XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

bästa skor att gå i

De bästa skor att köra på ett spår

De flesta löparskor är utformade för att ge dämpning och stötdämpning för att skydda löpare när på betong eller andra hårda ytor. Eftersom spåren är typiskt byggda med material som ger dessa funktioner i alla fall, kommer en typisk löparsko faktiskt orsaka en löpare att köra långsammare på ett spår, tidigare Boston Marathon vinnare Bob Glover skriver i "Runner handbok." Istället spårspecifika skor som kallas "racing spik" eller "spårspikar" är en bättre lösning.

Nike Zoom Victory

Beaverton, Oregon Nike har fått vad som skulle kunna kallas den heliga Graal för racing spikar med sin Zoom Victory, en sko som väger mindre än 100 gram. Med tanke på att den berömda "Guld skor" bärs av OS tävlar legenden Michael Johnson vägde bara 112 gram, Nike ingenjörer gjorde en viktig seger för företaget att komma upp med designen. Skorna tillåter Nike att göra anspråk på titeln bästa lättvikts racing spik för kort- och medeldistans spår löpare.

I en artikel för SpeedEndurance.com, Masters idrottsman och spår tränare Jimson Lee påpekar att när berömda miler Alan Webb blev den första idrottaren att köra en konkurrenskraftig ras i Zoom Victory skor, han inte bara vann loppet, men han krossade tidigare American rekord för milen (slutföra det i 3 minuter, 46,91 sekunder). Det är den typ av prestanda som ger Nike Zoom Victory titeln bästa sko för att köra på ett spår bland elit professionella spår åkare.

Nikes Zoom Powercat

För löpare i behov av en solid tävlar spik men leery av zoom Victorys ultralätt vikt och design, Jimson Lee pekar på Nike Zoom Powercat som ideal. Vid 6,6 uns, det är inte så lätt som zoom Victory, men kompromissen är bra för en kort sträcka sprinter.

Zoom Powercat är en teknisk sprintsko. Den har utformats med input från och testats av världens snabbaste 100- till 400-meters sprinters. Skorna ger maximal stabilitet som är nödvändig för sprinter för att säkerställa snabbare brytpunkt under ett steg liksom fast kontakt mellan körbanan och spikar, vilket leder till maximal dragkraft. Traction är kritisk under sprint distansloppen, så att löpare att köra hårdare av varje steg och säkerställa en snabbare hastighet. Den tävlar samfundets nättidning Sprintic.com etiketter zoom Powercat som "mest stöd under fötterna i en minimal och lätt paket."

Asics Japan Lite-ning

Kobe, Japan-baserade Asics producerar också racing spikar. Enligt Coach Lees SpeedEndurance översyn och rankning av samtida racing spikar, den "Japan Lite-ning" från Asics är en annan hög kvalitet lätt spik. Vägning bara 4,5 uns, är Japan Lite-ning den lättaste spikskor tillgängliga från löparskor företag. Lee påpekar att "polymera monodensity spik plattan ger en styv plattform för tävlar effektivitet", medan de borttagbara spikar tillåta löparen att ersätta slitna spikar, en uppgift som är mycket billigare än att ersätta hela skon (och nödvändigt med de flesta andra spår spikar).

De bästa skor att bära för gymnastik


Gymnastik skor används av gymnastiska yrkesverksamma under utförandet av sporten. Dessa skor är lätta, flexibla och anpassa sig till de olika fötter ställningar och positioner idrottaren. Inledningsvis dessa skor fanns bara i vitt men nu är de tillgängliga i olika storlekar, färg och form. Gymnastik skor är gjorda av olika material; Men djupast används som är slitstarkt läder och duk.

