XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

champagne allergi

Allergiska reaktioner mot Champagne

En allergisk reaktion mot champagne indikerar ibland en allergi mot alkohol eller någon annan ingrediens i champagne, såsom druvor, jäst eller vete. En vanlig källa till en champagne allergi är natriummetabisulfit, en kemikalie som används för att bevara alkohol. Om du är också allergisk mot ättika, inlagd lök och torkad frukt, är källan till din allergi sulfit, som förekommer i alla dessa livsmedel. Även låg sulfit champagne utlöser en allergisk reaktion, som svavelpulver ibland används för att damm över vinstockar.

Stickningar, svullnad och Hives

Många människor är allergiska mot champagne uppleva en stickande känsla i munnen eller läpparna efter att ha druckit det. Clemson Cooperative Extension webbplats indikerar en allergisk reaktion börjar ofta med en stickande känsla. Svullnad ibland medföljer stickningar, tillsammans med nässelutslag och klåda.

huvudvärk

Dåliga huvudvärk är den vanligaste tecknet på allergi mot champagne. I fall av synnerlig champagne känslighet, kan personen uppleva smärtsamma migrän. Detta symptom ska övervakas noggrant; rapportera alla huvudvärk som varar längre än en dag till en läkare.

rodnad

Ett vanligt tecken på champagne känslighet är rodnad eller rodnad i ansiktet. Personer med rosacea och seborroiskt eksem är benägna att uppleva rodnad eller rodnad om de är allergiska mot alkohol. Ökad hjärtfrekvens följer ibland rödbrusig reaktion. Enligt Aukland Allergy Clinic, utlöser alkohol en ökning av den kemiska acetaldehyd i blodet, vilket orsakar frisättning av histaminer, vilket gör huden blir röda.

anafylaktisk chock

I sällsynta fall orsakar en champagne allergi anafylaktisk chock, en livshotande tillstånd som kan presentera kramper, onormal andning och andra symptom. Enligt Clemson Cooperative Extension webbplats, varningssignaler inkluderar en känsla av värme och svårt att prata, att känna sig som halsen stängs upp, tryck över bröstet, andningssvårigheter, kräkningar, diarré, förändringar i blodtryck eller förlust av medvetenhet eller medvetande. En injicerbar adrenalin skott används för att behandla detta symptom tills personen fyller ett sjukhus.

Hur man kan bli av en Champagne huvudvärk

Champagne är en del av många speciella tillfällen, från bröllop till nyårsfirandet. Även om det kan vara roligt att dricka, kan det också orsaka huvudvärk efter faktum. Huvudvärk efter att ha druckit champagne kan orsakas av uttorkning, mineralbrist eller ens en allergi mot de sulfiter i champagne. Enligt missbruks webbplats AddictionInfo.org, bubblorna i champagnen orsakar det att ha en större effekt. Champagne huvudvärk kan försvinna snabbt när den är korrekt behandlade.

Steg 1

Drick mer vatten. Alkohol är mycket uttorkande eftersom det tar bort vatten från dina celler, säger AddictionInfo.org. För bästa resultat, alternera ett glas vatten med varje glas champagne. Om detta inte är möjligt, åtminstone drick ett fullt glas vatten före sänggåendet. Detta kan förhindra eller minska huvudvärk orsakas av uttorkning.

Steg 2

Dricka ett par koppar kaffe. Koffeinet i kaffe orsakar blodkärlen drar ihop sig, vilket kan lindra obehaget av en huvudvärk.

steg 3

Ät en lätt måltid för att absorbera alkoholen, och om det är möjligt, inte dricker champagne på fastande mage. Välj livsmedel som innehåller komplexa kolhydrater och protein, men undvika fet mat som kan göra dig illamående.

steg 4

Ta B-vitaminer. Alkohol tär kroppens förråd av B-vitaminer, som kan göra huvudvärk värre och att du känner i allmänhet dålig. Svälja vitaminer med mycket vatten och ta med mat för att undvika illamående.

varningar

  • Ta inte smärtstill innehåller paracetamol, såsom Tylenol. Kombinationen av paracetamol och alkohol kan orsaka leverskador.

tips

  • Om allt annat misslyckas, försöka sova bort det. Din huvudvärk kan vara bättre efter att du har haft en god natts sömn.
Livsmedel att undvika med en bomullsfröolja Allergi

Allergi mot bomulls, en medlem av malva växtfamilj är ovanligt dokumenteras och bomullsfrö är inte bland de åtta eller nio allergener som redovisas i USA, Kanada och andra länder. Däremot kan bomulls allergi förekommer enbart eller i kombination med andra utsädes allergier och personer med allergier mot sesamfrö kan välja att undvika alla utsädesprodukter på grund av korsreaktivitet risker. Bomullsfröolja bildas från frö kärna och är en vanlig produkt i färdigmat.

