XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

brunsocker kalorier

Snabb enkla sätt att bränna kalorier


Bränna kalorier är en viktig del av en framgångsrik viktminskning. Men i en snabbt föränderlig värld, att vi inte alltid har tid att spendera en timme tränar på gymmet. En kombination av styrketräning och konditionsträning är det bästa sättet att bränna kalorier. Här är några snabba ett enkelt sätt att bränna kalorier för att optimera viktminskning.

Gå det Off

Snabb enkla sätt att bränna kalorier


Öka din fysiska aktivitetsnivå är det bästa snabbt och enkelt sätt att bränna kalorier. Börja med en stegräknare program. När du har en stegräknare (du kan hitta en på stormarknader, vissa varuhus, eller till och med auktionssajter), spåra hur många steg du tar på en genomsnittlig dag. sedan multiplicera den siffran gånger sju för att få din vecka i genomsnitt. Använd den startnummer för att skapa en vecka mål för dig själv. Öka ditt mål varje vecka med en slutmål minst 10.000 steg per dag. Öka din antal steg genom att ta trapporna istället för hissen eller gå till platser i närheten av ditt hus istället för att köra. Parkera längre bort från dörren på jobbet eller när matinköp. Ta en rask promenad på lunchrast efter att ha ätit. Ta 10000 steg per dag kan ta flera månader att genomföra, så oroa dig inte om din start genomsnitt är låg.

Göra flera saker samtidigt

Snabb enkla sätt att bränna kalorier


En annan snabbt och enkelt sätt att bränna kalorier är att göra flera saker. Gör övningar medan du tittar på TV. Du kan göra olika övningar på reklamavbrott eller när du tittar på ditt favoritprogram. Försök övningar såsom crunches och sido böjar för din kärna, dips för överkroppen, och knäböj för nedre delen av kroppen. Gör reps i tre på varje reklamavbrott, och glöm inte att stanna hydratiserade.

Om du arbetar bakom ett skrivbord, sträcka och kontrakt musklerna medan du arbetar. Sträcka på halsen genom att försiktigt luta huvudet från sida till sida. Därefter börjar rulla axlarna bakåt och sedan byta till att rulla dem framåt. Kontrakt dina biceps och släppa ett par gånger, sedan gå vidare till bröstmusklerna, din mage, och arbeta dig ner till vaderna. peka sedan tårna och dra dem mot smalbenen. Denna teknik kan också hjälpa till att lindra stress samt hjälpa dig att bränna kalorier.

Grönt te

Snabb enkla sätt att bränna kalorier


I århundraden har varit känt grönt te över hela världen för sina hälsofördelar. Grönt te innehåller antioxidanter, och enligt "American Family Physician Magazine," Det kan också sänka kolesterolnivåerna. De känsliga för effekterna av koffein bör vara medveten om att grönt te innehåller naturligt koffein, men det finns även i en koffeinfritt formulär. Grönt te hjälper dem som försöker att hitta snabba och enkla sätt att bränna kalorier genom att stödja i kolhydratmetabolismen. Många hälsokostbutiker, livsmedelsbutiker och special te butiker säljer grönt te.

Varning

Det är bäst att först konsultera en läkare innan du påbörjar en ny livsstil, diet eller träningsprogram.Gå ner i vikt kan vara en tuff satsning för någon. Denna värld är full av önskemål om omedelbar tillfredsställelse, och behovet av att gå ner i vikt snabbt är inte annorlunda. Samtidigt går på gym ett par gånger i veckan kommer att bidra till att sprida de extra pounds, det finns andra sätt att bränna kalorier. Du kommer att bli förvånad över att veta att det finns enkla uppgifter som du kan göra runt huset som gör att du kan bränna 200 kalorier på en dag.

Instruktioner

Enkelt Bränn 200 kalorier varje dag

1 Sträck din övre ben eller quadriceps genom att stå framför en vägg. Använd väggen för balans genom att förlänga ut din högra hand och vidrör väggen. Böj höger ben tillbaka och ta tag i din fot med vänster hand bakom ryggen (se referens 1). Dra försiktigt den högra foten tills du känner att lätt stretch. Räkna till 20 och släpp. Fortsätt denna sträcka med vänster ben. Upprepa dessa steg 10 gånger för varje ben.

2 Vakuum varje rum i huset. Var noga med att böja på knäna när du dammsuger under möbler och sängar. Använd eventuella bilagor på dammsugaren för att rengöra draperier och svåråtkomliga områden. Medan du gör detta, se till att dra åt magmusklerna och sträcker armarna så mycket som möjligt.

