XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

dåligt fettupptag

Att kasta en fotboll i värmen av konkurrens kan vara svårt. Även under de bästa förhållanden, kommer att motsätta defensiva linemen försöker pressa quarter och störa hans pass. Situationen blir ännu svårare när dåligt väder blir ett problem.

Instruktioner

1 Använd kort och medellång räckvidd passerar i blåsiga förhållanden. Av alla väderproblem som en quarterback kommer att möta, är vind värst. När du tittar på en match på tv, kan det se ut regniga eller snöiga förhållanden är fruktansvärda, men quarter överens om att vinden är det största problemet. Kasta inte hög övergripande passerar i vinden, eftersom de inte kommer att gå där du vill ha dem. Armstyrka är den största faktorn när man spelar i vinden. En quarter som kan kasta bollen på en linje kommer att ha en fördel i dessa villkor.

2 Kasta bollen normalt regniga förhållanden. Tjänstemännen kommer att göra allt som står i deras makt för att hålla bollen torr. De kommer att hålla det under en handduk tills den är placerad på startlinjen av domaren. Fotboll kommer att kunna ta en hel del regn och fukt innan det blir för tungt att kasta. Många quarter kommer mildra deras game i regnet, men det bör inte vara ett hinder om det inte åtföljs av vinden.

3 Kasta bollen i snöiga förhållanden är också en utmaning. En stor del av den utmaningen kommer från quarter s mottagare, som kommer att ha en svår tid att köra sina passvägar i snön. Quarter måste sakta ner hans frigivning och leverans för att ge sina mottagare en chans att anpassa sig till bollen. Till skillnad från spel i bra väder, är det nästan omöjligt att kasta tidsmönster som quarter och mottagare arbetar på i praktiken varje dag. I stället har quarter att se till att mottagaren är upprätt och letar efter passet. Att kasta en mjukare mer catchable bollen är tillrådligt.

4 Kasta en fotboll i extrem hetta kan vara en stor fråga. När temperaturen överstiger 80 grader, kommer quarter svett göra bollen smart och svårt att hålla fast vid. Som ett resultat, skulle han hålla en handduk fäst på framsidan av sin uniform byxor för att torka händerna. En smart boll är svårt att kontrollera och svårt att kasta för alla typer av avstånd.

Tips

  • Försök inte att slå naturen. Om vindarna ylar, inte försöka kasta den djupa pass. Använd snabb, kort kast för att flytta bollen ner på fältet.
  • Domare stoppar spelet när de ser blixtar. Aldrig spela i förhållanden där åskväder är vanliga.
Skyltar & amp; Symtom på matförgiftning från dåligt kött

Matförgiftning från att äta kött är vanligtvis ett resultat av bakteriell kontamination, oftast på grund av felaktig hantering, lagring eller matlagning. Symptomen av matförgiftning kan variera från mild till svår, beroende på omfattningen av de bakterier som finns samt den typ av bakterier. Symptomen kan börja från fyra till 24 timmar efter att ha ätit smittat kött. Mild matförgiftning ofta blir löst på egen hand, men mer allvarliga matförgiftning kan kräva medicinsk behandling.

intestinala symptom

Symtom på matförgiftning typiskt kände först och främst i matsmältningssystemet. Din tarmsystemet reagerar på de invaderande bakterier med symtom som magkramper, uppblåsthet, gas och illamående. När din kropp försöker bli av med bakterierna, kan du också uppleva kräkningar och diarré. Vissa typer av bakterier, särskilt salmonella och E. coli, kan orsaka blödning i de nedre tarmarna, vilket kan resultera i blodig diarré. I fallet med en E. coli-infektion, kan du uppleva mer blod än avföring, som kan pågå i upp till tre dagar efter att ha ätit smittat kött.

förhöjd temperatur

De flesta bakterier och virus som orsakar någon typ av infektion hos människa trivs bäst på 98,6 grader Fahrenheit, enligt MedlinePlus. Detta är det genomsnittliga, normala temperaturen i den mänskliga kroppen. I ett försök att döda bakterier, kommer din kropp att öka dess temperatur, vilket ger dig en feber. Att ha en feber är en normal del av kroppens immunsvar och åtföljs ofta av frossa, men det kan orsaka skada om det går på för länge eller är för hög. MedlinePlus rekommenderar samråd med en läkare om feber varar mer än 48 timmar eller över 103 grader Fahrenheit.