Gemensam snacks

Chips, pretzels och många boxed crackers behandlas med bomullsfröolja i stället för olivolja eller vegetabiliska oljor. Bomullsfröolja sig ger lite smak till en produkt. Andra vanliga oljor i chips, pretzels och kex är solros eller safflorolja; Men dessa är också ofta undvikas genom att folk oroliga utsädes allergier.

Graham Crackers

Graham kex och relaterade produkter, inklusive Teddy Grahams, görs med bomullsfröolja. Oljan kan identifieras på ingredienslistan som bomullsfröolja eller Gossypium olja eller hydrerad bomullsfröolja. Ibland, etiketter av produkter såsom graham crackers lista bomullsfröolja som en av många möjliga oljor som används i den tillverkade parti. Tyvärr kan ett frö-allergisk person som inte på ett tillförlitligt sätt identifiera om bomullsfröolja eller en säker olja användes med denna osäkra märkning.

pannkaka Mix

Torra pannkaka mixar, inklusive Bisquick pannkaka och våffla mix, kan också innehålla bomullsfröolja. För människor som är allergiska mot bomullsfröolja, är en hemmagjord pannkaka blandning av mjöl, socker, bakpulver, salt och en förkortning ett säkert alternativ. Även när en produkts ingredienslistan verkar säker, bör personer med födoämnesallergier fortsätta att granska listan innan varje köp för att säkerställa att oljan eller några primära ingredienserna inte har ändrats.

kosmetika

Förutom födoämnesallergi oro, kan människor som reagerar på bomullsfröolja får allergiska reaktioner för att kompensera som innehåller bomullsfröolja glycerid. Härstammar från oljan, ger bomullsfröolja glycerid jämnhet och bindning till kosmetiska produkter.

Restless Legs & amp; jäst Allergi

Om du har restless legs syndrom, du upplever obehagliga känslor i benen när du sitter eller ligger ner som gör att du vill komma upp och flytta runt. Dessa känslor tenderar att försvinna när du flyttar dina ben. Även om orsaken till restless leg syndrome inte är känd, kan genetik bidrar, liksom graviditet, en brist på järn och njursjukdom. Jäst allergier inte vara en bidragande orsak till restless leg syndrome.

Jäst Allergi mot celiaki

Om du är allergisk mot jäst, du får ett immunsvar när du konsumerar någon mat som innehåller jäst. Detta kan inkludera utslag, svullnad och andningssvårigheter. Personer med celiaki kan inte tolerera gluten, som finns i korn, inklusive korn, vete och råg. När någon som har celiaki förbrukar livsmedel som innehåller gluten, reagerar immunförsvaret genom att skada tarmarna. Som många livsmedel som innehåller jäst innehåller även gluten, kan vissa människor förväxlar dessa två villkor.

Restless Legs och celiaki

Även restless legs inte förknippas med jäst allergier, kan de kopplas till celiaki. Celiaki kan sätta på järnbrist, och därmed restless legs syndrome, enligt en studie publicerad av "Sleep Medicine" i augusti 2009, som rekommenderar att du får testat för celiaki om du har oförklarlig järnbristanemi och restless leg syndrome.

Behandling av restless legs syndrom

Om du har restless legs, kan du prova livsstil åtgärder, inklusive avslappningsteknik, varma bad, massage, värmedynor och is förpackningar, smärtstillande, motion, undvika koffein, förbrukar mindre tobak och alkohol, hålla en regelbunden sömn schema och hålla mentalt alert på kvällen innan sängen. Läkare kan också förskriva läkemedel, inklusive opioider, Parkinsons sjukdom mediciner, epilepsi eller sömn mediciner. Det finns dock potentiella biverkningar med att använda dessa läkemedel.