3 Hur man bränner 200 kalorier per dag

Shoppa på köpcentret på eftermiddagen. Om köpcentret har två eller fler nivåer, ta trapporna istället för hissen. Försök att inte bläddra länge i en butik om köpcentret du besöker har bara en nivå eller är av remsor köpcentret sort.

4 Spela en 20-minuters omgång badminton eller tennis med en kompis (se referens 2). Förutom att arbeta upp en svett, kommer du att kunna njuta av tiden med en eller flera av dina favorit personer.

5 Ta en promenad efter middagen. Detta kommer inte bara att bidra till att bränna kalorier, men du kommer också att kunna befria er från att "full" känsla.

Tips

  • Att göra något av ovanstående i sig under en längre tid kommer att bränna 200 kalorier per dag. En kombination kommer att hjälpa att kasta de kalorier under dagen.
  • Om du har en fysisk kondition, kontakta din läkare innan du slutför varje övning.
Hur många kalorier bör en vuxen man Har per dag?

Kalorier är viktigt. De lägger vikt, men de är också ett mått på energi som bränsle din kropp och därmed gör det möjligt att utföra dagliga aktiviteter. Alla behöver ett minimum av kalorier för att hålla sina hjärta, njurar, lungor och andra inre organ fungerar, även om de sover hela dagen. En vuxen människa behöver ca 1300 kalorier per dag för att hålla sig vid liv, uppskattar "Essentials för hälsa och välbefinnande." Hur många kalorier han borde ha per dag beror på hans vikt och aktivitetsnivå.

källor

Kalorier kommer från livsmedel "kolhydrater, fett och protein. Fett ger mer energi, 9 kalorier per gram, medan kolhydrater och protein ger 4 kalorier per gram. Men kolhydrater är "i huvudsak den enda bränsle för nervsystemets funktion" och är "bara en" du kan använda för stop-and-start aktiviteter, även känd som anaeroba övningar, enligt "Swim, cykla, springa." US Department of Agriculture rekommenderar att du får 55 procent av dina kalorier från kolhydrater, 29 procent från fett och 18 procent från protein.

Vikt

Större män behöver mer kalorier för att utöva och bränna mer kalorier utövar än mindre män. En 185-pound man cykla 13 miles per timme för en timme behöver konsumera 498 kalorier för att maximera sin prestation, medan en 155-pound man behöver konsumera 420, enligt "Swim, cykla, springa." Män konsumerar färre kalorier risk utmattning och få ont när de strävar efter att förbättra en subpar prestanda. 185-pound man bränner 710 kalorier cykling 13 miles per timme för en timme; 155-pound man bränner 596, enligt Harvard Heart Brev julinumret 2004.

aktivitets~~POS=TRUNC

"En inbjudan till hälsa," en högskola lärobok, beräknar hur många kalorier vuxna män behöver dagligen om de är aktiva. Högaktiva män utövar 60 minuter per dag, medan medelaktivitets män utövar 30 minuter dagligen. En 187-pound hög aktivitet man behöver konsumera 3.300 kalorier; en 187-pound medelaktivitets man behöver 3100. En 165-pound hög aktivitet man behöver konsumera 3.100 kalorier; en 165-lb. medelaktivitets man behöver 2800. En 143-pound hög aktivitet man behöver konsumera 2700 kalorier; en 143-pound medelaktivitets man behöver 2400.

Expertråd

Vuxna män äter 1300 kalorier per dag kan överleva, men bör äta mer, även om de inte utövar, enligt "inbjudan" författare Dianne Hales. Lågaktiva män som är 187, 165 och 143 pounds "behöver" 2600, 2400 och 2050 kalorier per dag, respektive. Män som vill gå ner i vikt bör veta att motion hastigheter din ämnesomsättning, bantning utan motion saktar din ämnesomsättning och du måste bränna 3.500 mer kalorier än du förbrukar för att förlora ett pund.

Jämförelse

Vuxna män behöver långt fler kalorier än vuxna kvinnor som väger samma eftersom bränslepåfyllning muskler kräver mer kalorier än tankning fett, och den genomsnittliga mannen har "ungefär två gånger den procentsats av muskelmassa och halva andelen kroppsfett" än den genomsnittliga kvinnan, även om han väger bara 10 till 15 procent mer, enligt "inbjudan." En 165 pund lågaktivt man behöver 2400 kalorier per dag, medan en 165-lb. lågaktivt kvinna behöver 1950. En 121-lb. hög aktivitet man och kvinna behöver 2.400 och 2.000 kalorier per dag, respektive.