Beam Skor

Balk skor är gjorda av läder och botten har dragkraft för att undvika halka och faller. Traction är resistansen mellan fötterna och marken. Drag längst ned skulle också se till landning på hälarna mindre smärtsamma. Professionella gymnaster som gör massor av flipping, språng och hoppar vanligtvis väljer balkskor. Balk skor är vanligen tillverkade av stretch nylon och komma med gummi- eller lädersulor.

valv Skor

Valv skor är tunga, tunga vadderade skor som eliminerar landnings chocker. Den typ av valvet sko väljs beror på specialisering av gymnast. Om gymnasten har fler Tumbling rörelser i sin träning, då hon skulle föredra en vadderad sko som skulle sänka effekten av landningen. Gymnaster som innehåller dans rörelser mer i sina prestationer föredrar skor som stöd diabilder.

apparat Skor

Apparat skor är gymnast skor som används i händelser där fötterna berör golvet endast under demonterar. De är lätta och är attraktiva utseende jämfört med de andra skor som finns. Dessa skor ger bra grepp och sulorna är vanligen tillverkade av stretch nylon eller tunt skinn.

Trampoline Skor

Trampoline skor är lätta och passar snuggly på dina fötter. Dessa skor är gjorda av olika material, tack vare de olika modeller runt, liksom äkta läder, mesh och vit tvätt duk. Trampoline skor är kända för sin utmärkta stoppning och dragkraft-medhjälp funktioner. Dessa skor är idealiska för amatörer och unga gymnaster.

De bästa skor för att hoppa högt

Många idrottare letar efter sätt att få en konkurrensfördel. Med hjälp av rätt växel kan förbättra dina prestationer både i träning och tävling. Hoppning är en integrerad del av basket och vissa friidrottsgrenar, så har de bästa skor för dina specifika sporter kan hjälpa dig att hoppa högre och förbättra ditt spel.

Den ljusa sidan

För friidrott kör hinder eller tävlar i höjdhopp, lätta spår våfflor med fasta bottnar ger dig mest höjd och bästa prestanda. Eftersom de är lätta, kommer de inte att lägga dra till din vertikala hoppa. Även de fasta sulor som finns i spår våfflor stödja foten bättre, vilket resulterar i en snabbare nedstigning och take-off. Skor som stöder en snabbare start hjälpa dig att göra mest nytta av både kraft och fart för att maximera vår och hoppa höjd.

Lägg till några Spring

Athletic Propulsion Lab försökt revolutionera basketskor med begreppet 1: s som hävdar att ge idrottare upp till ytterligare 3,5 inches på deras vertikala hoppa. "Load n 'lansera" teknik som används i dessa skor har en fjäder i skon för att hjälpa dig att få extra hoppa höjd - vilket är anledningen till de förbjöds av NBA för att ge spelare en orättvis fördel. Om du spelar för skojs skull, kan dessa vara ett bra alternativ för att ge dig lite extra vertikala hoppa höjd. Om du spelar konkurrenskraftigt, välja en sko som har tätt övre stöd för att stabilisera din fotled under hopp. Dessutom väljer en sko som balanserar en styv mellansula för mer explosivitet från marken med en dämpad mellansula för mer stötdämpning vid landning. Denna balans är viktigt för basketspelare som måste hoppa och landa ofta under ett spel.

Hoppa for Fun

Om du inte är intresserad av att öka din vertikala hoppa för sport men vill verkligen skjuta i höjden, kan du välja skor på styltor. Skor som Air-Trekker hoppa styltor fäster dina fötter och underben; har flexibla, böjda styltor fashioned efter krökningen av en känguru ben; och kan hjälpa dig att hoppa upp till 10 fot i luften. Det finns modeller som har styltor av varierande längd för att rymma nybörjare och barn. Men dessa anses extrema sportutrustning och bär dem kommer med samma farorna med många andra extrema sporter. Så använder dessa med rätt skyddsutrustning och endast om du är i god fysisk hälsa och kondition.

Tid för utbildning

Även bära rätt skor kan ge mer stöd, större våren och mindre motstånd för din vertikala hopp, kan ingen sko övervinna dålig hoppning formen och dålig muskelutveckling. Det bästa sättet att hoppa högre är att kombinera rätt skor med rätt plyometric och styrketräning. Kraften för dina hopp kommer från glutes, hamstrings, quadriceps och vader. Att göra plyometric övningar som rutan hoppa, kan rytm knäböj och djup hopp hjälpa dig att förbättra din explosivitet som du hoppar. Styrka övningar som vaden och tå väcker, rycka grepp lyft och kraft renar kan hjälpa dig att utveckla muskelkraft för att lansera dig i luften. Öva vertikala hopp kan hjälpa dig perfekt din hoppning formulär och förbättra din hoppa höjd.

