XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

bästa cykelmotor

De bästa 2 Cylinder Cykelmotorer


Motoriserade cyklar har funnits sedan 1860-talet, och de har kommit en lång väg sedan dess. Idag är de en billig, hälsosam och miljövänlig transport. De bästa cykelmotorer minskar trampa och erbjuder en mjuk körning.

2-Takt Cykelmotorer

De bästa 2-takts, två-cylindrig cykelerna inte lägga alltför stor vikt vid cykeln men har tillräckligt med ström. Ramen, kolv, huvud och fästen för montering ska vara gjorda av aluminium. Drivrullen, som driver kopplings, bör också vara aluminium. Dessa motorer kommer med 35cc till 50cc tankar. En centrifugalkoppling gör det möjligt för motorn att påskynda cykeln upp till 35 km / h eller mer. En 2-taktsmotor blir cirka 150 miles per gallon. Cykeln ryttare bör enkelt kunna koppla motorn för en smidig övergång tillbaka till trampa. De bästa 2-takts cykel motorer kan monteras med lite problem och bör ha en avlägsen kill funktion förutom gasreglaget och utväxling. En helt sluten motorkåpan och en två-FAT förgasare ger längre livslängd på motorn. De två-takts, två-cylindriga cyklar producera en hörbar gnälla, så se till att köpa de som har en glasfylld ljuddämpare och som EPA-godkänd för bullernivåer. Eftersom 2-taktsmotor inte alltid köra ren, utsläpp bör också EPA-godkänd.

4-takts Cykelmotorer

På grund av deras bättre smörjsystem, 4-takts motorer 2-cylindriga har en längre livslängd än 2-taktsmotorer. De bör också montera enkelt på din cykel men är tyngre än de två-taktsmotorer, lägga omkring 20 extra pounds till cykeln. Dessa motorer kan monteras baktill eller på den V-cykelns ram. De ger dig full funktion av den ursprungliga cykel plus den extra kraften i motorn med en koppling handspak och en kill switch. En 4-takt, 2-cylindrig cykel-motorn är mycket tyst och har bättre körsträcka än två-cylindrig, men det har mindre ström och snabbar upp långsammare. Men det kan också nå hastigheter på cirka 35 km / h. De bästa 4-taktsmotorer bör ha en remdrift. Oljebyte som måste göras var 50 timmar, bör vara en ganska enkel process.

Cykel Motor Kits

2-cylindriga cykel motor kit kommer i både 2-takts och 4-takts versioner. Båda är utmärkta val, beroende på vad ryttaren är ute efter. En cykel motor kit innehåller motorn och nödvändigt material och verktyg för att det tillsammans och montera den på en cykel. En 2-takts kit bör innehålla en EPA-godkänd motorblock, en förgasare, tändspolen, olja / bensintank och strömbrytare, bränsleledningen, avgaserna och en ljuddämpare, i strypventiler och styret, en kedja odriven och en vakt, en antända anordning, klämmor, fjädrar, lager, en kopplingshandtaget, gasreglage och kopplingskablar, en kedjehjul och tand bultar, topplock och ett tändstift. Det bör också innehålla konsolerna, packningar och annan hårdvara som behövs för att montera motorn.

En bra 4-takts kit har färre delar och är lättare att montera. Den bör omfatta remdrift överförings motor, en gastank, en kedja, motorfästena, ett gasreglage och kabel, en dagdrivare, en pedal vev och klämmorna för ekrarna drevet.

Bästa Fitness planer för kvinnor över fyrtio


Om du är över 40, du är medelålders, och det finns bara ingen väg runt det. Fitness blir allt viktigare som ni ålder, särskilt när du närmar dig och gå igenom klimakteriet. Åta sig att få eller hålla sig frisk nu. Besluta om en fitness plan du kan verkligen hålla med, och göra det till en del av ditt liv från och med nu.

fördelar

Bästa Fitness planer för kvinnor över fyrtio


Enligt Debra Waterhouse, författare till "kör ifrån Midlife Fat Cell," utövar kommer hjälpa till att bekämpa trötthet, gör dig mentalt alert, sömnmedel, minska värmevallningar, och minska risken för hjärtsjukdomar och bröstcancer. Miriam Nelson, författare till "starka kvinnor Stay Young", säger styrketräning förbättrar balansen (som hjälper till att förhindra fall och frakturer), stannar benförlust, ökar din energi och hjälper till att kontrollera vikten. Den bästa fitness plan kommer att innehålla både cardio träning och styrketräning.

