven konsumtion av någon olja, även om det är hälsosamt, kommer sabotera ansträngningar viktminskning på grund av överdriven kalori tillägg.

expert Insight

För personer som utnyttjar hög proteinhalt, kolhydratfattig diet plan som skapats av Dr Robert Atkins, kan emuolja vara ett hälsosamt alternativ till andra fett val. Den Atkins diet plan har visat sig vara ett effektivt sätt att gå ner i vikt, men vissa motståndare till denna diet plan rädsla för att överkonsumtion av proteiner och fetter kan inte ge tillräckligt med fiber för optimal hälsa. Fråga din läkare om emu olja kan vara till nytta för att uppnå ditt mål viktminskning.

De biverkningar av Emu Oil

Härstammar från oljan finns på ned emuer, kan detta alternativ medicin tillägg användas för att behandla mindre hälsaailments och för främjande av allmänna hälsan. Emu olja är vanligtvis tillgängliga i form av ett flytande extrakt. Du bör dock vara medveten om möjlig biverkning i samband med emu olja. Innan du använder detta eller något tillägg för behandling av en sjukdom eller ett tillstånd, se till att tala med en läkare eller sjuksköterska för mer information.

Graviditet Oro

Det finns inga dokumenterade biverkningar för emu olja som kan kopplas till en allvarlig biverkning, inte EmuOilGuide.com tyder på att kvinnor som är gravida eller kan bli gravid styra klart på detta tillägg. Emu olja som är intagna kan överföras från mor till foster under graviditeten, och även genom bröstmjölken. Som ett resultat, är det rekommenderat att tala med en läkare om eventuell användning av emuolja och hur det relaterar till graviditet.

oklara Origins

Ett annat bekymmer är där produkt ingredienserna kommer från. Till exempel, EmuOilGuide.com noterar att vissa vanliga kompletterar produkter som påstår sig innehålla emu olja kan innehålla liten eller ingen mängd av tillägget alls. Vidare föreslår den webbplats som den olja som finns i vissa produkter inte kommer från emu fågeln. Tar dessa okända ingredienser kan leda till många biverkningar, av vilka några kan vara toxiska. Därför är det viktigt att tala med en licensierad alternativ medicin professionell eller dietist för att bestämma effektiviteten av någon produkt som du funderar på att lägga till din dietary regimen.

Hudirritation

Emu olja kan ge hudirritation hos vissa människor när de appliceras på huden som en topisk salva. Enligt Drugs.com kan emuolja hittas i många lotioner och hud topiska behandlingar. Dessa emuolja lotion också ofta innehåller andra ingredienser, vanligtvis för att lägga doft eller färg. Tala med en läkare eller hudläkare för att avgöra om en produkt ingrediens kan orsaka en allergisk reaktion.

Ansikts Fördelar med Emu Oil

Inofficiellt är emu Australiens nationalfågel. Emu jordbruk blev en modefluga i USA på 1980-talet, både för EMU: s rött kött och oljan härstammar från fett, länge betraktas som en mjukgörare och en anti-inflammatorisk. Även om det finns obekräftade tanken att det hjälper huden hålla mjuk och smidig och slagsmål åldrande, det finns lite bevis hittills - med undantag för en liten men lovande studie.

En Fördelaktigt Emu-lient?

En 1996 Texas studie av 11 män och kvinnor med frisk hud som omväxlande används emuolja och mineralolja för hudvård fann att efter två veckor deltagarna trodde att emuolja penetrerat huden bättre och var en bättre fuktkräm än mineralolja. Studien ansåg inte om emu olja bidrar tjockare hud för att minska uppkomsten av åldrande, dock. Forskare studerar också emuolja som en anti-inflammatoriska och anti-artritmedel med lovande resultat, och inga uppmärksammade biverkningar. Den amerikanska Emu Association, som reglerar kvalitetskontroll för emu produkter i USA, säger emu oljetransporter andra produkter genom huden snabbt och är en överlägsen hud tillägg.