De bästa skor för att köra på trottoar

Löparskor avsedda för trottoaren görs för att hantera upprepade rörelser på en relativt jämn men hård yta. Som sådan, leta efter skor med lite extra stoppning i dem. De bästa skor för att köra på trottoaren har mid-level eller högsta nivå stabilitet och är lite kraftigare än andra skor. Men löparskor gjorda för trottoar inte kommer att ha samma tunga struktur som trail löparskor göra, eftersom du inte behöver vara beredd på rötter, stenar och andra hinder som du hittar på leden.

Vanliga fallgropar

När du handlar för en löparsko, är den enskilt mest förbisedd faktor passform. Se till att löparskor passar helt perfekt, med ungefär en finger avstånd mellan slutet av din tå och slutet av skon. Av skosnören, ska du bara kunna passa bredden av ett finger mellan foten och skon. Handla för skor i slutet av dagen, när dina fötter är lite större än de är på morgonen. Det är när de är ungefär lika stor som när du kör.

Var man kan köpa

När du köper löparskor, har du tre alternativ: lokala löpande butiker, butikskedjor och webbutiker. Lokala löpande butiker erbjuder smarta, erfarna säljare och är ett bra sätt att stödja lokala företag. Dock kan priserna vara höga och de kan ha begränsad lager. Kedjor ger dig en plats att prova på skor, men deras personal får inte kunna ge mycket hjälp, beroende på butikens och deras lager kan vara lika begränsad. Online återförsäljare ger dig en utmärkt val och vanligtvis ett pris att matcha det, men det enda sättet att prova på ett par skor är att beställa dem och se om de passar.

Kosta

Ett par trottoar löparskor kommer att kosta dig runt $ 100. Fitness Magazines Sneaker Guide listar flera par löparskor för trottoar igång, med det billigaste runt $ 80 och den dyraste på $ 140. Däremot kan du säkert betala mer för skor, och du kanske kan hitta skor till försäljning för mindre.

insider tips

De bästa kör butiker har en anvisad plats för att prova ett par skor på en provkörning, såsom en sträcka av trottoaren bakom butiken. Om de inte gör det, kan du be försäljning kontorist om du kan prova skorna genom att köra till hörnet av butiken. Detta fungerar bäst om du redan har byggt en relation med den försäljning kontorist som en återgång kund.

De bästa skor för barn som lär sig att Walk

Experterna är överens om att de bästa skor för nya vandrare finns inga skor alls. Enligt American Academy of Pediatrics, gå med nakna fötter tillåter barn att använda sina tår att gripa marken när de får stabilitet med sina klackar. Dessa rörelser stärka utvecklingen av muskler som används för promenader. Medan ditt barn kan öva gå runt huset med bara fötter, är det viktigt för honom att bära skor utanför ditt hem för sanitära och säkerhetsskäl. De bästa skor för barn som lär sig att gå erbjuda funktioner som efterliknar känslan av att gå i nakna fötter.

Rymlig och Porös

De bästa skor för nya vandrare ger svängrum, särskilt i tån området. Tå ömhet och rodnad är tecken på illasittande skor. Undvik plast, gummi och konstläder, eftersom dessa material fälla värme och fukt. Istället väljer skor med överdelar som är gjorda av genomträngliga material, såsom duk, tyg eller läder.

Flexibel och lätt

Välj skor som formar sig den naturliga gångrörelse ditt barns fötter. AAP rekommenderar skor som erbjuder mitten av foten stabilitet, vadderade klackar och framfot flexibilitet som möjliggör sida till sida och upp-och-ner rörelse av tår. Skor som är lätta att minska mängden energi som ditt barn förbrukar när han lär sig gå.

Platt och halkfri

Undvik skor med höga klackar eftersom de inte stöder riktig båge utveckling. Hala sulor bör också undvikas. Satsa på gummi eller sammansättning sulor som är räfflade eller spårade för dragkraft och stabilitet.