Cardio: Mer än Walking

Bästa Fitness planer för kvinnor över fyrtio


Som ni ålder, är det viktigt att stärka ditt hjärta med aerob träning. Men din vanliga två mil promenad kan inte vara tillräckligt för att hålla ditt hjärta stark och tyngden. Om du just har börjat att komma i form, bör det fungera bra. Men om promenader har varit din viktigaste formen av motion under en tid nu, kommer du antagligen att göra det mer ansträngande att dra största möjliga nytta. Waterhouse föreslår du försöker lägga kullar till din rutt, gå på en betydligt snabbare takt, omväxlande promenader och jogging, eller lägga till vikter.
Variera din friskvård till exempel simning, träna på gym utrustning, cykling eller klättring. Oavsett håller dig intresserad och engagerad kommer att fungera, så länge du tränar ungefär fyra dagar i veckan, under cirka 60 minuter, vid 70 till 85 procent av din maxpuls. Waterhouse säger medelålders kvinnlig fett kommer inte riktigt vika på lägre nivåer av ansträngning.
Hitta ett praktiskt verktyg för att räkna din målpuls vid Mayo Clinic webbplats. Skriv bara in din ålder, och du kan skriva ut ett diagram över din målzonen, och några tips om att kontrollera din puls.

Styrketräning

Bästa Fitness planer för kvinnor över fyrtio


Dr Nelson säger att styrketräning är "en ungdomens källa." Hon kontrasterar den genomsnittliga kvinnan, som börjar förlora ben och muskler kring ålder fyrtio, med kvinnan som lyfter vikter. Efter ett år kommer tyngdlyftare kropp vara 15 till 20 år yngre genom måttet på bentäthet och hållfasthetstester.
Styrketräning kan göras på träningsutrustning, eller med fria vikter. Små hantlar och uppsättningar av ankelvikter är all utrustning som behövs för att gå fria vikter vägen. Dr. Nelson beskriver ett program som du kan göra hemma, eller din fitness center kommer att vara glada att hjälpa dig att ställa in en rutin för att göra det.

Komma igång

Bästa Fitness planer för kvinnor över fyrtio


Vid det här laget vet du dig väl. Analysera dina alternativ. Bestäm vilken typ av konditionsträning du verkligen göra och engagera sig denna verksamhet. Bestäm hur du kommer att fortsätta styrketräning, och göra möten eller inköp som krävs för att få det pågående. Men innan du börjar, kontrollera med din läkare för att se till att det finns ingen anledning bör du inte börja din valda över 40 fitness plan.

De bästa anti snarkning enheter

Enligt en BBC News artikeln sker snarkning i så mycket som 50 procent av vuxna män och 40 procent av vuxna kvinnor. Kronisk snarkning kan vara en sömn mördare --- både för dig och din älskade. Det snarkande ljud orsakas av vibrerande mjuka vävnader i den orala passage, som den mjuka gommen, uvula och tunga. När du sover, dessa vävnader slappna av och ibland, de blockerar luftvägarna. Luft som passerar över dessa vävnader medan du andas orsakar buller. Även om det finns flera enheter som hävdar att lindra snarkning, de tre bästa anti-snarkning enheter är muntliga apparater, continuous positive airway pressure enheter och nasala band.

orala Appliances

Boka tid med din tandläkare specialist. De kan anpassade göra en muntlig apparat för dig att hjälpa bekämpa snarkning. Apparaten liknar typiskt en ortodontisk hållare, tandskydd, eller protes. Enligt Mayo Clinic, muntliga apparater bidra till att minska kronisk snarkning genom att placera nedre delen och tungan så dina luftvägar förblir öppen medan du sover. Orala anordningar för snarkning är enkla att använda och i de flesta fall, bekväm att bära.

