XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

bilder på råa nötter

Hem rättsmedel för svullnad fötter & amp; Njursvikt

Vissa huskurer och naturliga behandlingar kan vara till hjälp för kronisk njursjukdom eller njursvikt, och den åtföljande svullnad som uppstår i fötterna. National Kidney Foundation rapporterar mer än 20 miljoner människor i USA lider av någon form av njurproblem. Huskurer i form av kosttillskott och örter kan ge biverkningar, så konsultera en hälso-utövare innan någon ny behandling.

Maskros

Maskros, en gemensam trädgård ogräs i USA, är faktiskt en kraftfull ört som används i århundraden för behandling av olika sjukdomar. Maskros är hög i oxalater, som när de konsumeras i kombination med livsmedel som innehåller mycket kalcium binder till kalcium i tunntarmen och tarm, vilket ger skydd mot kalciumoxalat njursten, enligt University of Maryland Medical Center.

Maskros anses också en effektiv urindrivande och kan vara till hjälp att ta bort överflödig vätska som bildas i anklar och fötter på grund av ödem som utvecklas under njursjukdom. Maskrosblad kan ätas i sallader eller kokta, eller ett te kan göras från torkade örter.

Maskros bör inte användas av personer som tar läkemedels diuretika, om inte under överinseende av en hälso-utövare. Personer med diabetes bör vara försiktig när man tar maskros, eftersom det kan minska blodsockersänkande effekten av sina mediciner.

kardborre rot

En annan ört som används av örter i både östra och västra örtmedicin är kardborre rot. Kardborre rot är främst känd som en blod rengöringsmedel, enligt Urban Örter webbplats. Den har också anti-inflammatoriska egenskaper, även om inga vetenskapliga studier har genomförts för att stödja denna anekdotiska bevis.

Kardborre rot kan vara särskilt användbar för att ta bort svullnad från ödematösa vävnader i ben och fötter. Det kan appliceras topiskt som ett grötomslag eller används rå i sallader och torkades i te. Om bladen av kardborre anläggningen används lokalt, ibland sina små hår kan orsaka hudirritation och utslag vid kontakt. Sluta använda kardborre om detta inträffar och konsultera en hälso-utövare om symptomen kvarstår.

tranbär

Tranbär och tranbärsjuice har visat viss effekt i att förhindra bildningen av vissa typer av njursten hos dem med njursjukdom, rapporterar British Journal of Urology. Tranbärsjuice är också känt för att vara ett effektivt medel för att bekämpa nedre urinvägsinfektioner, på grund av sin höga C-vitamininnehåll, antibakteriella egenskaper och närvaron av antocyanin, en potent antioxidant. Tranbärsjuice kan också vara till hjälp för att minska ödem i fötter och vrister eftersom det stimulerar ökad urinering och spolning av njurarna.

British Journal of Urology rekommenderar att kombinera en kopp ren tranbärsjuice med 3 dl vatten och dricka hela innehållet dagligen i flera doser. Använd endast nyligen Juiced tranbärsjuice eller osötad tranbärsextrakt. Använd inga kommersiellt framställda tranbär juice om de inte är 100 procent tranbär.

Vad Är näringsvärde morötter?

Bright-apelsin morotsstavar göra mer för din kropp än bara lägga till en crunch till måltider. Morötter är en kalorifattig mat som också ger grundläggande kostfiber, vilket gör dem en fyllning komplement till alla vikt förvaltningsplan. Morötter ger dig också med vitamin A och många mineraler som behövs för att hålla din vision bäst och förhindra näringsbrist.

Kalorier, fett och protein

Morötter är mer än 88 viktprocent vatten, hjälpa göra dem ett utmärkt komplement till viktminskning eller vikthanteringsrutiner som en hög volym, lågt kaloriinnehåll livsmedel. Från en kopp morotsstavar, får du 50 kalorier, 1 gram protein och mindre än ett gram fett. Den låga fetthalt morötter kompletterar kolesterolsänkande matsedlar också. Enligt en januari 2010 artikel publicerad i "The Journal of Urology" konsumera en fettsnål kost kan också bidra till att förebygga prostatacancer hos män.