överväganden

Läkarna är fortfarande inte säker på exakt vad som orsakar restless legs syndrom, även om kvinnor är mer benägna att drabbas av detta tillstånd än män. De tror att det kan bero på att nivåerna av dopamin som inte är balanserade. Se din läkare om du har symtom på restless legs syndrom, inklusive smärtsam, sveda, klåda, krypande eller värkande känslor i benen som är värre när du sitta eller ligga ner för en stund.

Skillnaden mellan Raw & amp; Kokt äggvita Allergi

Äggallergi begränsar din förmåga att äta många livsmedel. Människor kan ha en allergisk reaktion mot hela ägg, äggulor eller bara äggvitor. Äggvita allergi är vanligast, men om ägget är råa eller kokta kan också göra en skillnad. Rådgör med din läkare om du misstänker att du är allergisk mot ägg och för att avgöra om du kan äta någon form av ägg eller livsmedel som innehåller ägg.

orsaker

Äggallergi utvecklas när kroppen reagerar på proteiner som finns i ägg. Normalt matsmältningssystemet absorberar proteiner i blodet, men ibland ditt immunförsvar misstag de proteiner som skadliga och attackerar dem med antikroppar. Antikroppar kan utlösa utsläpp av kemikalier såsom histamin som orsakar symptom på födoämnesallergi. Äggallergi börjar vanligtvis vid linda, men barn ofta växa ur den vid ålder 5-7, enligt Dr Anthony Ham-Pong, lektor vid universitetet i Ottawa och en privatpraktiserande läkare.

Rå Vs. kokta

Dåligt kokta eller rå äggvita är oftast mer allergiframkallande än kokta äggvitor, enligt barnsjukhuset i Westmead. När du koka ägg, är några av de proteiner som förändras och bli mindre benägna att orsaka en reaktion. Om du är milt allergisk, kan du kanske att äta mat som har små mängder av kokta ägg, såsom kakor och muffins. Hudåkommor såsom eksem kan förvärras med det belopp, dock.

Förebyggande

Det enda sättet att förhindra en allergisk reaktion är att undvika ägg. Om du upplever symtom oavsett om äggen kokas eller inte, måste du undvika alla livsmedel som innehåller ägg, inklusive bakverk, många asiatiska rätter, glass, köttfärslimpa, majonnäs, custards, grädde pajer, vissa såser och äggnudlar. Du kan också behöva undvika livsmedel som innehåller ett spår av ägg eller görs i fabrik som hanterar äggprodukter. Om du kan tolerera små mängder av kokta ägg, kan du kanske att äta bakverk och kokta ägg.

symptom

Äggallergi kan orsaka en mängd olika symptom. Mild allergisk reaktion kännetecknas av hudutslag, rodnad, svullnad, nässelfeber, stickningar i mun och svalg, diarré, kräkningar och magsmärtor. Ring din läkare om sådana symtom. Allvarlig allergisk reaktion kan orsaka ett tillstånd som kallas anafylaktisk chock. Detta är förenat med andningssvårigheter, medvetslöshet och snabb puls. Ring 911. Anafylaxi kräver omedelbar behandling med en adrenalin injektion eller det kan vara dödlig.

Röda utslag på kinderna från en jordnötssmör eller honung Allergi

Antalet barn med diagnosen peanutallergies är på uppgång, enligt PBS Kids. Jordnötter anses vara en av de vanligaste livsmedel som orsakar en allergisk reaktion hos barn och vuxna. Honung är inte ett vanligt livsmedel allergen, men kan också orsaka en allergisk reaktion. Många födoämnesallergi utslag bildar någonstans i ansiktet, såsom på kinderna inom några minuter efter att du äter maten. Eventuella biverkningar som kan uppstå när du äter eller tryck jordnötssmör eller honung bör rapporteras till din läkare.

Allergiskt kontakteksem

Om ett rött utslag bildas på kinderna efter att de har berörts av jordnötssmör eller honung, kan du ha drabbats allergiskt kontakteksem. Denna allergiska hud tillstånd orsakas av en allergisk reaktion som inträffar när huden kommer i direkt kontakt med ett specifikt ämne, i enlighet med den amerikanska Osteopatisk College of Dermatology. Ibland utvecklar utslag så snart som kontakt sker, medan i andra fall kan huden inte bildar ett utslag tills en till två dagar efter kontakten. Om ett utslag former efter dina kinder har berört jordnötssmör eller honung, tvätta det drabbade området med tvål och vatten och kontakta din läkare.