Continuous Positive Airway Pressure

Sleep Therapy Clinic of Australia berättar att Continuous Positive Airway Pressure, eller CPAP apparater, uppfanns mer än 20 år sedan och fortfarande den gyllene standarden för behandling av andningsstörningar under sömnen. CPAPs består av en mask, som snorer bär över näsan, som ansluter till röret och ett pumpsystem. Pumpen fungerar genom att blåsa upp muntliga passagen öppen så att ingenting hindrar luftvägarna när patienten sover. Även om dessa enheter är mycket effektiva, de är besvärliga och dyrare, och är vanligtvis endast förskrivas till patienter med mer allvarliga underliggande sjukdomar, som sömnapné.

nasala Strips

För en snabb och enkel anti-snarkning enhet, bege dig till ditt lokala apotek och plocka upp några over-the-counter nasala band. De nasala band hjälpa typiskt minska snarkning som orsakats av överbelastning genom att följa näsan och håller nasal passage öppen för bättre andning. Dessa remsor är billiga och ofarliga, och i en studie utförd av Avesta Lasarett, användning av Andas rätt märke av nasala band ledde till en statistiskt signifikant minskning av snarkning.

De bästa rakkniv Brands

Blade kvalitet är den viktigaste faktorn för att leta efter i en rakkniv. Sämre märken av rakkniv använder mjuka kolstål, som tråkig snabbare och är svårare att slipa. Leta efter rakapparater gjorda med kvalitet hög kolstål med blad minst 5/8 av en tum i längd. Rakhyveln ska vara väl avvägd och fria från hack och sprickor i bladet. Enligt Män s Flair rekommenderar frisörer köper en konkav mark rakkniv över en kil typ rakkniv på grund av den överlägsna kontrollen konkava blad ger.

Vanliga fallgropar

Rakning med en rakkniv kräver en helt annan teknik än moderna rakhyvlar. Du kommer att behöva för att ge tid att lära sig att raka korrekt med rakkniv innan du kan förvänta överlägsna rakar. Forskning korrekt användning av en rakkniv innan första rakning och överväga slutföra din första rakning på en helg. Skärsår är gemensamma för de första rakar, men med förbättrad teknik, kan du förvänta dig att nå dina närmaste rakar någonsin med minimal irritation.

Var man kan köpa

För män Flair rekommenderar att du köper din första rakkniv personligen. Att köpa personligen kan du se med egna ögon de skillnader i kvalitet mellan rakkniv varumärken, vad man ska leta efter i en kvalitet rakkniv och hjälpa dig att bestämma om den perfekta storleken och bladtyp för dina behov. Om det inte finns några rakkniv säljare i ditt område, köpa på nätet är din nästa alternativ. Webbplatser som ClassicShaving.com ge ett stort urval av rakknivar och har kompetens att hjälpa dig med frågor och funderingar via e-post eller telefonsamtal.

Kosta

Dovo, Thiers-Issard och Boker är högt ansedda rakkniv varumärken och producera några av de bästa rakknivar tillgängliga. Ingångsnivå blad från dessa beslutsfattare startar i låga $ 100 sortiment. Du kan räkna med att få en kvalitetsblad paras med en attraktiv plasthandtag i denna prisklass. Som prisökningarna, kan du förvänta dig samma kvalitet bladet matchas med exotiska handtag material och kniv dekorationer. Dessa mer avancerade blad varierar i pris från $ 200 till $ 500, men kan lätt topp $ 1000 beroende på material och hantverk inblandade.

Tillbehör

Rakknivar kräver vissa specialiserade tillbehör om du letar efter den ultimata rakningen. Du kommer att behöva köpa en stropp för att vässa din rakkniv före varje rakning och ger dig bästa möjliga rakning varje morgon. Vid köp av en kvalitet rakborste och raktvål kommer att komplettera din rakkniv väl; löddret som produceras av denna kombination är överlägsen konserverad rakning krämer och geler.