kolhydrater

En kopp morotsstavar ger dig 12 gram kolhydrater - 6 gram kommer från naturliga sockerarter, och 3,4 gram är från kostfiber. Enligt Institute of Medicine, män behöver 30 till 38 gram fibrer per dag och kvinnor behöver 21 till 25 gram fibrer per dag. Även om denna fiber är svårsmält av kroppen, spelar det många roller att stödja din hälsa. Att få tillräckligt med fiber bidrar till att upprätthålla god uppslutning, kan förebygga tjocktarmscancer, och kan hjälpa till att upprätthålla sunda kolesterolnivåer. Enligt en genomgång av vetenskapliga studier publicerade i tidskriften "Nutrition" i juni 2004, kan en fiberrik kost också stöd i viktminskning och hjälpa till att förebygga fetma.

vitaminhalten

Morötter leverera åtminstone en liten mängd av nästan varje viktig vitamin. Den mest anmärkningsvärda vitamin bidrag från morötter kommer i form av vitamin A. En kopp av grönsaker ger dig med 20,381 internationella enheter av vitamin A, vilket är 408 procent av det dagliga värdet för vitamin. Din kropp behöver vitamin A för korrekt syn, immunförsvar, reproduktiv hälsa, cellbildning och cellkommunikation. Den fungerar också som en antioxidant, bidrar till att förhindra cellskador från fria radikaler. Med tiden kan detta hindra vissa former av cancer och macular degeneration, enligt Office of Kosttillskott. En November 2011 artikel i "British Journal of Nutrition" konstaterar att morötter också kan hjälpa till att skydda mot hjärt-kärlsjukdom på grund av sin djupa orange färg, som kommer från föregångare till vitamin A som kallas karotenoider som finns i morötter.

mineraler Levereras

Förutom fibrer och vitaminer, morötter ger dig mineraler som behövs för att hålla dig frisk. De innehåller kalcium, järn, magnesium, fosfor, kalium, koppar och mangan. Bland annat dessa mineraler bidra till att upprätthålla ben och tandhälsa, korrekt muskelfunktion och en hälsosam nervsystemet och de hjälper också med energimetabolism, proteinsyntes, vätskebalans och röda blodkroppar bildas. Även om morötter inte innehåller stora mängder av mineraler, äta morötter som en del av en balanserad kost hjälper dig att nå dina dagliga mineral behov.

Aktiviteter för att göra med barn med växtrötter

Om ditt barn att lära sig om växtdelar i skolan, kan han komma hem ivrig att utforska din trädgård, eller han kanske har en nyfikenhet om växtrötter som är ätliga. Du kan förstärka lektioner på växtrötter med utbildnings- och engagerande interaktiva aktiviteter som ökar sin förståelse för hur växter växer.

Läsa om växternas rötter

Läsning med ditt barn om växtrötter kan hjälpa ditt barn att bättre förstå hur de fungerar. För barn i åldern 4 år och äldre, "Roots (Plant Parts serien)," av Vijaya Bodach, ger en inledande titt på hur rötterna hjälp växterna växer. För barn i åldern 6 år och äldre, "växt stjälkar & Roots," av David M. Schwartz, lär barnen om växtrötter som vi kan äta, såsom morötter, rädisor och jams.

Exploring the Garden

Ta ditt barn att gräva upp ätbara växtrötter från din bakgård köksträdgård. Om du inte har en trädgård, en mänsklig gemenskap köksträdgård eller besöka trädgården av en vän som gör att du kan gräva upp några växter. Ge ditt barn ett barn-storlek trädgårdsverktyg och visa henne hur att gräva upp några av de växter för att exponera rotfrukter. Visa henne nonedible rötter andra grönsaker samt, såsom sallat och selleri, så att hon kan se hur rötterna växer.