Kroppssmärtor

Som din släpper kropps kemikalier för att bekämpa bakterier, kan samma kemikalier skapa en värkande känsla i huvudet eller muskler. Om du har upplevt diarré och kräkningar, kan du också vara uttorkad, som utarmar kroppens elektrolyter och kan också bidra till ömma muskler. Du kan också uppleva en känsla av total kroppslig svaghet, vilket kan vara ett tecken på ett mer allvarligt tillstånd, enligt MedlinePlus.

ytterligare symptom

De flesta fall av matförgiftning från att äta dåligt kött beror på bakterier som bara orsaka matsmältnings symtom, men vissa bakterier finns undantag. Till exempel, även om en sällsynt typ av matförgiftning, smittat kött Clostridium botulinum - vanligtvis kallas botulism - kan orsaka suddig eller dubbelseende, ljuskänslighet, förlamade ögat nerver, talsvårigheter och problem att svälja. I ett svårt fall av botulism, kan det lamslå musklerna och orsaka andningssvikt. Smittat kött campylobacterios kan orsaka urinvägsinfektioner och reaktiv artrit i ett svårt fall.

Hur berätta om en Controller är dåligt på en golfbil?


Golfbilar använder hastighetsregulatorer för att styra hur snabbt de tillåter en användare att gå, vilket i sin tur hjälper till att hålla förare säker på kursen eller rida genom en gemenskap. Varvtalsregulatorn, även känd som "guvernör" i allmänhet håller en golfbil från mer än 10 miles per timme. Denna styrning är typiskt placerad under sätet på din golfbil. Bestämma om regulatorn är dåligt är en relativt enkel procedur.

Instruktioner

1 Lyft golfbil s bänk för att få tillgång till motorn.

2 Leta guvernören på motorn. Detta är den lilla "T" -formad metallstång runt toppen av golfvagnens motor.

3 Leta efter förgasaren i motorn. Förgasaren är den cylindriskt formad objektet i motor som har ventiler pekar uppåt och ut ur motorn.

4 Dra på regulatorn närmare till förgasaren. Om regulatorn är i rörelse med något motstånd, då är det dåligt och behöver bytas ut. Om regulatorn inte kan flyttas, är det också dåligt och behöver bytas ut.

Fördelar att straffa barn för dåligt uppförande

Översikt

Straffa barn som missköter sig är inte en lätt eller välkommen uppgift för föräldrar. Barn hälsa uppmuntrar föräldrar att upprätthålla en konsekvent disciplin plan för att främja gott uppförande i sina barn. Den typ av straff och konsekvenser kommer att variera beroende på barnets ålder, säger barn hälsa, men det finns vissa viktiga fördelar som gäller för barn i alla åldrar.

lära förväntningar

Konsekvens är nyckeln till disciplinerande barn i alla åldrar, rapporterar Kids Health. När barn lär sig att deras föräldrar menar allvar att eliminera vissa beteenden, de är mer benägna att uppmärksamma och lära sig hur de förväntas bete sig. Föräldrar uppmanas att följa upp med konsekvenser för att lära barn att vissa beteenden alltid kommer att ha en viss följd. Fördelen med konsekvens och följa upp är att barn lär sig hur de förväntas uppföra sig samt hur de inte får bete sig och brukar anpassa sitt beteende för att undvika straff.

Räkna ut Känslor

Ofta dåligt beteende beror barn upplever känslor de inte vet hur man uttrycker, rapporterar friska barn. Föräldrar kan använda bestraffning för att lära sig vad deras barn mår så mer lämpligt beteende kan läras ut. Tidsgränser är ett vanligt straff som kräver en fysisk och mental paus från situationen orsakar dåligt uppförande. Friska barn rekommenderar att föräldrar talar med och titta på deras barn för att lära sig vilka situationer orsakar dåligt uppförande och använda tidsgränser för att ge en värdefull uppföljningstid. Föräldrar kan sedan validera ett barns känslor genom empati med varför barnet känner ett visst sätt. Detta slår straff till en möjlighet att lära sig om vad som orsakar dåligt beteende, samt utveckla lösningar för att eliminera dåliga beteende i framtiden.