De bästa cykelkedjor


Cykelkedjor består av hundratals individuella delar. Delarna är mycket små och ta en riktig stryk. De måste tåla år av smuts och vatten. Cykelkedjor är inte skapade lika. Väg-cykelkedjor måste vara ytterst lätt. Mountainbike och BMX kedjorna måste vara starkare och tyngre.

Motorcykel

De bästa väg cykelkedjor värmebehandlas. Bra väg cykel kedjor har ihåliga nitar för att göra dem lättare. Detta gör dem svagare, men väg cykelkedjor vägs i gram. Kompromissen är värt det för väg cyklist som behöver resa snabbt och lätt. Om man är försiktig med ljus-mätare kedjor, kommer de att pågå så länge som växlarna på cykeln. Väg-cykelkedjor är också smalspåriga. Med moderna landsvägscyklar med upp till 10-växel kassetter, smalspåriga kedjor är nödvändiga för att passa allt avsmalnande redskap. De bästa väg-cykel kedjelänkar är också avfasade på kanten för mer exakt och lyhörd växling.

Berg och BMX

De bästa berg och BMX kedjorna är tunga och bör ha fasta stift. Bra mountainbike-kedjor är 3/32 mätare och BMX kedjorna är 1/8 tum. Dessa två typer av kedjor bör inte ha avfasade kanter. De bör vara mycket mer robust ut än landsvägscykel kedjor. Dessa två kedjor är mycket tyngre än väg cykel kedjor, men mycket starkare. Dessa två kedjor bör också bestå av värmebehandlade spikar och plattor legerat stål för att motstå smuts, fukt och slitage.

beläggningar

Vissa tillverkare av cykelkedjor använder speciella beläggningar på väg, berg eller BMX kedjor. Under tillverkningen, är kedjorna belagda med föreningar såsom titannitrid för att främja en naturlig smörjning till kedjan. Beläggningen skyddar kedjan. Det fungerar smidigare och varar längre än obehandlade kedjan men är dyrare. Kedjor kan också färgas med hjälp av anodisering. För dem som vill mode, kan kedjorna nu köpas i rött, blått eller guld färger. Den anodisering av kedjan är endast estetik. För cyklister som sätter många miles på sin kedja, är färgen inte ett alternativ eftersom kedjan blir smutsig efter ett par hundra miles och färgen är inte synlig.

Fettlösliga vitaminer, till skillnad från deras vattenlösliga motsvarigheter, hålla lagras i kroppen. Dessa vitaminer absorberas av lipider (fett) i tarmkanalen, och kan hålla lagras i kroppens vävnader och levern. Det finns ett antal sätt att se till att din kropp får rätt mängd av dessa viktiga, fettlösliga vitaminer utan överdosering på dem.

Vilka vitaminer är fettlösliga?

Enligt Colorado State University Extension (kost och näring) hemsida finns fyra fettlösliga vitaminerna A, D, E och K. För att bibehålla ett friskt immunsystem och kroppen, dessa vitaminer och deras nio vattenlösliga motsvarigheter är en daglig nödvändighet. Vitamin A är ansvarig för frisk hud och slemproduktion, vitamin D för förkalkning av ben, hjälper E-buffert och skydda vitamin A och C, och är full av antioxidanter som bekämpar fria radikaler, och vitamin K är ansvarig för friska blodproppar.

Var är fettlösliga vitaminer som finns naturligt?

Medan en balanserad kost full av gröna bladgrönsaker, frukter och grönsaker som är rika på antioxidanter, bör magert kött och fisk ger en tillräcklig mängd av dessa vitaminer, ta en daglig multivitamin bör bidra till att göra upp eventuella brister.

Din dagliga intaget av fett bör hjälpa upplösa och absorbera dessa vitaminer lätt, men om du är vegetarian eller vegan sedan är det oerhört viktigt för dig att övervaka din fett och vitaminintag och se till att du får din önskade mängder av fett- och vattenlösliga vitaminer. Veganer, särskilt, måste vara noga med att undvika allvarlig undernäring och vitaminbrist på grund av kosten begränsningar.