De bästa skor för att gå på is

När du går på is, behöver du ett par skor som kommer att stödja dig och hjälpa dig att förhindra skador. Om du söker efter de bästa skor för att gå på is, anser botten av skon först. För att gå på is, du vill ha en sko med stora trappsteg, eller upphöjda mönster, för att hjälpa dina fötter håller sitt grepp på marken. Dessutom kommer gummisulor hindra dig från att glida och hjälper dig att hålla balansen. De bästa skor har helt vattentäta sulor. Inuti skon, leta efter bra isolering. De bästa skor för att gå på is kommer att ha foder tillverkade av Thinsulate eller annat material som skapats för att hålla värmen låst i Slutligen, se till att skon har stabilitets funktioner, som en väl dämpad hälkopp och innersula, för att stödja din kroppsvikt.

Vanliga fallgropar

Även material och konstruktion spelar den största rollen i att skapa de bästa skor för att gå på is, shoppare förbise vanligtvis andra viktiga faktorer. Se till att skon passar tätt; Om det inte gör det, kommer ingen mängd teknik håller dig från att glida på is.

Dessutom, inte automatiskt rabatt lätta skor. Medan det tidigare var de bästa vinterskor tillverkade av tyngre material, tillåter dagens teknik tillverkare att skapa högkvalitativa vinterskor som är mycket mindre tung än de en gång var. Undersök byggandet av skon och prova på innan du rabatt det.

Var man kan köpa

Medan de flesta skoaffärer bära skor för regelbundna promenader, kommer de inte nödvändigtvis bära de bästa skor för att gå på is. För att hitta dessa skor, sök butiker inriktat mot utomhus idrottsmän, såsom REI eller Sierra Trading Post. Dessa butiker har ofta kängor och andra typer av skor som skapats specifikt för svåra förhållanden och hjälpa låta dig hitta den perfekta skon för dig.

Även om dessa återförsäljare har webbplatser, köpa din första par skor för att gå på is personligen så att du kan undersöka deras konstruktion Posas och se till att de passar din fot stadigt. När du har slitna dem ett tag och se om de fungerar för dig, gärna köpa din andra par på nätet.

Kosta

Normala promenadskor kostar mellan $ 40 och $ 100. Dock kommer skor för promenader på is kosta betydligt mer, eftersom de använder högteknologiska material och mer komplex teknik. Räkna med att betala ungefär lika mycket som du skulle för en löparsko: mellan $ 80 och $ 120 är ett bra utbud att hålla i åtanke. Även om detta kan tyckas brant, kommer de bästa skor för att gå på is hålla dig från att glida och falla, förebygga skador. Därför de är värda de extra pengar du kommer att spendera.

De bästa skor för att gå på en strand


När du väljer promenadskor, leta efter bekväma skor som bidrar till att skydda dina fötter och vrister från skador och blåsor, speciellt när man går över en sandig terräng. Ta avstånd du tänker gå och miljöfaktorer såsom temperatur i beaktande när man väljer skor.

Bekvämlighet

Innan plocka ett par strandpromenadskor, anser komfort. Sandaler med läderremmar och ett mjukt läder innersula är ett bra val för promenader i varmt väder. Innersulan ger en kudde och lädret hindrar fötterna från att bli för varmt.

För längre sträckor, vandrare skor som är lätta men stöder deras fötter. Walking sandaler är idealiska för dem som planerar att tillbringa en lång tid går över sanden. De upphöjda kanter på sandaler att skydda mot sand fastnar mellan foten och skosulan.

Jelly skor är flexibel och lätt, samt bekväm och lätt att gå i. Sko remmar säkra fötterna men ändå tillåta luft att lätt strömma över fötterna.

Skydd

Sanden är en gemensam gömställe för brutna snäckskal och skräp. Beach-promenadskor bör vara tillräckligt tjock för att skydda dina fötter från att brännas av sanden och tillräckligt hårt för att skydda fötterna från vassa föremål. Flip-flops, finns med antingen hårda eller mjuka bottnar, passar räkningen. Lätt att halka på och av, kan de köpas nästan var som helst.

När man går på grövre sidan av stranden som längs bryggan, träskor är ett utmärkt alternativ. De är skor som lätt kan halka på. Hålen i den övre delen av skon gör skon andningsförmåga.