Räkna kalorier för att gå ner i vikt


Gå ner i vikt är en enorm utmaning. Många människor tror att de kan ta bort extra pounds när de sätter sina sinnen för det, bara för att upptäcka att de pounds är mycket svårare att kasta än de skulle vinna. De mest framgångsrika sättet att förlora vikt är att övervaka dina kalorier. Denna artikel kommer att ge dig några tips om kalori räknar gå ner i vikt.

Kontrollera Label

I USA, är varje matpunkt som krävs för att ha en kost panel med en uppdelning av objektets näringsinnehållet per portion. Detta kommer att berätta hur många kalorier i det objektet per portion. Ta särskild notering av vad en portion är! Många gånger tjänstgör delen på etiketten är mycket mindre än den som tjänstgör du normalt skulle konsumera. För att räkna dina kalorier exakt måste du mäta din portion.

Intag kontra Utgång

Den enkla matematik viktminskning uppgav du måste bränna mer kalorier som du tar i. Låter enkelt? Det är inte. Med tanke på att du kan gå i en timme och bara bränna ett par hundra kalorier, och att chokladkaka du bara åt på mindre än fem minuter har 280 kalorier, kan du se hur bränner mer kalorier än du äter kan vara svårare än du tror. Att bränna mer än du tar i, måste du klippa ditt kaloriintag. Du måste också öka kalorier du bränner om du vill se resultat.

Skriv ner det

Det bästa sättet att räkna dina kalorier är att hålla en mat dagbok. Skriv ner allt som går in i munnen och räkna kalorier som går med dessa livsmedel. Vid slutet av dagen, lägga upp ditt kaloriintag. Subtrahera det belopp de flesta människor använder för att existera - en grov genomsnitt är 1500 kalorier per dag - och stämmer de kalorier du tillbringade öva. Om du befinner dig med ett negativt tal, du förlorat en del fett som dagen. Om ditt nummer är positivt, du faktiskt sätta lite fett på. Bli inte avskräckt - kom ihåg att du alltid har den nästa dag för att möta din kalori mål.

Femhundra kaloridieter är mycket kalorifattig diet som ger betydligt färre kalorier och mindre näringsämnen variation än de vanliga dieter brukar gynnas av läkare och dietister. De är ofta anses vara farliga när de inte medicinskt övervakad.

Historia

Läkare började förskrivning och hantera flytande kost för sjuklig fetma patienter på 1970-talet. Dessa dieter är vanligtvis 500 till 800 kalorier och består av tre flytande måltider per dag. De kan vara medicinskt anges i extrema fall, men privata företag säljer liknande flytande kost och mycket låga kaloriregimer för over-the-counter marknaden.

Betydelse

Mycket kalorifattig diet är inte hälsosamt för de flesta människor på lång sikt. Men eftersom de tycks ge ett enkelt svar på ultra-snabb viktminskning, de är populära bland bantare som söker genvägar.

typer

Flytande måltidsersättningar och juice fasta är en vanliga typer av 500-kaloridieter. Andra populära ätaplaner inkluderar grapefrukt Diet och kål Diet, som anses faddieter utan beprövade långsiktiga fördelar.

effekter

Enligt den amerikanska Dietetic Association, en mycket låg kalori diet inducerar i allmänhet en snabb initial viktminskning och en stor sannolikhet för viktökning efter avbryta dieten.

Varning

En 530-kaloriintag kallas Lättare livdieten har kopplats till problem som sträcker sig från minnesförlust till för tidig död, enligt en artikel september 2009 i Daily Mail i London.

Hur många kalorier bränner ni gör House Arbete?

Om du inte har tid att slå på gym, det finns andra sätt att bränna kalorier. Några av de sysslor du göra runt huset kan hjälpa dig att bränna kalorier, speciellt om du gör dem regelbundet. Ju mer kraftfullt du utför sysslor, desto mer kalorier du bränner. Rådgör med din läkare innan du lägger motion i din rutin, särskilt om du har skador eller hälsoproblem.