Farorna med överdosering

American Academy of Family Physicians säger stora doser av fettlösliga vitaminer är aldrig rekommenderas, eftersom kroppen tar längre tid att utsöndra dem. Om du tar megadoses av alla fettlösligt vitamin, riskerar du att överbelasta kroppen och förgiftar de organsystem, vilket skulle kunna orsaka organsvikt och andra allvarliga komplikationer. Överdosering av vitamin A inte bara orsakar problem för din kropp, men kan orsaka fosterskador i dina barn, en överdos av vitamin D, ironiskt nog, kan orsaka ben mjukgörande, och njurproblem. Vitamin E överdosering verkar inte ha en fast problem knutna till det, men studier tyder på att det kan bidra till hjärtsvikt. När det gäller vitamin K, medan det främjar hälsosam blodproppar i reglerade doser kan megadoses orsaka blodkroppar att brista och kraftig blödning.

Intag av fettlösliga Kosttillskott

Om du inte får tillräckligt med fettlösliga vitaminer i din dagliga kost, kan en multivitamin att kompensera för eventuella brister. Det bästa sättet att ta någon form av fettlösliga tillägg är med mat. Din kropp kommer inte att kunna lösa upp eller absorbera vitamin annars. Ett glas lättmjölk, till exempel skulle ge en tillräcklig mängd fett för att hjälpa kroppen att absorbera vitamin.

Vem är i riskzonen för brist?

Enligt National Institutes of Health, de flesta människor i utvecklade länder är inte i riskzonen för brister i fettlösliga vitaminer, men det finns några som är känsliga för vissa brister. Människor som har haft någon form av magoperationer, till exempel, kommer att finna det svårare att absorbera fettlösliga näringsämnen, och bör vara försiktig med att bli vitamin brist. Svårt underviktiga barn riskerar också att vitamin brist, men detta inkluderar vattenlösliga vitaminer också. Människor som lever i klimat där det är mindre sol kan vara i riskzonen för D-vitaminbrist, särskilt om de är mörkhyade. En extra D-vitamin bör göra upp eventuella brister.

För befolkningen i allmänhet, bör en bra diet och en multivitamin (med en extra D-vitamin) täcka det dagliga rekommenderade intaget, men konsultera en läkare och dietist för att se till att du - eller ditt barn - är bristfälliga innan du tar extra tillskott .

Att vara egenföretagare har sina fördelar. Till exempel, behöver du inte svara på en chef, bestämmer du själv timmar och driva ditt företag som du tycker passar. Men när du ta steget från anställd till egenföretagare, du förlorar vissa fördelar, vilket kräver en justering. När du inte längre har tillgång till sjukförsäkring sponsras av företaget, måste du hitta en plan på egen hand som är rätt för dig och din familj.

privat Plan

Handla en privat hälso-plan som du kan köpa för hela familjen, om du inte har anställda eller om du inte erbjuda dem förmåner. Dessa planer kan vara dyr, så anser en maximal hög självrisk och out-of-pocket bekostnad. Se också till att läkarbesök, recept och laboratorietjänster omfattas. Om du behöver moderskap täckning i framtiden, ser bara på planer som erbjuder det. Fråga en försäkringsmäklare för de bästa och billigaste politik tillgängliga. Välj mäklaren som arbetar med de flesta företag, så att du får information om ett stort antal planer.

medlems~~POS=TRUNC

När du börjar på egen hand, är ett sätt att uppnå trovärdighet att gå en medlemsförening för personer med din specialitet. Årliga avgifter kan behöva betalas, men att vara inblandade i en medlemsförening är ett bra sätt att få exponering. Dessa branschorganisationer kan också partner med vården försäkringsbolag som erbjuder rabatterade premier för medlemmar. Du kommer att få en representant namn som kontaktperson. Ring och fråga om familjen täckning och bidragsbelopp.