Rötter i köket

Ta några ätbara växtrötter hem för att få matlagning i köket med ditt barn. Du kan göra ett obegränsat antal rätter med växternas rötter som morötter, potatis, rädisor, rödbetor, kålrot och sötpotatis. Välj barnvänliga recept som ditt barn kan hjälpa dig att göra. En idé skärs upp en massa rotfrukter i lagom stora bitar och låt ditt barn hjälpa dig slänga dem med krydda, olivolja och lite honung. Rosta grönsakerna tills de är mjuka vid ca 375 grader Fahrenheit. När de svalna något, kan du tjäna som en sida skålen eller som en plockmat mellanmål.
Du kan också göra sweet potato fries genom att hjälpa ditt barn att skala och skiva potatisen i tunna strimlor. Se till att ditt barn redan vet hur man använder en liten kökskniv och övervaka honom noga. Om han inte har hanterat köksknivar ännu, skära upp dem själv. Ditt barn kan hjälpa kasta frites i lite olivolja och krydda med salt och peppar eller kanel innan baka dem vid 450 F tills de är krispiga och gyllenbruna.

Växtrötter lärande

Skapa spel som hjälper honom komma ihåg vikten av växtrötter och även vad växt rötter är ätliga. En idé är att inrätta en matchande spel där ditt barn måste matcha namnet på en anläggning med bilden av anläggningens rotfrukter. Använd indexkort för ord och klippa ut bilder av olika växtrötter. För en praktisk verksamhet, ge ditt barn ett paket av frön och en pott av jord att odla sin egen anläggning. Använda en klar plastbehållare, med hål stötas in i botten, om möjligt. På så sätt kan ditt barn se rotsystemet växa. Om du väljer en ätbar växt, välja något som växer i en kruka också, till exempel gurkor, ärter, tomater och jordgubbar.

Hur magneter används i en MR

Hur en MRI Works

En patient ligger platt på ryggen på en plattform som glider inne i MRI, eller magnetisk resonanstomografi, maskin. MRI maskin är formad som en stor cirkel med plattformen glider in i centrum. Patienten endast införas tillräckligt långt för att täcka den kroppsdel ​​som undersöks. MRI består av magneter som skapar ett magnetfält starkare än den hos jorden själv. Denna starka magnetfält bringar kärnor i atomerna inuti patientens kropp för att rada upp. En kort skur av radiovågor då slå dem, vilket får dem att vända om och återvända till sitt ursprungsläge. När de gör detta, de kort skicka tillbaka sina egna radiovågor att maskinen läser och översätter till en bild. Magnetfältet fortsätter att påverka kroppen medan i maskinen, vilket ger det dags att ta en bild av hela området som undersöks.

Typer av MRI Magneter

Det finns tre huvudsakliga typer av magneter som används i en MRI maskin: resistiva magneter permanentmagnet och supraledande magneter. Resistiva magneter är lindade runt en cylinder och skapa ett magnetfält när el går genom dem. De är billigare men använda mer energi för att skapa den erforderliga hållfastheten för det magnetiska fältet. Permanentmagneten är mycket stor och tung, och alltid är alltid laddad. behövs ej elektricitet för att alstra det magnetiska fältet i det permanentmagnetiska. Slutligen, supraledande magneter liknar de resistiva magneter men behandlas i flytande helium under MRT. Detta minskar mängden el som behövs för att skapa det magnetiska fältet. Detta är den mest använda typen av magnet i en MRI.

Hur MRI Magneter Arbete

Magneterna arbeta tillsammans i en mycket kontrollerad miljö för att säkerställa att magnetfältet är lika i hela maskinen. Mängden el och antalet och styrkan hos magneterna styr hur stark eller svag fältet är. Det finns också tre lutning magneter som används i MRI maskin för att hjälpa denna process. De är mycket svaga magneter, till skillnad från de andra i maskinen. Det skapar en variabel fält efter de andra magneterna har aktiverats för att skapa en stabil fältet först. Gradienten magneter är avstängda och snabbt att skapa olika bilder, eller "skivor", för en mer grundlig undersökning av patienten.

Fot svamp är vanligt att människor i alla åldrar och är i allmänhet lätt att behandla. Två typer av svamp infekterar fötter: fotsvamp och nagelsvamp. Lär dig att snabbt identifiera och behandla fot svamp.

Fotsvamp

Tinea pedis, mer känd som fotsvamp, bildas på huden. Fotsvamp kan identifieras genom torr, sprucken eller fjällande hud. Huden kan skala bort från platsen, och infektionen kan bränna eller klia. Vissa fall kan inkludera blåsor och skadad hud. Fotsvamp kan uppstå mellan tårna eller under fotsulorna.

nagelsvamp

Onykomykos eller nagelsvamp, tjocknar spiken och förvandlar den en oattraktiv, mörk färg. Svampen kan skapa en obehaglig lukt och orsaka smärta runt infektionen.