Vattentät

Skor att bäras nära vattnet bör göras av gummi eller annat vattentätt material. Vissa tillverkare erbjuder vattentät läder sandaler, medan gelé skor kan fungera som promenadskor och skor som bärs under simning. Flip-flops är i allmänhet inte gjorda av gummi, men de är idealiska för promenader nära vattnet. De kan också fungera som dusch skor. Träskor ger vandraren en chans att få sina fötter våt medan fötterna skyddas.

De bästa skor för Cheerleading

Cheerleading specifika skor har funktioner som är unika för sporten som hjälper till med dvärgväxt och stödja anklarna. Cheerleading skor är vanligtvis lätta och flexibla med extra dämpning för hopp och trick. Kaepa cheerleading skor som den Hyperflyte har en scalloped båge och ett bakre finger hack för att lägga till stabilitet under dvärgväxt, samt häl och framfot fingergreppkuddar, enligt tillverkaren.

Vanliga fallgropar

Det kan tyckas att cheerleading specifika skor är inte nödvändigt, men cross-trainers eller löparskor kommer inte att ge den flexibilitet, hållbarhet och fotled stöd som behövs under trumling och försvagad tillväxt. Med en rad priser, sportspecifika skor är det bästa alternativet för att minska risken för skador och skydda foten och ankeln.

Var man kan köpa

Cheerleading specifika skor är inte alltid tillgängliga på regelbundna sportartiklar butiker, men många webbplatser säljer dem, inklusive Eastbay och Cheerleading.com. Cheerleading webbplatser har vanligtvis en större mängd av skor att välja mellan.

Kosta

Cheerleading skor på Eastbay varierade från $ 30 till $ 70 i 2010, beroende på märke och stil. Äldre modeller brukar gå på försäljning när de uppdaterade stilar släpps. Webbplatser som Cheerleading.com erbjuda laget prissättning och paket, vilket gör den totala kostnaden billigare.

jämförelse Shopping

Nike Musique IV jubel sko är anpassad mot dansteam och pom patruller, eftersom denna sko inte har några funktioner för att hjälpa i dvärgväxt. Nike Musique har foten stöd och förbättrade kanter för sidorörelser av dans, enligt Eastbay. För cheerleaders som inte stunt mycket, kan dessa skor vara ett bättre alternativ.

insider tips

CheerZone.com ger köpguider på märken och stilar. Letar du efter en nybörjar sko utan extra funktioner, eller vill du ha en konkurrensnivå sko som har lagt till stöd och ökad flexibilitet? Är din cheerleader ett flygblad, som involverar massor av dvärgväxt, eller är hon en bas? Har hon dansa mer, eller tumla? Dessa är alla faktorer att tänka på när man undersöker funktionerna i varje stil.

Forskare vid National Institutes of Health rapporterar att fothälsa kan ge information om kroppens allmänna hälsa i allmänhet. Fötterna ge ledtrådar till förhållanden såsom njursjukdomar, diabetes och högt blodtryck. Bibehålla fot hälsa bör vara en huvudfråga, varav bra skor spelar en viktig roll.

Barnskor

Enligt läkare vid American Podiatric Medical Association (APMA), bör barn regelbundet monteras för nya skor som deras fötter växer. Ett styvt material bör omge hälarna, och fot storlek ska mätas medan barnet står. Barnskor bör ha tillräckligt arch stöd och kunna böja naturligt som barnet rör sig. En halv tum utrymme bör lämnas mellan barnets tår och ändarna av skor, lämnar tillräckligt med utrymme för henne att slingra sig tårna. Hög-top skor eller stövlar rekommenderas för barn som har svaga fotleder. Skor bör inte glida på baksidan av foten.

Herrskor

Den APMA rapporterar att oxfords är de bästa skor för god fot hälsa hos män. De stilar, typiskt tillgängliga i vingspets eller lock-toe modeller också kan köpas som dressat loafers, slip-ons eller stövlar. Herrskor bör anpassas till den typ av användning som de får också. Män som arbetar på fötterna bör ha skor med tillräcklig dämpning i att minska trycket på fötterna. Skyddsskor med stål tår som är vattentäta eller vattenavvisande är väsentliga för män som arbetar med tunga maskiner eller industriella situationer.