Konsumentdriven hälsa planer

Om du vill flexibilitet och val vid fastställandet din läkare täckning och leverantörer, en konsumentdriven hälsa plan, eller CDHP, kan vara rätt för dig. De flesta erbjuder höga självrisker och spara planer för out-of-utlägg. Du kan dra nytta av tekniken, såsom Internet, för att hitta kostnaden för olika tjänster. CDHP politik erbjuder belöningar när du välja tjänster eller behandlingar som är ekonomiskt och passar med din filosofi vad hälso- och sjukvård bör innebära.

Healthcare Sharing Co-op

En annan typ av plan som anställdes kan ansluta sig är inte sjukförsäkring alls. Nationwide, medlemmar i en hälso co-op betala varandras medicinska räkningar när det finns ett behov. Christian i filosofi, administratörer informera medlemmarna om att skicka sina betalningar. Regler bland kooperativ varierar, men kvalificerade medicinska räkningar skickas till co-op kontor för godkännande innan medlemmarna riktas att betala dem. I förhållande till de fördelar som erbjuds av företag sjukförsäkring, kostnaden vara i en vård dela co-op är låg.

De bästa fiske Verktyg


De bästa fiske verktyg är oftast det viktigaste. Sportfiskare kan spendera hundratals dollar fyllning tackla lådor med de senaste stavar, rullar och beten och fortfarande inte har de bästa verktygen för den övergripande arbete. Erfarna fiskare vet de bästa fiske verktyg kan inte bindas till slutet av en linje, men skulle inte drömma om att träffa vattnet utan dem. Här är fem av de bästa fiske verktyg.

Vass tång

De bästa fiske Verktyg

Vass tång är mångsidiga och viktiga fiskeverktyg.

Nål-tång är kanske den mest mångsidiga verktyget en sportfiskare kan bära. Tång kan användas för att skära fiskelina, haka fisk, räta böjda krokar, Untangle nät och mer.

krok slip

En kraftig krok är viktigt att säkerställa en fast krok-set och anslutning till en hungrig fisk. Det tar bara några sekunder att finslipa tråkig hullingar och göra dem knivskarp.

håv

De bästa fiske Verktyg

Denna fisk inte komma undan, tack vare en håv.

När du har fast fiskarna i en livstid, bara en sak frågor: att få den i båten. Otaliga troféer har förlorats av sportfiskare för brist på en håv.

Skala och måttband

Vill du inte bara ta en ungefärlig gissning på en fisk vikt eller längd? Bär en skala och måttband och avsluta alla spekulationer. Digitala skalor gör det möjligt att väga fisken till exakt ounce.

Karta

För fiskare sätta igång på en sjö eller flod för första gången bär en noggrann topografisk karta kan betyda skillnaden mellan att fånga och bara gjutning. Topografiska kartor inkluderar djup, kontur, undervattenskonstruktion och annan viktig information som kan hjälpa fiskarna att hitta mer fisk och fånga mer fisk.

De bästa mat att äta efter tillägg Surgery

Äta kan vara längst sak från ditt sinne efter att ha din appendix bort, särskilt om du har upplevt buksmärtor, illamående, kräkningar eller diarré före operation. En blindtarmsoperation utförs vanligtvis eftersom din appendix har blivit infekterade eller öppnat. Men vad du äter efter operationen är viktigt att främja läkning och förhindra infektion. Rådgör med din läkare om dina individuella kost behov.

Börja med livsmedel lättsmält

Efter att bara ha bukkirurgi, de bästa mat att äta är de som är lätta att smälta, enligt University of Wisconsin sjukhus. Detta inkluderar livsmedel såsom grädde vete, mjölk, yoghurt och grädde soppor. Denna typ av diet kallas en fullständig flytande kost och anses vara en övergångs diet eftersom du äter det en stund innan du lägger i andra livsmedel. Även om denna diet gör ge lite protein och kalcium, är det lågt i andra viktiga näringsämnen som järn, vitamin A och tiamin och bör endast konsumeras under en kort tid, efter läkarens rekommendationer.