Orsak

Båda typerna av mul svampen orsakas när en varm, fuktig klimat existerar. En svampinfektion kan kontrakteras genom direkt kontakt med en person eller ett föremål som innehåller det svamp. Idrottsmän och personer med överdriven fot svettning är mer benägna att svamp på foten.

Förebyggande

Håll fötterna rena och torra för att förhindra svampangrepp bildas på naglarna eller fötter. Fot svamp ofta kontrakterade när en offentlig toalett, omklädningsrum, pool eller dusch. Alltid bära strumpor i ett omklädningsrum, och grundligt skrubba fötter efter att ha använt en allmän dusch. Också undvika att bära samma par svettiga skor eller smutsiga strumpor hela dagen.

Behandling

Home-Remedies-for-You.com, en webbplats som specialiserat sig på hälso huskurer föreslår först träffa en läkare som kommer att förskriva antivirala läkemedel. Även läkemedel kan bota fot svamp i en mycket kortare tid, webbplatser listar också några andra alternativ. Äppelcidervinäger, tea tree-olja eller väteperoxid arbete för att rengöra infektion när det appliceras eller gnids in i infektionen.

Olika typer av meditationstekniker


Meditation är ett sätt att lugna sinnet, öka medvetenheten, minska stress och odla positiva egenskaper såsom vänlighet, empati och medkänsla. Många typer av medling praktiseras för hälsa och andliga syften.

Historia

Meditation har praktiserats i tusentals år och är vanliga i världens stora religioner. Forskning pågår om hur meditation förbättrar hälsan och påverkar hjärnans funktion.

typer

Meditation typer är mindfulness / medvetenhet (fokus på objekt / insikt), kontemplativa (fokus på en bön eller begrepp), transcendental (fokus på mantra), visualisering (fokus på symbol mental bild), promenader (fokus på fötter röra våningen), organ Scan (kroppsmedvetenhet), nåd (odla kärlek) och Tonglen (odla medkänsla).

effekter

Meditation kan minska stress, förbättra hälsan och immunförsvaret, öka empati och fördjupa andlig förbindelse.

överväganden

Individer kan bestämma meditation bäst lämpad för personliga mål, religiös tillhörighet, fysisk kondition och tid engagemang.

expert Insight

Meditation innebär en spetsig fokus på ett föremål, oavsett om det är andningen, en bön, kroppsmedvetenhet, en kontemplation eller ett fysiskt objekt. Upprepade gånger placera sinnet uppmärksamhet på ett objekt kan leda till insikt och visdom.

Plavix medicinering är ett blodförtunnande medel för personer som nyligen har drabbats av en mild hjärtattack eller mild stroke. Plavix förhindrar framtida stroke och hjärtinfarkt händer genom att hålla blodplättar klibbar ihop och begränsa blodflödet genom venerna, särskilt de viktigaste artärer i kroppen. Blodpropp har en svår tid att bilda, och blodflödet fortsätter.

Håller Blood Thin

Plavix medicinering kan bidra till att minska risken för en framtida stroke eller hjärtinfarkt genom att hålla blodet flyter genom kroppen. De viktigaste artärer kan berika hjärna och hjärta med syrerikt blod, hålla en person från att uppleva en andra stroke eller hjärtinfarkt. Nästan varje person kommer att utveckla plack i sina artärer under sin livstid. Men med Plavix arbetar för att hålla blodet tunn, kan blodet hålla flyter, förebygga begränsat blodflöde. Människor som har perifer artärsjukdom eller dålig benet cirkulation kan dra nytta av Plavix, eftersom det håller blodet att pumpa genom venerna.