Misstag läxar

Disciplin, inklusive straff, berättar barn som föräldrar är ansvariga och sätter gränser som lär barnen värdefulla livskunskap, rapporterar friska barn. Ofta barn känner skuld när de gör något dåligt och ett lämpligt straff kan lindra att skuld och lära barn hur man kan undvika en liknande situation i framtiden. Med leksaker tas bort, till exempel, lär barn att ta hand om sina tillhörigheter. Friska barn rekommenderar också att föräldrar bara straffa en specifik dåligt beteende för att maximera nyttan av barn att lära av sina misstag. Straffa utanför ramen för ett visst beteende inte lindra skuld och kan göra ett barn mår sämre. Att lära av misstag tar vuxet sällskap och lämpliga straff så att barnet kan lära sig och växa.

Hur att disciplinera ett barn för dåligt språk

Så mycket som du vill skydda ditt barn, kan din sköld bara nå så långt. Han kommer oundvikligen att höra dåligt språk, vare sig från sina vänner i skolan, från att titta på TV eller helt enkelt från medföljande dig på ett postkontor ärende. Han kommer också att nästan oundvikligen prova några vulgära ord på sitt eget språk. Hur du väljer att disciplinera honom för att använda dåligt språk beror främst på hans ålder och dina personliga värderingar.

Steg 1

Hålla tillbaka chock eller skratt. Din första chocken på att höra ditt barn använder en vulgär ord eller "potta språk" kan även förvandlas till nöjen. Föräldrar tidningen på nätet uppmuntrar föräldrar till yngre barn att kontrollera sina svar; en stark respons såsom skratt eller ilska kan leda till att barnet att fortsätta att språket för att framkalla en liknande uppmärksam svar i framtiden. I själva verket, om du ignorerar språket, kan din unga barn inser att det inte är en effektiv uppseendeväckande verktyg, och han kan sluta använda den helt och hållet.

Steg 2

Ställ tydliga förväntningar från början. Så snart barnet börjar visa att hon vet skillnaden mellan neutral och "dåliga" ord, diskutera med henne vad språket inte kommer att tolereras. Du kan kategorisera ord genom toleransnivå - de som du ogillar men kommer att "glida" (t.ex. "dum") och ord som aldrig kommer att vara OK, såsom rasistiska och sexistiska ord - eller så kan du helt enkelt ge ditt barn en lista över ord som är fullständigt oacceptabelt. Be henne att komma med alla fula ord hon kan tänka på och koda dem med den första bokstaven, såsom "F" ord och "S" ord. Lägg till några av din egen om du tror att hon vet mer och hennes lista är inte tillräckligt lång. Också ihop finna svordom alternativ som "shoot" och "fudge", eller dumma svordomar som "boohockey!"

steg 3

Följ igenom varje gång med en straff. Varna barnet konsekvenser dåligt ord innan han försöker använda en annan, och genomdriva dessa konsekvenser varje gång du hör dåligt språk. Vissa föräldrar kreativ med tekniker, såsom att skicka sina barn till badrummet varje gång de använder "potta" ord, men ett äldre barn kan svara bättre på förlorade privilegier, såsom en fjärdedel subtraheras från ersättning för varje brott.

steg 4

Beröm ditt barn för att använda hälso språk. Hon kommer att vara mer benägna att vilja använda mer konstruktiva ord om du berömma henne när hon använder dem. Till exempel kan du säga: "Jag älskar att du använt din stora ordförråd att uttrycka din ilska snarare än väljer att svära."

steg 5

Lev som du lär. Ditt barn kan ha hört dåligt språk som kommer från sitt eget hem. Förvänta dig inte dina barn att använda bra ord om du och din partner har problem med att hålla tillbaka egna svordomar. Ber om ursäkt om du råkar låta ett dåligt ord glida ut, så att ditt barn inte börjar att anta att svära är "vuxen".

En dåligt rykte kan vara en svår sak att ändra, särskilt om den är baserad på fakta. När ett dåligt rykte bygger enbart på skvaller och insinuationer, då är det lite lättare att reparera. Om du har märkts och bär runt ett dåligt rykte som du vill städa upp, sedan läsa på för några tips.

Instruktioner

1 Ändra din väg. Du kan prata tills solen går ner, men om du hålla agerar på samma sätt som gav dig att dåligt rykte, då ingenting kommer att förändras det intrycket. Se till att de som betyder se det förändrade beteendet också. Du kan inte sitta hemma och ändras och att andra ska glömma.