Disk

Oroa dig inte över rågad hög med grytor och kastruller i din diskbänk. Skura dessa fettfläckar kommer att bränna cirka 160 kalorier per halvtimme. Laddar disken i diskmaskinen är inte så fysiskt ansträngande, men du kommer fortfarande att bränna 105 kalorier om du kontinuerligt ladda diskmaskinen i en halvtimme. När det gäller att bränna kalorier, är det bättre att diska den gammalmodiga sätt.

golv

Även om det kan vara frestande att tvätta köksgolvet med en mopp, gå ner på golvet och verkligen ge det en bra buskmarker. Inte bara kommer ditt golv ser renare, men du kommer också att bränna fler kalorier. Skura köksgolvet - eller golv, för den delen - kommer att bränna cirka 400 kalorier per timme. Du tona dina armar och axlar, särskilt om du byter till motsatt arm ungefär halvvägs genom rutin.

Dammsuga mattan hjälper tonen dina armar och ben och bränna kalorier, särskilt om din vakuum är tung. En timmes dammsugning bränner cirka 180 kalorier. Om du dammsuger bara med ena handen, du kommer inte att få en jämn träning. Istället byta vilken hand du dammsuger med halva sessionen. På så sätt kommer du att arbeta båda armarna lika.

Tvätt

Tvätt dag kan snabbt bli din favorit veckodag. Kasta din tvätt i tvättmaskinen, torktumlaren och sedan vika den kan bränna mer än 200 kalorier. Och om någon av din tvätt behöver pressas, lägga på ytterligare 140 kalorier för varje timme du tillbringar strykning. Medan dina kläder blir ren, kommer du att stärka och toning din arm muskler.

Glas och Ytor

Damning är inte den mest aktiva av dina dagliga sysslor, men det kommer fortfarande att hjälpa dig att bränna kalorier och tona dina armmuskler. Bäst av allt, är damning en aktivitet som du kan göra när du sitter, så att du kan fortfarande bränna kalorier om du lider av ett ben eller ryggskada. Om du damm i en halvtimme rakt, kommer du bränna cirka 50 kalorier.

Tvätta fönstren kommer inte bara att få mer solljus i ditt hem, det kommer också att bränna kalorier. Trasor ned dina fönster kommer att bränna cirka 250 kalorier per timme. Skur rörelse kommer att tona rygg, axlar och armar - bara ihåg att byta vapen halvvägs igenom, eller du bara utövar ena sidan av kroppen.

Kalorier i söt valnötter

Även valnötter är en näringsrika mellanmål - University of Michigan Health System konstaterar att de är en källa till hälsosamma fetter - kanderade valnötter är olika, eftersom de innehåller tillsatt socker. Men du kan fortfarande njuta av denna snack om du bedömer nutritionfaktan noggrant.

kalorier

Online nutritionresurs MyFitnessPal förklarar att varje kvart kopp servering av kanderade valnötter innehåller 200 kalorier. Informationen kaloriförbrukning på MayoClinic.com konstaterar att det skulle ta knappt en timmes tyngdlyftning att bränna bort kalorier i servering av kanderade valnötter.

Fett

Kanderade valnötter innehåller mycket fett - varje kvart kopp servering av kanderade valnötter innehåller 17g av fett. Av detta fett, kommer bara 2g från mättat fett, medan resten kommer från omättat fett.

kolhydrater

Kanderade valnötter är högre i kolhydrater än vanliga valnötter på grund av tillsatt socker. Varje kvart kopp servering av kanderade valnötter innehåller 10 g kolhydrater, med 8 g socker och 2 g fiber.

Protein

Söt valnötter inte är en rik källa till protein. Varje kvart kopp portion ger 3 g protein. MedlinePlus föreslår konsumerar mellan 50 och 65 g protein dagligen för att stödja hälsa.

Hur man beräknar BMI & kalorier


BMI står för Body Mass Index. Det är ett standardiserat sätt att bedöma höjden-till-viktförhållande med användning av en matematisk formel. Resultatet av denna formel används för att kategorisera nivåer av kondition eller fetma. Någon beräkning kalorier kommer också att behöva använda en matematisk ekvation. Båda dessa formler är lätt att applicera och hjälpa vårdgivare övervaka förändringar i vikt som kan leda till hälsoproblem.

Instruktioner

mäta BMI

1 Bestäm BMI. Dela upp personens vikt med sin längd i kvadrat, sedan multiplicera med 703. Till exempel; Om vikten är 150 pounds och höjd är 5'5 "(65 inches), därefter 150 dividerat med 65 kvadrat x 703 = 24,9 BMI. De 703 siffra är en omvandlingsfaktor av det engelska mätsystemet till det metriska systemet. Det är en konstant och aldrig ändras.