Atopisk dermatit

Atopisk dermatit, eller eksem, är en vanlig hud allergisk reaktion från jordnötssmör och andra livsmedels allergiska reaktioner. Astma och Allergifonden of America säger att omkring en procent av alla barn läkarbesök är relaterade till atopisk dermatit. Den utgör vanligen i ansiktet efter att ha ätit jordnötssmör honung, om du är allergisk mot dessa produkter. Utslagen börjar som fläckar av röd, svullen hud som utvecklas till små blåsor som är fyllda med vätska. Detta tillstånd kan också orsaka kinderna för att bli tjock och mycket torr.

Nässelfeber

När du äter jordnötssmör eller honung, överreagerar immunförsvaret till de ämnen genom att skapa histamin. Histamin är en kemikalie i kroppen som orsakar inflammation, klåda och svullnad i huden. Hives som ligger på kinderna kan dyka upp och försvinna utan någon anledning. Detta tillstånd kan utvecklas i olika former och storlekar, men alltid har definierat gränser.

Behandling

Behandla ett utslag på kinderna från en jordnötssmör eller honung allergi bör diskuteras med din läkare. Du kan få råd att eliminera dessa livsmedel från din diet. Steroidbaserade utvärtes läkemedel, såsom kortikosteroider eller hydrokortison, kan bidra till att minska inflammation och klåda från de allergiska hudreaktioner.

Allergi mot Tofu

Tofu är en värdefull proteinkälla för vegetarianer, veganer och dem som bara vill minska sitt beroende av kött. Den är tillverkad genom bearbetning av sojabönor i sojamjölk, sedan vrida mjölken i ostmassan på ungefär samma sätt osten är tillverkad av komjölk. Även tofu är en hälsosam mat, kan det orsaka allergiska reaktioner hos vissa personer.

Allergier och allergener

En allergisk reaktion uppstår när kroppen misstag en normalt ofarlig substans som ett hot mot hälsan. Ditt immunförsvar överreagerar, utlöser antikroppar och histaminer som orsakar en mängd olika reaktioner, som sträcker sig från en mild utslag till livshotande chock. Substanser som utlöser allergiska reaktioner kallas allergener. Vissa livsmedel utlösa obehagliga eller obekväma reaktioner som inte inbegriper immunförsvaret. Dessa kallas känsligheter av den medicinska professionen, snarare än allergier.

Soja och andra obearbetade allergener

Food and Drug Administration har identifierat åtta särskilt vanliga allergener, som tillsammans svarar för cirka 90 procent av alla kända födoämnesallergier. Dessa åtta är mjölk, ägg, fisk, kräftdjur som hummer och räkor, nötter, jordnötter, vete och sojabönor. Sojabönor och soja-härledda livsmedel såsom tofu och tempeh dagliga klammer för endast en minoritet av amerikaner, men soja utbredda användning i inom livsmedelsindustrin gör det svårt allergen att undvika helt.

Tofu och födoämnesallergier

Tofu, gjort främst av sojaprotein, är en obestridlig utlösande faktor för vem som helst med en soja allergi. Andra ingredienser kommer att variera från märke till märke, men för det mesta är osannolikt att orsaka allergiska reaktioner. Soja ostmassa koaguleras kommersiellt med kalciumsulfat eller andra salter, som inte är allergiframkallande men kan orsaka en reaktion om du har en känslighet. Vissa märken kan använda en majs-derived koaguleringsmedel för ostmassan, vilket skulle orsaka en reaktion i någon med en havreallergi. Det finns också en möjlighet att den tofu kan bli förorenat med andra allergener vid tillverkningsprocessen.

undvika Soy

Den låga kostnaden och mångsidigheten hos sojabönor har gjort dem en utbredd ingrediens i industriell matproduktion. Om du nyligen har blivit medvetna om en soja allergi från att äta tofu, lära vilka livsmedel för att undvika på grund av soja kan vara en stor utmaning. Bortsett från uppenbara sojaprodukter såsom miso och sojasås, sådana generiska klingande ingredienser som naturlig smak, grönsaksbuljong, vegetabiliskt gummi eller hydrolyseras vegetabiliskt protein är ofta soja-derived. Även vissa läkemedel innehåller soja. Om du är osäker på om en produkt är soja-fri, kontakta tillverkaren direkt med dina frågor.