Damskor

Läkare vid APMA rapporterar att kvinnor bör minimera mängden tid i höga klackar för optimal fothälsa och korrekt hållning. De bästa skor för mul hälsa hos kvinnor är spetsad promenadskor med ryggar som inte är halk ons. De bästa skor har en polymeriserad sammansatt sula och en klack som är bred och vadderad. Den idealiska hälhöjden för damskor är inte mer än tre fjärdedelar av en tum. Walking pumpar fashioned efter sportskor med breda tår och förstärkta klackar är också hälsosammare alternativ för kvinnors fothälsa.

Gympaskor

Skor tillverkade speciellt för olika sporter är de bästa valen för sportskor. särskilt allvarliga idrottare bör investera i idrottsspecifika skor som böjer naturligt med fötterna. Till exempel bör löparskor absorberar effekten med extra stoppning i sulan, medan tennisskor ge ytterligare stöd till plötsliga stopp och starter. Cross-tränare är bra val för helgen idrottare och barns fysiska utbildning klasser. Det viktigaste i sportskor är att det är i gott skick och inte slitna.

De bästa skor för en High School Formellt

High school formals är spännande frågor studenter är säker på att minnas i många år framöver. Det är helt normalt att vilja se och känna din absolut bästa under dessa händelser, och den perfekta par skor är en viktig del av ekvationen. Från mäns finskor till flashiest klackar för flickor, välja en stil som kommer att lägga en dos av stil till din ensemble, hela tiden håller dig bekväm som du dansa hela natten.

Herr finskor

Mäns finskor är den rekommenderade skor för män på en high school formell. Satsa på en sko som matchar din smoking. Oavsett om det är svart, vitt eller brunt, är din bästa insats en sko med en smal kontur och en rundad tå. Denna typ av skor är chic, snyggt och kommer ihop perfekt med de flesta kostymer. Skol danser är en arena för att ha kul, så omfamna din unika personlighet och välja en stil som talar mest för dig. Massor av herrarna har setts på formella frågor som bär en mycket snygg kostym och helt nya, vita eller svarta gymnastikskor. Detta ser är sval, bekväma och helt lämpligt när man bär på rätt sätt.

förskönat klackar

Damer söker en extra dos av pizazz till sin dans ensemble behöver inte leta längre än ett par vackra utsmyckade skor. Med så många stilar som finns, bör absolut perfekt färg bevisa ganska lätt att hitta, vare sig på din lokala köpcentret eller på nätet. Strass, kristaller, glitter och dubbar är populära stilar som lätt piffa upp någon typ av klädsel. Men var noga med att inte överdriva ditt utseende. Om din klänning innehåller tunga utsmyckningar, kan en enkel typ av sko vara bäst. På samma sätt kommer en snygg enfärgad klänning par sagolikt med glänsande, flimrigt och glittrande skor.

Pip-Toes

Oavsett vilken klädstil damer befinner sig i dessa formella frågor, är chansen att en klassisk peep-toe duger utmärkt för en look som är elegant och sofistikerad. Oavsett om det är en enkel stil eller något fet och ljus är helt upp till dig, bara vara säker på att få en fantastisk pedikyr innan gunga en peep-toe. Om din klänning är en kort längd, anser bär matchande glittrande ankel armband i kombination med enkla peep-toe klackar för några verkligt glamorösa fötter.

stängd tå

Det finns många fina stilar av slutna tå skor att välja mellan när du söker efter den perfekta formella skor. Chic och fina spetsiga-toed pumpar är alltid varmt, så välja en stil i vanlig svart om det utseende du strävar efter är klassisk och elegant. Var uppmärksam på hälen höjd. Du kommer troligen att dansa hela natten, och du kommer att vilja välja en vettig klackhöjd för att undvika smärta och obehag.

sandaler

Modevärlden har anammat den minimalistiska trenden, och det finns så många eleganta och eleganta enda rem högklackade sandaler att välja mellan att du vill fylla på olika stilar och färger för att gunga under hela året. Para en vacker förskönat klänning med ett par snygga och enkla sandaler för en formell ensemble som är tidlösa och trendiga allt på en gång.