2 Tänk dig själv i ett annat ljus. Det är förvånande hur mycket vi bär våra känslor på ärmarna för andra att se. Om du tycker illa om dig själv, sedan andra kommer att plocka upp på det och fortsätta sina föreställningar om dig. Må bra och världen ler med dig.

3 klär sig annorlunda. Kläderna vi bär definiera så mycket av vår personlighet. Om du bär läder och nitar och har ett dåligt rykte som en rebell, prova att byta till khakis och turk skjortor och du kommer bli förvånad över hur du kan studsa tillbaka snabbt från ett dåligt rykte.

4 Låt andra se dig i en annan inställning än de är vana vid. Om du alltid umgås med avhopp eller skateboardåkare och vill ändra på det rykte, sedan gå med i en bokklubb eller fotboll. Om du har dåligt rykte som promiskuösa, gå till en kyrka där de människor vars sinnen du vill ändra kommer att se dig.

Tas med måtta, är aspirin inte dåligt för levern. I själva verket har studier visat att det i vissa situationer kan acetylsalicylsyra faktiskt förhindra leverskador som orsakas av kraftiga dricka. Men liksom alla läkemedel, kan alltför mycket aspirin vara skadligt för din hälsa, och med livshotande.

Vad är Aspirin?

Aspirin är det gemensamma namnet för acetylsalicylsyra. Det är oftast ordineras som ett smärtstillande för att lindra värk och smärta, inklusive huvudvärk. Det minskar feber och inflammation. På senare tid har läkarna börjat förskrivning aspirin till vissa patienter för att minska risken för en hjärtattack. Aspirin är ett trombocytaggregationshämmande. Det hindrar blodproppar bildas.

Historia

Asprin härrör från barken av pilträd. Det går tillbaka till så långt som de gamla grekerna i 400 BC, när det ordinerats för att lindra smärta och feber. Salicylsyra syntetiserades första gången i Tyskland 1832. År 1897, en fransk kemist vid namn Felix Hoffmann arbetade för Bayer i Tyskland. Han kemiskt syntetiserat en stabil version av acetylsalicylsyra, som liknade drogen vi nu känner som aspirin. Det var inte förrän 1915 som aspirin blev tillgängliga i tablettform, utan recept.

Aspirin och levern

Det finns inga belägg för att aspirin är dåligt för levern, så länge du följer den rekommenderade doseringen. I själva verket, i vissa fall kan det motsatta vara sant. En studie 2009 publicerad i Journal of Clinical Investigation fann att aspirin reducerade priser på leverskada hos möss efter mössen fick en överdos av smärtstillande paracetamol. Det är tänkt att aspirin på något sätt påverkar den kemiska väg som utlöser inflammation i levern. Det är denna inflammation som leder till allvarlig leverskada. Forskarna hoppas att aspirin liknande kommer att minska andelen levercirros bland alkoholister.

Bieffekter

Efter nästan ett sekel för att vara tillgängliga över disk, är aspirin anses vara en mycket säker och effektiv läkemedel. Men liksom andra läkemedel, kan det ha biverkningar. Vissa personer kan uppleva halsbränna, illamående, magsmärtor och kräkningar. I svårare fall kan personen bryta ut i bikupor. Han kan ha snabb andning och en ökad hjärtfrekvens. Detta är ovanligt, men om du gör biverkningar erfarenhet, kontakta din läkare omedelbart.

Varning

Aspirin är inte längre förskrivas till barn på grund av en liten risk för att utveckla Reyes syndrom, ett tillstånd där fett ansamlas i hjärnan och i andra organ. Det kan vara dödlig.
Aspirin ordineras ofta för att förhindra hjärtinfarkt och stroke. Även om det är mycket effektiva för att minska risken för en blodpropp, kommer det inte att hindra blödnings Stokes, som orsakas av blödning i hjärnan. I själva verket kan acetylsalicylsyra faktiskt öka risken för en hemorragisk stroke, därför att den tunnar ut blodet.

Är Sojabönor dåligt för din kropp?

Livsmedel som tofu, tempeh, miso, sojamjölk och sojamjöl alla härrör från sojabönor. Sojabönor ger fullständig protein och kan vara en del av en näringsrik och balanserad kost. Du kan behöva begränsa din sojaintag, men om du har hälsoproblem som gikt eller en allergi som kan förvärras av soja.