Drog & vitamin Interaktioner

Plavix medicinering användare måste berätta för sina vårdgivare om alla mediciner de tar, så att Plavix inte stör andra droger. Följande läkemedel rekommenderas inte att ta samtidigt som Plavix; Citalopram, Abciximab, desirudin, heparin, omeprazol, lansoprazol, Warfarin och Zimelidin.

varningar

Medan du tar Plavix medicin, titta på vissa tecken på att medicinen fungerar felaktigt. En Plavix användare bör kontrollera kroppen för stora purplish blåmärken och blödningar som inte sluta. När en person får ett snitt som fortsätter att blöda efter en stund eller näsblod som fortsätter under en lång tid, ringa doktorn, eller kontakta en hälso-och sjukvårdspersonal för medicinsk rådgivning.

Dosering

Plavix är ett läkemedel som måste övervakas av en läkare eller sjuksköterska för att se att den fungerar som den ska. När en person tar för mycket Plavix, kan detta skada kroppen. När en person tar för lite Plavix, kan det inte förhindra allvarliga blodproppar bildas. En person som tar Plavix behöver regelbundna undersökningar och blodprover för att kontrollera nivån av Plavix i blodet.

Bieffekter

Biverkningar är en likartad nästan varje läkemedel tas. Plavix bär sina egna bieffekter som är vanliga. Biverkningarna är hosta, generaliserat smärta, nysningar, rinnande näsa och bröstsmärtor. Om biverkningar blir problematiskt, såsom bröstsmärta, kontakta en vårdgivare eller omedelbart söka läkarvård.

Mindre vanliga biverkningar

Om en person upplever de sällsynta biverkningar av Plavix, ska han kontakta en hälso-och sjukvårdspersonal. De mindre vanliga biverkningar är svimning, täta urinträngningar, oregelbundna hjärtslag, andfåddhet och svullnad av underben eller fötter.

Vad man ska titta för

Läkemedlet Plavix, som tillverkas av Bristol-Meyers och Squibbs, tas av alla åldersgrupper av människor, och anses inte vara av Food and Drug Administration att vara farligt för gravida kvinnor. Men kvinnor som ammar bör be sin hälso-och sjukvårdspersonal om det är okej att ta Plavix vid amning. Ta enligt anvisningar från läkaren.

En Airsoft gun är ett rekreationsområde skjutvapen som avfyrar plast ammunition snarare än pulverfyllda kulor. Grupper av spelare använder ofta Airsoft vapen för att spela tagg spel som liknar paintball. Använd en omfattning för att förbättra ditt mål och öka noggrannheten hos dina bilder. En räckvidd gör att du kan fokusera på dina mål och Square ditt skott på det. Du kan göra din egen enkel omfattningen av vardagsföremål som passar perfekt på din Airsoft slide.

Instruktioner

1 Skära ner längden på en toalettpappersrulle med en sax. Snittet bör öppna upp toalett roll hela vägen.

2 Gör två snitt till toalettpapper rulla, en till vänster och en till höger om den första, men endast halva längden av valsen. Dessa nedskärningar bör vara ½-tums bort från första skäret.

3 Skär uppåt från insidan änden av vardera av sido skär vid en 45-graders vinkel för en tum. Nedskärningarna bör försvinna från den långa snitt i mitten, mot den slutna sidan av rullen.

4 Skärs tvärs över bredden av valsen för att göra de vinklade snitt möts. Detta kommer att göra en bit av toalett roll komma undan från resten av det. Hålla denna skrot till senare.

5 Placera toalett roll på bilden av din fat. Den öppna sidan av rullen bör bara klämma på bilderna och stanna kvar. Den kortare, utskurna änden av valsen bör vara närmare till dig.

6 Klipp en lång remsa från skrot av toalettpappershållare. Verket ska vara lika bred som bredden på din bild.

7 Placera remsan av rullen inne på toaletten rulla på din bild. Se till att det är platt mot bilden och vidrör sidorna av toalett roll för att hålla platsen ordentligt i bilden. Tejpa remsan på plats längs varje kant på toaletten valsen. Glida av rullen med den tejpade remsan från bilden och tejpa undersidan sömmarna.

8 Skär en 2-tums lång och ¼-tums bit från resten av skrot av toalettpappershållare. Vik bit på längden så att det bildar en 90-graders hörn. Detta kommer att vara markören för din räckvidd.

9 Tejp en halv av den böjda remsan till undersidan av toalett roll i den ände där det finns en komplett cirkel. Remsan bör hålla upp mot mitten av rullen.