Livsmedel från alla grupper

Om du inte upplever något buksmärtor, illamående, kräkningar eller diarré efter en kort tid under en övergångsperiod, bör du kunna återgå till det vanliga kost i några dagar. Men för att främja läkning efter att ha din appendix bort, är det viktigt att äta en mängd olika näringsrika livsmedel från alla livsmedelsgrupper. Din kropp behöver en tillförsel av dessa näringsämnen för att bidra till att skapa nya celler som är viktiga i healing operationsområdet och förhindra ytterligare komplikationer. För att säkerställa att du får en fullständig tillförsel av näringsämnen, lägga hela korn, en mängd olika frukter och grönsaker, magra mejeriprodukter och magert proteinkällor såsom fjäderfä, skaldjur, tofu och bönor till din dagliga kost.

Livsmedel för att läka

Att äta en balanserad kost säkerställer att kroppen får tillräckliga mängder av protein, kolhydrater och fett. Var och en av dessa näringsämnen spelar en roll vid läkning efter kirurgi. Protein stöder bildandet av kollagen, vilket är en viktig del av bindväv som fyller i snittstället. Kolhydrater som energi för att skapa nya vävnad och blodkärl. Friska carb val att äta efter en blindtarmsoperation innehålla bönor, fullkornsbröd, brunt ris och frukt eller grönsaker. Fett är nödvändigt för membran för nya celler och kan även bidra till att minska inflammation. Välj hjärtvänlig källor av fett, som olivolja, nötter, frön och avokado.

Livsmedel för immunhälsa

Att äta rätt mat ger din kropp får de vitaminer och mineraler som behövs för att hålla immunförsvaret frisk och stark för att förhindra eller bekämpa en infektion. Vitamin A skyddar dig från infektion genom att hjälpa behålla integriteten i matsmältnings och andningssystemet, är nödvändigt för produktion av antikroppar och antioxiderande egenskaper i E-vitamin skyddar cellerna från skador av fria radikaler, som kan skada cellmembran och DNA C-vitamin och öka din risk för sjukdom. Gröna bladgrönsaker och röd paprika hjälpa dig att uppfylla både vitamin A och C behöver, medan mandlar och spenat är rika på vitamin E. Zink hjälper också kroppen bekämpar en infektion eftersom det är nödvändigt för bildandet av vita blodkroppar som hjälper göra antikroppar och utföra andra immunfunktioner. Det hjälper också att upprätthålla hudens integritet. Fisk och skaldjur, mjölk, fullkorn, bönor och nötter är alla bra källor till zink.

Den bästa behandlingen för perifer neuropati i fötterna


Perifer neuropati är ett tillstånd som kan påverka fötterna med en känsla av sveda, stickningar eller domningar som kan vara återkommande eller konstant. Det är en frekvent symptom på nervtrauma eller tryck, B-vitaminbrist, alkoholism, diabetes, autoimmuna sjukdomar (såsom HIV, lupus eller reumatoid artrit) och sjukdomar i lever, njurar och sköldkörtel. Eftersom perifer neuropati är involverad i så många villkor, behandlingar varierar kraftigt.

smärtstillande

De flesta läkemedel som föreskrivs specifikt för perifer neuropati blockerar eller minska nerv sensationer. De kan inkludera kodein, lidokain, anti-beslag läkemedel och antidepressiva medel. Eftersom en del av dessa kan orsaka beroendet över långa tidsperioder, kan andra lösningar prövas först. Gnugga krämer på fötterna eller nedsänkning dem i varmt vatten med jämna mellanrum kan vara ett alternativ.

orsaker

Den bästa behandlingen för perifer neuropati i fötterna är att eliminera orsaken. Om orsaken är klar - avstå från alkohol, komplettera vitamin B, stagförband att minska trycket och så vidare - dessa behandlingar bör lindra neuropati. Många orsaker är emellertid kroniska och är inte lätt elimineras.

alternativa behandlingar

För dem med kroniska tillstånd som orsakar deras neuropati, söker behandling med en hypnotisör utbildad i medicinsk hypnos kan leda till mer komplett och bekväm smärtlindring än med orala smärtstillande. Regelbundna akupunktur behandlingar, kanske med moxibustion, kan också leda till en minskad smärtsensation. Dessutom kan t'aichi ch'uan (taijiquan) öka känselperceptionen för de med domningar i fötterna.