Nutrition i sojabönor

Enligt National Soy Research Library, näringsinnehållet i sojabönor beror på om de är mogna eller grönt. En portion av mogna sojabönor, som är halv kopp innehåller 149 kalorier, 14,3 gram protein, 8,5 gram kolhydrater och 7,7 gram fett. En servering av edamame, eller unga, gröna sojabönor, innehåller 127 kalorier, 11,1 gram protein, 10,0 gram kolhydrater och 5,8 gram fett. Sojabönor är en utmärkt källa till protein, och MedlinePlus.com förklarar att proteinet i soja liknar protein från djurkällor.

Soja och Cancer

Den nationella center för komplementär och alternativ medicin, eller nccam, rapporterar viss oro för att sojabönor och andra produkter tillverkade med soja kan öka risken att utveckla bröstcancer, äggstocks eller livmodercancer. Soja innehåller fytokemikalier som kallas isoflavoner som liknar östrogen. Bröst-, äggstocks- och livmodercancerceller kan dela snabbare när östrogen är närvarande. I teorin kan isoflavoner i soja också stimulera dessa celler. Dock har vissa studier funnit att människor som äter mer sojaprotein har en lägre risk att utveckla bröstcancer, Harvard School of Public Health förklarar. Som ett resultat, måste effekten av soja på cancerrisken ytterligare studier, och det finns inga avgörande bevis för att soja ökar risken för alla typer av cancer.

Sojabönor och gikt

Sojabönor kan också vara dåligt för dig om du har gikt. Gikt är en typ av artrit som orsakas av urinsyra bygga upp i vätskan i lederna, vilket resulterar i intensiv inflammation. En sak som kan utlösa en attack av gikt är intag av puriner, en kemikalie som får omvandlas till urinsyra. Sojabönor har en måttlig mängd puriner, MedlinePlus stater, så om du har gikt kan du behöva undvika sojabönor eller andra livsmedel som framställts med soja.

överväganden

Om du äter sojabönor, kan du utveckla några milda gastrointestinala symtom, såsom uppblåsthet, illamående och förstoppning, konstaterar NCCAM. Vissa människor har också en allergi mot soja och utveckla ett utslag eller problem med andningen när de konsumerar sojabönor. Om du har en känd allergi mot soja, en ökad risk för bröstcancer eller en historia av gikt, kan sojabönor vara dåligt för dig, men annars maten är säker när konsumeras i lämpliga mängder.

Kan Armhävningar vara dåligt för dig?

Armhävningar är en övning som fungerar många av musklerna i överkroppen, bygga styrka och förbättra din konditionering. Om du inte har en befintlig skada eller ett tillstånd som förbjuder dig från att göra armhävningar, kan de göra ett effektivt komplement till din träning regim. Rådgör med din läkare innan du påbörjar ett nytt träningsprogram.

skuldra Strength

Armhävningar faktiskt stärka dina axlar. Det enda sättet de kan vara dåligt för dina axlar är om du gör något extremt fel. När du utför armhävningar, hålla händerna på golvet ungefär axelbrett och även med bröstet. Inte ha händerna över huvudet eller ut för långt; Detta kan understryka dina axlar och göra övningen mycket svårare än det borde vara. Om du är ny på armhävningar, inte göra dem på en vingla ombord eller någon annan typ av instabil yta, eftersom detta kan vara svårare på dina axlar.

tillbaka Stabilitet

Armhävningar arbete nedre delen av ryggen, men inte till överdrift. Nedre delen av ryggen kontrakt för att upprätthålla rätt läge, som gör magmusklerna. Eftersom det bör inte finnas någon rörelse i nedre delen av ryggen, det är liten risk för skador. Om du känner smärta i nedre delen av ryggen när du utför armhävningar, stanna och se en läkare, eftersom det inte finns någon anledning för denna övning för att göra din rygg ont. För att upprätthålla stabiliteten i nedre delen av ryggen, spänna magmusklerna och hålla höfterna förhöjda så din mage inte sag när de utför armhävningar. Du kan börja göra armhävningar i den modifierade position där dina knän är på golvet.

handleds~~POS=TRUNC Stam

Om du känner handled stam när de utför armhävningar, är det mer än troligt eftersom du antingen saknar flexibilitet eller musklerna i underarmarna är svaga. Båda frågorna bör rätta sig med regelbunden repetition. Om du vill snabba upp, tag en hand med varandra och sträcka fingrarna tillbaka mot toppen av din underarm och håll i åtminstone en 10-count, sedan byta händer. Du kan också göra armhävningar mot en vägg eller grip hantlar på golvet tills handlederna anpassa sig till trycket från armhävningar.