10 Måla rullen en neutral färg som kommer att smälta in eller matcha din Airsoft. Du kan också måla markören röda eller annan ljus, synlig färg att göra observation lättare.

Tips

  • Håll dig räckvidd på din bild när du sätter ditt gevär i sin racket så att du har det när du vill använda.
  • Kontrollera med din lokala advokat myndigheter om var det är tillåtet att använda Airsoft så att du inte bryter mot några lagar när du spelar.

Hur man gjuta en fot till en Snowboard Boot


För förbättrad passning och prestanda med dina snowboardskor, forma dem till dina fötter. En anpassad passform ger extra komfort och stöder konturerna av dina fötter. Många moderna snowboards använder värmeformbara liners som gör att du kan bilda fodret till dina fötter. Timing är viktigt vid värmning och formning boot liners, så var beredd genom att alla material och redskap i högsta hugg.

Instruktioner

1 Dra fodren av stövlar. Dra start tungor så långt som möjligt.

2 Täck en matlagning ark med folie. Värm ugnen till 180 grader och se till att det är på en baka eller konvektion inställning.

3 Sätt liners i över på det låga stället. Placera liners på den täckta arket. Baka dem i fem minuter, hålla ett vakande öga på dem som de värmer. Fodren är redo när de expanderar och ser uppsvälld.

4 Sätt dina strumpor på medan liners är matlagning. Dra fodren ut efter fem minuter och låt dem svalna i ungefär en minut. Slip liners på fötterna och kliva in i dina stövlar. Bind stövlar tätt och komma in i din snowboard position på ett plant golv.

5 Bo stående i det läge i 20 minuter. Detta ger liners tid att svalna och bilda runt konturerna av dina fötter. Ta stövlarna, lämnar liners i och låt dem ställa över natten för att mögel bagageutrymme.

Behandling & botemedel för Svettig och snarkar


Många människor kämpar med frustration att styra bromohidrosis, den medicinska termen för illaluktande fötter. Skämt om illaluktande fötter, ofta orsakas av överdriven svettning (hyperhidros), finns i överflöd. Bromohidrosis är inte ovanligt men för den enskilde som klarar den förlägenhet att det orsakar, kan tillståndet verkar outhärdlig. Naturläkemedel kan minska eller eliminera överdriven fot svettning och dofter genom behandling och förebyggande vård.

Socker

Avstå från varje intag av socker. Bakterier kan bildas på din svettning fötter, som livnär sig på fötterna svett och skapar svampar. Avstå helt från socker kan hindra utvecklingen av svampar som orsakar mul lukter.

zink~~POS=TRUNC

Ta zinktillskott. Kosttillskott ge extra doser av mineralet för att balansera ett eventuellt låg zinkhalten i kroppen. Ta 50 mg zinktillskott för två veckor att behandla illaluktande fötter som orsakas av en zinkbrist.

torra fötter

Ersätt våta sockor med torra ettor och alltid ändra dina strumpor när du tränar. Luft ut fötterna när det är möjligt, även när du sitter vid ett skrivbord. Du bör utsätta fötterna för luft och försöker hålla fötterna torra när du bär skor. Bakterier som orsakar dålig lukt, trivs i våta förhållanden.

Strumpor

Använd torra, rena, icke-syntetiska vita strumpor. De färgämnen som finns i färgade strumpor kan orsaka fötterna för att producera lukter.

Ättika eller äppelcidervinäger Bath

Blötlägg fötterna i en ättika eller äppelcidervinäger bad i 15 minuter dagligen tills fot lukt försvunnit. Gör ett fotbad med hjälp av en del ättika eller äppelcidervinäger till två delar vatten. Tvätta fötterna med tvål och vatten efter fotbad och torka fötterna ordentligt. Pat några talk på fötterna när de torka innan du sätter på dina strumpor och skor.

te Bath

Placera tre tepåsar i en plastkanna och fyll kannan med kokande vatten. Låt tepåsar till branta. När teet svalnar, häll det i en bassäng och blöta fötterna i te i 30 minuter. Upprepa denna procedur varje kväll. Efter en vecka minska blötläggningsschemat till en gång per vecka. Tanniner som finns i te förhindrar svettning, dödar bakterier och nära porer som bidrar till fots lukt.