2. Bestäm BMI viktstatus. Efter beräkning BMI, leta upp resultatet på följande skala används av Centers for Disease Control and Prevention:

Nedan 18,5 Undervikt

18,5-24,9 Normal

25,0-29,9 Övervikt

30,0 och däröver Obese

3 Använd BMR att beräkna kalorier. BMR står för basal ämnesomsättning. En kalori är en enhet av värme, men den avser BMR, är det en enhet av potentiell energi som produceras från livsmedel. För att beräkna BMR, multiplicera höjden i inches med 4,7 sedan multiplicera vikten av 4,35. Lägga summan av dessa. Multiplicera individens ålder med 4,7 och subtrahera detta resultat från det första resultatet.

Tips

  • Med användning av det metriska systemet för att beräkna BMI är ganska enkel. Formeln är vikt i kilo dividerat med längd i meter i kvadrat = BMI. Till exempel, är lika med en vikt av 65 kg dividerat med en höjd av 1,65 meter i kvadrat 24,98 BMI. Höjden brukar mätas i centimeter. Att omvandla centimeter till meter, dela centimeter med 100. Till exempel 165 cm / 100 = 1.65m.
  • BMI för barn och tonåringar beräknas på samma sätt, men skalan för att bestämma viktstatus varierar beroende på barnets eller tonåring ålder och kön. Den vuxna skala bör inte användas för att bedöma viktstatus någon under 20 år.

Hur man räknar kalorier Baserat på en aktivitet


Spåra din dagliga kaloriintaget och utgifter är nyckeln till viktkontroll regim. Även kalori utgifter kan skilja per aktivitet baserad på din kroppsvikt och intensiteten med vilken du utföra övningen, kan du oftast uppskatta brända kalorier baserat på standardiserade diagram för olika aktiviteter och hur lång tid som du utför aktiviteten.

Instruktioner

1 Använd en övning kalori utgifter resurs för att hitta den aktivitet som du vill räkna kalorier.

2 Hitta kalorier förbrukas per 30 minuter för viss verksamhet på vikten närmast din.

3 Multiplicera kaloriförbrukning per 30 minuter av multiplar av 30 minuter som du utförde aktiviteten (till exempel, är en timmes aktivitet två gånger 30 minuter).

Tips

  • Om du använder elektronisk träningsutrustning, såsom den på ett gym, kan du spåra dina brända kalorier genom att ange din ålder och vikt i maskinen.
  • Du kan även spåra kalorier förbrukas per aktivitet genom att använda en pulsmätare som tar din vikt och ålder beaktas.
De kalorier i Starbucks Coffee Frappuccino Ljus

Med menyn fortsätter att expandera, Starbucks erbjuder ett brett utbud av kaffe Frappuccino lätta alternativ, i smakerna av caffe vanilj, karamell, kaffe, java chip, och mocka, tillsammans med olika säsongsbetonade drycker. För att hålla dessa versioner ljus, dryck storlek varierar från 12 till 20 ounces, görs med fettfri mjölk och eliminera tillsats av en vispad toppning.

Kalorier per dryck

Kalorier i din frappuccino varierar, beroende på storleken du väljer och på mängden tillsatt sirap. I en grande 16-uns frappuccino erbjuder caffe vanilj 180 kalorier; karamell har 140 kalorier; kaffesmaken innehåller 110 kalorier; java chip ger 200 kalorier och glasyr versionen har 130 kalorier. Om du väljer en lång eller venti, räkna med en skillnad på 20 till 70 kalorier per drink.

Kolhydrater, protein och fett

Eftersom frappuccinos görs med kaffe, mjölk, is och sirap, de innehåller kolhydrater och protein. Två versioner har också fett. I de olika ljus versioner en grande genomsnitt mellan 24 till 40 gram kolhydrater. Proteinhalten varierar från 3 till 5 gram per dryck. De flesta av de lätta versioner är fettfri, med undantag för den java-chip, som har 4 gram fett och mocka, som har 0,5 gram fett.

Att hålla in Light

Hålla några saker i åtanke, när du beställer en ljus frappuccino. Undvika eventuella toppings som tillsatta choklad spån. Fråga efter sockerfria eller en mindre mängd sirap. Dessutom hålla sig med en mindre dricka för att kontrollera ditt kaloriintag.