Fördelar med Pushups

Armhävningar arbetar musklerna i bröst, axlar och triceps. Om du kommer till den punkt där du kan göra åtminstone 50 repetitioner per set, kan du göra övningen svårare. Du kan flytta dina händer närmare varandra; denna förändring i rörelseomfång kommer att öka arbetsbelastningen på din triceps. Du kan utföra plyometric armhävningar, där du explosivt driva dig bort från marken och fånga dig själv med armarna utsträckta, men inte låsa armbågarna. Plyometric armhävningar bygga explosiv kraft och öka svårigheten att övningen. Du kan också göra pushsups med händerna förhöjda på block av något slag och öka din rörelseomfång, vilket också kommer att öka arbetsbelastningen på triceps.

Är Lyft dåligt för Rotator Cuff?


Regelbunden tyngdlyftning kan orsaka skuldra och rotator cuff problem. Enligt en rapport i September 1998 frågan om "American Journal of Sports Medicine," tyngdlyftning övningar såsom skivstång press bakom nacken plats överdriven stress på rotatorkuff, och bör undvikas. Men i frånvaro av en befintlig rotator cuff skada, lyft utfördes med en
lämplig vikt och rätt teknik bör inte skada dina rotatorkuff.

Att veta gemensamma Din Shoulder

Axeln är en komplex gemensam består av tre ben: överarmsbenet eller överarmen ben, nyckelbenet eller nyckelbenet och skulderbladet eller skulderbladet. Axeln är en kulled med huvudet på din humerus passar i ett uttag i slutet av din skulderbladet. De fyra rotatorkuffen muskler - supraspinatus, infraspinatus, subscapularis och teres mindre - bildar ett överdrag över huvudet på din humerus, hålla överarmen säker på axeln uttag.

Rotatorkuffskador

Enligt American Academy of ortopediska kirurger, de två främsta orsakerna till rotatorkuffskador är skada och degenerering. En skada kan orsakas av att falla på din utsträckta arm, lyfta ett tungt föremål med en ryck rörelse, bryta din nyckelbenet eller stördes axeln. Degenerativa tårar orsakas av repetitiva stress, såsom upprepa samma axel rörelse när tyngdlyftning.

Lyft och Dina rotatorkuff

När du utför marklyft, dina rotatorkuff arbeta intensivt för att stabilisera skulderbladet och hålla överarmen säker på axeln uttag. Skriva för funktionella rörelsesystem, betonar styrka tränare Gray Cook bör inte rycka på axlarna eller dra tillbaka ditt skulderblad när du lyfter stången från golvet. Detta ställer extra stress på rotatorkuff. Med hjälp av en lätt gör det mer troligt att du rycka på axlarna och dra din skulderblad. Det är mycket svårare att rycka på axlarna och dra skulderbladen med en tung vikt. Spänn axlarna för att förbättra ledstabilitet och minska belastningen på dina rotatorkuff. Men inte använda en alltför tung vikt som äventyrar din teknik och ökar risken för skador. Se till att du kan utföra en ordentlig hip-gångjärn, hålla ryggen rak, och bröstet upp.

deadlifts Frekvens

Lyft griper samtidigt flera leder och muskler. Det är en intensiv träning som kräver på muskuloskeletala struktur även när den utförs med rätt teknik. Även marklyft är inte i sig dåligt för rotatorkuff, bör du inte utföra övningen mer än två gånger i veckan, med åtminstone två dagars vila mellan träningspassen för att säkerställa tillräcklig återhämtning. Om du använder mycket tunga vikter, gör marklyft endast en gång i veckan.

Övningar för att undvika

Wide-grepp bänkpress placera överdriven stress på rotatorkuff. Enligt "American Journal of Sports Medicine," bör du använda ett grepp som inte är mer än 1,5 gånger din biacromial bredd. Detta är en något bredare än axelbredd grepp med underarmarna ungefär parallellt med varandra. Den biacromial bredd är avståndet mellan de två beniga utsprång på toppen av varje axel. Undvik skivstång press bakom nacken och lat pulldowns bakom huvudet. Den AJSM säger dessa övningar orsaka överdriven extern rotation av dina axelleden och kan skada dina rotatorkuff.