GMO Allergi oro

Genetiskt modifierade livsmedel är skapade genom att tillsätta ett protein från en annan organism in i en gröda för att göra det heartier och mer sjukdoms- och skadedjursbeständig. Resultatet är ett nytt protein som också kan vara nytt för människans kost. Potentialen för allergiska reaktioner hos människor är den främsta orsaken till motstånd mot att skapa genetiskt modifierade livsmedel.

Ökad matkänsligheten

Introducerar en ny gen i en växt arvsmassa skapar genmanipulerade livsmedel, även kallad genetiskt modifierade organismer, eller genetiskt modifierade organismer. Detta gör en ny genetisk struktur för ofta konsumeras livsmedel. Dessa nya organismer kan orsaka mat känslighet för livsmedel du aldrig har varit allergisk mot tidigare. Till exempel, har GMO majs ett nytt protein som kan utlösa en reaktion i någon som är känslig för det nya proteinet, enligt "GMO Kompass" magazine.

allergier

En Cry9C protein från en jordbakterie - en stam av Bacillus thuringiensis - infördes i en majsskörden i 1996, och funnit sin väg in tacoskal och andra livsmedelsprodukter. Produkten, som kallas Starlink, godkändes av Environmental Protection Agency för nonfoods och djurfoder, enligt "Medical News Today."

FDA fått rapporter från personer som hade negativa hälso reaktioner efter att ha förtärt livsmedelsprodukter som innehöll GMO majs. Centers for Disease Control (CDC), tog prover från grupper av människor med olika allergikänslighet och skickade dem till FDA för att testa Cry9C protein allergisk reaktion. Test visade högre avläsningar i alla grupper, men det är inte ovanligt att se högre bakgrund absorptionsförmåga avläsningar i frysta serumprover. Testerna visar allergisk variationen mellan allergiska reaktioner hos människor. CDC slutsatsen att det inte är en positiv mänsklig kontroll för detta experiment, och därför resultaten var resultatlösa.

En $ 110.000 uppgörelse har förhandlats fram av en amerikansk domstol för att kompensera jordbrukare för Starlink förorening händelsen, enligt en rapport från Institutet för miljövetenskap och Research Limited för Nya Zeelands myndigheten för livsmedelssäkerhet.

anafylaxi

Anafylaxi är en allvarlig form av allergisk reaktion som kan orsakas av en födoämnesallergi. Det orsakar en hela kroppen reaktion på ett allergen. I fallet med en livsmedelsallergi, händer reaktionen snabbt efter maten äts. Anafylaxi kan vara dödlig, enligt National Institutes of Health.

Allergi Vaksamhet Network är bekymrad över GMO-livsmedel som orsakar anafylaktiska reaktioner hos personer med födoämnesallergier, och faran detta innebär att en allt större del av befolkningen. Enligt nätverket, födoämnesallergier är på uppgång, och en av anledningarna är nya allergener från användning av ny teknik. GMO-livsmedel är i rampljuset, och det är en push att utveckla en allergi nätverk som kan undersöka reaktioner på GMO.

Tecken och symtom på svartmögel Allergi


Giftigt svartmögel som finns i fuktiga utrymmen är också känd som Stachybotrys chartarum, en särskild stam av hushållens mögel med en smart grön svart utseende. Andra typer av mögel, såsom den som finns på mat kvar för länge i kylskåpet, inte orsaka allvarliga allergiska reaktioner som kan bli följden av exponering för Stachybotrys chartarum, men alla formar propagera genom att skicka sporer i luften. Medicinska rapporter, inklusive en 1999 Mayo Clinic studien uppger att majoriteten av kronisk bihåleinflammation orsakas av giftiga mögel allergier. Om du misstänker förekomst av svart mögel i din miljö, var uppmärksam på tecken och symptom på allergi i dig själv och dina familjemedlemmar.

luftvägssymtom

När giftiga svartmögel har etablerat sig i ditt hushåll, vanligtvis lösa där vattnet har absorberats i väggskivor, mattor eller isolering, släpper den mikroskopiska sporer i luften som en del av sin reproduktionscykel. Dessa sporer kommer att växa mer form där de landar, men de kan också utlösa förödelse på andningssystemet vid inandning. Frekventa nysningar eller hosta som inte går bort efter en vecka eller två kan vara symtom på svartmögel allergi. När symptomen kvarstår efter den period då en förkylning bör ha sin gång, bör du misstänker närvaro av en allergi. I extrema fall mögel allergi påverkar lungkapacitet och hindra andningen. Astma kan utvecklas som ett resultat av svart mögel allergi.

Slemhinnor

En allergisk reaktion mot mögel kan påverka friska slemhinnor. Kliande och rinnande ögon eller en rinnande näsa kan vara symtom på svartmögel allergi. Sinus irritation och även kronisk bihåleinflammation kan också vara tecken på en giftigt mögel allergi.

hud Tecken

Ett hudutslag är en väl känd allergi symptom som kan tyda på en allergisk reaktion mot giftiga mögelsporer. I mer extrema fall en svart mögel allergi kommer att presentera som en utbrytning av bikupor på huden. Halsirritation kan följa de olika form allergiska symptom.

ytterligare symptom

Mindre vanliga tecken på svart mögel allergi är illamående, kräkningar och diarré, hosta upp blod, yrsel, anemi, glömska och, i de svåraste fallen, lungblödning och död. De särskilt utsatta för allvarliga reaktioner, såsom spädbarn, pensionärer och personer med nedsatt immunförsvar-såsom HIV / AIDS-patienter-bör söka läkare med det första utbrottet av giftiga mögel allergiska symptom.

Allergi eller intolerans mot citronsyra

Diagnostisera skillnaden mellan en allergi och intolerans är svårt eftersom de två villkor kan orsaka liknande symptom. Citronsyra är en tillsats i många förädlade livsmedel och drycker som används som naturligt konserveringsmedel och att lägga till en syrlig smak på produkten, enligt Science Daily. Det är en organisk syra som finns främst i citrusfrukter. Om du upplever biverkningar efter att ha förtärt citronsyra, kommer du också utveckla samma symptom efter att ha ätit citrusfrukter. Tala med din läkare för en korrekt diagnos och för att skilja mellan en allergi och intolerans.

matallergi

En födoämnesallergi är en överreaktion av immunsystemet till proteiner som finns i citronsyra. När du konsumerar en produkt som innehåller citronsyra, inte din kropp inte känner igen proteinerna och börjar försvara sig. Medline Plus anges att immunsystemet börjar göra specifika antikroppar kallade IgE, eller immunglobulin E, antikroppar, som är avsedda att bekämpa de invaderande proteiner. När IgE-antikroppar in i blodomloppet, mastceller börjar generera histamin. Histamin är en kemikalie i kroppen som hjälper till att avvärja infektioner, men under en allergisk reaktion, är höga nivåer släpptes i mjukvävnad, som orsakar inflammation.

Intolerans

Citronsyra intolerans skiljer sig från en allergi, eftersom det inte påverkar immunsystemet, enligt MayoClinic.com. En intolerans mot citronsyra är ett fel i mag-tarmkanalen. American College of Gastroenterology konstaterar att matintolerances orsakas av en oförmåga av tunntarmen för att korrekt smälta vissa sockerarter och proteiner som finns i livsmedel. Detta orsakar de sockerarter och proteiner för att förbli i ett komplext tillstånd och inte kan absorberas av tarmen. Matsmältningssystemet blir irriterad, inflammerad och svullen, vilket leder till gemensamma citronsyra intolerans symptom.

symptom

De vanligaste symptomen mellan de två villkor är relaterade till det gastrointestinala området. Strax efter att ha förtärt citronsyra, kan du utveckla illamående, kräkningar, magen kramper, magsmärtor, diarré, blod i avföringen och illaluktande avföring. Om du är allergisk mot citronsyra, kommer du att utveckla andra symptom förutom matsmältningssystemet. Medline Plus anges att gemensamma livsmedelsrelaterade allergiska symptom inkluderar astma, väsande andning, andnöd, nästäppa, rinnande näsa, hudreaktioner, nässelfeber, eksem och svullnad i ansiktet. Du behöver ringa din läkare om du utvecklar symtom relaterade till en allergi.

Diagnos

En allergolog är den mest kvalificerade läkare att diagnostisera ditt tillstånd. En allergolog, tillsammans med din primära läkare kommer att arbeta tillsammans för att utföra olika tester på blod, hud och avföring. Allergitester används för att identifiera närvaron av IgE-antikroppar i kroppen när den utsätts för citronsyra. Andra tester för att diagnostisera intolerans leta efter komplexa sockerarter och proteiner i din avföring.